ABCfree 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Ma men je pa dost tega da sem tko dobrega srca in popustljiv.Ne,tko ne bo šlo suckerz.Poklič me še za kej druzga,ne pa sam ko rabiš prevoz,keš itd.Eye for eye.Usluga za uslugo.Ma fuck off!Grem tečt mal na 21 kilometersko,da vidm,če je še kaj kondicije ostalo.Drug tedn so pa teki,sam ne vem,če grem,ker bomdušo spustu.No kondišn. Doma pa spet polna hiša.In sam je se.....ne zmanka. Prodal sem drsalke.40EUR. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 .....zabluzila bolj kot sem mela namen.... pa dobr.... bom jutr (danes) klela Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Spet povabila včeraj moja starša na kosilo - bila sicer tudi spešeli prilika -vodnarka slavila v petek 15.rd. Zdaj že uradno velika punca in prav tako za stopnjo spretnejša z izgovori. Mati moja poje za enega piščančka. Ful vidno peša. Te mrtvaške bledice smo že nekak navajeni, ampak zdaj že kar zamolklo siva postaja. Bolezen se ne da, ona pa še na srečo zaenkrat tudi ne. Hm in pol zmanjkalo plina, na elektriko mi štedilnik nekaj štrajka, pol pa bilo vse skup bolj tak. eh.In za ziher popoldan izgine naš pes - me kliče pol frenda - nekje ob sedmih zvečer, da je bil pri njih.. nekje osem km vstran...šel poleg ene sosede peš k njim na sprehod. In pol sem bila besna ko hudič. Na cucka, na nas, najbolj pa na sebe, ker sem ga v takšnega pizduna vzgojila. Vse rad, poleg vsakega gre..in pol prišel ob desetih domov..pa ga za kazen nisem hotela spustiti not. V soboto smo se sankale in žaklale po bregu. Pol, ko smo utrdile sneg, je letelo ko sto mater. Telebnila enkrat dol s sank, odbrzela naprej, sanke pa za mano in me ful tresnile v hrbet. Menda še niti plava nisem nič, boli pa ko sto vragov. Leta kaj češ. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 NatalyMerkaj svoje kosti.Če se greš že sankat, pol imej ti kontrolo, ne pa sanke.One so itak z lesenimi možgani. Na cucka pa ne bit huda.Gona je (mladičke bi zaplodil rad - da bom slovensko povedala).Ali po domače, seksa se mu na tri šihte. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 kako sem jaz danes boga. nekaj mam v stopalu. od srede naprej me je začelo bolet, ko sem stopila, ampak ne vsakič, glih toliko, da sem opazila. glih tista kost, iz katere raste palec ven, to me boli. včeraj me je pa začelo boleti ko hudič in še oteklo mi je celo stopalo. ko sem se ulegla, se je oteklina pomirila, ampak danes so bolečine še večje in to ne samo med hojo in okoli palca je otečeno, sicer rahlo, ampak je. komaj za sredo sem naročena za pregled. sem pomislila na glino in kis ... a je možno, da je kakšen izvin ali pa nateg kite? zlom? ker spomnim se pa ne kakega padca, brce, karkoli. lahko, da sem na fitnesu kaj zapretiravala ali je pa krivo, da sem po dolgem času imela obute bulerje in na jobu me je 4 dni ful zeblo v noge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 kako sem jaz danes boga. .....saj je neumno, mogoče, ampak nekako podobno baje putika boli ? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 kako sem jaz danes boga. nekaj mam v stopalu. od srede naprej me je začelo bolet, ko sem stopila, ampak ne vsakič, glih toliko, da sem opazila. glih tista kost, iz katere raste palec ven, to me boli. včeraj me je pa začelo boleti ko hudič in še oteklo mi je celo stopalo. ko sem se ulegla, se je oteklina pomirila, ampak danes so bolečine še večje in to ne samo med hojo in okoli palca je otečeno, sicer rahlo, ampak je. komaj za sredo sem naročena za pregled. sem pomislila na glino in kis ... a je možno, da je kakšen izvin ali pa nateg kite? zlom? ker spomnim se pa ne kakega padca, brce, karkoli. lahko, da sem na fitnesu kaj zapretiravala ali je pa krivo, da sem po dolgem času imela obute bulerje in na jobu me je 4 dni ful zeblo v noge.daj si gor obkladek iz svežega zelja enga na nogico kje se ti pa sprehaja saturn...mogoče je to 'njegovo' maslo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Jaz tud mela ful grozne sanje :xx!: pazla enga