Ksenia 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Ksenč ... hvala za tale link ... babi zažiga punce ... glavo pokonci ... vse bo še dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Ja.... sm glih danes razmisljal... kako je morda na nek nacin nepravicno ker sta ponekod v druzini dva zaposlena z dvema velikima placama, drugje pa oba brezposelna recimo Ce bi se mnogo zensk posvetilo domu, druzini, primerni vzgoji, odnosu itn, mozje pa bi delali ali obratno, bi nekateri odnosi morda bolje klapali.ne nujno, a za nekatere odnose bi to bilo morda bolje.Morda ta cas in okoliscine govori o tem, da za manj materialnega in "slabsi" zivljenjski stil, rajsi gradimo bolj zdrave odnose.Seveda pa, ce ima en od partnerjev slabo placano delo, je tesko razmisljat o tem, da ne bi delala oba.Ponekod pa bi si to lahko dovolili, da bi lahko drugi imeli delo. .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 jao zenske.. tule verjetno tolk fantov ki bi vam z vesljem pomagali, pa nekatere nic ne recete za pomoc. No ja, verjetno bi bila "cena prenasanja nas" prevelika Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Hehe, dobro videti to.Kako noro je publika ploskala in bila navdušena. Super! Prava energija potem pa še muska v ozadju svoje naredi. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 jao zenske.. tule verjetno tolk fantov ki bi vam z vesljem pomagali, pa nekatere nic ne recete za pomoc. No ja, verjetno bi bila "cena prenasanja nas" prevelika Jaz bi rabila pomoč, ampak ne vem, kakšno pomoč imaš ti konkretno v mislih, ki bi jo bili moški pripravljeni po tvoje (po)nuditi. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 pa še res je - non, je ne regrette rien Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 ....kaj naj lapam -kak briljiram, ej drugovi i drugarice....brzo stiže svijetla budučnost....jebote, sveča na britofi Bolje uzasan kraj, nego uzas bez kraja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Bolje uzasan kraj, nego uzas bez kraja. ampak res. Se človek vpraša.... in sem danes dobila, končno!!!, bi človek rekel, en tak groooozilen sms. Da, glede na to, da se ne držim dogovorov, sledijo sankcije v ponedeljek. Au! In seveda, danes je četrtek, kako premišljeno, na ražnjič mene za čez vikend... ih, hih.. služba, ko voli nek izvoli, aja, saj res, recesija in to, skor bi pozabila. Imam plane... o ja, peš bom šla do Mongolije. In preden bom šla, se bom prijazno pojavila pred vrati šefove pisarne in ga bom vrprašala? A bo? Mislim si pa sledeče, zakaj me ne skrbi? In me skrbi. Skrbi me svet z gospodarji, ki nimajo zakona in gre samo na slepo srečo. Žalost silna. Jutri ne bo drugačno. To mi pa je jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Morda pomoc pri delu. A odvisno od dela, razdalje potovanja do dela itn... Sicer pa punco imam oz. sem v vezi, da ne bo pomote.Jaz bi rabila pomoč, ampak ne vem, kakšno pomoč imaš ti konkretno v mislih, ki bi jo bili moški pripravljeni po tvoje (po)nuditi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 to je vedno dobro razjasniti:)) Lepo, da se garda javlja - meni je v teh osmih letih šla krivulja gor in dol, nič ni bilo pošenkano, vse hudo prigarano, ful x krat bila bre keša -ampak ker vedno cenim založeno špajzo, smo jo pol pač pridno praznili..Kar se keša tiče, je bilo najhuje tisto leto (2003 - november in december sploh), ko smo