Marsa 2. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2010 Marso imam na sumu, da je naskrivaj simpatizerka EMO-tov x:Dx hehe... Mateja, hvala, sej je blo precej na hitr.0 hudega, če ne bi šla , a je bilo vseen čist luštn, samo nisem prišla do kopanja (samo noge sem si namakala, sem šla v vodo sam do stegen), kar je zelo škoda, samo je bilo že mrzlo zunaj, konc sonca, pa nisem hotla bit mokra pa se premrazit, poleg tega pa tud nismo šli do taglobokih tolmunov, eni so šli ribe pucat, jaz sem se pa mal namočila. Naslednji dan je pa ves dan deževalo. Ampak zrak je pa carski, okolje super, voda kristalna, tko da škoda da sem ravno v teh dveh dneh bila tam; bi morala it sredi vročine.Voda pa ni tolk hladna, kot sem mislila da bo, sem komot ful časa not stala do riti... pa mal šarila pa brazdala, pa še po roki se splahovala, tko da vodo sem vseen mal 'okusla'. Tole sem se pa porezala na skali (po nogi), ko sem stopila med dva kamna, na tesno skup postavljena, pa sem se ustrašla da si ne zlomim gležnja, ki sem si ga pred letom izpahnila, pa sem ga instinktivno hotla zavarovat, pa tko nazaj s telesom priletela na rit, pa se vmes porezala na skali, 5 cm od moje glave pa je bilo drevo, tako da se je frenda ful ustrašla ko sem z glavo nazaj proti drevesu letela, tako da tole je še okej, kakor bi lahko bilo. Je bilo zelo spolzko, deževno, pa je v sandalih precej drselo... Kamp pa fajn, čist, lušten, simpatičen, tko da mi je bilo sicer zlo všeč. Nazaj grede pa ful nevarno, ulivalo ko šus pa ful kamenja na cesti (recimo kaka skala je bila tud tolk velika kot kaka dinja), tako da je bil kar bad občutek, pa že itak je dost nevarna cesta.Smo šli tam mimo, kjer sem se enkrat kopala (Most na Soči? - se mi zdi), kolk je res fenomenalno, sam zdaj nekaj gradijo itd., pa je mal manj tega čara. Kaj vse res najdeš v Sloveniji! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 (Novo: ureznina [noga] + Staro: opeklina [roka] = sp. fotki) Marso imam na sumu, da je naskrivaj simpatizerka EMO-tov sem se ob branju tega teh dveh spomnil :P:D http://www.vipersrt3g.com/images/Demotivators/Demotivators%20-%20Emo.jpghttp://asset.soup.io/asset/0538/6901_9f2b.jpeg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2010 Haha, choices! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2010 haha, kaj sem se spomnila...Imajo urejene in čiste wc-je, kot sem že napisala, ful možnosti za ločevanje odpadkov, pa tudi ljudje/obiskovalci so bili ozaveščeni, sem bila res prijetno presenečena nad vso energijo in delovanjem kempa. Res kul. Ampak se mi je pa zdelo hecno, ko so imeli te slogančke/opozorilce tudi seveda v angleščini, a DOBESEDNO prevedene. In je npr. pisalo: Varčuj z vodo!in prevod: save with water! Počisti za sabo!in prevod: cleaning for yourself! (bogve kaj so si mislili tuji gostje, s frendo, sicer Slovenko, a živi na Škotskem, sva se pa ful smejali - zanimivo da drugi frendi pa sploh niso opazili tega, pa so bili recimo že 1 teden tam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Govoril sem. Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss A onfire smeškov več ni? Ajd, lpMick, samo to še povej, kakšnega spola je bil poraženec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 Ta teden sem že tretje dopoldne na vrtu. Plevel je po tem dežju popolnoma podivjala in prej tako lepo oplet in okopan vrt je ratal prava džungla. Pa še mokro in blatno je kar precej, tako da delo ni nič kaj prijetno. Da je pa vsaka slaba stvar za nekaj dobra... na moje čevlje se prime toliko blata, da noge komaj dvigujem. Imam trening dvigovanje nog z utežmi, po vrhu vsega še moram za finale prigazit na vrh brega. Da mi pa ni dolgčas pa skrbijo s svojimi učnimi urami letenja lastovke, kanje in jastrebi. Tako so zanimivi za opazovat. Nastane pa problem... moje pletje je na tleh, jaz pa zijam v zrak in se zabavam ob ptičjih predstavah.