Cookie 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Pa sem spet v službi prišla s spomladanske smuke, zdaj pa še dober teden, pa grem v London Bemule, morm si tist plan spisat, sej nek mam že shranjene predloge Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Midve bova še skup na avionu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 sem prišla malo k vam pogledat, da bi malo pozabila na vse kar me čaka bemu, dol mi visi zdravo življenje, pa telovadba, pa vse....kuj sem po grdi stari navadi padla v temo čiščenje jeter.... v glavnem nč pucat.....da bi me čimprej pobral pa celo življenje porabila za to prekleto zdravo življenje.....pa rožce, pa vaje, pa meditacije, pa dohterji, pa guruji, pa majke mi, kaj vem kaj še vse.... no zdaj pa vidim, da je pravzaprav sreča ,če mlad pete stegneš...pa ne sam iz tega naslova, da si pol lepo truplo tak da nč regrat nabirat, grem po ono zastrupljeno holandsko kristalko, ki je v oni plavi vodi zrastla....ž danes se počutim, ko da bi me iz kože dajali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Pih Lia, kok si dons penso positivo Mich in Cookie, mogoče se pa srečamo kr vsi tm gor k se že tle ne moremo. Sem tudi razmišljala, da bi šli kdo ve???Kam daleč z letalom gremo zelo težko, ker tamala ni tolk potrpežljiva, da bi 10h ur sedela pridkana in risala ušesa in muce mau. 2h se pa ravno naspančka.Mich, kar se bukel tiče imam za predelat ene statistike in raziskave za nekaj let nazaj, tko da welcome, če ti manjka razburljivega branja , pa če ima kdo težave s spanjem, z zaprtjem in podobnimi zadevami, garantirano pomaga . Po moje boljš dene tudi vodeno kristalko zobat. Kar pa se tiče občutka dejanja iz kože, ga dobim skoraj vsakič ko se srečam s taščo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Midve bova še skup na avionu Mich in Cookie, mogoče se pa srečamo kr vsi tm gor k se že tle ne moremo. .. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Da ne bi ve tri do avgusta počakale? Pa se pol vsi skup na letalu dobimo Med 1. in 7. avgustom bodo Hazole krenile proti Londonu. Viš -jaz pa nimam nič delodiša -nobenege grabljanja, nobenega sajenja na vrtu,,ama nič. Čakam, da me prime tole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 No, s Cookie ne bova skupaj na avionu Avgusta bom pa sigurno spet tam. nataly, no, če že veš, pol pa čimprej po karte! Ne čakat na zadnji moment. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Včeraj zvečer bla na koncertu s kolegico s faksa, pa sva se mele super Že predskupina, do včeraj večini ali pa vsem povsem neznana, je bla Kolegica se je sekirala, da bova izpadle groupie-jke, sam kolkrat boš pa še vidu ta band, ki ti lahko cd podpiše? In valda da sm šla rečt za avtograme, pa slikale sva se z njimi na konc So bli veseli pohval, pa da je kupla njihov cd Glavni band je bil pa itak nor, pa sva se s pevcem slikale, tip ma tkoooo lepe lase, sm mu to tut btw povedala Ne vem, men se ne zdi, da si groupie sam zato k si fan. Sej nimam želje petljat se z njimi in jih zasledovat, tut v ekstazo nism padala zravn Mi je blo pa smešno, ko sva čakale, da se bova slikale s pevcem, me je nekdo požgečkal in sm skočila, sm misnla, da je kak kolega al pa kdo, ki ga v gužvi prej nisem opazla, pa da se poznamo, pa sm se obrnila nazaj, in pol smeh x:Dx ker vidla, da je bil krivec največja zvezda večera, glavni kitarist glavnega banda, stari maček, pač lih odhajali so z odra (pevec je šel dol par minut prej) je neki še reku medtem ko so hodili naprej, sam pojma nimam kaj, pa tut nisem šla za njimi. Ampak kak talent!! Svašta, fenomenalen kitarist In danes se spet kot vse prejšnje enake dni učim... in sm že toooooolk naveličana Ne da se mi več! Dejansko je vsak dan enak in sploh več nimam občutka za