janko 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 aha zna bit da je tko Če je bil okužen, je zdej itak že prepozno... Ma samo mislim da če bi bil okužen, bi imela kolobarje (najbrž), teh pa nimam. če je bil okužen... in če boš zbolela... ni panike ena prijateljica je zbolela tako hudo, da so jo hoteli kar penzionirat. ona pa se je pozdrawila. zdaj, po ene 5-ih letih (pozdrawila se je bistveno hitreje)... popolnoma brez posledic. pa spotoma je mogoče še kaj zrihtala, kar niti ni vedla, da ima http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.php Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Ja, mi smo ga tud vedno z oljem. Zgala ga ne bi, z dusikom tud ne (isto pece a od hladu, ce si prav predstavljam), poleg tega pa se klop usidra v najmehkejse predele in tam ni glih filing kaj zgati ipd. Ja saj zato pa glina (zaradi morebitne zastrupitve oz. okuzbe).Preberi si Ale' (sem klopa eksplicitno omenila - v drugem delu): Glina ~~~ Drugac pa, ce boste imel klopa:najprej malo naoljite (aloa je presuha, to kvecjemu potem, da malo umiri), mal pocakte, potem pa klopa zagrabite v enem shusu in ga s kroznim vrtljajem izpulite iz koze. Tko se da klopa ven.Z enim kroznim hitrim gibom.(ce okol njega palamudis pa drkas kozo, se on se bolj zarine, tko ga pa cist presenetis in nima casa reagirat) Marsa FUL FUL HVALA!!! Grem zdej takoj napravit obkladek iz gline! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 anytime! Jp, upam da bo vse OK. (najbrz bo. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 hay jst sem si spraskala ven...ajde , tud bla panična, ko je glava ostala not...z iglo, drugače pa priporočam nakup ene take vzmetene pincete...v lekarni jo dobiš...zdaj s tistim ven pobiram, pa gre bolje kot prej z oljem pa z ostalimi zadevami..... * Aliana to je lajf...bod vesela, kaj bo ko bojo tvoji otroci taisti sosedi žogo pognal v šipo? Ko bodo tulili sredi noči? Bo taista soseda pribremzala, da je že starejša pa da rabi mir.....nikol ne bo prav....na tvojem mestu bi se vprašala, kaj ti lahko narediš, da se ne boš toliko čustveno odzvala.... Tristan je pa car....ova soseda pa tudi ne more biti dobro pečena, kaj naj maš mačka na vrvici pa se ukvarjaš z njim noč in dan...to je ja samostojno in svobodno bitje...pa vesela naj bo da ji pacove pa leteče pacove odganja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Ja eni ljudje so bolj mazohisticne narave in tudi ne marajo zdravnikov, pa si kar samoopreacijo naredijo eni pa pac gredo k zdravniku.zanima pa tudi mene, ce obstaja kaksna neznejsa alternativa? eni mazejo kozo oz. predel s klopom z dolocenimi substancami, da ni toliko obcutljiv, da lahko potem z iglo... A kdo ve kaj naredit če ti ostane glava od klopa v telesu? Ni nobenih kolobarjev, čisto majčkeno je rdeče okoli klopa, mažem z aloe vera gelom (samo ne tam kjer je klop, oz. glava od klopa, če se slučajno odloči zapustit mojo nogo). je probala z iglo ga izvlečt, pa se preveč drži noge. A moram it k zdravniku če ne bo šel sam vn? ne velja samo za zenske zal..... kot ženska to loh tut iz swojih izkušenj veš full dobro, upam da res dela to s kaksnim oljem namazi najprej.ce jo mas, daj gor glino (tko sem jo jaz ven dobila nekoc) verjetno podobno kot za bradavice. lahko tudi boli jst sm klopa vedno odstranila z oljem. pred kratkim sm pa prebrala, da ga je najbolje zažgat ali pa zamrznit (menda se v lekarnah dobi nek pripravek s tekočim dušikom). ja, kakor s spomnim je ze nekaj let meseca maja aprilsko vreme. iz svetle plati pa, enkrat pa more orenk namocit zemljo, napolnit reke in podtalnice itn,, in cimbolj sprat vse pseticide nad in pod in naokoli zemlje.. da bo cim vec nasih cebel prezivelo. pa tudi za skodljivce se sprasujem kaj je bolje veliko dezja ali sonce. ali pa obojega ne prevec. dons bi blo čist dost, če sam rit ven pomoliš na tole vreme...ta uscana zofka je. in ker je res uscana, nej bi se zdej vreme obrnilo. men