Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Sanjala sem, da sem bila v Afriki v džungli, med črnskim plemenom in pigmejskimi gorilami. Pekli so perutnino, bil je cel praznik, ker se je rojeval nov mladiček gorila. Še vedno slišim zvok bobnov in prepevanja plemena... aaa jaa ja ja ja...

Pa mladiček je imel plave očke ko je pogledal proti meni. Odrasle živali so pa ble visoke tam nekje do meter in pol, mogoče manj.

Malo prej sem šla brskat po googlu če kaj najdem o teh gorilah, pa na moje presenečenje ne najdem nič. Menda so jih opazili na obali Gabona, sama čutim da so resnične, ne najdem pa niti ene same slikice.

Bi vedel kdo kaj več o teh gorilah?

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

... očetovo prijateljico? ...

Nat, vse ob svojem času x;)x

Te podpiram, sama bi podobno ravnala x:)x

...

Bi vedel kdo kaj več o teh gorilah?

Žal ne. Poznam pa cel kup opic :o|o:

Vsem Sumamed-jedcem sporočam, da so s Sumamedi zaključli do druge polovice leta 2012 xpartyx

Danes je tak, "želvji" dan. Bi se lepo nekam zabubila in mal "pomeditirala" nek med Tukaj in Tam xrosex

ampak ne morem, sem v službi in je treba delat xsingx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Vsem Sumamed-jedcem sporočam, da so s Sumamedi zaključli do druge polovice leta 2012 xpartyx

Danes je tak, "želvji" dan. Bi se lepo nekam zabubila in mal "pomeditirala" nek med Tukaj in Tam xrosex

ampak ne morem, sem v službi in je treba delat xsingx

x:Dx

Cookie, ti s tolk zabavna! x8Dx

Prav fajn da si tle, maš tako posebno svojo energijo. :palec:

(pa še velik veš pa vse to... xDDx x;)x - da nouš glih sam zabavna xDDx)

Cosma ti tud, dbest da si še tukaj, *stara garda*! Ne damo se pa to! xupx :vragec:

V zvezi s pogrešanjem... nekateri se bodo spomnili (pujsa morda), da smo se okol tega clo že kregal (!). Ne morš verjet! x:o)x x:Dx

Skratka, imam en svoj odnos do pogrešanja...

Kao, nekoga blazno pogrešat. Ja, sej, sej ga lohk. Škoda k ga ni (tle)...

Ampak: ima možnost, da bi bil tle (če jo seveda ima, lohk ma tud kakšne okoliščine in nima dostopa al kaj jaz vem). In ga ni. xnckrivx

Čemu ga torej pogrešat? Očitno si je izbral ali ga je življenje postavilo nekam drugam.

Jaz mu lohk sam želim vse fajn.

Hočem rečt, s tem ga v bistvu lohk tud obremeniš...

Misliti na nekoga zame tud ni nujno ga pogrešati: kao, nadnujno morš bit tle.

Če nočeš, te pa ni. Fino, hvalabogu da imaš izbiro oz. da ti kej dogaja. xDDx

Pogrešam pa seveda vse Lie, Astre, Bobnarje... skratka vse, ki so bli tolk časa del tega tu.

Bodo že še prišli. Če bodo hotl. xokx

In seveda Matejčka: kako smo danes? Še migamo? Al so nas že odnesle vse te silne vode? x:px

....

Jaz - super. Otekline mam še mikrič (čakam tud ms, se mi zdi da bi lohk blo povezano oz. računam da bo bolje pol).

Lepo je zunaj, men je všeč zima, jo zlo maram, je taka kot en del mene. :vio:

Pa je tud taka spokojna (no ta del je pri meni izključen x:Dx).

Pa zunaj sem bla.

Kolk trapast. Se spravim ven, ker mi je zmanjkal limon. Torej v bistvu sem šla sam po limone (pa banane). In so ble samo še 3 limone - ena gnila in 2 posušeni. x:Dx

In sem vzela tisto manj posušeno (čist nadmiceno), po mojem bo za ene 7 kapljic soka. x:Dx x:px

Se prav sem šla praktično za djabe ven.

