čebelica01 22. september 2018 Prijavi Deli 22. september 2018 No tak .... sem šla do frende, parkiram tam pred njeno bajto in gremo v gozd. Nabrale smo jurčke in lisičke …. pa vidla sem jesenski podlesek in sem se spomnila na par, ki je nabiral čemaž in ga zamenjal z jesenskim podleskom in umrl. So lepe rožice, a strupene. Sem vidla, da je ena gospa nabirala šetraj. Pa me je presenetilo, ker ga je nabirala in žvečila v ustih…. jaz ga nabiram, ampak ga nikoli ne žvečim. Je rekla, da je šetraj proti paradontozi in da čisti telo. Odličen diuretik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 23. september 2018 Prijavi Deli 23. september 2018 Thank you guys. Jutri imam rd in pravi frendica da naj bi se uredila v nulo da bom najlepšaaa. omg, groza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 24. september 2018 Prijavi Deli 24. september 2018 to je trenutno moj max ;P 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 24. september 2018 Prijavi Deli 24. september 2018 Luštna bejbika ... Vse najboljše in najlepše Angelit ... imej se in lepo praznuj ... ( za nasprot vzglavja ... ) Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 24. september 2018 Prijavi Deli 24. september 2018 to je trenutno moj max ;Pdijana.jpgVse naj naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. september 2018 Prijavi Deli 24. september 2018 Ko ti je en tipček zlo všeč, pa gre zadeva nekak tko ... mal bi, pa mal ne bi, pa mal po gasu, pa mal po zavori in pol, ko se zavedaš, da zadeva postaja resna ... pa najraje bi spizdu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 3. oktober 2018 Prijavi Deli 3. oktober 2018 ejjj shamann ... če češ, te tale lahka načička nekam Naked painter/Goli slikar in Croatia's got talent Full performancehttps://www.youtube.com/watch?v=-QSDQYOWwTw Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu, a nakon što ga je svukao sa sebe te krenuo u realizaciju svog nastupa – crtanja na platnu pomoću spolovila Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 12. oktober 2018 Prijavi Deli 12. oktober 2018 Ka duš no ... Vse se mi dogaja pet minut čez ... Recmo, sreda je bila pred četrtkom ... pred tistim četrtkom, ko sem se navdušila za odpotovanje v vojvodinske kraje ...Superca ane, tisti petek pred soboto in sobota pred nedeljo ... skratka, cel vikend pred sicer najdaljšim ponedeljkom, v katerem bi pripotovala nazaj in bi bil tudi torek in ves naslednji teden svetel in sladek ... tako toplo, kot so svetli in sladki tile zgodnje jesenski dnevi ...Evooo dragi, cik- cak bom na talelele petek zrihtana za skupno odisejado ... sem razmišljala še v sredo in se veselila tolovarjenja skozi vesele dogodke ... S seboj bi sicer na projekt odpeljala še dva omladinca gledališkega kulturnega društva ... ampak nič zato ... na čase se je fajno podružiti z generatorji entuzijastične bodočnosti ... Pomito okno avtomobila, vsa ta neznana, s soncem objeta mimoživeča pokrajina ... mmmm ... meditacija ob poslušanju glasbe ... Nato zanimiva druženja z bivakiranjem na Fruški gori, naslednje dni promenade, posedanje s knjigo na klopci ob bleščeči Donavi, rahli klepeti ob "pečeni kafifici na terasi "... temperamentni melos domačinov ... ... nato pa ... Odločitev srede ali dogodki "pet minut čez" v četrtek ? Skratka prepozen prihod domov, preveč opravil v pripravi, kaos ... premalo energije ...Pet minut čez 23h ... pet minut čez 9h zjutraj ... in zdaj že pet minut čez pol četrto - povsem neko drugo obzorje... V lijaku neumita posoda, na sušilniku še mokri puloverji, obleka in perilo ... ... pa - pa ljudovi ... še mal pa boste tam ... fajn se mejte ... S protestantskim vretencem se sklanjam nad proteinsko sladkano bombico ... pijem kokosovo mleko z malo kave ... in razmišljam?Naj pospravim počasi ... ali bliskovito pobegnem v gozd, pokličem frende, se zmenim za sprehod ob Krki, odidemo jutri složno na kakšen izlet ... ali naj se lotim generalke - zaradi česar morda naslednjič ne spodrsnem v planinarjenju na pet minut čez ... Ma nč ... grem na tisto duhovnjaško foro ; Tukaj in zdaj ! ... ane, torej ci- cak posoda ... in ven ... Odločitev za jutri pa ... pet minut pred ... pet minut po ... heh, očitno ni časa za načrtovanje ... ura kot, da se je skrajšala ... Odo ja u Rijaliti ... https://www.youtube.com/watch?v=RkB5yevm-eE Fajn vikend nam želim ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2018 Prijavi Deli 18. oktober 2018 Sem že morala gruntat, kakšno imam geslo. )V glavnem...sploh ne vem, če se kaj ekstra super dogaja. Ni mi niti za gobarjenje...letos so ful rastle, jaz pa z izgovori, da so črvive (gobe). Zdaj ko pa niso, pa je več gobarjev kot gob.