Marsa 31. december 2010 Avtor Prijavi Deli 31. december 2010 Lepo si napisala, se kr podpišem. (lepa fotka in Daša ) Zame tud štraufenpahtsko leto ( ...).Ampak posebno in čeprav grozno, ne sam zato nepozabno.Je blo tud marsikaj lepega in nekaj trenutkov in krajših obdobij, ko sem bila srečna in radostna in res super, tko da sem hvaležna za te občutke in vse. Ugotovila tud, kolk mam enih prijateljev in teh ki mi želijo dobro, so mi pomagali v težkih trenutkih itd. ... tko da na nek način sploh ni blo slabo leto: živi bili pa doživjeli. Tud jaz si ne delam planov (a la: bom nehala kadit, začela telovadit spet itd.), ker: just do it! Skratka, želim vsem vse dbest, kar si sami želijo, pa da je tudi dobro zanje. No vsem nam to želim. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. december 2010 Prijavi Deli 31. december 2010 naj vam bodo planeti v prihajajočem letu naklonjeni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif a vseeno, delajte na sebi ... za osebno in srečo ljubljenih http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg ... in nas vseh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rainbow.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 31. december 2010 Prijavi Deli 31. december 2010 Hmmm če naredim inventuro... leto, ki se je začelo nekje nad dnom, potem drselo nad njim nekako do sredine, ko sem treščila na tla, ko so se vse iluzije razbile na tisoče koščkov. Šok, bolečina, razočaranje, jeza,... a pogum, življenjska odločitev, korak stran in naprej, s pomočjo srčnega človeka Od tistega dne dalje plaz... vsulo se je vse, kar je bilo zadrževano do takrat, toliko stvari, kot se mi je potem letos uredilo in postavilo na svoje mesto... Hvaležna, srečna, vesela za vse dobro, kar sem sprejela! Za vse ljudi, ki so prišli v moje življenje, ali pa so se z njimi vezi še bolj poglobile... Leto sprememb, leto rasti, leto učenja in leto spoznavanja. Še vedno polno bolečine ko pride na dan kak spomin... A bolečino pozdravi zavedanje, da sem na boljšem, da sem daleč od tistega dna, da sem tu, kjer se lahko čutim, poslušam, rastem. Kako se spremeni pogled na stvari, situacije, kako časovna oddaljenost ponudi povsem drugačen aspekt in drugačna čustva, zavedanje da še zdaleč nisem dokončana slika, da je še toliko motivov za slikanje Nekaj pustiš za sabo, a na poti naprej dobiš toliko več. Takrat veš, da si na pravi poti Prej na poti do LJ in nazaj do doma videla 12 kanj ob AC. Hehe cela invazija danes, pa verjetno sem jih še veliko spregledala... Takooo lepe ptice! Kak dan - sonček, v mestu vse polno ljudi, vse v nekem pričakovanju.. Sama še kolebam med tem da bi šla ven, kakor smo zmenjeni, ali da bi (prvič ) novo leto preživela kar sama, doma... Tole s prevozom je cela kolobocija - ne vozim ko pijem, z avtobusi pa je danes bolj revno... Se bom verjetno spet odločla zadnji moment Saj to je najbolj luštno - spontano Lepo praznujte in v novo leto vstopite tako, kot vam je najljubše. V novem letu pa... vsakomur tisto, za kar se iz srca trudi, pa malo otroške nagajivosti in spontanosti da boste znali uživati v majhnih stvareh 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. december 2010 Prijavi Deli 31. december 2010 A je možno da si človek "izbere", najde še ene starše? Letos se mi je zgodilo, da sem spoznala dva zlata človeka, v parih mesecih smo se začutili in vzljubili tako, da imam z njima občutek kot da sem njun otrok... Hecno - ne znam razložiti, a z njima se počutim tako prijetno, varno, domače, pokličem ju kot bi bila res moja druga starša, o meni vesta v bistvu skoraj vse. Tako srčna človeka, pa toliko bolečine sta doživela v življenju, a sta iz tega razvila nekaj najlepšega kar sem kdaj videla - odnos, ki ga spoštujem - odnos do sebe, drug do drugega, do sveta... Fenomenalna sta. In ob njiju se počutim kot