se vselili v hišo. Takrat smo bili 14 dni na 150 tolarjih. In v teh 14.dnevih se niti enkrat skregali. Pol pa -da ne bi bilo preveč lepo, je bilo treba še nekaj življenjskih preizkušenj, pa da vidiš, kaj kdo komu pomeni..Pestro skratka. No..pa da se vrnem v sedanjost: pred cca mesec in nekaj, sem v eni trgovini pustila svoj listek s telefonsko št., imenom in napisom: za lom keramike. Pol dobim predvčerajšnjim sms - imamo polno loma, pridite ponj. Trgovina...ta inta...Sem se ful razveselila, da so pomislili name..pa pošljem včeraj gospodiča po keramiko. Pol pa popoldan klic: jebo te keramika in ploščice. tega je ja za eno prikolico pa še avto sem razbil na račun tebe....izkazalo se je, da so razsuli kar nekaj kartonov ploščic in da gospodič ni razbil avta. Nekaj se maska giblje edino.Zdaj pa ne vem kaj bi s tem vsaj ne s takšnimi barvami...to je to: ko fehtaš in ne dorečeš natančno kaj bi rad..in koliko Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Vas bom jutri še enkrat prebrala ko bom spet trezna... in bom pol komentirala Za danes lahko samo rečem... ajejejejejejej.... xredx xredx xredx OMG ... 5 oziroma 6 let ... Zdaj bom zvenela kot ena stara baba, ampak .. bemtiš, gredo leta hitro. Meni je blo tud fajn ... povedali si bova pa lahko še dost upam ... pa ne glih na koncertih. Bratec pa ja ... Hehe, policaji .. punca ponoči sama v Hondi, a veš, da je čudno. Si že delovala dovolj trezna. Pa premalo sumljiva. ...ajejejejejej..... upam da nima zdej tvoj brat preslabega vtisa glede na danes... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2010 pa da vem , da tudi če se v rit vgriznem ne bo nič drugače.... Ne mores vedet, dokler ne probas. Ja.... sm glih danes razmisljal... kako je morda na nek nacin nepravicno ker sta ponekod v druzini dva zaposlena z dvema velikima placama, drugje pa oba brezposelna recimo Ce bi se mnogo zensk posvetilo domu, druzini, primerni vzgoji, odnosu itn, mozje pa bi delali ali obratno, bi nekateri odnosi morda bolje klapali.ne nujno, a za nekatere odnose bi to bilo morda bolje.Morda ta cas in okoliscine govori o tem, da za manj materialnega in "slabsi" zivljenjski stil, rajsi gradimo bolj zdrave odnose.Seveda pa, ce ima en od partnerjev slabo placano delo, je tesko razmisljat o tem, da ne bi delala oba.Ponekod pa bi si to lahko dovolili, da bi lahko drugi imeli delo.Ma ne vem, pac so razlicni modeli: druzin, odnosov, navez, zvez... (17-clanska druzina, 3-clanska, 2-clanska, 1-clanska, 1.5-clanska, lohk je prijateljski odnos, ljubezenski, poslovni, koristna zveza/naveza, taka ali drugacna soodvisnost itd.)...Itak stevilne zveze *iz ljubezni* na nek nacin sploh niso to. Mislim da je catch drugje. V potrosnistvu in v imaginarnem cashu. Vsi bi vse imeli, vec kot sploh lahko imajo (dokaz so blazote smeti, pokvarjena hrana ki se jo dnevno stran mece, neuporabljene zadeve, ki jih je nadnujno treba imet in jih kupis, pa ti pol ne delajo, pa zavrzes itd.), a ne bi za to dali casha oz. se gre v neko kreditiranje... poleg tega premal folka nase vzame odgovornost, misli da ima nekaksno pravico da ima vse zastonj (zdravstvo itd.), stevilni se slepajo na raznih socialah, pa imajo boljsi standard kot tisti, ki je bodisi ne dobijo bodisi zanje sploh ne zaprosijo... Itd. Folk po sluzbah malo ali nic ne dela, a vsi so cele dneve v sluzbah. Folk slabo placajo, ti pa se 'mascujejo' tako, da slabo