Marsa 12. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2010 Hojladrija! Imela sem se super. ... sicer pa moram še malo zbrati vtise...v bistvu se mi je v enem tedenčku *ful zgodilo/dogajalo*...tak poseben tripček, tolk simbolike, čist nekaj posebnega, sploh še ne morem umestit... tolk enih stvari tud (s?)kristaliziral, drugačne perspektive itd. ...Ugotovila, kolk sem res bla potrebna nečesa takega, tud se mal oddaljit od vsega, pa še sproti ko se mi nekaj dogaja, pogosto sploh ne znam vidt tega kar je in sploh nič ne štekam, niti cenit vsega...Skratka, kratke in *močne* počitničke zame tole... nikol nom pozabla (sploh tele jeseni).... Tko da dons se moram še mal adaptirat, ker mi ni nič jasno okol tega mraza in megle in tega. V nedeljo sem se kopala in sonce me je žgalo in sem se še jezila ker me je malo opeklo! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 Čauw Marsa, fajn da si se imela lepo kar privadi se na naše jesenske meglice, žal so že tu. Malo prej od dohtorja uletela, če bi imela kak šnops pri roki bi ga po moje kar spila (čeprav ne pijem žganja) Sem se počutila kot da sem godna za odstrel. Nč zadeve so resne in se jih je treba lotiti temu primerno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 ja, cosma no, kaj imaš ti pri svojih mladih letih tolk okrog dohtarjev za letat? A veš, da to ni zdravo? Če bi se nalezla vsaj malo primorske mediteranske miselnosti, ti ne bi škodovalo...da se v življenju raje bolj uživa in raje malo manj dela bolj po grško, veš saj bi se te že moralo kaj prijet, ko si pa skoraj doma na morju pol pa tud dohtarjev ne bo več treba malo za šalo Marsa, no fajn, da si šla, pa da si vso navlako skrbi kar lepo doma pustila in da si se imela nepozabno...kako malo je treba, a ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 Cosmična - kakšni dohtarji??? Maš da se porihtaš bejba, viš, da še moraš deco do kruha spravit:)Oj Marsič, lepo, da si se imela fajn. Ja, mraz je že v naše kraje prišel pogledat. Mene pa prejle oče uradno seznani, da ima prijateljico(saj jo boš spoznala Nat...nič bat...). Tak, da ja. Začutim na vodi te zadeve.Nimam še mnenja okrog tega. Vem, da gre življenje naprej...(ampak...)./upam, da ga prala, pa mu kuhala, pa ne denar iz njega vlekla) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 po dolgem času dan vsem. vas sicer berem, pišem pa nič. čudno obdobje.službo zaenkrat še imam , sicer ne vem, kako dolgo še, nadomeščam eno, ki je v bolniški že kar dolgo časa. stanovanje počasi napreduje, okoli novega leta naj bi bila selitev. sicer sem pa zmedena, napeta ... prihajajo veeelike spremembe. in tega me je strah. imam sicer še kar nekaj časa, da vse dojamem, da se nekako navadim ... Marsa, super, da si se odločila iti na morje. bi bilo škoda, če ne bi šla, kajne?cosma, veliko zdravja. miren dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 kakšne spremembe, druidka?noseča firbec.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 Ja, res kakšne spremembe? če so takšne, kot mislim da so...se kar hitro navadi. radovednicainugibalica.pres:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 Neki so res bl mocne energije, enim se kr mal spet "mesa" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2010 ja, včeraj je bila konjunkcija Lune in Plutona... kar močna scena... ... Hvala Cosma, Nat, Druidka, res je blo super da sem šla. hehe... ...prehladila sem se. ne delajo mi radiatorji, pa sem dons vidla da moram hišnika pognjavt da mi ventile zlufta al kaj že.Mal sem se pa na morju premrazila, k je velik pihal. V glavnem, kakšen trip.. sploh težko vse napišem in ni šans da sem kratka. Imeli