janko 2. avgust 2018 Prijavi Deli 2. avgust 2018 ko greš s frendo plavat, pa greva u vodo brez nobene cunje … waaaaaa … kakšna svoboda ... ja. sam res.a ne, kolk je učasih mal treba užiwej čkmveč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 4. avgust 2018 Prijavi Deli 4. avgust 2018 thank you, sweetie... danes sem imela čudovit dan na bledu, sreča ima modre oči... jaz pa si drznila pokazati svoje pod sončnimi očali skrite... skratka ful smeha in piv0 za 5 eur... pa je razlog za srečo...pa pol morske pizze... ne nameravam jesti vsaj tri tedne .. ehe heh zdaj doma,pridejo z dopusta jutri ... žal moram pucat vse živo ... okolokućni domobrani pa z mano vštric... sori mi je bil posrečen izraz. hvala za danes.bye gremo speet... jee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 4. avgust 2018 Prijavi Deli 4. avgust 2018 ps... itak da jem, se zafrkavam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 6. avgust 2018 Prijavi Deli 6. avgust 2018 Retrogradni Mars kvadrira Uran, kar je klasika za prometne nesreče … najprej poškodovan blatnik, pol orajsan avto na parkirišču in danes se je en model zaletu v rit. Zej pa, kako naj človek ne popizdi … sicer pa, … previdno na cesti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. avgust 2018 Prijavi Deli 13. avgust 2018 Ravnokar sem prišla domov .. sem bla na plaži … jebelacesta, kakšne ogromne meduze .. takšnih pa še nisem vidla na jadranu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 14. avgust 2018 Prijavi Deli 14. avgust 2018 .. . Res ? Pri nas na otoku jih še nisem srečala ... mejbi pa še ... današnje neurje obeta mešanje tokov ... Kaj je najboljše, če te meduza oplazi ? Paradižnikov sok, nekateri zatrjujjejo, da lasten urin, drgnjenje s slano vodo ... kaj izkušenj ? Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. avgust 2018 Prijavi Deli 16. avgust 2018 .. . Res ? Pri nas na otoku jih še nisem srečala ... mejbi pa še ... današnje neurje obeta mešanje tokov ... Kaj je najboljše, če te meduza oplazi ? Paradižnikov sok, nekateri zatrjujjejo, da lasten urin, drgnjenje s slano vodo ... kaj izkušenj ?kis, najlonke... nikoli nisem probal, sam sem videl na nejšonal đeografiku. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 16. avgust 2018 Prijavi Deli 16. avgust 2018 Piko kaj delaš z najlonkami ... skrivaš mehurčiče ? .... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 16. avgust 2018 Prijavi Deli 16. avgust 2018 Meduza običajno na koži pusti mehurčke s strupom, zato je najbolje prizadeti del telesa nežno (brez drgnjenja!) oplakniti s slano vodo. V sladki mehurčki popokajo in še bolj peče. To je vse, kar lahko narediš. Saj pa ja to ni nič hudega. Če seveda nisi alergičen. Če se začneš slabo počutiti in otekati, je treba pa pod nujno na najbližjo urgenco. Moja mami je pred leti, ko je bilo veliko pekočih meduz v morju, doživela tako hudo alergijsko reakcijo, da je morala na injekcijo antihistaminika. Ampak to je približno tako redko, kot huda alergija na pik določenih insektov. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. avgust 2018 Prijavi Deli 17. avgust 2018 .. . Res ? Pri nas na otoku jih še nisem srečala ... mejbi pa še ... današnje neurje obeta mešanje tokov ... Kaj je najboljše, če te meduza oplazi ? Paradižnikov sok, nekateri zatrjujjejo, da lasten urin, drgnjenje s slano vodo ... kaj izkušenj ? Med plavanjem sem jih srečala šest. Ena je bla večja od druge. V eno sem se zaletela, pa me ni opekla. Pa tko ob vsakem zamahu začutiš želatinozni plankton. V torek je blo neurje in je vse to prepucalo … včeraj sem šla plavat in nisem vidla niti ene meduze. Če te oplazi meduza … greš na kopno in namakaš tisti del telesa v morju. Sem pa tudi vidla, da folk pri ožigu meduze uporablja paradižnik. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. avgust 2018 Prijavi Deli 21. avgust 2018 da mene meduza poboža, takoj grem pomoč iskat k kaki mački, da me še poliže 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. avgust 2018 Prijavi Deli 22. avgust 2018 da mene meduza poboža, takoj grem pomoč iskat k kaki mački, da me še poliže Kuga pa koordinate ? 