cosma 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 spomladansko čiščenje...daj nehaj Cookie širit slabe energije včeraj komaj skozi spravila redno tedensko...drugi teden pa kao res okna...odvisno od vremena. O čiščenju omare sploh še nisem razmišljala....buhahaha :OO!: Imam drugih stvari na glavi dovolj, pa še čas tako hitro mineva da sploh ne dojemam. Včeraj smo v vrtcu imeli predstavo za materinski dan in moj otroček ni sodeloval se je kao jokcal pri meni v naročju uuuaaa aaa brez solz. So mi tršice že prej povedale, da bo najbrž tako, ker je še premajhna za takle happening. Ampak tisti otroci, ki so pa sodelovali so bili pa več kot simpatični in luštni. Dobila slikico, kjer me je moj podmladek naslikal in prva asociacija je bila na Picassa hudo. Od letošnjega vrtnarjenja si obetam mini paradižnike in jagode v teglcu na morju nekaj pa bo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 dan pridem mal sem poškilit in kaj berem: spomladansko čiščenje cookie, vse te bo počakalo, tak da, lepo počasi pri meni nič novega. zadnjič bila na altermedu, kjer bila čisto preveč zapravljiva pa dobro, sem varčevala prej, tak da aja, na sejmu šla malo pofirbcat na štant, kjer so merili ali nekaj podobnega čakre. bila skeptična, itak. pa rekla, ok, da probamo. pa mi še zdaj ni jasno ženska me prvič vidla, nič o meni ni vedla, pa mi v nulo zadela, kak se počutim, kaj me obremenjuje ... aja, pa odlično presno tortico jedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Spomladansko čiščenje nič ne vem .. kar se mene tiče, prejšnji vikedn naredila nekaj temu podobnega.. kao..okna bom prepustila moškemu delu familije, se je že nekaj javljal zadnjič .. (pa verjetno tud pozabil, sam ga bom spomnila ) preživela predstavitev seminarske.. smešno, da mi je bilo tole bolj grozno, kot cel teden prakse in nastopov v šoli.. ima nekaj veze s prfokso. bejba me spremlja še iz prejšnjega faksa, ima sloves zmaja, jaz tega nisem nikol zares opazla, ampak mislim da podzavestno sam čakam, da jaz na vrsto pridem.. no, zdaj sva končali s sodelovanjem.. upam.. razen, če ima unle šlogar tam prav in bom še 3 fakse naredila, pol se bo zihr še na kakem ona znašla grem probat v 20 minutah napisat še eno poročilo, da naredim kljukico nad prakso, potem pa na igralsko delavnico.. predzadnjič pa tkao fajn se imamo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Evo pikola-prepozna za čajoto je vse potalal na okoli. drugič boljše, da najprej pozivedbo naredim pol pa se vun nekaj mečem. je pa baje vzgoja tote čajote kar - baje jo hudo rad veter zj. -vsaj njemu jo je in pol nič ne požene na novo. čudež pravi, da si je pri meni, po kletnem šoku opomogla...kopalniško okno spucala včeraj - vse ostalo me pa še čaka. pa še pri fotru bo treba generalko narest, sem že vljudno vabila vse ostale člane zraven. (nič srečni ino zadovoljni niso bili videti) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Nič problema, bo pa kdaj drugič tale čajota ... nekje na enem forumu brala, da se jo da včasih v Leclercu kupit in jo potem pač shraniš za posadit.. bom pozorna, če jo srečam slučajno.. prišla v pisarno ob pol 9h, oči kar ni mogel verjet: 'a se je teb ura pokvarla?' x:Dx v bistvu sem pa samo hotla vstat skupaj s da spijeva sok, ker se potem cel dan ne bova videla... pol je blo pa mal neumno it nazaj spat še čajček spijem do konca, potem grem pa tajnico špilat ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 