otroka, ki je bil pa mini, mini, kot Palčica iz pravljice.. in mi je šibal gor in dol po mizi, jaz sem morala pa še nekaj pospravljat in sem ga dala v uno posodico za čaj, da bo tam dirkal okol in da si ne bo kaj naredil..v naslednjem prizoru pa vidim to isto posodico kako se greje na štedilniku in so se glih zaćeli mehurčki delat.. otrok se je pa v plastelinastega spremenil in sem ga pol držala v rokah in gledala, če še kaj miga in mu začela roke preoblikovat, kot iz plastelina..aaaa posledica tega, da sem včer brala pogodbo za varstvo od ene frendice in da se že par dni o tem pogovarjamo...in tega, da sem vzela dva Persena, da sem lahko zaspala, ker me mal panika zagrabla, ko ugotovila, da imam danes izpit in ne v četrtek.. nič, ponavljam zdaj tisto, kar sem predelala.. upam, da me bo kaj od tega vprašal.. čist divji dan Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 daj si gor obkladek iz svežega zelja enga na nogico kje se ti pa sprehaja saturn...mogoče je to 'njegovo' maslo na MC-ju točno.če se spravim do trgovine peš ... pa kar tak zelje dam gor, en velik list "suh"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 jst tut morasto sanjala; bla na zg.ekspediciji po Egiptu in se zgražala nad neznanjem turist.vodiča po muzeju in komercializaciji mumij, hotela prizorišče potrošništva protestno zapustit in se znašla znotraj nekega pokritega kanuja, skozi čigar strop je kapljala kri, ker je na strehi kanuja nekdo šetkal in vsakega, k je stopil iz kanuja štihnil z ukrivljenim srpom/mačeto. Sm se pol rajši zbudila, tik predno bi jst pršla na vrsto; *******se pa moram pohvalit z novo potrošniško pridobitvijo; teleskopsko metlico; v bistvu gre za teleskopski ročaj - na eni strani ima metlico (in brisalec), na drugi pa strgalo za led; sm vidla to pr enmu sodelavcu in bla čist navdušena, ker je moj Axl zdej na milost in nemilost prepuščen zunanjim vremenskim neprilikam (beri snegu) in zdej sneg z avta zjutraj spucam en, dva, tri. VilaSOnca, polikaj zelni list, predno ga namontiraš na stopalo (za 2-3 ure), pol pa stran vrzi, po potrebi ponovi. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 NatalyMerkaj svoje kosti.Če se greš že sankat, pol imej ti kontrolo, ne pa sanke.One so itak z lesenimi možgani. Na cucka pa ne bit huda.Gona je (mladičke bi zaplodil rad - da bom slovensko povedala).Ali po domače, seksa se mu na tri šihte. hm ja. komaj se vstala, deco pa kar metalo od smeha. (ampak, sem zadovoljna, da še kuj negujem tega svojega otročka v sebi ) Glede cucka pa je takole - ko je zaljubljen..ok ..ni problema..nas prišiba enkrat dnevno pogledat, če smo še na broju in če smo mu kaj za jesti nastavili..pa odšiba nazaj. Problem je zdajle takšenle: enemu paru se naš cucek blazno dopade. tako zelo, da se ustavljata in se pogovarjata z njim, pol cucek ves zadovoljen, ker take pohvale sliši odšiba z njima - saj ne vem, kateri bolj nor -ona ali on - je enih par ur tam, dokler se ga ne naveličata očitno, pol pa pride domov. Oz. ko se spomni, (cucek), da je čas za spanje. Sem že enkrat šla tja, ji predlagala, naj pač očitno pol psa vzame, če ji je toliko do njega, pa da ga ona ne more imet, ker hodi v službo..in da je PES odgovornost. (tole sem naredila čisto iz sco besa, pa užaljenosti itak).Ji pol lepo razložila, da je pes očitno naš, da fajn, da je prijazna z njim, ampak ima on svoj dom in naj ga ne bega več...hudiča. Pol pač že v jok planila(to bilo pred dvema ali trema letoma, ko bolj jockana bila)Bil mir v glavnem...do včeraj. Včeraj tole pa bila pika na i.Ker, komu hodim jaz na dom po psa..in ga vodim ob glavni cesti BREZ POVODCA???? In kdo bo kriv, če se komu kaj zgodi? Pes ima čip in fino not piše naše ime. In kje sta konec koncev ta dva tipa, ko treba cucka odpeljat k veterinarju?Pa ne le na protisteklinsko cepljenje..tudi za zdravljenje tiste nikoli zaceljujoče poškodbe(ko bil pes zaljubljen in skasiral batine) sem čudo keša tja znosila.Mater huda. Ampak rešitve prave ne poznam. bilo bi fino, če bi si onadva nabavila svojega psa. To je pravzaprav edina rešitev, ki se je spomnim. Samo ja...pes je odgovornost.Pač bo treba našega imeti ne le zunaj(pa na ketni, ko nas ni doma)ampak zaklenjenega v hiši ali kaj.