free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Mogoce bi lahk nardil drustvo za ljubitelje kidanja snega in bi potem pomagal kaksnim starim ki si ne morejo recimo k smo kidaci pravi - full dobro, sm vidu da je Mitja zgleda popravu neki v vezi s smeski klele kulsk! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 vraga kidam, bemu, ma ne sam kidam....podpuntavam streho usred noči madona, da nisn Avstralca vzela, al pa Egipčana....bi bla skoz na toplem mlad pa neumen :xx!: Arabca, draga moja...na toplem in na nafti Nič ni skrivnostno tole. edino -si pa za letos napovedovanje vremena zamudila Takole gre: 24.12. vzamemo v roke čebulo, jo prerežemo na pol in izluščimo(ne spomnim se zdaj u rano zoro bolj pametnega izraza) 12 kolutov, ki so prekriti s prosojno plahtico. plahtico odstraniš, nato daš v vsak ta kolut 1 žličko soli. sama se z roko dotaknem vsakega koluta in mu povem, kateri mesec predstavlja(januar,februar...)nato jih previdno daš pod novo letno jelko (smrdi bog pomagaj) in pustiš delovanju čez noč. Zjutraj vstaneš, pogledaš kaj prinesel božiček in vzameš list papirja in se čudiš kak je mogoče, da se je ponekod sol popolnoma raztopila (recimo za letos januar in februar- plavalo tole), drugje pa sol tako suha, kot takrat ko sem jo usula not (marec, julij, avgust, se mi zdi da november).imam zapisano tole, bom natančno vremensko napoved objavila (se mi zdi pa da sem jo že nekje) A dej no...če prav razumem, čebulo slačiš...odstraniš mrenco in dodaš žličko soli...si zapomniš kje imaš januar, februar.....in zjutraj pogledaš? U rano zoro pa le definiraj ( upam, da ni kakšna nekrščanska ura ).. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 pa ja de ma v glavnem punti držijo, telovadit ne rabim, ker mam musklfibr od kidanja *** drugače pa noro mislim, da je sam vprašanje kdaj me bodo pelali v gorenjske toplice **** pa želodec se mi obrača tak da mam vsebino kar v "gurglu" od vsega tega sprenevedanja okol pasje štorije pa smrti pa krivic pa še sama se zadnje cajte jako dosti bodem z raznimi zdravniškimi in ostalimi uradniki različnih sistemov, na kozlanje mi gre....skorumpirano do amena, direkt v ksift mi je rekla, če koga poznam al pa če daam keš, bo pa ugodno rešeno..... puško v roke pa sam streljat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 al pa kidat puško v roke pa sam streljat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 si kidal? NISI si streljal kako urco v tarčo kdaj -nisi Viš jaz sem, oboje. Nazadnje sem zadela cigaret. In je razlika, po uri streljanja si čist sproščen in umirjen. Veš v čem je fora? V koncentraciji. Kidaš lahko raztresen. Ko streljaš si pa čist "not". Ald, lupčki nočko, nice dream Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 a se hvalis full dober dobitek nekak se mi zdi da sovpada se posebej s kidanjem kakor kdo. enako Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 In je razlika, po uri streljanja si čist sproščen in umirjen. odvisno kaj streljas..ce so to nesposobnezi na zasnezeni cest, butli v sluzbi, ali pa samo sosed, ki se ti sparkira na skidan prostor...potem je ze par minut take relaksacije dovolj Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 curc zdele sem en mau togotna. Prostora v vrtcih ni!!! Pismo rosno a bom tamalo do faxa šolala doma??? Home schooling pa te finte.Vsa mesta zapolnjena in kilometrske vrste čakajočih pred nami, stari in novi pravilniki. Privatni vrtci večinoma vzamejo od 3 let naprej Tko en mau me jezi tale naš sistem. Glup in nepravičen včasih. O cenah privatnega varovanja otrok sploh ne bi. Štekam, tržno gospodarstvo.Nekatere nezaposlene mamice varujejo otroke zaposlenih. Nezaposleni imajo prednost pri vpisu v vrtec. Ok, zato najbrž, da lahko zaposlenim zaračunavajo dražje varstvo. Mah :bomb: naj vzame tole državo in vse skupaj, pa še pesjanarje! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Jah, sej majo zato eni cele hale, pa en kup brezposlenih zensk, ki bi kamot cuvale otroke. Samo kdo pa bo se kaj zastojn dal al pa se primerno organiziral v tej drzavi curc zdele sem en mau togotna. Prostora v vrtcih ni!!! Pismo rosno a bom tamalo do faxa šolala doma??? Home schooling pa te finte.Vsa mesta zapolnjena in kilometrske vrste čakajočih pred nami, stari in novi pravilniki. Privatni vrtci večinoma vzamejo od 3 let naprej Tko en mau me jezi tale naš sistem. Glup in nepravičen včasih. O cenah privatnega varovanja otrok sploh ne bi. Štekam, tržno gospodarstvo.Nekatere nezaposlene mamice varujejo otroke zaposlenih. Nezaposleni imajo prednost pri vpisu v vrtec. Ok, zato najbrž, da lahko zaposlenim zaračunavajo dražje varstvo. Mah naj vzame tole državo in vse skupaj, pa še pesjanarje! jst pa spet kidal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 upam, da ste nakidal za letošnjo zimo dovolj snega in da ste zgubil kakšen kilogram ali pet ob tej telovadbi...dosti bolje kot fitness, zastonj je, pa še lepše izgleda okrog bajte ta čas, ko ste vi kidali, sem bil v Ankaranu, pa je burja tako vlekla, da so se vhodna vrata sama od sebe nonstop odpirala. Vmes je šel pa dež, ki ga je na tleh burja tako ohladila, da je v hipu zaledel. Na avtomobilih smo imeli tak sloj ledu, da bi lahko po njem drsal, pa bi zdržal Drugače je bilo pa krasno ta teden. Tile dva tedenska seminarja s psihologi sta tako vrhunec celega leta. Podnevi so bile zanimive delavnice, smo spoznali umetnostne, plesne, glasbene in likovne terapije z Brigito Schuller, Simono Tancig, Alenko Vitrih, Katarino Habe, ples petih ritmov z Damjanom Makovcem, zadnje predavateljice se pa ne spomnim po imenu...Alenka in Katarina sta bile tako krasni! Zvečer je bila pa žurka, da dol padeš. Prvi večer igra spoznavanja, kjer smo si morali na svoja imena izmisliti rimo in se predstaviti, drugi večer je bil Top shop, kjer smo tekmovali v skupinah z izdelavo top shop reklam in prodajali 2 instrumenta določeni ciljni publiki....Kako prodati didgeridoo in panovo piščal ciljni skupini z alien hand sindromom? Ali činele ter flavto ljudem s fantomskim udom? Neko žabo, ki jo drgneš s palčko pedofilskim duhovnikom? Reklamam smo se smejali 200 na uro x:Dx Po top shopu so sledile karaoke Tretji večer je bil zakon.... imeli smo dress code kostumografije slavnih oseb...imeli smo Marilyn Monroe, Amy whitehouse, Salvadorja Dalija, Svetlano Makarovič, trio Gameover, legolasa, mr. Andersona iz Men in black itd, itd... in v kostumih smo uprizorili pravi turnir: Urban art battle! po skupinah smo tekmovali na izločanje....skupina je izžrebala način izražanja (pantomima, igra, petje, ples itd...) in imela je določen čas (5 min ali celo 3 minute), da izdela 30 sekundni programček, ga izvede in z njim "povozi" nasprotno skupino ! To ne moreš verjeti, človeška domišljija res nima meja! zadnji večer, je bil pa sanjski! Zaključili smo s celotedensko igro, kjer so skupine med seboj tekmovale, kdo bo iztržil največ denarja in originalnih umetnin, ki smo jih po skupinah dobili na začetku tedna...in za okvir te igre pripravili celo filmsko zgodbo. Zvečer smo najprej pogledali vnaprej pripravljen lasten posnet film, kako je prišlo do situacije, da se je ta igra preprodajanja umetnin začela, po filmu, pa so organizatorji te igre v živo odigrali mafijsko igro do zaključka. Fantastično!!!!!!! Spet je sledil karaoke večer, nočno naročilo pizz iz picerije, in tako kot vsak večer, družabne igre, Activity, Jungle speed, Poker, igranje in petje ob kitari ....izumili smo celo novo pivsko igro, sicer nisem sodeloval zraven, vem pa, da gre na podlagi ležanja koščkov neke zelene rože, ki pomenijo neke cifre in branja citatov iz knjige, ki se imenuje Pijanec... in pač nekdo pije... čaroben teden je to bil...včeraj pa še lušten špil v Bohinju! ni dolgo trajal, ni bil naporen, imeli smo se fajn pa dobro smo jedli življenje je lepo!!! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 življenje je lepo!!! spet nis nč fukou, da se tkole tolažiš đouk. fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 Ali ste vedeli: - Da se kolicina informacij na svetu podvoji vsake dve leti!- Da se dnevno izda cca. 3.500 knjig. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 Ali ste vedeli: - Da se kolicina informacij na svetu podvoji vsake dve leti!- Da se dnevno izda cca. 3.500 knjig. jah, se zvesto držimo kitajskega pregovora, da mora vsak človek v življenju napisati knjigo. Le nekateri po prvi knjigi nekako ne znajo nehati...obsedenci s pisanjem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Ne vem kakšne energije se valijo tam gor ampak se že dva dni zbujam, kot povožena žolca Niti hektolitri čaja, kave, vitaminskih napitkov ne pomagajo, kot bi me negdo pribil z nevidnimi žeblji in se ne morem premikat.Pokasirala še antibiotik, ker se mi boleče grlo vleče že od konca novembra, niso pomagali ne vitamini, ne propolisi, med, žajblji in ne vem kaj še vse nisem požrla v ta namen Tamala ima uvajanje v vrtec, danes je bila skoraj 2h potem