sva blazno smooth pot, vse je šibalo kot po maslu, meja: sitnica (k sva se bali da bodo štrajkali, kolone ipd.), sva šli kot sva šla s fotrom skoz benelux - ck ck. Celo sva ujeli prvi trajekt s Cresa in sva imeli več kot preveč časa za lovit ladjo na Lošinju. Potem sva uleteli na Lošinj že okol 11:30h, ladja pa je bila 13:30. ... Lastnik naju je prosil, če lahko v Lošinju kupiva strup za miši in sva kot prvo, ko sva prispeli v Lošinj (da imava pol mir) iskali strup za miši in čim sva vprašali v trgovinah, kje bi se dal to dobit in sem rekla 'otrov za hmmm, miševe', se je cela trgovina obrnila, da kaj te babe zdaj otrov kupujejo. Sva clo našli veterinarsko ambulanto! (sam hodili sva in nenadoma je bila pred nama) in dobili tisti strup. Pol sva se še mal šetkali po Lošinju, pol v avto po prtljago (avto sva pustili na Lošinju) in na ladjo. Na ladji noro vzdušje, morje čist zraven, za not skočit prec takoj, ful gas dobro. Pol se je pa ladja začela blazno nagibat, rezat, valovit, majat, vse živo, nama pa cel žur - pa enim skavtom... Smo čist šizili, jaz sem fotkala, ful nevarno ker se je zibala ladja ful, jaz pa sem sedela na ograji in pod mano so ble štenge, bi komot telebnila dol, ampak sem se čist ufurala...Nakar se začne ladja obračat... in gremo nazaj na Lošinj, jutri probat ponovno! Sploh nisva mogli verjet! Pa vse je šlo tko gladko! Fak! Sva kar obsedeli pol na tisti ladji, pred dvema minutama še juhuhu!, pol pa pof!Kar nazaj v LJ al kaj? al v avto spat, vse blazotne prtljage vlačit okol, kaj zdaj? Jutri gre kao ladja, samo še tudi ni ziher. Čist nama je dol padlo vse. Pol s tistimi torbami kot dva kupa nesreče se vlečeva z ladje, pa oni tipi (razni ti mornarji, pač posadka), kao da neki apartmaji pa to in sva samo odklonilno komentirali da hvala lepa, ampak ne hvala... no nakar se izkaže, da so mislili z 'apartmaji' spodnji štuk ladje, ki da ga lohk okupirava. In strockava vso prtljago na ladjo v spodnji štuk v kot, vse razprostreva in tam jeva, gor hodiva na wc, se umivat in vse. Pol se stokrat pozanimava če je varno da prtljago kar na ladji pustiva, če lohk očitno vsak šetka, pa so rekli da lohk da so itak oni gor in da nihče ne šetka razen njih (in naju ).In pol sva se šli kopat v kamp (no jaz sem se šla, nihče drug se ni kopal, bilo pa je kar dosti ljudi tudi na plaži). In pol sva se mal okol vozakali in šli nazaj na ladjo in sva zvečer sam dol padli, že okol 21h. Spalki razprostrli (še dobr da sva ju imeli!!)... in spali...No mene je ponoč neka histerija zagrabla al kaj in sem se vso noč smejala; sem se zbudila in mi ni blo jasno, kje sem, nakar zagledam svoje kopalke, ki se sušijo na enem šraufu na steni na ladji in se mi je tolk hecno zdelo, da sem se začela totalno smejat, najprej hihitat, pol sem tko prskala, pa fotkič vzela da ovekovečim, frenda se je pa razjezila k sem jo zbudila in je mislila da hočem njo fotkat, pol sem se pa še bolj smejala in še bolj, ko sem se spomnila, da imava jajca s sabo! Pol vtsanem ok. 5h, ker naj bi ladja šla ob 6:30, pa mi mornarji prec povejo, da ne bo šla ob 6h, da ciljamo na ono ob 13:30... Vmes pa nenadoma vse več teh mornarjev in posadke in eni kapitani... V glavnem, vsakič ko sva prišli nazaj na ladjo, je bilo več moških, pol so postali že mal vsiljivi... najprej so rekli, o naše Slovenčice, kako ste spavale in to... pol pa da sva 'krtice', k sam zviz dol. in da bi se morali malo bolj 'pripitomit' (da sem najprej grdo gledala pol se spomnila da to pomeni udomačit) pa z njimi se mal družit in to.... In da sva 'glumice' in vse živo, kasneje so naju vprašali, če snemamo kak film, ker da so mislili da sva