Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

tole na Haitiju je res groza :sori: koliko let je potrebno, da življenje steče nazaj vsaj na videz po normalnih tirih. A v srcih preživelih življenje ne bo nikoli več kot prej. Spomini ostanejo...in s spomini ostane tudi energija katastrofe...in to se ne prekine s koncem življenja. energija in spomini prehajajo v naslednje generacije, k potomcem, ki, ne vedoč zakaj, čutijo posledice katastrofe v svojem življenju :sori:

čakajo me 4 intenzivni tedni predvsem študijskih opravil, pa veliko glasbenih...sploh pa veliko dela na sebi. Tale vikend smo imeli seminar, kjer smo spoznali in preizkusili nekaj močnih orodij ozaveščanja lastnih vedenjskih vzorcev, in vživljanja v občutke sogovornika itd., itd...sedaj pa trening, trening, trening...drugače bo vse zaman x:)x

rabim pa nekoga, da me brcne v tazadnjo, ker se mi nič ne da...že cel dan si govorim, da bom z vsem začel jutri, danes sem pa skoraj cel dan prespal xnckrivx kera lenoba sem :sori:

sej ti nč ni treba x:)x

samo rezultati bodo pa tut temu primerni x:Ix

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

sej ti nč ni treba x:)x

samo rezultati bodo pa tut temu primerni x:Ix

ja, res, treba je samo davke plačat in umret...

kako bi izgledal svet, če bi se držali tega, da v bistvu nič ni treba in jim ne bi bilo mar za rezultate?

Sem se pri tem spomnil na en film (Serenity), narejen po seriji Firefly, kjer so našli planet, kamor so naselili koloniste ter spustili v zrak nek plin, ki naj bi umiril agresivnost ljudi, da bi živeli v spokojnosti. Pa je plin udaril močneje in uničil voljo in motivacijo, da bi ljudje karkoli delali...in so vsi pomrli zaradi brezvoljnosti, ker se jim ni dalo niti jesti piti itd...

se nevarno približujem temu stanju x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Prispevala sem tri pare copatkov, ki so bili takoj prodani. Ful vesela!

:palec:

žal sem v tem pogledu motorično zavrta :inocent: mi sploh ne potegne kako gresta 2 zanki gor pa dol, pa okol, pa nabrat, odvzet, dodat, pa cela znanost štrikarija zame. Leva, desna je še ok čim se začne pa komplicirat sem pa :wacko:

:palec: za bruhce pobože

Cashy sem ti kar malce folš za te seminarje :vio:

...dons sem se penila zaradi neskidanega snega na pločnikih oz. rampah, ki omogočajo nam, ki prevažamo vozičke in pa invalidom, da se prevažamo po pločnikih. Okoli otroškega dispanzerja čisti kaos, pa je recimo kar nekaj uporabnikov, ki se pripeljejo do tja z vozički. Zaparkirane rampe z vozili. Danes mi je pomagal prijazni raznašalec pizz, da sva dvignila in prenesla voziček z bolno Zajki čez kup snega+blatno zrukan obpločnik-zelenico in mimo avta, ki je vsem oviral dostop. Pismo rosno saj nisem Mary Poppins v kar bi se morala preleviti te dni. Tudi normalno hodeči ljudje so se komaj zrinili mimo in so morali stopati po blatu zaradi šoferja, ki se je parkiral pred vrati urada.

Nasploh opažam, da so šoferji totalno brezvestni glede tega. Štekam, da se nimaš kam sparkirat, ampak ne razumejo, da zaradi tega ker se je on sparkiral, ne more kdo drugi mimo in je totalno v napoto. Zdrav človek se sploh ne zaveda koliko ovir je za premagati, če si oviran pri gibanju.

