Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

jao kake čudne se dogajajo, gube prihajajo, žare izginjajo :wOOt:

...smo glih nazaj z urgence zaradi tamale spet :sori: zdej pa še sebi malo merim vročino...za crknit letos pri nas.

štoneubijajača.press

:detelca: upam, d ste v redu zdaj, pa da vam gre vsem na xupx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Oprosti, če se bo nesramno slišalo: a prvič so ti iz groba kradli?

Za Maribor je že dolgo znano, da po grbovih kradejo ko ... :vragec: Vidim, da so od ikeban prešli še na bron :o|o:

Že precej stara zgodba je ta, da so okoliške cvetličarne zvečer v pol temi pokradle še ''lepe'' rože iz ikeban in jih naslednji dan prodajale v šopkih ali novih ikebanah. In mi smo še pri dediju eno večjo vazo kar zabetoniral na marmor! Prejšnja je bila težka ko hudič pa je vseeno šla ... pa-pa.

:o|o: zgleda, da sem res naivčina

ja prvič... :vio: pa res, to je blizu Mb ....no ne vem, sem že mislila kaj srbečega posipat okol groba....

no sam toliko, če bi glih Krokodil mel namen rože krast xcivx ko bo šu naslednjič na randi

**

:o|o: no men so že prinesli krizanteme za rojstni dan...jebiga, kdo mi je pa kriv, da mam tak pozno v jeseni rojstni dan, ja, in to vse posmojene od slane x:Dx simbolika več kot očitna..... xsmx

**

bemu, danes sem grešila x8Dx šla sam šuhe popravljat pa zapravila celo premoženje...pa sam nos potisnila v eno trgovino, kaj to majo 70% znižano :o|o:

drgač sem pa tak vmes...ne prav ne živim in ne prav ne umrjem....malo pucam pa nič ne spucam...pa nekaj delam pa nič do konca ne nardim....mogoče najbolj da se uležem, pa počakam , da me mine vse skup x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: do vstopa v šolo je Cosma pečena, bog ne daj , da še kakega zajčka zravn dobijo, se podaljša to obdobje za nadaljnih sedem let...preverjeno

x:Xx drgač pa fino Mišelka ,d a uživaš v kucljih, mene kr zmrazi pa vse dlake se mi pokonc postavijo, ko mi kdo omeni smučarijo,,,,tiščanje pancerjev, gužvanje na vlečnice, najbolj kar je- po vsem mučenju se vsest v kako toplo kočo za šank x:px

neverjetno ,kako smo si različni, niti dva "ludeka" nista glih....in niti dva približno podobno ne občutita pa sta na istem kraju in času ...pa en trpi in drugi uživa

to žovljenje res ena sado mazo scena x:Ix

Ampak res. x:Dx

Ne kuclov ne maram pa južnega snega ne maram, to je pa vse. LJUBIM smučanje. :2src:

Zdaj sem vsa zmehčana in dišeča... x:Dx Paše.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zdaj sem vsa zmehčana in dišeča... x:Dx Paše.

x:Dx jst tudi..mi je všeč, kako si tole formulirala....biti zmehčan in dišeč...pa smo spet tam, ni za vsakega dobro....če si moški, ni najbolj optimalno x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

x^x pa se mi res slabša, namesto da bi mislila na poslednje stvari in na večnost pa same tumarije po glav skačejo :inocent:

kvartopirci pa pijanci ne bodo videli nebeškega kraljestva xcivx

Čau, evribadi x:o)x

Evo, zdajle bi se morala nečesa lotit.. pa rabim ogrevanje x:px se pravi eno uro bljuzenja po netu x:Dx x:Dx

Ojoj, Cosma, ti mene mal strašiš s temile urgencami in vročinami :inocent: saj bo zdaj pomlad in bo šlo na bolje, držim pesti xwizardx verjetno vrtec kriv in sprememba okolja.. pri meni so menda obupali in se se do male šole pri babici pazila x:o)x

(ne leti nate, sam sem se ravno spomnila.. baje je zdaj moderno, da razkužiš vsak obiskec, ki pride tvojega dojenčka in otroka pogledat. pa da ni dotikanja, brez da bi si prej roke umil in tak.. :inocent: a je to pametno? jaz še vedno bolj verjamem v tisto, da mora otrok vsaj mal svinjarije pojest vsake tolk, da telo začne prepoznavat tujke in se nauči ustrezno reagirat... kaj pa vem xnckrivx)

Lia, nea ti bluzit o večnem življenju :vragec: če mene vprašaš, ga še dolgo ne boš vidla.. čeprav se moram vsakič, ko te berem spomnit, da v bistvu nisi bakica, ampak še čist mladoletna mami x;)x