je prou Mogoce mal .... ampak pri nekateri ljudje lazje sprejmejo male nesprejemljivosti, ce pocnes se velike nesprejemljivosti. Kajti potem so vsaj s tem zadovoljni, da si velike nehal ustvarjat. Pa ne da koga kurim zdej, ampak, ce bi vsak dan "tezila" s cem vecjim kot je le macek, se soseda z mackom ne bi ubadala vec.Zdej se huj pa je, ce se jo spomni kako je bilo med vojno in jo vprasa, ce so se takrat tud razburjali nad macki ali so imeli kaksne bolj pametne prioritete! Aliana to je lajf...bod vesela, kaj bo ko bojo tvoji otroci taisti sosedi žogo pognal v šipo? Ko bodo tulili sredi noči? Bo taista soseda pribremzala, da je že starejša pa da rabi mir.....nikol ne bo prav....na tvojem mestu bi se vprašala, kaj ti lahko narediš, da se ne boš toliko čustveno odzvala.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 Končno tudi tukaj ni dežja. Takoj, ko sem videla, da je suho, sem šla ven na travo in tukaj sedim pod marelo in delam. x:o)x Ja, tako sem obupana. Pa nimam senenega nahoda (trkam), kar je več kot odlično. Aliana, grozno, kar se ti dogaja. Tudi jaz bi znorela in verjetno ne bi bila tako prijazna kot ti (čeprav je bolje biti). Čudni dnevi so sicer... veliko mojih prijateljic trpi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 A dej a res Govorili smo o tem kako odstranit glavo klopa na cim primernejsi nacin; kar pomeni tudi na cim manj bolec nacin.Zato sem poudaril da opcija z dusikom boli, ker tega pac ne vedo vsi.Ce pa tebi pase pac bolj dusik uporabljat kot glino, olje, whatever, pa tudi prav Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 Jst lahko sam rečem,da se je fajn cepit.Je nekaj denarja,a glede na to da maš lahko posledice čez celo življenje se splača.....Povem iz lastnih izkušenj.Cepivo obstaja samo za klopni meningoencefalitis ali po domače klopni meningitis.Za lymsko boreliozo ga ni.Vedt morte pa samo par stvari.Odstranit ga je najbolje z pinceto,ki je prav za klope.ČE se pa čisto drži pa malo sline ali olja da popusti in potem s pinceto.Ko je pa klop odtranjen je pa fajn,da opazuješ mesto ugriza...ČE se pojavi kolobar takoj k zdravniku!Za meningitis pa ne moreš prepoznat,ker je inkubacijska doba lahko tudi več tednov...posledice meningoencefalitisa so pa lahko kar naprijetne in celo v nekaterih primerih smrtne,ker poškoduje možgansko ovojnico.Sam sem imel to smolo da se me je kr fajn prijelo vse skupaj....nimam več tiste koncentracije,občasno me še glava boli....ampak,je vsako leto malo bolje se mi zdi.....tud piva ne morem spit preveč,ker je potem glava čist konc....boli.JA kaj ti naredi ena taka mala živalca.... Ampak se borimo! No,čeje glava klopa notri je pačist vseeno al jo odstraniš al pa ne....če je klop okužen je tko al tko vseeno....:DDrgač pa roko rezat...ni druge,he he Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 ja ok, ti mislis da jaz mislim in jaz mislim da ti mislis in ti se mislis da nekdo drug nekaj misli, ker oni drugi tudi nekaj misli... ... sam da se razumemo ja, frurstracije so huda zadeva verjetn da ja pa lahko noc pravzaprav sm odgovorila na post lilimai, torej kako se lahko odstran celga klopa. vsaj men se je zdelo, da je mela tkole v mislih. ampak ok, vi ste pa govorili o nečem čisto tretjem, sori pol, če povzročam zmedo upam, da ne bo kdo mel kakih furstracij zdej...najprimernejši način je pač kakor za koga, očitno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 Aha, da z macko smejalko sva sklenila, da razlicni ljudje posluzujejio razlicnih nacinov kako odstraniti klopa ali dele klopa Vsaka dodatna prigoda bo verjetno popestrila nas vsakdanjik z malo vec znanja o moznostih kako psotopati v dolocenih trenutkih nasega zivljenja.V tem nekateri iskreno upajo, da se ne bodo dolgocasili in si pravocasno priskbeli dovolj znalske popotnice za "hude case". In prav je tako! Jst sm tudi mel borelijo. Je kar nekaj casa minilo da se opazil flek na nogi... pa se to potem