Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ker sem toliko bentila čez frizuro zadnjič, sem jo danes uredila - čisto po domače. Preprosto sem jo vžgala :vragec:

da me hotela kap najprej - in če mi še kateri froc ne sortira odpadkov, bom tudi šla na Liin trening. pa da padnejo trije ne dve...v smeteh za skurit se je znašel deodorant in ravno takrat ko jaz glavo v peč potisnila eksplodiral. Imala srečo, da sem samo lasišče izgubila in ne oči..no ne v celoti lasišča, ampak toliko, da sem kratkolaska zdaj - odšibala k frizerju in že od vrat dalje vpila: nujni slučaj..

pa faco imam ožgano...

tak.

:O:

da se pocajtaš čimprej xgoldfishx xcrossfingx lasje bodo že zrastli xwizardx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

doma imamo miš.

hrček je spal na stenski kuhinjski omarici.

tia bi ga kar popapala...

vsi trije so črni.

xsrcx

v četrtek imam dve uri vožnje-prvič. again. happy, čeprav ni še nič plačano. upam, :inocent: da ne bo panike.

...

bom poslala tudi prošnjo na CSD, ker mi manjka en mesec del dobe za nadomestilo med iskanjem službe.

za rončota kuhamo, vsak dan obisk. :vio:

pošiljam tudi (???) za vikenjd, minji hišo v bližnji okolici. za nekoč, ko bom redno zaposledna, da ga na obroke, in na koncu odkupim. nekaj nekonkurenčnega zaenkrat.

nič posebnega.

lp x8Dx

Eh curc (povzela po Cosmi - kaj pa ni patentirala besede). Nič zavarovalne police nimam, računam da bom vedno vredik in zdrava :vragec: to petardiranje ni bilo v planu. (kaj pa sem se norca delala, da imam petardo v glavi - na koncu sem jo res dobila).

pa da je najbolje, da se držim računala, pa šparheta - sem zunaj se že uspela z žago porezat po dlani..nimam pojma kako..mimogrede nekaj..šparhet pa metla sta po novem zame.

bi pa res morala včeraj k zdravniku - me je ponoči vročina dajala pa še dopoldan.

glede zoknov se globoko strinjam - deca so se že vdali v usodo in vsake toliko ima katera na eni nogi vijolični zoken na drugi pa rdeč:)) (doma )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kar se zoknov tiče pa se pri nas dogaja isto. Ni zoknov, oziroma parov.

Pa kakorkoli obrneš... ni jih....

( morebiti obstajajo kakšni zoknasti škrati, pa gredo z njimi...) x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

o Hazole pa vi ste čist prenevaren kraj za okol hodit :wOOt: mimgrede explozija v glavo trešč :madpro: rešitev bi mogoče bila, da kupite lepotila brez potisnega plina...no samo v razmislek.... Dobra stran tega pa je, da si prišla do nove frizure, ni ti treba na diamantni piling in si ful prišparala enga keša za obnovitev kože...to je pa tudi neki :frog: curc besedo dajem pa v uporabo za narodov blagor, keš itaq ne prinese sreče x:px

Mich, hvala na pitanju... I don't feel very olympic today :o|o: sem na antibiotiku s tamalo smo bili pa ponoči na urgenci je spet imela napad in smo morali po injekcijo, da so jo k sebi spravili. Spanja bolj malo...

Danes na kontroli pri dr v vrsti stalo 5 otrok za inhalacije...ljubljanski zrak je neprekosljiv v kvaliteti se mi zdi.....

Pozdravi se čimprej. En fejst dober vradžbinski čaj spij in bo virus izginil.

Tole zadevo s Šumfi-tko reče naša Zajki- poznamo tudi pri nas se pa vedno nekako sprašujem...le kako je to mogoče, tako da thx Aliana za obrazložitev. Do zdej sm mislila, da obstaja mucaŠumfarica x:o)x

Morem gret sem v strašnem mudenju naročena na kliniki...brrrrr....kr neki... :o|o:

Popihe, pobože za vse viruse in ostale nebodigatrebe.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

helof xzobkox

x:)x x:o)x

mal se pačim ,dolgcajt...zmeraj se mam fajn ,ko sm sama s sabo,danes mi pa nekak dolgcajt postaja.... xrolleyesx

ni mi do meditacije,ni mi do branja,ni mi do ustvarjanja....a do pospravljanja ,sprehoda še manj.

matr kaj je zdej to,da si družbe želim? x:Ix

po eni strani mi je to smešno,po drugi pa kr mal mori.

pa kr debatirala bi,ko že kr neki cajta bolj sama s sabo debatiram in špilam asocialno....

mogoče bo pa treba med ljudi.

xscratchx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ah te nogavice.