Nat.. kriza, a tako drage so ure? :eek: ampak res sreča, da ga niso policaji ustavili.. To je mojemu očitu uspelo. se vozi okol z bratovim motorjem, ga ustavijo, ker je šel 10 čez omejitev.. se je začel bunit, da ga niso mogli zmerit, ker je bil za avtom.. in pol tipo pogrunta, da v bistvu.. gospod, saj vam pa izpit že 3 mesece ne velja x:o)x pa je šlo par 100€ :o|o:

nič, moram mačketino počas spravit dol iz kolen, da začnem priprave pisat.. ta teden bo divji, mam prakso na faksu.. moram preživet 14 dni, pa sem še mal bližje diplomi :palec: počas, počas bom prilezla nekam x:o)x

ajdi mejte se x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Lia, nea ti bluzit o večnem življenju :vragec: če mene vprašaš, ga še dolgo ne boš vidla.. čeprav se moram vsakič, ko te berem spomnit, da v bistvu nisi bakica, ampak še čist mladoletna mami x;)x

Ne, ej...sam res... kaj?

Koliko je zdaj stara lia? x:o)x

Enkrat mislim, da je 25, drugič tam okoli 50...

Kakorkoli že... x:Dx

Ne da se mi biti zraven računalnika, ker je tak lep dan... samo počakam na email in grem. Zdi se mi, da skozi okno vidm teloh :2src:

Potem grem pa pred hišo čitat... jutri pa spet med 4imi stenami... :xx!:

Morala bi imeti kmetijo al pa kej... x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Helouw skoraj pomlad x;)x

Saj nočem nobenga strašit sam takle imamo Aliana :inocent: ...burne noči. Čez dan še nekako gre, ponoči ima pa tamala svoj program. Te napadi, ki jih ima se dogajajo izključno ponoči, zakaj je tako, nihče ne zna pojasniti. Slišala že nekaj obrazložitev vendar nobena ni za prmej.

Injekcijo, ki jo je dobila s petka na soboto ponoči naj bi držala 24h pa ni. Smo pa uspeli tolk uredit, da ni bilo treba po novo dozo ampak kot jagoda na torti smo dobili za piko na i še vročino danes ponoči in ene par budnic :sleeping:

Letošnja sezona dobra, kot še nobena xrolleyesx komaj čakam, da bo res pomlad, sam pol nas začnejo davit že trave in pa cvetenje dreves :vragec:. Ne vem če je tole povezano z vrtcem, ker se je dogajalo že prej bi bila pa škoda, če bi prenehala hodit, ker imajo zelo zabaven program.

in kot praviš Lia, še boljše kot ena bolna Zajki sta dva Zajkija :fiju: takle na kvadrat je pa že res kriza :OoO:

Kucljev, zmrzali in južnega snega tudi jaz ne maram. Kdo pa mara take pogoje? Je pa fino zdajle iti na smučke, sem ti kar malce folš Michellka.

.večno življenje....madonca Lia imaš teme, sem pa ravno danes pomislila, kdo iz mojega otroštva bo še ostal, da bom lahko Zajki povedala in ji predstavila tete in strice, ki so mi dajali čokolade, bonbončke in korenčke...ravno danes se je na oni svet preselila ena najljubših tet...

Glede hudega razkuževanja rok pa nisem ravno navdušena razen, če je pač otrok bolehen in je to nujen ukrep. Zdi se mi smiselno v času večjih tveganj, grip in podobnih zadev ali pa še pri čisto majcenem dojenčku, potem pa več ne. Jaz s tem nisem nič kaj dosti komplicirala res pa je da je moj otročaj rojen čez poletje. Od začetka sem vztrajala prvi mesec, da so umite roke z milom, potem smo imeli pa že tak ferker, da nisem več sledila, kdo vse je prišel pogledat in popestvat o tem, da so na sprehodih buci-buci dotikali več ali manj večinoma.

Od začetka sem bila malce zgrožena nad tem in me je skrbelo, da se ne bo kaj nalezla vendar k sreči je bila zdrava in s tem ni bilo problemov. Tako da sem se v tem pogledu sprostila.

Tudi glede dude, ki je občasno padla na tla smo jo od začetka temeljito prali in razkuževali, potem smo pa še s tem nehali, če je zgledalo relativno čisto, smo samo oplaknili pod vodo. Dr je rekla, da mora otrok do 7 leta pojesti 7kg nesnage.

