Aliana 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 ma ne sej to je bil joke, glih zarad tega... pač kao: kaj da "se MEN pa dogaja". mislim sej ne rečem da se mi ne. ... nisem še frende poklicala (okol morja), sem se kar potuhnila. bom jutr vidla, kaj uredim, mi je frenda ponudla da me pelje, k se nihče ne oglasi.pa po eni strani ni to moja situacija, to morje zdaj, pa casha nimam pa to, ampak ker sem pač vse uredila... k je vse zastonj pa to, k ma en bajto. Kaj pa vem... pa če ni čist ob morju, se morda frendi nou dal tolk hodit kopat, k je bolj zmrznjene sorte, jaz pa nočem bit na morju pa da sm v enih skalah in morje sam od delč gledam. pa za delat mam ful - jesen... sam me mika se mal z vodo obdat... bom vidla. Hmm jaz ti lahko dam razlog za ne, če nočeš it Ej, voda je zdajle že takoooooo mrzla, da mene pod nobenim pogojem ne spraviš not, tko da ... nima smisla hodit na morje lej, če se ti približno izide, pejd, en teden bodo vse te nujno pomembne jesenske stvari že počakale, pa dej, koka, še enkrat si preber kake trapaste izgovore maš ''če ni čist ob morju, se morda frendi nou dal tolk hodit kopat, k je bolj zmrznjene sorte, jaz pa nočem bit na morju pa da sm v enih skalah in morje sam od delč gledam.''valda da greš na morje za par dni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif sploh ti, ker ti voda ful pomeni ... midva greva pa danes na predavanje Papuge, me prav zanima kako tale tip v živo zgleda ... pa en kup brezveznih malenkosti moram še do takrat naredit ... na primer, puloverje skrtačit aja, moram naredit eno fotko - before - after Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 midva greva pa danes na predavanje Papuge, me prav zanima kako tale tip v živo zgleda ... bradat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2010 Hvala vsem za spodbudo! Odločla. Grem. Mam že rajzefiber. ( ) Mat je rekla (itak , da: , itd. in da vprašanje če bo še vreme, pa sem navrgla, da sem se ko sem bla noseča, natančno 1. oktobra kopala (k vem k ma frend rojstni dan), pa je rekla, aja ne vem, kako naj to vem, sem rekla, jaz vem. Sem rekla a mi ne privoščiš al kaj? Pol se je pa mal omehčala.Tko da mam že tud od mat **dovoljenje**. Zdej me že skrbi kopalke probat pa tak! Pa v tem mrazu! Jess, ne morem verjet, na morje grem! v dveh dneh je to uletelo!(se mi ni znesl izognit ker je bil argument da ne morem it, tu pa mi bodo vmes vse odkloopili, me ven vrgli in vse , da jaz 'uživam' [s slabo vestjo] 3 dni na morju.... no potem pa je prišel en dolgo krvavo pričakovani honorar, da ne delamo samomorov tlele ). Potem je bla že težava dons, češ da bi neko pristojbino morala plačevat (za avto na dveh cesarjih) VSAK DAN 5€! :OO!:In sem že hotla pisat, da pa to ni več res! In da očitno me morje letos ne bo imelo časti gostit... Sem pa vseen še enkrat preverila še na pajkovsko blagajno in mi ni treba. Ta frenda je pa še bolj les za kej urejat, moram pa jaz bit bolj od ekšna pa bl komandiram, k s ta drugo pa bl ona komandira. Zadnjič me je klicala (pa je mislila da bom s tečno faco zamorjeno, k je blo s tem avtom), jaz pa sem ji takoj rekla: a mormo it že na policijo, upravno enoto, redarstvo al kam - kaj? Češ ker kar že ona vse skrbi, jaz pa namest da bi bla vesela pa hvaležna, se pa še jezim da kaj me ganja pa to. *aja, frendo sem pa prej poklicala, pa se oglasi tko radovedno, zadržano (mi je pol rekla da me ni hotla gnjavit pa telefonart pa silt), pa ji sam rečem: kdaj greva? Pa je rekla: a se hecaš? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Uživej Marsa. Upam, da boš mela lepo vreme in odklop totalen. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2010 Hvala Butl, si nisem upala tolk rabit (če ne gre, ne gre), ampak zdej vidm KOLK rabm to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Marsa, uživaj naj se ti naredi lepo vreme in naj te ne zebe v kopalkah. Prejšnji vikend je bilo kar nekaj kopalcev, če te ne moti malce hladnejša voda.Zalaya, pridna marmeladarica xrosex Nat, si sploh ne predstavljam kaj vse to pomeni za tebe, poslušaj Jaz pa danes v fatingu, po dolgem času bila 5 dni skupaj doma, pa vmes vse te zoboderske štrumpenfake. Zjutraj sem zavihala rokave in se lotila bolj temeljitega čiščenja, knjige itd....in najdem med tem pisemčka, ki sva si jih pisali s prijateljico v srednji šoli kok sva bili **pametni**, da dol padeš ji moram tole nest pokazat. Poznava se že iz otroštva ampak te stvari, ki niso zapisane nekako izpuhtijo in pozabijo. Sem čisto pozabila v koga vse sem bila takrat **nasmrt zaljubljena** ona pa je s fantom v katerega se je zaljubila v 8. razredu OŠ, takrat nista bila par pač pa veliko let kasneje.Mi je bilo lepo prebrati, po drugi strani pa **groza**, če dobi te **dokumente** moja hči čez par let v roke P.S. Samo v informacijo kot mogoče veste, je pred kratkim postala pravnomočna odločba UVK, s čimer so vaše za dvige na bankomatih druge banke plačane provizije od uvedbe tarif 2006 pa do prve spremembe tarife protipravne. Denar torej lahko zahtevate nazaj, če ste bili leta 2006 komitent NLB, Abanke, Banke Celje ali NKBM. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Mi je bilo lepo prebrati, po drugi strani pa **groza**, če dobi te **dokumente** moja hči čez par let v roke x:Dx hehe, mi je znano Midve z naj frendico iz gimnazije imava tud celo škatlo listkov, ki sva si jih pisale med poukom (sva bile mal čveke in so naju hoteli presest za skoz, so se že neki menili na govorilnih s starši mensezdi .. pol so nama pa dal še eno možnost in sva bile od takrat ful pridne in tiho .. pa skoz sva si zapiske delale jaz pa 'uničla' sesalc do nadaljnega sesala vse tiste mucke od puloverjev in pol še mal okrog in po nesreči potegnila not en trak za lase .. se je zataknil, noče ne naprej, ne nazaj pa med vsemi navadnimi šraufi ima enega čudnega, tako da ne morem sama odpret, ampak moram domov očitu nest, ker ima ta pravo orodje .. tko da pometla ostalo in pomila in je zdaj vse muckasto po tleh, čist jezna puloverji so pa kot novi sam fotke niso uspele, se ne vidi nobene razlike ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 puloverji so pa kot novi sam fotke niso uspele, se ne vidi nobene razlike ...a si očistila še lečo na fotoaparatu? mogoče je tu fora, zakaj se ne vidi razlike joj, jaz si še sedaj ne bi upal brat ljubezenskih nebuloz, ki sem jih spisal v najstniških letih...bi me pobralo od sramu Sicer pa sploh še ni tako daleč nazaj Marsa, kako si sploh lahko razmišljala, da bi se odrekla morju? to pa res ni tebi podobno...a nisi v preteklosti po celi Evropi švigala, pa četudi si bila brez prebite pare (no niti ne vem, če je temu res bilo tako ), pa te ni niti mal skrbel? jaz sem pa danes tak zaspanko, sem šel popoldne že dvakrat na dremež... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2010 Res je, bravo, gud point, Cashy! ... Zdej se še dva modela kao nekaj vabcata zraven. Kakorkol, noute me še los, ker greva v ponedeljek. Cosma, men je to idealno, ne maram spljačin, mam rajš mrzlejše morje, frenda pa je mal v krču, k je bl za toplice. Ampak "zame pa da bo idealno" - je enga frenda srečala in je glih z morja prišel in je rekel da je milina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Kakorkol, noute me še los, ker greva v ponedeljek. se pravi še 3 dni živčnosti pa razmišljanja pa pakiranja in reisenfiber in vsega tega, a ne tole predavanje danes ... uf .. saj ne da tip kaj nima prav, sam .. pobere vso energijo in voljo do življenja grem spat ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2010 se pravi še 3 dni živčnosti pa razmišljanja pa pakiranja in reisenfiber in vsega tega, a ne ... js tud čist brez energy pa nisem bla na nobenmu predavanju. (*gledam tamle v omaro za kopalke... pa mam oblečene dvoje dolge rokave, obleko, jopo, ko je rmaz... pa nekak ni v vibrah zdej v kake kopalke skakat tko da, sej so mi zihr prav, kako ti kopalke lohk ne bi ble prav - tisti dve flikci?!