Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x:Dx No - predvsem sem strelka. In tako se je tudi povedalo. Najprej sicer resnično pozabila, ker bila vsa v eseju - celo fertig ratalo bit, ampak pol, ko pavzo vzela se mu v naročje fliknila in: veš kaj sem danes naredila? v garaži avto ruknila.

tišina...(in blazno cenim, da ni šibal dol gledat kaj se zgodilo)....pol pa : škoda.

in čez čas ga šele zanimalo kaj je kje poškodovano..

(tak, da nič naumo stene podirali x;)x )

ha ha ha

Ti pa si lisica.

Samo originalna, nič priliznjena.

Reagiral je pa lepo, svaka mu čast.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Pr men to ne pali. -)

Bi pa igral "igro", trpel pri tem ne bi. -)

Ne bi pa kompliciral in težil zaradi "pleha".

So me naučil, ko je nekdo pretirano "meden", da naj bom pozoren. -)

Tut kolega je reku samo: "škoda" [kar se je "sesute kripe tangiralo]

ko mu je boljša polovica naredila totalko in uspela odnesti jo v enem kosu.

Avto leto dni mlad ni bil kasko zavarovan ...

Ni bla to ena cenenih krip.

Bil je vesel, da jo je partnerka zdravstveno poceni odnesla z nekaj lažjimi poškodbami.

Ni za pravit...

Dohodnina BO!

Upam, da bom lahko dobila to s, je klicala gospa zjutraj... da je ravno hotla dat oglas in vidla mojega, in ker gre v oskrbovano stanovanje sina pa ima v Švici, je velika možost, da je B. volja tokrat naklonjena- meni, čeprav vem, da je še kandidatov. Kdor prvi plača oz več plača. Gre za neprofitno, ampak je mau povezano ...z vonjem po oskrbovanem stanovanju... in baje predsoba potrebuje steklena vrata ali tut ne, ker je ok, kar se mene tiče, čim manj pregrad. Ker kdor ne prenese mojih K. ne rabi niti ... nič... :vragec: ena deklica bo problem, da jih ne bo bala se, ker jo je pes ogrizeu po obrazi... to bo n. more...

Sprehodi pa molitev, veliko priklonov zemlji in darovanja pozitivnih misli... bližina Slivnice in neskončna narava, zelenih planjav in traktor.

Naj me usoda naklonjena sprejme z odprto roko ali povalja kakor burek-testo v kvaliteten pekač.

x^x

haj vsem. :grin:

nc nisem brala in nc v dnevnik hodila (k tud nc mela tacga za pisat), se ze *vklopim*. x:)x

sam mal sem prisla vas pozdravt, civknit. :smesko: :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o, lej ga! x:Xx

to je pa lepo, da si *na zvezi* in priletel! xokx

jaz pa se pomislila (ko vidla -tvoj- zadnji komentar), pa kako - a je ze nazaj? x?x xnckrivx xscratchx

UZIVAJ! xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca

prej sem glih končala z enim delom na compu, pogledam skozi okno, zunaj se po travi sprehajata sraka in en potepuški maček. sem ga že večkrat vidla šetkati tukaj naokoli. išče kaj za jesti. no, grizel je neko čudno rjavo polkrožno stvar (kot bi od rjavega selotejpa prerezal tisti karton, ki ostane na koncu), zgledalo je, da se prav muči, kot bi grizel nekaj gumijastega. (tukaj marsikaj leti čez okna :o|o: ). ne vem, kruh ni bil. se mi je zasmilil, pa sem mu hrenovko vrgla čez okno. je pograbil, odbežal in se vrnil, če bi še kaj bilo. x:Dx

kako je grdo zunaj. sneg se topi.

o, lej ga! x:Xx

to je pa lepo, da si *na zvezi* in priletel! xokx

jaz pa se pomislila (ko vidla -tvoj- zadnji komentar), pa kako - a je ze nazaj? x?x xnckrivx xscratchx

UZIVAJ! xcheersx

Evo me nazaj. Je meu dons moj sopotnik en tok dobr samogovor, da ga morm delit z vami.

Sediva na terasi enga hotela (vreme je tako, kot pri nas maja na morju) in tip studira jedilni list. Prebija se skozi indijske jedi in skusa dokucit, kaj kaksna je. Pa v enem momentu scaga in rece: Mah kurc, jst bom narocu en pohanje in pomfri, pa bom sel rajs v Ljubljani v Indijsko restavracijo, tam mi bodo pa ze razlozil, kaj je kaj.