ko me je ze bolela glava oz. vrat na zadnjem delu.V bolnici so mi dali inekcijo, doma sem kmalu okreval saj sem takrat imel precej mocen imunski sistem.Posledic k sreci nimam. Pred casom sem v sanolaborju kupil mali aparatek (Elektronski odganjalec klopov za ljudi Baj baj) na mini baterijo (kitasjka itaq), ki oddaja neslisen zvok, ki ucinkuje tako, da se klop ne zapici v kozo, cetudi leze po meni. Od kar ga imam, klopa se nisem imel. Menda pa nisem edini, ki je z aparatkom zadovoljen.vec o tem >ali pa tule > Glede cepljenja, ce ni druge pomoci itaq. Se pa NE bi cepil preventivno. A je mozno sploh? Kaksni so znaki okuzbe - miningitis? Ali se predhodno tudi pokaze kolobar ali ne? Zakaj pa ravno pivo? Ali te boli glava pri vsem alkoholu ali samo pivu? Kaj pa brezalkoholno pivo (UNI) ali pa kaksna zitna nealkoholna piva? Da. 10 most Deadliest Creatures... (klopa so izpustili neupraviceno ) Jst lahko sam rečem,da se je fajn cepit.Je nekaj denarja,a glede na to da maš lahko posledice čez celo življenje se splača.....Povem iz lastnih izkušenj.Cepivo obstaja samo za klopni meningoencefalitis ali po domače klopni meningitis.Za lymsko boreliozo ga ni.Vedt morte pa samo par stvari.Odstranit ga je najbolje z pinceto,ki je prav za klope.ČE se pa čisto drži pa malo sline ali olja da popusti in potem s pinceto.Ko je pa klop odtranjen je pa fajn,da opazuješ mesto ugriza...ČE se pojavi kolobar takoj k zdravniku!Za meningitis pa ne moreš prepoznat,ker je inkubacijska doba lahko tudi več tednov...posledice meningoencefalitisa so pa lahko kar naprijetne in celo v nekaterih primerih smrtne,ker poškoduje možgansko ovojnico.Sam sem imel to smolo da se me je kr fajn prijelo vse skupaj....nimam več tiste koncentracije,občasno me še glava boli....ampak,je vsako leto malo bolje se mi zdi.....tud piva ne morem spit preveč,ker je potem glava čist konc....boli.JA kaj ti naredi ena taka mala živalca.... Ampak se borimo! No,čeje glava klopa notri je pačist vseeno al jo odstraniš al pa ne....če je klop okužen je tko al tko vseeno....:DDrgač pa roko rezat...ni druge,he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 ..a mi kak zakon prepoveduje imet mačka v bloku oziroma spuščenega okol bloka?oziroma a ma še kdo kako idejo, razen da ga odpeljem k staršem al pa na gmajnice al pa da jih ignoriram in čakam, da ga res en zastrupi enkrat in jim pol od besa posujem strup za podgane po njihovi mestni, brezdrekasti solatki...NE! Upam pa, da ima ovratnico (s podatki lastnika - vsaj njegovo ime in tvoja tel.), pa ne vem, kako je s čipiranjem? Za pse je obvezno, za mačke pa ne vem. ..Sam ne smes past na foro, da si ti kao motec faktor, ker je VSAK motec faktor... Da. Vse zivo je Ravno danes sem bral, da se je v zadnji recimo 10 letih st., zavrzene hrane posesterilo. Tolk boljs zivimo in tolk vec kupujemo kot nekoc. Temu se priblizujemo. Ampak rabimo prej videt, da tako kot je ni najbolje. Spoznat.Posledice borelije so pri tebi več kot očitne A kdo ve kaj naredit če ti ostane glava od klopa v telesu? .. je ABC kar točno povedal. Če se bo kaj gnojilo, potem h dohtarju, če pa ne, pa ni pene. Zdej je, kar je. Pa prosim, uporabljajte ono posebno pinceto - jaz sem jo kupila za svojo Pesjanko in očetu za njegovo pesinjo. Z njo klopa zagrabiš in z vrtenjem pincete ga z lahkoto odstraniš v momentu brez problemov z odtrganimi glavami. Stane okol enega evra (plastična varianta).... ustrečt jim pa itaq nkol ne boš mogla.z bakico je pa tko kt z usemi. dokler jih dobiva po buči, je lepo ponižen, skuliran, prjazn... čim pa dobi občinstvo, perje zraste in začne prou samozawestno srat. tut to si že kdaj vidla. sej je usepovsod. ...res je Aliana, nared, kar si se namenila. Potem pa pejt to povedat uni bakici in dedku. Pravzaprav povej VSEM (ok, čimvečim), da je to tvoj maček, da je tvoj hišni maček (kot je uni pes od tistga zgornjega dedka, da ti je Tristan kot otrok), da si posula z onim gelom, da