Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Čestitke za zaljubljenost (in punco x;)x ) ABC x:px :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Hej forumaši!

Aaaa,kok je men lepo.Končno sem spoznal eno fajn punco....

V četrtek sem šel v Maribor,sva bla tam zmenjena...in se je splačalo čakat.Cel četrtek in cel petek nisem spal.Lepo sva se mela...

Res to je neki posebnga...njena duša....nasmeh....vse.Kr naprej bi jo gledal....se jo dotikal....

Ena in ena je enaprav ona.....in res je tko...aaaa pa še sexy za znoret....fffffffuck!

Jst sm v sedmih nebesih...hvalabogu....

Peace& love,

Bumbar

srečno z ljubeznijo. A žensko je treba oboževat in kletvice niso prava stvar...

LP

Včasih sem se spraševala, kaj je lažje..izgubiti ljubljeno osebo tako, kot bi ugasnil luč...ali se na to pripravljati leto, dve.....

...danes vem ...enako boli....

Oče mi je rekel: če želiš storiti kaj dobrega, naredi to takrat, ko so osebe še žive, jokati kasneje je neumnost.

Upam, da sem danes storila nekaj dobrega

ABC v rožicah xloveyx super zadeva.

Sem ravnokar dobila poročilo iz vrtca, kjer je naša ljuba hči na uvajanju. Takoj jo je spentljal en frajer, ki menda že zna na kahlo. Menda se 2 dni že objemata in sta prav fleten par x:Dx glede na to da je šele tretji dan v vrtcu in je najmlajša v skupini sem prav presenečena nad najinim jabolkom, ki se je očitno odkotalil od drevesa kar za nekaj metrov. Oba z očitom sva bolj x:Ix vrste.

Tršica je rekla, da zgleda kot ljubezen na prvi pogled in da ju bo slikala.

Evo metuljčki v trebuščku.

...danes vem ...enako boli....

:sori: kruto v obeh primerih

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Imajo zaščiteno stran z geslom x:)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja saj vem, po eni strani, nova doba, nove tehnologije in nam staršem omogočen vpogled kaj dogaja, medtem, ko nas ni, po drugi strani pa možna zloraba tega, kar nas je vseh staršev groza :sori:

V kolikor sem dosti prizanesljiva do raznoraznih zadev, pa do pedofilov absolutno nisem in imam ničelno toleranco :vragec:

Ko že omenjaš Belgijce, sem na enem od obiskov videla tudi slike deklic, ki so pred časom tam izginile v pedofilskih rokah. Starši (ali kdo drug) so na vhod pred sodišče, postavili njihove slike, kot nek oltar mi je zgledalo. Ob pogledu na te slike me je zvilo in sem jokala :V: ...ne morem si zamisliti hujšega in sprevrženega dejanja, kot nad nedolžnimi otroci.

Vem, da so na eni izmed šol pred leti zahtevali soglasje od staršev, če lahko otroke fotografirajo. Do tistega trenutka nisem razmišljala o tem, da bi lahko nekdo zlorabil take fotografije, danes me je pa seveda groza tega.

...lansko leto na plaži sem bila malce bolj pazljiva glede tega in ko sem šla s hčero na plažo sem se ozirala naokoli, če je kdo **sumljiv** s fotoaparatom v bližini, mogoče malce napsihirano vse skupaj ampak si nisem mogla pomagati zaradi strahu, ki me je navdajal.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pri nas na OŠ so že pred več kot desetimi leti dajali v podpisovanje staršem soglasje glede slikanja in objave slik.

A mi ni nikoli, ampak res nikoli padlo na um, da bi lahko kdo te slike zlorabil.

Do pedofilije je tudi moja toleranca enaka nuli. Pa tak izmeček je tako bolje, da mi ne pride na dosego roke... :vragec:

Moji otroci so že bolj ali manj odrasli, mlajši ima petnajst let in nekaj. Ta skrb je že nekako mimo. Hvala bogu brez problemov. No sedaj se ukvarjamo s sredješolskimi problemčki in raznimi mušicami, ki se mu podijo po takoooo oh in sploh pametni buči... xchatx xrolleyesgx

Pa še nekaj ne razumem... kako lahko starši zlorabljajo svojega lastnega otroka na tak krut in ogaben način.

Ta mlajši mi že pri dveh letih ni dovolil da mu dam poljubček kar tako. Cmoknila na lička sem ga lahko le če mi je to dovolil. Prav vprašati sem ga morala. Objela in pocartala sem ga lahko, drugo pa.... samo po dogovoru... w:Iw

Ko od njega dobim objem in poljub na lice je to res velik prazink in nagrada za posebne zasluge... :inlove:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pozdravček xsrcx

Se spet malo oglašam tukaj, nekaj časa sem vas raje samo brala, ker imam življenje postavljeno na trepalnice trenutno, pa ne vem kje je kaj .. kako naprej. Malo se lovim ... upam, da se ulovim no ...

Naslednjih tednov se malo bojim, pa upam, da bo vse ok. Upam, da se vsi max. držite in ste srečni. xsrcx

Če ne drugega, sem ponosna na svojega bratca. Končno so z bendom uspeli izdati CD, ki je kar dobro sprejet. Upam, da spokajo čim prej kam v tujino, tam imajo vsaj kaj možnosti. :)

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/ko-se-z...melodika/224895

Mysty, xsrcx sonček lepi, držim pesti. :palec: :palec: :palec:

Tut za bratca. :palec:

Lepše povedano:

Band z istim imenom je obstajal že prej

pa niso tega vedeli? -)

Nič zato. Glavno, da bo glasba zadovoljila njihovo ciljno publiko. ... -)

He He He, nič zato, njihov ritem gre vseeno "en mal" v ušesa. ...