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 Men se pa zdi, da bolj ko ga kosim bolj raste, zato ga manj. Ko se bolj zaraste, pa kar z maceto po njem Pa menda je tudi za gojene rastline dobro, da imajo pod seboj tudi mnogo drugih rastlin, kar jih sicer ne bi imele, ce bi jih kosil.Recimo kopriva meda zveplo nase vlece v zemljo!? No, kopriva pa tudi plevel ni. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2010 Me je pičilo se stehtat etc. () - sicer se ne tehtam, imam sicer tehtnico, nekje zadaj v omarah, pa se mi je nikol ne da ven vlačit in se po mojem nisem vsaj pol leta tehtala...Pa tud v ono napravco za pritisk sem dala bateriji itd. ...Tko da sm se mal prečekirala...Tak dnevniški zapis t: 55 kg ()v: 169.5 cm (manjšamo se - že za kakih cm pa pol ) pritisk: 118/78utrip: 76 let: 46las (sivih): 13? hm... ( ) ... Celjenje ran/obnova: 5, ostalo cca 4 oz. b.p. Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2010 ugotovila (stotič, tisočič): slanica rula v smislu obširnosti (uporabe in učinkovanja, a la kis, med, glina...) , šentjanževka pa je total zakon v primeru opeklin (pa kar pozabiš na vse to), tudi v obnovi kože po opeklinah (včer se mi je hrasta še v tri plasti minusa trgala, dons sm smooth jo odstranila - zavrtela sem jo kot kompas in se je samo odpeljala dol), pač pa ni tolk učinkovita pri urezninah; tu ni tolk fajn mastit.Ponovno ugotovila tudi, da je sicer najboljše sami koži vse pustit, čimmanj se vtikat... le da je zoprno, če imaš ureznine in opekline na mestih, kjer se prekrivajo z blagom ali celo šivi, prepogibi, če ni vroče poletje, da je večina kože zunaj (kar pa spet ni dobro v primeru opeklin)...Nadalje ugotovila, da koloidno srebro zakon za sluznico (recimo vnete dlesni ali zunanja poškodba dlesni [recimo en delček ene lupinice oreščka]) in manjšo ureznino, ne pa tudi za opeklino; v primeru slednje se mi koloidno srebro ni obneslo dobro... Ampak se mi res lepo cajta oboje. Hrasta od mehurja je že dol, je taka pastelno roza koža zdaj, ne več živordeča. Urez je pa še kar grd, a sam videt, ker so bili trije na drobno vzporedni, ker je bila skala pač taka, pa se mi je pol nekak *združilo* v eno grdoto, ki kazi mojo nogo. Ampak se že pocajta in po mojem tud kake grde brazgotine ne bo; čeprav je bila globoka rana, pa spet ne tolk globoka. Sem se pa spet nekaj novega naučila oz. si potrdila (o obnašanju telesa oz. kaj najbolj dela itd. in kaj je še kej: novo: koloidno srebro). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Zakaj se pa skos sesuvas? (ureznine, poskodbe ipd) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Me je pičilo se stehtat etc. () - sicer se ne tehtam, imam sicer tehtnico, nekje zadaj v omarah, pa se mi je nikol ne da ven vlačit in se po mojem nisem vsaj pol leta tehtala...Pa tud v ono napravco za pritisk sem dala bateriji itd. ...Tko da sm se mal prečekirala...Tak dnevniški zapis t: 55 kg ()v: 169.5 cm (manjšamo se - že za kakih cm pa pol ) pritisk: 118/78utrip: 76 let: 46las (sivih): 13? hm... ( ) ... Celjenje ran/obnova: 5, ostalo cca 4 oz. b.p. Kul. lnf tržnica a čist iste sam mal manj jezikave pa nimate?pa po kolk cajta se te pa loh vrne brez uprašanj?kolk je pa zadnja cena? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 Pač dnevnik, nisem naprodaj.A o čustvih pa ful drugih zadevah kjer poleg sebe še vse živo razgaljaš, je pa okej pisat? "a nej grem na brazilsko depilacijo?" hm hm, "ima poraščeno ritko" itd.Saj me vsak vidi, sej so sam cifre - in vedno sem nekje tu okoli (teh cifer) - že 17 let...To napišem sebi predvsem. Saj je Dnevnik, ne 'Povedal', kjer so tudi zapisi ki se men zdijo za v dnevnik pogosto.Vsake tolk napišem tele cifrce, itak.Kako pa kdo prebere, je pa njegov vidik. Free, mogoče se počasi brigaj malo zase.Zakaj imaš pa ti 'skoz te in te iste probleme'?Zakaj je pa Micko včeraj pičila osa, ko se je spravla odganjat osir? Morda je to zato, ker nimam vsak mesec prehlada, vnetij ušes, jajčnikov, vsak dan prebavnih težav in drugega, vsega kar pač je, pa to potem bolj ven tolče, ko se zgodi.Sicer sem pa zelo zdrava in imam super obnovo (tok tok tok) in to me izredno veseli. Ena urezninca je pa ena izkušnjica, ki se je zarisala na moje telo: en tak tatujček.Sicer je pa še probavanje vsega, na sebi delam preizkuse.Bojevniku se pa že mora kej poznat, itak sem pa tud Marsa. nomen est omen Si pa ti res free? 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Zgleda namrec da si zelis o tem govort, ce ze tolk rada pises o tem ane. Ocitno ne. Kaksne oz. katere? A je kdo free sploh? Pač dnevnik, nisem naprodaj... Zakaj imaš pa ti 'skoz te in te iste probleme'? Si pa ti res free? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 Mystica, po mojem tud ne, hotel je mal popametovat, mal zdebatirat... o tem, kaj in zakaj ima nekdo drug... zato sem mu rekla, nej sebe vzame še mal v obravnavo - tudi jaz nisem mislila nič slabega. ~~~ Itak - zakaj uporabljaš preteklik? Sej bo! Ja pestro... tud jaz sploh ne pišem sicer... zdej pa sam ene par osnovnih, dnevniških... še ena: pred 3 dnevi mi je total zapasala kokakola! (je ne pijem po mojem že 30 let, v zadnjih 15ih sem pa morda spila liter kokakole (če sva šla kdaj s tamalim pa sem jo še jaz al pa kej), kupujem pa je -sebi- ne.No zadnjič pa mi zapaše, jo odprem, spijem 1 deci. Sem še mislila, trapast, da sem liter kupila, pa sam deci mi je je zapasalo (Tima pa ni bilo). No naslednji dan mi je pa spet zapasala in sem spila v dveh urah še preostalo - se pravi skoraj cel liter. Še več, naslednji dan sem si jo spet kupila in sem jo včer spet pila in je spila skor cel liter! Haha, povprečje sem si 'popravla' za nadaljnjih 20 let. V 2 dneh 2l kokakole x!x Zgleda namrec da si zelis o tem govort, ce ze tolk rada pises o tem ane. Ocitno ne.Ja, očitno.Dnevnik: vsi pišemo, kar se nam dogaja, ker to očitno želimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Ti mislis da jaz mislim ... Sej vredu, samo zakaj torej problem ce te vprasam zakaj? A zdej je sprasevat ze problem al kako? Preosebno zgleda.Verjetn dnevnik ni namenjen samo pisanju o tem kaj dogaja, temvec tudi pogovorom o temu, glede na to, da je tole forum.O poskodbah tut ne pises prvic klele, temvec pogosto. A ni lahko logicno, da cloveka zacne zanimat zakaj se torej skos sesuvas? Mystica, po mojem tud ne, hotel je mal popametovat, mal zdebatirat... o tem, kaj in zakaj ima nekdo drug... zato sem mu rekla, nej sebe vzame še mal v obravnavo - tudi jaz nisem mislila nič slabega. Ja, očitno.Dnevnik: vsi pišemo, kar se nam dogaja, ker to očitno želimo. 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 V Ribah - kjer mam stelij - 4 planete oz. nebesna telesa: Sonce/Merkur/Luna/Mars, s tem da sta -samo- Luna in Mars v opoziciji z Uranom in Plutonom na MC, imam pa še Saturn v opp. z Uranom -ne pa tud s Plutonom -; kar vključuje tud opekline, poleg tega pa imam 3 konjunkcije z Marsom -Sonce, Luna, Merkur- (če bi štela pa še Kiron, so pa 4 - Kiron je par stopinj oddaljen od Marsa, tako da je samo z njim v konjunkciji, ne pa več z ostalimi v steliju, Mars je namreč mal odmaknjen od ostalega stelija, vendar še v