ima mačji WC pod balkonom, da ga vsakodnevno futraš i maziš i paziš IN da želiš, da se v bodoče, v kolikor koga kaj moti, TO pove TEBI DIREKTNO.Bakici (na samem - magar pred njenimi domačimi vrati) pa le povej, da v izogib nadaljnjim težavam, ki LAHKO nastopijo ob Tristanovem izginotju ali smrti, (tule zdaj sledi pomenljiv premor) da si ne moreš predstavljat, česa VSEGA bi bila ti zmožna - v stanju neprištevnosti, seveda. Kaj pa veš, ob vremenu kakršno je sedaj, je lahko tudi slab(š)a letina Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 Mačk nima ovratnice, ker mu zdrži max. 1 teden gor (je ratal ekspert v odstranjevanju), je pa čipiran.Saj zdaj smo se mal zmenili, menda.. no, ne s tisto babico, ampak s koordinatorjem bloka, ki pravi, da nimajo kej težit, če smo ponudli opcije za rešitev. Pa da če bi se on z njo pogovarjal, bi rekel, da če tale zgine, pridejo vsaj trije novi Ta drugo babico je pa njen sine umiril, ker itak on živi tle, ona pa prihaja sam vsake tolk po vrtu pobrskat in ji rekel, da nima se kaj vtikat.. Unadva ta najbolj tečna sta pa zdaj itak šla za celo poletje na vikend, tko da Mah, saj zdaj bo ok.. do naslednjič sam jaz si preveč k srcu jemljem te stvari, namest da bi se nasmehnila, pokimala, mal zagrozila in šla mim.. grem rožice posadit, danes je pravi dan menda pa učiiiiiiiit seeeeee... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 .... jaz si preveč k srcu jemljem te stvari, namest da bi se nasmehnila, pokimala, mal zagrozila in šla mim.... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 aja, kako pa? kolk "hecn" ... enmu noz u hrbet, med tem ko drugemu rozice polna ljubezni zgleda... bog ve kaj si misli clovek ki takele bere in to v dnevniku, ce ce sploh se kdaj karkoli o sebi napisat.jasno, clovek 2x premisli preden tule se kaj napise, glede na privoscljivost in tvoje "cudovite" misli si mela slabo nedeljo, pa prisla sem gor hiter malo strupa strest ane piskotek; se za nazaj sik sik sssssssssssssssssss Posledice borelije so pri tebi več kot očitne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2010 Aliana, sej si super ravnala - kot in kar si pac lahko. (fajn da je bil hisnik razumevajoc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 Ojej, pol nas je pa kr nekaj že z boreliozo. Glede olja pa tako,..če klopa namažeš, potem spaničari in definitivno spusti v tebe vse kar ima. Potem lahko samo upaš, da ni okužen. Kolikor jaz vem, je res najboljš s pinceto: primeš, obrneš in ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. maj 2010 Prijavi Deli 17. maj 2010 a ti tut ja, se mi zdi prou fajn da o tem spre-govorimo. no, jaz sem nekoc imel taksno picneto oz. tam kjer sem prej zivel. zdi se mi vseeno malo okorna. Pinceta-za-klope vidim pa, da prodajajo sedaj kvalitetnejse oz. bolj precizna zgleda: (?)pinceta za klope ceporu se sprasujem.. zakaj nekateri ljudje NIKOLI niso se dobili klopa? a ma to kaj z doloceno energijo veze al kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Glede klopov sem slišala, da tudi ne gredo na tiste, ki jemljejo vitamine B komplexa. Menda jim to smrdi, ker se vonj zazna čez naše pore.To mi je povedala ena gospa, ki hodi vsako leto nabirat borovnice celo sezono. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 aja, kako pa? kolk "hecn" ... enmu noz u hrbet, med tem ko drugemu rozice polna ljubezni zgleda... bog ve kaj si misli clovek ki takele bere in to v dnevniku, ce ce sploh se kdaj karkoli o sebi napisat.jasno, clovek 2x premisli preden tule se kaj napise, glede na privoscljivost in tvoje "cudovite" misli si mela slabo nedeljo, pa prisla sem gor hiter malo strupa strest ane piskotek; se za nazaj sik sik sssssssssssssssssss x:Dx pravi bolnik pravzaprav sem šla z družbo na Šmarno in po x-letih še na Grmado. Smo vidli vse reševalce, helikopter, sam sprehajalcu žal ni bilo več pomoči pa vršički (smrekovi) so glih še za ujet *****glede klopov - ne vem, če