nataly 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Nas se tudi veter usmilil, sneg pa ne - tak da danes mi med kidanjem počila žilica na prstu - še nikoli do zdaj se mi ni to zgodilo, ful plavi prst (ziher imam modro kri..evo) in otečen, čudno.sem pustila pol vse skup, klinc gleda, bo ga že sonce vzelo (sneg), pa še danes nič ni kazalo, da bi.Ptičke nahranila (mi je še ostal kilogram semenk), nekaj skakljala zunaj, sicer pa pridna razbijaška v kleti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 ne ti men gowort, kuko morm jest gledat. Janko sorč, sam en ti pač mora odpret oči. Ko bo pač bo........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 sicer pa pridna razbijaška v kleti.in kaj si razbijala v kleti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 Nas se tudi veter usmilil, sneg pa ne - tak da danes mi med kidanjem počila žilica na prstu - še nikoli do zdaj se mi ni to zgodilo, ful plavi prst (ziher imam modro kri..evo) in otečen, čudno.sem pustila pol vse skup, klinc gleda, bo ga že sonce vzelo (sneg), pa še danes nič ni kazalo, da bi.Ptičke nahranila (mi je še ostal kilogram semenk), nekaj skakljala zunaj, sicer pa pridna razbijaška v kleti.gabez! obloga iz korenin (mazilo je tut fajn), pa mal namazat, mal povit, pa vsake tolko zamenjat (4ure) ali čez noč.Pa dol se used, da te kap ne zadane Marsa bi rekla pa: glina! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 Nat popih na ubogo ročico Pri nas pa whatadej mal čez 6h zjutraj slišim krike na pomoč, pa mislim, da sanjam...pa zopet glas na pomoč...laufam na vrata v pižamci in slišim ženske glasove, sem mislila, da je komu slabo ratalo, da je padel po stopnicah se poškodoval....no potem pa razberem, da je nek model napadel gospo, ki čisti jo zbrcal in pretepel, pa je taka drobcena ženička :OO!: potem pa še gospo, ki je prišla ven in vlekla zlikovca stran od nje. Ne moreš verjameš Policija prišla šele čez dobre pol ure x!x Odličen odzivni čas, najbrž so bili zasedeni s kakim pregledom garaže ali česa podobnega. evo ti ga divljizapad.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 pa glih zdaj ko te nujno rabim, ko mislim nate, ko si edini ,ki mi lahko daš pravi nasvet...kukolele, jao meni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 gabez! obloga iz korenin (mazilo je tut fajn), pa mal namazat, mal povit, pa vsake tolko zamenjat (4ure) ali čez noč.Pa dol se used, da te kap ne zadane Marsa bi rekla pa: glina! Merkat z gabezom! Samo na nepoškodovano kožo! Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 seveda sem čakala butla, da pride okoli in izniči vse moj trud butl, napisala je, da ji je počila žilica in ne, da ma razrezan prst sicer pa več glav, več ve Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 seveda sem čakala butla, da pride okoli in izniči vse moj trud butl, napisala je, da ji je počila žilica in ne, da ma razrezan prst sicer pa več glav, več ve Vseen. Tud če je zdrava koža, je treba bit pazljiv z njim. Kar me žalosti. Ker gabez je drgač ful učinkovit. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 2/5 nastopov mimo.. drug teden pa naprej zdaj pa mal v službo pogledat, so že pozabili kako zgledam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 2/5 nastopov mimo.. drug teden pa naprej Še malo, še malo! SONČEK!!!Naj zdrži še kakšni 2 urici! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 Vem Kaj naj zdaj jaz? Danes popoldne počivamo, jutri pa hodit za ene 6 uric. in Nočejo smučat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 Me je začela spet mal dajat pomlad ....