Marsa 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 nisem nardila izpita. spet. zdaj pa res ne štekam več .. s frendico sva šle skoz po izpitu, sva identične stvari pisale, jaz celo nekaj več .. ona nardila, jaz ne .. mah, grem jutri na govorilne, vprašat kaj točno .. nimam več ideje kako naj se lotim ja, najbolj pametno, že zarad sebe, da nouš v dvomih - da *razčistiš*. Ja škoda, no... :[ fajn vikend imeli, na dolenjskem v mini hišici, igrali družabne igre cel čas No to je pa fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 ah, Aliana, škoda ja, takole je najhujš, ko rukneš izpit, pa sploh ne veš, zakaj bi bilo čist jasno, če bi lahko rekla, da je bilo premalo učenja, in da si šla na slepo srečo...pa nekako slutim, da pri tebi take opcije ni Koliko pa pomaga posvet na govorilnih urah po nenarejenem izpitu tega ne vem, še nikoli nisem šel na takšne sorte govorilnih ur si pa znam predstavljati ene par naših "zlatih" profesorjev, ki ti nekaj na hitro, na pamet in brez osnove povedo in te odslovijo po najhitrejšem možnem postopku, naslednjič pa na izpitu kljub upoštevanju navodil ni nobenega haska Upam samo, da bodo pri tebi govorilne uspešne in da ti naslednjič izpit odlično uspe ne maram sedaj, da mi ustvarjaš iluzijo pridobljenega časa za diplomo in da mi pritisk s tvoje strani popušča jaz pa ne vem, ali naj grem k bratrancema na obisk..me je mikalo že včeraj, pa nisem šel...mogoče bi šel danes in upam, da sta sploh doma...mal pogledat, kako jima gre...dolgo ju že nisem videl...obakrat, ko sta bili naši familiji nazadnje skupaj na praznovanjih r.d.-jev, sem bil v službi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Aliana upam, da ti bo na govorilnih razjasneno (kaj veš, mogoče boš pa vidla da so narobe sešteli točke, mojim kolegicam se je to že zgodil ) Božični gospel koncert danes je bil pa zakon , moj solo - I was amazing Zdej pa popolnoma brez slabe vesti ne nardim nič za noben zbor dokler se ne spočijem, tale december je bil najbolj naporen december ever - tolk o veselem decembru ne, je pa res, da sem ga pomagala delat, po 4 nastope na teden z enim ali drugim zborom, pa intenzivne pevske vaje za vikende, pa vsak dan po x ur vaj... dovolj je blo pa noro kul 2 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Božič je mimo. Lepo je blo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Aliana - mi je prav žal,škoda no. (ne vem kaj bi rekla..škoda res) - samo ne mi zdaj volje izgubit:) Antibiotiki očitno pobijajo vse možne bakterije -tudi ta koristne skasirala vsa možna in nemožna vnetja..malo sem huda..ne malo ..fejst. in pa: ne kuham več nič kaj do nadaljnega. Samo, naj mi kdo čivkne s kakšnimi pečenkami ali z mesom na kakršen koli način. nema. solato pa juho bojo dobili na krožnik pa roka. pa še potico uspela neslano narest - pa sadni kruh še bolj...tudi ne pečem nič več do nadaljnega. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Danes v službi pa kot v hiši duhov vse prazno in tiho... Pa na cesti je bilo luštno zjutraj - vse prazno in mirno Ja, kar muka še pol it peš, vendar jaz grem rajš peš, ko imam dovolj, kot da čakam recimo (frendi se še ni dal, k je bla 500 metrov od mene in z avtom). Kar grem, me potegne, se mi ne da bit od nikogar odvisna pa tam lovit koga, ki pleše al kaj jaz vem.. sam grem. Enkrat sem šla pa iz Festivalne z ene poroke, Mitji se je še žural, men pa ne več, pa sem šla peš. Pogosto grem peš, tudi zelo daleč, sam ne v obe smeri, to se mi pa ne da: da če imam kaj, peš do tja in pol še nazaj, se mi pa upira... Nazaj grede oz. pač v eno smer pa komot.Taxi preden bi doklicala in dočakala (tud ko bi imela cash oz. bla pripravljena na to), bus prav tako, pa zoprn filing, ko greš ti z žura, folk pa na job, pa grem kar peš pa še razkadim se mal pa to.V LJ sem vedno rada šla peš domov - če ne drugega za bolj bistro