free 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 fajna zgodbica Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Thanx Free (saj je čist sklestena, zanj sem jo čist razvlekla, jasno ) pol pa probej še tigrov gobec. Dej palec pa kazalec skupej in rata taka fest izboklina. Vrh izbokline je ta točka. kje rata izobklina? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Tam k prideta prsta skupej /mišica se dvigne/. Če s palcem in kazalcem oblikuješ črko u, je točka na sredini dlančne kosti kazalca ob kosti. Dej prst druge roke tja in stisn palec ob kazalec. Točn tam, kjer maš prst se mišica najblj dvigne, tko da rata izboklina. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Thanx, ja sej tko je blo, sam so glih ene žile tam pa mi je blo bad pritiskat (sploh če ne bi bla taprava) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Thanx, ja sej tko je blo, sam so glih ene žile tam pa mi je blo bad pritiskat (sploh če ne bi bla taprava) Med žilo, ki laufa po kosti /mal večja/ in žilo, ki laufa v pregib http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 cosma, kolk sem se narežala! še dobr, da sem mal naokol pršla. prec boljš To pa tudi nekaj šteje! Všeč so mi smeškoti, včasih povedo več kot besede. sej vem, da to nobenga ne zanima, tut mene še pred parimi meseci ne bi ja eni štekamo ...čak da bo začela po telefonu govorit, pa ko bo prvič rekla ooOOOOooo se ti bo zdelo, kot da je rekla otorinolaringolog ali pa prvič na kahlo...je treba takoj celo žlahto poklicat Ja nč, pol jih bom pa goltala, da noujo šle v prazno. sodelavec pr kavi razlagal, da pr bolečem grlu ga ni čez prežgan cukr s šnopčkom to tudi en moj frend prisega, ni ga čez cukr in šnops. evo že ližem, Free. da nisi djabe nosil. Vzem eno špico /svinčnik, pletilko/ No Mateja a vidiš??? jaz sem se malce pohecala ampak dr Butl pa to tudi svetuje ...malo pavze pred naslednjim intervalom pospravljanja...zgleda že skor kultivirano in iz škatlice še malo pa bo. No dokler tamala ne pride iz vrtca najbrž.... ah..Danes smo tla pomivali s kisom in nekaj kapljicami eteričnega olja, lepo se je pomilo. Priporočam vsem, ki se izogibate praškastim praškom. Vsem bubanim pobož in popih 1 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ufff kak dan Sem se že malo pomirila - sem šla vmes na kafe in čvek, pa sem malo manj razjarjena Matr kako so ene stvari in eni ljudje zagovedani Narediš nekaj zase, da se SAM spraviš v boljši položaj, pa te na koncu še usekajo zaradi tega. Ljudje, ki so plačani za to, da bi to počeli namesto tebe, pa ne naredijo ničesar, ti na koncu izstavijo račun zato ker si si sam pomagal... kje mi živimo? :xx!: V tej naši državi je očitno najboljše sedet na svoji riti in gledat v luft in čakat, da ti drugi pomagajo ker če sam kaj narediš, si za to še kaznovan... Ehhh Marsa pa probaj s česnom - veliko česna to je naravni antibiotik (da ne rabiš unih zobat), samo potem verjetno ne boš imela dosti obiskov Oooo tigrov gobec? Kaj vse novega izvem tukaj Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 auu kolk boli, vse bl... šal mam okol vratu, požrla blazoten česen da mi je zdaj slabo in se mi ful sline dela, pa ne morem požirat, k je vsak goltljaj kot da bi me zarezal z nožem... Probala točke, vse...presnetstvo! :xx!: zdaj si tam kuham, da bom v total bolečinah neki pojedla.grauž, še nikol me ni grlo bolelo. tkole pa res ne. me kar ves vrat boli. ne maram fizične bolečine. (psihično veliko lažje prenašam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 ne... ..... zdajle sem jedla zelje in krompir. z nad težavo, jao, prav trpim, tud če nč ne požiram, me strašno boli. a dej nehi no! a res al kaj! pol pa švicam tle in mi je vroooooooče, pa se komaj zadržujem da ne zračim (k sm mal tud zato se prehladila najbrž, k skoz zračim) aja našla mal medu, v enem lončku ga je še mikro. zdaj bom še čaj spila, hibiskus za spremembo. šal je pa čist moker. no sej to je dobr znak, se morm čist prešvicat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 joj Marsa oprosti - ampak tale s česnom je pa res smešna - si te kr predstavljam da si čisto zapretiravala - tko cel strok česna ... no če ne drugega, vampirjev pa res ne bo v tvojo bližino Meni je enkrat tako zadogajalo ko sem bila še mlajša - sem hotla po vsej sili na hitro ozdravet (nikdar ne znam biti na miru in se pozdravt do konca, vse bi tako - v enem dnevu, na hitro ) pa sem nekje prebrala, da ima peteršilj kao