Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ja, maš prav. dobra volja se naleze, bolje, da sem dobre volje. so pa to težave, ki bi se jih dalo vsaj ublažit z gibanjem, prehrano, pa kakšno masažo. no, morda bi blo treba že operirat. pojma nimam. sam zdravniki pa zgleda še manj. sam ne morem ga prepričat v nekaj, če se oklepa varnosti klasične medicine. lahko le še ni dovolj na dnu, lahko je, ampak ne bo nikoli prevzel odgovornosti za svoje počutje, bo se obešal na upanje, da pomagajo zdravniki. samo v tem primeru je pa shit to, da se ne upa, ne ve, kakrkoli že, postaviti zase. pa ve, da če ne bo zružil, nič ne bo. en zdravnik se je celo kao posmehoval mu "kaj pa jamraš, saj to nič ni". fak ej, licenco bi mu vzela pa zvezala nekam. pol pomislim, kolk ljudi tko ma upanje, polaga dobesedno svoj lajf v roke takim "mesarjem" in ratam žalostna, sam kaj, saj ni moja stvar. vsak je svojega zdravja gospodar. tk da, jaz bom sam probala bit dobre volje, pa kaj lepo rečt, sam predlagat, pol naj se pa sam odloča ...

Res smotan odnos... :o|o:

Sem mislila da gre za mamo oz. žensko osebo; moški pa so še bolj nekak trmasti bolniki, pogosto, je še težje zdravit (in na naraven način).

Morda pa še prodre to do njega pa se celo sam navduši počas, najprej mal nejevoljno, pa tko z distanco, pol je pa že notr. x:)x xcrossfingx

Rabim pomoč.

Zanima me, kje lahko kupim sadež papaje ... mislim, ne vem, ali sem res tko na periferiji, da nikjer ne pridem do tega, a je to tako težko kupit ... al moram za to res v Ljubljano? A v Ljubljani se dobi?

Je namreč, poleg avokada, eden izmed glavnih naravnih pomočnikov, za ustavljanje vnetja v telesu ... pa bi rada malce si pomagala, ker vem, da si na ta način lahko.

Prosim za info .. če kje v trgovinah zasledite, ne vem kam naj grem pogledat sploh. :o|o:

Težko rečem za periferijo, v LJ se jo pa kar dobi, v "vseh bolje založenih trgovinah". xDDx

Papaja je dbest, ja, tud za kožo, prebavo, jetra, vse živo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:D :P

sej ne vem, da nom tle besa po nepotrebnem zbujala, mogoče pa ima kateri na teh štantih, saj tile 'štantarji' znajo it kar v korak s časom in znajo svašta imet...

tko da morda tud kje bližje sebi že ubodeš.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem žrla piškote in čokolado, pol pa decembra hektolitre jegra in coca cole http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Zdej je čas za ponovno prečiščenje. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Smotka, taka dieta prežge blatnike folcvagna letnik 64, pa neb tebe.

Pucat!

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Mysti, v Leclercu ziher ... :inocent: sam saj mate tam na vašem koncu tud en velik Mercator, a ne? Mogoče pejd tja pogledat ...

spravla mularijo v šolo, zdaj sem pa že doma na čajčku :)

še mal lenarjenja, pol pa začnem delat :)

Pujsita, ti povem, še uživat boš začela pri kuhanju x;)x jooj, če bi jaz imela vaše tržnice in vse vrste sadja in zelenjave na razpolago :2src: Poleg tega, da bi vsak dan jedla avokado na tisoč in en način ... tlele sem čist obupala nad njim, vedno nekak voden, brez pravega okusa pride .. al pa nagravžno grenak, ker v 14 dneh ne dozori do konca :o|o: čist brezveze :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sej vem, sej vem ... odplačujem grehe z bolečinami v sklepih. Sem pridna od rojstnega dneva dalje. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Samo bo trajalo nekaj časa ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Sem pa uživala lajf na polno. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Če bi bla bliz, bi lahko prišla k men na limfno in na masažo... da bi mal pohitrila okrevanje. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Vilinčica, sej bo (tud še izziv). Ko pa bo, boš pa kdaj klela, da kolk si mela tle lepo mir, nč izzivov odgovornosti in pizdarij. xDDx