glavo in za boljši spanec Ali pa s kolesom. V bistvu sem šla raje tolko prej da sem lahko šla peš (s kolesom) ker mi je to ful pasalo, sploh zjutraj ko je bilo vse tako mirno in prazno. Pa res je fajn to, ker potem ne rabiš biti odvisen od drugih kar se prevoza tiče. No - zdaj malo težje to naredim, sem predaleč za it peš domov nisem nardila izpita. spet. zdaj pa res ne štekam več .. s frendico sva šle skoz po izpitu, sva identične stvari pisale, jaz celo nekaj več .. ona nardila, jaz ne .. mah, grem jutri na govorilne, vprašat kaj točno .. nimam več ideje kako naj se lotim Škoda ni fajn da se učiš in vseeno padeš na izpitu... No - upam, da ti danes uspe kaj izvedeti Božični gospel koncert danes je bil pa zakon , moj solo - I was amazing Super! Lepo je blo. Antibiotiki očitno pobijajo vse možne bakterije -tudi ta koristne skasirala vsa možna in nemožna vnetja..malo sem huda..ne malo ..fejst. Kak navaden jogurt/dva na dan bi verjetno vsaj malo pomagal? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2010 Avtor Prijavi Deli 27. december 2010 Aliana upam, da ti bo na govorilnih razjasneno (kaj veš, mogoče boš pa vidla da so narobe sešteli točke, mojim kolegicam se je to že zgodil ) Božični gospel koncert danes je bil pa zakon , moj solo - I was amazing ... Božič je mimo. Lepo je blo. Antibiotiki očitno pobijajo vse možne bakterije -tudi ta koristne skasirala vsa možna in nemožna vnetja..malo sem huda..ne malo ..fejst.Kot pravi Vilinčica, kak jogurt (al še boljše kefir)... in pa: ne kuham več nič kaj do nadaljnega. Samo, naj mi kdo čivkne s kakšnimi pečenkami ali z mesom na kakršen koli način. nema. solato pa juho bojo dobili na krožnik pa roka. (japajade ) V LJ sem vedno rada šla peš domov - če ne drugega za bolj bistro glavo in za boljši spanec Ali pa s kolesom. V bistvu sem šla raje tolko prej da sem lahko šla peš (s kolesom) ker mi je to ful pasalo, sploh zjutraj ko je bilo vse tako mirno in prazno. Pa res je fajn to, ker potem ne rabiš biti odvisen od drugih kar se prevoza tiče. No - zdaj malo težje to naredim, sem predaleč za it peš domov () ..... Kakšen lep dan je! Kar greh bit slabe volje. Tko da bomo zignoriral Plutona dons... Lep dan in prijeten zadnji teden letošnjega leta! Včeraj sem pri mat fotkala svojo kitko (k je že čist boga, že vsi lasje so ven zbežali, pa da ne vlačim sem pa še kje izgubim) - naravno.To ko so se mi začel temnit lasje pa predno sem se postrigla na kratko (in pofarbala - na črno!), je mat predlagala da kito nardim pa spravim. No čist fajn da sem.Nisem vedla kam vtaknit, pa bom kar sem.skratka, moji naravni lasje (sam je mal temna fotka, je blo temno, s flešem pa nisem hotla)... 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Hehe, še dobro, da forum ni delal cel dopoldne, vsaj najambrat nisem mogla preveč nič pametnega izvedela .. najprej se pogovarjala zunaj s sošolkami, ki so čakale na ustnega, nisem nič manj napisala kot one, pol so ocene šle tko, da je enim zvišala za 2 oceni, enim znižala, enih ni nič spraševala sploh in jim je zvišala (kao slabo pogledala prej), enim je kar oceno vpisala brez vprašanj .. pol sem pa prišla na koncu not, kao če mi lahko pove kaj bi še morala za 6 .. je pa preletela moj izpit, me opozorila na dve slovnični napaki pa rekla, da je mal zmedeno vse napisan .. eh .. life's not always fair, kaj čmo .. sem se pa zmenla, da mi pusti odprt rok .. tko da ponavljam vajo februarja hvala vsem za moralno podporo ponavad se ne bunim, ker če ne nardim mi je dost jasno zakaj ne naredim .. tlele mi pa res ni .. še vedno ne. pač za 6 je bilo, če bi čist fer ocenjevali še kaj več, ampak .. next time do novega leta pozabim na tole, pol pa od začetka in v detajle zdajle sva pa z mačkonom 2 uri skup v postelji spala sem bla čist tečna, slabe volje, šla se zavit pod dekco .. mačk pa čof name pa ta nove mbt čevlje sem končno sprobala danes, ko je bilo suho po cesti evo, še par daril mi je ostalo za zavit ... ma v bistvu je bil pa ful lep dan frendica me peljala na kosilce v juicebox (kul, dobiš juhico in shake in sladičko) pa mal sva šetkali po sončni ledeni Ljubljani Marsa, hudo če prav razumem je to še iz otroštva kitka? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Jaz pa zabijam cajt doma, mi ni za iti nikamor, pa len sem ko 100 hudičov :xx!: bi mi sedlo, da se najde kdo, ki bi mi izprašil leno rit in me pognal v akcijo, pa naj si bodi kakršnakoli aja, Marsa, vprašal bi te za arhiv preteklih luninih dnevnikov...nekako do št. 12 pridem, če grem postopoma po enega nazaj, dalje pa ne morem, ker me po kliku na kakega od prejšnjih vedno vrže le v seznam tem foruma a je kakšna fora, kako se pride do starejših objav?je pa res, da se je včasih v dnevnik pisalo mnooooogo več, kot sedaj...in da je bilo 200 strani zapisanih v 3-4-mesecih, sedaj se pa na temle lovimo že več kot 2 leti vse čveke so utihnile Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 No -to se je meni tudi zadnjič dogajalo. Samo sem obupala pol..oz..itak sem rabila nekaj iz 2003 -2004. Baje pa da ostalim je odpiralo. Lepa kitka in fajn, da ste shranili, pa čisto vredik barvo si imela. Pozabila sem na predbožično večer nastaviti čebulo...in zdaj ne vem, kakšno vreme nas kaj čaka.Pa skoz se mi je zdelo, da nekaj manjka...in hodim okrog smrekce...in komaj včeraj pogruntala kaj je torej tisto manjkajoče. Ne bo čebulne vremenske napovedi. (ki še je vedno držala). Tak. Zdaj pa ne vem, kdaj naj grem na dopust Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Uuu Marsa kakšna kitka Si mela pa res dolge Aliana škoda no - ma mogoče pa mora tako biti - bo februarja padla ena 10-ka namesto 6-ice Cashy spravi se delat - karkoli pač že Nataly Kako pa deluje to s čebulo? Prej smo bili v LJ. Najprej notri, potem pa smo spet nardili ene par krogov po mestu - prav luštno je, polno ljudi, pa Dedka Mraza smo vidli - sprevod Edina nisem dobila bonbončka - očitno nisem bila dovolj pridna letos Ma je tako (pre)hitro minilo ... neko tiho zadovoljstvo, mir, nikamor se mi ne mudi, kar bo pač bo če bo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Samo da se mene še drži (drugače pa podobna barva) 3 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Uuu kolko las! Cela griva Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Kosmato bitje Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Ne, ne lasato bitje Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2010 Avtor Prijavi Deli 27. december 2010 Pih!To pa JE kita! (moja je sam kitka - ena od dveh, sploh ni tolk dolga, v bistvu je kratka).Pa je res podobna barva. (pa 10x boljša fotka, ful šajna ) Ma ja, Nat, čist lepa barva, no men je šlo v bistvu ravno to na živce. Taka lepa naravna, zdrava, sam še rdeča lica manjkajo. pa sem se na črno. Ja, Aliana, tle sem bla cca 14 oz. proti koncu OŠ. Cashy, s selitvami foruma se kdaj kej tko pobrka (je čist drug sistem pa pol zato ne dela), morda mi uspe vsakega posebej popravt (ne pridem do tega, sem že nekajkrat hotla, zato tud novega ne odprem - k ne morem nalinkat tastarih). Ja nč, Nat, pol pa ne bo dopusta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Ne, ne lasato bitje eeeeeee (pa ja, res se bolje tako sliši! ) Marsa tenkju! Ehhh ... no meni na momente tudi malo zamori vse skupaj ... lasovje, barva, starokopitnost ...Samo mi je frizer nekaj podobnega kot zobar pa nisem se še nikoli poblajhala. Verjetno se tudi ne bom, čeprav me kdaj piči ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2010 Avtor Prijavi Deli 27. december 2010 pa nisem se še nikoli poblajhala. (pametna punca ) Česa si pa nisem že jaz napackarla na lase... Pa ne zdržim do svoje barve, ko je na začetku taka mišja, dokler mal ne zrastejo, pol