glumice. Pol so bli že kar vsi v spodnjem štuku pri najinih stvareh, tam so ene ventile moral nadnujno spucat in to, eni so igrice igral dol... tko da sva šli kar dol z ladje pa po Lošinju šetkali.No pol se končno odpravimo ob 13:30, jess! Čist tihceno sediva, da ne bo spet preveč juhuhu! pa pol nič in se peljemo, že zavijemo na odprto morje, jess, je šlo skoz.... potem pa ladja začne nekaj lok delat in - zavijat!!! Neeeeee!!!! še en dan! :xx!: In sva obmolknili in obsedeli... sam spogledali sva se in sva bili kakih 5 minut čisto tiho.... Pol se tam nekje pojavi en mornar pa z roko tko dela, nič ne bo, vračamo se, in doda: schlafen! - midve se sam spogledava, o groza, kje bova pa dons spali, ko je teh 'mornarjev' vsakih 5 minut več!In pol sva že nekaj akcijo zganjali, da bova ubodli taxi pa naj stane kolkor hoče, da greva v avto prespat (k so pol uni že z enimi masažami težil)... skratka, sem bla jaz kar oštra in da kaj se pa zdej grejo? in da a če nočva še masaže, kaj pa pol? pa pravi un: pol pa nič. pravim, kaj nič? pa pravi un, pol pa nič masaže, če nočte.Pol so pa poštekal da so šli mal rpedaleč (ma to so jih drugi namutili, češ dve babi imate na ladji, pa nič od vas, kakve ste to muškarčine - sej je res en rekel pa nekaj z gibi nakazoval)... in so rekli, mal heca mora bit, jasno, pustili vaju bomo pri miru in to, vse kul, varno, vse...Na koncu sva še težili, če lohk dajo klimo na manj in če lohk ugasnejo luč. Je rekla frenda, a misliš da bo kater dol uletel pa kej težil? sem rekla prepričana sem da ne bo. In sva lepo bili dva dni na parkirani ladji v lošinjskem pristanišču. (men se je na susku še dva dni klopca majala pa vse ).No naslednji dan ladja gre, ampak gre najprej na Ilovik, pa pol nazaj na Lošinj, pa pol šele na susak, tko da sva se dejansko 3x vozili proti susku [na dohvat ruke, pa ne do njega], v četrto sva prispeli: v sredo. Na Lošinju so naju medtem že vsi poznali, naju že kar pozdravljali, kar za nama so prihiteli, da so naju videli, ko tam sediva na enih štengah, pa kar eni delavci so naju pozdravljal pa folk naju je ustavljal... ne moreš verjet, kwa vse...Midve sva šli pa 'V MIR'. Susak lep, poseben, divji in hkrati miren, grozota je bila znosit stvari gor, je zelo strmo in še kar dolga pot, tko da umreš med potjo...Tam pa totalen mir, v obsegu cca 50m žive duše ni blo okol, več uličic sva imeli samo zase, jaz sem plesala po ulicah, muzko sva imeli na glas in nikogar motili... res svetovno!Ampak tud tam je blo hecno. sredi total zapuščenega vinograda se ustaviva mimogrede s plaže in brisače razprostreva, žive duše nikjer, leživa 5 minut, nenadoma cela promenada tam! Greva v en zabačen kafič vmes med ulcami, tam trije starejši lokalci gledajo tv, nenadoma uleti ful enih tipov in se pol tam pištolijo nekaj.To so se kar pojavil v momentu, kar od nikoder so se vzeli!Al pa na plaži! greva na skale, sto plaž, takih uvalc manjših, a se ne pripelje barka točno v najinega in se tam nasproti naju 10m stran zaparkira, gor pa dva tipa in se tam slečeta. In sva se oblekli in šli drugam. Ponoči so ble miši, se je slišalo tekanje pa glodkanje, zadnjo noč je pa nekaj tako grozno sopihalo, da ni bla miš, niti polh ne, je bilo nekaj večjega, slišalo se je pa kot da bi človek tam sopihal... kar grozljivo (k sva bli tud sami ne sam v bajti, pač pa žive duše več ulic okol)... grozno, kot v nekakšnem smrtnem boju (še dobro da nisva predtem nastavili pasti za miši!)