Marsa 25. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2011 O Piko! To je pa lepo, da si se oglasil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2011 Aleluja! Da je dons spet sonce! Sej včer je blo tud, sam ne pr men. Tako težki dnevi so mi bli pa še tle redki. Ogabn sem se počutla.Ves dan tak stres da sem bla tko na konc z živci, da sem zvečer srečala soseda s pitbulom na štengah, ko sta prilaufala razigrana s sprehoda in se tolk ustrašla, ko je zalajal, da mi je srce skočilo iz telesa. Vse mi je uspelo uredit ( ), a se sploh nisem mogla dobr veselit, k sem bla preveč vznemirjena. Šele zvečer sem mal prišla k sebi in se umirila. Tko sem bla nekak nemočna pa jezila se, da zakaj moram bit vedno močna, ker nisem!Počutla sem se kot piščanček, ki z micenimi drobnimi korakci laufa čez nogometno igrišče, ko imajo sloni tekmo. (itak da ga bodo pomendrali ) No dons pa kot bi preklopla stikalo, se zbudila dobre volje, pol že imela en opravk, pol sem pa ravno vse zrihtala, se je pa še frenda oglasla, k se dolg nisva vidli. Tko da, jesss! Šele dons se lohk veselim za včer, k sem prespala vse skupaj. včeraj sem spala 12 ur! ob devetih sem "šla za pet minut pretegnit telo" in sem se zbudila ob enih, pa prec zaspala nazaj in se zbudila ob devetih, pa se mi sploh ni dal vstat, najrajš bi kar spala, me je kar depra hotla začet dol vlečt, ampak sem se morala zmuvat, ker mi ni preostalo drugega. Najlepši petek in metek in zadetek vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 ma delejte kr hočte, sam ne fukat, ker je prenewarn, da škorpjona nardite Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 Hehe, janko, a veš, ker se bliža pust k zna bit drugač tut ful kinky zadeva, tko da ima povezavo. s škorpjoti.. ****pa kaj je to zaen čuden bolezenski mix.. že tretji dan me obliva zona.. švicam ko... tok čudn vse skup.. tut toplega čajčka ne smem pit za povrh je dost grozljiv že to, da še vedno okrevam od ene druge še bolj čudne zadeve.. klynac.. za pusta bom bacil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifže tretji dan te obliva zona? To je lahko samo zona Somraka. Po vsej verjetnosti se boš za pusta transformirala v vampirko ali, kar je še huje, utegneš se spremeniti v Roberta Pattinsona čimprej se pozdravi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 Hehe, janko, a veš, ker se bliža pust k zna bit drugač tut ful kinky zadeva, tko da ima povezavo. s škorpjoti.. ****pa kaj je to zaen čuden bolezenski mix.. že tretji dan me obliva zona.. švicam ko... tok čudn vse skup.. tut toplega čajčka ne smem pit za povrh je dost grozljiv že to, da še vedno okrevam od ene druge še bolj čudne zadeve.. klynac.. za pusta bom bacil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif ko si pomislila na meno, si wsekakor imela prou če pa tega nočeš werjet, pa nej te tolaži misel, da te janko ni detajlno, abdominalno pregledal in da je njegova diagnoza zato mogoče mal preuranjena sploh pa... imaš 50:50 šanse, da tole use skp prežiwiš, tko da... za pusta si kr dej duška Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2011 Candle, Janko, ja sej v ribah so strelci spočeti. ..... Hjooooooj, kolk sem pa dons dobr jedla, se sploh ne da povedat! Čist konc! (že pozabla da lohk tok total šizim na hrano)Dons je bla pa orada, sva se s frendo hecali, da kao kolk je dolgočasna in da morda bi pa kej druzga kdaj (k sva zdej že nekajkrat brancina) in pol pa kao da orada. Naddrugač. Ampak je blo res nadmegadobr. Blazno sem bla zjutraj že pridna, neverjetno zgodaj vstala, sosedje pa to... sem se že hotla začet jezit in dejansko sem jim hotla zavpit: DOBRO JUTRO TUDI VAM! Pa se mi ni dal že navsezgodaj vznemirjat, vpit in takšno, pa sem pač vstala in uredila par stvari, res super da mi je ratal (k včeraj mi ni vse). Tko da gudi. Zdej pa morda kak filmček (sej sem prec letela v Filme )... al pa kej. Lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2011 Itak, sej veš kakšna greba sem... ampak dal ga pa nisi, škrtica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2011 Thanx - sej je blo res za plus pridnosti. *O jess! a veš da je bil to 777. Hudo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2011 Henloua. Še en lep dan dons, kej posebej pridna nisem bla sicer, je pa vseen blo luštn.Bla pr mami pa pr frendi in sem se imela lepo.