bolančkana mal mal reisefiber, mal fatiranja inu kuharjenja, pa je smrkanje tu. Razen, če ni od slabe vesti zarad premal fatiranja (okna nepomita, nezlikano in še zmer neobrezano), premalo oz nič London planiranja (pa vse so mi h rit znosili, vse prospekte, mape, načrte, vse), pa torta hoče iz mene it - se pravi, jo moram spečt, če ne, ne bo mira Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 Bogica, to je to -ko ti k riti vse nosijo Naši še sploh ne vejo, da bojo v London šli (povem enkrat, ko bo stvar že čisto za zares stekla)Oz..ta starejša nekaj ve, ta mljaša ve malo manj, gospodič pa ne ve nič. To pa zato, ker bi mi z negativo vso voljo pobral. V bistvu sem se odločila, da bo London praznovanje mojega ta lepega okroglega rojstnega dne..nema veze, če par mesecev prej in to bo gešenk, ki si ga bom podarila sama. Če že...je pa stvar v teku. (tule se zdaj čisto vidi moj sco asc. pa venera sco in tak..mutibarič pravi) uff je na sploh napeto pri nas. In ta motoristična scena mi gre na k. pa vsi kolegi, ki so naenkrat in seveda -vsi z motorji. Saj skoraj ne morem verjeti v kaj se vse ti dedci spuščajo -ko pičke prave - a ima tvoja jakna žep za mobi? Nima? moja pa ima... in takšne.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 uff je na sploh napeto pri nas. In ta motoristična scena mi gre na k. pa vsi kolegi, ki so naenkrat in seveda -vsi z motorji. Saj skoraj ne morem verjeti v kaj se vse ti dedci spuščajo -ko pičke prave - a ima tvoja jakna žep za mobi? Nima? moja pa ima... in takšne.. x:Dx x:Dx joooj, kako si me nasmejala zdajle x:Dx meni pa akumulator crknil tko da še nič s sezono.. treba mal razmislit kako pa kaj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 uff je na sploh napeto pri nas. In ta motoristična scena mi gre na k. pa vsi kolegi, ki so naenkrat in seveda -vsi z motorji. Saj skoraj ne morem verjeti v kaj se vse ti dedci spuščajo -ko pičke prave - a ima tvoja jakna žep za mobi? Nima? moja pa ima... in takšne..ja, to je pri moto opremi najvažnejše x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 Samo jaz imam boljšo luno Aliana -upam, da boš porihtala akumulator (sicer pa kaj ti to jaz pravim, ki sem komaj eno vožnjo preživela na mopedi - ko to dedcu rečem -in vsem njegovim kolegom v nezavest padejo. Torej na mopedi sem se uspela peljati v: snežkah (sicer goroteksovih-in me nič ni zeblo v stopala), trenirki, puhovki - ki tudi ni prepihala, kapi in rokavičkah. Čelade še nisem imela in celi cajt zijala, da me policija kje ne uhvati.Mi je gospodič pol spešeli naročil naj bom tiho -glede oblačil ne vem zakaj se sramuje..jaz se ne. Pozabila povedat, da je vožnja trajala cca dve tri minute Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Drčer Pismo, kak je človk čudna zver. Sposoben proizvesti tolk lepote, dobrote, krasnih dejanj..........po drugi strani pa total podn. Dogaja zadnje čase. Vztrajn mi rušijo idealizem, vero v dobro in fer. Sam ne bo uspel. Ko mi je najbolj gusto, se vedn pojav kak vreji človk al pa se zgodi kaj, kar me spet dvigne. Ej, sam vseen, kolk je pizdekov na svet, to kar glava boli. Moč in dnar čist pokvarita ljudi, prodane duše. Kapitalizem, pa dober sistem, pih. A se res nben ne zaveda, da ne bo nč s seboj odnesu? A ne vidijo, da prijazna gesta, dobro delo, nasmeh, pomoč ljudem krasi in lepoti življenje, dnar pa v glavnem kvari? Še posebi me razočara k je tega vedno več tam kjer bi naj najmanj blo. A je res čas, ko