... V Lošinju sva prestrašili nekaj psov (enga mopsa s prtljago, si ni upal mimo in je rekel, vuf vuf!, pa sem mu razkazala prtljago in je šel mimo in ful prjatli smo bli )... Videli sva grozoten, pretresljiv prizor, da me je še vso noč morilo... smrt mačka, ki ga je zbil avto in je v smrtnem krču 'plesal' (živci?) kakih 20 cm nad tlemi... tko je blo pretresljivo da se sploh ne da povedat.... men je slabo ratal in sem se morala naslonit na zid, si pa čist nemočen, ker ne morš nič in vsak hip bo umrl, bo konec tega njegovega smrtnega boja... bilo pa je nekaj ganljivega v tej smrti, zarad te dramatičnosti... je imel nek svoj zadnji ples grozljiv.... In mi je vse dol padlo...Do naslednjega dne, ko smo končno bli v bližini Suska in nama je delfin prišel predstavo izvest! Nenadoma frenda zavpije: DELFIN! in je 10 metrov od ladje, sam midve sva bli zgoraj, skočil iz vode, in potem še kakih 3x, 4x skočil, tako kot sem do zdaj videla sam v filmih in teh oddajah raznih... Tko da sva imeli *močne počitnice*, pravzaprav daleč od kake kulaže in izijade. Ker so tud tam kar taf pogoji: stara bajta, vse prepišno, mene je ornk prezeblo, ogromno hoje je bilo, po skalah tudi, sem bla clo jaz kot kozica, neverjetno. Taki koridorčki so do plaž, sam za suhcene.Neverjetno ogromno je martinčkov, tolk jih še nisem videla na kvadratnem, hm... centimetru.. Nekajkrat sva fazane prestrašili...Drugače pa je samo trsje, pravzaprav ni nobene kulture, so vinogradi, od daleč zgledajo še kar urejeni, od blizu pa zapuščeni, se kar grozdje gor suši.... Ogromno mačk, lepih, zdravih, lepo hranjenih, folka pa nobenga, tako da imajo očitno glodalci ene te svoje mreže znotraj zidovja mesteca...Ljudje, ki jih srečaš, vsi ful prijazni...V bistvu je precej čarobno vse, mene je kar fasciniralo... Končno sem lohk daleč plavala, ne da bi cvikala gliserjev in vsega in praviloma daleč od vseh pogledov... morje je blo pa fantastično, sam sem se sam 4 dni kopala, 3 pa ne, je bilo tudi zame premrzlo, ker sem v jakni na plaži sedela. Skratka: nepozabno. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 Vau, se ti je pa dogajal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Bogi muc. Kej ribe probala? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 E Marsica sem se prav nasmejal...kaj bi šele bilo, če bi šle za pol leta na križarjenje po balkanskih otokih...in to samo z občasnimi pristanki na obali recimo 1x/ teden....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Potem bi pa res lahko rekla "Zemlja pleše" in ladjica z njo...vsaj delfinčka si videla...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 O, cel potopis kul svaka ti čast za kopanje v tem letnem času no vidiš, da je blo kul, da si šla (sem ti napisala zadnjič, sam si že šla, da plis ne zame plavat, ker bom zmrznla ) Muc ... No, tega ne bi rada nikol v lajfu vidla *** Jaz tudi, v nasprotju z vsemi svojimi 'toplimi' prepričanji, šla na motor čez vikend. Fantje imeli idejo, da bi se šli kar tko mal zapeljat do Bosne in nazaj. Smo šli do Bihaća. Ful fajn bilo in začuda - nič me ni zeblo, razen v prste na rokah, ker imam bolj zanič rokavice. Drugač pa angora spodnje perilo iz Hoferja dela čudeže. Pa mlet ingver v vsakem čaju, ki sem ga spila na poti Ful je lepo tam, ena vas pred Bihaćem, pozabla ime ... en hotelček, zraven pa ob reki leseni apartmajčki, vse ful lepo urejeno .. razmišljam, da bi se poleti spravila tja za kak teden, dva .. izležavat. zvečer šli žurat v mesto, sam tehno kamorkol pogledaš, ful mladih, vse bejbe ful spedenane, pa ful veliko jih je brezalkoholne pijače pilo ... Hehe, smo šli pa mimo enga placa, kjer so domače pesmi not pel, v bistvu klub upokojencev .. pa naši, da oni bi to, ne tehno .. in pomolimo nos not .. so nam na hitr dali eno lozo in nas pol ven poslali verjetno nismo tko nedolžno zgledal, kot