klarus 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 sej bo šlo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 ja, valda, 100 vprašanj v treh dneh, enkrat šla pošteno čez, priprave so bile samo čečkanje s flomastri. samo z izredno srečo in vso iznajdljivostjo, kar je imam. vajena sem, da grem snov 3 krat, 4 krat čez, ne pa enkrat. :OO!: no, še je upanje. lahko še enkrat vse preberem, preden grem spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Toliko, kot si se naučila, si se naučila...očitno je bilo intenzivno,je pa pomembno, da se pred izpitom še 1x sprostiš...in pozabiš na vse...kakšen nočni sprehod lahko pomaga. Pa veliko uspeha ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Relax and fly Vila Ko bo pes(spomladi),pokažem kako kaka al kaj Kylie? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Tolk ga pa bom zdresiral.....prmejduš! Ha haObilo potrplenja in naj ti uspe. Aja. Da ne pozabim.Naj se ti ne mudi z otročiči.Najlažje jih je imeti uro ali dve, lahko tudi dan, potem ga pa vrneš staršem.Kamot greš na žur, na nikogar nisi vezan...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Hey, se ze nekaj casa nisem javila, kar pa ne pomeni da se ne spomnim na vas..vsaj 1x mesecno Danes imam izpit...ja ravno tisti, za katerega se nisem pripravljala in vem, da ga ne bom izdelalal...pa kaj naj zdaj...po toci zvoniti je prepozno...heheh...ja ja vedno polno izgovorov...in tokrat so brezvezni!jutri se po tedenski bolniski vracam v sluzbo...raje ne razmisljam! Imam plan, velik plan, ki bo pokazal, da sem se v zivljenju koncno odlocila biti drzna in ziveti, kar mi ziveti gre!Samo zacetni koraki so tezki in realizacija bo trajala vec kot leto dni, s srcno zeljo, da se mi ne zalomi. - v marcu oz konec februarja me casa se operacija, s katero si bom pridelala vsaj mesec dni pocitka- v marcu oz aprilu grem na tecaj za turisticnega vodnika - do oktobra opravim 9 izpitov in se vpisem v zadnji letnik - z oktobrem zacnem enoletni tecaj designa notranje opreme- do oktobra prisparam 2.300 € (1.300 za prvi obrok faxa, 1000 za tecaj), vecji del denarja imam namen zasluziti z vodenjem, ker se nameravam odpovedati poletnemu dopustu in vikendom - drugo leto ob takem casu zacnem resno planirati selitev v spanijo - v tem casu prezivim in se pocasi premikam naprej, ker vem da to kar zivim trenutno ni zivljenje Se mi zdi, da lahko svoje nacrte napisem samo tukaj..Kaj je novega: Rudi je pred bozicem umrl, pa so mi takoj priskrbeli Parisa (o tem kdaj drugic), sluzba me se vedno ubija, ampak jo lazje grizem, ker vem da gre le za vmesno fazo..se kar singoliram, ampak sem se navadila in mi kar ustreza. Fax pa delam malo bolj resno kot v prejsnjem letu, vendar se zavedam, da tezji del sele prihaja.Imam nekaj prav super prijateljev...in za to sem hvalezna bogu...resnicno! nisem vec sama oz. ne pocutim se vec osamljeno Se se kaj javim, sedaj pa za knjige, da bom sla na izpit z mislijo: SEM VSAJ VSE PREDELALA! Sončkeeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Ker sem samooklicani poznavalec organiziranega kriminala prosim, da me o dogodku detaljneje seznaniš prek osebnih sporočil Ti sam jav kaj te zanima. Sicer zdj že sam nisn več prepričan al me je napado tist k je bil ubit al tist k je ubil. čudno da ni kriv Janša Eh, kriv je itak......Kučan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ja, valda, 100 vprašanj v treh dneh, enkrat šla pošteno čez, priprave so bile samo čečkanje s flomastri. samo z izredno srečo in vso iznajdljivostjo, kar je imam. vajena sem, da grem snov 3 krat, 4 krat čez, ne pa enkrat. :OO!: no, še je upanje. lahko še enkrat vse preberem, preden grem spat.kaj pa študiraš? Relax and fly Vila Ko bo pes(spomladi),pokažem kako kaka al kaj Kylie? obvezno, ABC Pridem pogledat, kako to gre Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Jutrcek, zanimiv vikend za menoj. V soboto sla na cokoladni sejem, dolgcas , premalo kreativnosti in zadev za pokazat, naj jim bo, ker je bilo prvic . Zvecer sem bila pa v moji najljubsi restavraciji tule z Mariachiji in tradicionalnimi plesi . Odkrila svojo novo najljubso pijaco, Sabor a mi . Rum, rompope , Malibu, grozdni sok . Vceraj pa mal branja, mal lenarjenja in en fajn mehiski film s Salmo , kdo bi si mislil, da bom jaz kdaj za filme. Mana , super za vse, razen za Rudija. Drzim pesti da ti rata