Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

itak sem mojstrica samoprevare. samo certifikat mi še manjka.

Nisi edina, takih "mojstrov" nas kar mrgoli. Jaz bi rada spoznala tistega, ki še ni nikoli prevaral samega sebe, pa mislim, da ga v tem življenju ne bom...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Deli na socialnih omrežjih

x:o)x

a bi me mogoče lahko gospa glava nehala bolet? :o|o:

To bi se mi zdel res dbest! x8Dx x:o)x

Skuhala sem pa še seveda ubitačan čaj....

sam je dober. mate je vedno dober, k lohk stoji pa vse, lohk ga daš preveč... res zakon, škoda k se ga tolk težko dobi (ja ja, vem... ampak jaz hočem Pravega, top class pa to x:)x)

Moji frendi pa večinoma ne delijo mojega nadvušenja nad njim. x:)x

Včer sem mela odštekan dan sam se mi ne da zdajle pisat (k se ne da v dveh stvakih povedat... heh! xscratchx kot da kaj v dveh stavkih povem.... x:o)x).

Dons sva mela pa spet s timom *smejalne*...

sva pa ful na valovni in mu včas nalašč rečem: dej tist, k je un, k je tm... :lol: In on VE! xokx

Zakon. Nimava zastonj sonc v konjunkciji.

Dons sem mu rekla: joj škoda v bistvu k mam sina, k sem si v bistvu ful hčerko želela! :V: x:px

Pa sva se smejala... Mu lohk vse rečem, pa vse prec zapopade, pa tolk dobr imitira koga (to majo ribe - jaz ne)...

In sem tle plesala spet x:Dx (sem rekla: a lohk plešem? x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Skuhala sem pa še seveda ubitačan čaj....

Dons sem mu rekla: joj škoda v bistvu k mam sina, k sem si v bistvu ful hčerko želela! :V: x:px

Ubitačen čaj sva s frendico preimenovali v vradžbinski čaj in ga kuhava vsakič, ko kdo zboli. Deluje :palec:

Tudi, če bi imela hči bi jo lahko klicala sine x:o)x , ker na Balkanu se hčere poimenujejo sine.

Candle, Nataly x:px krava ni zame ampak darilo. Zaenkrat še ne znam hendlat s tem mogoče pa enkrat poskusim se navdušim in si omislim čredo x:Dx

Veliko dela me še čaka organizirat rd praznovanje itd....ful sem prepozna za torto naročit, moram zdaj milo prosit v slastiki, kjer stalno jemljem, da me uslišijo xwizardx Darila nakupit, prirediti zabavni dan itd....pa jutri bo povsod gneča. Ajt sej bo tako kot ponavadi, nekako mora biti. xrosex

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Že dve noči nisem spala :wOOt: nič, sploh xscratchx

Pa danes niti utrujena nisem :blink: Očitno je bilo preveč adrenalina zame tele zadnje dni, pa se to še ponoči pozna... upam, da se mi danes uspe naspat xwizardx

Sploh so taki čudni dnevi - čiščenje in to. Stvari, ki bi me sicer prizadele, me ne - pa mi ni jasno ali sem se toliko spremenila, ali toliko v sebi vem, da tako že mora biti xnckrivx ker mi je zdaj vsekakor bolje. Predvsem vedno bolj vidim, da preteklosti ni vredno obžalovati - če sem bila preveč naivna in slepo zaupala, mi bo to šola za zdaj, za nazaj ne morem ničesar spremniti. V bistvu niti nočem. Kar je bilo, je bilo. Jezi me samo to, kako sem pri teh letih še lahko tako naivna :o|o: da sem vse tisto verjela - par let :eek: Maaah bluzim že x:Ix

Vesela sem, da sem vsaj tisti moment bila neomajna, da se nisem pustila prepričat da bi šla nazaj v tisto sr... - zdaj vidim, da sem se odločila še kako prav x^x ker gluma in drugo sr.. se nadaljujejo, samo ne z mano...