smo se počutili, vsi v moto opremi mi smo hoteli pa samo sedet zraven in uživat in kolo plesat za domov pa 'bližnjica' .. ki se je po par km spremenila v 20 km makadama oz. zelo slabe gozdne ceste.. jah no, ne bomo šli nazaj menda, fantje itak vsi imeli endurote .. jaz pa celo pot ugotavljala, da ne smem past, ker če bo kej narobe z motorjem, ne bomo čez 2 uri doma, ampak čez 5 .. pa mraz je že bil in smo čisto preživeli.. na koncu makadama, ko bi se naj vas začela .. pa rampa čez celo cesto no ne, ne gremo nazaj, definitivno ne .. in smo populili šavje ob robu ceste in so zrinili motorje ob robu rampe čez. Zabavno x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2010 ja pa sem skušala še bit res kratka. ... ker je blo še več tega, ful simbolike, živali, vsega... npr. ko sva šli lulat na poti tja, je 10m pred nama vzletaval sokol ... Ko sva se vračali, naju je ista posadka peljala [so nama že od daleč mahali ko so naju zagledali na pomolu) ... En naju je (od vsega začetka) vzel pod pokroviteljstvo [najbolj prijazen in gentlemenski], pa ga za štos vprašam kaj je po horoskopu in izstreli: lev po ascendentu škorpijon ... Pa kar mački so se nama narolali, en čist divji je bil pol že čist domač in nama je dobesedno iz roke jedel... Pa enkrat sva se na Lošinju obesili na drevo, pa se je enemu bokserju mal utrgalo, je ful lajal, je zgledal kot da naju bo že napadel, pol se naju je pa v loku izognil in sam nejevoljno 5 metrov stran označil prostor. ker sva se obesili na vejo, ki se je razprostirala čez pot, pa je videl v naju blazotno oviro al kaj ... nazaj grede sva vzpostavili stik z enim dojenčkom, ki se nama je ful smejčkal in nama mahal in smo se pol z vso družino mal zapričal (tud mali je bil škorpijonček)... tko no, same dobre stvari, vse je kar k nama prišlo, če se je pojavila ovira, pa se je hitro tudi rešitev/pomoč... ... jaz sem si enkrat sir blazno zaželela ko nama ga je zmanjkal, pa je kar ena gospa prišla k bajti [kar od nikoder, ker ni blo nikogar v bližini] in je sir ponujala in še prav dober je bil in poceni. Saj pravim: magic. ne, rib nisva iskali okol, predvsem zato, ker sva hotli imet mir, zato sva tud sami trockali prtljago in ne prosili kakšnih s karjolami in traktorčki (k sva bli mičkeno siti moške pomoči pa tega )...tko da sva se znašli raje kar s tistim kar sva sami imeli al provajdali. sva pa vsak dan -brez slabe vesti- rabutali grozdje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif Marsa! saj sta imele pravo odisejado http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ... super, da si- sta uživali http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg ... da si se kopala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ( 4 okt. v Strunjanu je moj dosežek ...( samo, je bila lepa jesen) zdajle sem čisto zmešana od tvojih dogodivščin http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif ... in ... hočem doživeti Susak! (ok ... lahko tudi kak drug otok, še neokrnjen ) ... misliš, da bi mi ratalo ... glede na to, da nisem martinček, maček ali koza (razen malo po astrologiji http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif )? da bosta imeli popotniške štorije, povezane z vremenom sem pa slutila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif svoj čas smo se tepli po glav :" zakaj nismo zamudili trajekt?" ... bi bile zimske počitnice daljše za 3 dni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ... ok ... padrugič http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ... drugič je bilo vreme prelestnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flower.gif in nič od podaljšanih počitnic