Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Držite se -vsi ki ste ostali brez zoba in ste škrbe zdaj x:px x:px

In voljo do lajfa hitro nazaj. (ni tak hudo, da ne more bolj hudo ratat x:px )

mater kakšne sekam, boljše da sem tiho..

ej-za denarnico tole druidka, pa je res primitivno..samo, če so starši lahko not prišli, je lahko bilo kdo.. :vragec:

ampak, tudi jaz imam takšne - celo torbico sem sposobna pustiti v avtu, :vragec: (sem jo že) na srečo nič narobe do zdaj bilo...(itak imam not samo papirovje, samo folk tega ne ve)

Nič novega pri nas - v terase sem šla na sprehod in rečte kaj...nabrala vrečo regrata x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

ves kaj pravijo: kdor isce ta najde!

(ne jaz niti kdo drug ti ne more biti vzgled temu kar imas v sebi). Je samo tvoje, je edinstveno!

Seveda so ljudje, ki vec tistega znotraj prinesejo tudi ven, in oni so nam morda lahko vzgled.

Saj vemo s kom nam je fajn bit skupaj.

Morda je bolj preprosto kot si mislimo. Mnogi povedo ki redno meditirajo.

Zivljenje in zivljenja nas tako dolgo izklesavajo da se naposled obrnemo vase. Druge poti ni, pravijo.

Tako postanemo ravno prav ponizni, ravno prav pogumni in ravno prav sprejemljivi in aktivni.

"Tako kot pizza - dobra je takrat, ko je vseh sestavin v ravno pravem razmerju" - (B.Skoberne) :vio:

No, veckrat smo ze umrli, in morda se veckrat bomo. Verjamem pa, da se ucimo vedno naprej in naprej...

Zavest ki jo posedujemo kot bitja danes, ni prisla samo iz tega zivljenja.

Pogovori:

Čudovita igra življenja 1>

Čudovita igra - program Duhovne univerze 2>

Čudovita igra – predstavitev programa Duhovne univerze 3>

Duša ni oblika, ni telo, marveč je tisto, kar se izraža skozi obliko, skozi telo.

Duša ni misel, ni čustvo, ni zaznava, ni delovanje, marveč je tisto v nas,

kar misli, čustvuje, zaznava. Duša je zavest, je OPAZOVALEC.

vir >

Jaz ne. Oziroma sploh ne vem, kje bi lahko bil.

Razmišljam,... to je ful poceni in dosegljivo. Nič ni nemogoče.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?detail=5339706

Zdaj mam cilj, da zdelam vsaj 200delavnic javnega govorjenja (to je vse), z namenom, da bom boljša maserka. x:)x

:palec: teta je doma, iz bolnice. mogoče bova šli kdaj skupaj živet al is stricem. kdo ve,... mogoče se lahko konektam z marsovci in grem tja gor kmalu. :inocent:

včraj sem se tako zbruhala, da sem naredila dodatno odprtino za javno nastopanje, saj sem jedla čokokroglice moje z rumom, s tem, da imam ... slabo življenjsko energijo, ker mi primanjkuje prane.

Prane.

Ne bom pa delala pedikur, manikur, ličenja, z aparati in uporabljala druge pripravke, ki niso zeliščna olja, zelenjava sadje, ...ipd. Moj največji cilj je, da najdem svojo hrano v gozdu in travniku. x:Dx

To bi blo res nekaj, o čemer me lahko povabijo na TV. :inocent: ...

Ka lih nisem prejemala nobene soc. pomoči, jaz osebno. :eek: Haha, so me pa v OŠ vprašali če dobivam cunje na RK. x:Dx Na kmetih je to normalno, da si bolj tak. (sem s kmetov po krvi. Sej to nima veze. Pa ima veze, ker pač nisi nič izbirčen.) x:o)x

lp

Kurenti :vio: V Lj bodo menda v torek.

Leto sem zorganizirala pustne miške, ker krofov ne maram že kar ta teden x:Dx šele kasneje sem poštekala, da za 1 teden prehitevam in ne zaostajam kot ponavadi :inocent:

Čisto me je zavedel napis v pekarni, kjer kupujem kruh, da prodajajo pustne krofe in nek spešl ofr, ki ga imajo...jaz pa vsa radostna hajd domov in taščo naplahtala za pečenje mišk-za te je vedno zadolžena ona, ker naredi nadbožanske x:px

Ne vem zakaj prodajajo pustne krofe že teden prej? V čem je fora?