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 tole predavanje danes ... uf .. saj ne da tip kaj nima prav, sam .. pobere vso energijo in voljo do življenja grem spat ...a ni bilo ok?sicer o tem tipu sploh nič ne vem sam neki na brzino sem na netu pogledala ,pa sem videla neki ,da se morš s hrano najprej poštimat pa nevekajše ...preden greš na terapijo ...pa me je minilo pol brat naprej,me je že sam brskanje po njegovi strani izčrpalo marsa ,verjemi ,da kopalke zmeri grejo gor....jst mam iste kopalke letos k mam 10 kg več kokr predlani sam je še placa Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2010 verjamem. vem. sam mam obraten *problem* - je še placa not še za eno (mojo) rit skor. ene mam pa čist mini, tiste mi bojo po mojem zdej glih prav.Sej mogoče pa nou gužve oz. bo vse prazno, pa kopalk sploh rabla ne bom. Razen če noujo kakšni notorični domačini kej vrebal okol. Sploh si ne predstavljam kako je, še nisem bla na Susku. Ma sej prejle k sem bla zunaj v jopi in jakni () sem pomislila: a na morje al kaj? sploh mi ni potegnil, po pravic povedan me ni ni nič zamikal v kakih kopalkah bit, brrr. Joj čist nič se mi ne da, pa moram še nekam it dons pa ful stvari mam za narest, js pa gnilim...pa cot ne bom posušila al kaj.... ker v bistvu nisem mislila it, pa se nisem nič pripravljala. Pogrešam, kolca se mi po štepijevem sosedu! Un je vsaj pel, zdej mam pa vriskanje pa vreščanje pa slone al pa divje konje. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 za susak sem prvič slišala od ladota pa jurija ,pa še to sem mislila ,da je izmišljen kraj mene prime vsake tolk za nekam it ob morje,pa živim na morju in pazi mene...v bazen z morsko vodo sem šla septembra 3x plavat...butl...k b se v morje lepo vrgla....kr neki,pa mam rada mrzlo vodo pa vse ,sam kr neki ..meduze so me zjebale pol sem rinla na sočo ..kao grem pa tja kurc....pa sem tja pršla ,pa je bla vsa deroča rjave barve pol pa bazen,jebiga ..jst in ene petdeset starčkov v bazenu ,pa una varjanta:"a vi pa kr sama tuki?ja ,je pa to vreme čist čudno,a ne? pol sem pa not padla in šla še dvakrat ,k mi je blo vse skupi tolk smešno pa fajn s temi starčki,da sem se kr poistovetila Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 a ni bilo ok?sicer o tem tipu sploh nič ne vem sam neki na brzino sem na netu pogledala ,pa sem videla neki ,da se morš s hrano najprej poštimat pa nevekajše ...preden greš na terapijo ...pa me je minilo pol brat naprej,me je že sam brskanje po njegovi strani izčrpalo ma ne, genijalc je ... fajn .. sam .. mah kaj pa vem, mogoče hočemo neke instant rešitve .. ne bom tlele preveč razglabljala ... kul je tip, ful veliko ve ... mogoče mu manjka sam malo ... tiste človeške note ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 pa fajn s temi starčki Posluš ti, kolk so pa stari ti starčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 Posluš ti, kolk so pa stari ti starčki sstane,ti s mladostnik prot njim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 sstane,ti s mladostnik prot njim Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 cez neki casa bo vazno verjetno samo se to, koliko predavanja se je usedlo v prakso.tole predavanje danes ... uf .. saj ne da tip kaj nima prav, sam .. pobere vso energijo in voljo do življenja grem spat ... ce koga zanima mogoce:Mag. Petar Papuga, dr. med. - O