da sem tam doma. Hvala, res za fenomenalno lep dan Tako vsaj na trenutke lahko začutim, kaj pomeni imeti očeta (moj mi tega na žalost ne zna/ne more dati)... in kaj je, kaj daje zdrav odnos. mi je padlo v oko in mi je **prostrujilo** skozi glavo. Moja močna tema zadnjih nekaj mesecev...Od staršev smo več ali manj pobrali tako dobre kot slabe stvari in skozi to razvili svoje odnose in jih še dan danes razvijamo. Razvijanje pozitivnih vrednosti v moji družini je moja velika želja, da otrok dojame, da ga jemljem enakovredno in da ji ne kratim dostojanstva. Kajti če tega nisi deležen v otroštu imaš kasneje lahko veliko težav s tem. Nočem, da bi si moje občudovanje kupovala s pridnostjo in dokazovanjem, da je najboljša v razredu, ubogljiva itd... (upam, da ne padem v tako past) Želim se sama naučiti ravnati z vsemi enakovredno in spoštljivo-pa ne samo v tem napisanem pomenu-res želim to začutiti in živeti. Kot pravi Dalai Lama -Be kind when it's possible. It's always possible.Otroci, ki so deležni spoštovanja so tudi z drugimi ljudmi spošljivi in otroci, ki so kritizirani, postanejo kritični do drugih in sebe...Mnogi odrasli si mislimo, da se vedemo zelo ljubeče, skrbno in odgovorno vendar temu ni tako in tudi samo namen ni dovolj. Zato pa srečati take ljudi s tako energijo je res blagoslov.Tudi sama imam nekaj učiteljic in učiteljev o življenju in sem jim iz dna hvaležna za vse drobce sebe, ki so mi jih podarili v smislu spoštovanja in enakovrednosti. Hvala vesolju in hvala njim, da sem imela srečo in sem lahko bila v njihovi bližini, se učila in napajala iz njihovih vodnjakov modrosti in ljubezni.Zamere, ki jih gojimo do drugih (staršev, vzgojiteljev), ki ne izpolnijo naših pričakovanj naj se pretvorijo v razumevanje in odpuščanje, predvsem pa tudi v odpuščanje sebi in resnično zmožnost stopiti čez vse brez pomislekov.No to me še vse čaka, ko bom velika ...sem zabluzila zdaj, pa sem hotela samo zaželeti sreče, zdravja in veselja Vsem Lunatikom.December je bil kar frkerski mesec. Poln dogodkov, ljudi in prijetnih presenečenj s strani, ki jih sploh nisem pričakovala.Božični dnevi so bili naspidirani, imela nekaj gostovanj FB-(ni fejst book), obiskov sem in tja v vse smeri...skratka živahno in prijetno. Danes pa nazdravimo novemu letu s prijetno druščino. Srečno vsem *Mateja xrosex 2 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2010 Prijavi Deli 31. december 2010 Dragi moji .. lepo je bilo tele stvari prebrat. Cosma, se zelo strinjam, ravno gledam tole tule z I. starši na morju .. če ne daš spoštovanja svojim otrokom, ga ne boš dobil nazaj nikoli .. prav grozno mi je gledat tele njihove odnose, en mimo drugega ves čas, z eno besedo se znajo sprovocirat .. sva se pol na sprehodu v miru pogovarjala, ugotavljala, da je težko it ven iz nečesa, kar si počel 35 let in drugače reagirat .. sploh če druga stran ne razmišlja o tem, da bi se dalo drugače reagirat in tolk časa dreza, da padeš nazaj .. pa da bova se potrudila, da bova midva drugačen odnos vzpostavla z otroki .. za nazaj je težko, za naprej mogoče vsaj malo lažje, vsaj drugi ljudje so vpleteni ... zanimive debate za konec leta sva pa imela dolg, dolg izlet ob obali, na koncu so začeli s petardami in sva ubogega psa komaj zvlekla nazaj do avta .. se je revež kar vkopal v tla in ne premaknil, bogi zdaj imamo pa večerjo, družinsko .. čripnja se dela .. ma fajn leto je bilo .. kakorkoli .. ene par res žalostnih stvari, za eno upam, da se letos spremeni, da bo uspelo, tole je res moja naj želja za letos ... pa tud luštne stvari so bile, saj so vedno .. fajn je bilo, saj je vedno nič, dragi moji, lepo praznujte, mirno in srečno vam želim pa res, radi se imejte ... 