Še frenda me je dam pripeljala. Pa seveda kup stvari sem dobila, kot vedno (recimo štrudl od mat, k js ne šizim tolk zlo, pol se pa mal porazdeli, kot pravi frenda "vsi mamo vse" ).Mat bla dobre, najprej slabe, je imela neke tečne stvari pa se ji sploh govort ni dal o tem, no pol sva se pa že ful smejali na ta račun, fajn, sva mal sprostili zadeve. Se učim zdaj bolj poslušat in so dobri rezultati. Obe z mat sva manj v krču, k se ne rab sekirat, da bom jaz prec čist živčna ratala in k jo dejansko poslušam, tko pozorno pa tko. Včas se morm mal pomatrat (pa jezi me, k sebe vidm ), sam lohk pa gledam drugač... al pa kot da je majhen otrok, k tko navdušeno kej razlaga, k mene kao niti mal ne zanima... sam pol pač uživam v njenem navdušenju.Zdej jo vedno tud objamem, k grem in čist vedno ji rečem kolk je mejhna (da jo mal jezim ). Tko da sem mela lep vikend. Lep nedeljski večer vsem! (midva s tamalim bova kak film pogledala, škoda k je Goodfellas šele ob pol enajstih ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. februar 2011 Prijavi Deli 27. februar 2011 Čer Uf naporen in zelooo prijeten vikend Včeraj sva z mami oddelali cel šiht in še več v kuhinji - verjetno sva prvič in zadnjič v življenju tolko skuhali in spekli Danes pa najprej aranžiranje vsega, cela logistika potekala - je težko spravt tolko ljudi v en prostor ma vse je super uspelo. Zlata je tale moja familija (v večini no ) in moja druga starša Luštno jih je blo videt vse na kupu - tolko enih pogovorov in smeha Vesela, ful Candle da te neha oblivat Marsa spet uživala v morski hrani Vau Kensei v dnevniku malo zalutal? Lep večer vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2011 Uf naporen in zelooo prijeten vikend Včeraj sva z mami oddelali cel šiht in še več v kuhinji - verjetno sva prvič in zadnjič v življenju tolko skuhali in spekli Danes pa najprej aranžiranje vsega, cela logistika potekala - je težko spravt tolko ljudi v en prostor ma vse je super uspelo. Zlata je tale moja familija (v večini no ) in moja druga starša Luštno jih je blo videt vse na kupu - tolko enih pogovorov in smeha Vesela, ful Lepo! Jp, jaz pa spet bla ribja (še včer mi je frenda dala mal ribje juhe ).(*aja v petek pa še frenda polenovkin namaz, tko da: ni da ni blo okol ribjih poslov ) Včer sva pol gledala Pirate in jaz še Goodfellas, čist luštn večerček bil (razen da je bil tamal spet nekaj nataknjen, ampak ni blo sile). Dons pa spet akcija. Uspešen in prijeten teden vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. februar 2011 Prijavi Deli 28. februar 2011 Dan folk cel vikend preživela na morju, ampak .. če dobro pomislim, morja še vidla nisem smo imeli delovno akcijo, ker jim je uspelo skurit klet (konobo, kuhinjo, kukrkol se že reče, pač bivalni prostor, kadar smo tam) .. v glavnem, ko uporabljate grelnik vode, ga pustite vret tolk časa, da se sam ugasne oz. kupujte take, ki imajo narejeno tako, da se izklopi, čim ga dvigneš iz postaje .. tale je namreč prazno posodo kuril celo noč sreča v nesreči, pes je preživel prekajevanje (baje nič lajal in tulil, smotko ), do plina pa tud ni prišlo .. v glavnem, pranje, čiščenje, malanje ... pa fajn sonček je bil zunaj in je bilo čist luštno sem pa včeraj pol pri večerji ugotovila, da se mi je ena bela pikica (verjetno od brušenja omare) prilepila v oko, direkt med šarenico in roženico .. in noče stran sem jo že s prstom poskušala odstranit pa ne gre .. saj ne moti, sam smešno je, pa v bistvu me mal skrbi, da ne pride do kakega trapastega vnetja .. zdaj pa v pisarni, work, work, work lep začetek tedna vsem* Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. februar 2011 Prijavi Deli 28. februar 2011 Aliana