zdravju in zdravljenju > (priprocam ogled celotnega videa)Mag. Petar Papuga, dr. med. - Kitajska tradicionalna medicina v sodobnem svetu > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 cez neki casa bo vazno verjetno samo se to, koliko predavanja se je usedlo v prakso. ce koga zanima mogoce:Mag. Petar Papuga, dr. med. - O zdravju in zdravljenju > (priprocam ogled celotnega videa)Mag. Petar Papuga, dr. med. - Kitajska tradicionalna medicina v sodobnem svetu > vidla. mah ... sej problem je v tem, kaj točno je tist kar naj bi se usedlo v prakso .. vse se tko fajn in logično sliši, dokler je nekaj na splošno, pol pa prideš na konkretno se pa stvar mal zakomplicira .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 kamen na kamen.... ceu lajf se ucimo ane. sej ves. recimo ko sem prejle spet po dveh letih in pol pogledal ta dva videa, sem slisal vec, tudi kaj drugace, nove stvari kot takrat. Lahko kot posledica mojega obstojecega vecjega razumevanja, ali pa kot nov izziv, ce ga kot takega vzamem sploh. Kadar smo bolani, lahko slisimo neke besede kot izziv ali pot k resitvi, ker je vzadaj nas lastni interes v zelji po spremembi, ali izobrazevanju , recimo koncati studij ali pomagati nekomu drugemu, itn. Hocem rect, slisimo lahko marsikaj, odvisno je, koliko zares slisimo in koliko na to "meditiramo", poizkusamo to razumeti v lastni praksi, lastne svetu realnosti. Namrec brali in slisali smo ze ogromno, pa uporabljamo zgolj 0,0000001 tega kar smo slisali. In vec energije ko v nekaj dajemo v neko izobrazevanje, vec se tudi to vtira v nas. itaq. sai baba je reku: "potrepezljivost je vsa moc ki jo clovek potrebuje."za nekatere okoliscine mojega zivljenja to drzi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 kamen na kamen.... ceu lajf se ucimo ane. sej ves. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 tko da fajn in hvala, da si me spomnila nanj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2010 ... sem kar kaj uredila danes doma... pa še en opravek sem imela za BŽG, pol sem šla pa še na en obisk, k je blo v bližini, pol pa peš dam, čeprav je kar daleč (tja sem šla z busom) in sem mela tak lep sprehod in je bil miren in tih, ful lep jesenski dan.Obožujem jesen. Se mi je pa nekaj tolk dobrega zgodilo, da mi je prav polepšalo dan. Sem bila nekaj žalostna in taka, mal razdvojena al kakšna (valjda zarad lune v raku tudi) in zamišljena, pa stopim iz fleta, pa sosed/muc takoj prileti in se sklonim da ga mal pomuckam (k sva ful prjatla)... in je priletel na brzino in v momentu skočil navzgor proti meni, kot kakšen kuža - mi je skratka nekako skočil v naročje in se prec začel igrat z mojimi lasmi in uhani in se muckat! Kar potegnilo/odneslo ga je k meni! (in to visoko, ker se nisem čist sklonila (še), v bistvu sem se začela sklanjati...).Tolk se mi je zdel super, kakšna ljubezen! Pa še podobna sva si že itak, k sva oba oranžna (razen da je on čisto oranžen), dons pa še sploh, k sem imela še oranžno jakno. (*tole je pa fotka njegovega prvega obiska pri meni ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2010 v glavnem, šibava enkrat proti jutru (dve babi zblojeni, po mojem se zgubiva ke okol lošinjev ), upam da noujo cariniki štrajkal pa tak, sam se nama ne da čakat, ko sva se že odločli.Trapast je urnik trajekta al unga katamarana al kaj je, ker je izven sezone, pa nisva računali da ne bo tolkkrat dnevno, tko da ga morava lovit. sva mislili da sploh spat ne bova šli, sam par urc bova vseen.K sreči greva sami tako da bo res izica (upam da bova znali vse priklopit ). Sem zlo dobre volje in vesela, me pa ful glava boli.sej bo, zdej k sem vse zrihtala. lepo pa radi se mejte, jaz pa tud.Jasno kak džiro plavanja pade. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.