Včeraj ugotovila da imam še vedno čisto preveč stvari - bo treba narest še eno večjo selekcijo. Ne morem verjet koliko stvari se mi nabere v enem letu :inocent: pa ne maram šparat starih zadev, ma se mi vseeno preveč nakopiči.

Marsa je luštno če ne rabiš dosti da te sin pošteka - mi ni lepšega kot to, da lahko človeku, ki ga imaš rad le s pogledom ali gesto, besedo daš vedeti kaj misliš/čutiš. Jaz imam tak odnos z mami (s fotrom ne)... Prijatelji pa itak - dovolj že pogled da pride do napada smeha x:Dx

Imejte lep petek xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Cosma, SAJ RES: KRAVA! xokx x^x xsrcx (nad lepo od tebe!!)

sej me je fotr klical 'sine' včas. :o|o: xrolleyesx Kot nekako me je hotel kar za sina met: vedno sem imela čist kratke lase, neke mornarske imidže, kupoval mi je brzostrelke pa robote pa tak (imela sem samo eno punčko!!! - nekakšno predhodnico Barbike z bisernimi svilenimi lasmi, ki pa sem ji jih kasneje postrigla, pofarbala itd. x:o)x x:Ix)... pa hokejke!!! rjavo oranžno rumene hokejke, namest snežno belih ŽENSKIH drsalk. x:o)x

Sva z mamo 'rekonstruirali dogodke' in ugotovili da je moral ziher s kom se zapričat pa da je nakladal da ma sina al pa kej, ker je to tam ful po0membno, fotr je imel pa 4 hčerke (oz. jih še ima, hvalabogu, preteklik sem uporabla ker je on že pokojni)!

In sem bla jaz tak 'sine' pol. x:o)x :8):

pa prec je čist popizdil če kdo česa ni poštekal al pa kej... al pa če mu kej ni šlo isti hip... to nepotrpežljivost in eksplozivnost mam po njem.

Enkrat sem rekla mami (pri kakih 12-ih al pa še prej): jaz te živčno delam, ker gledaš mene in vidiš fotra.

Mat pa sam: 'čudna si.' :o|o: x:o)x x:Dx

To je bil njen odgovor/komentar na vse, česar pri meni ni razumela (in kako lohk en bik z dvojčkom in devico razume vse te silne ribe pa škorpije pa tak?)

Al je pa rekla 'ti si mela zmeraj bujno domišljijo' - ta je bla tud na broju iz rokava... x:o)x :vio:

Jaz tud nič spala (že nekaj noči), skrbi me za srce, ker mi sploh ne dela normalno. x:o)x x:Dx

ne res, tolk špona k šus pa tko čudno, neritmično (k mam mal aritmije, trapast, glih js, k sem *ritmik*)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"sej me je fotr klical 'sine' včas. :o|o: xrolleyesx Kot nekako me je hotel kar za sina met: vedno sem imela čist kratke lase, neke mornarske imidže, kupoval mi je brzostrelke pa robote pa tak (imela sem samo eno punčko!!! - nekakšno predhodnico Barbike z bisernimi svilenimi lasmi, ki pa sem ji jih kasneje postrigla, pofarbala itd. x:o)x x:Ix)... pa hokejke!!! rjavo oranžno rumene hokejke, namest snežno belih ŽENSKIH drsalk. x:o)x"

Tole je pa kot da bi se gledala v ogledalo :D

Samo da punčke nisem mela, ker jih nisem marala, zato sem pa sosedove postrigla in pofarbala ker so mi šle na živce :)

Drugače pa hokejke so zakon! Kaj boš s tistimi puhastimi ženskimi drsalkami (pobruham se nanje) :o|o:

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Marsa je luštno če ne rabiš dosti da te sin pošteka - mi ni lepšega kot to, da lahko človeku, ki ga imaš rad le s pogledom ali gesto, besedo daš vedeti kaj misliš/čutiš. Jaz imam tak odnos z mami (s fotrom ne)... Prijatelji pa itak - dovolj že pogled da pride do napada smeha x:Dx

Imejte lep petek xsrcx

Jp, sej js se z vsemi k se maram z njimi, tkole dobr (po)štekam, zato sem pa tolk zadovoljna s svojimi dragimi... tud zato...

sej včas se pa tud skregava, samo redko... se kr vse zmeniva...

tko k s frendi... na frendico sem vpila, ko me je vabla na morje. x:o)x x:Ix

(ker je silila... in sem povzdigovala glas pač...)

enkrat sem jo ogabno nadrla zjutraj na morju (prejšnje leto ko sva šli), prav res grdo...

znam bit tud zlo nesramna, ker kar direkt kej rečem in sem lohk ful hladna.

nimam pa nizkih, to mi je primitivno... pod.

V glavnem je vse na smeh pol pr nas oz. okol mene - še mat sem preparirala (je clo ona sama to rekla in točno te besede uporabla x8Dx x:px).

Včas se ponoč smejem... se kej spomnim, kar sem naredila al pa kej, pa se mi zazdi smešno pa kar prasnem v smeh.... x:o)x x:Dx

Je blo za enga sorodnika rečeno, da mu prst pokažeš, pa pade v jok, no zame pa velja, da mi prst pokažeš, pa se smejem! :D

Men je lohk vse smešno... x:o)x x:Dx

(sam škoda k ne zmer x:px xcivx)

Picasso

Tole je pa kot da bi se gledala v ogledalo :D

Samo da punčke nisem mela, ker jih nisem marala, zato sem pa sosedove postrigla in pofarbala ker so mi šle na živce :)

Drugače pa hokejke so zakon! Kaj boš s tistimi puhastimi ženskimi drsalkami (pobruham se nanje) :o|o:

a res?? ne morem verjet! x:Dx

ja, res, pol si nekako vržen v vlogo, da si *mal drugačen*... men je šlo to na živce, jaz sem hotla bit čist navadna in taka... xDDx pač hotla sem imet bele drsalke. xDDx

Robota sem imela pa ful hudega! za tiste cajte čist nad džazno! sem sosedi strašila z njim, sem pozvonila, pa je pred vrati glavo vrtel in piskal in rohnel in vse to! pa brzostrelka je imela ekranček in gor razne dinozavre al kaj že... pa lok sem imela pa ribiško palco pa zmaje pa vsega boga.... xDDx

v parket sem izdolbla luknjo in umaknila eno deščico, da sem se frnikolala. x:px

....

zdej me pa frenda vabi na sprehod k reki, pravi ugan kam te bom peljala zdajle... ? v štepija. in jaz se ne navdušim, je rekla, sem mislila da boš čist vesela.

Jaz pa nočem it. ...

In me bo zdaj peljala nekam drugam ("da pridem do reke, reva" xDDx), ampak to pomeni da bom od zdajle v totalnem krču (:xx!: - to mi gre na živce pr njej, k je vedno čist na divje, ure, sekunde, plani, kdaj, povedat, ful prej.... cela totalna akcija vedno x:Dx x;)x - njej gre pa seveda na živce pr men glih nasprotno, k sem taka črnagora x:px)

Picasso

a res?? ne morem verjet! x:Dx

ja, res, pol si nekako vržen v vlogo, da si *mal drugačen*... men je šlo to na živce, jaz sem hotla bit čist navadna in taka... xDDx pač hotla sem imet bele drsalke. xDDx