edno v akciji, pa vsakic se kaj drugega dogaja Marsa v ribjih poslih pa v akciji vsega po malem Vilincica uziva v vsem, kar ji lajf ponuja Vstala 1 uro pred alarmom, ker me je zbudil glavobol , tole ni moja najljubsa budnica, ampak sem ze pohrustala en Aspirin in se pocutim bolje. Sicer sem pa v birokratskih poslih , pa mi kar dobro gre. Ravno poslala vse potrebno na ambasado za vse mogoce spremembe in nov potni list. Moram reci, da so strasno fleksibilni (sem vedno mislila, da so birokrati okosteneli), pa moram priznat da za vsaj to zivljenjsko okoliscino imajo resitev. No da mi ne bi bilo dolgcas, bom zdajle nabrala nov kupcek papirjev za proceduro tule, potem pa mir do junija. Za vikend naju je obiskal del druzine, sem jim naredila palacinke, malo modificrane. Ponavadi jih naredim, pa potem v posodicah sladka smetana, nasekljani orehi, mango, jagode, breskve, pa jasno da nutella in marmelade. So se jim zdele strasno zabavne, kot sladki tacosi. Pa 2 solati smo jedli, strocji fizol s krompirjem in paradiznik, paprika in svez sir. Enostavne, da je kaj, pa zanje cisto nenavadne. Cudne stranske ucinke tega obdobja sem pokasirala, res me je zacela kuhalnica zanimat . Fajn zacetek tedna vsem zelim 3 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2011 Jaz sem pa glih dons nate mislila, sem nekak asociativno prišla do raznih povezav (Rok M. - ko sem bla na zvezi z njegovim sošolcem) in da kako je svet majhen, po drugi strani pa kam se vse lohk raztezaš, kje pristaneš itd.Pa všeč mi je, k si taka frajerka, da si imela tolk jajc in poguma in vse to, pa tud vere in zaupanja... (js sm bl pusi, si sploh ne predstavljam, da bi se mi lajf tolk totalno obrnil)Svetsko. V glavnem, Carica, obvladaš. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2011 Prijavi Deli 28. februar 2011 swsašta kwa se ga grejo dons dohtarji in farmacuja...ospen za meno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. februar 2011 Prijavi Deli 28. februar 2011 Koloidno srebro prave kakovosti [ustrezne velikosti Ag delcev] pri meni, sosedih, ... zrihta prehlade, angine, gripe, ... najkasneje v nekaj dneh, velikokrat že drugi dan, ko gre za "zamašeno/ gnojno & boleče" grlo, ... !Ni to reklama, je samo report. Prodaja se ga ne by me.Zmožen je kakovostnega/ ustrezne velikosti Ag delcev, narediti vsak sedmošolec, dijak I. letnika, ki pozna: I=U/R, R=U/I, P=UxI [Ohmov zakon, formula za izračun moči porabnika enosmernega DC toka] z minimalno ročnih/ modelarskih spretnosti, učljivosti osnov elektrokemije/ elektroliznega postopka. Sem se malce zdravstveno zanemaril [neprespane noči, ponočevanja, ...]. -)3x me je v tej sezoni oreng "grabilo",kampanjsko 2-3 dni malce "požverkljal KS" pa je biloexpresno ok v dnevu - dnevu in pol. Vnetje bolečega srednjega ušesa bilo ok. v tednu dni [pri mlajšem otroku],naknaden zdravniški pregled pokazal stanje b.p. Bolečin v ušesu pri apliciranem primeru za zdaj ni več. Za tole KS se zanima za lastne potrebe tudi farmacevtka, preko katerenabavljam vodo, ... Je bila presenečena, ko je prvič slišala, da se KSprodaja v lekarnah, ... v Srbiji, Črni gori, Bosni po poročanjuna hrvaških, srbskih forumih, kjer sodelujemo uporabniki ex državljanipropadle ex YU. Ko je farmacevtka brala reporte ljudi, ki so si zazdravili hepatitis C, gledala & brala online zdravniške izvide. Sem se režal pa ji rekel, da naj proba pa bo rezultate spremljala sama. V kolker je radovedna. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. februar 2011 Prijavi Deli 28. februar 2011 Jp, jaz pa spet bla ribja (še včer mi je frenda dala mal ribje juhe ).