konjunkciji z vsemi: S, L, ME...).Skratka, v Ribah imam na 6 stopinjah 4 planete - in so močni planeti notri v močnih aspektih - konjunkcije, opozicije, rešuje mi zadeve Neptun - eksakten trigon na Mars, in Venera - eksakten trigon na Uran, sicer še trigon s Plutonom - vladarjem Asc, Venera pa je -poleg v trigonu s plutonom- tudi v 6. hiši - odtod dobra regeneracija. ps: moje ribe: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 sem še grafično dodala da vidiš (v postu na prejšnji strani).Ja, nik v bistvu nima zveze, ker je iz priimka, tko so me v osnovni šoli že začel klicat (men pa najprej ni blo všeč ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 ja sej sori ker nisem takoj dala, ampak sem računala da si boš vse predstavljala zato pa tud pisala podrobno (ker vem da te zanima in imaš vpogled, si predstavljaš).Ja - a ne? a ni odštekano? kakšen priimk *so mi dali*? ps- a 2. fotko si vidla? sem pol še ves chart dodala... ps 2- zanimivo(st) je, da je moja mama prav tako nagnjena k opeklinam, ne pa sicer k poškodbam (in ima mars v konjunkciji z uranom v ovnu ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 Za taradovedne. zakaj recimo pisat nekaj... če bi vsak dan jamrala, da moram shujšat, bi mi vsi dajal palce, ko bi mi en dan uspelo, da bi zmanjšala težo za pol kilce, spodbude bi dobila na tone... Tako bi recimo lahko zadeve postavljala tako: "odločila sem se, da bom shujšala" (recimo).In zdej pazila na vse in se hkrati čutila *odgovorno*, ker sem pač obljubila sebi, pa malo tudi drugim - če sem na javno obešala da sem se odločila.No finta je, da jaz ne povem, da se bom odločila, pač pa se odločim (ali ne). In KO napišem, je to ŽE resnica, ko pa to je, pa sem sebi dolžna, da se takšna tudi ohrani. Če namreč TRDILNO rečem, tako JE, *moram* to vzdrževati, negovati, tako da se s tem *blago 'prisilim'*, da vzdržujem to.Tako je s tem.Vmes sem se že zredila recimo, to sem vedla po tem, ker mi nič ozkega ni bilo več prav, minice pa so postale miniminice. No zdaj ko sem pa spet jaz, je pa to to. Skratka, nobenega odločanja oz. predpriprav in ovacij okol odločanja: ja al pa ne. Just do it! O pogostosti česarkoli: vsak ima slabe dneve, kak dan ga boli glava, to in ono, razne težave ima, ki jih da v dnevnik... včas zato, da da ven iz sebe, včas za fidbek, včas za preprosto dnevnik... itd.Če bi šteli v enem daljšem obdobju kolk enih zdravstvenih težav je imel kdo, bi najverjetneje bili tam nekje vsi, tako torej moje poškodbe niso nič posebnega.Samo ker napišem samo to (ker je recimo nekaj izrednega, ne nazadnje da imam zarad astro kej tud na broju), je to izpostavljeno...V resnici pa je morda oni, ki je nagnjen k prehladom, imel v enem letu recimo že 4, ali oni, ki ima prebavne težave, v enem letu 100, medtem ko sem jaz v enem letu recimo imela samo 2 poškodbi...Tudi niso vedno zelo radikalne poškodbe... samo enkrat v lajfu sem do zdaj recimo imela gips... še nikoli zlomljene noge (dvakrat [v 25 letih] izpah gležnja, enkrat gips)... zadnjič pa sem bila pri (splošnem) zdravniku pred 13.5 leti. Včasih pa koga tudi ustrelijo, se zaleti, pride do nesreče... lajf pač...Seveda ima vsak svojo usodo, kar pa še ne pomeni, da je treba VSE jemati usodno. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 No -pa smo prišli nazaj -že v četrtek, samo mi ni zneslo nekak se pofočkat.ful fajn imeli, ful vreme držalo, voda super -kar hladna no, ampak ajd, imamo zaščito(nekaj se o hujšanju ali kaj menite, jaz pa glih paški sir pred sabo).V glavnem -nekaj nas vabili na čoln,..pa da se torej mi seljaki malo odpeljemo..in smo navdušeno poskakali not...naredimo orng krog..pol pa motor nekaj zakašlja..in tišina..zmanjkalo benza -in to sredi odprtega morja..prilično daleč stran do kopnega..