nataly 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Ula je prva se mi zdi.Tak, da če ima še Špelo, je tale druga pol.Ne vem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 uuu...sonce sem ze skoraj pozabil, kako zgleda modro nebo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 kje, kje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 V Hazolah recimo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 kje, kje tukaj V Hazolah recimo ma dobro, no...to so visokolezeci kraji Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 tukaj oj, kako lepe barve je nebo pr nas je pa mal megleno al kako že rečejo: nizka oblačnost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 ja, me je mama klicala, pravi, da mamo prelep sonček. jaz pa brezveze v kotanji. eh, doma je marsikdaj sončno, pa je v Ljubljani grdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Jaz bi tud sončka! Pa ništa. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Zvizualiziraj si ga na mentalnem ekranu. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Včeraj dopoldne se v snegu prebijala proti Celju. Peljala frendico na razgovor, ker se ni upala sama vozit..Kaj vse vidiš, ko sneg mal zapade, noro.. najprej niso mogli tovornjakov ta pravi čas iz cest spravit in je bilo pol LJ obvoznice neprevozne.. na srečo ne v najino smer.. sva pa gledali ljudi, ki so se mirno sprehajal gor in dol po cesti (na obvoznici!), kadili, scali v sneg.. ne moreš verjet.. Jaz pa noro uživala v vožnji, se vidi, da mam nove zimske gume.. fiestica se je tud izkazala... drugač pa bil dan napačnega parkiranja, očitno.. najprej v CE dobili lisice, ker parkirali na modri coni, ki tam očitno ni modra cona drugač se pa eno uro sprehajal po uličkah.. ful luštkano mestece, všeč sam zgubiš se hitro.. no, pol pa naslednji listek od redarstva dobila v LJ.. sploh ne bom razlagala.. najbolj zabavno, da sem listek dobila na parkirišču in morala poleg tistih 40€, ki bodo prišli od redarstva, plačat še parkirnino pol, ko sem šla ven zvečer bila pa še na Brniku, šla bivšega pobrat, ki je bil v belorusiji.. sva pol do 2h zjutraj čvekala ob čajčku in si imela tolk za povedat.. se nisva že pol leta videla v živo.. ful luštkan dan bil dans me pa vse boli MS.. berem tekste za izpit.. pa generalno sem pospravla kuhinjo, ker smo včer ribe not pekli in se nihče ni spomnil na zračenje ali na rožmarin in zaudarja za crknit in noče ven vonj sem ga hotla prekrit z eno pomaranča-cimet dišečo palčko in ko sem prišla ponoč domov, je stanovanje dišalo po pomarančnih ribah.. grauž :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Prleti soseda in hoče na posodo 6200 € -)Da je dedovala 1 000 000 €, v AUS od njej neznane ženske ...Samo, da mora za stroške transakcije nakazat 6200€Reku sem ji, da bomo v zemljiško knjigo dal "plombo" ...In da bo v "AUS poslu z dediščino" 100% nategnjena.Od razočaranja je kr hlipat pa jokat začela. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Prleti soseda in hoče na posodo 6200 € -)Da je dedovala 1 000 000 €, v AUS od njej neznane ženske ... Madona, na kakšne finte vse lovijo ljudi. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 AlianaA je tvoj bivši bivši, ali je to ta ki sta še lansko leto skupaj rajžala naokoli? TantraJa folk je naiven.Kako pa more mislit da bo kar nekaj dobila, če nima sorodnice v Avstraliji, al kje že je?Dobro da ima tebe, da si jo prizemljiv. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Ta, s katerim sva rajžala okoli (joooj, kok luštkana beseda ), je moj zdajšnji, moj bivši je pa že ene... hmmm... uf, skor bo 10 let, bivši Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Lahko bi jo še bolj naudušil. Ji posodil cekin na notarski zapis.100% bi bila ženska nategnjena. Pustil, da penali zamudni laufajo, ...Pri notarju namesto 6200 €, bi napisal 15 000€ [notar poznan, ženska naivna],"dal" plombo na njen flet v ZK, ...