pa v jok pa domov k mami. Sicer pa mi je hudo, kot večini mam, ki oddajajo svoje mladiče v ta sistem življenja ...sanjam regrat od Nataly, ko pogledam čez okno Danes bila že mokra kot čep...ah zgleda kot dan, ki bi bil najbolje preživet zabubljen na kavču Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Danes bila že mokra kot čep...ah zgleda kot dan, ki bi bil najbolje preživet zabubljen sem se narežala zdaj.....sem prebrala , da si bila pijana ko čep drugače pa tečno tui meni...tak tečno da sploh ne morm povedat...od vsega zgleda da sn že predolgo na svetu..... uvajanje v vrtec pje, danes lih toliko , da nisem dobila pod nos od mularije naj se kušnem v rt mislim, da bom začela s treningom neke učinkovite borilne veščine...ker to je za znort, z enim samim udarcem , dajih pade sedem in ne trije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 .. sistem "življenja" .. sistem življenja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 Sonček sije..... Sneg je po večini pobralo.... ( zadn cajt).... Diši.... diši po koncu zime Res je, da so če velike blatne, mokre čorbaste luže, a bosta sonce in vetrič hitro opravila z njimi. Torej pomlad prihaja... juuuupiiii! Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 Cel športni dan Dopoldne se odpravila proti primorski mal na sonce in pristala na Čemšeniški planini (moj dragi strašno uživa napovedovat vreme in se je, ko sva bila že skor na avtocesti, odločil, da na Sinjem vrhu ne bo sonca.. In sem zadnji trenutek odvila na drug pas in v drugo smer..) Tko da sem prišla še do mojega krofa, par dni zamude sicer.. nabavla še dva za v zmrzovalnik, za rezervo, ko bo spet kriza Pa mal obiskeci pri frendih, pol pa eno uro pink-ponka v kleti.. Zdaj pa priprave pišem za ta teden, se nisem ničesar za španščino dotaknila med počitnicami back to reality, a ne Mich Prav fajn je bil sonček in metanje v sneg Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ker sem toliko bentila čez frizuro zadnjič, sem jo danes uredila - čisto po domače. Preprosto sem jo vžgala da me hotela kap najprej - in če mi še kateri froc ne sortira odpadkov, bom tudi šla na Liin trening. pa da padnejo trije ne dve...v smeteh za skurit se je znašel deodorant in ravno takrat ko jaz glavo v peč potisnila eksplodiral. Imala srečo, da sem samo lasišče izgubila in ne oči..no ne v celoti lasišča, ampak toliko, da sem kratkolaska zdaj - odšibala k frizerju in že od vrat dalje vpila: nujni slučaj..pa faco imam ožgano...tak. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ojoj, Nat Lasje zrastejo, sam ... upam, da z opeklinami ni kaj hujšega... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Mah ni panike - rdeča sem kot najhujši alkoholik Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. februar 2010 Prijavi Deli 23. februar 2010 Ker sem toliko bentila čez frizuro zadnjič, sem jo danes uredila - čisto po domače. Preprosto sem jo vžgala da me hotela kap najprej - in če mi še kateri froc ne sortira odpadkov, bom tudi šla na Liin trening. pa da padnejo trije ne dve...v smeteh za skurit se je znašel deodorant in ravno takrat ko jaz glavo v peč potisnila eksplodiral. Imala srečo, da sem samo lasišče izgubila in ne oči..no ne v celoti lasišča, ampak toliko, da sem kratkolaska zdaj - odšibala k frizerju in že od vrat dalje vpila: nujni slučaj..pa faco imam ožgano...tak. isusek moje globoko sočustvovanje čuj, malo pobrskaj po predalih če nimaš ki kake zavarovalne police...pa k dohteri po oceno škode Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. februar 2010 Prijavi Deli 23. februar 2010 ampak je še vedno kar nekaj nogavic brez parov? Kam grejo? sori, ne da se mi prevajat, ampak: ''Many locales worldwide have a certain kind of space-time vortex. They require a fuel source to function, and one of these sources just happens to be socks. However, once the vortex has used one sock for power, it can not use a sock that is an exact mirror image of the one used, for reasons known only to those of the highest echelons. This results in odd socks. Evidence of the existence of the vortexes is seen in the way time travels more slowly when you are "bored". If you are experiencing this sort of time-dilation on a regular basis, you may be able to alleviate the problem by nailing all your sock to the inside of your sock draw.'' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2010 Prijavi Deli 23. februar 2010 Thanks!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.