(sem gruntala kak tole preplavati)..ni bilo panike..bomo pač veslali..in pol razpade še veslo - no pol sem se pa že začela čist zares spraševat, kam bom na wc šla:))sledila reševalna akcija -jadrnica neka nam prišla na pomoč in en čoln..v glavnem..vse dobro končalo. Nas potem drug kolega odpelje čez par dni na Ugljan na sladoljed - in prvo vprašanje bilo: Imaš dovolj benza? Vesla delajo?)grem brat zdaj kaj dogaja.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 O glej jo! A takle? s mela pa pestro!No glavno da ste vse spedenal, fajn da so se uni tkole prikladno pojavili in bili v pomoč! ma ne o hujšanju, to sem dala sam za primer, pojej un sir, še zame! men je ful všeč paški sir, še posebej če je pravi. sej ga nouš kilo pojedla. a dej, zdej pa kar grmenje itd.Prejle je bilo pa še vse kul, po Tivoliju sem se po soncu sprehajala še pred eno uro ali manj. Zdej pa oblaki, sivo, veter, grmi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 Jap. (pa to kar je v ribah je vse v trigonu z neptunom - v 12. [in pač še z asc]) Ja sej vem, sem že bila tako podrobna, pol se pa psomnila da v bistvu lohk dam pa fotko. sploh pomislila nisem najprej...itak jo bom dala dol, sam ribe pustim, k so tolk gužvaste tam pa je hecno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 uf... spet doma.. po super krasnih 10 dneh bluzenja po Provansi, nabiranja sivke, brskanja po mini vaških trgovinicah z medom in čokolado, zgubljanja po malih vasicah, spanja v francoskih alpah in zmrzovanja v šotoru pri 7 stopinjah s poletno spalko, koncerta mojega naj španskega pevca v 2. vrsti med 3000 ljudmi xsrcxxsrcxxsrcx , reševanja spraznjenega akumulatorja, ... poleg vsega sva pa še čisto prave 3-metrske krokodile videle naredile sva 3600km, od tega danes ene 800, crknjena čist.. sam hladilnik iz avta moram spraznit, ker mam not neke smrdeče francoske sire in dobesedno zaudarja ko crkovina pa pod tuš pa spat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2010 wOw! (in to si spravla v šest al kolk vrstic! - obvlade'! ) Haha, siri! Mitja je tud enkrat iz Francije s frendom jih trockal in je blo še ne vem kok časa čist štalsk! ()Uh, skor_varane si vidla v živo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. avgust 2010 Prijavi Deli 9. avgust 2010 No -pa smo prišli nazaj -že v četrtek, samo mi ni zneslo nekak se pofočkat.ful fajn imeli, ful vreme držalo, voda super -kar hladna no, ampak ajd, imamo zaščito(nekaj se o hujšanju ali kaj menite, jaz pa glih paški sir pred sabo).V glavnem -nekaj nas vabili na čoln,..pa da se torej mi seljaki malo odpeljemo..in smo navdušeno poskakali not...naredimo orng krog..pol pa motor nekaj zakašlja..in tišina..zmanjkalo benza -in to sredi odprtega morja..prilično daleč stran do kopnega..(sem gruntala kak tole preplavati)..ni bilo panike..bomo pač veslali..in pol razpade še veslo - no pol sem se pa že začela čist zares spraševat, kam bom na wc šla:))sledila reševalna akcija -jadrnica neka nam prišla na pomoč in en čoln..v glavnem..vse dobro končalo. Nas potem drug kolega odpelje čez par dni na Ugljan na sladoljed - in prvo vprašanje bilo: Imaš dovolj benza? Vesla delajo?)grem brat zdaj kaj dogaja.. x:Dx sam res kak gre lah folk na odprto brez vednosti kok benza je še *******ali kdo ve: katera čakra "komandira" področje želodca, jeter? In če ta čakra slabo dela, kako se to telesno odraža na omenjenih organih? Ali delujejo (čakre) slabše (želodec npr.premalo kisline) al preveč?In kako to uravnovesiti? prebavne čaje pijem furt na furt kislo mi pa ne paše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.