Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Pač včasih pride kakšen tak dan, ko nam gre vse narobe. Meni ob takih dneh ponavadi vse leti iz rok. Ropotam in ponavadi uspem tudi kaj razbiti... kot bi imele same Furije shod... Da o svojem takratnem stanju sploh ne zgubljem besed Ja, ob takih dnevih sta "dekca in duda" rešitev in "balzam" Edina sreča je, da kmalu mine in gremo brez obotavljanja naprej, novim zmagam naproti 'dekca in duda rešitev' Koleno me skor nič ne boli več (k sem takoj dala uno ledenico gor), v glavnem, sem okej. V bistvu me nič od tistga ne boli, kamor sem se udarla, me pa križ (to je men čist odštekan, k me skor nikol križ ne boli). Mal se mi je trapast dons obrnilo, k sem že pred 8. vstala, ker bla nekaj zmenjena, pol smo se pa drugač zmenil, sam nisem mogla nč druzga začet delat, k sem mela to kao v planu in kao čakala, da vsak hip grem.... in sem za djabe tolk zgodaj vstala, bi komot še urco potegnila. Aja sej res, dons je 8. marec.tedaj je bil tud takle lep dan, bila je pa nedelja.19 let ( x!x ).Ne morš verjet, kako gre čas okol. Vsem lep sončen in prijeten dan! Ženam, puncam, mamam, hčerkam, sestram itd. pa - čimveč ljubezni in nč preveč garat dons. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Vesel 8. marec še od mene 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 zdajle kliče frenda, pravi 'vse najboljše', pa pravim ja sej teb tud, pa pravi ja sam ti praznuješ, pa sem rekla da na polno že praznujem zdajle. no sej sem res dobre volje. Zdej bo pa do mene pršla, ma neki zame. Dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Kako so prijetne take drobne pozornosti... Tudi jaz ne bi imela nič proti.... (pa dvomim, da se bo kdo spomnil.. ) Saj ni treba veliko... dost je en bonbon... več šteje pozornost... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Enga lupčka spešl zate: pa še rožca: xrosex, tle not je pa še vse živo, ne sam bonbon: Ja, saj za to gre: za pozornost. men je tud lepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Še od mene lupčke prinesla mami v službo knjigo (zavito v papir) in tulipanček .. je bila ful vesela .. ampak .. odprla pa še vedno ni darila mi je kliknilo zakaj se moram vsakič, ko dobim kako darilo prisilit, da ga odprem kar tam na mestu in pogledam kaj je in se pol zahvalim .. pri nas je tole vedno tako zgledalo (pa stara mama isto naredi), da se ful lepo zahvali in pol se zapakirano odloži v kot in se odpre, ko gostje grejo ... čuden način, ko tko mal pomisliš .. mogoče zato, da se izogneš temu, da bi moral kaka čustva resna kazat .. če ti je pač res všeč darilo al pa če ti ful ni pač, sam opažanje, no .. zanimivo še pol urce delam, pol grem pa na hitro še mamam rožice potalat in pozdravit .. nisem bila na obisku že en mesec ... pa k frizerju sem se naročila, sam problem, ker se sama s sabo ne morem zmenit kaj hočem a hočem, da mi vse na isto dolžino skrajša, da bodo izgledali malo bolj gosti, al bi rajši tako kot ponavad, mal resasto, da se bodo mal po svoje vihali ... nimam pojma Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 kliče frenda, pravi 'vse najboljše' vse najboljše Timu in tebi in čestitke vsem ženskam ob dnevu žena 1 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Sedaj pa šivam kostum za pusta... Metlo in to brezovo, že imam, uniforma je spedenana, vreme primerno, tako da ...zalaya upam, da ti gre pilotiranje v tem mrazu če ne pa kak antifriz pa bo v glavnem, v sekundi, sploh ne vem točno tega zaporedja, ko sem pomivala tam nekaj, se je vame curek obrnil, sem instinktivno