Zajki že drugič v tem letu staknila virus in ima spet visoko vročino 39.9c :xx!:

Sem se pa naplesala po dolgem času in to na rojstnodnevni žurki 6 letnice x:Dx je nažigala Billy Idola x:px ...sem ugotovila, da so 6 rojstni dnevi bolj zabavni in razgibani, kot pa 40-letnice, ki se na veliko praznujejo okoli mene x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

žal sem v tem pogledu motorično zavrta :inocent: mi sploh ne potegne kako gresta 2 zanki gor pa dol, pa okol, pa nabrat, odvzet, dodat, pa cela znanost štrikarija zame. Leva, desna je še ok čim se začne pa komplicirat sem pa :wacko:

:palec: za bruhce pobože

Cashy sem ti kar malce folš za te seminarje :vio:

...dons sem se penila zaradi neskidanega snega na pločnikih oz. rampah, ki omogočajo nam, ki prevažamo vozičke in pa invalidom, da se prevažamo po pločnikih. Okoli otroškega dispanzerja čisti kaos, pa je recimo kar nekaj uporabnikov, ki se pripeljejo do tja z vozički. Zaparkirane rampe z vozili. Danes mi je pomagal prijazni raznašalec pizz, da sva dvignila in prenesla voziček z bolno Zajki čez kup snega+blatno zrukan obpločnik-zelenico in mimo avta, ki je vsem oviral dostop. Pismo rosno saj nisem Mary Poppins v kar bi se morala preleviti te dni. Tudi normalno hodeči ljudje so se komaj zrinili mimo in so morali stopati po blatu zaradi šoferja, ki se je parkiral pred vrati urada.

Nasploh opažam, da so šoferji totalno brezvestni glede tega. Štekam, da se nimaš kam sparkirat, ampak ne razumejo, da zaradi tega ker se je on sparkiral, ne more kdo drugi mimo in je totalno v napoto. Zdrav človek se sploh ne zaveda koliko ovir je za premagati, če si oviran pri gibanju.

Zajki že drugič v tem letu staknila virus in ima spet visoko vročino 39.9c :xx!:

Sem se pa naplesala po dolgem času in to na rojstnodnevni žurki 6 letnice x:Dx je nažigala Billy Idola x:px ...sem ugotovila, da so 6 rojstni dnevi bolj zabavni in razgibani, kot pa 40-letnice, ki se na veliko praznujejo okoli mene x:o)x

pri 6. se še niti ne pije, niti ne fuka...

pr 40 pa ne pije več, fuka pa tut ne... x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Letos na plazi sem imela slovenske momente. Pred enim od hotelov je igral ansabel glasbo iz 60-ih let. Ob pavzi je lastnik predvajal z njegovega ipoda glasbo. Prva pesem se mi je blazno podobna zdela Magnificovi Hir aj kam hir aj go. V momentu sem bila razocarana, mi je bil vedno vsec iz vec razlogov, in me je ideja o tem, da je poslovenil pesem nekoga blazno razocarala. Po instrumentalnem uvodu se pa oglasi in zacne peti :eek: :eek: :eek: , me je skoraj kap, tako dalec stran in argentinski natakar ni imel pojma, kaj Magnifico sploh poje! Imel je celo zbirko njegovih pesmi. V enem od barov, kjer so prodajali rabljene knjige sem odkrila knjigo Slovenija, za piko na I sem pa se zacela brati knjigo Paola Coelha - Veronika se odloci umreti.

Sredi Mehike slišiš Magnifica???? :palec: :palec: :palec: :palec:

Se spomnim njegovega intervjuja, ko je razlagal da jih je samo 10 komadov prišlo na njegov koncert :o|o: in še to so se vsi naknadno podrzali ven.

Mislim da bo malo zrastel, ko bo slišal za njegove izdelke, kako se vcrtijo v Mehiki :palec: x:Dx

Da te zebe, ti pa nisem nič fovš, sem rada na toplem in predvidevam da tudi ti in vsi ostali.

