klarus 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 da se še js tu mal oglasim ta vikend sem se končno preselila v svoje stanovanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 ta vikend sem se končno preselila v svoje stanovanje čestitke! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Cool to. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 še Pluton je tu ja, pluton mi ......kaj že.............v konjunkciji...............kaj že..........kaj pa vem?!? štalo dela, v glavnem. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 no, pol pa frka v bajti, jebela še 1x hvala! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Konjunkcijo čez natalnega Plutona dela ja ... potem bo še mal čez Jupitra šel, za konec pa še čez Urana v 4. Hmnja. Frka v bajti "Skloftaj" Ti svojga Plutona in pejd naprej. Hac je reku: "Do konca in naprej". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 agrumi so pomaranče, limone, grenivke pa to, hruške ne spadajo sem zraven. pa so tanajboljš za pojest/posušit, kaki šnopc.Maš prav ja, za agrume mislim.Jih je težko tako količino popapcat, tako da se pretvori v vsaj nekaj koristnega.Boljše v šnopo, kot v KUP gnilega, smrdečega ...... sadja. Pa novo službo še vedno iščem Naj ti uspe Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 "Skloftaj" Ti svojga Plutona in pejd naprej. Hac je reku: "Do konca in naprej". -)ja, itak!! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 kolk mi je všeč, ko znaš tako živet! čist ta prava ! kok si ti ena aktivna in pridna ženskica . res x!x a 2,5 leti je že x!x ej, kako čas leti........... Jutrcek , 2,5 let je, kar nisem uporabljala pralnega stroja, pa 1,5 kar sem tule .Tudi jaz te rada prebiram in sem vesela, da si spet in Vceraj spala tja do 11h, po obiskih z druzga konca Mehike in po mesanju 3 razlicnih pijac, je rezultat ,nic glavobola, sam pozno vstala, pa priprave so ble bolj slou mosn . Po paelli sva sla v kino gledat Brada Pitta. Madonca je bil titaniski timing, 3 ure cepela tam , sem sla vmes na time out . Potem sva pa doma ustvarjala domac jogurt ; ananas, janez, petersilj, nopales (kaktus) in jogurt. Ven je prisel zelen jogurt, nenavaden in zanimiv okus, ampak se bo se takle koncept uporabljal . Da me ne bo konc od tlk zdravja, smo zalili s kuhanim vinom . 777 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx vsem. ...zdej grem pa naprej delat. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 2,5 let je, kar nisem uporabljala pralnega stroja, pa 1,5 kar sem tuleA je tolk lušten na roke prat ...Kureš tut ne si razlagala tle enkrat [vseen pa si rada na toplem].A je tak standard klasika za Mehiko, al kuga se vi grete tm gor?Firbčen. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Pralni stroji tule niso kar pod mus, pogosto so, ne pa vedno. Ta revni nimajo in ponavadi ce zivis sam, ker se nese v pralnico, ki je prakticno na vsakem voglu . Kuri se v vecini Mehike ne. Obicajno ni potrebe, so pa zadnja leta zaradi splosne zmede obcasno polarni mrzli tokovi, ki ustvarjajo cist primerne razmere za centralno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Sj gre tut brez. Jz mam radiatorje zaprte. Iz principa. -)[izjema so obiski].Nategujejo s ceno daljinskega ogrevanja ku svinje. -)Klima, peč na sekance bi bili zaenkrat bistveno cenejši [pri zdajšnji ceni elektrike, sekancev]. -)Pralnce pa pr men ni, bi jz tut. Stroj pralni pa vrgu vn.Al pa tut ne. V kolker bi pranje s strojem bilo cenejše. Ko že enkrat je nabavljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 morgen... mal sm jezen.... :!!: pouhn kurac raznoraznih levicharjev.... :xx!: ceu bruh od tega folkama kr neka strpnost pa toleranca.....mrshse sprau pedr delat reklamo za dzhamijo.... x:Dx pa chist lepo sm ga vprashu...hmmm....kuko pa kej musliji tolerirajo pedre?pa je chist vn padu de sm rasist pa kwa vem kwa she vsepedr k pedr zlomk.....tralalacmok....etc... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Obesijo jihhttp://www.mladina.si/tednik/200531/clanek...bastijan_ozmec/Homoseksualci v Iranu so,a ne živijo prav dolgohttp://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/272080 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 HA HA HAskos so mi bli neki znani tile posti...pa mi prejle shine skoz mozhgane TANTRA = POKOWC xsmx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Pomota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Plin mi uhaja.... Joj,joj,joj.Sovražim ponedeljke.Imel sem zmenek. Nič od nič.Ženska je čisto nasprotje od mene...Sej ko bom dal okol 100 zmenkov skoz se bo upam najdla kakšna sorodna duša.One day. Kosilo je blo pa super.Jajček,špinača in pire krompir.MMmmMMmmmMMmmmMMmmm. Kakšna punca mislite bi meni odgovarjala? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 drugič zberi manj smotan dan za dejt. jaz sem jedla isto kot ti danes. ampak je problem, ker sem bila po treh urah lačna kot volk. nič kaj preveč od mojega hujšanja, čeprav migam. prav opazujem. en napačen grižljaj ali grižljaj preveč in je trebuh že zaobljen. no ja, se tolažim, da se bo po pol leta al pa enem letu vidla neka sprememba, če bom vztrajala tako kot vztrajam zdaj. kamen na kamen palača ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Gibanja ima pes na razpeti zajli vsekakor več.Zakaj ne zajla razpeta, pa dolga ketna na zajli?Plus ustrezna koča [se razume].Domnevno povečana agresivnost psa me osebno ne moti.Psu je treba zagotovit gibanje in ukvarjanje z njim [vzgoja].Pes na verigi 5 - 10m [brez zajle razpete], v ograjenem pesjaku nima nobenega gibanja pravega.V nekdanji YU vojski ex YU je mela vojska pse v pesjakih, čez noč na verigah, pripetih na razpetihzajlah ... Kmetje nekateri, drugi prav tako imajo pse na zajlah ...http://yugokronika.mojforum.si/yugokronika-about704.htmlS psom se treba ukvarjat, drugače boljš, da ga nimaš ... s psom se je treba ukvarjat ja.... In zajla in ketna je nehumana totalno :xx!: :xx!: Je pa potrebno narest takšno ograjo kvalitetno in zadosti visoko, da pes ne more it po svoje,(mi imamo ograjeno vso hišo in dvorišče, vrt...) sicer je pa odvisno tud od pasme, jaz sem imela kraškega ovčarja. Velik pes, izreden čuvaj, zobovje eno najmočnejših pri psih (so bli včasih namenjeni varovanju ovčjih čred pred volkovi) Pa nismo imeli problemov sploh z napadi in podobnim...prava vzgoja in šolanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Zajla čez celo dvorišče, dolga ketna, udobna koča je > kot kratka veriga, pesjak. Sigurno.Mal več agresije psu čuvaju ne škodi [itak se ga tut vzgaja, če se ga že ma]. Vsi nimajo dobro ograjenega dvorišča z dovolj visoko ograjo.Sprehodi v naravo pa itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 sem se učila...ves dan... nisem nič spala, po nočni, zdaj pa spet v nočno, biu nakazan keš, še the rest of bo tisočka, vsaj nekaj. bom odprla varčevalni račun. ŠTUDIRAM PA POSLOVNO OKOLJE ZDAJ... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 PRAVLJICA http://digilander.libero.it/iono1/images/quattro%20risate/Niet-bang-van-wolf.gif Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Plin mi uhaja.... Joj,joj,joj.Sovražim ponedeljke.Imel sem zmenek. Nič od nič.Ženska je čisto nasprotje od mene...Sej ko bom dal okol 100 zmenkov skoz se bo upam najdla kakšna sorodna duša.One day. Kosilo je blo pa super.Jajček,špinača in pire krompir.MMmmMMmmmMMmmmMMmmm. Kakšna punca mislite bi meni odgovarjala?nehy fržou žret Punca pa: slepa in gluha z velikimi joški Kyllah, mi je všeč pravljica Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 hihihi... http://www.index.hr/images2/papaimalizeleni.jpg zdaj pa 5,6,7,8,9, poglavje Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.