čeprav v resnici je še vedno grenka in zadnje dni ugotavljam, kolk jeze je še vedno v meni. In ne pričakujem quick fixov, bo pač trajalo kolkor bo trajalo. Kar me ne ustavlja, da ne bi mislila tistih misli, ki jih seveda ne bi smela.... Ah ja, človek se mora spravljat v dobro voljo, tolk hudo pa spet ni It's just growing up (and not just growing old ). Čez dva tedna bo Uran direkt povozil moj ascendent. Čutim ga že zlo zlo dolgo (in tega ne pozabim omenit vsakič ko komentiram v dnevnik ), pa mi je razen težav z akumulatorjem in zaradi tega požrtih živcev, ko sem ure ostala stuck neko soboto popoldne sredi Kopra (ker ok, če bi bla vsaj doma in ko vsaj ne bi bil vikend...), prinaša svežino, hočem novo, hočem svobodo, čist me spreminja (končno! ). Mislim, da mi nikoli prej ni šla tolk na živce občutljivost in mam občutek, da še ni doseglo vrha, mi bo lahko šla še bolj. In svoboda!! Jaz, ki sem celo življenje želela živet za druge, ko ni blo važno, kaj sama hočem, me zdej tolk moti omejevanje...! (sej najbrž lih zaradi tega) Enivej, gledam na Urana kot na mojega zaveznika. ja.idejo o idealni mami smo pri nas tudi zakopali. Zdaj me na čase ta mlajša uspe spravit v jok...in celo napad tišine sem imela nedolgo nazaj - tako sem bila jezna nanjo, da bi ziher kaj preveč povedala..pa sem bila raje tiho. me jezi ko sto hudičev, da mota gospodiča okrog prsta.in on ves v prepričanju za njeno dobro popušča na celi črti..pol pa uletim jaz -in ni čudno, da me dojemajo kot eno veliko prepovednico. Nat si ne morem predstavljat sebe v taki poziciji, ker ne vem, kakšna bom do svojih otrok, se pa spomnem svojih staršev... sm bla zmeraj očitova punčka, oči je zmeraj popustil... mami je bla vedno the bad cop... in je preživljala podobno temu, kar opisuješ... in potem sem za 18. rojstni dan prejela od nje tako čudovito pismo, da se še vedno razjočem, ko ga berem.... Pisala mi je, kako ji je blo hudo v takih časih, ko je vidla, da sem tolk jezna nanjo, ker mi je kaj prepovedala ali omejila, da pa jo je držalo pokonci to, da ji bom nekega dne hvaležna in da bom nekoč razumela.... in besede ne morejo opisat kako zelo sem ji hvaležna, da me je vzgojila... Očiju sem hvaležna, da je bil, kar je bil, ker sem spoznala tisto pravo brezpogojno ljubezen (s tem pogojem, da sem hčerka ), pa kolkor je bil zraven, se je trudil vzgajat, ampak zares vzgajala je pri nas doma mami.... Sploh se ne spomnim več kako je, ko sije sonce, greš ven v kratkih rokavih in te greje.. in greš v avto in ti je vroče, ker je avto skuhan, ker je bil cel dan na soncu.. kaj je že to vroče? Pa obut sandalčke pa sedet na balkonu in pit čajčka pa ne imet kape na glavi pa vozit se z motorjem pa.... :C: hočem poletje x!x AMEN to that!!! imam pa ze celo jaz pocasi dost zime oz. ta zadnji val bi komot odpadel. Marsa je to napisala?! x:Dx Čestitke Timu za polnoletnost! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2010 Prijavi Deli 13. marec 2010 Komi čakam da grem vn dans!!! x:px Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 in kaj si razbijala v kleti ploščice haha , Nataly, si ti tud tako kot naša soseda, ki kadar ne more spati, ponoči zunaj drva ročno seka, da potem po vsej vasi odmeva tole sem delala jaz, kadar me tašča razkurila dve uri sekanja, pa jeza šla ven. pa še drva so bila nacepljena.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 Katka, lepo te je spet videti! No, pa se vikend končuje.Pri meni je bilo športno, tako da sem prijetno utrujena. Od jutri naprej se spet učim! Tokrat čisto tretje stvari, ampak pomembne baje. Sploh ne vem, če se še znam za usest in delat vaje... Ma se nisem tega učila že...hm.. na faksu se nisem... v gimn. pa tudi ne... Prvič se bom jezik RES učila. Lep nedeljski večer vam želim! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 seveda sem čakala butla, da pride okoli in izniči vse moj trud butl, napisala je, da ji je počila žilica in ne, da ma razrezan prst sicer pa več glav, več ve Ja, drži.ampak jaz sem kar led gor dala..jbg (ne gline ne gabeza nisem imela doma)je zdaj že bolje - nič več plavoprsta. In pa ribica Katka - olajšanje..to nekak imam v mislih - da bo dečva zrastla in prišla k pameti in bo rekla: točno tako je bilo treba...če ne pa .....ne..ni druge. vem, da imam prav. In zdaj je nedeljski večer že boljši -glede na to, da pred par urami hotla kar iz kože skočit..nekdo si čudno razlaga prijateljstvo oz..kaj hudiča smo garažna hiša???..no, rešili to. (upam vsaj) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 Kakšen lep sonček je danes danes se počutim mal bolj lenobno sicer sem "oddelala" solopetje danes, pa zdej grem še na faks na vajo zbora, jutri je podelitev diplom in nastopamo. Ampak učila se nisem prov velik danes... Sicer pa dneva še ni konec in bom probala čimveč nadoknadit, ko se vrnem. Me je pa včeraj zvečer lepo presenetla ena kolegica s faksa, me je povabla, da bi šle skupaj na ene koncerte naslednji teden... pa je tut ona precej na frišno metalhead, druga za drugo pa sva izvedle preko fb... Jah kaj čmo, na našem faksu zlo redko kdo izstopa s kakim alter načinom oblačenja, pol pa človek ne more vedet.... ampak mi je pa ful fajn, ker se mi zdi ful fajn oseba, ful zabavna, tko da je še nekdo več za se družit na koncertih več kot dobrodošel xDDx Sicer me pa neki prijemlje, da bi klicala ljudi iz preteklosti in se spet dobila z njimi na kavici, ampak mislim, da bom morala najprej vseeno narest izpite, tight s časom... ampak ja, sam opozarjam lunatike, da boste še slišali od mene v prihodnosti... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Doma nam krepnilo računalo - menda lahko traja do teden dni, da se shranijo podatki (me farba kdo ali kaj) pa bi vseeno rada, da se tole shrani, kar nekaj maminih fotk je gor.Medtem pa včeraj med nabiranjem regrata dobila briliantno idejo -narediti mozaična jajca...Ideja me tako navdušila, da sem po hitrem postopku šla potem preizkusit kako tole sploh izgleda...in kar se mene tiče..je fantastično.Naredila sem jih pet - eno zeleno in štiri svetlo modre - enemu sem naredila violinski ključ..danes jih zafugiram -tule sem v rahli dilemi kako bo tole potekalo -se bojim, da kar z brizgalko..in bodo parajt:))Lahko jih kupi kdo sicer pa sem končala tri mozaične slike - dve krajini in eno rožo.Nad ustvarjalna in z ful energije.Ne morem pa verjet, da me celo naši družinski člani podpirajo pri tem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Doma nam krepnilo računalo - menda lahko traja do teden dni, da se shranijo podatki (me farba kdo ali kaj) pa bi vseeno rada, da se tole shrani, kar nekaj maminih fotk je gor.Acronis True Image za backup/ varnostno kopiranje & obnovopodatkov, particij, trdega diska, operacijskega sistema. Uporabniki PCjev delajo backup/ varnostne kopije shranjenih podatkov,particij, trdega diska, operacijskega sistema:Acronis True Image ISO 2010 [bootCD, Version 13.5055, English].iso[google is your friend]. ... File se zapeče na CD kot Iso sliko [ne kot data Project]. Le - ta laufa iz CDja, inštalacija nepotrebna. V biosu se pod boot sekvencam prvo nastavi, da PC pri zagonu prvo požene CD oz. DVD pogon, nato trdi disk. ... V pr. sesutja operacijskega sistema [virusi, trojanci, drug malware] je sistem obnovljen/ cloniran od 15 minut navzgor. Da je vzpostavljeno stanje pred sesutjem. Opis programahttp://www.softpedia.com/progScreenshots/A...nshot-3384.html Medion HDDDrive 2 Go [1.5 TB] Prenosni disk za hrambo podatkov, varnostnih kopij.Garancija je 3-letna. ...: Bil v ponudbi hofer.at/ mogoče je še za dobit:http://www.hofer.at/at/html/offers/2867_13865.htm oz. dražja varianta za isti produkt v hofer.si:http://hofer.si/si/html/offers/2867_11926.