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2010 Avtor Prijavi Deli 31. december 2010 .. Sama še kolebam med tem da bi šla ven, kakor smo zmenjeni, ali da bi (prvič ) novo leto preživela kar sama, doma... Tole s prevozom je cela kolobocija - ne vozim ko pijem, z avtobusi pa je danes bolj revno... Se bom verjetno spet odločla zadnji moment Saj to je najbolj luštno - spontanojap, spontano z rahlo plana. ... jaz tud nekak se pustila presenetit, kljub temu da bla že zdavnaj povabljena k frendu, ki da mi bi clo zameril če me ne bi blo dons, je pa mal muhast (kot jaz, tko da glih prav ).. v glavnem, itak grem *tradicionalno* do mat in to, potem pa pač vidm kaj pa kako.No in je kazalo že da bomo imeli *silvestrska prepucavanja* nekakšna, ampak smo *s pozitivno naravnanostjo* vse spedenčkal, tko da vse kože so še cele. še celo me je frenda prplelala (k sem mela reva kup daril pa je tečn za po busu vlačt )...Zdaj pa mal tu poopletam, pol pa kličem frenda da vidm kakšna je situation.Mogoče bo pa nekdo dons še plesaril. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 1. januar 2011 Prijavi Deli 1. januar 2011 Kako je lepo prebrat tele poste, prav pobožajo dušo. Skoraj ni kaj za dodati. Preživela eno prijetno noč, z ljudmi, ki jih imam rada, čeprav so v tej družbi manjkali moji otroci, ki so praznovali po svoje. Kako ta delček srca trpi, boli, čeprav to skušam odmisliti, si razumsko dopovedati, a vseeno... Vsem skupaj želim lepo, uspešno, zadovoljno, zdravo in bogato leto, ki je tu.Bogato v vseh ozirih, predvsem pa bogato v duši... Kar je bilo dobrega se naj pomnoži, kar je bilo slabega, naj odide v pozabo, česar smo se naučili nas naj spremlja na vseh poteh in nas dela močnejše in boljše... Sreča je gospa, sestavljena iz mnogih drobnih iskric in trenutkov lepega in dobrega, ki nam napaja dušo in osrečuje srce in mnogo takih trenutkov želim vsem nam... 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 1. januar 2011 Prijavi Deli 1. januar 2011 Dan Prvi dan novega leta... upam, da ne drži tisto, kar je včeraj pisala Valkira, sicer bom celo leto kašljala in smrkala Včeraj me je čisto sesulo, do večera sem (še vedno optimistično, v upanju da grem le ven večer) spila dobra dva litra čaja z medom, ma tudi to ni pomagalo Sem hotla it kar z avtom, pa ne bi niti pila, ma tudi to ni šlo. Tako sem prvič v življenju novo leto dočakala sama, doma, s kupi robčkov (in ne - nisem jokala in smrkala od žalosti ) in ob čaju Tako boga da mi niti deci vina ni pasal - pa so bili še popoldne dobri nameni da bom vsaj malo nazdravila Mah ja - smo preživeli - ob vsem kašljanju in smrkanju verjetno niti ne bi bila prav fajn družba, danes bi pa sigurno obležala če bi šla včeraj ven ker baje se prišli domov šele zjutraj Malo mi je bilo hudo ker se nismo mogli polupčkat in stisnit ma dobro, bo pa z zamikom... Ma v bistvu - mi sploh ni bilo hudega (se res spreminjam - včasih nisem mogla iti sama ob takih dogodkih), šla spat ob pol dveh zjutraj, se v novo leto zbudila brez mačka... Klicala prej moja dva - so ga zažurali do zjutraj, fotr čisto podrt... Jaz pa ku rožca Danes spet na čaju in medu... maaah je prišlo vse za mano ker spet nisem odležala, pa me potem vsaj enkrat na leto fajn "položi" in se moram potem pozdravit še za nazaj Do jutri moram biti zdrava ker me čaka kosilo... ma ja - saj dva dneva mislim, da bosta dovolj to je že dosti zame (da sem dva dni notri ). No - naj maček (če ga imate) čimprej mine, pa lep preostanek vikenda vam želim Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2011 Prijavi Deli 1. januar 2011 Ma v bistvu - mi sploh ni bilo hudega (se res spreminjam - včasih nisem mogla iti sama ob takih dogodkih) tut jest sem dolgo rabu, da sem pogruntou, da biti sam, pa doma... no...da s tem še najmanj... ni nič narobe pa tut če je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Evo eno kratko silvestrsko poročilo S sosedo ugotavljava, da je najbolj fajn praznovat doma (sploh če si doma v hribih in je itak lepo ko v pravljici) in si povabiš take goste k dol padajo od zimske idile in nič ne komplicirajo okrog drugih stvari. Smo dali en glinen protfan s pečenko in zeljem v šporhet na drva in se je zadeva sama lepo pacala ene štir urce, mi smo pa čvekal in je bilo čist useen kolk je ura in kaj je treba oz. ni treba počet... no okol polnoči se je pa mularija mal preganjala naokrog in petardirala in raketirala ko na fronti, ta star smo se pa sprehajal okol bajte in je blo super, ker je sneg tko trd, da se dal kar po vsevprek hodit kjerkol si hotel in zvezde so se super vidle... in to je bilo to za konc leta. Za naprej pa upajmo, da bo Sonce še na nebu in lepo pridno krožilo od vzhoda na zahod in da bo naslednje jutro spet vzšlo. Vse ostalo bo pa že nekak anede... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 Preživela eno prijetno noč, z ljudmi, ki jih imam rada, čeprav so v tej družbi manjkali moji otroci, ki so praznovali po svoje. Kako ta delček srca trpi, boli, čeprav to skušam odmisliti, si razumsko dopovedati, a vseeno....... ... Vsem skupaj želim lepo, uspešno, zadovoljno, zdravo in bogato leto, ki je tu.Bogato v vseh ozirih, predvsem pa bogato v duši... Kar je bilo dobrega se naj pomnoži, kar je bilo slabega, naj odide v pozabo, česar smo se naučili nas naj spremlja na vseh poteh in nas dela močnejše in boljše... Sreča je gospa, sestavljena iz mnogih drobnih iskric in trenutkov lepega in dobrega, ki nam napaja dušo in osrečuje srce in mnogo takih trenutkov želim vsem nam... Lepo si napisala... (*moje srce pa nič ne trpi, pač pa je srečno, če se moj otrok zabava in ima fajn, tko da sama k sreči nimam teh problemov, da bi si morala to razumsko dopovedovat ) Krasno praznovanje, dosti razgibano, polno smeha, nekaj alkota in nič mačka, v družbi meni res bližnjih oseb... wiiii naj ostane tako celo leto! (za naslednje bom že poskrbela, da bo enako, če ne boljše).Dbest! ... In pol pa, dej se ti v pozitivo pri priči! Našteli! In sem se. Pri priči. Iz petnih žil sem povlekla en angažma. ... Dan Prvi dan novega leta... upam, da ne drži tisto, kar je včeraj pisala Valkira, sicer bom celo leto kašljala in smrkala Včeraj me je čisto sesulo...ej jej! Ma ne, je pač kej za tabo prišlo, maš mal zapoznele, tko da bo pr teb zagrablo *novo leto* mal kasnej - ko se boš pocajtala. Upam da si itak že boljše! Evo eno kratko silvestrsko poročilo...dbest! (idilično takorekoč) ... zaključek leta je bil pa čudovit. In to tako nepričakovano ... najbrž je ravno to point vsega.Srečna! ...... Jaz čist kul preživela zadnji dan leta oz. Silvestrovo; najprej popoldne bla pr frendi, pol smo bli vsi pr mat (in k sreči ni blo 'razčiščevanj', kot sem se ustrašla po telefonskem pogovoru) in je blo prav luštn, pol sva se s frendo na hitrico vidli in me je peljala dam, pol sem šla pa do frenda, k sem šla lohk kar peš.Je blo luštno, manj folka kot sem pričakovala, plesala skoraj nisem (ok, sam mal), sem pa skoz jedla. Pr mat, pol pr frendu, pol smo šli pa še do enga frenda v bližini ognjemet gledat, k visoko stanuje oz. ima boljši razgled (pa pol nazaj do tega prvega frenda).No pol sem šla pa v bistvu zlo kmal dam (že okol treh), k me je začelo nekaj v horizontalo vlečt, pa sem šla zaležt rajš dam. Zjutraj sem imela pa mini delavnico 'obvladovanja jeze in ohranjanja mirne krvi' (da nom vse leto se pol jezila ), ker sem se morala dejansko prisilt, da mi ni film počil, ko me je zbudilo vreščanje in topotanje ob 8:20. Tko da sem bla včer ves dan čist sesuta, predvsem ker sem premal spala.Na rsečo sem v petek spackarla nek *pasulj* (nekaj podobnega, marsovski pasulj ), tko da sem si sam tist pogrela in ciao.Zvečer sem pa gledala 2 filma: Heat in Fargo. Izica dan.Dons mam pa kao neke plane. Ampak bomo vidl. Lep začetek leta vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 (*moje srce pa nič ne trpi, pač pa je srečno, če se moj otrok zabava in ima fajn, tko da sama k sreči nimam teh problemov, da bi si morala to razumsko dopovedovat ) Saj ni problem v tem, da se zabavajo po svoje, da živijo po svoje. To mi je čisto razumljivo in sprejemljivo. Bolj boli tista praznina ob zavedanju, da je "gnezdo" prazno, da so trenutki, ko jih želim ob sebi, jih objeti, se z njimi veseliti. A ti časi so bolj ali manj mimo.