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Ja ne razmišljaš po Slovenclsko.najbolje je zastonj.najbolje je, če negdo plača, skrbi, prevzame odgovornost............najbolje je ,če se narediš loleka. Nagon drhav zajedalsko.Nema nič s psom.Adijo. Madona. še mene zjeza, ko se ngdo takole vtika v nekoga. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 VilaSOnca, polikaj zelni list, predno ga namontiraš na stopalo (za 2-3 ure), pol pa stran vrzi, po potrebi ponovi.OK, itak moram it po rizle, ni vrag, da se ne bi do trgovine spravila. bom pa še zelje privlekla sabo. se bom znašla. qrc doktorji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 ''Izpit zaradi bolezni odpade'' happy go lucky al kako že Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 no vidiš, ti pa persene papaš Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 sem se še malo pozanimala. kdo ve, če to ni zvin.valjar bi rabila. obkladek pa kar čez noč na nogo lepo povit. pa počivat. od sedenja mi oteka noga. ja, zvin bo. doktorca me bo pa poslala na rentgen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 muaaaaaaaahahahahah, kaj sem vse danes nrdila- mehanik (predračun, laptop (predračun), dobila sem GA (maaaaaaaaaaa), še jaz se ga bojim, taki je.... veš kaki je? pisan, nor, odpuljen, topel, naraven, polikan, bleščeč, naprodaj. jaz ne vem več ,kaj bi lahko zastavla. lp- upam, da naujo nesli tudi umetnine, lončke , knjige lahko... polic je kot v sanjah mojih najbolj skromnih... je HUD sem se še malo pozanimala. kdo ve, če to ni zvin.valjar bi rabila. obkladek pa kar čez noč na nogo lepo povit. pa počivat. od sedenja mi oteka noga. ja, zvin bo. doktorca me bo pa poslala na rentgen. sori za to, zaradi pretesnih šolnov? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Današnji dan je poln komunikacije. S prijateljico z drugega konca sveta sva se zaklepetali za debeli 2 urci. Ful enih načrtkov spletli ... Vsak teden bova meli debatni krožek na določeno strokovno temo, do vsakega "zmenka" pa bova vsaka zase preštudirali članke. Vesela. Službice še ni. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/kariera/denar_in_motivacija.jpg_138096144.jpg we need... we feeel...we want...we like... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 we dont have Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 ua, je sedlo met zelje na nogi čez noč. če drugo ne, je oteklino čist umirilo. danes ponovim postopek. pa vmes se moram spomnit, al mam zdravnika ob 7:30 al 8:30. ne bom klicala v ambulanto, včeraj so bile neprijazne ... faaaaak, minute spanja so dragocene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 dobila sem limit- odobren. letni. buaaaa tko da... v recesiji odpuščajo folk... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Thenks Mitra Jeza se malo že skadila, ampak vseeno. Včeraj šibal mimo mene, kot da ima raketni pogon v avti..pa sem ga mislila ustavit in mu enih par vzgojnih povedat. No, saj zato. Sem povedala, da me je mlajša pobarvala pred kakšnim mesecem? Sicer sem vztrajala pri temno rjavi barvi. Mocca ali kaj je že, tak, da načeloma folk ne bi niti opazil, da je kaj gor. Pa tudi, da se sama počasi sprijaznem s sivino, ki junački prodira ven.In ta hudičeva barva ne prime. Pa sem pol ure jo gor imela..sivina nekam zamolkla ratala in to je vse. bo treba očitno do profesionalcev. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Thenks Mitra Jeza se malo že skadila, ampak vseeno. Včeraj šibal mimo mene, kot da ima raketni pogon v avti..pa sem ga mislila ustavit in mu enih par vzgojnih povedat. No, saj zato.Že ve zakaj.Izkoristi tisto, kar je prepovedano. Laje so pa lahko lepi, ko so sivi, samo mene bi tud jezal. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 A je Todi že drugič rodila, a je Špela še taprva? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.