Mitra 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 No - predvsem sem strelka. In tako se je tudi povedalo. Najprej sicer resnično pozabila, ker bila vsa v eseju - celo fertig ratalo bit, ampak pol, ko pavzo vzela se mu v naročje fliknila in: veš kaj sem danes naredila? v garaži avto ruknila. tišina...(in blazno cenim, da ni šibal dol gledat kaj se zgodilo)....pol pa : škoda.in čez čas ga šele zanimalo kaj je kje poškodovano.. (tak, da nič naumo stene podirali )ha ha ha Ti pa si lisica.Samo originalna, nič priliznjena.Reagiral je pa lepo, svaka mu čast. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Ja, strelec tudi saj zato. (pa ker sem tak vredik in to vse..itak) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 zakon, ej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Pr men to ne pali. -)Bi pa igral "igro", trpel pri tem ne bi. -) Ne bi pa kompliciral in težil zaradi "pleha". So me naučil, ko je nekdo pretirano "meden", da naj bom pozoren. -) Tut kolega je reku samo: "škoda" [kar se je "sesute kripe tangiralo]ko mu je boljša polovica naredila totalko in uspela odnesti jo v enem kosu.Avto leto dni mlad ni bil kasko zavarovan ...Ni bla to ena cenenih krip. Bil je vesel, da jo je partnerka zdravstveno poceni odnesla z nekaj lažjimi poškodbami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Ni za pravit... Dohodnina BO! Upam, da bom lahko dobila to s, je klicala gospa zjutraj... da je ravno hotla dat oglas in vidla mojega, in ker gre v oskrbovano stanovanje sina pa ima v Švici, je velika možost, da je B. volja tokrat naklonjena- meni, čeprav vem, da je še kandidatov. Kdor prvi plača oz več plača. Gre za neprofitno, ampak je mau povezano ...z vonjem po oskrbovanem stanovanju... in baje predsoba potrebuje steklena vrata ali tut ne, ker je ok, kar se mene tiče, čim manj pregrad. Ker kdor ne prenese mojih K. ne rabi niti ... nič... ena deklica bo problem, da jih ne bo bala se, ker jo je pes ogrizeu po obrazi... to bo n. more... Sprehodi pa molitev, veliko priklonov zemlji in darovanja pozitivnih misli... bližina Slivnice in neskončna narava, zelenih planjav in traktor. Naj me usoda naklonjena sprejme z odprto roko ali povalja kakor burek-testo v kvaliteten pekač. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2009 haj vsem. nc nisem brala in nc v dnevnik hodila (k tud nc mela tacga za pisat), se ze *vklopim*. sam mal sem prisla vas pozdravt, civknit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 sam mal sem prisla vas pozdravt, civknit. Jst tud. Sam en kukuc iz Jaipurja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2009 o, lej ga! to je pa lepo, da si *na zvezi* in priletel! jaz pa se pomislila (ko vidla -tvoj- zadnji komentar), pa kako - a je ze nazaj? UZIVAJ! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 prej sem glih končala z enim delom na compu, pogledam skozi okno, zunaj se po travi sprehajata sraka in en potepuški maček. sem ga že večkrat vidla šetkati tukaj naokoli. išče kaj za jesti. no, grizel je neko čudno rjavo polkrožno stvar (kot bi od rjavega selotejpa prerezal tisti karton, ki ostane na koncu), zgledalo je, da se prav muči, kot bi grizel nekaj gumijastega. (tukaj marsikaj leti čez okna ). ne vem, kruh ni bil. se mi je zasmilil, pa sem mu hrenovko vrgla čez okno. je pograbil, odbežal in se vrnil, če bi še kaj bilo. kako je grdo zunaj. sneg se topi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 o, lej ga! to je pa lepo, da si *na zvezi* in priletel! jaz pa se pomislila (ko vidla -tvoj- zadnji komentar), pa kako - a je ze nazaj? UZIVAJ! Evo me nazaj. Je meu dons moj sopotnik en tok dobr samogovor, da ga morm delit z vami.Sediva na terasi enga hotela (vreme je tako, kot pri nas maja na morju) in tip studira jedilni list. Prebija se skozi indijske jedi in skusa dokucit, kaj kaksna je. Pa v enem momentu scaga in rece: Mah kurc, jst bom narocu en pohanje in pomfri, pa bom sel rajs v Ljubljani v Indijsko restavracijo, tam mi bodo pa ze razlozil, kaj je kaj. Drgac mi je pa zdaj velik bolj jasno, zakaj tu tako mingrede dobis kaksno crevesno bolezen - v nobenem sekretu v hotelih in restavracijah ni niti skret papirja niti mila - vsi pa so ritoperci. Brez mila pa si seveda ne mores orenk umiti rok, s katerim si prej pral rit. In ko pomislis, da ti pol taksneli