vse tocno tako, kot si si zamislila 777 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Imam plan, velik plan, ki bo pokazal, da sem se v zivljenju koncno odlocila biti drzna in ziveti, kar mi ziveti gre!Samo zacetni koraki so tezki in realizacija bo trajala vec kot leto dni, s srcno zeljo, da se mi ne zalomi. - v marcu oz konec februarja me casa se operacija, s katero si bom pridelala vsaj mesec dni pocitka- v marcu oz aprilu grem na tecaj za turisticnega vodnika - do oktobra opravim 9 izpitov in se vpisem v zadnji letnik - z oktobrem zacnem enoletni tecaj designa notranje opreme- do oktobra prisparam 2.300 € (1.300 za prvi obrok faxa, 1000 za tecaj), vecji del denarja imam namen zasluziti z vodenjem, ker se nameravam odpovedati poletnemu dopustu in vikendom - drugo leto ob takem casu zacnem resno planirati selitev v spanijo - v tem casu prezivim in se pocasi premikam naprej, ker vem da to kar zivim trenutno ni zivljenje Ej, od srca ti želim da ti tole uspe realizirat!!! ...da bi imela vsaj jst tko jasne cilje kaj bi rada delala v lajfu... se ravno s temi vprašanji mučim že tri dni, v bistvu, če bi imela zdej na razpolago keša kolkor rabim, če potrebujem zazidalno zemljišče, tudi to na razpolago... kaj bi rada delala, če bi lahko odprla svojo firmo? Pa mi je prišla edina informacija, da bi rada potovala po svetu... A res nisem sposobna imet nečesa svojega, al me je samo strah poraza, izgube... se je res lažje oklepat nečesa starega, resda poznanega, ampak zato ne boljšega, kot pa se prepustit in poletet? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Vceraj pa mal branja, mal lenarjenja in en fajn mehiski film s Salmo , kdo bi si mislil, da bom jaz kdaj za filme. Salmo Hayek? A si ti gledala Frido? O slikarki Fridi Kahlo, katere delo se je, kot bi vedelo, da me je film tolk osvojil, direkt iz Mehike našlo na mizi moje dnevne sobe v obliki kocke, katere zunanjost lahko spreminjaš (podobno kot pri Rubikovi al kaj je že bla) tako, da se vsakič pokaže drugo njeno delo? Ful fajno darilo Sem pa te dni v reviji "Osebnosti" bral, kar nisem imel več zapomnjeno, da je vso življenje zaradi bolezni in prometne nesreče trpela hude bolečine. No prebral sem tudi, da sem po ptičjem horoskopu - sokol, kul. Lp. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 :......da bi imela vsaj jst tko jasne cilje kaj bi rada delala v lajfu... se ravno s temi vprašanji mučim že tri dni, v bistvu, če bi imela zdej na razpolago keša kolkor rabim, če potrebujem zazidalno zemljišče, tudi to na razpolago... kaj bi rada delala, če bi lahko odprla svojo firmo? Pa mi je prišla edina informacija, da bi rada potovala po svetu... A res nisem sposobna imet nečesa svojega, al me je samo strah poraza, izgube... se je res lažje oklepat nečesa starega, resda poznanega, ampak zato ne boljšega, kot pa se prepustit in poletet?a nis ti ena huda fotografinja kaj pa tko kt Arne H. sam v mal drgačni verziji? Mal potuješ, mal pa fotkaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 a nis ti ena huda fotografinja kaj pa tko kt Arne H. sam v mal drgačni verziji? Mal potuješ, mal pa fotkaš huda fotografinja? Ma če gledam konkurenco sm totalni laik. Sploh pa je to samo moj hobi. Ja bi blo fajn ja, it po svetu pa fotkat... Ma sm razmišljala kaj bi delala če bi morala doma odpret firmo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 huda fotografinja? Ma če gledam konkurenco sm totalni laik. Sploh pa je to samo moj hobi. Ja bi blo fajn ja, it po svetu pa fotkat... Ma sm razmišljala kaj bi delala če bi morala doma odpret firmo... pa ne vem, a te niso prjtali za poročno fotografinjo angažiral?jst se tut mam za neko kao fotografinjo (ahaha, ker vic) pa me noče noben angažirat iz hobijev zraste biznis. jst lahk uspem npr. v peki tort in piškotov, sam sm lenuh, pa hrbet me začne hitr bolet, pa naveličam se ultra hitro izgovorov cel kup Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 pa ne vem, a te niso prjtali za poročno fotografinjo angažiral?jst se tut mam za neko kao fotografinjo (ahaha, ker vic) pa me noče noben angažirat iz hobijev zraste biznis. jst lahk uspem samo v peki tort in piškotov, sam sm lenuh, pa hrbet me začne hitr bolet, pa naveličam se ultra hitro izgovorov cel kup Eh ne!!! Si narobe razumela. Jst samo poročne albume urejam, ne fotkam na porokah. Ma kjee, nism še tko daleč. Magari! Ma sva en dan debatirala s frendom, da bi se rada redno zaposlila, pa me je vprašal, kaj bi rada delala. Pa sem začela razmišljat kaj vse znam delat, ne pa kaj bi rada delala. In ko sem pomislila kaj bi rada delala, je prišlo do blokade v glavi... sem razmišljala tudi da bi rada imela en alternativni center tipo od une starejše Slovenke v Braziliji, pa sem potem pomislila - ja ok, bi zrihtala zdravilce take in drugačne, pa osebje, živali, športne rekvizite, in vse, in ti, ti kaj bi rada delala v tem centru? Pa ni blo odgovora. Za izgovore sm pa tudi jst pravi majstr, ni panike. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 khm, khm...kupiš karto, odletiš na destinacijo, hodiš od "kaoturistične" kmetije do penzionata, mal pofotkaš, urediš, v zameno bivaš/ješ zastonj, fotneš še kej na net (promocija), dnar pride sam; je pa res, da bo bolj za sproti, za penzijo ne bo; bo pa zanimiv lajf Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 khm, khm...kupiš karto, odletiš na destinacijo, hodiš od "kaoturistične" kmetije do penzionata, mal pofotkaš, urediš, v zameno bivaš/ješ zastonj, fotneš še kej na net (promocija), dnar pride sam; je pa res, da bo bolj za sproti, za penzijo ne bo; bo pa zanimiv lajf Ja, to je lahko ena od variant... Ma jst bi rada bla preprost človek, s plačo direktorja. Pa da lahko grem kamor si zaželim, kadar si zaželim, in mi pri tem ne bo v oviro ne dopust ne finance. Zahtevam preveč? Mah, če ne prej, bom šla pa ko bom dobila kaj nepričakovanih financ... sm si že obljubila da če dobim kaj dediščine, da je prvo kar naredim, da si privoščim eno vsaj dvomesečno potovanje al v Indonezijo, al na Tajsko, Novo Zelandijo, Avstralijo, Vietnam, mogoče tudi Indijo in Kitajsko... ali pa kar vse skupaj za kakšno leto, dve. A je kje kakšen sponzor? (Marsa da ne boš pop* slučajno ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 kaj pa študiraš?ahoj, 3 bejbe so naredile od dvajsetih. je kar zahteven izpit.gremo zdaj naprej - prevajat, pisat naloge, se pripravljat za naprej.v drugo bom znala bolje in vse in bom naredila. zdaj je bilo praktično nemogoče. v treh dneh 100 vprašanj. sem se pa trudila in vsaj mam pregled nad snovjo. študiram slo. in nem. ni ravno easy, no nem. je nekak srednje, slo. je pa kar zahtevna. ***Mana, želim ti polno poguma, vztrajnosti, sreče in odprtih vrat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ahoj, 3 bejbe so naredile od dvajsetih. je kar zahteven izpit.gremo zdaj naprej - prevajat, pisat naloge, se pripravljat za naprej.v drugo bom znala bolje in vse in bom naredila. zdaj je bilo praktično nemogoče. v treh dneh 100 vprašanj. sem se pa trudila in vsaj mam pregled nad snovjo. študiram slo. in nem. ni ravno easy, no nem. je nekak srednje, slo. je pa kar zahtevna. ***Mana, želim ti polno poguma, vztrajnosti, sreče in odprtih vrat! o, zanimivojaz pa gradbeništvo, visoke gradnje, tudi ni lahko, sam sem že pri koncudiploma že skoraj pod streho, še cca. 2 tednakomaj čakam, da bo veliko sreče ti želim Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 morgen.... x:)x she deset minut mate do konca shihta.... x:Dx zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 o, zanimivojaz pa gradbeništvo, visoke gradnje, tudi ni lahko, sam sem že pri koncudiploma že skoraj pod streho, še cca. 2 tednakomaj čakam, da bo veliko sreče ti želim aha, verjamem, da tudi ni kar tako na izi. ma ja, saj bo. vse je blo, vse še bo. pa tebi tudi srečno pri zagovoru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 aha, verjamem, da tudi ni kar tako na izi. ma ja, saj bo. vse je blo, vse še bo. pa tebi tudi srečno pri zagovoru. thanks Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ja, valda, 100 vprašanj v treh dneh, enkrat šla pošteno čez, priprave so bile samo čečkanje s flomastri. samo z izredno srečo in vso iznajdljivostjo, kar je imam. vajena sem, da grem snov 3 krat, 4 krat čez, ne pa enkrat. :OO!: no, še je upanje. lahko še enkrat vse preberem, preden grem spat.Če je tko pa tudi jaz želim obilo kmečke pameti, iznajdljivosti in koncentracije!Saj veš, ko voda najbolj lije v grlo, takrat vidiš, da si svašta sposoben!...če ne, boš pa pač za naslednji točno vedela kaj te čaka... Srečno!! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 je že mimo, vseeno hvala, vzamem za naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.