se pa vsakič pobarvam, predno jim dam šanso da zablestijo v vsem svojem naravnem sijaju. Mat je bla čist paf ko me je zagledala s črnimi, skor me ni prepoznala. Čist slabe je bla.Kasneje pa je kdaj rekla, da vse vse vse barve mam lohk, razen kanarčkove () in črne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Prav verjamem! Tisto o količini napackanin in pa to, da je nazaj naravno barvo las težko pričakat. Sploh kakšni svetli/zanimivi hmešani odtenki se lepo pokažejo šele ne daljši laseh. ..uboga mati! Se bo, če boš kdaj hotela Lahko noč počasi Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2010 Avtor Prijavi Deli 27. december 2010 Prav verjamem! Tisto o količini napackanin in pa to, da je nazaj naravno barvo las težko pričakat. Sploh kakšni svetli/zanimivi hmešani odtenki se lepo pokažejo šele ne daljši laseh.Ja sej to! ne morš met na 3 cm las že kar zdaj neke odtenke razvite in t(k)o. enkrat mi je sam ratal... eno poletje, ko sem imela čist kratke, sem se postrigla do narastka. sam pol sem se jeseni spet pofarbala. ..uboga mati! jp, to pa res. Se bo, če boš kdaj hotela ja če bom mela še kej las. Buenas nočes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 Se te dni tako malo dogaja ali so vsi na dopustih? Lepo dan vsem! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 Sem si šla pokvarit ugled v točno tiste teme o katerih ti Lili Mai pišeš) Sicer pa bi danes morala v Ajdovščino - pa sem logistično rahlo v krizi..in torej ne bom. Bo pa Amis pridna in prijazna, ter moje zadevščine poštimala tam. Sicer pa nič kaj ne dogaja.Jutri bo prinas slaščičarsko dogajanje - ta mlajša in sosedova ta mala bosta pri nas delali torto za frendičin RD. Tako da so homemade torte zdaj in v našem območju:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 Meni pa so razne manj splosno v sirsem prostoru aktualne teme veckrat cist zanimive, se bolj pa se mi zdijo smotrne. Obenem pa se je ze veckrat (tudi tule na forumu) izkazalo, da ljudje zelijo o nekaterih zadevah govort, ki jih sicer bolj kot ne samo razmisljajo. Torej pravim, da se mi zdi fajn odpirat "tabu" teme in se pogovarjat o stvareh, ki so na videz komu nepomembne, pa to pravzaprav (kot se tudi veckrat izkaze) se zdalec niso. Torej "nepomembne". 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 30. december 2010 Prijavi Deli 30. december 2010 A je možno da si človek "izbere", najde še ene starše? Letos se mi je zgodilo, da sem spoznala dva zlata človeka, v parih mesecih smo se začutili in vzljubili tako, da imam z njima občutek kot da sem njun otrok... Hecno - ne znam razložiti, a z njima se počutim tako prijetno, varno, domače, pokličem ju kot bi bila res moja druga starša, o meni vesta v bistvu skoraj vse. Tako srčna človeka, pa toliko bolečine sta doživela v življenju, a sta iz tega razvila nekaj najlepšega kar sem kdaj videla - odnos, ki ga spoštujem - odnos do sebe, drug do drugega, do sveta... Fenomenalna sta. In ob njiju se počutim kot da sem tam doma. Hvala, res za fenomenalno lep dan Tako vsaj na trenutke lahko začutim, kaj pomeni imeti očeta (moj mi tega na žalost ne zna/ne more dati)... in kaj je, kaj daje zdrav odnos. 7 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. december 2010 Prijavi Deli 31. december 2010 Da naredim en pofočk še zadnji dan letošnjega leta (za katerega sem, BTW, vesela, da odhaja ). Ne bom delala velikih zaobljub, pa tudi visokoletiečih želja ne bom izrekala. Jaz bom zase vesela, če bom kos vsemu. Ker, če bom, pomeni, da mi bo zdravje dobro služilo, da bom dobro presrfala vse valove in da ne bom tiščala glave v pesek, ampak aktivno sodelovala v svojem življenju. Zato tudi vam želim, da boste kos vsemu, kar bo veter sprememb napihal. Srečno! http://i47.photobucket.com/albums/f189/shilula/feel_love_napis.jpg 3 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.