odskočila, vse polila, spodrsnila, se nabila v... dojko, pol pa še na tla v koleno. In sem si glih zmixala en sadni sok ( ) in mi je zdej čist zagatno ga pit, k mi je kr mal slabo od udarcev.pa kr v glavi se mi je mal zavrtel. tko da morm aml zadihat...Marsa si pa res štor (no sej jaz bom raje kr tiho glede tega ) Meni ob takih dneh ponavadi vse leti iz rok. Ropotam in ponavadi uspem tudi kaj razbiti... kot bi imele same Furije shod... Hmmm nazadnje sem v "takem stanju" zbila dva kozarca za sok in dva za vino tako da zdaj lahko samo še 4 naekrat pijemo (vino) No v bistvu mi je še eden ostal od prejšnjega kompleta (torej nas v bistvu lahko popiva 5 jeeej. Do naslednjega razbijanja) 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Mateja, hvala ti! Aliana, jaz sem tud taka ( ) Vilinčica, a ne (štor)? Kar *zgodi se* v šubu. Pof! ( ) Blo fajn, se mela luštn s tamalim, zdej je pa odmaglil dalje.Sem mu rekla da je bil tak kot mali Buda. ko je bil čist nad mikrič (pa še k se je tolk prej rodil in je bil res čist majčken), pa je tko modro gledal in tam sedel nekak po turšk. Lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 zalaya upam, da ti gre pilotiranje v tem mrazu če ne pa kak antifriz pa bo pilotiranje v nulo... .... mraz... ni omembe vreden.... antifriz... nalogo opravil v nulo.... Tudi jaz ne bi imela nič proti.... (pa dvomim, da se bo kdo spomnil.. ) Vzamem besede nazaj... So se moji izkazali dooooooosti bolj kot sem si sploh lahko mislila... Marsa Enga lupčka spešl zate: pa še rožca: , tle not je pa še vse živo, ne sam bonbon: Ja, saj za to gre: za pozornost. men je tud lepo. Hvala za tople in lepe besede, enako jaz želim tebi in vsem ženskam vse dobro, predvsem pa veliko moči in poguma za soočanje z življenskimi izzivi 3 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Aliana, jaz sem tud taka ( ) a glede frizerja al daril? predvidevam, da frizerja evo, sem stestirala novega frizerja .. ful simpatičen stric, frizura pa zaenkrat tud ok zgleda .. bomo videli po prvem pranju je kar vedel kaj hočem, mi ni bilo treba preveč bluzit in razlagat, tko da imam zdaj skoraj čist zravnane lase, nič več stopničasto .. sem pa zamudila jogo, ker se pol 'na hitro' ustavla še v pisarni pri frendu, ki ga že 100 let nisem vidla in pozabla na čas .. pa mobi imela potihem še od frizerja, tko da me I. ni mogel priklicat ... zdaj se moram pa spravit eno pravljico prevest, odlašam že 3 dni in bo počas zmanjkalo časa aja ... kura sploh nisem prej poštekala ... Timu vse naj, naj še od mene (še zmer ga mam v glavi kot unga simpatičnega mulčka iz enga piknika al kje smo se že srečali .. itak ga ne bi spoznala zdaj ...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Ne, okol daril. (frizerja tud )Men vse na faci piše, zato k se mi ne da drugač (znala bi že ). Preveč enga matranja. Pa tud nerodno mi je... al kaj... pa mal tud vzgoja al pa kej... Fajn za frizota + da si zadovoljna! Nč, prepozno, skregana do konc lajfa pa še maščevala se ti bom neskončno! (thanx! ) sej ne more človk na vse mislit, pa to tud pomen da men ni treba tolk spet blazno...al pa mislš na nekoga več dni k bo mel r.d., po, maš pa glih kak štr. al pa kej, pa pol izpadeš hlod al pa hladnoča.ampak nima smisla se tolk opravičevat pa ne vem česa zganjat.Pr nas so čestitke pa darila vedno dobrodošla! prevedi. a je kkšna o čajih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Lepo. Jaz tud upam! .... kolk sem se naddobr najedla zdajle. sem mislila da bova s tamalim kej, pa je bil totalno sit, jaz pa tud ne še tolk lačna da