Čebele so super. Pridno delajo. Štiri družine imamo in vsaka matica ima svoje ime. In so moje ljubice...evo...zadnjič bile razkurjene - ne vem zakaj - in so me stražarke kar napadle, ko šla zraven do jablane...a en dan prej hodila pred čebelnjakom in me nobena niti pogledala ni.Imam takšna obdobja...gor in dol....še vedno se znam kraljevsko pokopat...in kakšno paniko zagnat....in potem se režim na vsa usta, ko mi povejo, da vse ok...samo pritisk...pač...in zdaj ga imam redno čez 150 zgornjega. če je slučajno 130 je že nizki..mozaiki pa...no...delam non stop nekaj... samo prodat še bo treba (optimist in to)vidim, da mrknil lunin net...saj..če so vsi tak kot jaz, ni čudno. ajdek 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 19. oktober 2018 Prijavi Deli 19. oktober 2018 Oj Nat ... lepo, da si prišla kaj naokrog .Lunin mrk je ... ker ljudje menimo, da ne znamo prižigat sonca ... Sence in tema so za ponoč ku spimo ... pol pa ... brr dan, a ne ? ... ahah ja ... mi je rekel enkrat en moj frend, ko sem brbotala na 170/122;'' Pa kaj se sprašuješ, to pa je ja čist običajno.A si že kje srečala čefurko, ki nima visokega pritiska ? je mel kar prav ... kljub vsemu pridobljenemu in preposlušanemu znanju ... smo eni še vedno po atletsko - na ovire interakcij ...Jup ... pa tud žuželke se odzivajo najbolj na takele ... Pravijo Indijci, da so ose in čebele Shivina vojska ... pridejo na pomoč, ko je potrebno negativne energije pregnat ... tak, da če nismo lih alergični, se jim sam še zahvalimo ...http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d078.gif( Evola, tole je pa lahka mušter za tvoj novi mozaik, ki ga boš "talala" čebelarjem in podobno zavednim ) P.S.Drgač pa ... ta teden v vsakem prostem trenutku lovim gozd, drevesa, letve kozolcev ... izklapljam mobitele ... ... bežim od lokalno naspidiranih samohvalnih spevov kandidatov za volitve ... spet povsod razrukane ulice, brnenje bagrov, jame, pesek, prepoved prehodov, boj za koščke prihajajočih stojnic na katerih se bo kmal ponujal golaž in šampanc ... eah... ja ... ... sem kar raje na ; Naham karta, Prabhu Dep karta ... ommmm shantih, shantih, shantih ... al pa Hare Krishna ... yai, yai ... 2 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 21. oktober 2018 Prijavi Deli 21. oktober 2018 Pripravljam večerjo, mačka se igra z žogico iz alu folje (nora je nanjo), ker jo lahko zagrabi s tacami. Včeraj je prinesla vrabca pod mizo vsa ponosna.Prenosni rač imam na mizi v dnevni, pa slišim, da me nekdo kliče na skype .... pogledam kdo kliče, se javim, pa reče …. bejba, poglej kje sem in usmeri kamero v luft in vidim okrog same nebotičnike, ki segajo do neba …. pa rečem, pa kwa si u New Yorku al kaj bože moj … čist premalo sem vidla sveta. Zadnjič ji pokažem moj natalc in prvo stvar, ki me vpraša je, da če morda delam v tujini …. jaz … zakaj, po čemu sklepaš? .. ona …. pa ti imaš mc v strelcu, kar pomeni, da delaš v tujini ali da veliko službeno potuješ …. jaz … hmmm, nič od tega …. res pa je, da me moje delo veže na tujino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2018 Prijavi Deli 24. oktober 2018 Ehhhhhhh .... otroške trgovine me premamijo, imajo tako lepe stvari … sem ji kupla kiklco, pa obroč za lase. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. oktober 2018 Prijavi Deli 29. oktober 2018 mal reklame za našega člana https://novice.svet24.si/clanek/zanimivosti/5bd6f05bd8347/duh-krvolocne-neveste-strasi-v-razpadajocem-hotelu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 30. oktober 2018 Prijavi Deli 30. oktober 2018 ok... sam da ni iz Demokracije, Reporterja in Nore tv24 ... ker od tam se tud skesnlat ne da ... tud če hčeš ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 31. oktober 2018 Prijavi Deli 31. oktober 2018 Zgodbe kot zgodbe. Zapuščene hiše ( še prav posebej hoteli) so vedno navdih za srhljive zgodbe. Jaz jih obožujem. In eden od bolj klasičnih scenarijev je ta, da najprej vso jezo (ups, žalost) raznih krvoločnih nevest občutijo prav tisti, ki jo prvi opazijo. Buuuuu Se pa spomnim, ko je že davno pokojna prijateljica moje babice, v svečani obleki, skoraj pri stotih letih s cigareto med prsti čakala svojega zaročenca, da jo odpelje na ples na Bellevue. Zaročencu je bilo ime Viktor. In je umrl že vsaj 30 let pred njo. Ampak ko si star podrobnosti niso več tako pomembne. Nazadnje sem bila tam 2008. Sem ravno kupila fotoaparat in poslikala vse živo. Grem preverit, če mi je ratalo ujeti kakšnega duha. Sicer dvomim, ker sem slikala podnevi. Lep večer vsem. Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 9. november 2018 Prijavi Deli 9. november 2018 poydravcek, upam, da ste ok... jaz trenutno koncno en vikend fraj.. skrbim za eno slepo gospo, ki je se nekaj bolna .. joj rak ... sem skos v muvingu... tudi kuham in zadnjic nafutrala vse od ta druge negovalke do sefice... to da to delam je ze bolj zame. dobila comp od brata, mi je ustimal... samo ne vem gesla za nic, razena lunin forum,. ful fajn nafutrat celo vas... kot moja nonica ki jo vidim v tej gospe. love 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2018 Prijavi Deli 14. november 2018 3 hisa v levu pa not mars in venera, napihnem vsako stvar. no comment danes sva bili z nonico na sprehodkih, telovadili... ipd samo to kuhanje, najraje ima moje pohane melancane , danes sem skuhala spargljeve testenine s kremno zelenjavno omako in solato pa sprehodk z lolico ce bi v saj lahko bila bolj samozavestna in pogumna, kiron v dvojckih v neki konsstelaciji s peto hiso kjer je saturn v skorpijonu, cela stala strahu pred folkom plus ne mores verjet, da folk sprejema tvojo komunikacijo. danes pol ure stimala telefon od ta druge negovalke, skos mislim, da me ne sprejemajo, da govorijo o tebi, da te zafrkavajo, god help skos nekaj manjka, sanje pa nore, se zbudim ful krat. 100 krat ampak danes blo najboljse, ko sla v italijo v trgovino in sfurala mars venero v levu, v smislu pozabila nase na blagajni, ful zakon.v italijanscini ... mislim da sem potegnila siroki e v arrivederci, kok glupo take malenkosti ful fajn bi blo mogoce dobit dobro placan job v gorizii,,, wiii,,,, bo treba dobit kaksne veze, ita mi je zakon, tam bi tudi zivela... lep vecercek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2018 Prijavi Deli 14. november 2018 Luštna bejbika ... Vse najboljše in najlepše Angelit ... imej se in lepo praznuj ... ( za nasprot vzglavja ... ) joj, thanx. jesus je the best hvala za cestitke. btw jaz zelo rada praznujem do konca tko da se moram pazit, uzivajte btw, parkrat bila z jezusom v sanjah. jezus rules Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2018 Prijavi Deli 14. november 2018 zelim vam, moji dragi forumovci, da bi vas jezus obiskal v sanjah in v lajfu, ni boljsega. ampak on je the best energyaja, cerar je dobr retorik. meni ful vsec to, veckat i got burned by that zdaj pa giantska solata samo zame. joj mene vse redi 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. november 2018 Prijavi Deli 16. november 2018 Fajn je, če v vsakem dnevu najdem kej lepga. Je vredn. Tud vam želim, da je vsak dan tak. 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. november 2018 Prijavi Deli 17. november 2018 Ko pičiš na polno, samo gas iz Lj na obalo (prazna avtocesta) in prideš na viadukt in čutiš kako se gunca in te zanaša, ker tako močno piha .... nič prijetno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. november 2018 Prijavi Deli 17. november 2018 Ko pičiš na polno, samo gas iz Lj na obalo (prazna avtocesta) in prideš na viadukt in čutiš kako se gunca in te zanaša, ker tako močno piha .... nič prijetno!čebelce pa ja znajo letat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 2. december 2018 Prijavi Deli 2. december 2018 iz slabega se rodi samo se vec tega, ce se ne upremo. zato sem yadovoljna da me spremljajo moji kundalincki. mogoce se bomo nekoc ujeli ko mine strah. sem nehala bluzit in sanjarit. tvoje usne sto mi kazu ne .. moje snove izginile, nekaj tazga djogani pa ljubav s tobom, ubija. jezus gre stran cim mi malo rata , se vsa pozitiva umakne. ful strahu. pa novo sranje, pa novo znanje. pa cudezi, pa moj strah spet. moram met to duhovnost ali karkoli... zelim si pa ljubezen. pa jajca ce rata, oy ydravo pamet oy vsaj samozavest. so mi rekli da ne verjamem vase, da pa imam veliko srce. bua, pa jim navalim na piskote. zato iscem jezusa, ali vsaj malo osebnostne rasti. moj frend zdaj v polju, pojedel milko danes. spoynala sva se na enoti za motnje hranjenja. kjer sem bila par tednov. tko da, baje hrana ni ljubezen>D tko da jezus... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 2. december 2018 Prijavi Deli 2. december 2018 aja, ni v polju, ker je pojedel milko... btw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 2. december 2018 Prijavi Deli 2. december 2018 pisem malo v afektu, pa tko rata... upam da ne tko cudno kot se meni zdi. je hotu fentat vse , ta moj frend. drugace je super... sva hodila v kino v kolosej, z mano je bil ZAKON. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.