Izginjale tudi meni.

Sedaj ko jih dam dol, spodvijem eno nogavico v drugo, tako da so stopala še vedno vsak za sebe (nista v kepi) in tako dam v pralni stroj. Ko so se opere, jih tudi skupaj obesim (jih ločim ampak skupaj visita na štriku, kot dva zaljubljenca, vse počneta skupaj) oz stlačim v sušilca (kar je redko). Ko so suhi jih zoped dam skupaj (porovnam) in res ni težav da bi mi kakšen "štunf" manjkal.

:mezik: xrolleyesx

Ko ti to pride v rutino, ni nobenih primanklajev več. :palec: :palec:

x^x w:Iw

En poih vsem bolnim in viroznim xokx

Imejte lep dan

xrosex xrosex xrosex xrosex

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ahoj vsem. tak paše mal lenariti, imamo fraj ta teden x8Dx

me včeraj klicali s smetišča, da so našli mojo denarnico :eek: sploh nisem pričakovala tega klica. prav prijetno presenečena bila. tak da hitro odšibala na smetišče, kjer so mi dali denarnico nazaj. vse dokumente dobila nazaj. itak da si dala bančno že takoj novo delat, pa izkaznico za knjižnico tudi, v ponedeljek sem se spravila naročit novo zdravstveno izkaznico, pri osebni in vozniški pa se mi nekako ni mudilo x:o)x in še dobro, da ne x:)x ful lepo od njih, da so me poklicali, ker jim ne bi bilo treba. sem se jim lepo zahvalila, jim dala čokoladke in kavo. aja, odkar so me okradli, v šoli zdaj vsi nosijo denarnice vedno s sabo oz. tisti, ki imajo omarico, si jih zaklepajo. ne bi bilo slabo, če bi vsak učitelj imel svojo omarico oz. en prostor, kamor bi lahko zaklepali svoje stvari.

razmišljam, da bi se šla malo razvajati v rimske toplice. baje da si lahko najameš savno in kopel za dva. tak da bom zdle jih poklicala in vprašala. pa da greva z mojim uživat za dve uri se malo sproščat in uživat x:px

pa regrat bi jedla. se nekateri v eni drugi temi hvalite z regratom in nam lušte delate xcivx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Ah te nogavice.

Izginjale tudi meni.

Sedaj ko jih dam dol, spodvijem eno nogavico v drugo, tako da so stopala še vedno vsak za sebe (nista v kepi) in tako dam v pralni stroj. Ko so se opere, jih tudi skupaj obesim (jih ločim ampak skupaj visita na štriku, kot dva zaljubljenca, vse počneta skupaj) oz stlačim v sušilca (kar je redko). Ko so suhi jih zoped dam skupaj (porovnam) in res ni težav da bi mi kakšen "štunf" manjkal.

:mezik: xrolleyesx

Ko ti to pride v rutino, ni nobenih primanklajev več. :palec: :palec:

x^x w:Iw

En poih vsem bolnim in viroznim xokx

Imejte lep dan

xrosex xrosex xrosex xrosex

bo treba tole zrutinirat. sploh pri nas, ko so sami zoknari pri hiši in zoknov za izvoz.

pa regrat bi jedla. se nekateri v eni drugi temi hvalite z regratom in nam lušte delate xcivx

x:Dx x:Dx x8Dx saj to je edino, s čimer vam lahko zdajle lušte delam (razen z spešeli nego las in obraza)

fino, da si dobila denarnico nazaj :palec: še so pošteni ljudje x:)x

o Hazole pa vi ste čist prenevaren kraj za okol hodit :wOOt: mimgrede explozija v glavo trešč :madpro: rešitev bi mogoče bila, da kupite lepotila brez potisnega plina...no samo v razmislek.... Dobra stran tega pa je, da si prišla do nove frizure, ni ti treba na diamantni piling in si ful prišparala enga keša za obnovitev kože...to je pa tudi neki :frog: curc besedo dajem pa v uporabo za narodov blagor, keš itaq ne prinese sreče x:px

... I don't feel very olympic today :o|o: sem na antibiotiku s tamalo smo bili pa ponoči na urgenci je spet imela napad in smo morali po injekcijo, da so jo k sebi spravili. Spanja bolj malo...

