Mateja 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Mi je tud boljše...preberem tole in takoj hočem vsa vesela napisat, da kul, ker ti je boljš, pol pa naprej berem pa... sam še grlo me boli bravo, da ti uspe ob tem še tkole za hece bit. mirno noč ti želim, Marsa. upam, da bo jutri tud grlo nehalo boleti 1 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Joj hvala ti, Mateja! Js tud upam!!Ne sej prej nisem bla nč za hece, kot si vidla, sam jamr me je bil, čist grozn da sem tolk morila tle, sami moji posti, kot dojenček, kao nekaj me boli in cela groza... ampak nikol nimam teh bolečin pa jih nisem znala hendlat (kakšne jajčnike al pa kej *mojega* že obvladam... tega pa nikol nimam in sem tud preveč na olako pol vse vzela, me je pa bl ornk zvilo kot sem si mislila). Ja ko bi vsaj spala, to mene ful spašava, dober počitek/spanec.Dons ponoči sem pa zelo slabo spala in skoz bla nekako na pol budna... pol proti jutru sem mal zaspala... Zdajle si že deseti čaj kuham, tokrat žajbljev (prej sem si pa že korpivinega), mi je frenda prinesla ful žajblja, sam mensezdi je žajbelj za zaviranje potenja, to mi pa ni všeč... no ampak sej že zarad vseh teh litraž se bom mal spucala... ker razkužuje. upam da me ne bo razgnal, k sem si ful močnega skuhala, žajbelj je pa naporen za srce. upam da nom rabla jutr kakih antibiotikov lovit okol. Tud teb (in vsem) mirno in lepo noč! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 No, kako si (Marsa) pa danes?Kaj boljše? Če ne, mam zate geslo: Sumamed **********Preživela službeno "novoletno rajanje" ušesa me še dans bolijo - je.emti slabo ferštekerijo danes smo pa vsi hripavi - ne morš se pogovarjat, če je muzika na ful, da kar tla vibrirajo zdele pa delam v blaženi tišini Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 geslo:Sumamed No, Marsa a si še živa??? wow London, Brusnica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 jedva, totalna štala... zdej mam že tolk ozek ta kanal, k je tolk zatečen, da sem se ponoč ufurala da se bom zadušila. Boli k tajfl in totalno mam zatečeno, sploh požirat ne morem. Fak. Sumamed? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 sneži. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Haha, sem čakala kolk sekund bo trajalo od prve snežinke do trenutka, ko bo ograja zaropotala je že pred oknom, z velikimi učki, ves naščeperjen in tuli naj ga spustim not, ker je zunaj mraaaaz in mokrooooo in mijaaaaauuuu x:Dx *** haha, prejle pol ure gledala kitajčka, ki je razlagal kako se ventuze uporablja, v kitajščini, brez podnapisov ... sam je tko zanimivo zgledalo, da kar nisva mogla nehat .. pol pa vseen še mal pobrskam po DVDju in najdem, da se da vklopit podnapise pa sva šla še enkrat od začetka grem eno darilo zavit pa eno naredit in zavit .. obdobje strelčkov se začelo, zadnja leta jih imam cel kup okol sebe pa konec meseca je, moram oddat poročila za tečaje .. pa nekak si splanirat mal kolk lahko porabim za vsa ta darilca, ker me en kup stroškov čaka do novega leta, dohodki so se mi pa zmanjšali za 1/4 .. itak bo večinoma hand made, tko da ni panike .. zvečer pa večerja s sodelavci v srbski restavraciji in bowling potem ful boljše volje kot včeraj tlele gre zahvala tud Pujsiti (pa še eni frendici) , ker sta me spomnili, da se je včasih treba mal zbrcat in začet kak pogovor .. najprej sem kak liter vode spustila in se dve uri sama s sabo menila pol pa še z ostalimi vpletenimi .. it helps .. saj se ni nič spremenilo, razen mogoče moje dojemanje vsega skup .. pred 10 minutami je je še zeblo, zdaj mi je pa glih prav .. mehek, topel, tigrast termoforček na kolenih ful pomaga 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Hojla Marsa Zdej je pa cajt, glih taprav, da si zrihtaš al sumamede al pa ospene. Une, tavelike. Zgleda, da se je angina razcvetela kt gautroža in čeprav si proti kemiji, je včasih vseen manj nevarna, kt da je ne vzameš. Bi znal bit zdele tak primer. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 Thanx Butl za pozornost in skrb. sem gruntala, kaj če je kaka alergija... lohk bi blo tud od zoba (čeprav nimam težav z zobmi). zato k nisem nič prehlajena, nič ne kašljam itd., nič prehladnega ni v bistvu... menda niti vročine nimam... sam totalno oteklino.sem že mislila 1 Claritine požret.Kako pa se dobi Sumamed oz. Ospen brez recepta? Očitno je blo sam par snežink, je že nehal. Čez dve uri bi morala met nek RA intervju. Pa sploh govort ne morem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Thanx Butl za pozornost in skrb. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif sem gruntala, kaj če je kaka alergija... lohk bi blo tud od zoba (čeprav nimam težav z zobmi). zato k nisem nič prehlajena, nič ne kašljam itd., nič prehladnega ni v bistvu... menda niti vročine nimam... sam totalno oteklino.sem že mislila 1 Claritine požret.Kako pa se dobi Sumamed oz. Ospen brez recepta? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Pri angini ni prehladnih znamenj /če ni kombinacija/ , je pa vročina skor zmerej, tko da bi ti morala dons met kr fest gretje /38, 39/. Mrbit je pa res alergijahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif . A maš kej belih oblog na mandljih? Se ne dobi brez recepta, razen, če maš kakega znanca, ki jih ma. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 ne nč belih oblog, nč gnoja, vse čist kul zgleda, razen rdeče.Vročine po mojem nimam, čeprav me mal *kuha*... bolj švicam...ja, jeseni mam pogosto alergijo, sam ne vem kaj zdej cveti. Grem poiskat termometer pa si bom zmerla vročino. Super, hvala ti da te mam tkole *na zvezi*. *ne najdem je* termometra, ne štekam, kako da ga ni v uni škatli.sam po mojem nimam vročine. al pa 37.2 al pa kej (glede na to da mam hitr 37).sicer je zase težje rečt (pr drugih vedno pravilno presodim), ampak zelo visoke ziher nimam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Sumamed b.p. v hr. lekarnah - za kune, valjda čeprav, kokr sm mal poguglala, sem zdej rajši za Ospen-e. Pri nas ne vem, če se Sumamed sploh dobi (Pliva?), je pa za gnojna grla super učinkovit pencilin. Pencilin pa se nahaja tudi v drugih (komercialnih) zdravilih. Penicilin so slučajno odkrili na (zelena barva) plesnivi limoni. Ergo, če NIČ drugega, lah zelene plesnive limone oblizuješ Zdej pa resno; poglej si v grlo - globoko, kolikor pač gre. V kolikor gre za kake (bele) obloge, čepke ipd., se NE ZAJEBAVAJ in pejt h dohtarju. Maš lah kak komplike z gnojnimi anginami in potem še strašnejšimi konsekvencami :xx!: Če pa maš (samo) živo rdeče in fejst zatečeno, pol pa furaj alternativo. Vsekakor ti antibiotike predpisuje samo zdravnik, kar nekaj na pamet pa je najbrž jasno, da se ne gloda.Aja, sama (pri sebi) sem opazila, da v kolikor me boli grlo, da VEDNO, ampak res vedno, ko prešvicam šal/ruto (ki je ovito okol grla, jasno 25h/dan), ga je treba zamenjat s čistim (ne sam posušenim); zgleda kokr, da je bolezen izšvicana v šalu - te pa najbrž nočeš ponovno v grlu ******porkafix, si me prehitela, prawš, da nimaš nič oblog. Super.Čeprav angina je lah virusna, al pa bakterijska. Vročina 39+ je dober pokazatelj, ja Claritine je za alergijo - antihistaminik 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 **že letim na Hrvaško v lekrano po Sumamed. Thanx, Cookie. ne 39 stoprocentno nimam.ne nič ni gnojno, sem še 1x pogledala.ja vem, claritine. sej pravm da bi lohk bla alergija, pa da bi zato se mi odebelilo žrelo.K dr. ne morem.No nekaj bom že.Trapast k ne najdem termometra, sem mislila da ga bom sam vzela. sploh ne štekam kje bi še lohk bil.ja oteklina gre težko sama nazaj, za ta del bi blo kul antibiotiki, samo bom morala bit pač brez.Grozno da se mi gre tole zgodit. Zdej pa spet sneži in to kar ornk. Zdej me je ta za intervju klical.. kakšen glas, sploh nisem mogla govort! prej nisem vedla k še nisem z nobenim govorila.In je rekel, kaj pa če bi pol kasnej? ob štirih? kao, v treh