Ko se je začela plaziti naokoli je začela v usta nositi kamne in pesek pa še kaj je polizala kar nismo videli no in je preživela brez posledic. Tako da čim manj komplicirat.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xwizardx čim manj komplicirat...pa veliko smeha, humorja pa u izi vse

x^x men je šele zdaj preplozalo v malih možganih, kako to preklemano drži, kako je psihofizično stanje onih okoli deteta, od rojstva naprej, pa če smo malo bolj precizni, jeba je , da je že v prenatlnem obdobju vse zapisano :o|o:

na žalost sem za to porabila ves svoj lajf pa zajebala toliko otrok in moških xcivx ali jebiga, to je uistinto tragička krivda, kriv brez krivde...al, saj ne vedo kaj delajo :eek: tak pol pa popravljaš z nazaj, pa flikaš kar se flikat da.....

ko sem analizirala nazaj, so včasih zajkiji hotli spat, pa sem jih s svvojo hiperaktvivnpstjo pa nemirnostjo v bistvu sama znervirala...pa da se ne menimo, zarad praske na enem prstu enega zajkija , po obisku ambulante, vsi fasali angino, ker je eden od zajkijev polizal palčko, misleč da je dohter narobe lučko sladoledno vtaknil v kozarček, ko smo drugemu gledali prst, ali Murphy...polizal je glih ono, že rabljeno :vragec: v glavnem ta zadnji zajki je najboljš skouz pršu, do vstopa v šolo razen tega da so ga ostali zajkiji obutali, da smo ga malo šivali kaj drugega sploh ni fasu x^x

tak da to o idealni mami sme zakopali to bojno sekiro za zmerom, ev9o, jst pravim, da je narava tako dobro preskrbela zajkije z orožjem, da lahko sploh preživijo zravn vseh premaknjenih staršev, starih staršev , čuvene pediatrične stroke inu medicinskega osebja inu raznih strokovnjakov....ajde naj me koklja brcne, če sn hotla tako dolgo dojit, v glabnem tamalo je že po plaži po dveh nogah letalo, pridirkalo do mene potegnilo stran kopalke inu pilo....zuraven ena čuvena pshologinja s strokovnim izpitom, da kaj da počnem, da fentavam otroka, da ga delam čustvenega invalida, pa kaj vem kaj še vse,....da menda dojenje do enega leta potreba otroka, po enem letu pa potreba matere :vragec: no kuj hitro čez nekaj časa pa pol po vseh medijih trobili spet , kak je zdravo dete dojit tri leta in še čez.....

v glavnem najlepše kar se mi je zgodilo, ko me je pediater na enem zadnji obiskov pri njem pozdravil.....kr po angleško( bil lep in simpatičen ko kak holivudar- sej če čist iskreno povem, mogoče sem podzavestno zarad njega toliko tja letala..... o Misis Tapata long tima no see...... x:Dx x:Dx

drgač pa mine vse mine, bote vidle bejbe, dvakrat se bste okol obrnile pa sploh ne bo za verjet, kaj zraste iz teh malih bebic x^x

sitna danes, po dobri stari navadi.se zelo samodestruktivno obnašala, bla na smučišču, čisti sadomazo....moker, zebe, veter...ne bi si včeraj mislila, ko sem se toliko usajala včeraj- najhuj pa to, da megla tui bla, v dolini pa sonce, si grem jaz pameti kupit :eek:

Jebela kaj tu vse berem - to, da pa žare kradejo, je pa pika na i.

in kot pravi Lia - mine cajt kot da rečeš keks. Pol pa se namesto z anginami ukvarjaš z bodočimi kobajagi zeti -mi zdaj že pri ta mlajši..in s silnimi zaljubljenostmi in froc te flikne z računala, ker se mora nadnujno mesengirat.

in pri nas je tisto o 7 kg svinjarije skorajda držalo x:Ix saj ne namenoma, ampak mimogrede je katera imela v ustih kaj, kar je recimo predtem mački ali psu ali celo kozi (dokler snaha bila) pasalo. pa je malo kruha ugriznilo dete, pa koza, pa dete pa koza..pa je kruha zmanjkalo. ali pes ali maček..(no mačke so bolj meso tretirale).

pa tudi res, da v bolj čistem in zdravem okolju odraščale - konec koncev tudi Ptuj ni nekaj onesnaženo mestece.

ja.idejo o idealni mami smo pri nas tudi zakopali. Zdaj me na čase ta mlajša uspe spravit v jok...in celo napad tišine sem imela nedolgo nazaj - tako sem bila jezna nanjo, da bi ziher kaj preveč povedala..pa sem bila raje tiho. me jezi ko sto hudičev, da mota gospodiča okrog prsta.in on ves v prepričanju za njeno dobro popušča na celi črti..pol pa uletim jaz -in ni čudno, da me dojemajo kot eno veliko prepovednico.

