Vilinčica 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 .... sem že prej enkrat koemntirala pa imela vmes telefon in po nesreči zaprla vse in mi je dol padl...Uuu to se je meni včeraj zgodilo napisala že cel komentar, hočem pogledat predogled ker se vedno kje zatipkam, pa sem vse skupaj čudežno zbrisala - včasih si mislim, da z razlogom ker preveč čvekam/pišem pa očitno ne bi smela tolko Vilinčica čarala... Huh? a čarala da sem? Al si ti - ne štekam ...predno sem dvignila obrv... pa čist super sem bla...)Predno si dvignila obrv hehe a to ga ful razjezi al kako Naša mami ima tudi en pogled, ki me spravi (no vse nas) ob živce - zna ful strupeno pogledat pa baje da je mene tudi dobro navadla znam strelat z očmi če je treba Lep večer vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2011 Uuu to se je meni včeraj zgodilo napisala že cel komentar, hočem pogledat predogled ker se vedno kje zatipkam, pa sem vse skupaj čudežno zbrisala - včasih si mislim, da z razlogom ker preveč čvekam/pišem pa očitno ne bi smela tolko ja saj... sem jaz tud tko vzela.sam se mi je vseen mikro zafržmagal, k sem clo pazla na smeške (k citirala več postov) itd. Huh? a čarala da sem? Al si ti - ne štekam Ja ne, haha! Pač si meditirala pa postavljala pr seb stvari in takšno... in fajn se ti je izšlo, se prav si mikrič *čarala*. a smo vještice al nismo! Predno si dvignila obrv hehe a to ga ful razjezi al kako Naša mami ima tudi en pogled, ki me spravi (no vse nas) ob živce - zna ful strupeno pogledat pa baje da je mene tudi dobro navadla znam strelat z očmi če je treba haha! ma ne, jaz mam obrv že po difoltu tko! ne sam res... to se je kar od enkrat zgodil, se mi zdi da sem *prej* imela bolj... simetrične. Drgač sem se mal hecala, kao pač, en gibek, milijoninka milimetra obraza drugačnega, pa že cel halo. Mislila sem pa s tem tud to, da preden sem odreagirala, k nisem pričakovala da ga bo kar odneslo... kao sej se bomo skuliral. mah.k sreč ne on ne jaz nisva mulokuha. ..... jao kolk mam ogabno navado, tole večerno/nočno žretje... mislm sej ni sile, zakaj pa ne, pravzaprav, sam me vseen prav moti. Zdajle sem se nad nažrla makaronov pa ene odštekane solate. neverjetno, ampak nekaj sladkega bi mi pasal. (k drgač mi dol visi) ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 Ja ne, haha! Pač si meditirala pa postavljala pr seb stvari in takšno... in fajn se ti je izšlo, se prav si mikrič *čarala*. a smo vještice al nismo! Aaa hehe OK zdaj razumem (včasih sem taka zmeda ) Smo vještice ja - une ta dobre ma ne, jaz mam obrv že po difoltu tko! ne sam res... to se je kar od enkrat zgodil, se mi zdi da sem *prej* imela bolj... simetrične. Drgač sem se mal hecala, kao pač, en gibek, milijoninka milimetra obraza drugačnega, pa že cel halo. Hehe meni tudi ena vedno sili gor pa nasploh imam ful razvito mimiko - preveč se me da dostikrat čisto prebrat. ne rabim nič govort. Mislila sem pa s tem tud to, da preden sem odreagirala, k nisem pričakovala da ga bo kar odneslo... kao sej se bomo skuliral. mah.k sreč ne on ne jaz nisva mulokuha. Mulokuha .....jao kolk mam ogabno navado, tole večerno/nočno žretje... mislm sej ni sile, zakaj pa ne, pravzaprav, sam me vseen prav moti.Takrat, ko se najbolj umiriš lažje "slišiš" telo - kaj mu manjka. Jaz imam spet napade na parmezan - ga lahko kar tako grizem mmm kako je fin In dobila sem novo zalogo domačih oljk Kozarček vina (rdečega) in une grenke temne oljke zraven - ni boljšega Spet me razganja od energije - zjutraj se zbujam pred budilko in ne morem spat. Od sobote nisem nič migala, mi manjka 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 uf ... en dan, za katerega že komaj čakam, da bo večer in konec ...najprej 3 ure tečajev, kul, pol pa končno tele govorilne, strah in trepet ... bomo preverjali moje poznavanje prebrane literature, zato da bom pol lahko pisala seminarsko na eno čist