Danes na kontroli pri dr v vrsti stalo 5 otrok za inhalacije...ljubljanski zrak je neprekosljiv v kvaliteti se mi zdi.....

sem se nasmejala temu:)) itak da drži glede nakupov lepotil (si hecna, pa da Free bere to..bom cele strani ekološke šole imela tu)..hecam se..no, mi kupujemo takšnele zadeve-bez potisnega plina, zgleda pa, da je tole bilo gešenk nekaj (ali podarjeno).

glede vašega zdravje: se pa le porihtajte...boga Zajki (in mati njena tudi)

ajd..pijete ljudi čaje - pljučnik kakšen, pa vijolico vmes, pa bo.

ajd..pijete ljudi čaje - pljučnik kakšen, pa vijolico vmes, pa bo.

:8): ne, lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LAKOM LAČEN x:o)x

lačna sem toliko, da se sploh ne morem nafutrat...bemu, da ne rastem spet x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx rasteš sigurno ne več, kvečjemu obratno.

pol pa malo čokolade pojej x:)x boš malo bolj vesele volje ratala, ali pa banano - da boš še malo kalija dobla, pa kuj prec sita ratala.

:8): ne, lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LAKOM LAČEN x:o)x

lačna sem toliko, da se sploh ne morem nafutrat...bemu, da ne rastem spet x:o)x

Mogoče si pa noseča x;)x xnckrivx

Ob pol dveh ponoči slišim neke čudne šume , prižgem nočno lučko in ....sredi sobe SEDI vinsko rdeča jogi rjuha :eek: . ....zvečer je ostala na stojalu za perilo, naš kuža pa se je nekako ovil vanjo in obsedel...

x:Ix mogoče, nikol ne veš

o Enja, to je blo pa dobr, sred noči- še dobr .......da niam pesa :o|o:

v glavnem toto mi gre rahlo na živce- toti banner k me sprašuje ali sem seksi, pa da naj rešim kviz, al so munjeni al kaj, to je to, al si seksi al pa nisi...vidiš, slišiš, zavohaš, občutiš .... x:px

poslušam zdaj Mitja Šaleharja Hamo- nisem vedela , da sploh obstaja....tipo ma tak seksi glas...bemu , brez kviza x:Dx

pa nekaj vidm, da Plavi orkester razprodan...nekaj me zagrablo , da bi šla malo nostalgijo trajbat xcivx mogoče pa pobegnem od tega ponorolega sveta tu okoli..mi kr malo žal, d a nisn zrihtala vstopnice

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia imaš še dodaten koncert v soboto tak da komot špilaš nostalgijo.

A ima kdo karto viška za petek?

10. aprila je pa Hazard, sem danes tamali vrtela komade in je čist za stvar, da bo šla na koncert Hazad in pela Majie.

Te bannerji pa tudi mene zmedejo...a si sexy??? Se ne znate odločiti? in ja potrebujem nasvet...

*Nat, če imaš srečo bo Free tole razpršilo spregledal x:px

*tolk sem lenobna, da dol padeš zmatrana od vseh virusov in antibiotikov, Zajkinih, gospodovih in mojih, ta zima kot zakleta za nas. Danes sem si nabavila japonske čudežne tabletice proti utrujenosti, če dela Japoncem bo pa tudi men xwizardx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:wOOt: jejhata...ne me spominjat....inhalatorji, antibiotiki, čakalnice....moje globoko sočustvovanje...pa da vam japonske kroglice čimprej zagrabijo

mi v glavnem to zimo smo sam na kirurgiji, intenzivnih oddelkih, mrtvašnicah :O: tele smrkarije in kašlarije to zimo ni blo ...kr ni blo cajta

Nu naj vam japonske kroglice dobr primejo..čeprav mi sme čuli za ene drgačne kroglice ki se kličejo japonske , pa menda so tudi zelo koristne.