to, kateri dan je kateri :xx!: In sm pozabla it na petje danes, ker sem pozabla, da je ponedeljek in da mam ob pondeljkih učno uro... Mich, še dva obvezna izpita mam, PEU in UPUS, luštna ane Ma sej se tolažim, da bo kmal mimo, sam tkole v zadnjih dneh ko se cele dneve učiš pa že mal dopizdi vse skup... Cosma, vidim da v podobnem... ti želim čimveč motivacije!Lia, pobož in Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 sem prišla malo k vam pogledat, da bi malo pozabila na vse kar me čaka bemu, dol mi visi zdravo življenje, pa telovadba, pa vse....kuj sem po grdi stari navadi padla v temo čiščenje jeter.... v glavnem nč pucat.....da bi me čimprej pobral pa celo življenje porabila za to prekleto zdravo življenje.....pa rožce, pa vaje, pa meditacije, pa dohterji, pa guruji, pa majke mi, kaj vem kaj še vse.... no zdaj pa vidim, da je pravzaprav sreča ,če mlad pete stegneš...pa ne sam iz tega naslova, da si pol lepo truplo tak da nč regrat nabirat, grem po ono zastrupljeno holandsko kristalko, ki je v oni plavi vodi zrastla....ž danes se počutim, ko da bi me iz kože dajali Ja, pridejo taki dnevi.Bo bolje enkrat ziher. nemogoče, da bi v nedogled tole trpelo. sem imela prejšnji teden takšen -depra na kvadrat. čakala nečaka, ki prišel iz Libanona, se prav bala, da bom podoživljala z njim vred mamino smrt in pogreb in vse skup. Pa jim je ratalo kvečjemu me razpizdit eno rundo, tak da sem čisto pozabila na solze.Vidim, da je takole razpištoljenje koristno vsake tolike:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Katja, upravni postopek je čisti žur Danes sem čisto zblojena. Pokonc sem od pol šestih, dela imam za kakšnih 12 ur, nekaj sem že naredila, pa me je tako strah, da mi ne bo uspelo vsega, da kar zavlečujem z nadaljevanjem. Ne razumem. :xx!: naty, joj Ta teden bo ziher bolje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 HEj Lunatiki! Vidm,da tole še orng laufa.Men življenje ne laufa čist po mojih željah,se pravi,da nisem 100% srečen.Ma bo tud to pršlo na vrsto.Ljubezen ni bla to kar sem mislil,al pa pač pričakujem preveč.Je blo pa vseen lepo....lepi spomini.... Danes pa bil v Italiji,prijatlu peljal neke papirje.Prvič bil dlje kot par km od meje in sm se čist zgubil.Pa še italjansko znam bolj tko-tko....No znam,sam itak govorijo prehitr in pol ne razumeš.Cilj mi je bil Redipuglia,ampak sm že takoj naredil napako.Sem šel Molfancone est in pol je bla čist kriza najt Redipuglio.No po par zgrešenih križiščih sem le prispel.Hvalabogu,da to ni Milano,Rim...ker,če ne bi zgrešeno križišče pomenilo katastrofo.NO nazaj sem šel pa kar čez Gorizo in čez Šempeter v Sloveniji.Bil neki lačn in dau mal avtu za jest in sebi eno malenkost.Nafta+Snickers=fullpower. Tko....drugače pa doma obnavlamo kopalnico,ves decembra zaslužen denar bo vložen v kopalnico.No sej It's about time.Pa hvalabogu je sneg skopnel,končno lahko začnem oldtimerja obnavlat.Sm kr ekscentrično brusilko nabavil.NE bom se na roke matral.130 EUR.Sej ni tak dnar.......sam bo naneslo....pa un kos,pa barva in bo do poletja kr kake 1000EUR..... Tko....moj trenutek iz vsakdana....Sej se še kej vmes dogaja....hvalabogu Lahko noč! Zverinice iz Rezije Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 HEj Lunatiki! Vidm,da tole še orng laufa.Men življenje ne laufa čist po mojih željah,se pravi,da nisem 100% srečen.Ma bo tud to pršlo na vrsto...Včas je dost tut 51% Pa se pol spomniš, da maš roke, noge, da lah sam ješ in greš na WC, pa je svet precej lepši Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Sam mal noska pomolim sem.Nisem še vsega prebrala, ustavila sem se na 25. februarju. Sem tri tedne intenzivno delala na sebi in s tem razlogom odsrtanila vse spletne strani.... razgovore.... x:)x Važno je to, da se počutim mnogo