Robota sem imela pa ful hudega! za tiste cajte čist nad džazno! sem sosedi strašila z njim, sem pozvonila, pa je pred vrati glavo vrtel in piskal in rohnel in vse to! pa brzostrelka je imela ekranček in gor razne dinozavre al kaj že... pa lok sem imela pa ribiško palco pa zmaje pa vsega boga.... xDDx

v parket sem izdolbla luknjo in umaknila eno deščico, da sem se frnikolala. x:px

Malo drugačen? Ma ja, ampak men so vedno šle na živce tiste "vsakdanje punčke" :o|o:. vse oblečene v roza, pa kiklce itd http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif. S kako tako sem se vedno spičila . Drugače pa "biti drugačna" me je seveda kar zaznamovalo skozi leta, mogoče sem to nadaljevala, ker nočem biti še en copycat. Edina stvar, da me moti je to, da sem vedno hit pozornosti kadar se pojavim v našmu kraju malce drugače oblečena (poklicna deformacija x:px) ali pa s kakim pirsom več,... Zato se našim domačinom izogibam na veliko in široko, hmm... xrolleyesx

Drugače pa sva s sosedovim pobom, kake sva to mela. Pištole sva naredla iz vsake veje, ki sva jo našla, kolo je bila glavna prioriteta in potem po hribih in dolinah se podila en za drugim pa se strelala x8Dx. Potem pa pavzica pri stari mami, pojedla južno in naprej :vio:..

Nelson Mandela

jaz sem mela tud super soseda - enako starega in sva bla kot rit pa srajca, pa imela sem ful starejših bratrancev pa sosedov, pa so me učil igrat šah, dal so mi stripe pa tak, pa tud hiše na drevesih s(m?)o gradili.

Je blo fajn. xDDx

...

Bla pr Savi s frendo! xsrcx TO sem rabla: reko, vodo!!! pa to bučanje, jess, kolk me pomiri... v štepiju bi šla sam mal na sprehod... (:sori:) - prav zrak, prana, voda, ta sound.. in barve!! je bla taka kot soča, kot krizopraz! Hudo v glavnem.

aja in čapljo sva vidli, mim sva se peljali na 10m, sem odprla okno in zaklicala: čaplja! xDDx pa ni niti trznila, je meditirala. xDDx

sem ful hvaležna frendi (pa tud da prenaša moje muhe).

aja sem ji rekla (ko sem jo s prsti pošlatala -vodo- kolk je mrzla): sej v bistvu pa sploh ni tolk mrzla...

pa je rekla frenda (ko jo je še ona): v bistvu je ledena. :D

Picasso

....kupoval mi je brzostrelke pa robote pa tak (imela sem samo eno punčko!!! - nekakšno predhodnico Barbike z bisernimi svilenimi lasmi, ki pa sem ji jih kasneje postrigla, pofarbala itd. x:o)x x:Ix)... pa hokejke!!! rjavo oranžno rumene hokejke, namest snežno belih ŽENSKIH drsalk. x:o)x

xsmx haha si te kar predstavljam kako strašiš z robotki x:Dx

Jaz tud nič spala (že nekaj noči), skrbi me za srce, ker mi sploh ne dela normalno. x:o)x x:Dx ne res, tolk špona k šus pa tko čudno, neritmično (k mam mal aritmije, trapast, glih js, k sem *ritmik*)...

Aritmija - itak (tudi) posledica premalo spanja - je srček utrujen, pa mu malo dogaja. Jaz imam že tako artimijo, če premalo ali nič ne spim, pa mu sploh dogaja :wOOt: ma sem se navadla xnckrivx

Bla pr Savi s frendo! xsrcx TO sem rabla: reko, vodo!!! pa to bučanje, jess, kolk me pomiri...

Voda :2src: kako je to fajn! Tisto šumenje, bučanje, ki preglasi še tvoje misli, očisti in napolni z energijo x8Dx

Latinski izrek

res, veš kolk je blo lepo! xsrcx

Ogromne količine vode, sploh si nisem Save tko predstavljala, že dolg nisem bla... je kar drla.. pa sej pravim, take barve je bila kot Soča... Noro.

Tam sva sedeli na onem laporju in poslušali reko... nad lepo.