sem ga mela 2×Nekak ne gredo name ne vem, če ima kaj veze z B-komplexom (no, morda pa le), ker jaz dodatno nič ne jem in mi verjetno B skupine prej manjka, kot da bi imela viška (občasno dobim bele pike na nohtih - ampak samo, kadar free-ja berem joke seriously, res ne gredo klopi na mene, res pa je, da nimam navade po hosti se preganjat (Šmarna tuky ne šteje). Pure gambling Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Jaz pa sem se odločila, da tisti, ki pač slučajno se zalepijo name, niso nevarni. Do zdaj tale moja odločitev veljala, ma, da še v bodoče drži. Ptiči so nam masovno navalili na majniško češnjo , niti ene češnje ni, ki bi ostala cela. ker smo pa tako lačni češenj, nas te pokljukane nič ne motijo(kao). Ampak...so hudiči pozabili - črve sem rekla, pa komarje in muhe...ne pa češnje.nič več jih naum fojtrala, če bo to tak naprej šlo. drugač pa smo vredik - jaz zmatrana spet - fotru včeraj preštihala tisto gredo, ki še čakala na posaditev. Sem enkrat sanjala mamo, ki mi v sanjah razložila kaj naj posadim gor in v kakšnem vrstnem redu..je treba mamo ubogat in sem dobesedno tako naredila..paradižnik, kumarice in papriko. pa še malo solate vtaknila vmes. sicer pa je ne sanjam več toliko. in ostala sva včeraj brez goriva - sredi vukojebine dobesedno - in odpešačila domov. me lastni pes ni spoznal, dokler nisem v hišo zavila - osuplo strmel v naju(nič jasno, ker odpeljala z avtom..zakaj pri bogi bi prišla peš domov??) in pol sem mu na faci prav videlo, da mu je nerodno . pa za servis sem dala 210 evrov - to je tričetrt zneska kupnine avta..madona..ampak baje samo še sklopko enkrat menjam, pa bo avtek ko novi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Tale recept od Marse pomaga!! Od včeraj glave od klopa ni več! Sem si 2x dnevno dajala obkladke iz gline na mesto kjer je ostal klop, zjutraj in zvečer.Včeraj mi je z iglo in pinceto odstranila preostanek klopa ki je še bil v nogi, malo je blo gnojno, tko da sm dala še en obkladek z glino, za čez noč.Danes zjutraj sm še namazala z aloe vera gel, da se fajn zaceli, tko da zdej je uredu. Bom pa kupla v Tukano trgovini tole: pinceta za klope ali pa tole: pinceta za klope z vzmetjo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Moji deklici bosta "verjetno" jutri protestirali. Je ta mlajša kar vzhičena - da bo štrajkala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2010 Prijavi Deli 19. maj 2010 Jaz še nikoli nisem imela klopa. Enkrat je na Rožniku en lezel po meni, pa sem ga hitro pokončala. Jih je imel pa moj pes, preden smo odkrili Advantix. Ampak tiste velike, kravje (sive in totalno nagravžne).Pa hecno, tudi jaz jemljem vitamin B12.Lani sem kupila tisto zeleno reč... TOLE. Letos bom pa tudi, ker učinkuje :palec: Super volje sem, ker je sonček! Back to work... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. maj 2010 Prijavi Deli 19. maj 2010 lep pozdrav vsem.uf, klopi. ene dvakrat ga imela do zdaj. se zmenila z njimi, da jih ne maram, tak da naporen teden, cele dneve visim v službi, tale teden še, pol pa bo malo bolje vglavnem, tisti, ki se iz okolice celja in imate čas v petek in ne veste, kam bi se dali, vas vabim na dobrodelno prireditev Mesto cvetja v Celjski dom. vse skupaj se bo začelo ob 18h http://web.me.com/andreja4444/Mesto_cvetja/Domov.htmlvelik dobre volje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2010 Prijavi Deli 19. maj 2010 .. pa tole: pinceta za klope z vzmetjoneky podobnega (čista plastika, nič kovine) imam jaz - za Pesjanko. Včer končno nabrala zadnje vzdihljaje smrekovih vršičkov. Šli vsi trije; jaz, (ki je neky o klopih psihiral, sem mu rekla, da če misli klope vabit, lahko ostane doma) in Pesjanka. Prišli dam z vršički (komi za en glaž; upam, da se bo sladkor stopil) in BREZ klopov sam bom za vsak slučaj vseeno nabavila neky za Pesjanko; zihr je zihr Druidka, hvala za vabilo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.