drugo temo ..ok, vsaj pri seminarski sem ga na svoje področje zvlekla, zdaj moram sam tele govorilne preživet brez da me napizdi, ven vrže, pošlje nekam ... pa smo na konju 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 Hehe, thanx za pluse kljub neprijaznosti jah, preživela sem, prestala preverjanje poznavanja literature, mislim (zdi se mi vsaj ) da sem se celo za seminarsko zmenla ... sam .. kolk energije tole scuza, prav tist sluuuuuuuurp in si brez in pol prideš čez pol ure ven in se resno sprašuješ a si res tolk glup, da se sploh ne splača već študirat, ma kaj študirat, živet, al je to sam filing ... tipo je pa v bistvu čist prijazen in sploh ne pizdi .. sam filing ti da tak al pa .. si jaz pustim dat tak filing ...sam je blo za crknt smešno k sta dve šli not .. in pol končajo po več kot pol ure .. in pride tip ven: naslednja dva ... in čista tišina na hodniku (15 folka čakal na govorilne), vsi gledajo v tla, vsi se delajo, da jih ni tam in da še niso na vrsti ... še nisem vidla tega na faksu, ponavad se jih vsaj par grebe, da bi bli čim prej konc Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2011 aja kako?? anisem že pisala dons sem? aja spet je blo tko da sem zaprla... vmes dobila obisk.... in se mi je dan skratka čist odštekano zasukal... No sej še dobr da nisem objavla, k sem mensezdi začela post s tem da me nekaj hrbet oz. kolk zgoraj boli... no in k me itak ne več, se pravi glih prav. če ne bi tle že 18 strani blo, kaj vse mam za popucat pr seb, vmes bi pa jaz že 17 ur plesala. ....... tim pridivjal, jaz ćist na trnih bla, pa sem ga razorožla že s pristopom, k sem nalašč pretirano bla razumevajoča in tolerantna, poslušala, vse vse vse.... da se je moral režat. Nekaj ful dobrega se mogoče zmenla... slišat simpatičnega.... hecno, k dan sem v bistvu začela nekako kao slabo... vse na živce šlo...počutje: cota. Pol pa ck ck, dober dan! Kdor zna, pač zna. (*čg posla ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. marec 2011 Prijavi Deli 4. marec 2011 To dopoldne sem varuška dvema American Pit Bull terierjema.Kužka prvič videl, smo se takoj spoprijateljili. Problemovv stanovanju, zunaj z njima nobenih. Prav simpatični bitji. Prijazni. Sta prav lepo vzgojena kužka, totalno nič agresivna.Ubogata na prijazno besedo. ... -) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2011 (js sem enkrat enga merkala, pa me je napadel, prav tko ornk pa to.... no očitno spet ne tolk zlo, k sem še tle. ampak v momentu se mu je utrgalo in nisem dobr odreagirala in je on bil master, tko da mi je preostal sam dobesedno pobegnit v kopalnico in se zapret. groza!) ............... ... zbudila se še kar smotane volje, nč se mi ni dal. No pol sem se le mal zbrcala da sem par stvari uredila (celo imela en mini sestankič in se zmenla še za enga).Bla dvakrat zunaj (hvala nekomu za prijateljsko brco v rit )...Tako da kot sem začela dan b.z., niti ni tolk slab izpadel. Zdej pa še frenda uleti, jo čakam, k bo direkt iz službe (za spremembo ona uleti, k sem ji očitala, da zadnje cajte moram vedno jaz pridt ) pa k ji ni treba okol psa skrbet za ven peljat, k ga bo tamal. Mater grejo hitro tile tedni... je že kar petek: ck! Mejte se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. marec 2011 Prijavi Deli 4. marec 2011 Tuj PitBull, ... je VEDNO Master. -)Lahko si zgolj prijazen. Treba pa imet nekaj predhodnih izkušenj s psi, ki so bolj na "slabem glasu".Jih ne bi vzel v varovanje, v kolker ne bi poznal lastnikov.Oba sta normalna. Totalno normalna. -) Sam sem imel, kot mulc kužke iz vojaških legelTako, da mi je to lažje ...[tudi prebral kar nekaj literature, bil v stiku s prijatelji,ki so svoje pse izšolali, vzgojili, kot to treba. ...].Z Bullterierji [prijazni], AST-i, Pitbull-i sem bilv stikih preko znancev, prijateljev. Incidentovti ljudje imeli niso nobenih. Je pa znanec kupil iz Hrvaške, od znanega vzgojitelja,5 let starega, šolanega Pitbull-a. Pes je bil/ je ševedno Master. Pomaga le prijaznost in !vztrajanje prikontinuiteti vzgoje prejšnjega lastnika, ki bi mu gavzel nazaj, v kolker znancu ne bi zneslo. Ex lastnik1x - 2x letno še vedno vidi tega psa. Znanca, kaj novegapoduči. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2011 Se spomnim da si nekje pisal že to, ja...Obvladaš. To je bil pa pes od mojega ful dobrega frenda, total skuliranga tipa, psa sem tud poznala. Bila sem tudi tam več dni, ko sem nekaj delala pri njem in ko pač kastnika ni bilo, sem ga imela jaz - sva se čist štekala. Saj pravim, v stotinki sekunde se mu je odrolalo... mislim da je bilo morda mal tud zato ker sem ravno dobila ms... ............................................................. Kakšen dan včeraj, jao... 'Macola po glav'. Sem že pozabla da sem riba. Čist nemočna bla, nekak nebogljena, sam spala bi, kar zabubila bi se...No sem potem tekom dneva bila okej, sam še vseen taka... ošamučena... čudna, občutljiva...Potem sem se spomnila da bo najbrž poleg mlaja, neptuna in marsa (se pravi vse v bližini) vzrok tud pms. Nekam hitr grejo tile mesci.Tko da dons sem pa kot rožca že. Morda grem dons za spremembo do ribe na frendo. Kao najprej spet da ne, k naj bi imela malarja, k ga prejšnjič ni blo, a se bomo kot kaže vseen tko organiziral... k frenda ima te obrede (jaz nisem tolk *ritmična* tle) in pač hoče v soboto ribe. Jaz pa nimam nič proti. Kolk je čudn, če ni sosedov, pol spim skor do 11h. Lepo soboto vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2011 Precej sesuta pa mal premražena... je smrdelo po barvi pa sva luftali kot za stavo...Malaraj je bil dost šalabajzerski v smislu, da je un totalno štalo pustil in sva se precej nagarali, frenda že prej pa še jo čaka.... je blo polno drobnega prahu, da ti najeda v pljuča, pa še ni dobr zaščitil pa so bli totalni fleki povsod...pol je še močo se zlomil... tko da sva z nekimi krpicami pucali. Pol pa glih bus ujela v milimetre... Zdej sem pa spet nekaj lačna ratala, pa gledam kaj je kej.Pa kaj je kej po TVju, pa ni nč pametnega zaenkrat vidt...Kralj Artur... b.z. lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. marec 2011 Prijavi Deli 5. marec 2011 jaz pa v varstvu .. pa se mi že zdaj spi sem pa bila danes celo malo prej in se s tamalimi družila, preden sem jih spat dala ... kjut pa luštkan dan je bil .. dopoldne nabavljala hrano in krofe in tak ... tale mini eko tržnica pred viškim Sparom je ful fajn .. ful poceni pa dobre stvari imajo ..vedno vzameva 2 lončka kozjega jogurta pa eno vrečo zelenjave nabaševa za juhice za čez teden .. danes sem pa še eno krvavico in eno pečenico vzela in pol skupaj s krofi domov odnesla .. sta bila mami in oči ful vesela pa super dobro ajdovo enolončnico z jurčki jedla, se nama pol ni dal še kuhat, ker sva bila že fajn lačna in sva na najino stalno mesto zavila, v Trnovski zvon .. pol pa k našim, se oči javil, da rabi striženje .. pol sva se pa še po mojem domačem gozdu sprehodila .. ugotavljala, da kar se tegale tiče, je pa škoda, da sva v mestu .. bi blo fajn mularijo ven spustit, da bi se lahko po gozdu potikali cele dneve, tako kot sem se jaz ... sam ok, pač ne moreš imet vsega ... sonček je bil, luštn no Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2011 ... zanimiv dan. Skladen s sabo (luna konjunkcija uran). Všeč. ... sem mislila da bova zdajle s tamalim kak film pogledala oz. že trikrat sva imela v planu Blow... no in dons ima druge zadeve, tako da bom pa kr gledala to kar je po tv-ju pa še nekaj mam za narest, tko da v bistvu pa tud okej....Nekam se mi je vse drugač zasukalo, kot sem *planirala* - sam v bistvu je blo pa še boljš. Lep preostanek večera in prijeten in uspešen teden vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 Morda grem dons za spremembo do ribe na frendo. Malaraj je bil dost šalabajzerski v