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 Saj štekam oz. tko sem tud poštekala... ... pri nas nismo kej preveč *gnezdili*, smo mel zlo razgiban, pa najbrž zato drugače jemljem... ker tud pač drugače je... zato je pa vse za nekaj dobro ...pa najbrž je tud odvisn od človeka, jaz nisem ravno nostalgik... sem one sprotne trenutke na polno izživela, pa pol ne pogrešam tolk tega za nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Čer Še en lep dan za mano... Šla na kosilo do mojih dveh, pa na obiske, malo počvekat Luštno v glavnem, edino te hrane mam vrh glave mi nekaj ne paše dosti jest, vsi pa postrežejo in želijo da probaš Ma rada jih imam, tole mojo familijo - kljub vsem scenam (danes smo spet imeli eno ), ki jih delajo eni in isti (tiste dam raje na off) je toliko drugih svetlih izjem, da sem prav srečna, da jih imam tut jest sem dolgo rabu, da sem pogruntou, da biti sam, pa doma... no...da s tem še najmanj... ni nič narobe Prav luštno je biti doma Včasih sem mogla pobegnit ven da sem prišla do svojega miru, zdaj grem domov, ko si želim miru.. kako se vse obrne. Evo eno kratko silvestrsko poročilo S sosedo ugotavljava, da je najbolj fajn praznovat doma (sploh če si doma v hribih in je itak lepo ko v pravljici) in si povabiš take goste k dol padajo od zimske idile in nič ne komplicirajo okrog drugih stvari. tole je moralo bit super! Itak - manj kot se komplicira z vsem, boljše je Srečna! Mysti super, naj bo tako celo leto! Lepo prebrat! Jaz čist kul preživela zadnji dan leta oz. Silvestrovo; Marsa spet žurala Zjutraj sem imela pa mini delavnico 'obvladovanja jeze in ohranjanja mirne krvi' (da nom vse leto se pol jezila ), ker sem se morala dejansko prisilt, da mi ni film počil, ko me je zbudilo vreščanje in topotanje ob 8:20. Za tole omilit / preslišat so pa najboljši (preverjeno) čepki iz voska, ki jih kupiš v lekarni. Če imaš nore sosede pač iščeš alternative - sosedov verjetno ne moreš spremenit če sami nimajo tolko v glavi da bi vedli da na svetu njso sami Bolj boli tista praznina ob zavedanju, da je "gnezdo" prazno, da so trenutki, ko jih želim ob sebi, jih objeti, se z njimi veseliti. A ti časi so bolj ali manj mimo....Zalaya veš kaj je lepo? Priti domov k svojim staršem (v mojem primeru mami, z očetom pač nimam takega odnosa) in se stisniti v objem, biti vesel ko jih vidiš tudi če le po enem tednu... Čez praznike nismo bili skupaj (sta žurala po svoje), je pa vseeno lepo, ko se dobimo kak drug dan, da smo skupaj in da uživamo. Verjamem, da je tudi pri tebi tako - ne glede na to, kje so, se bodo vedno vračali k tebi - po objem, po nasvet, po klepet ali zgolj na kosilo To je tisto, kar ostane za vedno. Hudo pa je, če prideš domov in se z enim od staršev ne moreš pogovarjati niti 5 min ne da bi se spričkala, da ne veš, kaj je objem in da nikdar ne slišiš da te ima rad... da niti ne čutiš da te ima rad... Pa še vseeno grem domov - zaradi mami, vsaj ona pokaže kako vesela me je, me objame, z njo se smejim, z njo lahko govorim. To odtehta vse ostalo. Vedno bom hodila nazaj k njej (njima), domov. ... Danes dobila domač smrekov sirup in ga vzamem 1x samkrat in po enem tednu neprestanega kašljanja neham kašljat Še dobro ker tole je bilo že res preveč... Tako da čaj z medom in smrekove arcnije, pa upam, da bom do jutri že zdrava Lep večer vsem 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 