ful C vitamina, sem ga vzela en šop iz hladilnika in ga prežvečila vsega... šla samo še bruhat :xx!: brrr nekaj časa nisem mogla videt peteršilja od blizu Ni za pretiravat - z ničemer. Včasih telo prav zahteva počitek in te "pribije" na tla če preveč pretiravaš da te neha bolet Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 ja sej sem bla še zmenjena nekaj dons... itak bom doma.ja, tole s česnom kdaj pa kdaj izvedem (če se pripravlja kaj tacgale), pa ponavad takoj dela.V bistvu bi morala že včeraj vse to ali celo prej, pa je zato težje cajtat - k nisem dost zgodaj.Sam če me ne bi tolk bolel, bi blo vse ok, tko pa sploh nč ne morem, vsa sem v utripajočem bolečem vratu. Ja, peteršilj ima ful C vitamina.Hehe.... jaz ga tud kar tko jem, men je ful dober.sam ga nimam.nč c vitaminskega nimam, razen hibiskusovega čaja. sem frendo klicala zdajle da bi mi limone prinesla (to mi najbl dela), pa se ne oglas... v bistvu sploh nihče ne ve kolk sem boga - od bližnjih, sam tle travmiram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Marsa, najprej... umiri se. Preusmeri misli iz točke bolečine na nekaj lepega (mogoče voda, slapovi, brzice, cvetoči travniki,..., nekaj kar ti povzroči prijeten nasmešek na obrazu.Potem si začni počasi masirat tilnik in glavo, okrog senc, v zatilju, okrog oči, čelo,... čimbolj se probaj sprostit. Pij čimveč čaja, najbolje nesladkanega, ali pa z dodatkom meda in limone. Tudi sok iz prepražene čebule (mislim da poznaš recept) pomaga. Čimveč počivaj, brez vzglavnika. Predvsem pa umiri misli. Pa čimprej se pozdravi... če ne bo šlo drugače, pa le vzemi kakšen lekadol... če pa še ne bo šlo, pa antibiotike. 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 sem čist mirna...sem si pošiljala zdravilno energijo, ja, pa tud nekaj podobnega kot lekadol sem vzela.sem se šla pa v špegu pogledat in mam totalno bulo! Kot pest. čist zatečena.tko da fak. ne vem kako bom izvedla vse skupaj, pa še vikend je... (recimo kje bom dobila antibiotike, ker če bo šlo tkole naprej, bo cela pizdarija)no ja, nekaj bo že. hvala vsem za pomoč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 zdajle spodaj pozvoni, sem še mislila da se sploh ne bi oglasla, k se mi ne da met obiskov pa nč, je bla pa frenda, k se nisva nič slišali pa je šla slučajno na forum pogledat k je vidla da sm js komentirala v Dnevniku in mi je prinesla ful medu, nekaj limon, čaje in kivije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 zdajle spodaj pozvoni, sem še mislila da se sploh ne bi oglasla, k se mi ne da met obiskov pa nč, je bla pa frenda, k se nisva nič slišali pa je šla slučajno na forum pogledat k je vidla da sm js komentirala v Dnevniku in mi je prinesla ful medu, nekaj limon, čaje in kivije. Jaz sem pa žalostna .. mislila, da bo nekaj uspelo pa očitno ne bo .. saj ja, verjetno je razlog pa mogoče je še dober razlog, sam vseen .. makes me sad ne moreš met čist perfect lajfa, pol ne rasteš Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Kok luštno - včasih je dobro tudi malo pojamrat, pa potem tako lepo presenečenje doživet maš pa res fajn frendo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Jaz sem pa žalostna .. mislila, da bo nekaj uspelo pa očitno ne bo .. saj ja, verjetno je razlog pa mogoče je še dober razlog, sam vseen .. makes me sad ne moreš met čist perfect lajfa, pol ne rasteš ja no, sej mogoče pa še ni pravi čas? da ni tako dokončno? Kok luštno - včasih je dobro tudi malo pojamrat, pa potem tako lepo presenečenje doživet maš pa res fajn frendoja, obe frendi sta zlati! No sploh vsi frendi, me crklajčkajo od spred pa od zad. ja, včas je dobr pojamrat, čeprav se temu izogibam, k ne maram nasvetov (sploh če jih ne morem upoštevat in sploh, če moram energy pol v razlago usmert pa pregovarjanje... recimo zdajle v takem stanju se mi res ne da poslušat, da bi mi kdo razlagal, kolk je bad, k nisem plačala zavarovanja. k to že vem in mi niti mal ne koristi v tem hipu). Zato pa ponavad tud jamrat nočem.No dons sem se pa res tolk bogo počutla, da sem prav morala tle mal potečnart. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Jp, saj vem sam trapast, ker se jaz odločim, da je, pa se en drug odloči, da ni zakaj ne more bit po moje mijau .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 jah saj veš, zguljena fraza (sam se največkrat na koncu izkaže da je res tako) - da je že prav tko...No ponavad je to težko osvojit in je to približno tko fajn slišat kot meni nasvete. ............ dons je po snegu dišal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 aliana, kok si dala fajn tele misli od Loesje gor na osrednji strani, pa tud tle maš v podpisu. zlo fajn, ene so svetske njihove. men je bil pa všeč pozdrav v eni knjigi: čestitam da sem te srečal. (pol sem še 1 lekadol vzela in je mal boljš, mi je pomagal pri bolečini, hvalabogu!!!) ((zdej pa še tadruga frenda pride, čeprav sem rekla da ni treba, k mam že limone pa med... sam me bo pršla mal pocrkljat)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja, včas je dobr pojamrat, čeprav se temu izogibam, k ne maram nasvetov (sploh če jih ne morem upoštevat in sploh, če moram energy pol v razlago usmert pa pregovarjanje... recimo zdajle v takem stanju se mi res ne da poslušat, da bi mi kdo razlagal, kolk je bad, k nisem plačala zavarovanja. k to že vem in mi niti mal ne koristi v tem hipu). Zato pa ponavad tud jamrat nočem.No dons sem se pa res tolk bogo počutla, da sem prav morala tle mal potečnart. Itak - ni fajn če ti začne kdo smartesirat sploh kadar si čisto v ri** dons je po snegu dišal...Sniiih ja Zjutraj je bilo treba že prvič praskat - čist zmedena bila - preveč zgodaj, premrzlo zame upam, da jutri ne bo treba še kidat da bom šla lahko v službo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 men so tud hude ene od Loesje (Lučka ) ... sem jih prvič srečala v srednji šoli, nam je prfoksa za sociologijo jih dala za sestavljat pol sem imela nekaj časa sobo polepljeno s sprintanimi listi "naj šola ne bo na poti dobri izobrazbi" "waking up in the morning is my favourite extreme sport" "don't keep peace - share it" "lost. you're probably where you last put yourself" pa tale, mi je bla ena boljših: "not even all the mascara in the world could hide your beauty" ja, ful luštne so ene Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 ja, sam znam jaz tud smartesirat *neprofesionalna deformacija* (kao moram provajdat nasvet, jang pristop, ne zgolj poslušat, pač pa Nekaj pogruntat )No sej to je vse s skrbjo in ljubeznijo (ko kdo provajda nasvet), v resnici se mi zdi v bistvu lohk tud lepo, sam me živčno naredi, k mam tok specifično situacijo in k pol folk ne razume oz. vsak iz sebe percepira.Lohk 7x napišem da nimam medu in limon, bo vsak prišel z nasvetom, naj pijem čaj z velik medu in limon. Pač vsakdo iz sebe daje in razumeva.Tle znam bit pol jaz *preveč iskrena* (k smo ravno tam lapal dost) aha praskanje... no vsaj okol tega me ne rab skrbet k ne vem, mogoče je pa moj avto (in vse kar je not) že speštan bogve kje? men so tud hude ene od Loesje (Lučka ) ... sem jih prvič srečala v srednji šoli, nam je prfoksa za sociologijo jih dala za sestavljat pol sem imela nekaj časa sobo polepljeno s sprintanimi listi "naj šola ne bo na poti dobri izobrazbi" "waking up in the morning is my favourite extreme sport" "don't keep peace - share it" "lost. you're probably where you last put yourself" pa tale, mi je bla ena boljših: "not even all the mascara in the world could hide your beauty" ja, ful luštne so ene mega so ene ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ohh kok sem se pa jst mela fino v Londonu telih nekaj dni... Škoda ker sem že doma 1 Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Lepo da si se imela fajn, Brusnica. ............. jaz mam pa zdaj vsega boga tle. že kar preveč. je že prej frenda prinesla tud nek lekadol + C (v vrečki, valjda se raztopi v čaju ali vodi?), ta druga frenda pa zdaj tud limone pa mal medu, pa neke c vitaminske tablete pa kivi pa spešl je šla v dežurno lekarno po Tantum verde. Baje da ful dela (k je mel njen tamal nekaj podobnega). Tko da sm preskrbljena. Mi je tud boljše, lekadola sta prijela (ker tega ne uživam, mi pol kar zagrabi, včas mi zna bit slabo po teh kemijah, sam ker sem jedla prej, bo najbrž vse okej) in me vsaj ko ne požiram ne boli.Jes, da mam limone! To mi najbl pomaga. Pa med. Pol je vmes še frend klical... tko da sem že zarad tega boljš, k sem dobila ful ene pozornosti in ljubezni v bistvu. sam še grlo me boli. ........................ aja sva se s frendo ful režali, k sem ji odprla s tem šalom. zato k sem se jaz njej predvčerajšnjim režala k je mela čist zimsko opravo, šale in vse to, zdej pa sama s šali tu DOMA opletam (ona ga je mela zunaj) ........................ Butl je pa mislil da mam pletilke doma! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.