Sej vem - sam malo sem mogla pojamrat včeraj x;)x je bil tak čuden dan, pa kak dan tole lažje prenašam, kak dan pa malo težje. Bo že. Ker imam službo si lahko privoščim stvari, ki si jih želim in za katere potrebujem denar, tako da sem vesela da jo imam x^x Bom pa vsekakor delala na tem, da v bližnji prihodnosti začnem (končno) delati na svojem poklicnem področju, po možnosti raziskovalno - tega si želim xcrossfingx da bi spet v kakem laboratoriju, ali pa na terenu delala. Vse ob svojem času al kako že xscratchx

ja, vilinčica, ko boš ravno mami omenjala palačinke, še dodaj, da pride zraven en fant, ki jih zelo rad je...jih bo zihr z večjim veseljem napravila x8Dx x:Dx

Hehe a ti bi kr tkole? x:Dx Ne vem, ne vem če bi kar tako na lahko čez prišel x:px pri nas je vedno veliko povpraševanje, pa hitro zmanjkajo x:o)x naš fotr se je vedno jezil če sem kdaj pekla za druge da če ne bo nič za doma ostalo - bi kar vse on pozobal x8Dx

glede službe je pa res križ...kakšno delo pa imaš? Si ga lahko vmes ( če imaš kaj prostega časa), s kakšnim intelektualnim izzivom popestriš? :inocent: jaz, ko sem bil receptor, sem imel precej prostega vmes, in sem si "kravžljal" možgančke z programom za učenje francoščine, iskal sem literaturo za diplomo, urejal sem komade za nastop z bendom ipd...

če take priložnosti nimaš, lahko poskušaš razmišljati o tem, kako nasploh izboljšati delovno okolje, v katerem si...reorganizacija delovnim procesov, da bodo bolj učinkoviti ali bolj prijetni, ustvarjanje bolj prijetne delovne klime s sodelavci, če meniš, da se v to smer kaj da... ker pač ne poznam tvojega službe, ne morem svetovati nič bolj specifičnega :inocent:

Ma ne bi šlo - sem v pisarni s šefico, ki vidi direkt na moj ekran, tako da si ne morem privoščiti da bi delala karkoli drugega tudi kadar imam kaj časa xnckrivx sicer bi se že zaposlila po svoje :inocent:

Vilincica stekam, kako se pocutis v sluzbi. Meni se je zdelo, da se mi v eni bivsih mozgani v gorgonzolo spreminjajo. Nic novega se nisem vec naucila in ceprav je bilo delo pestro - vec razlicnih opravkov, je scasoma postalo rutina.

...gorgonzolo xsmx

Dobila povabilo bodocega castnega konzula RS v Mehiki na slavnostno otvoritev castnega konzulata. Moram reci, da sicer nisem tako obcutljiva na takele kikse, ampak se mi zdi malo trapasto, da se podpise kot castni konzul Eslovanie ne Eslovenie, kot bi bilo prav. Fino bi bilo, ce bi vedel vsaj ime drzave v svojem materinem jeziku, ki jo zastopa.

:wOOt: x:Dx mogoče se počuti bolj Slovana kot Slovenca x:px

Rabim pomoč.

Zanima me, kje lahko kupim sadež papaje ...

Kaj v Sparu v Postojni je nimajo? Ali pa v Spinu / Hoferju?