delajo, zabusavajo, fushajo, kradejo itd. Davki so previsoki, zato jih folk utajuje oz. se drugace znajde, zaradi cesar vsega cash ne krozi oz. ga NI v obtoku. Tako da point je v skromnosti, ker pa je tako, pa ne bo nikol moglo bit drugace.Oz. bo potreben nov sistem, vendar oblikovan iz visje zavesti, mi pa se nismo na tej stopnji. jao zenske.. tule verjetno tolk fantov ki bi vam z vesljem pomagali, pa nekatere nic ne recete za pomoc. No ja, verjetno bi bila "cena prenasanja nas" prevelika pa še res je - non, je ne regrette rien Jp, sej kaj pa ces (tudi ce bi, ti ne bi koristilo). Pa tud kdo ve, da me do tega kar je (blo) dobrega, ni privedlih ravno nekaj *slabih* stvari (ali celo tistih *najslabsih*)? .... Skrbi me svet z gospodarji, ki nimajo zakona in gre samo na slepo srečo. Žalost silna. Jutri ne bo drugačno. To mi pa je jasno. Ja, ni prevec spodbudno. ..Kar se keša tiče, je bilo najhuje tisto leto (2003 - november in december sploh), ko smo se vselili v hišo. Takrat smo bili 14 dni na 150 tolarjih. In v teh 14.dnevih se niti enkrat skregaliFajn. *nas* je pa to zjebal (med drugim). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 "bed sm skrajno bed...nezdepilirana,z neurejenimi nohti,brez botoksa brez silikona, brez nove gardorebe, štiham, pucam drek pa kljuke po uradih......počutim se pa ko povožen makaron, pa pol mislim da tak tudi zgledam... upam, da bom vsaj pol taka. Držim pesti, za izvide to je vedno dobro razjasniti:)) to je to: ko fehtaš in ne dorečeš natančno kaj bi rad..in koliko to me včasih baše ...torej rada bi, točno to, kar sem si zaželela in dosegla s tem kar sem že naredila. -to je moja mantra ..drgač pa virus še vedno hara...hvala za lepe želje.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 glihkar ugotovila, da je tale 'primer Tristan' v bistvu boj starih naseljencev proti novim naseljencem, boj starčkov, ki ne morejo več proti nam mladim, ki lahko, neki talibani stil al kaj šla prijazno poskušat se zment s ta glavno bakico, ki je težila, da bom tale gel posula okol vrta in da naj mi prosim pove, če deluje, da sem za kul odnose pa da bom probala nardit, kar se da, da jim maček ne bo več sral po vrtovih.. zjutraj sem tud enmu dedku rekla - un je rekel, da ga ne moti sploh. tale je pa rekla, da ni treba nič posuvat, ker zdaj ne serje več, da je to sam zadnjič delal, ko je blo sveže prekopano, sam da...mački niso za v blokpa da je bogi, ker je velik sam in pol jokapa da ona ma sicer čist rada živali, sam da mački niso za v blokpa kaj predlaga? da ga dam stran. gospa, a veste, tale maček je že 3 leta tukaj. pa 5 let ga imam.. to, da mi rečete, da naj ga dam v zavetišče, je men tko, kot da bi zgornjemu sosedu (dedku), ki ima psa, rekli, da naj ga da stran.. kaj bi on rekel?ja, sam maček ni pes.ok, a lahko pol posujem, pa boste povedal, če še serje? ja, midva greva zdaj na vikend, saj ni treba posuvat.sam mački niso za v blok. pa ptičke preganja in je gospod zgoraj (drug dedek, ki je zjutraj čist prijazno rekel, da nima nič proti mačku) žalosten, ker je prej ptičke futral, zdaj jih pa ni nič več okol.