No bistvo je da sem se jih napapcala. Tehtnico, ta teden bojkotiram x^x

Grlo še vedno boli :xx!: Upam, da so zobne miške opravile svoje delo in ste zobobolci že brez bolečin xwizardx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hello vsem,

sem nekoliko razočaran nad sabo, ker že nekaj dni ne funkcioniram tako, kot sem si predstavljal. Sem načrtoval delo za faks zadnje dni, pa nič od mene :vragec: še huje, spet sem zapadel v neko obdobje, ko me vlečejo računalniške igrice in par ur na dan prečepim pred njimi, dokler že škilast ne gledam :sori: pa sem bil prepričan pred kakim letom, da me je že minilo :vragec: kako stran vržen čas, pa še oči trpijo...

še dobro, da zdaj do petka računalnika ne bom niti povohal, ker grem jutri v Ankaran na psihološki seminar, ki bo trajal vse do petka. Moram priznati, da so to vsako leto najbolj nori dnevi v letu sploh ! x:px

a potem je pa že pustni vikend?! No, pust me ni nikoli preveč impresioniral, mi je bližje Valentinovo xsrcx pa ne tista komercial varianta x:)x

Ah, to vas še povabim, da se v soboto oglasite v Park hotelu v Bohinju, igramo z bendom za Valentinov ples x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Držite se -vsi ki ste ostali brez ......x:px x:px

:vragec: viš, to se jst prašam, zakaj že , bi se mogla pa glih jst držat :8):

In voljo do lajfa hitro nazaj. (ni tak hudo, da ne more bolj hudo ratat x:px )

x8Dx pje toto pa čist res, ko misliš da je najhuj, pol šele stisne :O: :C:

Nič novega pri nas - v terase sem šla na sprehod in rečte kaj...nabrala vrečo regrata x:px x:px

:2src: isusek, da mi je dočakat dan, da grem sama na bližnji travnik regrat nabrat.....mržlo pa vse ledeno pa pol metra snega,,,,,,

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sneg tudi pri nas spet s polno močjo nazaj - marec bo po moji čebulni napovedi sicer suh - nič pa ne vem, ali bo mrzel ko hudič ali bo pomladansko prebujanje na vrsti.

(april spet moker -verjetno deževen)

Lia - očitno se ti dogaja - pa predvidevam, da ne tako, kot bi si sama želela..ampak saj veš..bog nam da toliko, kolikor zmoremo..in žali bog..eni zmoremo več.(ni to neka tolažba,) bo pa tudi enkrat pri tebi posijalo sonce. upam, da čim prej... do ta čas pa - drži se.

A vsi kidate, al kaj, ko nikjer nikogar???????????

No, sej jest nisem nič boljša, sem prišla se malo odtajat (bila premalo napravljena okoli vratu in brez rokavic) sedaj pa naprej.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

:vragec: vraga kidam, bemu, ma ne sam kidam....podpuntavam streho usred noči

madona, da nisn Avstralca vzela, al pa Egipčana....bi bla skoz na toplem xrolleyesx

mlad pa neumen :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Je mogoče skrivnost, kako ravnaš s čebulo, da ti izda napoved vremena x^x ali si pripravljena povedat kaj več ?

:irs:

Nič ni skrivnostno tole. edino -si pa za letos napovedovanje vremena zamudila x:Ix

Takole gre: 24.12. vzamemo v roke čebulo, jo prerežemo na pol in izluščimo(ne spomnim se zdaj u rano zoro bolj pametnega izraza) 12 kolutov, ki so prekriti s prosojno plahtico. plahtico odstraniš, nato daš v vsak ta kolut 1 žličko soli. sama se z roko dotaknem vsakega koluta in mu povem, kateri mesec predstavlja(januar,februar...)nato jih previdno daš pod novo letno jelko (smrdi bog pomagaj) in pustiš delovanju čez noč. Zjutraj vstaneš, pogledaš kaj prinesel božiček in vzameš list papirja in se čudiš :eek: kak je mogoče, da se je ponekod sol popolnoma raztopila (recimo za letos januar in februar- plavalo tole), drugje pa sol tako suha, kot takrat ko sem jo usula not (marec, julij, avgust, se mi zdi da november).imam zapisano tole, bom natančno vremensko napoved objavila (se mi zdi pa da sem jo že nekje)

ok..mi nič ne kidamo. pred garažo nekaj malega, ker itak ne plužijo, tak, da nam niti cestnega snega ne dajo..ampak kot zgleda-bo treba.

:vragec: vraga kidam, bemu, ma ne sam kidam....podpuntavam streho usred noči

madona, da nisn Avstralca vzela, al pa Egipčana....bi bla skoz na toplem xrolleyesx

pol bi pa se žalila, ker ne moreš kidat...