Še en lep dan za mano... ...... Prav luštno je biti doma Včasih sem mogla pobegnit ven da sem prišla do svojega miru, zdaj grem domov, ko si želim miru.. kako se vse obrne.Super! a ne? Marsa spet žurala heh, ma ni blo sile, a jest je žurat? Za tole omilit / preslišat so pa najboljši (preverjeno) čepki iz voska, ki jih kupiš v lekarni. Če imaš nore sosede pač iščeš alternative - sosedov verjetno ne moreš spremenit če sami nimajo tolko v glavi da bi vedli da na svetu njso sami Jih imam, ne delajo, prek tal se sliš k so slaba tla, ful zraka not...*niso zgornji, ampak stranski sosedi, pa se sliš tko kot bi bli pr men not v sobi.. ne res, ne morš si predstavljat! Kot da ne bi bli ljudje; kot bi jih navil in bi vsi naenkrat začel nort (kričanje, vreščanje, tekanje=topotanje ) Zalaya veš kaj je lepo? Priti domov k svojim staršem ...veš kaj je pa tud lepo (in sem zato včas mal *alergična* na vso to občutljivost 'starši-otroci')? Da prideš dam in te NIHČE NE GNJAVI z nabijanjem slabe vesti! x!x (če si pa ves slabe in žalosten, ker 'grejo otroc po svoje in si sam', jim pa navesiš slabo vest in krivdo, tko kot so jo men - da ne morem it na morje, ne da bi se totalno bad počutla! zato sem tle na strani 'tamladih' in itak bi bla: svoji s svojimi. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 heh, ma ni blo sile, a jest je žurat? Ma... ja - zame ja zadnje čase mi je dovolj že to, da sem v fajn družbi, da se lahko sprostim in nasmejim, niti ne rabim nekaj se znoret ali it ven da bi se imela fajn, sem lahko noter cel večer pa se imam fajn (včasih je bilo moje pojmovanje žuranja popolnoma drugačno ) Jih imam, ne delajo, prek tal se sliš k so slaba tla, ful zraka not...*niso zgornji, ampak stranski sosedi, pa se sliš tko kot bi bli pr men not v sobi.. ne res, ne morš si predstavljat! Kot da ne bi bli ljudje; kot bi jih navil in bi vsi naenkrat začel nort (kričanje, vreščanje, tekanje=topotanje )Hmmm no take imam pa tudi jaz tukaj - so zraven in kadar se ta malemu utrga je tako, kot bi imela bojišče na drugi strani stene Mam pa srečo da se neha tja do 22h enkrat. A to maš une voščene, ki so zaviti v vato ko jih kupiš, v rumeni škatlici? Čudno no - jaz sem šla prvega ob pol dveh zjutraj spat, pa so še nažigali s petardami in vsem mogočim, a sem potem s čepki zaspala veš kaj je pa tud lepo (in sem zato včas mal *alergična* na vso to občutljivost 'starši-otroci')? Da prideš dam in te NIHČE NE GNJAVI z nabijanjem slabe vesti! x!x (če si pa ves slabe in žalosten, ker 'grejo otroc po svoje in si sam', jim pa navesiš slabo vest in krivdo, tko kot so jo men - da ne morem it na morje, ne da bi se totalno bad počutla! zato sem tle na strani 'tamladih' in itak bi bla: svoji s svojimi. )Uhhh ja - tudi to poznam sva imeli tudi midve tako "fazo", ki je trajala dobri dve leti. Takrat se mi je skoraj utrgalo - jaz, ki ne prenesem njune kontrole in mami, ki me je non-stop klicala in gnjavila kje sem, kaj delam, kdaj pridem, zakaj me še ni, kam grem.... aaaaaa tisto pa je bil trening živcev... Tisti dve leti sem bila komaj kaj doma, takrat ko sem bila pa so bile nenehno scene In veliko prepirov, mučno je bilo. Bolj ko sem bežla, bolj se me je oklepala Potem sem počasi začela dojemat, da tako ne bo šlo, da ji moram na drug način pokazati da me mora spustiti. In sva imeli nadaljnje par let "šole" v smislu da me je dobro vzgojila, da je super opravila svoje "delo", da pa je čas da mi pusti da odrastem, da grem in da če me izpusti da bom vedno prihajala nazaj k njej - a kadar in ker si bom tega želela, na zato ker bo ona tako zahtevala. Ni bilo lahko, ma nama je uspelo Ne spomnim se več, kdaj mi je na zadnje poskušala nabiti krivdo... Takooo sem srečna da se je spremenil vsaj najin odnos, da imam vsaj njo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 jaz sem mela to (ne tolk sicer kot ti, ampakl velik je blo tega, a mene niso nikol klicarl, sam face do tal držal) ves lajf in tle pa nisem naredila napake in ravnala enako! (ker velik stvari delamo istih, pa čeprav smo si nekoč prisegli da ne bomo) men ni bolj mučnega kot to - morasti ksihti k se maš ti fajn (tko da se pol itak ne morš met). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Hehe ja itak "glej me, kako sem boga" Danes slišala tako štorijo s takim ksihtom od bližnje sorodnice Mi začne že jamrat njene obvezne jade-jade in popi*dim, jo prekinem in jo vprašam da če ni imela obiskov. In me gleda zabodeno... Pa ji rečem da kako lahko reče da je boga sama, da nobenega nima če so pa prišli k njej na obisk en dan nazaj, pa ne samo eni in da je danes spet v družbi, da kaj bi sploh rada. Pa se obrne stran kot kak 5 leten ihtav otrok in me veselo zignorira ma nabijat je pa nehala (slabo vest) Prav ne morem razumet tega. Človek je v družbi, pa samo pi*di in jamra kako je sam prideš na obisk pa jamra, pokličeš pa jamra... Nikoli dovolj, nikoli prav. Ja - jaz tudi srčno upam, da bom sama dovolj zrel starš da ne bom delala takih scen, da bom preprosto srečna kadar bo moj otrok srečen Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 Hehe ja itak "glej me, kako sem boga" Danes slišala tako štorijo s takim ksihtom od bližnje sorodnice Mi začne že jamrat njene obvezne jade-jade in popi*dim, jo prekinem in jo vprašam da če ni imela obiskov. In me gleda zabodeno... Pa ji rečem da kako lahko reče da je boga sama, da nobenega nima če so pa prišli k njej na obisk en dan nazaj, pa ne samo eni in da je danes spet v družbi, da kaj bi sploh rada. Pa se obrne stran kot kak 5 leten ihtav otrok in me veselo zignorira ma nabijat je pa nehala (slabo vest) Prav ne morem razumet tega. Človek je v družbi, pa samo pi*di in jamra kako je sam prideš na obisk pa jamra, pokličeš pa jamra... Nikoli dovolj, nikoli prav. Ja - jaz tudi srčno upam, da bom sama dovolj zrel starš da ne bom delala takih scen, da bom preprosto srečna kadar bo moj otrok srečen ja. moraste face. Vedno se spomnim ob takemle frenda, k je s tako spoštljivostjo govoril o Indijcih, ko je nekaj časa tam živel, da kako so skromni pa s FUL težavami, pa prijazni in SMEHLJAJO se! V totalni štali, stradajo, brez vsega, a ni šans da bi te s čim svojim obremenjevali!Tle pa vsakdo sam preži da ti bo navesil neke svoje filme, kot da bi tekmovali, kdo bo imel večje težave! če se pa kdo smeje in je zadovoljen, pa čeprav v štali in govedariji, ga je treba pa čimprej dol potegnit, da bomo vsi isti, vsi enakopravni, vsi enako v badu. Kar se tiče pa vzgoje, je pa v bistvu težko, ker sproti delaš napake in jih VIDIŠ, se jih zavedaš, pa pogosto ne moreš prek tega.No kot rečeno, men je ponekod ratalo, preprosto ker sem bila totalno alergična na kaj tacga in če me nekaj TOLK mot, ne morem pol js istega počet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. januar 2011 Prijavi Deli 2. januar 2011 Kar se tiče pa vzgoje, je pa v bistvu težko, ker sproti delaš napake in jih VIDIŠ, se jih zavedaš, pa pogosto ne moreš prek tega.No kot rečeno, men je ponekod ratalo, preprosto ker sem bila totalno alergična na kaj tacga in če me nekaj TOLK mot, ne morem pol js istega počet. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2011 pač daš vse od sebe, pol si ne morš nč očitat.simpl pa ni, zato tud svojim tastarim in ostalim ne mormo in ne smemo očitat, saj so oni prav tako -kot mi- ravnali kot so najbolje znali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 Čau folk Kaj dogaja, a spet bo mrk al kaj? že čutim, da je to tisti, ki men daje filing, da bi morala kaj naredit v lajfu, faks končat zdajle prec takoj, še kako službo najdt, se poročit, met otroke, kar vse v enem tednu bom se potrudila zignorirat namige eno smešno novo leto je za mano .. po eni strani sva se imela prav fajn, nič posebnega, sam na izi dolgi sprehodi ob morju in po skalah, s psom, ki je bil ves navdušen nad idejo, pa kofetkanje ob morju pa hude in resne debate .. po drugi ugotavljanje, da se telih družinskih novoletnih ne bova šla več, ker so naporne psihično in fizično .. cel vikend smo se dajali glede tega a bova jedla meso al ne brezvezna fora, sam .. vedno isto in I. čist živčen rata, ker je vsem jasno, da ne je mesa, razen če mu ga direkt pod nos postaviš, ker pol pač ne more rečt ne, in da mu ne naredi fajn, ampak ne .. še vedno se naredi 3 vrste mesa pod peko in zraven 2 krompirčka in - 'ojoj, a sta prepričana, da bi dal kolerabo zraven, a ne bo preveč okusa pustila?' in pol poješ, naslednji dan zjutraj prijazno vprašanje, če dons naredi zelje, da ne bo spet mesa .. jes, plis .. in za kosilo je - sarma meni smešno, I. pa čist ven pade ker je zraven v temle neposlušanju in neupoštevanju še vseh ostalih 35 let tega ... poleg tega pa jamr, jamr, kok je treba delat in bogi, bogi vsi po vrsti .. pa pustmo babico, ki šetka okol po bajti in direkt odpre vrata najine spalnice, medtem ko ... to da .. nazaj doma, dihamo normalno, novo leto je pred nami nič posebnih planov, samo ene par želja in ene par ciljev ... pa da vidimo kam pripelje 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2011 Uhhh Mystica...Hm, ja pri mrku je glih fora, da lahko pricuri od bogvekod marsikaj, iz povsem nepričakovanega konca.Vendar bi tle bil poudarek bolj na željah (hočem in to, 'moje'! itd. ), tko da morda tle mal umirit zadeve, da si česa ne zaj*, ko praviš da si srečna. Da ti ne bi nek vragec prišepnil kakega filma da bi pol kake scene delala.Mislim da bi prej ti sama lohk povzročila kako eksplozijo (al pa eksplodirala )...Skratka, če ne moreš *prespati* (deko čez glavo pa to ), pol se daj na off z odzivi. Nič razčiščevanja pa tega (no sej to itak sama veš, pa tud, če boš hotla razčiščevat, ti nobeno pametovanje o mrkih ne bo zaleglo, sam ob živce te spravlo ). Jaz pa nimam v Kozorogu nič, še bajte ne (je vrinjena), mam pa zato južni čvor. v drugi bajti, se ve. ().K sreči ne na teh stopinjah, gre glih ven iz konjunkcije (k ga mam na 8) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2011 Ja, res je, ampak predvsem ker ga imaš v 8. hiši (in ker bo Pluton vpleten - dons je konjunkcija, pa se bodo ti vplivi mal združili...).Kolk časa? Nekaj dni do največ tedna...V bistvu bod pozorna oz. previdna najbolj kak dan po mrku, se pravi v sredo, tud še četrtek. (fino da jemlješ bolj na olako zdej ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 Saj sem čisto krotka zadnje tedne x:Ix *** Evo, konec dneva .. urejala papirje in skladišče do 5h, pol pa babice & dedki, ker nisva šla nič med prazniki .. uspela mamo in ata čist presenetit s sivkinim čajem in je kup vprašanj padlo, ki so bila celo res meni namenjena in so odgovore celo res poslušali, bravo jaz ene luštne uhančke mi je sestrična naredila pri ta drugih so naju pa kar z balkona odslovili, ker so baje tako bolni, da ni za živet pa da se ne bova še midva kaj nalezla .. jah, tud prav, bomo ponovili drug teden .. sem rekla naj pridejo vseen dol po vrečko z darilom, da ne bo zmrznilo pol pa še čvek z očitom eno uro, čeprav sva se mislila samo spotoma ustavit, ker je mačkon blagovolil prinest šapice noter in se pustit odpeljat domov pa ful me je razveselilo zdajle, je FB frendica iz ZDA dobila moje darilce sem se bala, da bodo kake komplikacije al pa da bo kaj ven padlo, ker nisem čist dobro zapakirala ... zdaj pa House (sva končno posnela zadnjo sezono, včeraj mislila, da bova v pol urce konec, samo prvi del pogledala, pol je bil pa cel film, uro in pol trajal ) važno, da mam mačkona doma 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.