Pa še mona brez marele, avtomatično je nimam. K sreč mam kapuco.

aja edin zoprn pri zimi so pa vse te puhovke pa blazotni šuhi pa vse to. xDDx

*no zdajle so me pa še po telefonu masirali nekaj. xrolleyesx

(še vedno mal težje govorim, če dlje)

** pišuka zmer morjo bit te moje solate al pa jamrarije navrh :o|o: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cookie, ti s tolk zabavna!
xyesx xokx

Cosma ti tud, dbest da si še tukaj, *stara garda*! Ne damo se pa to!, se mi zdi da bi lohk blo povezano oz. računam da bo bolje pol).

xzobkox xcheersx

In seveda Matejčka: kako smo danes? Še migamo? Al so nas že odnesle vse te silne vode? x:px

včeraj sem še bolj mrtvaka plavala, evo, dons pa že skor kravlam x:px

ob vsem tem čaju sem spotoma še astrološko znamenje zamenjala. (call me xribax )

Jaz - super.

xsuperx

in medtem je že kar december, al kaj :huh: xnckrivx

uživajte v zimskih vragolijah. mene plundra/kidanje/mrazzz sicer nič kaj hudo ne očara, a mi je vseeno zima lepa. xsrcx

x:Dx

Cookie, ti s tolk zabavna! x8Dx

Cosma ti tud, dbest da si še tukaj, *stara garda*! Ne damo se pa to! xupx :vragec:

Pogrešam pa seveda vse Lie, Astre, Bobnarje... skratka vse, ki so bli tolk časa del tega tu.

Bodo že še prišli. Če bodo hotl. xokx

** pišuka zmer morjo bit te moje solate al pa jamrarije navrh :o|o: x:o)x

Se strinjam za Cookie, meni tudi zabavna brati. Včasih me skor z žoge dol **odpihne** x:Dx ko prijavi kako **ta šarf**

*ja, ja že d best, da smo tuki stara garda, samo se mi zdi, da smo bolj ali manj grintave :madpro:

*pogrešam tudi jaz...ampak zdej k je veseli december **lahko to rečemo** Mogoče jih pa :xmas: prinese naokoli.

**solata mora tudi bit, takle mamo x:((x

včeraj sem še bolj mrtvaka plavala, evo, dons pa že skor kravlam x:px

ob vsem tem čaju sem spotoma še astrološko znamenje zamenjala. (call me xribax )

Super, da si boljši xwizardx . Sm pa :wOOt: k nisem vedla, da lahko zamenjaš astrološko znamenje. Pišuka Polde xscratchx vsak, dan se kaj novega naučim.

Mi smo tudi malo boljše, čeprav tamala kreha k tavelika in smo ponoči spet imeli ibunge, že tretja noč s skromno odmerjeno dozo spanca :blink: . Čez dan ji še gre, ko pa pade noč pa kriza nastopi.

Drugače pa ful vesela snega smo sankali in tudi smučali, tamala čist not padla v smučanje in bi zdaj samo smučala.

Upam na mirno noč xflowx

*v soboto je tradicionalni Sila bazar na GR.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sm pa :wOOt: k nisem vedla, da lahko zamenjaš astrološko znamenje. Pišuka Polde xscratchx vsak, dan se kaj novega naučim.

to je čist simpl - držiš se navodil naše šefice, da morš 3. dan spit 6 litrov čaja in preobrazba se zgodi čez noč. xsurprisex no, najprej mal na :frog: vleče, pol pa xribax . takle mamo xnckrivx

Upam na mirno noč xflowx

mirno nočko vam želim xcrossfingx . (a deklič pa kar smuča!? upam, da dobim kakšen dokazen material na mail

Cookie za predsednika! xsuperx x:px

Haha, Mateja, mrtvaka! xsmx

(in jaz se krohotam! x:o)x tamal je znal kdaj rečt [recimo pr kakšnem filmu, k mam pogosto mal *škodoželjen* smisel za humor, so mi komične kake situacije, k ma un celo frko x:Ix] no in je znal resno me opozorit: to sploh ni smešno! :o|o:

Nakar sem jaz seveda še v bolj besen smeh padla! x:Ix x:Dx)

4. dan sem pila še več več več čaja (ne 3.)... ker nisem več mela tablet (k so sam 3), pa da splahnem vse te kemije iz sebe.

In sem čist *izmita* od znotraj.

Superička!

Že včeraj tud sploh nisem več švicala, tko da se počutim blazno prečiščeno in super.

Tko da mi je pravzaprav tale bolezen clo koristila. xokx

Sem mislila gledat Filadelfijo, pa se mi ne da...

Ves dan sem mela telefone, skoz je blo kaj, kar po 3 naenkrat.