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Acronis True Image za backup/ varnostno kopiranje & obnovopodatkov, particij, trdega diska, operacijskega sistema. Uporabniki PCjev delajo backup/ varnostne kopije shranjenih podatkov,particij, trdega diska, operacijskega sistema:Acronis True Image ISO 2010 [bootCD, Version 13.5055, English].iso[google is your friend]. ... File se zapeče na CD kot Iso sliko [ne kot data Project]. Le - ta laufa iz CDja, inštalacija nepotrebna. V biosu se pod boot sekvencam prvo nastavi, da PC pri zagonu prvo požene CD oz. DVD pogon, nato trdi disk. ... V pr. sesutja operacijskega sistema [virusi, trojanci, drug malware] je sistem obnovljen/ cloniran od 15 minut navzgor. Da je vzpostavljeno stanje pred sesutjem. Opis programahttp://www.softpedia.com/progScreenshots/A...nshot-3384.html Medion HDDDrive 2 Go [1.5 TB] Prenosni disk za hrambo podatkov, varnostnih kopij.Garancija je 3-letna. ...: Bil v ponudbi hofer.at/ mogoče je še za dobit:http://www.hofer.at/at/html/offers/2867_13865.htm oz. dražja varianta za isti produkt v hofer.si:http://hofer.si/si/html/offers/2867_11926.htm Ej, Tantra, hvala za tele infote. Prou za shrant, če se kdaj kej tacga nardi. A maš mrbit kej izkušenj z nettopi? Z asrockom ion 330ht npr? Rad bi zmetal vso šaro od stb-jev, videorekorderjev, playerjev,pa tko... preč in vse skupej zamenjal s tem pc-jem. Nimam pa infotov, a res tko dela kt obljublja. lp Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 ASRock ION330 PRO, spletna cena: 309,90 € [dvojedrni procesor] "ASRock ION330 PRO je tih a zmogljiv računalnik, ki je obenem varčen in majhnih dimenzij. Multimedija, internet, poslovne aplikacije, filmi in igre ob do 90% manjši porabi elektrike! Računalnik vsebuje novo generacijo Intelovega dvojedrnega procesorja Atom 330 pri taktu 1,6 GHz, 2 GB spomina in 320 GB trdega diska. Primeren je tako za dom kot tudi za pisarno, saj se s svojimi majhni dimenzijami in tihim delovanjem uspešno vključi v delovno okolje. Čipovje ION omogoča strojno pospeševanje visokoločljivostnih Full HD filmov (1080p) in igranje sodobnih 3D iger. Opcijsko z daljincem ali Blu-ray predvajalnikom! Rok dobave: od 2 do 7 delovnih dni. ..."https://trgovina.over.net/product.php?produ...mp;bestseller=Y Debata v zvezi z enojedrnikom iz leta 2009 [!na linku zgoraj je "ION"/ ASRock ION330 PRO z dvema jedroma/ dvojedrnim procesorjem],na strani 2 so posti iz februarja 2010 v zvezi z AsRock 330HT:http://slo-tech.com/forum/t368210/0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Hvala Tantra, te stvari so mi itak znane. Sem mislu, če maš ti kej izkušenj al pa informacij od teb poznanih uporabnikov. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 rekorderje/plejerje lahko s tem menjas...stb pa, hja, je malo bolj komplicirana zadeva, dobijo se sicer ali vgradne (pri nettopih problem s prostorom) kartice s tv/radio tunerji, ali pa externe na usb. pri njih je edino programska oprema bolj tako-tako, pa v 99% nimas podpore za placljive vsebine preko kartic Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.