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hehe a ti bi kr tkole? x:Dx Ne vem, ne vem če bi kar tako na lahko čez prišel x:px pri nas je vedno veliko povpraševanje, pa hitro zmanjkajo x:o)x naš fotr se je vedno jezil če sem kdaj pekla za druge da če ne bo nič za doma ostalo - bi kar vse on pozobal x8Dx

Ma ne bi šlo - sem v pisarni s šefico, ki vidi direkt na moj ekran, tako da si ne morem privoščiti da bi delala karkoli drugega tudi kadar imam kaj časa xnckrivx sicer bi se že zaposlila po svoje :inocent:

A da so pri vas doma tako sladkosnedni? x8Dx Jim čisto nič ne zamerim x;)x Potem pa predlagam, da jih greva narest pri nas doma x:px ne morem pa garantirat, da se ne bo naš fotr zgledoval po tvojem x:o)x no, sicer jih pa lahko narediva toliko, da jih 5 Lakotnikov ne bi zmoglo vseh pojesti x;)x

Glede službe pa res smola...kaj moraš biti res ves čas za računalnikom, al kaj? ubijalsko :o|o: pa še škoda oči, hrbtenice, zdravja in vsega...veš, da se vprašam, ali res tista gotovost službe vse to pretehta. Saj se ti namreč zdi, da se življenje nekako usmerja v prazen tek, ne? :inocent: sicer bi se pa tudi sam težko odločal; ali gotovost "preživetja", ali negotovost in vznemirljivost "življenja". Sicer pa verjamem, da ko živiš katerokoli od obeh možnosti, pogrešaš drugo... vprašanje je, kako združiti obe? :inocent: ampak to ni vprašanje za milijon evrov...to je vprašanje življenjske sreče in izpolnitve, kar krepko presega milijon evrov xsrcx

ti želim veliko sreče in uspeha pri iskanju pravega ravnovesja v tem x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest VilaSonca

Res smotan odnos... :o|o:

Sem mislila da gre za mamo oz. žensko osebo; moški pa so še bolj nekak trmasti bolniki, pogosto, je še težje zdravit (in na naraven način).

Morda pa še prodre to do njega pa se celo sam navduši počas, najprej mal nejevoljno, pa tko z distanco, pol je pa že notr. x:)x xcrossfingx

ja, za fotra gre. bad je to, vleče se, pa vse to opazovat, kako je nemočen in v bistvu ja, trmast. mejbi pa bo. saj ni važno, na kak način, sam da se premakne. ker tkole z obrabljeno hrbtenico, hudimi bolečinami v križu in levi nogi, ki je btw utrpela že svašta (zlom, šen, poparo), hodi že s palco in komaj kam pride zarad vseh teh bolečin. ne bom opisovala še drugih težav, sam mislim, da se jih res ne zaveda. :sori: kao "to zdravniki težijo". me celo mama vpraša, kaj naj kuha, da bo bolj zdravo, pa rečem, naj začne z maščobo in soljo, sam če noče noben od njiju spremenit očitno. sam "aha, aja" rečejo, al pa "če je pa jest fajn slano in mastno". kaj naj jima rečem, da bosta crknila, to ne morem. pizdit ne morem. jokat, se po tleh metat, ne. če želita, bosta, če ne, ne. ne znam z distanco gledat. saj so moji starši. dost tega. good luck, želim najbolje. xcrossfingx

Mystica, en čas so imeli v Sparu svašta od tropskega sadja, tudi papajo. ne boš verjela, celo v I. Bistrici. x:Dx pred kratkim, ko sem bla, v Ljutomeru menda, niso več bli tko založeni. sem pa kupila pasijonko (btw mmmm).