Vsak se trudi skozi svoj zorni kot. ... -)

Hehe tantra, tvoja brskalna moč je malo zatajila .. tale drugi link ... tole pa niso oni. :)

Sej zato pa se zacne pri posamezniku. Politika se lahko na glavo postav, ce spremembe ni v narodu, posamezniku ni nic! Nekateri se vedno tega ne razumemo ocitno dovolj v razlicnih okoliscinah. :o|o:

Vedno je in vedno ni. Gre za zavedanje. Nic vec in nic manj morda.

Somoumevnosti je se vedno prevec.

A je sploh bilo kdaj tako?

Samo lepe besede ...

En band jim je posvetil pesem x:Dx

Tisti band je Hypocras, Divine Illusion je naslov pesmi x:Dx

Zdajle bi se morala žalit v črno luknjo :vragec:, ampak mi je ta dnevnik bližje:))

torej: tema: MOTOR in vse kar sodi zraven.

gospodič do zdaj nabavil čelado ino rokavice, naročil cunje, uspel čuda kilometrov napravit (saj ne, da me ne bi povabil zraven -me je-da bi k frendi šla po čelado in preizkusila makino..kao, pa je zame še prehladno..) in potem ugotovimo predvečrajšnjim, da naši ta starejši pretekel izpit za avto..hvala bogi..zdaj bo ratala resen voznik.

Včeraj se temeljito posvetim njenemu izpitu...aha..takšna omladinka je bila pred tremi leti(kot dvanajstletnica zgleda), ni čudno, da so jo policaji čudno gledali..in pridem do teksta x:px :eek: A1, A2 ...A...in pravim gospodiču: Ti, kako pa tebi tam piše...(ker on ja ima izpit za motorčino 11 let)..on jako pameten..kaj..vredik mi piše...Naj vidim..

in ugotovim...da ima tam zapisano omejitev do 350 ccm (motor ima 500ccm), in da torej ima omejitev... pa pravi: ja..si moram to dat vpisat, ker so mu takrat tako rekli, pa je on pozabil na to..

ekola - prideva na občino...in pravijo, da se je pa med tem časom -lani julija, da smo natančni, zakon spremenil in je bilo tole možno vpisat samo še do 1.10., po tem si lahko s tem štemplom obriše ta zadnjo (ali pa zvozi 12 ur in naredi zdravniški pregled),

Ena klinčeva ura vožnje pa stane 34 evrov... pa da me more točno kap zadeti.

kaj pa moja anglija??? če bo šlo tak naprej, bom še za C kategorijo in vse živo keš dajala...mater sem huda..

gre 500 evrov k hudiči...

edina sreča, da ga ni policija ustavila...ker pol pa bi me ziher kap :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xDDx hm ja, to je glih za začimbo, da nam ni dolg čas.

drugače pa ja. zdravi smo še, deca ubogajo, zet (oz. kandidat za zeta) je priden, tudi uboga x:Dx

psa minila prva runda zaljubljenosti, mački pa sta itak sterilizirani.

snega imamo spet dovolj. drv pa vedno manj.

imam oring veliko gubo pri očeh (to odkrila predvčerajšnjim), lasje mi v glavnem stojijo pokonci -celo brez vsakršnega dodatka - tako, da je prava umetnost jih spraviti v družbeno sprejemljiv položaj. ni druge - morala bom čisto skrajšat (ona Dench bom ratala).

... x:Dx

hecam pa se še vedno rada x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Dx x:Dx

Joj, nataly, kako lušno pišeš! :palec: x:Dx

Prava faca si!

Sicer je pa smotana situacija ja. 34 evrov? :o|o: Groza. Joj, joj.

No, vsaj zdravje mate x;)x

Zagrebi se za Anglijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kar pojdi na net in kupi karte. Še Adria ima neko akcijo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec: pje, čuj ...sam da je še ki kaki , ki ma tui gube xcivx

pa smotanga dedca , pa raznorazne kandidate..... xcivx

v glavnem meni so vkradli rože z groba, pa že ko sn jih nesla, se mi je zdelo , da to ateji ne bi blo glih všeč, da so premalo vredik

:O: samo pol sn bla pa tak besna, kak so si upali fkrast tulipane pa mimoze.....mamicu jim vidim....

no potlej sm pa rekla itak da ni čudno te, ko so tak pri znancih odprli grob, da bi še enga vanj položili, je bil od žare not sam oni plastičn tulec, oni bron so pa vkradli.....

no vsaj tu bo mel ata mir, ker upam da trug, nea kradejo :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jao kake čudne se dogajajo, gube prihajajo, žare izginjajo :wOOt:

...smo glih nazaj z urgence zaradi tamale spet :sori: zdej pa še sebi malo merim vročino...za crknit letos pri nas.

štoneubijajača.press

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kaj je to takega....

Gres na zmenek, kje bos dobil sveze vrtnice sredi noci...skocis do prvega pokopalisca, evo.

Ce ze pa gre zveza proti koncu, pa ji prineses krizanteme, za simboliko x:px

Pa se nek pregovor obstaja, "Nesi ji roze dokler je se ziva" ali tako nekako....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...