Joj, joj............. nikomur ne privoščim da je gibalno oviran, samo šoferji brez vesti bi pa lahko vsaj okusili, kako izgleda ko nikamor ne moreš zaradi trapastega parkiranja xrolleyesx xrolleyesx

Potem se pa model ali modelka primaja do svojega avta in izjavi da se malo umakni, da gre lahko ven.......... ko popizdiš nad njegovim parkiranjem pa za nagrado slišiš, da je šel samo po recept ali pa bolniško (kar mimo grede traja lahko tudi pol ure) :o|o: xrolleyesx

Naj se Zajki čimhitreje pozdravi :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Štrikala nisem že celih hm...koliko let - petnajst? Bog ve, če še znam x:Ix nazadnje sem skvačkala oblekico za Barbiko - ki sta jo na pupo vlačili ena in druga. Niti ne vem, kje imam pletilke. Sem pa hotla vedno mamo sfehtat da mi pokaže en čudovit vzorec za izdelavo kape - mojima dvema je zaštrikala tako lepe in čudovite kape, da bili vsi fauš x:px , pa sem si vedno mislila, da imam še čas, ji težiti okrog vzorca...evo :vragec: zdaj pa..upam, da imam še kape kje spravljene, bom probala sama, če bo šlo.

Zajki, pa ma da ozdravi - ob privat krankenšvester itak da bo. :palec:

Pujsa - lepo prebrat javljanje :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Punce, najbolje, da organiziram en čvekoštrikarski tečaj, bomo napletle kilometrske šale x:px

Pujska, vedno lepo, ko nam kakšno mehiško poveš. Pozdravčke na tvoj konec :palec:

Uboga Zajki :sori: Naša deca tudi kar naprej virusi napadajo...

Tale projekt Craft hope for Haiti pa me je spravil v akcijo in bom zelo verjetno zagnala nekaj podobnega pri nas. Ne vem sicer, kako smo kaj pri nas pripravljeni donirati svoje izdelke in tudi ne, ali so jih ljudje pripravljeni kupovati, no, bomo poskusili, ne.

"S singlom Hir Aj Kam, Hir Aj Go

http://www.youtube.com/watch?v=DzoFSNQ2WM4&fmt=18

sta se predstavljala leta 2005 novi model punto fly

in takratna Cavallijeva nova kolekcija za pomlad [2005]."

http://www.finance.si/105510/Magnifico-obn...at-in-Cavallija

"Robert Pešut oz. Magnifico je s svetovno znano hišo Sony Music Italy

podpisal pogodbo o prodaji založniških pravic za njegov single Hir ai kam, Hir ai go za ves svet."

http://24ur.com/magnifico-podpisal-sanjsko-pogodbo.html?ar=

xrolleyesx

Brez zamere Mitra

Ta tvoj komentar je spet brca v temo, pa glih si se oreng popravila x:Xx

Magnifica so slišali po celem svetu.

Hir aj kam je bila spremljava reklame za avtomobil , mende Fiatov, v Italiji je to bil hit poletja, najbolj vrten komad tistega obdobja. povsod kjer se prodajajao fiatovi avtomobili so slišali za ta komad. In Mexico ni glih neka vukojebina .

Če bi ga Magnifico naredil v osemdesetih prejšnjega stoletja bi mu sploh ne bi bilo treba več delat tolk bi zaslužil, tko pa mu Alef, pa mi vsi, odžiramo kruh.

Tko da ne se zdej sluzit pa slinit zarad lastne neinformiranosti x:o)x

Čaki

Zlagala se nisem.

Kdo in kje se vrti, kdo ga posluša............. v Italiji. Aja, v italiji. Pa to je koj tuki, tuki zravn.

Dej spacej en komad, pa ti bo negdo čez 20 let javu, da si poslušen tudi na luni, ker se je nassa tko odločila.