A da so pri vas doma tako sladkosnedni? x8Dx Jim čisto nič ne zamerim x;)x Potem pa predlagam, da jih greva narest pri nas doma x:px ne morem pa garantirat, da se ne bo naš fotr zgledoval po tvojem x:o)x no, sicer jih pa lahko narediva toliko, da jih 5 Lakotnikov ne bi zmoglo vseh pojesti x;)x

Glede službe pa res smola...kaj moraš biti res ves čas za računalnikom, al kaj? ubijalsko :o|o: pa še škoda oči, hrbtenice, zdravja in vsega...veš, da se vprašam, ali res tista gotovost službe vse to pretehta. Saj se ti namreč zdi, da se življenje nekako usmerja v prazen tek, ne? :inocent: sicer bi se pa tudi sam težko odločal; ali gotovost "preživetja", ali negotovost in vznemirljivost "življenja". Sicer pa verjamem, da ko živiš katerokoli od obeh možnosti, pogrešaš drugo... vprašanje je, kako združiti obe? :inocent: ampak to ni vprašanje za milijon evrov...to je vprašanje življenjske sreče in izpolnitve, kar krepko presega milijon evrov xsrcx

ti želim veliko sreče in uspeha pri iskanju pravega ravnovesja v tem x;)x

Aha - za cukr bi dali vse x;)x Hehe hvala za povabilo - mogoče pa res en dan x8Dx

Ma ja tale comp povzroča krvavo rdeče oke xcivx in mravljince x:Ix ...ni fajn... ma bom delala na temu, da dobim nekaj (vsaj podbnega temu) kar si želim xupx

VilaSonca da se bo tvojemu očetu uredilo zdravje - tako, ali drugače... xwizardx

.

.

.

Uf srce xsrcx si že bolje ... vsaj naj bi bil... želim si, da je res tako xwizardx ma naj se ti vse dobro vrne x:Xx

Zanimivi dnevi, ni kaj :wOOt:

Lep večer

Latinski izrek

Jao, iz kake nočne more sem se danes ponoč zbudila .. pa sploh še ni bilo prav pozno, 1 zjutraj .. Tristana reševala izpod avtov in podobnih stvari :sori: se zbudila čist mokra, zadihana, srce mi kar ni hotlo nehat nabijat .. tko da sem si pol vzela 15 minut za pomirit se, sprehodit po flatu, pogledat če je maček kje v bližini (itak ga ni blo) in se počas skulirat .. noro .. pa najbolj funny part - da mi je bivši pomagal pri lovljenju in sestavljanju mačka x:o)x

Nič, danes mal manj bluzenja pa mal več učenja na sporedu ... sam najprej se grem mal pretegnit..

loesje

Spet nazaj -

Aha - za cukr bi dali vse x;)x Hehe hvala za povabilo - mogoče pa res en dan x8Dx

Ma ja tale comp povzroča krvavo rdeče oke xcivx in mravljince x:Ix ...ni fajn... ma bom delala na temu, da dobim nekaj (vsaj podbnega temu) kar si želim xupx

ja, cukr x:o)x pri nas bi vsak od familije (razen mene, seveda x:Dx )prodal ostale člane familije za cukr x:o)x

Edino, kar me pa v tem tvojem postu moti, pa je tista besedica "mogoče"... ali jo lahko ignoriram in berem post brez nje? :inocent: x:)x

Sem pa vesel, da ostajaš zvesta sebi in razmišljaš o tem, da ne bi prodala svoje duše za varno službo in iščeš kaj sebi bolj primernega :palec: Ravnokar berem od Caroline Myss Posvečeni dogovori, kjer obravnava štiri arhetipe, ki jih ima vsak od nas (otrok, žrtev, prostitutka in saboter) ki se izražajo pri nas pri vsaki preizkušnji, ki nam je postavljena na poti...In me veseli, da si prepoznala v sebi "prostitutko" in se ji želiš upreti...v tem smislu, da veš, da v resnici prodajaš svoj pristni jaz in svoje "življenjsko poslanstvo" in s tem povezano srečo za finančno varnost...Ko čutiš da to ni prav, in iščeš nekaj, kjer se boš v resnici bolj prepoznala, bolje začutila, in izpolnila :palec: x8Dx

VilaSonca, tudi meni je žal za takšno trmo očeta :sori: kaj so res v njem tako trdno zakoreninjeni stari vzorci življenja, da niti svojemu zdravju in preživetju navkljub ni pripravljen spremeniti načina življenja? :inocent: Verjamem, da ti mora hudo, ko vidiš svojega očeta v takšnem stanju :sori:

Mysti, vidiš, ko se strogo kozorogovsko ne držiš zdrave prehrane in se pregrešiš čez praznike :vragec: ampak, takrat pa sede, a ne x8Dx x:px in da v Postojni nimajo papaje...mislim, zadnje selo od sela :o|o: x:Dx Drži se xsrcx

Guest VilaSonca

VilaSonca, tudi meni je žal za takšno trmo očeta :sori: kaj so res v njem tako trdno zakoreninjeni stari vzorci življenja, da niti svojemu zdravju in preživetju navkljub ni pripravljen spremeniti načina življenja? :inocent: Verjamem, da ti mora hudo, ko vidiš svojega očeta v takšnem stanju :sori:

pa saj veš sam, spremembe niso nikomur lahke, vsaj začet je težko oz. naredit preobrat in se "žrtvovat". če pa malo pogledaš okoli sebe, vidiš, da je glih počutje najbolj na udaru. x;)x

sicer pa vidim, da gre že na bolje, tk da avtomatsko sem dobila nekaj upanja. končno je kupil sobno kolo in se lotil gibanja. počasi, večkrat na dan po 10 min. želim mu, da bo še normalno hodil, brez bolečin. da bo šel še kdaj na morje in kam, užival življenje. x:)x

Vilinčica, ti želim kaj bolj kreativnega. xwizardx

Guest VilaSonca
damn, te službe in precepi. bla ta teden na dveh razgovorih. in če bo zadeva A, kar je dost verjetno, da bo, se bom spraševala, kaj zamujam, ker ni B ... pri A nimam izzivov, ne rastem, samo delam za keš, pri B imam ful izziv in nekaj popolnoma novega, pri čemer bi bla bolj "komplet" ... ja no, bo kar bo ... za tega pol leta.

ja, cukr x:o)x pri nas bi vsak od familije (razen mene, seveda x:Dx )prodal ostale člane familije za cukr x:o)x

Edino, kar me pa v tem tvojem postu moti, pa je tista besedica "mogoče"... ali jo lahko ignoriram in berem post brez nje? :inocent: x:)x

Sem pa vesel, da ostajaš zvesta sebi in razmišljaš o tem, da ne bi prodala svoje duše za varno službo in iščeš kaj sebi bolj primernega :palec: Ravnokar berem od Caroline Myss Posvečeni dogovori, kjer obravnava štiri arhetipe, ki jih ima vsak od nas (otrok, žrtev, prostitutka in saboter) ki se izražajo pri nas pri vsaki preizkušnji, ki nam je postavljena na poti...In me veseli, da si prepoznala v sebi "prostitutko" in se ji želiš upreti...v tem smislu, da veš, da v resnici prodajaš svoj pristni jaz in svoje "življenjsko poslanstvo" in s tem povezano srečo za finančno varnost...Ko čutiš da to ni prav, in iščeš nekaj, kjer se boš v resnici bolj prepoznala, bolje začutila, in izpolnila :palec: x8Dx

Hehe vztrajen pa si x;)x ampak - še vedno mogoče - ne maram dajat obljub, katerih mogoče ne bom mogla uresničit...

Prostitutko :eek: x:Dx ja verjetno res prodajam svoj čas v zameno za denar... namesto da bi sledila svojemu srcu in sanjam x:Ix ma bom delala na temu, da bo drugače, a ne brezglavo, ne nepremišljeno, ne z glavo skozi zid.