bolje. Celo DNK 3 sem naredila, kar pred enim mesecem nisem niti sanjala da je možno. Za tiste ki ne veste kaj je to, naj povem da je to theta healing. Sedaj pa na kuhanje kosila Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Ja, pridejo taki dnevi.Bo bolje enkrat ziher. nemogoče, da bi v nedogled tole trpelo. sem imela prejšnji teden takšen -depra na kvadrat. čakala nečaka, ki prišel iz Libanona, se prav bala, da bom podoživljala z njim vred mamino smrt in pogreb in vse skup. Pa jim je ratalo kvečjemu me razpizdit eno rundo, tak da sem čisto pozabila na solze.Vidim, da je takole razpištoljenje koristno vsake tolike:)) čuješ te ti stara moja, jaz nisn v depri...js sn v kurci......bolje bo, ampak šele pol ko me po zadnjem litrčki v grob zlijejo, ker v žaro me ne de mogli spravt, ker bom prevč nafajhtana ampak jebiga , to ti je emšo, minulo delo, nepravilna oziroma neuporaba kontracepcije, iskanje smisla bivanja, namesto da bi človek grabil na kup,ko hrček dokler je še pr močeh, ker pol ko si star se ti nea ljubi več, ajde , nismo še tak hudo stari, samo pol ko vsekaš čez trideset, štiridest, te pol še vse lahko ko pri dvajsetih, samo z eno samo malo bremzico, kr naenkrat več kuj ne letiš in skočiš, kar ti šine v nemuno glavo, ampak se prej še maš cajt vprašat, zakaj bi??????? mislim, da je zame letos velika noč bla, tote zadnje tri dni, toliko muk....tak da sam to rečem, zaj ko sn vun z avta prlezla, sploh nisn mogla dvignit rok, majkemi, tak pa še nisn bla zjebana pa nenaspana, pa smo ga včasih gonil po cel teden skup Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 OK, tole je za v dnevnik prvič v življenju preštihala vrt doma sem se vedno upirala, da ne bom tega delala pa da me ne zanima vrt, tlele tud zadnja 3 leta I. delal, kar pač delal, letos pozimi me je pa nekaj pičilo, da bi jaz imela svoj topinambur pa ingver pa da bi probala kvinojo vzgojit.. tko da sem šla najprej k babici na obisk po navodila, kaj in kako se to sploh počne, pol pa 4 ure par kvadratkov obdelovala, ker so ble okol in okol razpredene korenine od malin, zelišč in ne vem česa še..čist crknjena rajši ne povem kako velik je tale vrt aja, da kar tle vprašam.. moja mami si je zamislila, da bi imela čajoto na vrtu letos. baje je to neka bučka, ki ima trne okrog... a ima kdo morda kaj takega na zalogi 3 maserje imam v bajti trenutno, sam mislim da grem rajši pod tuš pa v posteljico knjigo brat.. jutri se moram za predstavitev seminarske pripravit.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Full se mas fajn! OK, tole ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Čajoto -res je taka bodičasta bučka - sem dobila od sodelavca -ga bom povprašala -ko ga vidim -če še ima to kaj na zalogi.Meni je skoraj krepnila, ker sem jo doma v temno klet dala - če so mi tak rekli, zdaj sem jo dala na okensko polico in prihaja k sebi. Baje se sadi enkrat aprila. Sicer pa čestitke za štihanje - poznam takšne izjave -jaz tudi trdila v mlajših letih, da nikoli niti pod točko razno se z vrtom in vsem ostalim-bog ne daj pa z vinogradom -ne bom ukvarjala. Lia - ajd -pri nas imamo srečo -imamo 0,5 promila alkota v zraki, tak da žara še vedno pride pri meni v poštev. (razen, če se bo mladež drugače odločila)(kak to misliš-neuporaba kontracepcije??) Mitra -kul, sem se že spraševala kje si in kak si.. Mi še vedno brez računala - zdaj preprosto zato, ker je tipson naš serviser torej v Belgiji.Baje za zlom računala kriv fejsbuk in fotke in video Kresalove na katero pripopan nek čuden virus. je ta mlajša povedala, da ona pa to pogledala..