(btw, direkt iz okna zdajle gledam na pričjo hišico in se ena golobica ful tlači not, ker je prevelika, pa ene 5 malih ptičev je zraven)ok, kaj predlagate, gospa?da ga date stran.pa ne morem ga kar dat stran, a veste.. pa itak so tle okrog še drugi mački, a veste, če ne bi bilo tegale, ki je ta glaven tle okol, bi jih mel pa polno drugih.ja, bi jih pa zastrupil.ok.. gospa.. upam, da mojega ne boste (in jo gledam v oči).. ona, ja jaz ga ne bom, sam mogoče pa kdo drug..gospa, preden se boste v bloku menili, da zastrupite mojga mačka, a mi lahko kdo to pride povedat, da še kako drugo rešitev najdemo?ja, mački niso za v blok. pika.pa imejte mal spoštovanja do nas starejših. tulim, jokam, besna sem... pa med ljudi moram čez 5 minut, fak... a mi kak zakon prepoveduje imet mačka v bloku oziroma spuščenega okol bloka?oziroma a ma še kdo kako idejo, razen da ga odpeljem k staršem al pa na gmajnice al pa da jih ignoriram in čakam, da ga res en zastrupi enkrat in jim pol od besa posujem strup za podgane po njihovi mestni, brezdrekasti solatki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2010 glihkar ugotovila, da je tale 'primer Tristan' v bistvu boj starih naseljencev proti novim naseljencem, boj starčkov, ki ne morejo več proti nam mladim, ki lahko, neki talibani stil al kaj ....mački niso za v blok... ... mah, sam ne ves, moras se mal prespat (oni pa tud)... predstavljaj si; ga dobis pri onem cajcku, svojih ibungah, in ga presenetis, nekaj mu *ponujas*, cesar on (se) ne steka (ravno zato skoz ponavlja to, 'argument' kao)...Macki SO (tudi) za v blok (*nic manj kot psi, ribe, ptici...), kot vsi ostali prebivalci blokov, ki tudi *ser** okol blokov (s plastikami, ciki, svinjarijami itd.).... Pac, vsi sobivamo.Ti kar ne obupat, teraj svoje, na lezerno prijazen nacin (kot znas, kakrsna si ).Bo ze v redu...Sam ne smes past na foro, da si ti kao motec faktor, ker je VSAK motec faktor.Vsakega kaj moti, hierarhija pa povsod dela.(tle majo tud po dva avta eni, medtem ko je 10 parkplacev in jaz nastradam pa kazni placujem, ker ni not placa pa moram zunaj parkirat...)ampak ce si prijazen in sodelujoc, ti nihce nic ne more in noce....Morda bo tud Tristan nekako *ujel* te energije pa se brez kemij in tega na dalec ogibal teh sosedov, ko je taka shtala... Najbrz ne, morda pa. Star(ejs)i pa tud rabijo nekaj casa, ko bodo videli da sodelujes, se bodo morda omehcali - samo seveda ne cez noc (stari niso uran, merkur, so saturn ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 mački niso za v blokAliana, jaz nisem v bloku in moj Mici ima pol hektara na razpolago, pa je prestopil mejo in naletel na gift.Se mi pa zdi, da, odkar je povohal Matildo, ni več tako sproščen, kot je bil.Je kot nov, odrastel in postaja previden.Najbrž ne drži, da se samo človek na zalogo zaveda svojega konca, vse živo se ga in se bori za čim daljše življenje.Ne razumem pa tega, da se ljudje bolj bojijo živali, kot one njih.Ti oni gospe kar povej, če mački niso za v blok, je ona še manj, ker je že mrtva, brez duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Da. Vse zivo je Ravno danes sem bral, da se je v zadnji recimo 10 letih st., zavrzene hrane posesterilo. Tolk boljs zivimo in tolk vec kupujemo kot nekoc. Temu se priblizujemo. Ampak rabimo prej videt, da tako kot je ni najbolje. Spoznat. Ma ne vem, pac so razlicni modeli: ... Mislim da je catch drugje. V potrosnistvu in v imaginarnem cashu. Vsi bi vse imeli, vec kot sploh lahko imajo (dokaz so blazote smeti, pokvarjena hrana ki se jo dnevno stran mece, neuporabljene zadeve, ... Tako da point je v skromnosti, ker pa je tako, pa ne bo nikol moglo bit drugace.Oz. bo potreben nov sistem, vendar oblikovan iz visje zavesti, mi pa se nismo na tej stopnji. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 A kdo ve kaj naredit če ti ostane glava od klopa v telesu? Ni nobenih kolobarjev, čisto majčkeno je rdeče okoli klopa, mažem z aloe vera gelom (samo ne tam kjer je klop, oz. glava od klopa, če se slučajno odloči zapustit mojo nogo). je probala z iglo ga izvlečt, pa se preveč drži noge. A moram it k zdravniku če ne bo šel sam vn? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 glihkar ugotovila, da je tale 'primer Tristan' v bistvu boj starih naseljencev proti novim naseljencem, boj starčkov, ki ne morejo več proti nam mladim, ki lahko, neki talibani stil al kaj šla prijazno poskušat se zment s ta glavno bakico, ki je težila, da bom tale gel posula okol vrta in da naj mi prosim pove, če deluje, da sem za kul odnose pa da bom probala nardit, kar se da, da jim maček ne bo več sral po vrtovih.. zjutraj sem tud enmu dedku rekla - un je rekel, da ga ne moti sploh. tale je pa rekla, da ni treba nič posuvat, ker zdaj ne serje več, da je to sam zadnjič delal, ko je blo sveže prekopano, sam da...mački niso za v blokpa da je bogi, ker je velik sam in pol jokapa da ona ma sicer čist rada živali, sam da mački niso za v blokpa kaj predlaga? da ga dam stran. gospa, a veste, tale maček je že 3 leta tukaj. pa 5 let ga imam.. to, da mi rečete, da naj ga dam v zavetišče, je men tko, kot da bi zgornjemu sosedu (dedku), ki ima psa, rekli, da naj ga da stran.. kaj bi on rekel?ja, sam maček ni pes.ok, a lahko pol posujem, pa boste povedal, če še serje? ja, midva greva zdaj na vikend, saj ni treba posuvat.sam mački niso za v blok. pa ptičke preganja in je gospod zgoraj (drug dedek, ki je zjutraj čist prijazno rekel, da nima nič proti mačku) žalosten, ker je prej ptičke futral, zdaj jih pa ni nič več okol.(btw, direkt iz okna zdajle gledam na pričjo hišico in se ena golobica ful tlači not, ker je prevelika, pa ene 5 malih ptičev je zraven)ok, kaj predlagate, gospa?da ga date stran.pa ne morem ga kar dat stran, a veste.. pa itak so tle okrog še drugi mački, a veste, če ne bi bilo tegale, ki je ta glaven tle okol, bi jih mel pa polno drugih.ja, bi jih pa zastrupil.ok.. gospa.. upam, da mojega ne boste (in jo gledam v oči).. ona, ja jaz ga ne bom, sam mogoče pa kdo drug..gospa, preden se boste v bloku menili, da zastrupite mojga mačka, a mi lahko kdo to pride povedat, da še kako drugo rešitev najdemo?ja, mački niso za v blok. pika.pa imejte mal spoštovanja do nas starejših. tulim, jokam, besna sem... pa med ljudi moram čez 5 minut, fak... a mi kak zakon prepoveduje imet mačka v bloku oziroma spuščenega okol bloka?oziroma a ma še kdo kako idejo, razen da ga odpeljem k staršem al pa na gmajnice al pa da jih ignoriram in čakam, da ga res en zastrupi enkrat in jim pol od besa posujem strup za podgane po njihovi mestni, brezdrekasti solatki...men je zlo žou, da ti morm lih jest to powedat oz. te spomnit kar veš tut sama, ker stwar je zlo enostawna.kle se sploh ne gre za mačka. pa sej si tut sama u prwi vrsti pogruntala, pa pol hitr pozabila.