(*aja v petek pa še frenda polenovkin namaz, tko da: ni da ni blo okol ribjih poslov ) Njamsi! Aaaah ko bom velika in bogata bom imela kuharja, ki mi bo kuhal vsak dan in me razvajal z raznimi specialitetami (Ma teh ribjih zadev res ni užitek delat za enega - ne da se mi ) sem pa včeraj pol pri večerji ugotovila, da se mi je ena bela pikica (verjetno od brušenja omare) prilepila v oko, direkt med šarenico in roženico .. in noče stran sem jo že s prstom poskušala odstranit pa ne gre .. saj ne moti, sam smešno je, pa v bistvu me mal skrbi, da ne pride do kakega trapastega vnetja .. Uf to pa ni fajn raje ne nič praskat na silo ven. Mi je enkrat ratalo spraskat roženico ko sem dajala leče ven, pa potem še 2 meseca ni blo OK. Mogoče probaš it k zdravniku - če ti lahko kako ven spravjo - čeprav če je že zasušeno... Sicer sem pa v birokratskih poslih , pa mi kar dobro gre. za birokratske posle - da bo šlo vse še naprej hitro in brez komplikacij. čez vikend sm mela total otečen grlo, bezgavke, požirala komej kej, zdej sm na Ospenih.. man.. ne pomnim že X let, da bi me zložlo u postlo z 39 vročine za tolk dni.. presneti bacili, sam omenš neki, pa že res trkajo po grlu.. ajmo, marš, nazaj u vesolje.. Aaa potem ni mena No - naj Ospeni čim prej "primejo", da boš spet zdrava kot... škamp Delam nekakšno "revizijo" te dni - kje sem v zadnjem letu falila in kje sem prišla blizu tistega, kar si želim... Ma - sem kar zadovoljna. Predvsem kar se tiče ljudi, ki jih imam okrog sebe Srečna lahko rečem - ker sem, ker živim v takem krogu. Še posebej takrat ko je za*ebano je lepo imet ob sebi ljudi, s katerimi si lahko sproščen, ki te imajo radi tudi kadar si siten in imaš slab dan, kadar pi*diš in tečnariš zaradi "nepravic" predvsem pa take, s katerimi se lahko od srca nasmejiš, take, s katerimi lahko deliš svoje veselje, ker veš, da so veseli zate kadar ti gre dobro... Tisto obljubljeno modrost sicer še vedno čakam in vmes, med čakanjem, si lahko privoščim še cel kup neumnosti in zmot Lep večer vsem 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 Jah, vzela potem včeraj, ko sem prišla domov, eno vatirano palčko, jo mal namočila z vodo in šla praskat po uču .. in uspela odstranit pikico tako da ni blo nič hujšega, pa še dobro, da sem še vedno navajena po uču si brskat odkar sem imela leče včeraj sem si en tak fajn dan naredila .. prišla iz službe, pojedla nekaj in šla pod dekco brat knjigo (ena najstnica mi dala Rod jamskega medveda za prebrat, sem čist not padla ) ... do 11h zvečer vmes še dvakrat nekaj pojedla sicer .. se sploh nisem pustila motit, ko je dragi prišel domov, tko da je pol še on se pridružil in nekaj bluzil po netu v postelji zraven ... nekaj planirava obnovo stanovanja, če se bo izšlo ... :inocent:je bil zjutraj ves bogi od celonočnega računanja in preračunavanja in planiranja .. sem rekla, da zdaj je dal idejo na papir in v vesolje, zdaj naj se pa skulira in let it flow, pa da vidmo, če se bo kaj v tej smeri začelo premikat ... nima smisla na silo ... danes bom pa nadaljevala z branjem, čeprav .. bi bilo bolj pametno, da se nečesa drugega lotim zraven pa s frendico rešujeva družinske probleme najinih učencev, ker pač eni starši mislijo, da se da vse, ampak res vse kupit in plačat zanimivi dnevi, no .. zdaj se grem pa skoncentrirat na delo, da ne bom spet kaj bluzila, tako kot prejšnji mesec .. 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 ... knjigo (ena najstnica mi dala Rod jamskega medveda za prebrat, sem čist not padla ) ... ...fijuuuu, tole je pa dobra knjiga, pravzaprav gre za več knjig (sledi Dolina konj, Mamut pa še par jih je) Tale Ajla pa Žondalar men je bla strašno všeč že zato, ker zveš fuuul "uporabnih" stvari not (npr. beljenje usnja z urinom )za tole strašno kratkočasno knjigo sem zvedela tukaj na LNF-ju, od Ale 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 Meni je pa zanimivo mal primerjat tisto, kar smo se pri antropologiji učili s telimi podatki v knjigi .. se mi zdi na trenutke mal za lase privlečeno, ampak saj je fikcija .. pa vseeno se vidi, da se je avtorica kar pozanimala in je dost realne osnove kljub vsemu. Pa fajn teče, luštno brat .. včeraj sem pol knjige požrla že nekaj časa minilo, kar sem se spravila kaj takega ... bolj na izi, najstniškega brat ... ne pa sam tele strokovne literature, take in drugačne slišala, ja, da je še nadaljevanje .. kul bom v knjižnici vzela pol ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 ja, je delala raziskave in tko, mislm, da v opombah je razloženo, kje (oz. kaj) je zg./antropološka raziskava in kje (kaj) avtoričina domišljija ma, super je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 , tale je namreč prazno posodo kuril celo noč sreča v nesreči, pes je preživel prekajevanje (baje nič lajal in tulil, smotko ), do plina pa tud ni prišlo .. v glavnem, pranje, čiščenje, malanje ... pa fajn sonček je bil zunaj in je bilo čist luštno sem pa včeraj pol pri večerji ugotovila, da se mi je ena bela pikica (verjetno od brušenja omare) prilepila v oko, direkt med šarenico in roženico .. in noče stran sem jo že s prstom poskušala odstranit pa ne gre .. saj ne moti, sam smešno je, pa v bistvu me mal skrbi, da ne pride do kakega trapastega vnetja .. zdaj pa v pisarni, work, work, work lep začetek tedna vsem*Hm -čuden pes.. bi skoraj imeli torej pečenega psa z očesem pa le k zdravniku -če druga ne boš kapljice dobila - Torbex ali nekaj takega. Namreč - jaz sem v petek staknila drobec stekla v oko. Navkljub očalom - stojim pred bankomatom in ful močan sunek vetra dvigne prah in med temi bil tudi ta drobec, me v očesu ful zapeče in si močno pritisnim roke gor...v bistvu sem štalo naredila..in potem mi teče dobesedno non stop iz očesa..dokler nisem šla pol -za enih šest ur po tistem k dežurnemu..tam se pripravijo da pogledajo oko..nekaj šari..mi spet lije z oči..pravim: samo malo, da pobrišem tole..in s papirnato savjeto popijem solze. Naenkrat naredi: tup..z drugim očeskom poškilim kaj dogaja..in evo: žarnica iz lučke tiste močne padla naravnost name. Hvala bogi, da sem roke gor držala, sicer bi vročo žarnico naravnost v oči dobila..Sem kar paniko zagnala...joj kako srečo imam..in takšne..pol pa zdravnica (vsa v šoku): jaz pa sem mislila, da je skrita kamera in ko za ziher vse pritrdili nazaj..so to stekleno flašo (ker zelen steklen drobec bil to) odstranili ven - se preventivno zapičil na zgornjo stran veke..in zato se tako hudo solzilo oko, ker je ščitilo pred urezninami.In zdaj jemljem kapljice..in za hvala lepa staknila ogromen herpes. Celo otečena sem po levi strani. Nič se ne bom muckala očitno Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 Jah, vzela potem včeraj, ko sem prišla domov, eno vatirano palčko, jo mal namočila z vodo in šla praskat po uču .. in uspela odstranit pikico tako da ni blo nič hujšega, pa še dobro, da sem še vedno navajena po uču si brskat odkar sem imela leče Aha - no v glavnem, da si rešila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 ...z očesem pa le k zdravniku -če druga ne boš kapljice dobila - Torbex ali nekaj takega. ...Tobrex antibiotik je, ja and a damn good one ******Nat, teb pa nkol ni dolgčas Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2011 .... sem že prej enkrat koemntirala pa imela vmes telefon in po nesreči zaprla vse in mi je dol padl... v glavnem, luštno priporočilo, pa čist nč ne poznam teh knjig, o katerih sta govorili (aliana in cookie). Aliana, dbest k si zrihtala z učem! (sliš se skeri - šarit po uču, sem pa tud jaz že s tresočimi rokami, k mi je opilk v štepiju priletel).... Vilinčica čarala... ... zdej je bla frenda in me je najprej 5 minut napizdevala. (včer pa tim, je uletel, pa sploh nej ne bi bil pr men, no pa sva se v momentu nekaj spičla in je v jezi odšel, predno sem dvignila obrv... pa čist super sem bla...)mah, štalo ma frenda na jobu, tim pa s šolo in ibungami, sej štekam. ... prej me je pa še frend napizdeval, po tem ko mi je sesul ritem, ko sva bla stokrat zmenjena za čez pol ure in/ali čez "5 minut" ()... in pol sem bla v bistvu na broju in pol se nečesa nisem mogla lotit, sem se morala kasnej, sem pa s tem nekaj drugega zafrknila... no ja sej se je kr kul izšlo vse. Drugač pa sem ful akcijska, končno! Mal več tud jem spet nekaj, pravzaprav sem se včer tolk nažrla da mi je blo slabo...No in v bistvu ful (več) nardim. Lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.