junci s taksnimi rokami pripravljajo obrok ... lalala Jamr jamr: pri kupovanju kamnov nikakor ne dobim cen, kakrsne sem pricakoval lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Prebija se skozi indijske jedi in skusa dokucit, kaj kaksna je. Pa v enem momentu scaga in rece: Mah kurc, jst bom narocu en pohanje in pomfri, pa bom sel rajs v Ljubljani v Indijsko restavracijo, tam mi bodo pa ze razlozil, kaj je kaj. Ne verjamem, da je v ljubljanski restavraciji hrana avtentična. Meni bi se pa bilo škoda prikrajšat za poizkušanje novih jedi. Sama sem mela srečo, da sem prvič probala indijsko home-made, skuhala prijateljičina mama. Res mnjamsi. Ampak obvezno pit kokakolo ali kaj drugega gaziranega po tej hrani, taka so bla navodila. Baje, da želodec lažje zdila z začimbicami, ki jih nismo vajeni. Drgac mi je pa zdaj velik bolj jasno, zakaj tu tako mingrede dobis kaksno crevesno bolezen - v nobenem sekretu v hotelih in restavracijah ni niti skret papirja niti mila - vsi pa so ritoperci. Brez mila pa si seveda ne mores orenk umiti rok, s katerim si prej pral rit. In ko pomislis, da ti pol taksneli junci s taksnimi rokami pripravljajo obrok ... lalala Ja, tud meni že šlo na kozl ob razmišljanju o ritopercih, ko smo kdaj naročali hrano. Baje da je leva roka tista cicifuj, al kako že. Odmisli. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Včeraj na brzino nabrala regrat.(aja v prehrano bi to morala napisat) helou nosko in hudir za jamr numero due.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 (3:36) Bistven konflikt>>> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Regrad?Jupi, sam da sneg odleze, grem v akcijo.Danes bo dež baje, pa veter..... ga bo pa ja pobralo do konca (snegeca mislim). Sem imela prvo uro slovenčšine.Madona, Don Kihota morm prebrat.Se ga že veselim. Sam da ni Biblija, ta je bila tudi na sporedu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 hej vsi ...malo naokoli...ja, bla tri dni brez povezav s svetom.... crknil Siol , se dobro, da imamo sobno anteno, smo bli vsaj malo kultivirani ( ce se Tv buljenju lahko tako rece )...meni itak DMV ( beri: dol mi visi ), ce Tv ne dela, se rastrskih ocal ne morem sprobat, ker bi potem morala sedet pred Tv...no, Hausa ze pogledam, pa v poned. razocarane gospodinje odkrila na Poptv.... vse ostalo sukcs ...drugace ta in naslednji teden na dopustu, mam poln kufer sluzbe... pa se stari dopust treba porabit ...itak mi ga se tri dni ostane ...ja, sem se spravila v ciscenje hise, igrac, cot, oken in vsega ostalega, ker moram premaknit energijo... predvsem financno ...drugace vsi ok, komaj cakamo pocitnice ...bodite v cvetju Mojca ps, ja regrad bo, pa cemaz xverjetno pocasi tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 o, tipka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 tipka, ti imaš tri otročičke, ane? svaka čast Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Hoj Tipka jaz tudi v glavnem porabila lanski dopust. en dan še, pol pa fertig.tv pa jaz...sma fajn par. ova bluzi(tv) jaz pa spim poleg Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 uspelo nardit un izpit, ki je zadnjič odpadel yes, en ustni manj.. pa niti ni blo tko grozn, kukr sem si predstavljala, je bolj on mel monolog, jaz sam mal v besedo skakala.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2009 Bravo! (glih prejle sem pomislila, kaj pa kej aliana, pa un izpit? - pa prides cez par urc napisat tole ) Ciao Tipka! (jp, svaka cast - 3 tamale! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 čisto sem očarana ... "Night in Tunisia" ... Marsa, carica si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2009 (ti vse zvohas pa najdes, dons si muzikalna - tko k js )je lep komad, cist lepo pojem (za nevajen glas itd.), sam mal zafusham pa mal falziram... ampak, kaj cmo. Me veseli, da ti je vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 nisem nobenga fušanja zasledila ... to sam ti veš ... zelo všeč ... tak globok, božajoč glas imaš kako ne bom našla ... saj imaš v podpisu ... sem kar malo jezna na lunatike, da ne opazijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2009 to sm dons dodala sele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 bemo ... pa sem ga spet neki polomila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.