Frenda mela r.d., sam je bla preveč zgažena za se vidt, bomo med vikendom najbrž izvedl...

Po spet 14-dnevni zamudi dobila honorar, tko da bom lohk plačala najemnino (z zamudo sicer :o|o:)...

Nisem zlo velik naredila (no velik enih drobnih prčkarij tle na kompu), sem pa mela s sabo fajn dan, meditirala in tko...

... in sploh sta zame današnji in včerajšnji dan za prav nekam si ju zapisat: xsrcx

Dons bom šla pa najbrž prej spat (in upam da bom zbrala voljo da me ne bo zagrablo moje nočno prehranjevanje x:Ix -tko k včer-, k sem vsa vesela k lohk jem... pa pač tud, k ni pene).

Aja dons sem se stehtala in sem mela oblečena (sicer v pajkicah in majci sam) 52.5 kg. V redu, sem še mislila da bi lohk blo manj. Sej zdej se že redim nazaj počas.

Se debelim, bi rekel Tim. xDDx

Vsem lepo, sanjsko noč! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..

*v soboto je tradicionalni Sila bazar na GR.

x:px opa, morm NUJNO it pogledat x^x

...

ja, naspat se full pomaga. :palec:

tole je za začetek NUJNO. Pol pridejo na vrsto pesin sok, čajčki, obloge, mazila. Šele pol, če to ne prime, so pa tetke tabletke x;)x

Cookie za predsednika! xsuperx x:px

...

joj, nehite s tem :o|o:

Nimam nič cajta, morm napolitanke delat, pa piškote spečt, pa zdele razmišljam kako bi lepe škatl(ic)e naredila, na terasi (končno obnovljeni xrolleyesx ) me še zmer čaka venček (adventni - iz nekega super bora, baje iglice nič ne odpadajo, sam dotikat se ga ne smeš :o|o: x:o)x ) za okrasit do konca,...da tega, da "masiram" dragega, naj mi končno že zabije leseno štango v kolut - da nardim božično jelko (se še odločam med vresjem in mahom) niti ne omenjam.

V glavnem gužva x:px

Jast vas mam tut rada fse :kiss:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O, Cookie čist čustvena xcivx x:)x

Čist fajn neštudijski dopoldan preživela :) s taščo, šli peš na tortico, pol na na knjižni sejem bluzit pa še par opravkov ..

pa z I. v menzo jest, ni bilo časa kuhat ...

ja nič, bo pa študijsko popoldne, sam da si prste in nos odmrznem x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx tetke tabletke :palec: ma jst kr preskocm ves tist "balast" veckrat x:Dx x;)x

caje itaq skos pijem, spim kokr pac je, jem tut tko, oblagam se itaq z vsem in svacim (se posebej tule :OoO: :fiju: ), da mi potem tusiranje pomaga, pa se kej drugega... vitamina C acerole pa itaq skor nkol ni prevec; razen v pomanjkanju v denarnici. :vio:

tole je za začetek NUJNO. Pol pridejo na vrsto pesin sok, čajčki, obloge, mazila. Šele pol, če to ne prime, so pa tetke tabletke x;)x

ma ne, mal limon pa medu pa čebul pa kivijev pa sumamedov, pa boš kot rožca! xDDx x:px

..........

Jaz tud dons imela zlo lep dan, sicer nič posebnega v delovnem smislu, bl *ribja posla* varianta, no sam sem se zbrcala da sem vsaj nekaj najnujnejšega pod streho spravla, pa še to ne vse, me čaka še mal zdej.

Pa še nekaj sem pospravljala ene knjige pa slike pa kuhala sem pa cote prekladala (da sem tud bla še kr 'gospodinjska').

Tak lenoben fajn dan. Nč mi ni blo hudga dons skratka. xDDx

Upam da ste vsi OK in da že salte dogajajo, srfanje itd. (namest mrtvakov pa tega x:px).

