Marsa 15. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2010 ..ima Boga, ima Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! All this time furanja safra, zdaj pa končn... yesssssssssssssss!!!!!!! Prima!!! (a ves, da sem morda ravno na ta dan ko si tole napisal, uporabla frendi isto frazo: ima Boga! ) ....on bo men jodlal, da mi bo prevroče k grem še na plažo z deko skorS' pa taka k moje frende, k moram pol v spljachine hodit zarad njih. bohdej.... Hojladrija mesarija, long time no see! WB! Pa ze prec z musakami, obetavno! ne vem zakaj niši nič ne jamra...mene bo toti mlaj pa mrk pa vse skup pokopalo...Jaz jamram zdajle: ful me je sesul mrk, vso noc nisem mogla spat in celo BRUHALA sem ( ). Nikol oz. zelo redko bruham, imam nenadjebljivo prebavo... V glavnem sem bila zejna, voda je tu precej zanic, mi je pa pasal nekaj svezega in takega, sem pa tamalemu spila nek sok, ace al kaj, zivoroza barve ... In ker drugace ne uzivam cukra, me je ocitno zvilo to, pa se disece vlazne cunje... pomotoma sem namrec 2x dala mehcalec in so blazno disale.. tak zagaten vlazen sladkoben disec vonj... In sem malo pokasljevala najprej, pol zracila 100/h, me je zeblo, zaprla okno...no pol sem pa nekak kasljala spet, me je malo dusilo, pol se mi je pa kar zelodec obrnil in sem laufala na wc in bruhala zivoroza sladko bruhanje, bljek. In sem cist zgazhena. ker mi bolj počasi prihaja, me šele zdaj zvilo, da oče dokončno na britofi ostal....prej blo vse v megli pa ko v sanjah..samo par fotografij ostalo ampak saj pomembne fotografije in *skeni* so pa v glavi pa srcu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 držmo se...saj bo Nat, MarsA e, šefica, toti skeni v glavi....jao glih te dni me soseda vpraša, čuj zakaj te mam tote tablete, pa pravim, ja zato da bi se kaj spomnila pa ona meni, čuj to nič ne pomaga pa sma se obe nasmejale in to me vprašala vsake pet minut..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2010 držmo se...saj bo Nat, MarsAitak, Lia, sam moras tud MISLIT to (in ne sam rect tega). ... je pa res da ko pa ima nekdo take tezave, *taprave*, kot je smrt in taksno, je tezko *pravilno povedat, govort, se obnasat* ... :|Ker nimas cesa rect... in kar reces, izpade oddaljeno modrovanje (in tudi je, v bistvu...).besede so prazne, celo... skoraj zaljive, ker se kar skoraj 'razjezis', ko ti nekdo tako oddaljeno rece... moje sozalje...vendar ko/ce pa tega ne rece, pa si uzaljen in se pocutis samega in zapuscenega.Gre pa za to, da cloveku tedaj tezko kaj reces, svetujes....a imas na voljo samo besede... najveckrat. Oz. most... so besede... od tebe do drugih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 bah.... :xx!: tale kranjskogorska chefuriada.... :xx!: san drgach blo pa kul.... edin sonca ni... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 itak, Lia, sam moras tud MISLIT to (in ne sam rect tega). ... povedat, govort, se obnasat* ... :|Ker nimas cesa rect... in kar reces, izpade oddaljeno modrovanje (in tudi je, v bistvu...).besede so prazne, celo... skoraj zaljive, ker se kar skoraj 'razjezis', ko ti nekdo tako oddaljeno rece... moje sozalje...vendar ko/ce pa tega ne rece, pa si uzaljen in se pocutis samega in zapuscenega.Gre pa za to, da cloveku tedaj tezko kaj reces, svetujes....a imas na voljo samo besede... najveckrat. Oz. most... so besede... od tebe do drugih. ja maš čist prav..... v glavnem konc je nepreklicno kon...in kmalu tudi mi za njimi in potem se zdi vsaka tuzemska tegoba tak prazen nič, za kaj vse se žret pa grizt.....v glavnem mrliči nimajo gub tak da zdaj tudi svoje starostne gubice vzljubljam.....za gladko in napeto kožo na frisi je še cajt pa tud za fentat se mi še ni...neverjetno kaki čudež naredi popopldanski odklop na kavču...... pred mnogimi leti, še v prejšnjem tisočletju se je svet začel vrtet šele v petek zvečer....takle cajt smo najstnice v kateri od sobic sprobavale make up pa cunje ...pa kombinirale...pol se je pa žuralu do ranega jutra kakšni lepi časi oče me je pa u rano zoru šetajuči u gatama po ulici tražio.... pje..če nas niso pustili ven čez vrata , smo šli pa skoz okno i Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2010 in potem se zdi vsaka tuzemska tegoba tak prazen nič, za kaj vse se žret pa grizt.....v glavnem mrliči nimajo gubJp... ~~ je bil dons tud potres??men je prej nekaj cudno dogajalo, je kar ~zavalovilo~ pod mano.... Itak: pred par dnevi Luna/Pluton, dons mrk... ni da ni. no na Haitiju se zarad gub dons ne vznemirjajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2010 ja, je bil potres, z epicentrom okol Postojne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 ojla, everybody, en kup žalosti berem na tejle strani dnevnika si niti predstavljat ne morem, kako je, če izgubiš starša. In upam, da bo še doooolgo, preden bom ugotovil, kako to je. Zaenkrat samo slutim praznino, kup neizrečenih besed, ki bi jih rad povedal, pa sem odlašal z njimi, kup stvari, ki bi jih lahko za starše storil, pa jih nisem itd, itd... tale teden me čaka naporen vikend. Danes smo začeli s 3 dnevnim seminarjem, ki traja vsak dan od petka do nedelje od 9-17.30. Še sreča, da je tole NLP, kar predstavlja učenje skozi igro in zabavo. In po treh dneh si približno tako utrujen, kot po 3 urah na faksu Fajn družba je, fajn se imamo, fajn se spoznavamo in tu srečaš vse sorte ljudi Nato pa mesec izpitov, seminarskih nalog in poročil še dobro, da gre proti koncu...