bi se mi dal kej sam zase packart. No pol sem pa v momentu ratala čist neskončno lačna.In zdej sem sita. Še kr. Kot je rekla Pika Nogavička: sita nisem, pač pa sem žejna. .... aja js pa nobenih rož (nisem dobila dons).. v bistvu še dobr, nekak. k ne znam z rožami pa placa nimam pa tak... sta frenda in tamal se "opravičla" češ da nimata rož, men pa čist okej... sploh če mi kdo kake lončnice prinese, me mal obremeni tud, v bistvu.Js sm tle bl *po navadn*. mam rada vtrnico, sončnico... al pa kake mini rožce, spominčice al pa kej. ene pa občudujem, kolk znajo z rožami! Čarajo! (tle nisem pa niti mal bik ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Ne, okol daril. (frizerja tud )Men vse na faci piše, zato k se mi ne da drugač (znala bi že ). Preveč enga matranja. Pa tud nerodno mi je... al kaj... pa mal tud vzgoja al pa kej... Fajn za frizota + da si zadovoljna! Nč, prepozno, skregana do konc lajfa pa še maščevala se ti bom neskončno! (thanx! ) sej ne more človk na vse mislit, pa to tud pomen da men ni treba tolk spet blazno...al pa mislš na nekoga več dni k bo mel r.d., po, maš pa glih kak štr. al pa kej, pa pol izpadeš hlod al pa hladnoča.ampak nima smisla se tolk opravičevat pa ne vem česa zganjat.Pr nas so čestitke pa darila vedno dobrodošla! prevedi. a je kkšna o čajih? Ja, sam Timu se mi zdi vedno čestitam (tud če nate pozabim ) pa ne morem letos prekinit tradicije ne, ni o čajih .. še izbiram katera bo .. rabim za eno seminarsko prevest, da jo bom lahko pol secirala in analizo delala sam si kompliciram lajf pa že 3ič grem čez knjigo, ker iščem tako, ki bi 'pasala v teorijo', da se ne bom pol preveč mučla, ko bom analizirala saj mislim, da sem se odločila, naslov je Trije nageljni, ravno za danes med rožice jaz mam pa 5 temno vijola tulipančkov v vazi, je vsaka ženska v familiji enega dobila, pa jih je še enkaj zame ostalo so bili cel dan pridno zaprti, čim sem jih pa not prinesla in dala v vodo, so se pa razlezli ...ne bodo dolgo ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 saj se mi je seveda zdelo da ne bo o čajih... to sem mal te/se spomnila. pač mal takšne trapaste *spodbude*. lepo, o rožcah! men so nad, sam ne da so od mene reve odvisne. sej vem (čestitke, ful lepo, jasn da mi pomen! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2011 Hvala! (sej mam fotko, žal slabo, ko jo bom poskenirala bo še slabša, sam je res simpatična, jo bom dala kdaj gor) O to si se mela pa luštn! Jaz tud še nisem vidla tega, si pa predstavljam in zgleda lepo...Fajn so take lepe stvari, čeprav drobne malenkosti, ki nam polepšajo dneve, lajf. .... jaz sem tko prijetno utrujena, ampak mal tud *boga*, me križ boli pa jajčniki (jamr jamr ), še dobr da se nisem pol še kej dodatno basala.Sem si že pripravila tavžentrožo, da ne iščem ponoč če bi me kej zvijal.Mogoče sem se mal prehladila k me je v noge zeblo pa da me tud zato zvija.Sej jutr bo že boljš, to gre hitr mim. Lepo noč! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 ...jaz mam pa 5 temno vijola tulipančkov v vazi, je vsaka ženska v familiji enega dobila, pa jih je še enkaj zame ostalo so bili cel dan pridno zaprti, čim sem jih pa not prinesla in dala v vodo, so se pa razlezli ...ne bodo dolgo ...tulipani dolgo obstanejo, če so v čimbolj hladnem prostoru oz. če imajo čimbolj ledeno (dobesedno) vodo.V praksi to zgleda tako, da jim v vodo (ki naj je bo malo - za dva prsta, ne pa, da je vaza zalita skoraj do roba ) dodaš par ledenih kock; in vodo seveda redno menjaš, vsaj vsak dan, zmeraj dodaš tudi ledene kocke.Tako zdržijo