urah bom pa čist kul že.tko da ga nisva opravila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Sumamed..... antibiotik Mislim, da nimaš več kaj čakat in takoj k zdravniku. Zdaj bi že moralo biti bolše, če bi bilo virusno, a očitno je bakterijsko in tu pomaga samo antibiotik. Tele bakterije se lahko razpasejo še kje drugje ne samo v grlu in potem boš imela težave na kvadrat. Ne odlašaj več, pojdi takoj. Nekaj postov spregledala, pa sem ponovila tisto, kar so drugi že napisali. Lej, če imaš osnovno zavarovanje, lahko greš vseeno k zdravniku, osnovne preglede in preiskave tako sodijo v to področje zavarovanja, doplačati moraš samo neko malenkost, (okrog 1 euro). Tudi v lekarni doplačaš za zdravila, sicer nekaj več, okrog 5 eurov. Je pa še ena možnost... če te ne poznajo... frenda... pa kartica... pa tak naprej... Tudi moj 6 tednov stari vnukec je v bolnišnici od sinoči, so ugotovili, da ima bakterijski uroinfekt. Tako,da je na infuziji z antibiotiki. Upamo, da bosta z mamico že jutri doma. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 No, men vedno pomaga tale recept pri angini narezes eno cebulo pa eno jabolko v liter vode prekuhas, pocakas da se malo ohladi in spijes pa sploh ni tako slabo, kot se slisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 Hvala vsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Samo to parkrat poskusi ponovit, men skoz pomaga..saj je cebula naravni antibiotik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 js sm Mitji pa Timu take zvarke packarla, k sta mela angine pa to, pa je vedno delal (rajši si ne predstavljate tega ).Zdej pa 3/4 tega nimam.Mogoče kivi s čebulo zmixam. Odštekano.Ufurala sem se v ta termometer in da si zmerim vročino in to in vse prebrskam, razmečem, k sem mrzlično iskala, na koncu obupam in grem celo k sosedi (pa mi je tolk tečn gnjavt), pa prav ja sam mal.... pa začne iskat, pa pravi, čudno pa vedno je bil tu. In ga tud ona ne najde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Ordinacija brez- zdravstvenega zavarovanja Mogoče je pa to ena izmed rešitev. Sem že darovala zdravila, ki jih nismo potrebovali. Lahko darujete tudi vi, če imate zdravila še v roku pa nimate kaj z njimi. Snih je in snehuje Danes je tamala želela imeti rokavice, ker bo sneg. ne vem od kje ji to. Najbrž s televizije prijavila je, da gre smučat. Lansko leto niti pomotoma ni hotela stopiti na sneg. Cel teden na smučanju je preživela v zaprtem ali pa smo jo nosili. Če je bilo skidano je hodila, če ne pa noge u zrak pa niti milimetra naprej ... uh...dogaja, samo ne bom morila 2 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 ok, parne inhalacije Pa ne vrelo vdihavat menda sol imaš pest soli na L vode, segreješ skor do vrelišča, preliješ v lavor, posodo, parni inhalator...inhaliraš dokler je toplo. Pol pa svež šal okol vratu in počivat po kovter. Prešvicaš.preoblečeš v sveža oblačila.ponoviš kisovi obkladki, obkladki z glino? 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 ja sol imam, ne praš kero. včer mi je pomagala, sem grgrala slanico. ej tolk je vse bad (tale situacija, čist brezizhodno vse vidt), da mi v bistvu že dol visi. Bo(m) že, sej sem še zmeri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 jedva, totalna štala... zdej mam že tolk ozek ta kanal, k je tolk zatečen, da sem se ponoč ufurala da se bom zadušila. Boli k tajfl in totalno mam zatečeno, sploh požirat ne morem. Fak.Prebiram tvojo srhljivko v nadaljevanjih in upam, da cimprej najdes varianto za pozdravit tole . ful boljše volje kot včeraj Snih je in snehuje Danes je tamala želela imeti rokavice, ker bo sneg. ne vem od kje ji to. Najbrž s televizije prijavila je, da gre smučat. Lansko leto niti pomotoma ni hotela stopiti na sneg. Cel teden na smučanju je preživela v zaprtem ali pa smo jo nosili. Če je bilo skidano je hodila, če ne pa noge u zrak pa niti milimetra naprej ...Berem ja, da imate sneg. Jaz ga iskreno povedano ne pogresam