http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2010 Indid Jeti! še več je blo vsega, tud za napisat... ful sem se presmejala. I like it. Ne, zate bi blo prenaporno, tud zame je blo skor... je kar taf, kot rečeno... to se vse pešači in je vse zelo strmo - in ozko. vijugasto tud... morš naredit ful nepotrebnih poti, nič ne morš sekat... razen za na plažo, ko sem rekla frendi ko sva se zgubili, da je treba sam ribo poslušat ko je treba do morja pridt. Pa sva našli nore plaže še... sam čist na tesno se pride do tja in po mojem so kače... zemlja je ilovnata, vse doni in buta... jih opozoriš ko hodiš...Morje pa res po mojem okusu. Pa da lohk plavam daleč, mi je neprecenljivo (ker te povsod ganjajo, češ si pre_drzen al pa kej, #omejitve#)... pa za ne_nudote (tasramežljivce) je tud neprecenljivo da se nag kopaš in sončiš in vse...Veliko je hoje... men se zdi da sva skoz sam hodili... Frenda je rekla da je presenečena nad mano (ker sem sicer kao lenuh). Ampak men je bil zrak tolk fantastičen, vse mišice, vse celice sem čutla... noro. Nisem pa bla pripravljena na mraz/burjo oz. sem precenla svojo toploto.Imam vedno vroče roke recimo, tud pozimi, sploh ne nosim rokavic... a tu sem imela nekajkrat čist mrzle roke. V bistvu ni blo za tolk dolg plavat, kot sem, ker se nisem sam namakala pa mal na hitr, ampak prav plavala... in 1x recimo 15 minut še gre, drugič me je pa prezeblo in pol popoldne so prec eni drugačni vetrovi in je v momentu totalno mrzlo.Nisem imela dobrih cot s sabo, nisem si predstavljala te jeseni na morju..Hvalabogu za jopo debelejšo, k se mi je še smešno zdelo da jo jemljem s sabo. ... ampak je res nekaj posebnega jesen na morju.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. oktober 2010 Prijavi Deli 14. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif saj se mi je zdelo, da ne bo ravno za mene http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg a vendar ... iščem možnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg morda bi mi celo uspelo, s pomočjo zveri http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ... če le ne bi bil tolk "zategel" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ... ah ... beri podpis http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 Čestitam tebi in mamici, malčici pa vse naj naj... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 No pa sva postala starša. tamala je tehtnica , asc riba, v luni ima pa kozoroga.O hišah me ne sprašujte http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/love3.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif Porny, iskrene čestitke. Obema. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 čestitam, Porny. Vsem trem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 čestitke vsem trem, Porny http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/flower.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wizard.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 ... ampak je res nekaj posebnega jesen na morju.... Verjamem, zdaj pa delat! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 No pa sva postala starša. Čestitke, Porny! Pa dobrodošlica malčici Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 Čestitke fotru Pornyju in mamici, pa dobrodošla mala tehtnica Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 15. oktober 2010 Prijavi Deli 15. oktober 2010 OOO!!! ČESTITKEEE!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gifDa bo dete zdravo in da boste imeli vsi čim več prespanih noči http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c015.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.