VilaSonca hvala xsrcx

Tebi pa želim, da bi se ti (v službi, za katero se boš odločila) odvilo tako, kot bo v tistem trenutku dobro zate xcrossfingx

Grem ven... malo čvekat xcivx

Lep večer želim vsem xrainbowx

Latinski izrek

Nat, sam da bodo xzobkox ... se ti že čist predolg tole vleče :o|o:

Jaz mam pa lenoben vikend .. včeraj dopoldne me je frendica spravla na sprehod okrog Koseškega bajerja pa sva podaljšali na skor 2 uri .. sam kriza, ko me je na pol poti začel čevelj žulit, ker sem narobne nogavice obula in sem potem komaj prilezla do avta :o|o:

danes sem se pa dopoldne (no, do 3h) družila z dragim, sva ful dober sir kupila na tržnici, med drugim .. pa ful dobro kosilo si naredila, gledala trapast najstniški film na TV ... :fiju:

zdaj se pa trudim do konca predelat zapiske za književnost, ker je jutri baje izlet na morje napovedan .. pa da danes naredim vse, kar je v planu za vikend ...

kolk mam nočne more zadnje čase, čist neverjetno glede na to, da ponavad sploh ne sanjam ... zdajle par dni vsako noč .. še vpliv lune al kaj .. sem gledala na uro, če je kaka določena in kak organ kaj sporoča, sam je čist različno .. čist čudn :ermm:

loesje

Spet nazaj -

Spet na polno doživet vikend. V petek večerno druženje, obujanje spominov, zanimive debate, malo vinčka zraven... V soboto potem prevetritev glave zunaj na sprehodu - 13 km hitre hoje, pa je še vseeno zeblo za znoret tak nor veter je bil :eek: Danes obiski xsrcx pa kuhanje, sproščeno, luštno. Pa spet popoldanski sprehod. Ma - zadovoljna ful x^x Bi še za kak dan podaljšala tale vikend x;)x

Lep večer vam želim :palec:

Latinski izrek

vilincica super :palec:

jst sm biu tut dans v gozdu na sprehodu po soncku; po daljsem casu. :vio: :palec:

ocitno pa so nekateri tisti, ki so ostali doma, p-ostali tudi slabe volje in se tako namaskirali tule na forumu, v zelji provocirat freeja x:o)x

skratka nic novega.

Ma ta vikend je bil pa res greh biti doma med štirimi stenami x;)x

Gozd je itak vedno lep :2src: v vsakem letnem času :palec:

Danes sem vidla prve mačice tu pri nas :eek: pomlaaaad xDDx xcivx

Latinski izrek

VilaSonca xcrossfingx xwizardx za očeta pa tudi zate... Upam, da dobiš tisto službo, ki bo zate bolj prava.

Cashy, čestitke za petje! xokx kako pa to da si mel izpit sredi šolskega leta?

Mim grede: prepričana sem, da boš ti super mami x;)x

:palec: :palec: :palec: x:)x

Pujsita, čestitke!! xDDx x:Xx xsrcx

Nataly za zobke in računalo xcrossfingx

Mysti x:Xx

x:)x :palec: paše žurat s fanti ane x;)x te zabavajo in še pazijo nate x:px

Tale "skorajšnja pomlad" me je čisto zmešala - kot da smo res že v aprilu, maju x:Ix pa smo šele v januarju... kaj šele bo :fiju:

Ja ja, luštno! xyesx Matr, se mi vid, da dolg let nisem hodila ven, ker hočem zdej vse nadoknadit. In tut men se zdi, da se je nekak pomlad že kr začela, al pa je mal luna kriva al kaj vem xcivx bla zunaj v torek s puncami v KMŠ in mislim, da se tja ne vračamo več sploh x:Dx tam so čist premladi fantje, sploh se nismo dobr počutle. In pol sem šla ven še v četrtek, pa v petek, pa včeraj, danes se je končalo šele ob 13h... :fiju: pa nobenih mačkov pa tega, pa se mi zdi da sm kr velik spila, resda čez celo noč po malo, pa dobr... super! xsuperx xokkx Sm mela s petka na soboto sanje, k so me čist obrnile, sanjala enga "bivšega", ful ful nice, pa se me je kr držal občutek čez cel dan, čist me je metal. xcivx No in ker me je včeri tut še držal, sm se mal zapalla za enga kolega, k sva si nekak naklonjena v bistvu že cel cajt odkar se poznava, sva kr flirtala celo noč, pa ful me je božu pa masiral pa tko... x:Ix felt nice... pa sm ga že omenjala parkrat tle, sploh ko sva se spoznala :shsh: sam se bojim, spet sm bla jz tista, k se je na konc "odločla", da ne, mater, res se bojim bit ujeta v neki v kar nisem čist prepričana, pa bojim se, da bi ga prizadela, ipak je tut on ribca... me prov zanima, a je kdo opazu najino interakcijo, se mi zdi da bi znal bit precej očitno x:Dx hih, če bi se dal to ohrant na eni taki casual ravni, bi mi blo zlo luštn x:px No ja, bomo vidli.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