Ženski spizdil stanovanje. Pa nisem pizda. Sem jo raje opozoril.Men še izsiljevat ne bi bilo treba:Za 50.000 je hotel pol milijona evrovhttp://24ur.com/novice/crna-kronika/za-50-...l-milijona.htmlEni so res naivni. -(Prleti soseda in hoče na posodo 6200 € -)Da je dedovala 1 000 000 €, v AUS od njej neznane ženske ...Samo, da mora za stroške transakcije nakazat 6200€Reku sem ji, da bomo v zemljiško knjigo dal "plombo" ...In da bo v "AUS poslu z dediščino" 100% nategnjena.Od razočaranja je kr hlipat pa jokat začela. -)Madona, na kakšne finte vse lovijo ljudi. TantraJa folk je naiven.Kako pa more mislit da bo kar nekaj dobila, če nima sorodnice v Avstraliji, al kje že je?Dobro da ima tebe, da si jo prizemljiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 ja pa tebe je sama dobrota Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Jz sm vsekakor dobr človk. -)Someščan je na te fore v 2. letih prišel do 7. stanovanj, ...Brez izsiljevanj, na legalen način ...Kako legalen? poslovna tajna -)Znana oseba iz znane politične stranke do razkošne hiše po individualnem arhitekturnem projektu zgornjega cenovnega razreda, ... Človeški neumnosti na eni strani, inteligenci povprečni na drugi NI meja. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Hudič je izposodit denar tako. Si misliš, da boš zmogel pol pa se kaj zalomi. Oderuhov pa koliko hočeš.Sva si pred leti tako izposodila mislim, da slabih 200.000 sit..pa pride naslednji mesec tip po obresti - 16.000 je hotel imet na mesec. Naslednji mesec sva vrnila v celoti. In še tip skoraj ne bi vzel keša..mater mu...in pol priznal, da folk hudo malo krat ali pa sploh ne - vrne tako hitro keš. Ker niso pripravljeni spremeniti načina življenja. Če treba zategnit pas, jih le malo rado prostovoljno naredi. Izkušnja, ki je več upam nikoli ne bom ponovila. Raje nimam. Evo. Sicer pa: šla na neko slikanje prejle. Si popevam Radetsky marsch in tresnem avto v garaži. Evo. Nema več petja. Na srečo sicer samo branik dobil, ampak halo...v garaži?? Gruntam zdajle, kako tole skriti..oz. se nič krivo narediti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Nared se neumno, nič ne veš. Treniraj pred špeglom. -) Al pa reč: se zgodi pa kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 ja ta drugo bo treba. Ker je tudi stena fasala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 V spontanem vzdušju se lahko nardi dobro kosilce, se dober poseksa. Se malce "prijetno izmuči", kar se ugodja tiče.Se pripravi, da se kaj spije/popije. Pol se pa počas na kratko razloži,da se živmu človeku kdaj tut to zgodi. -)Pol pa še mal obdelave. Mogoče pa pali. Ni pa nujno. -)Pri komu/kerih bi znal. -) Al se pa pokliče kakega znanca, da na hiter zagipsa, naredi karkoli.Kasneje pa poprav steno. Če je pa še kak klepar/ličar med znanci pa itak ni problema. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Sicer pa: šla na neko slikanje prejle. Si popevam Radetsky marsch in tresnem avto v garaži. Evo. Nema več petja. Na srečo sicer samo branik dobil, ampak halo...v garaži?? Gruntam zdajle, kako tole skriti..oz. se nič krivo narediti.madona imaš smolo.Ko sem jaz takole nekaj zašuštrala, sem se takega francoza naredila, da sem še sama sebi verjela.Pali, samo ne vem kaj so si drugi mislili. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 dobro, je ... malo prehitevam stvari, zato ovire.zaružila sem izpit. sem ga mal zaorala....njebo te paćak, se bom dala v 3, da bom pašala v "predstavo", maaaaaaaaaaaater božju, jeb*Ne- je odgovor, ki ... :xx!: ma je dobro, itak ni za se bacat v stroške kake.tesnila se pa ne bom, ker sem v troje. ker ga bojo pač rajši prodaaali... drugače, pa edina možna predraga varijanta, glede na ponudbo in vse skupaj.... kaj vse obstaja, ....mah bomo peš na Planino... in če ne bo do aprila kandidata, mogoče padli v ožji krog. ... grdo. :xx!: tuki pa taroti piše da bo osem- eight of cups (hohohohho)eno nalogo prazno -15 točk, ena totalka mimo -10 točk, minus 2, minus 2 minus 2, minus 8 je -39 ...tri litije obdelala, tiščavno a poceni, dve se ne dajo, ker jih morajo zrušit, da bo nastala 1. pisala bom šus. ... maja imam republiške za npk, moram opravit higijeno in etiko, anatomijo in fiziologijo in še nekaj....sem pa imela križe in razprtije do LJ, ker oni pac nocejo, da jaz zapustim the Big M. tako da sem pogrnla. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 ja ta drugo bo treba. Ker je tudi stena fasala podres steno v garazi na avto, pa bo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 No - predvsem sem strelka. In tako se je tudi povedalo. Najprej sicer resnično pozabila, ker bila vsa v eseju - celo fertig ratalo bit, ampak pol, ko pavzo vzela se mu v naročje fliknila in: veš kaj sem danes naredila? v garaži avto ruknila. tišina...(in blazno cenim, da ni šibal dol gledat kaj se zgodilo)....pol pa : škoda.in čez čas ga šele zanimalo kaj je kje poškodovano.. (tak, da nič naumo stene podirali ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.