če ne bi imela ti mačka, bi pa kej druzga najdl. ko se hoče srat, se nekej najde, drgač se pa izmisli. kot ženska to loh tut iz swojih izkušenj veš tut una bakica, k si je use skp zmislila je ženska. kdor ji daje prou, je očitno pogruntou, da če hoče met mir, mora met bakica prou. in pol pride u nawado . uglawnem... iz distance poglej na situacijo, spij en pir, da boš loh trezn razmislila, se nekej odloč in šibaj to dalje. sej nobenmu nč nočeš in ni razloga, da se požreš zarad njih. ustrečt jim pa itaq nkol ne boš mogla.z bakico je pa tko kt z usemi. dokler jih dobiva po buči, je lepo ponižen, skuliran, prjazn... čim pa dobi občinstvo, perje zraste in začne prou samozawestno srat. tut to si že kdaj vidla. sej je usepovsod. tut kle na forumu.uglawnem. šibej dalje, psi nej pa lajajo. seweda pa 0.3 žganega ircam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 A kdo ve kaj naredit če ti ostane glava od klopa v telesu? Ni nobenih kolobarjev, čisto majčkeno je rdeče okoli klopa, mažem z aloe vera gelom (samo ne tam kjer je klop, oz. glava od klopa, če se slučajno odloči zapustit mojo nogo). je probala z iglo ga izvlečt, pa se preveč drži noge. A moram it k zdravniku če ne bo šel sam vn?s kaksnim oljem namazi najprej.ce jo mas, daj gor glino (tko sem jo jaz ven dobila nekoc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 jst sm klopa vedno odstranila z oljem. pred kratkim sm pa prebrala, da ga je najbolje zažgat ali pa zamrznit (menda se v lekarnah dobi nek pripravek s tekočim dušikom). dons bi blo čist dost, če sam rit ven pomoliš na tole vreme...ta uscana zofka je. in ker je res uscana, nej bi se zdej vreme obrnilo. men je prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 s kaksnim oljem namazi najprej.ce jo mas, daj gor glino (tko sem jo jaz ven dobila nekoc)Bom probala z olivnim. Če ne pa mam nekje tudi nekaj gline ja. Bom poiskala. V najslabšem primeru bom šla k zdravniku da mi tam odstranijo. Ko sem bila otrok, sem ga imela na vratu, pa so mi morali dat inekcijo in z eno posebno žličko odstranit.Sej če bi blo na bolj dosegljivem mestu, bi si sama s kakšnim nožem odstranila, samo ne dosežem, pa je kmalu skupaj padla že samo pri igli. jst sm klopa vedno odstranila z oljem. pred kratkim sm pa prebrala, da ga je najbolje zažgat ali pa zamrznit (menda se v lekarnah dobi nek pripravek s tekočim dušikom).Kurla ga lih ne bi, tole z dušikom je malo bolj zanimivo. Si pa nameravam v veterinarski ambulanti kupit uno pincetko k je za živali, menda ga samo zavrtiš in gre potem lepo vn. Thanks! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 ja če je klop okužen, je večja možnost, da se okužiš, če uporabiš pinceto oz. ga mažeš z oljem in tko. menda aha zna bit da je tko Če je bil okužen, je zdej itak že prepozno... Ma samo mislim da če bi bil okužen, bi imela kolobarje (najbrž), teh pa nimam. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 Ja, mi smo ga tud vedno z oljem. Zgala ga ne bi, z dusikom tud ne (isto pece a od hladu, ce si prav predstavljam), poleg tega pa se klop usidra v najmehkejse predele in tam ni glih filing kaj zgati ipd. Ja saj zato pa glina (zaradi morebitne zastrupitve oz. okuzbe).Preberi si Ale' (sem klopa eksplicitno omenila - v drugem delu): Glina ~~~ Drugac pa, ce boste imel klopa:najprej malo naoljite (aloa je presuha, to kvecjemu potem, da malo umiri), mal pocakte, potem pa klopa zagrabite v enem shusu in ga s kroznim vrtljajem izpulite iz koze. Tko se da klopa ven.Z enim kroznim hitrim gibom.(ce okol njega palamudis pa drkas kozo, se on se bolj zarine, tko ga pa cist presenetis in nima casa reagirat) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.