......

aja kera ma tle bulo v niku? x:o)x x:Dx x:px

Picasso

Eno tiho, spokojno dobro jutro. xsrcx

Zasneženo, tiho, spokojno je zunaj. Snega do kolen. Sem na toplem, mi ni treba od doma. Fanta sta po sreči prišla na cilj, tako da odpade tudi ta skrb. Sem se odločila, da bom danes čist zimsko spokojna xDDx

Težave in skrbi bodo danes ostale prekrite in utišane in se prepuščam spokoju, ki je okrog mene. Svet je tako spokojno čudovit, tih, čist, lep... :2src:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

:vragec: Skasirala sem med tem časom - predvčerajšnjim pravzaprav, Rotha virus (valjda se mu reče tako) bruhalna, driskalna, mišično oslabela in boleča. Me gospodič odpelje k dežurni - sem se najprej nekaj bunila, ko pa sekretna školjka moja frendica ratala -objemala jo kot da mi gre za življenje, ni bilo več druge. Danes bi morala na kontrolo k svoji zdravnici - javim v službo, da sem na bolniški, vsi primerno sočustvujejo z mano...danes zjutraj pa: ja kje pa hodiš??? Se ti je zgodilo kaj? Kako kaj, jaz grem k dohtarci..pa sodelavec ves nesrečen..ja smene ni..crkneš od jeze. In potem preverja...ja..niso se nič organizirali in ekola..bom ziher firmo podedovala, da so se mi zasmilili in namesto k dohtarci sem prišla delat. Nisem pa se mogla upreti in sem jih šefu kar napela in oznanila, da bom danes tule za število. (nekaj v tem smislu)

Sem pa veselo potalala tole naprej - je naše ta mlajše dete že obležalo in bruha. Gospodič tudi nekaj jockal da ga glava boli...skratka, ker me hočejo imeti še v službi - bom očitno radodarna še tu.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

uhuhu, venček je "za mano". Mislm, sem ga okrasila. Zalaufala pištolo za lepljenje z vročim lepilom, nalepila tiste 4 storžke in nekaj belih zvezdic iz filca. Moram še razmislit, al bi storžke narahlo po vršičkih pozlatila s čopičem al bi jih pustila pri miru - da ne bo kičasto xcivx

sem se odločila, da furam "naravno" letos. Se pravi, nič plastike (še posebej pa ne smrečice :O: ) Ne maram plastičnih novoletnih jelk, je nimava in upam, da je nikol ne bova imela. Čeprav moji in njegovi furajo plastiko že,...hm, hm 20 let? Se pravi, morda niti ni tako narobe. Zaenkrat sem (še) proti x^x

Nabavila mini vrečice, kamor bom zapakirala piškot(k)e, škarje ki vijugasto režejo papir - tole za pokrovčke od marmelade in ozek, rdeč, satenast trak za prevezo.

Natalija, sočustvujem :sori:

in jim kar malo privoščim - tvojim sodelavcem x:o)x

Korenčkova juha z lovorjem - tole sem jaz vsiljevala dragemu z bruhalnimi/izločevalnimi simptomi x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Woohooo, do 12h že tri poglavja predelala :palec:

trtica me boli od sedenja .. če bi imela rep, bi mahala z njim, mogoče bi kaj pomagalo :o|o: tako se pa samo vsake pol ure mal sprehodim in pretegnem in ene par vaj naredim ...

loesje

Spet nazaj -

Nat :flowers: xupx xwizardx xcrossfingx sočustvujem... ampak način tvojega pisanja je pa totalno zabaven... :wOOt: x;)x

Mysti, velik velik velik čajčkov pa limon pa medu... joj upam da boš do torka boljša... (kok sebično x:Dx x:px - ma sej se ne sekiram da ne bi blo družbe, folka bo tm ogromno, sam samo ena ti si... xsrcx če ti ne rata ti pač ne rata, sam da bi se ti boljš počutla...xupx xwizardx xcrossfingx)

Dons pa na 90s techno na metelkovo xzobkox xcivx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Po enomesečnem učenju non stop, lahko zdaj malo zadiham.

x8Dx :palec:

... xcrossfingx

---------

Hoj vsem!

Upam da ste vsi ok (Mateja? :irs:)..

Jaz ok, sam ful me nekaj gnajvijo vsi dons! :angry:

100 stvari. sem mela ene opravke dopoldne zunaj, pa je kr gravž, plundrast pa tko... pa se tud že čuti to bedasto* (*sori vsem k vam pomeni) "prednovoletno vzdušje" xrolleyesx.

Namest da bi blo lepo pa vse, vsi čist živčni in z milijardo plastik. x:o)x

Že zdaj! Kaj šele bo! x:Dx xrolleyesx

sem na nekakšnem skoraj *postu* (tolk in tko k mi paše) in spijem blazotne količine čaja še vedno. Prav nalivam se v bistvu. x:o)x sam dokler mi paše... nč pa se ne potim (sam skoz na wc hodim :inocent:).