smislu, da je un totalno štalo pustil in sva se precej nagarali, frenda že prej pa še jo čaka.... Uuu barve je luštno barvat, no sploh če je samo ena soba lahko potem detajle dodelaš ... zanimiv dan. cel vikend zanimiv. Od petka sem vsak dan prehodila dobrih 13 km, pa vsak dan sem v bistvu hotla lenarit prav pasalo! Malo žuranja, dobre družbe, dobre hrane, malo odlašanja z manj prijetnimi stvarmi, ampak danes mi je končno uspelo se spravt v nakupe uspešno - dobila za oblečt in obut (in to take stvari, ki so meni všeč, tako da sem rešena skupinskega nakupovanja ). Upam samo da ne bodo še kake ideje za poseben make-up (aja gre za poroko), ampak itak je poanta da je nevesta v ospredju, se lahko zgovarjam na to. Že razmišljam kako bi en dan vzela dopust manjka sonce, bi malo pobegnila na jugozahod... Lep večer vsem 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2011 uu barve je luštno barvat, no sploh če je samo ena soba lahko potem detajle dodelaš mah!!!! kakšna ena soba! ogromen dolg hodnik, kuhna, dnevna, balkonček... vse svinjsko, cele flehe barve po tleh, saj pravim, šalabajzerija! Ne morš drgnit (ampak morš, k je vse prilepljeno), da ne uničiš parketa... in čist si majčken v primerjavi z delom... en kvadratni meter sem drgnila... 10 minut... in že ful se nagaraš in rečeš aleluja, greš na wc, stopiš na hodnik dolg, in rečeš: o-ouč! Potem me je še v križ nekaj premrazlo in me je križ zaboleval...mah... detajli me pa še čakajo (sam čakam frendo, da me 'napade' z rožami - sem ji jih še *dolžna*, hoče moje slike na steni [sej itak jih ma, sam tle bo drugač k jih bom risala direkt na steno] - predlagala sem tud ribe, sam morda nou glih hotla bit kot v podmornici ) Od petka sem vsak dan prehodila dobrih 13 km, pa vsak dan sem v bistvu hotla lenarit prav pasalo! Malo žuranja, dobre družbe, dobre hrane, malo odlašanja z manj prijetnimi stvarmi, ampak danes mi je končno uspelo se spravt v nakupe uspešno - dobila za oblečt in obut (in to take stvari, ki so meni všeč, tako da sem rešena skupinskega nakupovanja ). superička! men je pa tolk grozn nakupovat (tud k mam keš). ne lub se mi slačit tam pa nič mi ni prav (nenavadno, ker sem najbolj možno povprečna v bistvu: 38 in tako dalje )... ........ Razmišljam, kolk ma folk za popedenavat pr seb, če se moram že jaz (x!x) *ukvarjat* s požrešnostjo! (k kao če kdo ni [požrešen], jaz nisem...) Zdajle se ogabn nažrla.Dobim nek strahoten apetit tkole v enih obdobjih. Ful se naspala, ampak sem pa kot zombi - čist bleda.(morm mal med zafurat, kri obnovit)In mam občutek da bom tud dons nad dobr spala. aja - kaj zdej cveti?sam da ven stopim, smrkam in vse me ščemi, oči, nos... aja sej res: ful dolg se že nisem spekla (se prav nč hudga če sem se dons mal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Sonček... ma čist sem prevzeta. Že pred sedmo je prikaukala taka krasna žareča krogla izza hriba in oblila naš breg z žarečo zlato svetlobo... Božansko... Kot bi se napila žive vode pri studencu življenja... Sedaj pa šivam kostum za pusta... Metlo in to brezovo, že imam, uniforma je spedenana, vreme primerno, tako da ... 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 Sonček... ma čist sem prevzeta. Že pred sedmo je prikaukala taka krasna žareča krogla izza hriba in oblila naš breg z žarečo zlato svetlobo... Božansko... Kot bi se napila žive vode pri studencu življenja... (mene je tud sonce v dobro voljo spravlo še dodatno ) Prijeten teden vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 detajli me pa še čakajo (sam čakam frendo, da me 'napade' z rožami - sem ji jih še *dolžna*, hoče moje slike na steni [sej itak jih ma, sam tle bo drugač k jih bom risala direkt na steno] - predlagala sem tud ribe, sam morda nou glih hotla bit kot v podmornici )Ooo fajn jaz nimam nobenega da bi mi risal, meni se tudi ni dalo, pa sem potem kar kupla tiste nalepke za na steno men