Človk božji, preber šeenkrat kaj piše Pujsita. Tip ima celo zbirko od magnifica in ne EN sam komad.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

huh, keri dnevi čudni xrolleyesx

včeraj mi je ponovno crknila grafična kartica na laptopu. Šele en mesec je, kar je bila popravljena...takrat je bilo 3 mesece čez garancijo...plačal 100€ za popravilo...sedaj pa spet...sem besen kot ris :vragec: pa prav paše biti besen, že dolgo nisem bil x:)x počutim se spet živega :onfire:

sam finance ne dopuščajo, da bi se kaj preveč oziral za novimi...je še vinjeto treba kupit, pa seminar plačat, pa avto registrirat...hmmm...

glejte, da se boste fejst poročal in praznoval, pa da boste moj band na igranja vabil, drugače bom težko sfolgal do poletja x:o)x

huh, keri dnevi čudni xrolleyesx

včeraj mi je ponovno crknila grafična kartica na laptopu. Šele en mesec je, kar je bila popravljena...takrat je bilo 3 mesece čez garancijo...plačal 100€ za popravilo...sedaj pa spet...sem besen kot ris :vragec: pa prav paše biti besen, že dolgo nisem bil x:)x počutim se spet živega :onfire:

sam finance ne dopuščajo, da bi se kaj preveč oziral za novimi...je še vinjeto treba kupit, pa seminar plačat, pa avto registrirat...hmmm...

glejte, da se boste fejst poročal in praznoval, pa da boste moj band na igranja vabil, drugače bom težko sfolgal do poletja x:o)x

Cashy, nič ne skrbi; od recesije majo največ glih muskontarji (zabava), gostilničarji (alko), pa prostitutke.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Nič ne pišete več sem? ali bo to samo moja tema x:px

V glavnem -ta starejša privlekla iz Mb prehlad močnejše sorte in radostno tole podelila z mano. Tako, da sem zdajle poleg vsega objokana in kašljana in na debelem glasu.

Drugo: da ne bom več krivice delala svojim rokam(vem, da je tema tam o rokah), sem pomislila, da je fino, da imam drobne roke - ker mi prsti švigajo po tastaturi x:px in zato veliko napak, ampak tudi zato, ker se končno lotila mozaika - ena fajna slika nastaja, sem proti koncu in krasno lahko s temi svojimi drobnimi prstki, tele drobne koščke keramike vstavljam x:)x

in pa sneži tule x8Dx

Nič ne pišete več sem? ali bo to samo moja tema x:px

V glavnem -ta starejša privlekla iz Mb prehlad močnejše sorte in radostno tole podelila z mano. Tako, da sem zdajle poleg vsega objokana in kašljana in na debelem glasu.

Da se ne boš samo ti hvalila naj se še jaz x:px Moja starejša x8Dx je radostno podelila virus z menoj in očetom. V bistvu bi morali v soboto biti že na smučariji, pa smo v Ljubljani in štejemo snežinke x:o)x Kok nam je luštno! Po 1 tednu visoke vročine ji je dr. predpisala antibiotik pred tem pa se ni sporazumela z laboratorijem ali je ali ni uroinfekt, ker testirajo po novih metodah.

Antibiotik takoj prijel, vročina padla, narasla pa je meni in očitu :vragec:

Ekipa s smučarije poroča o snežnih radostih, včeraj bil prelep dan...danes so-so. Mogoče se odpravimo danes...jutri...kdo ve???

Si je pa tamala vzela en flomaster malo prej ga dala pod pazduho in rekla **čina**, kar pomeni, da si je merila vročino. Poleg tega obvlada že svojo prvo kletvico x^x o poznavanju kahle pa še nič :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Da se zakačim v besedico "starejša" x:Xx x:Xx x:Dx

ampak dobro tole - naša ta starejša je bila radodarna samo do mene, ampak, da ne bodo ostali prikrajšani jim ponujam tole -kar zastojn. Nič ne rabijo plačat x:px

ah veš, kak je tole s poznavanjem kahle..ker ji jo ponujaš ni tako zanimiva, če bi bila prepovedana, bi ziher hotla non stop gor tičat. x:px Samo naša ta mlajša se je kahli na daleč izognila, kar na straniščno školjko hotla (verjetno ravno iz tega razloga - kahla ponujana, školjka skoraj prepovedana...)ta starejša si je bolj dala dopovedat, da je pametno po vrstnem redu it..

a ste že pri kletvicah x:Dx x:Dx

včeraj sem se čisto raznežila, ko tam eno fotko dojenčka malega gledala. Moram hitro nehat tole gledat.