Uh dons sem pa tolk lepe sočne limone dobila! xokx

sam zdej sem prenehala s petimi kilami dnevno xDDx x;)x

Zdej jo sam še zjutraj, pol pa čaje tolčem brez vsega, kot vedno (razen zadnjič ko sem se cajtala).

Lep snežni dan oz. preostanek dneva vsem! xduhx

Picasso

Po enomesečnem učenju non stop, lahko zdaj malo zadiham. Itak sem bila tako napsihirana zadnji teden (da ne govorim kakšen podvig je bil priti v sredo pravočasno v ljubljano, ker je bil sam led povsod ... z vlakom potrebovala od 5.50 do 8.20, da sem pri šla na izpitno mesto. xrolleyesx). Ma tudi dihat nisem mogla prav. x:o)x Posledično mi je po opravljenem strokovnem izpitu vse dol padlo, vključno z imunskim sistemom, in danes se vlečem kot megla v službi ... čakam, da grem lahko ležat v posteljo. S čajem in limono. In mačko. x:Dx

a strokovnega si imela danes? isto moj nekdanji sošolec z zgodovinarskega faksa...mogoče sta se kaj srečala, Gašper mu je ime...tako, malo poseben izgleda x:o)x

Je pa diplomiral prvi iz naše generacije x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hoj vsem!

Upam da ste vsi ok (Mateja? :irs:)..

Jaz ok, sam ful me nekaj gnajvijo vsi dons! :angry:

pofočk :madpro:

Nisem še čist za desetko, ampak gre na xupx (mi pa nekaj z bronhoskopijo grozijo x:((x )

Včeraj je bil pa res en tak dan. Vsi bi vse naenkrat. Daša se je na koncu že kar režala, ker je bila že prevelika norišnica. Vsem se mudi, vsi bi zdajle, prec, a lohk čez eno uro pokličem, če je že, blabla :mex:

Lep vikend vsem :palec:

vsi nekaj bolani :sori: naj se vam čimprej uredi :palec:

jaz si pa urejam stanovanje v franciji za čas erasmus študija...sem že čez poletje pošiljal prošnje za informacije, kako vse urediti, pa niso nič odgovorili :vragec: sedaj, ko sem poslal nekaj dni nazaj spet prošnjo po nadaljnih informacijah, kako urediti vse skup, pa spet nobenega odgovora :vragec: :xx!:

kako naj si človek tam sploh uredi stanovanje? a bom moral privat iskat in 3x toliko plačevat kot bi za študentski dom? :o|o:

škoda, da mi francoščina še ne teče toliko, da bi se lahko kar po telefonu pogovoril...sem zaradi google translatea vezan na maile x:o)x

sploh ne vem, kaj naj... :sori:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

vsi nekaj bolani :sori: naj se vam čimprej uredi :palec:

jaz si pa urejam stanovanje v franciji za čas erasmus študija...sem že čez poletje pošiljal prošnje za informacije, kako vse urediti, pa niso nič odgovorili :vragec: sedaj, ko sem poslal nekaj dni nazaj spet prošnjo po nadaljnih informacijah, kako urediti vse skup, pa spet nobenega odgovora :vragec: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

kako naj si človek tam sploh uredi stanovanje? a bom moral privat iskat in 3x toliko plačevat kot bi za študentski dom? :o|o:

škoda, da mi francoščina še ne teče toliko, da bi se lahko kar po telefonu pogovoril...sem zaradi google translatea vezan na maile x:o)x

sploh ne vem, kaj naj... :sori:

:sori: kaj pa če najdeš kakega frenda/frendico, ki zna francosko in naj on pokliče? načeloma bi ti morala pri takih stvareh pomagat tud erasmus pisarna na faksu, ampak .. pustmo to x:o)x

jaz sem ceneje našla stanovanje privat, kot pa bi bilo v študentskem domu, probaj mal po netu pobrskat, če slučajno kaj pametnega srečaš ..

http://www.metroroommates.com/state_rentals/france_rentals.asp

http://www.appartager.com/

(na tejle sem jaz našla, samo je bila španska verzija 'easypiso' .. sem zdajle vpisala francija in mi je spremenilo ime, ampak mislim, da so povezani, ista fora .. prav študentom namenjeno .. )

saj bo uspelo, nič paničarit, zihr se bo najboljš izšlo :palec:

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...