44°20′46″S 15°06′54″V Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. avgust 2018 Prijavi Deli 22. avgust 2018 Kuga pa koordinate ? 44°20′46″S 15°06′54″VKoordinate za mačke ali meduze ??sej tud ti si še mačka, mogoč pa ravno na tebe nagazim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. avgust 2018 Prijavi Deli 22. avgust 2018 Koordinate za mačke ali meduze ??sej tud ti si še mačka, mogoč pa ravno na tebe nagazim ... Koordinate opeklin ... drgač pa nea gazit .... nea gazit ... https://www.youtube.com/watch?v=_Y_4SJqUgs4 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 27. avgust 2018 Prijavi Deli 27. avgust 2018 Kje imaš spet tel bemusvet ... ja ne vem, mislim da sem ga pustila v avtu. Zakaj, kaj me rabiš ….Gledam sister kako to ona dela, če jo kdo prizadene … strese z rokavom in gremo dalje (pogledam skozi okno in vidim venero, ki se nahaja v konstelaciji device) … jaz pa premlevam in premlevam … prosi da pridem kdaj na obisk, pošilja čestitke, dnar za rd … a jaz ne jebem. Včasih se ji zahvalim, a ne vedno … kakor sem pri volji. Sem probala stopit na drugi tir, pa me vedno odpihne na stari tir. Sis .. vem, da želi imet vse razčiščeno z menoj preden umre, da bo imela mirno vest … Rožica je ta teden pri meni … sedi na mojih kolenih in gledava tv in kar naenkrat me pogleda in se smeje, pa reče rada te imam, polno … Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 28. avgust 2018 Prijavi Deli 28. avgust 2018 Sem sanjala, da sem sedela za mizo z mamo od ene prijateljice ….. delala je matematični račun in ga takoj rešila, brez problema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 30. avgust 2018 Prijavi Deli 30. avgust 2018 Jutri grem pogledat eno garsonjero v Zabačeno. Jezus gre z mano toliko o prisebnosti. V ponedeljek začnem nov job. Meni je en morebiten landlord rekel, da on bi pa kar tako prihajal malo na kavo ... v luknjo dva kvadratna metra z balkončkom. vse je lažje če imaš denar si lahko malo zmišljuješ. Jaz sem trenutno v taki zdesetkani fazi od bivanja doma, da več ne vidim upanja samo strah. Glavno da ne čutim fotrovih izpadov in vibr... hitler rug jee... ker kljub mojim željam ni ratal wormchow, grem skozi vse... mislim imam tudi nočne more zaradi ta starega, ko se borim za brata, grizem praskam... objemam brata, branim, se zbudim kot marsovec. meni pač ni ok pedofilija. Izpadi. Strah konstanten. Zato s tega dna bulimije in obupa začela se obračati k Bogu, pa naj gre še tisto malo negative v luft z Jezusom sem nepremagljiva. In vsi smo- duhovnost od spodaj Anselm Grun, jutri gre sveto pismo z mano. Quote: ti si moj ljubljeni sin, nad teboj imam veselje. Plus moram obdržati job, moram zaplavat in delat na sebi... da bo nebeško kraljestvo... kar ne dosežeš če se pofarbaš na blond in shujšaš. Sprejeti sebe uporabit vse svoje moči za dobro in ko bom hodil po dolini smrtne senc bo Sveto trojstvo z mano. Jeee.... God! ! ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 30. avgust 2018 Prijavi Deli 30. avgust 2018 Boljše jezus kot razne entitete. Vse to spucat v eno samo čisto energijo... karkoli pomaga, eni se zadenejo... jaz se borim... malo sem osamljena ... malo v precepu slabih vzorcev in karme. se pa trudim. navdih je vse... eni slikajo, drugi pišejo... jaz pozitiviram lep večerček!jaz sem npr tako prestrašena pred ljudmi, da se kar tresem včasih, želim splavat v izy. če si rečem jezus pomagaj, zmorem nekaj izreči brez tresenja. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 30. avgust 2018 Prijavi Deli 30. avgust 2018 Vse nohte mi je pofarbala s flomastrom … ahahaha …. Pol sva šle obe pod tuš. Opažaš, da ima smisel za humor … sis, pa rekla sem ti že, ko si jo imela u trebuhu, da bo duhovita. Sploh pa njena lunca raztura glede humorja. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 4. september 2018 Prijavi Deli 4. september 2018 trpljenje, nov job, želja je, mogoče se naučim. jee... good luck everyone,... now i know how it is... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. september 2018 Prijavi Deli 6. september 2018 zastonj joga na dr fit http://www.intheboxtv.info/news/best-yoga-practice-dr-fit/ če si ljubezen, ne rabiš skrbet... a ne ane... ;D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. september 2018 Prijavi Deli 6. september 2018 sva bili ravno z lolico na walkiju. pupika je moja vsa, sem videla zrel šipek in ji rekla šipek, je pritekla do mene z nasmehom, v smislu... jee... šipek. mogoče ji je bila luštna beseda, ali moja energija... zdaj, ko sem lepo brez skrbi, bove šli nabirat šipek, jaz pa ona. vse vesolje oz. zemeljske situacije me odpirajo za moto ljubezni in brez skrbi:) še veliko učenja ali mogoče malo z veliko preboja. namreč god say a word and im healed... to malo bluzim ne bi li išta sfurala skozi utečeno simboliko, kaj pridobila po bližnjici. saj vem, da je najboljša zdrava samozavest in čista pamet. sem vse veje malo zmiksala eheh jaz ne morem to delo sfurat. žal mi je, tam z vseh strani na udaru. ne gre. raje uporabim fokus na maybe zastonj jogo, mojo dietetiko in grem čutit naravo in si skuham čaj iz šipka. veliko učenja jee... sem mislila danes da umiram... po malem pa preproste reči... ne se gnat za ful denarja. izgubiš ljubezen--- tisti pa ki jim gre to, pa super...jaz sem bluzič. love u, byebye 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2018 Prijavi Deli 7. september 2018 angelit...no comment...samo en velik lajk 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 8. september 2018 Prijavi Deli 8. september 2018 Boljše jezus kot razne entitete. Vse to spucat v eno samo čisto energijo... karkoli pomaga, eni se zadenejo... jaz se borim... malo sem osamljena... malo v precepu slabih vzorcev in karme. se pa trudim. navdih jevse... eni slikajo, drugi pišejo... jaz pozitiviram lep večerček!jaz sem npr tako prestrašena pred ljudmi, da se kar tresem včasih, želim splavat v izy. če si rečem jezus pomagaj, zmorem nekaj izreči brez tresenja. Angelit, Jezus prihaja velikokrat tudi k meni.Imam svoje čete prisotnih in še posebej Jezusa, ki ga naslikam samo zase. V nekem davnem, avantgardnem svežem jutru, sem ga odstavila iz križa za zmeraj.Prihaja sicer v podobi, ki je skomercializirana ... mislim ... lepe dolge, valovite lase ima ... vendar ima dolgo oranžno ogrinjalo ... luč v rokah ... in odprti nasmeh ... mejbi, je kje iz Tibeta ... še iz prejšnjih življenj ... Prav takšen je z menoj povsod ... tudi sredi farške cerkve ...Imava dogovor, da prav zame nikoli ne dribla križa ... samo luč, ki obsvetljuje ves prostor ...Me ma, da bi vsakič pred križišči in kapelami izrisala prav takšno energijo ... za vse mimoidoče.Le kakšen smisel ima ustoličevati trnovo trpljenje, v upajoči prostor živega obzorja? Tako, da mejbi grem kdaj v akcijo s tistimi, ki grafite rišejo ... tak za družbo, da spremenim podobo Zlovenije ... ... pa vsak po svoje ... ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷P.S.Kdo si je izmislil elektronsko branje knjig ? ... uboge prihodnje generacije ... Najlepši otip je ... premik konice prstov, skozi obetajoče strani knjige ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 15. september 2018 Prijavi Deli 15. september 2018 Sem dobila tri gajbe sliv. Sploh ne vem, kaj bom z njimi. Malo jih bom dala sosedom, prijateljem ….Cookie se obračam nate, ker vem, da rada kuhaš, rada eksperimentiraš … kako uporabljaš slive, kaj narediš iz njih? Pa toliko orehov kot jih je letos, pa jih še nikoli ni blo … čist vsako leto jih je bilo malo, pa še tisti, ki so bli so bli črni, gnili in črvivi. Letos pa presenetljivo jih je zlo veliko, pa več al manj so lepi in zdravi. Res pa je, da sem spremenila škropivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.