povsod prevladujejo brezobzirni stremuhi, vreji folk pa nima vzvodov moči, k se jim po par razočaranjih in nizkih udarcih, enostavn ne da it takih podn iger. Mal sn tečn, pa to. V zadnjih dnevih me je doletel vse živo, očitn sn za ene pizdeke predobr, pa so se me lotl. Haha, s total podn igro, lažjo in poskusom diskreditacije, pa so mislil, da se bom uklonu, eee, malo morgen. Včas doma mal padem, mal me prime obup, žalost, sam treba vstat, se borit, tak je lajf. Me pa prime kdaj, da bi vse k vragu poslal. No, bomo vidl kaj bo zgodl. Sploh ne vem kaj tu zdaj pišem, k se pa razpisat tak ne smem. Sam vseen, tolk da se mal zjadam....Je že bolš. Neki je res narobe, da se zdj že belcebub šetka po moji osebni strani..... Ajd, mejte se Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 mogoce si pa vtis nanj naredil kakrsenkoli ze je, zanimanje si ocitno vzbudil. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 juhuhu, kakšen lep pomladni dan! dnevnik: danes sem se učila zaimke, laufala, telovadila, rolala po hodniku, skuhala kosilo, poskrbela za rožice, šla iskat kondenzator za comp. zdaj pa malo relaxa. in potem naprej zaimki ... lepo pomlad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 evo, jaz pa danes prvič pišem pred nekaj dnevi sem po netu iskala misli in izreke, take pozitivne. mi je padlo na pamet, da bi obudila hobi iz otroštva - takrat je bilo zbiranje verzov. poguglam 'misli' in me vrže sem... waaaauuuuu kok enih zanimivih stvari je tuki. kr nisem mogla nehat brat. pa najdem tale dnevnik in se mi je zdelo fajn, da to zabeležim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Dragi moji forumski prijatli in prijatlce -veselo pisanko (da o trdem hrenu niti ne govorim) Potica potratna spečena, jajčke barvamo danes -se dečve prav veselijo tega, vedno takšne umetniške ratajo. Drugač pa - položila akontacijo zadnjič za Anglijo - in Haloze letijo proti Angliji 13.8. Petek 13. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Hitim uživat in izkoristit pomladni dan, ptiči žvrgolijo s polno paro, "moja" dva krokarja se spreletava nad hišo in nekaj pravita ... sneg pri nas še leži naokol, v pondelk nam ga pa že spet napovedujejo in bomo moral pripravit še mal drv, pa sem mislila, da bom ta vikend že kej priplavla za sajenje ... ja bo treba res izklopit tale komp in ven!Velka noč je en tak fajn poganski praznik, drevesa brstijo, rožce poganjajo (pr nas sicer še rinejo izpod snega, ampak useen - se ne dajo ), ptiči valijo jajca, zajci se plodijo, da je veselje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 VilaSonca, da bi to razpoloženje trajalo in trajalo...je lepo bit zaljubljen, a ne lexi, da bi se tu čimbolje počutil nataly, v London na petek 13.? in to kar z avionom...khmmm sam, da se boste fajn imel Iknee, a ti si doma kje na Doliču ali na Kredarci? Res je pa kar žalosten pogled naokoli, ko je že april, pa na drevesih še nobenega svežega zelenega listja, trava je pri nas še vsa suha in rjava...se pa že pomladne cvetlice prebujajo upam, da pomlad čimprej zaživi v polnem razmahu. pri meni pa se tudi vse prebuja...motivacija in energija za delo rasteta, povsem kontra pomladanski utrujenosti. vidim, da več, ko je dela, lažje in bolje delam, pa še bolj zagnano ...torej folk, če kaj rabite, da vam naredim, kar javite...druga zadeva pa je, če bom znal tisto narest pa lepe praznike vam želim vsem, najejte se hrena, je zdrav...pa še zjokali se boste za celo