Cookie 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 a čem še jst kej srce parajočega napisat okol svojega 20 let starega Axla (C.AX) ma ne, ne bom, se boste (vsi) zjokal ******stari avti rulz 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 čist btw, čez 2 tedna Lunin forum star že 9 let bo kmal v puberteti, in že na pol poti do polnoletnosti...pa opažam, da se člani foruma pogosto obnašamo lnf letom primerno 2 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 1. marca. 1. 3. Ja avti, stari.Js tud šizim na hondo, sm hotla met tastarga civica, unga ta nizkega.Hočem sama šaltat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 jst pa okna odpirat. Just in case, če v vodo zapelje(m) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 (js mam tele pomične šipe pa pol nč ni delal pa sm morala na vseh teh cestninskih pa vsem tem vrata odpirat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Zakaj pa to Marsa? Mislm, se spomnem štorij s kaznimi, ampak zakaj čist čist konc? A preveč košta da bi ga vzela z deponije al pa kej tacga? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 Thanx Ribica. ja, preveč bi vse skup prišlo (še registracija), da bi se mi *splačalo*. (+ kazen, odvoz, 'hramba' itd. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 škoda ne.. ma sej se boš znašla tut s Pešhondo kaj pa veš, mogoče te pa še res kje čaka kšna Hondica 1 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 that's the spirit! nimam kej. žal. (zvezana) sam al pa če se razsujem po kakih cestah al pa kej. letos imava z avtom skupaj slabe aspekte očitno. Je pa hec, da sem ravno še preselila ves flat (x!x - ne morš verjet! ).Potem sem ravno -in nadzvočno hitro- uredila T2 in si istega dne izpahnila nogo in pol... je pa blo kar je blo. Zdej je pa že mim. Noga je pa okej, to je pa tud super (glede na to kako je kazalo in nisem šla k dr. - noga je pa bla med barvo melancan in sliv ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 no, jaz sem imel priložnost vozit dva meseca Audi Q7 s popolnoma vso opremo, kar si jo lahko zmisliš (kamera za vzvratno vožnjo itd.). Saj mi je ponudil vse, kar sem rabil, krasen položaj za volanom...a kljub zadovoljstvu, užitku v vožnji, se niti približno nisem mogel navezati nanj tako, kot na Unota ali Hondo...pa nisem imel z nobenim od njih kakšnih posebnih spominov...le v bolj preprostem avtomobilu sem lahko lažje začutil njegovo dušo...če pa bi mi kdo ponudil Audija Q7 v trajno last namesto Honde, pa verjetno ne bi preveč okleval...mogoče bi se preko daljšega obdobja (če mi Audi ne bi povzročal prehudih stroškov in se mi preveč kvaril) ravno tako lahko navezal...vendar bi rabil več časa za to... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Pravzaprav nič. Škoda zanesljiv je bil in imel je dobro energijo, še če je crknil v p.m. in je bla res štala od štale (zakuhanje praktično na začetku cca 350 km poti in da morš še dam pripeljat iz druge države! z vrelo mašino ko vse smrdi po plastiki in dimu in pripelješ! )pa dobr je potegnil, lepo se je držal na cesti, skratka avto za ga še imet vsaj še eno registracijo. Tko da tolk je šlo vse narobe s temi okoliščinami z avtom, da si lohk razlagam sam tko, da moram bit letos pač s cest in da bogve kaj mi je prihranjeno.V bistvu mi pa itak ne preostane druzga kot tko gledat. Sam res! staro hondico, tudi zlat avtek japonci so zakon (če me bo kdo želel označiti za plehpičko naj prosim prej pomisli, če ve kateri avto vozim??) Dobri avti so pač dobri avti... Meni so sicer le prevozno sredstvo za prit od točke A do točke B, ma ko sem se vsedla v tistega BMW-ja (M5, 507 bhp) za "polet" po pisti v Nürburgring-u takrat pa sem bila plehpi... Tolko adrenalina in užitka kot ga vožnja s profi voznikom v takem avtu da, pa je neprimerljivo s čimerkoli drugim (no - mogoče s kako ekstra športno vožnjo z motorjem edino ). Fenomenalno Tako bi se še kdaj pustila fascinirat 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 a ne!jaz sem po Hvaru mislila da grem cca 50 (omejitev 40), pa prav Mitja: wuhuhu, pazi, ti greš 80!(sam da ni bil tolk jackovski - ena stara petka - 520 - *slika) mah... (sploh ne postam več v avtih, pa s takim navdušenjem sem komentirala - se mi ne lub napaljivat, če v prazno ) ja japonci pa nemci so zakon. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 Ja kar hitro se lahko spozabiš, sploh če je avto khmmm ... no - zelo "odziven" (izven naselij seveda! ) Hehe sam sva res "pleharce" (sploh ne postam več v avtih, pa s takim navdušenjem sem komentirala - se mi ne lub napaljivat, če v prazno ) ... Ko bomo velki in bogati... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 Hehe sam sva res "pleharce" (jaz sem kar nekak pozabla, da sm... ampak ja: enkrat mi ne gine kaka hondica! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. januar 2011 Prijavi Deli 11. januar 2011 ampak ja: enkrat mi ne gine kaka hondica! )Da ti uspe! (pa potem nič pajkov in drugih živalc okrog avta mogoče samo kak majhne pikec v avtu ) 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 haha! sem se nasmejala (pajki sam V avtu in primerne velikosti ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 Jaz... velika sem že, bogata pa še bom! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Ja tist BMW je že skoraj škoda dat na naše ceste. Bi bil kriminal ga vozit do 130 kmh samo Koliko sem se sama pustila fascinirat... raje niti ne začnem. Kar je res dobro od tega je ''korist'' kadar kupujem svoj avto. Dobimo supertruper za truper ceno Sam, a veš, da ekstra športne vožnje z motorjem so vedno in samo kadar je voznik sam? Jaz... velika sem že, bogata pa še bom! kere bule sam fak, ej s kom se jst to vozim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Sam, a veš, da ekstra športne vožnje z motorjem so vedno in samo kadar je voznik sam? Iz izkušenj vem, da je "športna" vožnja možna tudi v dvoje - seveda če sta voznik in sopotnik zelooo usklajena. Da se tudi ful dobro zalagat ovinke - če sopotnik pri tem sodeluje. Je pa res da na kaki pisti je definitivno bolje če je na motorju en sam, vem, pa da so šli tudi na pisto že v dvoje in baje da je blo prav fajn sam fak, ej s kom se jst to vozim Huh? 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Maš prav Saj zato bo treba pa izpit narest da sprobam tisto ekstra kdaj na pisti (če se mi ta želja uresniči) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Da se ne bo ekstra hitro končalo potem sploh na Grobniku, k majo beden asfalt, ki z nadzvočno hitrostjo "pobira" gumo, pa še razpokan je v nulo in s tačko hitr zapneš v razpoko :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Ma Cookie to so želje, sanje, od katerim me loči en kup denarja za izpit, pa potem za motor, pa potem za najem garaže... ...Pista je potem bolj pika na i kot pa glavni cilj. To bi se šla šele po kaki sezoni ali dveh, takrat, ko bi se počutila dovolj "varno" (da bi zaupala v svojo vožnjo) in "pogumno" za na pisto (da bi sploh dejansko šla vozit po pisti) Prej pa bodo - upam da - kilometri uživancije 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Ma Cookie to so želje, sanje, od katerim me loči en kup denarja za izpit, pa potem za motor, pa potem za najem garaže... ...Pista je potem bolj pika na i kot pa glavni cilj. To bi se šla šele po kaki sezoni ali dveh, takrat, ko bi se počutila dovolj "varno" (da bi zaupala v svojo vožnjo) in "pogumno" za na pisto (da bi sploh dejansko šla vozit po pisti) Prej pa bodo - upam da - kilometri uživancije ahh, ne klobasaj za po pisti se vozit (magar kt sopotnik), rabiš sam "primerne" prijatelje, oz take, ki ti posodijo leder kombinezon (škornji so zaželjeni) in nekoga, ki te je pripravljen peljat "en krog".Na "odprtih" (oz. slo) dnevih pa se lahko kot sopotnik pelješ na "rekreativni" vožnji tudi v korduri oz. kateri drugi "wornk" opremi ok, za PO pisti dejansko kot voznik peljat - pa ne vem jst sm sopotnik. Mi na kraj pameti ne pade (ok, enkat mi je, pa mi je tut motor skor padu na nogo) da bi "šofirala" motor.Enkat sm pa s frčotom padla, sm zamenjala gas z bremzo don't even ask Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Ma ne mikajo me neke turistične vožnje po pisti oz. OK sprobala bi, ampak potem bi hotla več, pa sama pač sprobat svoje potenciale... Želje so, bo treba pa ornk delat na tem, da se bodo realizirale (predvsem finančno)... Odštevam minute... do poti domov. Upam, da hitro mine Mejte lep dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 mene so pa ful privlačili motorji, sam nekak mam čudne zveze z njimi, praktično sem skoraj na vsaki vožnji se kej poškodovala al pa kej, nekoč pa po nekem makadamu tko, da sem mela še leta (morda clo desetletja) brazgotino po nogi, tko da mam morda mal rešpekta pred njimi.(sam so bli pa večina kar norci tile k sem se z njimi vozila al sem pa jaz bla norc... sam jaz sama sam s kakimi avtomatiki pa tem, ne s kakšnimi makinami ). (a si ti kej dodala v post, Cookie?js sem tud zamenjala bremzo za gas in priletela direkt v zid nazobčan s faco pa z oprsjem nekak, k je bil glih ovink...) ....... sej ne vem kaj je bl grozn: da si ful lačen al da si ful sit. ne sej, je kr pregrešno to rečt, jasno da je boljš če si sit, samo če se pa tkole ogabn prav nažreš kot sem se jaz zdajle, je pa bljek.Tolk so bli dobri makaroni da se kar nisem mogla ustavt, zdej pa komaj diham. aja dons sem spet bla nespametna (poletne jopce pa to pa zunaj sedela) tko da upam da nom česa na s... rabla pa da nom mela spet pangalaktičnih grlorezov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.