še pol leta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2010 Bi morda kdo kaj poštekal.ma men je blo prec vse jasno... ~~ res, Cashy, ne govor! sploh pomislit nocem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 morgen.... x:Dx neki zgodi jst tole zadnje cajte.... bele sstrmine klichejo... sam she dons... jutr pa nazaj v prestolnico... :xx!: pol pa spet vsakonochni delo-zhuranje... x:px zllomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Torej-še enkrat - takšna sem, kot oskubljena kura ničemu podobna...mislim, da sem nekje pred 21. leti bila tako zelo razočarana, kar se naglavnega okrasja tiče.Ne hodit na sončni mrk k frizerju Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 mah, ne bluzi.pametno! zlosat se starega balasta!ves kaj je vse v laseh!! ( ...) Dobr si to ubodla!sam se mushice v zobeh, pa si zmagala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 tudi res.ampak kaj ko tole res ni ničemu podobno - neke resice od zadaj, na vrhu pa dva ali tri cm..takšna sem v glavnem, kot tipi iz 80.tih Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 vse. (ne ljubi se mi pregovarjat... ... v lase(h) se vse nalaga... na MUMIJAH so postekal, kaj so jedl pa tak!... a morm se kej iz pete potegnit? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 ne ne, ne da skoduje kej (oz. to itak kar pac skoduje ), ampak vse se nalozi v lase....pac, tko je, ne morem pomagat... Kdor ima raje taksne razlage: 'lasje pomenijo moc, okras...', pa naj jih ima. vse samo da je clovek zadovoljen. sama imam sebi prijazno zivljenjsko filozofijo in mi ni tezko si vsega razlozit in prilagodit, tako da meni fita. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 bu.... odbordala.....ke do aprila... zej pa vinchek skuhat....pol pa kej za pojest zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Bruh, bruh, bruh...........Tudi nedotakljivih se virus dotakne. Prejšno noč je en nečak bruh, bruh, no nakar je drugi nečak bruh bruh.... včeraj sine............. da pa ne bi zaostajala, moram še jaz in še kakšen okoli mene. :sick: :sick: Nisem pila nič sladkega, pa tudi preveč mehčalca nisem dala, amapk samo bruh bruh x:o)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 morgen... bemu....se bo treba zachet pokat.... :xx!: pa bajto pospraut.... :xx!: :xx!: :xx!: no.....to je bl deu za )!(... u tork pa akciiiiijjjjjjaaaaaa..... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Bruh, bruh, bruh........... Nisem pila nič sladkega, pa tudi preveč mehčalca nisem dala, amapk samo bruh bruh x:o)xporihtajte se (kar ni za noter, je pa za ven) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Tako lahko poimenujes ta posebni dan tvojega zivljenja v: The BRUH day! Al pa: "The day of the bruh time!" Ali celo: "The bruh time day!" ...when everything alse is inapplicable, only bruh survive. groza kake pisem... Bruh, bruh, bruh...........Tudi nedotakljivih se virus dotakne. Prejšno noč je en nečak bruh, bruh, no nakar je drugi nečak bruh bruh.... včeraj sine............. da pa ne bi zaostajala, moram še jaz in še kakšen okoli mene. Nisem pila nič sladkega, pa tudi preveč mehčalca nisem dala, amapk samo bruh bruh Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 The bruh day pošel xcrossfingx Veličasten dan, upam da ne ponovljiv Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Tako lahko poimenujes ta posebni dan tvojega zivljenja v: The BRUH day! Al pa: One of those Bruh days al pa...: story of my fucking life Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Vse, ki pletete, kvačkate, šivate,... vabim, da se pridružite krasnemu CRAFT HOPE FOR HAITI projektu in donirate kakšen svoj izdelek. Več o tem TUKAJ Prispevala sem tri pare copatkov, ki so bili takoj prodani. Ful vesela! http://crafthope.com/wp-content/uploads/2010/01/ch_haiti.gif Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 tole na Haitiju je res groza koliko let je potrebno, da življenje steče nazaj vsaj na videz po normalnih tirih. A v srcih preživelih življenje ne bo nikoli več kot prej. Spomini ostanejo...in s spomini ostane tudi energija katastrofe...in to se ne prekine s koncem življenja. energija in spomini prehajajo v naslednje generacije, k potomcem, ki, ne vedoč zakaj, čutijo posledice katastrofe v svojem življenju čakajo me 4 intenzivni tedni predvsem študijskih opravil, pa veliko glasbenih...sploh pa veliko dela na sebi. Tale vikend smo imeli seminar, kjer smo spoznali in preizkusili nekaj močnih orodij ozaveščanja lastnih vedenjskih vzorcev, in vživljanja v občutke sogovornika itd., itd...sedaj pa trening, trening, trening...drugače bo vse zaman rabim pa nekoga, da me brcne v tazadnjo, ker se mi nič ne da...že cel dan si govorim, da bom z vsem začel jutri, danes sem pa skoraj cel dan prespal kera lenoba sem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.