leto vnaprej, da se vam potem ne bo treba Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Drčer Pismo, kak je človk čudna zver. Sposoben proizvesti tolk lepote, dobrote, krasnih dejanj..........po drugi strani pa total podn. Dogaja zadnje čase. Vztrajn mi rušijo idealizem, vero v dobro in fer. Sam ne bo uspel. Ko mi je najbolj gusto, se vedn pojav kak vreji človk al pa se zgodi kaj, kar me spet dvigne. Ej, sam vseen, kolk je pizdekov na svet, to kar glava boli. Moč in dnar čist pokvarita ljudi, prodane duše. Kapitalizem, pa dober sistem, pih. A se res nben ne zaveda, da ne bo nč s seboj odnesu? A ne vidijo, da prijazna gesta, dobro delo, nasmeh, pomoč ljudem krasi in lepoti življenje, dnar pa v glavnem kvari? Še posebi me razočara k je tega vedno več tam kjer bi naj najmanj blo. A je res čas, ko povsod prevladujejo brezobzirni stremuhi, vreji folk pa nima vzvodov moči, k se jim po par razočaranjih in nizkih udarcih, enostavn ne da it takih podn iger. Mal sn tečn, pa to. V zadnjih dnevih me je doletel vse živo, očitn sn za ene pizdeke predobr, pa so se me lotl. Haha, s total podn igro, lažjo in poskusom diskreditacije, pa so mislil, da se bom uklonu, eee, malo morgen. Včas doma mal padem, mal me prime obup, žalost, sam treba vstat, se borit, tak je lajf. Me pa prime kdaj, da bi vse k vragu poslal. No, bomo vidl kaj bo zgodl. Sploh ne vem kaj tu zdaj pišem, k se pa razpisat tak ne smem. Sam vseen, tolk da se mal zjadam....Je že bolš. Neki je res narobe, da se zdj že belcebub šetka po moji osebni strani..... Ajd, mejte se takle mamo tu smo in s tem kar imamo, naredimo kaj najboljše znamo in zmoremo....iz perpektive smrti...je vse za kar se v tem trenutku žremo brezpredmetno...naredte si lepe praznike, kolikor si najboljše znate in zmorete..jst si jih ne znam zmatrana k hudič....zdaj sn pa še vidla , da so mi več ko pol šunke za velikonočni zajtrk že požrli...evo, od žegna prinesla , jim dala za probat in zdj pol piskra praznga....eh...še dobr da sn zadnjič eno izkoščičeno kuro nafilala, grem zdaj vun iz zamrzovalnika vzet Se vprašam, če ni bolj prej vmret , kakor pa tam proti desetdesetim tolčt pa sam s sebolj cel dan delo met... Nobenmu nisem kaj prida vošla teh praznikov, mi je bilo prehudo....vsega preveč, evo, naj vsam vam znanim neznancem, krog neznano znan- imejte se fajn, sami s seboj in drug z drugim Pa velik pisank Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 Hej, hej, vsi se spijo, jaz pa ze 2 uri letam okoli... celo pomila sem posodo in pripravila zajtrk. Ob devetih bo ura zvonila, potem gremo pa na izlet. Upam, da bom spoznala se kaksno luskano majhno mesto... Lep pozdravcek iz otoka. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexi 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 'jutrček hvala za dobrodošlico Mačka režalka in Cashy xrosex Lia tudi tebi želim lepe praznike. včasih je res vsega preveč. zato pa imamo praznike: prazn(ik) = prazen, izprazniti. upam, da se izprazniš vsega, kar je bilo čez mero jaz se praznim, gledam hortenzijo pred mojim oknom. ima že popke, ki so vsak dan večji. pa forzicije cvetijo na polno... škoda, da bo spet mraz...