je pa tolk grozn nakupovat (tud k mam keš). ne lub se mi slačit tam pa nič mi ni prav (nenavadno, ker sem najbolj možno povprečna v bistvu: 38 in tako dalje )...Itak - to je cel podvig zame v avto sem se vsedla tko sitna in s tako muko, da sem se mogla prav psihično pripravit da bo vse OK in da bom ekspresno hitro dobila tisto, kar rabim in da ne bom porabla pol dneva za lutanje po štacunah - je pomagalo sem bila res hitro fertik. Če bi bilo po moje, bi verjetno odlašala do zadnjega dneva in potem vsa panična iskala po vseh možnih štacunah - tako pa sem mogla pohitet da mi ne bo treba v skupinsko nakupovanje ker zdaj sem že opremljena Sonček... ma čist sem prevzeta. Že pred sedmo je prikaukala taka krasna žareča krogla izza hriba in oblila naš breg z žarečo zlato svetlobo... Božansko... Kot bi se napila žive vode pri studencu življenja... Sedaj pa šivam kostum za pusta... Metlo in to brezovo, že imam, uniforma je spedenana, vreme primerno, tako da ...Ane kako lepo je bilo že navsezgodaj soba polna sonca - prav napolni z energijo, pa pot do službe je tudi lepša če je sonček zunaj... Edino še težje je bit notri med 4 stenami še nisem vprašala za dopust, ma mislim, da bom kar kmalu Hehe - super - brezova metla samo malo mrzlo je za tak prevoz 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 x:Dx "pa nema zime za ... čarovnice..." 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 ... tako je pa to, če si... *norc*. da do stropa skačeš nekaj. še eno minuto nazaj vsa se smejala, pol pa cel štraufenpaht. da mi je zdej kr mal slabo. v glavnem, v sekundi, sploh ne vem točno tega zaporedja, ko sem pomivala tam nekaj, se je vame curek obrnil, sem instinktivno odskočila, vse polila, spodrsnila, se nabila v... dojko, pol pa še na tla v koleno. In sem si glih zmixala en sadni sok ( ) in mi je zdej čist zagatno ga pit, k mi je kr mal slabo od udarcev.pa kr v glavi se mi je mal zavrtel. tko da morm aml zadihat... eh ja.... jadajada. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 No sej ni nč tacga očitno... bom mela kako plavico na kolenu.. sem morala mal dihnit.mal sem se ustrašla, k me je že zadnjič nekaj bolelo, no zdej pa še udarc. Hlod. hecn mam s temi poškodbami pa tem... sem se čist *unesla*, kao nad izi več mescev, pol pa puf!! v enem dnevu od opeklin... do... ojej... sam nože morm dons pr mir pustit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Ja, zgleda, da si "stručko" za potolčit se... Pa prav danes sem zasledila, da si se po dolgem času spet opekla in sem se spomnila kako pogosto si razlagala o svojih "podvigih", zdaj že pa nekaj časa ne. Ponavad ima hudič več mladih, ne sam enega. Za nocoj pa za ziher pust nože pri miru... Za modrice pa poskrbi s kakšnim kisovim obkladkom, če nimaš nič drugega pri roki, pa v posteljo počivat in predvsem mirovat, da se še dodatno ne potolčeš. 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 Thanx za skbr. ja sej... a ne? sej sm se posmnila da sem se že tud urezala dons, ampak sam 3/4 nohta, pa sem si morala pol vse nohte čist do kože postrižt. si bom dala slanico, ja, kis mi ne diši pa čist mal ga mam, ful enga nad.. k ga je tud *škoda* (pač k ga je čist mikrič). ma tole me *skrbi*, k me je že zadnjič mal bolel pa nisem hotla panike zganjat (pa že x let nisem bla pr giniju). pa še ms mam pa vse. Ni da ni.Vsa čist boga. dojenc. da me en pokrije pa da mi da dudo. pa je to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Pač včasih pride kakšen tak dan, ko nam gre vse narobe. Meni ob takih dneh ponavadi vse leti iz rok. Ropotam in ponavadi uspem tudi kaj razbiti... kot bi imele same Furije shod... Da o svojem takratnem stanju sploh ne zgubljem besed Ja, ob takih dnevih sta "dekca in duda" rešitev in "balzam" Edina sreča je, da kmalu mine in gremo brez obotavljanja naprej, novim zmagam naproti 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.