Uf -uroninfekt je kriza - naša starejša ga je imela, dve leti na antibiotikih, pa še iz Nemčije zdravila morali dobavljati. Bil moj boter tako prijazen in prinesel tole.

nekam piškavega zdravja nekateri, ni treba vzeti vsega, kar vam podarjeno x:Dx :vragec: x:Dx vglavnem, čimprejšnje okrevanje.

slabo spala. se razvadla, da se zbujala štiri tedne brez budilke, ko se zbudila, se pač zbudila. pa tudi spat hodila pozno oz. v zgodnjih jutranjih urah x:o)x zdle pa kriza. spet sem v jutranjem varstvu, začenjam že pred šesto, kar pomeni, da se budilka začne dreti ob petih zjutraj :o|o: ura bila pol dve zjutraj, ko jaz bla še čisto budna. upam, da mi danes rata prej zaspat. bila že na fitnesu danes, se fajn zbudila, pa tak dobre volje sem x:)x še malo, pa spet šibam v službo, treba danes malo spraševati x:px , v četrtek je konferenca.

zadnjič dobila sušilnik sadja in zelenjave, mi ga moj kupil za rd x:)x mu ga enkrat lani omenila, ko sva bila na sejmu, da si bom pa to jaz enkrat nabavla in eto, ga že imam x^x mi všeč, ko si takle zapomni določene stvari, ki jih mimogrede kdaj omenim.

lep dan vsem x:Xx

pa pazite na zdravje

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

dajte no, preženite že te viruse proč iz svoje bližine, nekam predolgo se že potikajo tu okoli :vragec:

no, se mi potrjuje, da hudič nikoli ne pride sam, ampak s sabo na obisk pripelje tudi mlade...komaj sem popravil avto, mi je spet crknil laptop. Pa komaj dober mesec je s popravila. No, ker mu ne zaupam več pet posto, smo se s starimi odločili, da bi sofinancirajo novega...tako sedaj pišem z novega...ampak tud za ta stare je tole kar finančni šok, glede na to, da je fotr ravnokar kupil nov (rabljen) avto, ki ga je potrebno še dodobra servisirati, da bo tak, kot se zagre...cel kup stroškov v zadnjih 2 mesecih! :vragec: do poletja bomo zgleda samo ob kruhu in vodi x:Dx x:o)x

nič, si bom moral poleg študija sedaj omisliti še kako službico, da si bom vsaj obroke računalnika in tekoče življenjske stroške pokrival... upam, da mi študij ne bo preveč trpel....sicer je pa le še pol leta, to bom že zdržal x:)x

Drudika, kako lepo od tvojega, da se takole spomne x;)x

Ne bit preveč stroga s spraševanjem. Zgodlarce ponavadi so :vragec: x:Dx

cashy, joj stroški :xx!: Jaz lahko samo trkam, da vsaj tega ni toliko ta trenutek. Registracija me čaka šele aprila, servis je pa še zastonj se mi zdi... Upam, da ti bo uspelo najti kaj dobrega. Eh študij pri tebi pa res ne bo trpel.

cosma, joj, kako mora biti tvoja tamala lušna xsrcx pozdravite se čimprej!

Vreme za smučarijo pa ni najlepše.... tudi mene ful potplati srbijo... komaj čakam februar xsrcx

nataly x;)x

No, kakorkoli že...