(pa saj si tudi ti mami ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Lia - ajd -pri nas imamo (kak to misliš-neuporaba kontracepcije??) ja, bemu, če jo znaš prav uporabljat nimaš nobenega cirkusa z deco Drgač pa AliaNA, to, da rada in z veseljem štihaš- to je definitivno potreben i popolnoma zadosten pokazatelj, da se staraš- onemu pri sedemnajstih je štihanje MUKA Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 ti si mi faca pje bom tole izjavo kar posvojila, ko me bo ta mlajša masirala.tudi tole o staranju drži Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 ja, bemu, če jo znaš prav uporabljat nimaš nobenega cirkusa z deco Drgač pa AliaNA, to, da rada in z veseljem štihaš- to je definitivno potreben i popolnoma zadosten pokazatelj, da se staraš- onemu pri sedemnajstih je štihanje MUKA zloba :vragec: zdaj moram sam še kontracepcijo začet narobe uporabljat x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Mal stereotipsko ane.Odvisno od vzgoje bi reku. Kot mladec sm rad fizicno delal, ce je blo sploh kaj. Tudi v vojski smo delali.Drgač pa AliaNA, to, da rada in z veseljem štihaš- to je definitivno potreben i popolnoma zadosten pokazatelj, da se staraš- onemu pri sedemnajstih je štihanje MUKA Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Jaz pa še nisem imela prilike, da bi se uprla da ne bom štihala vrta in da nočem....Vsako sezono sproti norim da je tega že dovolj, pa še vsako sezono mi drugega ne preostane, kot da se spedena. x:)x x:)x Nat, na FB si lahko ogledaš slikice, jih ni malo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2010 Prijavi Deli 25. marec 2010 Čajoto -res je taka bodičasta bučka - sem dobila od sodelavca -ga bom povprašala -ko ga vidim -če še ima to kaj na zalogi.Meni je skoraj krepnila, ker sem jo doma v temno klet dala - če so mi tak rekli, zdaj sem jo dala na okensko polico in prihaja k sebi. Baje se sadi enkrat aprila. Sicer pa čestitke za štihanje - poznam takšne izjave -jaz tudi trdila v mlajših letih, da nikoli niti pod točko razno se z vrtom in vsem ostalim-bog ne daj pa z vinogradom -ne bom ukvarjala. zdaj hodim vsake par ur skoz okno gledat, ker ful lepo zgleda preštihan in pograbljen vrtiček med sosednjimi, ki so še vsi zarasli me je že sosed danes zalotil z grabljami, ko sem šla pognojit - o, a vi ste, smo že gledali kdo je že preštihal vrt... vse majo pod nadzorom, face x:Dx mama včeraj je pa itak čist dol padla od navdušenja, sem kar papir in svinčnik dobila v roke, da naj si zapiske delam, ko mi je razlagala kako in kaj sadit za čajoto bom ful hvaležna, če jo najdeš .. da mal presenetim mami.. sicer jo bo treba pol še nekak do Ljubljane spravit mah, dost mam računalnika za danes.. sestavljala predstavitev seminarske cel dan, upam, da bo tehnika delala na faksu, ker drugač sem mrzla.. mal mam treme, ker nisem glih 100% v poznavanje tele teme, ampak bo moralo it skoz.. da je še ena stvar manj pol.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Mal stereotipsko ane.Odvisno od vzgoje bi reku. Kot mladec sm rad fizicno delal, ce je blo sploh kaj. Tudi v vojski smo delali. itak, kot mladec verjetno najraje sklece.....v vojski...pa tudi tak za kondiciji in pol šu mim star ata , ko te je vidu , da si delal fizički za šport , pa reku, čuj, nehaj, ženska ti je že zdavnaj pobegnuila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 ojoj, kok velik dela me čaka za vikend; najboljš, če je kar tako vreme, kot je sedaj; oblačno pa h dežju se pripravlja; bo največ postorjenega sploh ne vem, kje začet, ker bo od likanja, pranja, brisanja prahu, polic v omarah, stran metanja cot, terase, pa še drevje ni obrezano (pr sorodnikih) niti na pol (rada po vrtu brkljam, pa veje se mi dopade pobirat), porkamotorka, končno po 2 letih pa rees moram popravit stenske slikarije (ker sem nek spackala) v glavnem, veliko spomladansko čiščenje - pa okna not sploh niso zajeta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.