Nu , Cosma še enkrat sem ti jako hvaležna , da se mi priporočila Vesni Levič, naredila spet tak čudež , da ni za verjet...tak da res fajn , da si ....če mi neb ti povedala , bi kaj takega lahko samo sanjali - res sva ti obe zelo hvaležni :palec:

čeprav sem se malo po glavi tolkla, ker sem budalo za mularijo dala šivat novo obleko, zase sem šla pa staro preurajat...pol sem pa tak račun fasala, da me je zvilo..sam je pa tako lepo in tako mi paše, da sem rekla, če mam kaj besede, naj me v tem pokopljejo x8Dx

A praviš, da de še en koncert, pje, moglo bi, grem jutr v akcijo.

Noč lunatkeraj, ste vsi spomladansko utrujeni, vsi po postlah , al, grem še jst rjuhe peglat

Ma, jst se tut ne dam! x^x Smrkam k pr norcih ze tri dni... x:Dx cist vredu, da se mi dihalne poti ocistijo. :palec: taksnih smrkavih dni se pravzaprav vedno veselim. Oblezim pa ponavadi ne.

So mi pa prejle zrihtal doma do konca omare :wOOt: :palec: kocno lahko pospravim stvari. :vio:

Nisem mogel verjet, kolt monter obvlada in hiter dela. :eek: :palec:

:wOOt: jejhata...ne me spominjat....inhalatorji, antibiotiki, čakalnice....moje globoko sočustvovanje...pa da vam japonske kroglice čimprej zagrabijo

mi v glavnem to zimo smo sam na kirurgiji, intenzivnih oddelkih, mrtvašnicah :O: tele smrkarije in kašlarije to zimo ni blo ...kr ni blo cajta

:wOOt: jejhata...ne me spominjat....inhalatorji, antibiotiki, čakalnice....moje globoko sočustvovanje...pa da vam japonske kroglice čimprej zagrabijo.

Noč lunatkeraj, ste vsi spomladansko utrujeni, vsi po postlah , al, grem še jst rjuhe peglat

ne vem, če je Cosma glih na tote japonske kroglice mislila, čeglih so ziher brez stranskih učinkov x^x x:px

ne vem, če je Cosma glih na tote japonske kroglice mislila, čeglih so ziher brez stranskih učinkov x^x x:px

:wOOt: sej te morem imet še nekje doma, pa se sploh nisem spomnila, da bi bile učinkovite proti prehladom in virusom :madpro: . A vi2 s tem preganjata viruse? x:o)x x:px

Da ne bo kakih grešnih misli še naprej. Kroglice so narejene iz umeboši sliv takozvanih marelic. Slano k hudič. Ampak je treba dol pogoltnit.

Ravno s koncerta....Lia moreš gret jutri. Me veseli, da je Vesna opravila zadevo perfektno, ona to res obvlada!

*Enja mene bi fršlok zadel, če bi tkole kosmatinca zagledala :O: Po drugi strani mora bit pa komično videti kup dlak, nahamotan z rjuho xOOx

Odlazim xsingx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

cosma, ste zdaj v redu pri vas?

Jaz sem že skoraj "ta prava". Tak sonček je, da grem kar ven pred hišo in bom tam delala na računalniku. Imam veliko za nadoknaditi. :sori:

Zgleda, da bo izlet v Anglijo spet zelo delaven.

No, grem zdaj debelo rit prestavit ven...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hej forumaši!

Aaaa,kok je men lepo.Končno sem spoznal eno fajn punco....

V četrtek sem šel v Maribor,sva bla tam zmenjena...in se je splačalo čakat.Cel četrtek in cel petek nisem spal.Lepo sva se mela...

Res to je neki posebnga...njena duša....nasmeh....vse.Kr naprej bi jo gledal....se jo dotikal....

Ena in ena je enaprav ona.....in res je tko...aaaa pa še sexy za znoret....fffffffuck!

Jst sm v sedmih nebesih...hvalabogu....

Peace& love,

Bumbar

Darling,stand by me

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...