Sem razmišljala, kdaj bom spet odletela, pa sem se zdaj spomnila, da je na začetku aprila Brnik zaprt ene 2 tedna. Pa ravno takrat, ko sem že omenila, da bom šla. :xx!: No, je neprijetno, ni pa ravno največji problem v mojem življenju. x:o)x

Končno sem se aktivno začela spravljat k sebi (psihično). No, en korak je narjen, ostane mi jih še ene 28239820930293209299. xrolleyesx

Lahko bi šla delat drugam... sem včeraj izvedela za eno ponudbo. Samo ne bom sprejela, ker ni dovolj fleksebilna glede lokacije...

Začenjam tudi z novo vadbo...

To je pa to.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja, stroški :vragec: problem na vsak način.

helou valkira x:)x

prejle odpeljala sodelavko domov -ji je umrl oče. In ne morem si pomagat - gledam, kako različno sprejemamo smrt ljudje, ona se je čisto zlomila. sema sem reagirala čisto drugače, meni je bilo pomembno, da grem še do nje in jo vidim, da se je še zadnje dotaknem, objamem,dokler še ni otrdela.

žalostna danes.

in pa čajčki moji delujejo. prehlad smo kar pregnali, razen zadebeljenega glasu in občasnega solzenja, ni panike.

A ima kdo idejo kje bi se dalo kupit zemljevid (avtokarto) Ljubljane, tako veliiiiko za na steno obesit, plastificirano po možnosti, da se da pisat po njej, pa da so imena ulic res dobro označena???

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ni je take, vsaj v prosti prodaji ne.

ja, do tega zaključka sem tud jaz prišla, pa upala, da se vseeno motim :o|o:

jst bi poiskala kak dobr zemljevid na netu (če se ga da najt), sprintala, zlepila skup in čez kako folijo al kaj takega, pa je.

očitno bom točno to morala naredit.. al pa nekam dat printat, kjer printajo na velik papir al kaj takega :inocent:

Saj Ljubljana sploh ni glavno mesto Slovenije x:o)x

Sam... kaj pa pol ljubljanski CSI in NYPD uporabljajo, ko lovijo kakega zločinca po LJ ulicah :inocent: v filmih majo vedno take ogromne, natančne zemljevide, kamor se da žebljičke zapikovat in s flomastrom poti risat x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Heeeej,

po daljšem času... da vas pozdravim x:Xx

...a pol si se res odločila za zdraviteljski poklic?? x;)x

...pr tko bolani družbi in ob dejstvu da ti Haag uničuje konkurencijo so cekini zagotovljeni!!!!

Sam... kaj pa pol ljubljanski CSI in NYPD uporabljajo, ko lovijo kakega zločinca po LJ ulicah :inocent: v filmih majo vedno take ogromne, natančne zemljevide, kamor se da žebljičke zapikovat in s flomastrom poti risat x:o)x

..zakaj pa mislis da ljubljanski krofi nbenga ne ujamejo???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kaj pa ce unga iz TIC-a razprostres?

Sicer delata podobne zadeve - firmi:

SREDISCE d.o.o.

http://www.itis.si/_Images/ico/gsm.png 040 398 047

TALUS d.o.o.

http://talus.si/izdelki.html

Aja, seveda pa geodetski zavod menda. Koliki se placa pa ne vem.

A ima kdo idejo kje bi se dalo kupit zemljevid (avtokarto) Ljubljane, tako veliiiiko za na steno obesit, plastificirano po možnosti, da se da pisat po njej, pa da so imena ulic res dobro označena???

tisti iz TICA je totalno nenatančen. Rabim ljubljanske ulice, vse, ne pa samo Čopove in Slovenske ;)

sem že zmenjena s prijateljem, da se pozanima na geodetskem zavodu.. drugače pa našla danes v knjižnici tegale če ne bo drugega, bo tudi tale ok, samo ful je živih barv, kar pomeni, da se rdečih pikic, če bi jih risala, ne bi opazilo sploh..

no ja.. projekt za naslednja 2 meseca, ni tolk panike..

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...