še malček relaksiranja, potem pa na kosilo k mami. en lep dan vsem velik pisank, potice, šunke in dobre volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 VilaSonca, da bi to razpoloženje trajalo in trajalo...je lepo bit zaljubljen, a ne pri meni pa se tudi vse prebuja...motivacija in energija za delo rasteta, povsem kontra pomladanski utrujenosti. vidim, da več, ko je dela, lažje in bolje delam, pa še bolj zagnano ...torej folk, če kaj rabite, da vam naredim, kar javite...druga zadeva pa je, če bom znal tisto narest heeeeej. lepo je bit zaljubljen, ja, čeprav se po enem letu umiri. yey, to je pa super slišati! tako je, ja, več kot je dela, bolj te motivira. vidim zdaj, ko sem pustila job. ne učim se nič več kot takrat, ko sem delala po 6-8 ur na dan. k sreči pa tudi nič manj ne. pač ostajam pri tistih svojih treh urah dnevno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 vsi se spijo, jaz pa ze 2 uri letam okoli... celo pomila sem posodo in pripravila zajtrk. Ob devetih bo ura zvonila, potem gremo pa na izlet. Upam, da bom spoznala se kaksno luskano majhno mesto... Pa kakšno ftko prilimaj bo še bolj zanimivo x8Dx Vsem pa vesele prznke in naj vzdušje traja celo leto.Prezgodaj pojedena šunka naj se odlično prebavi x;)x Novim dobrodošlica..... x^x Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Lexi, welcome! Mick in Lia x:Xx Michelle uživa kot vidim ...jz pa tud v petek od tretje osebe izvedla, da je meni draga oseba hotla organizirat baje ful lepo presenečenje zame za moj r.d.....pa da je vse v vodo padlo v bistvu zaradi mene... Hja no... pa četudi ni prišlo do realizacije, ful ful cenim Smo šle pa punce ven zvečer, smo se mele ful fajn se je en Mariborčan neki motal okoli mene me je najprej mal prestrašu, ker v bistvu sploh ne vem kje sem, where I stand ko gre za take zadeve, sploh ne vem kako ravnat, a se prepustit, al ne al kaj... sej mi je blo pol mal žal, da nisem nič ukrepala, smo šle pol naprej, če bi ga slučajno še kje vidla, pa ga ni blo več... no ja, že ni bil usojen Je blo pa pol luštno tud v soboto, ko je kolegica praznovala njen r.d., jz sem se mela ful ful fajn spoznala neki novih ljudi, vmes smo se nekajkrat fajn narežali, pa posebi sem uživala v družbi nekoga I think I might like someone... In všeč mi je, da sem se z enim frendom spet po dolgem času pogovarjala o mal bolj zaupnih temah Danes sem se pa odpeljala na obalo, so meli v Koštaboni fjero, sem vidla igrat Šavrinske godce in so bli ful ful simpatični Zvečer sem se dobila še s ful fajn kolegom na kavici pa frendico sem pobrala za nazaj, da sva šle skupaj v Ljubljano. Ma mela sem se super. Ampak ja, zna bit, da mi je nekdo všeč Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 najprej se mi je se smesn zdel... prejel pa sem pomislil, da v bistvu pa je pomembno - v primeru neprimernih okoliscin, zna bit varno spravljen mobi precej uporabna zadeva. ce ne drugega, da clovek poklice pomoc. ja, to je pri moto opremi najvažnejše joj, ko bi jaz mel hiso in drvarnico bi fuuuuul uzival s sekanjem namrec. ....bomo moral pripravit še mal drv, pa sem mislila, da bom ta vikend že kej priplavla za sajenje ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PomladnaVila 5. april 2010 Prijavi Deli 5. april 2010 Bi mogla delat eno, pa delam drugo. Kar ne da se mi...na mizi še vse od kosila, dragega ni doma, samo mularija in jaz. Sem mačice dala v prozorno vazo s peskom in je najstarejša hči opazila in dobila sem POHVALO, o, mami, ful lepo! Še jaz bi zacvetela. Je bila prej prijateljica pri meni na obisku, ima težave z otročjim obnašanjem svojega moža. Menda misli samo nase. Ja, no, kateri moški pa v resnici misli še na koga drugega, kot NASE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.