še motoristična scena - ja hudič so policaji in hvala bogi, da jih ni bilo na spregled -je pa gospodič galamio v petek ponovno na občini (ne vem čemu, če pa itak ni mogel nič spremeniti), da je dobil verejetno ustno zagotovilo, da so zaj. ker niso bolje obveščali folk. (tudi vprašanje, če bi poslušal). in to pa tudi vse.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

uhhh kok me caka za prebrat, vidim (sem ujela da nekje zhare kradejo :o|o:)...

mene ni bilo nic okol ze dolgo, samo sem pa tja v kaksni temi, sem imela kar pestro, guzvo, ogromno enih kontaktov in sponanja okol...

Je pa dons zame zgodovinski dan, ki je res za v dnevnik; namrec moj dragi sin je star 18 let! x^x (:eek: x!x) xsrcx

Polnoleten je, stari! xokx

Tedaj je bilo ravno taksnole vreme, bila je nedelja.

Men pa nic jasno. x:o)x Drug svet, drug lajf. Tako je bil mini, da mi je prisel tocno do kolen, ce sem ga imela v narocju na svojih stegnih. x:)x :vio:

in je ze kar 18 let od tega!!!

Drugac sem bila pa v soboto na Krasu, bila povabljena, kaksen ZRAK! :2src:

Noro! Sicer pihalo, bilo mraz ko shus, ampak mega zrak, mir, res noro! Pa še teran, ki sem ga dobila, je kot sok, samo imam ze ko ga spijem dva centimetra x:px, totalno crna usta.

Vceraj sem bila pa na Rakitni, k sem tamalega k dedku peljala na obisk, pa je blo se tako ledeno gor, da se mi je prvic zgodilo, da sem z avtom dol ritensko drsela! Sploh ni hotel navzgor in se tecno je, ker je ovinek oster, pa sem komaj speljala nazaj do dol izmenicno z lerom in z rikvercem... Taka razlika, da je za vec stopinj hladneje in se ful snega.

~~~

Vsem bejbam zelim dons en lep dan! xvrtcx

pa tud tipom! xcheersx :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čestitke za sina xcheersx

V soboto sem na terasi porezal grm okrasne trave /taka skor kt pampaška/ in ob grmu sem našel eno kuglo iz mahu in trave, veliko kt košarkaška žoga. Me je firbec matral, kva bi to blo in ko sem začel razkopavat to kuglo, sem v njej našel ježa, ki je spal svoje zimsko spanje. Sred blokovskega naselja. Srotek. Previdno sem ga zadekal nazaj in pokril s kupom trave, da ge ne bo zeblo revčka in da bo lahko v miru počakal na pomlad.

xDDx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Hvala!! :kiss:

Ja, Macka, imas dober spomin, gotovo sem omenjala bikovstvo (ima namrec luno v biku - na moji veneri x8Dx). xyesx

Butl, bogi jezek, upam da bo ratalo! xcrossfingx

samo so zelo obcultjivi jezki, moja frenda jih nekako skoz resuje, pa pogosto ni uspelo... :(

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala! :kiss:

a ne, zvizzz pa gre!

Enako tebi, vsem veliko veselja in ljubezni. :flower:

Picasso

Pridružujem se voščilu za polnoletnost.

Človk skor ne more verjet, da tako mine.

Če imaš enega, v kolker jih je pa več, mine pa še prej. Danes prvi...... pa drugi..... pa se še nekajkrat okrog obrneš, pa še tretji.... in jih ni več... Pa saj je prav naj razprejo krila, saj smo jih tega učili vsa leta in zajamejo življenje z polnimi pljuči.

xflowx naredimo si lep dan

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Ja, a ne?

ja, prav da je tako, mi (starsi) samo pomagamo rpi tem. xDDx

Uhh, 3! :switz: x;)x

Picasso

Ja, malo z šalo malo zares, prvič je najtežje, potem to laufa kar samo od sebe.

Pa niti ni časa za jadikovanje ali kaj podobnega, jaz že imam vnuka, ki je pravi navihanec in pri njegovih treh letih in nekaj že debatirava, tako na veliko.

v glavnem... nikoli dolg cajt.. :madpro: xg:Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Kakšno je zunaj no! :xx!:

Veter, sneg, dol tišči... pa kaj še no? xrolleyesx

a bo burja na primorskem ok? x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...