Drgac mi je pa zdaj velik bolj jasno, zakaj tu tako mingrede dobis kaksno crevesno bolezen - v nobenem sekretu v hotelih in restavracijah ni niti skret papirja niti mila - vsi pa so ritoperci. Brez mila pa si seveda ne mores orenk umiti rok, s katerim si prej pral rit. In ko pomislis, da ti pol taksneli junci s taksnimi rokami pripravljajo obrok ...

lalala

Jamr jamr: pri kupovanju kamnov nikakor ne dobim cen, kakrsne sem pricakoval

lalala No2

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Prebija se skozi indijske jedi in skusa dokucit, kaj kaksna je. Pa v enem momentu scaga in rece: Mah kurc, jst bom narocu en pohanje in pomfri, pa bom sel rajs v Ljubljani v Indijsko restavracijo, tam mi bodo pa ze razlozil, kaj je kaj.

x:Dx

Ne verjamem, da je v ljubljanski restavraciji hrana avtentična. Meni bi se pa bilo škoda prikrajšat za poizkušanje novih jedi. Sama sem mela srečo, da sem prvič probala indijsko home-made, skuhala prijateljičina mama. Res mnjamsi. x:px Ampak obvezno pit kokakolo ali kaj drugega gaziranega po tej hrani, taka so bla navodila. Baje, da želodec lažje zdila z začimbicami, ki jih nismo vajeni.

Drgac mi je pa zdaj velik bolj jasno, zakaj tu tako mingrede dobis kaksno crevesno bolezen - v nobenem sekretu v hotelih in restavracijah ni niti skret papirja niti mila - vsi pa so ritoperci. Brez mila pa si seveda ne mores orenk umiti rok, s katerim si prej pral rit. In ko pomislis, da ti pol taksneli junci s taksnimi rokami pripravljajo obrok ...

lalala

Ja, tud meni že šlo na kozl ob razmišljanju o ritopercih, ko smo kdaj naročali hrano. Baje da je leva roka tista cicifuj, al kako že. x:Dx Odmisli. x:o)x

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Regrad?

Jupi, sam da sneg odleze, grem v akcijo.

Danes bo dež baje, pa veter..... ga bo pa ja pobralo do konca (snegeca mislim).

Sem imela prvo uro slovenčšine.

Madona, Don Kihota morm prebrat.

Se ga že veselim. Sam da ni Biblija, ta je bila tudi na sporedu.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

hej vsi xDDx ...

malo naokoli...ja, bla tri dni brez povezav s svetom.... crknil Siol :vragec: , se dobro, da imamo sobno anteno, smo bli vsaj malo kultivirani ( ce se Tv buljenju lahko tako rece x:Dx )...meni itak DMV ( beri: dol mi visi ), ce Tv ne dela, se rastrskih ocal ne morem sprobat, ker bi potem morala sedet pred Tv...no, Hausa ze pogledam, pa v poned. razocarane gospodinje odkrila na Poptv.... vse ostalo sukcs xcivx ...

drugace ta in naslednji teden na dopustu, mam poln kufer sluzbe... pa se stari dopust treba porabit x:)x ...itak mi ga se tri dni ostane :inocent: ...

ja, sem se spravila v ciscenje hise, igrac, cot, oken in vsega ostalega, ker moram premaknit energijo... predvsem financno :vragec: ...

drugace vsi ok, komaj cakamo pocitnice xDDx ...

bodite v cvetju

Mojca

ps, ja regrad bo, pa cemaz xverjetno pocasi tudi x:px x:px

Hoj Tipka x:)x

jaz tudi v glavnem porabila lanski dopust. en dan še, pol pa fertig.

tv pa jaz...sma fajn par. ova bluzi(tv) jaz pa spim poleg x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

uspelo nardit un izpit, ki je zadnjič odpadel :) yes, en ustni manj.. pa niti ni blo tko grozn, kukr sem si predstavljala, je bolj on mel monolog, jaz sam mal v besedo skakala.. :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Bravo! :palec:

(glih prejle sem pomislila, kaj pa kej aliana, pa un izpit? - pa prides cez par urc napisat tole xDDx x8Dx)

Ciao Tipka! :palec:

(jp, svaka cast :palec: - 3 tamale! :blink: ;))

Picasso

:8): (ti vse zvohas pa najdes, dons si muzikalna - tko k js x;)x)

je lep komad, cist lepo pojem (za nevajen glas itd.), sam mal zafusham pa mal falziram... ampak, kaj cmo. xDDx

Me veseli, da ti je vsec. x8Dx

Picasso

Guest Jeti

nisem nobenga fušanja zasledila xcivx ... to sam ti veš x;)x ... zelo všeč ... tak globok, božajoč glas imaš :vio:

kako ne bom našla ... saj imaš v podpisu x;)x ... sem kar malo jezna na lunatike, da ne opazijo :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...