VilaSonca xcrossfingx xwizardx za očeta pa tudi zate... Upam, da dobiš tisto službo, ki bo zate bolj prava.

Cashy, čestitke za petje! xokx kako pa to da si mel izpit sredi šolskega leta?

:palec: :palec: :palec: x:)x

Jah, eni smo tako pridni in super pevci, da lahko naredimo cel letnik v pol leta xcivx x:o)x zaj...se x:Dx

Tale teden švignem v Francijo na Erasmus za tri mesece in verjetno tam ne bom nič vadil...pa potem junija ne bom pripravljen za redne izpite...tako, da sem sedaj mal stisnil, in naredil celoletni program x;)x

sicer pa ne, da se že počutiš prestaro za KMŠ? x:o)x sem zihr, da je tam kup pobalinov, ki ne bi imeli nič proti, če bi jim uspelo spravit v horizontalo par let starejšo bejbo, ki teh nekaj let viška v primerjavi z njimi prav fajn skrije x8Dx x;)x in sem tud zihr, da to radi poskušajo x:o)x

verjamem, da paše s tistim kolegom mal flirtat...pa se ne upaš prepustiti, kam bo vse to peljalo...mogoče se pa kaj lepega razvije x;)x Še zmeraj lahko kasneje, če ti ne bo všeč smer, kamor se razvija, rečeš NE, tega pa nočem x;)x

V Postojni sva samo okno odprla in naju je prerazilo do kosti, tko da čist štekam, da je bilo lepo za zaprtimi okni x:o)x

Midva sva šla pa do Reke, Opatije, eno frendico obiskat in smo se pol na izi sprehajali okol cel dan .. za zaključek pa kosilo na Učki, fuži s tartufi x:px in domov na toplo gledat en kul kitajski film :) Tko, luštkana nedelja, ful sončka ... me je pa zeblo, razen tist čas, ko smo hodili in se sprehajali, in sem se šele doma dobr segrela v pol litra ingverjevega čaja in mačjim termoforjem na kolenih x:)x

Mysti, a sem rekla, da je brezvezna papaja x:o)x Mal miksaj skupaj z ananasom, boljši okus pa saj menda ima tud podoben efekt, a ne? A si jih našla pol v Leclercu kaj ceneje? :inocent:

A KMŠ še obstaja? x:o)x po moje sem bla 2x v mojem dolgem študijskem lajfu tam .. veliki žurer, itak x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca

KMŠ - enkrat in nikoli več. tam se ne da ne dihat ne plesat, tko da itak brezveze.

mačice so že al kaj? xDDx jaz sem pa vidla "šmrklje" doma pri nas na sprehodu v gozd, samo nisem ziher, če so letošnji, al pa so, pa pač še nimajo peloda. zvončki čist malo gledajo ven, samo listi so še zaenkrat. premrzlo za cvetove. se pa spomnim iz otroštva, da so ponavadi tak cajt že bli. x:)x ptički tudi že žgolijo na momente. sam bo še snegec. al pa ne. sam paše tale mraz, sam da ni une megle in vlage in sivine. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...