Pa Triglav sva vidli..

ja sej jaz mam tud aritmijo pa včas sem imela previsok pritisk, sam mam zdej normalnega.

ja, precej sem bla taka, da sem rada kej ušpičla al pa kej ponagajala komu; sestrično sem ponoči strašila z baterijo na zeleno (ko je bla taka predpotopna in si naštimal rdeče ali zeleno) in sem jo usmerila od spodaj in jo zbudila (ko sva brali kake Drakule pa takšno x:px)...

...

sem bla povabljena na en event, pa se mi ni dal nikamor, se kar tle flosam. x:)x

Picasso

res, veš kolk je blo lepo! xsrcx

Ogromne količine vode, sploh si nisem Save tko predstavljala, že dolg nisem bla... je kar drla.. pa sej pravim, take barve je bila kot Soča... Noro.

Tam sva sedeli na onem laporju in poslušali reko... nad lepo.

Pa Triglav sva vidli..

Verjamem ja - včasih sem šla dostikrat tja - sem se vsedla na bus in se odpeljala tja do Save in potem šla hodit - v smeri ribogojnice, ob vodi dokler se je dalo, pa obvezno se malo vsest in pomeditirat v tisti notranji tišini xsrcx

Itak sem od vedno rada ob vodi, pa redno sem noter padala ko sem bila majhna - v Mali graben n-krat, pa smo potem cunje na soncu sušili da smo prišli suhi domov x:px

ja, precej sem bla taka, da sem rada kej ušpičla al pa kej ponagajala komu; sestrično sem ponoči strašila z baterijo na zeleno (ko je bla taka predpotopna in si naštimal rdeče ali zeleno) in sem jo usmerila od spodaj in jo zbudila (ko sva brali kake Drakule pa takšno x:px)...

Hehe x:Dx a tako navihana si bila? Jaz pa skupaj s sestrično strašila druge - vse, ki so nama prišli na pot - bratranca, strica, sosede,... sva si vedno zmišljevali nove in nove fore kako jih prestrašit in zraven naju je seveda pobiralo od smeha - luštno je bilo biti otrok x^x vedno smo kake ušpičli :inocent:

Latinski izrek

njo je blo simpl strašit... xDDx (pa čeprav je ona starejša, sicer samo eno leto)...

ja, voda! xsrcx

Picasso

Aritmija - itak (tudi) posledica premalo spanja - je srček utrujen, pa mu malo dogaja. Jaz imam že tako artimijo, če premalo ali nič ne spim, pa mu sploh dogaja :wOOt: ma sem se navadla xnckrivx

Haha nočem bit nesramna.. ampak to pa na stara leta rata x:px

Nelson Mandela

uh... sem se zdajle kar mal ustrašila... pozvoni spodaj, se oglasim, pa pravi glas, odprite vrata, policija... x?x :eek: (sem mislila da je kej v zvezi z avtom, hkrati se mi je pa čudn zdel da bi mi dam zato uletaval pa s takim resnim in odločnim, hitrim glasom, češ takoj vrata odpri!)

In pol je treba it še do konca hodnika še druga vrata odpret, policaj na vratih čaka, odprem, zakorači odločno v hodnik, kot da kaj jaz vem kaj...

je šel pa do konca hodnika k sosedom, ker je nekdo nekaj padel al kaj in je rešilc in kibla in vse...

Odštekano.

Drugač je pa tle čist divje, vedno je kej, recimo nekaj mesecev preden sem se sem preselila, so nekoga ustrelili tu (6 strelov!). In je res kar naprej kak štraufenpaht, 2x tedensko so kible pa rešilci pa tak...

(tko da morda mam s temi gležnji pa parkiranjem še ultra srečo, tok tok tok xDDx)

Picasso

hvala, a veš da sem jo res včeraj jedla.

glava me je pa že prej nehala bolet, sem se morala mal spočit pa reka mi je pasala včeraj...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...