prav prevec. Se mi je verjetno pregloboko vtisnila v spomin zima, ko sem vstajala ob 4h zjutraj, da sem skidala sneg z dvorisca, da sem lahko sla v sluzbo po velikokrat nespluzneih in zaledenelih cestah. Pa tudi sicer od nekdaj ljubim sonce in poletje. Tule je pa sneg nekaj strasansko romanticnega in v blizini Mexico Cityja vcasih zapade kaksna mikro krpica snega. Druzine se odpravijo tja na izlet z avti, da naredijo mikro snezene moze, Je pa zdajle zima tudi pri nas. Stene so priblizno 5cm debele, brez izolacije in ni ogrevanja. Tako da sva pred kaksnimi 3mi tedni, ko so bile jutranje temperature okoli 0 prenesla TV v spalnico, kjer je tudi zimska oprema (oddej malo morje) in sva se vsako popoldne zabubila pod primerno kolicino oddej in gledala TV, brala in igrala Scrabble. No ta moment smo spet med 10 in 15 zjutraj. 666 , sem ga ujela enkrat na pofocku 3 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 Pujsaaaaa!!! (a muck pa nč ne dobim? ) Hvala Lili Mai, ja, včeraj mi je frenda prinesla žajbelj, ravno sem ga precedila (po kakih 5-ih hibiskusovih, koprivnih in timijanovih in podobnih). Zdej sem pa taka kot v unih otroških knjigcah, ko je koga bolel zob, pa je imel tisti robec ali ruto zavezano pa zgoraj vozel(j?) . Vročine v bistvu ziher nimam. sem hladna ko špricer. Pojedla 2. lekadol, mam 2. obkladek s slanico, se mi zdi da je kar mal boljš, čeprav pol si grem pa zamenjat, sem pa še vedno ful zatečena. Do jutr zdržim, jutr bo pa čist druga pesem! Mogoče si skuham kako čebulno juho al pa kej, sem blazno lačna, sam me je groza jest. mam super kruh od mat (ajdov z orehi) in ga ne morem k je tak suh in bi me praskal. Pravzaprav nisem tolk slabo, zdajle sem mal počivala pa mal sem *čarala*. sem se kar prepustila in s tem kar pač mam. kaj pa čm, reva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 (popravljeno) ooooooooo Svinjoslava kjesti kučo stara??? Lepo te videti naokoli 10-15c kaj to je? Mi imamo yeaaaaaaaaa se spomnem ja teh tvojih nočnih kidanj še noben medveT ti ni pomagal, tolk je bilo snega.Rada imam sneg Me je klical dragi, da se naš otrok kepa in mavža in da je že čist mokra od snega, pa se še kar smeji in veseli in je čisto preč od veselja. Naju je bilo kar malce strah kako bo-glede na lansko leto, ko ni tudi pod točko razno hotela stopiti na sneg.Baje je zmanjkalo otroških snežk v trgovinah s čevlji je bil menda naval od ponedeljka, ko so napovedali sneg.Ker sem imela tako izkušnjo lansko leto sem letos modro kupila snežke že avgusta Po ra poročajo o totalnem mrku na primorski ac, prijateljica, ki je doma iz onih koncev poroča da ni konec sveta, solidna količina snega in mraz.Jutri bi morala na Primorsko bom raje doma ostala. Ziher je ziher. vesele snežke ..... Zalaya za dojenčkota da čim prej pride domov in ozdravi. Popravljeno 26. november 2010 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 premal gre nazaj s slanico.. ves dan mam to gor, pa mi tile šali pa plenice pa vse opletajo , pa je šla oteklina sicer mal dol, sam premal.popoldne je najhujše, proti večeru, včer je blo tud tko.Skuhala čebulno juho s korenčkom, mukoma pojedla... Kliče frenda, se z groznim glasom oglasim in rečem, ne morem govort, in jo je zaskrbel in to, in je stvar zdaj taka, da če nom jutr zjutraj boljš, me popoka in pelje k dr. Sem se branla z vsemi štirimi, sam me ne šmirgla, prav da noče da crkavam in celo da če bi ponoč me kej dušil al pa kej, nej jo pokličem. Tko da zdej lohk že luftam, k grem jutr k zdravniku.Haha! zdej grem lohk na trance, k sem povabljena, en mrzu pir, pa bo. Sva se pa režali, k sem rekla kako da je kej ona itd. in kao da js itak ne morem govort, pol pa hehe! v smeh padeva obe, ker kao vedno jaz govorim, zdej bom morala bit pa tih pa bo ona. In je rekla da sem carica, k se "s tem grlom lohk na svoj račun smejem". No vsaka stvar je za neky dobra: bom pa vsaj zvedla kwa mam za enga boga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.