:)))tolko snega vam zapadlo, da vam straha ne drži dobro?

sem se zdaj spomnila-saj ne rabla Avstralca ali Egipčana - čisto zadosti, da imaš haložana ali pa bolje-prekmurca.:))tam pa ni tolko snega

a dej :eek: Nat kr s čebulo x;)x

prvič čujem, me pa zanimajo rezultati x:Ix

jaz tudi kidala včeraj, pa danes zgleda bom tudi :inocent:

zima je, pozimi pa mora bit sneg x:px

je pa res, da so strašno visoki kupi snega (okol parkiranih avtov) madonca tam ene 2m ga je pa že težko v luft metat (ta je moj kup x^x )

pa včeraj prvič, da nisem skidala čist do suhega :C: bemule mi gre na živc, če ni lepo skidan, če je "kr neky" sam, ne smem preveč izstopat med drugimi lastniki parkiranih avtomobilov s preveč skidanim xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Danes sem kar za zajtrk imela kidanje pred garažo, da sem sploh not lahko prišla. (zdaj pa fliknila sol, kar dela)

Poiskala sem torej švinglc listek in evo: rezultati:

januar -moker

februar- 1/2 meseca mokra, pol manj.

marec-suh

april -spet manj moker (1/2 meseca bo)

maj - moker (3/4 meseca bo nikakvo)

junij -moker

julij -suh

avgust -suh

september 1/2meseca suha, pol ne več

oktober-moker

november moker 1/2 meseca zagotovo (ni nujno, da bo ravno sneg, lahko dež)

december -moker (beli božič x:px )

sem domov grede danes poslušala tiste izjave, da bi se naj začela ledena doba...čisto možno..glede na čebulno stanje.

Čeglih je videti, da bo poletje še vedno suho..(ker slaba poletja kriva za ledeno dobo),ampak no - nič ne vem kakšno bo kaj temperaturno stanje..

v glavnem..škornje kupit.

Pozdravljeno Ljudstvo Lnf xsrcx

Danes je svetovni dan bolnikov :inocent: , resno razmišjjam, da zaprosim za članstvo :vio: .

Cookie xsrcx , ni mus, da je sneg pozimi- na Primorskem. Vi pa kar kidajte... x:px

Včeraj šla peš v ofis, motorčič je s takimi polarnimi temperaturami in /ali dežjem trdno

parkiran pod voltom. Končala šele ob 19.45 :o|o: in šla polna upanja do taksi postaje čez cesto, ker mi

je bilo javljeno, da je naš super klanec neprevozen zaradi ledu in snega.

Moj družabnik je prespal kar v mestu,ker ni mogel domov, ker so obalno Miramarsko cesti zaradi istih razlogov- zaprli :ermm: :OoO:

S figo v žepu sem povedala naslov taksistu, potem ko sem se po 15 min čakanja na taxi totalno premrazila in me je

burja prepihala. Na kratko, na polovici klanca me je fliknil iz avta in sem kot po jajcih komaj pristopicala domov :fiju:

Zato pa odpade jutri trip v Lj :o|o: . Ne grem se mučit s takim vremenom po cestah. Tam okoli Postojne, Razdrtega itd- kot na Aljaski xrolleyesx

Edina dobra stran celijakije je :xx!: :xx!: :xx!: ,

da se na Rubičkine boke in ritko ne bodo nalepili krofi, miške, flancati in kroštoli xcivx

Bi pa spomnila Lj.Pl.Guspo, da bo kmalu pomlad s vsemi tistimi krasnimi oblekicami in plaščiči po telesu :inocent: x:px

Imejte se krasno, karkoli počnete.

x:)x

Boš v drugem življenju vedela kako in kaj x:px

Na kratko, na polovici klanca me je fliknil iz avta in sem kot po jajcih komaj pristopicala domov :fiju:

Zato pa odpade jutri trip v Lj :o|o: . Ne grem se mučit s takim vremenom po cestah. Tam okoli Postojne, Razdrtega itd- kot na Aljaski xrolleyesx

Edina dobra stran celijakije je :xx!: :xx!: :xx!: ,

da se na Rubičkine boke in ritko ne bodo nalepili krofi, miške, flancati in kroštoli xcivx

Bi pa spomnila Lj.Pl.Guspo, da bo kmalu pomlad s vsemi tistimi krasnimi oblekicami in plaščiči po telesu :inocent: x:px

Imejte se krasno, karkoli počnete.

x:)x

A si že razmišljala o drsalkah?

Strašne dvome imam ko v rokah držim sveže, tople, dehteče in hudo dobro dišeče miške in flancate x:px Nič me ne ustavi :vragec: na žalost.

Oh, pomlad! Kje je že to? mi smo čisto zasneženi. Po mojem si bom prve pomladne oprijete gvante :sniky: ogledovala.

No, saj za oprijete plašče in oblekce velja za vse nas občanke x:Dx x:Ix

Ane Natka, sem kuj dobre volje k vidim, da nas je več skupaj. V slogi je moč! x:Dx To je družbeni problem, ne samo moj x:px

Danes grem na novo vadbo, da vidim, če bo primerna zame, upajmo! x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...