tudi cel teden.Občasno jim prikrajšaš stebla, saj tulipani tudi v vazi rastejo Pri vrtnicah je fora obrnjena. Prirezano steblo daš v čimbolj toplo, oz. vročo vodo. Menjaš vsak dan, seveda zmeraj vroča voda 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 tulipani dolgo obstanejo, če so v čimbolj hladnem prostoru oz. če imajo čimbolj ledeno (dobesedno) vodo.V praksi to zgleda tako, da jim v vodo (ki naj je bo malo - za dva prsta, ne pa, da je vaza zalita skoraj do roba ) dodaš par ledenih kock; in vodo seveda redno menjaš, vsaj vsak dan, zmeraj dodaš tudi ledene kocke.Tako zdržijo tudi cel teden.Občasno jim prikrajšaš stebla, saj tulipani tudi v vazi rastejo Pri vrtnicah je fora obrnjena. Prirezano steblo daš v čimbolj toplo, oz. vročo vodo. Menjaš vsak dan, seveda zmeraj vroča voda za drugič zdaj so že čist razcveteni .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 pilotiranje v nulo... .... mraz... ni omembe vreden.... antifriz... nalogo opravil v nulo.... Vzamem besede nazaj... So se moji izkazali dooooooosti bolj kot sem si sploh lahko mislila... Saj to je najlepše - kadar je presenečenje al pa mislš na nekoga več dni k bo mel r.d., po, maš pa glih kak štr. al pa kej, pa pol izpadeš hlod al pa hladnoča.Aaam Marsa sej ti ga imaš 13. ne? No - pa vse najboljše Timu Js sm tle bl *po navadn*. mam rada vtrnico, sončnico... al pa kake mini rožce, spominčice al pa kej. same lepe si naštela, sploh sončnice ene pa občudujem, kolk znajo z rožami! Čarajo! Mi je ratalo eno ciklamo obudit k življenju Sem jo dobila 14 dni nazaj, pa jo je skoraj pobralo ker imamo čez dan tako vroče v stanovanju (skupno gretje v bloku) je vsa ovela, pa sem naredila "operacijo" in porezala stran vse ovele cvetke in listke in pustila tistih par popkov, ki so bili še živi... No - in čez nekaj dni so mi lepo zacveteli Jih v cvetličarnah tko našopajo z gnojili da čisto preveč cvetijo in potem čez kratek čas že gagnejo ker ne zmorejo preživet - prav škoda. Zaključila sem ga z best frendico in šampanjcem ter hibiskusovim cvetom na dnu kozarca Vau tole se pa fino sliši! Mejte lep dan 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Ko smo že pri oživljanju rožic, se moram pohvalit, da imam dve božični zvezdi (ne kaktus, tista roža, ki ima rdeče liste na vrhu) živi že 2 leti in da se je ena en mesec nazaj spravila cvetet (ker teli rdeči listi na vrhu so v bistvu cvet ... ) in ne štekam zakaj to folk nabavlja na kile pred novim letom, pol ko pa odcvetijo, pa vse leti v smeti tale moja je taka simpatična kobrica prvo leto je skoraj vse liste dol pometala, sam ene par jih je ostalo, zdaj tam nočejo več zrast nazaj, ampak kar v višino raste in cveti .. tko da ima take, 20 cm dolge vejice, na katerih ni nič, pol se pa začne malo zelenih in malo rdečih listkov .. zgleda ko kobra, ko tko iz visoko dol gleda Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2011 Cookie, hvala za nasvete, bo še prav prišlo kdaj. Vilinčica, hvala! (ja, 13-ica sem, mat še vsa vesela bla, da bo ipak 14. - sobota - k je mal vraževerna, k je blo že po 11. zvečer, no pol sem se pa vseen odločla da bo kr petek )Jaz sem bla tud prezgodaj.Vsi (razen moje sestre) bi moral bit Ovni (jaz, tamala, nečak, tamal), pa smo vsi ribe, razen nečaka, ki se je rodil clo 2 mesca prezgodaj in je Vodnar. Dbest za ciklamo! Carica. ja, sej, kurjava, prepih, nimam okenske police oz. je ne morem porabit za rože itd. pa stalne selitve... edin benji se je obdržal kljub vsem štraufenpahtom. Sem pa clo jaz frendi spravla k seb vijolico. ja, a ne, sončnice, kolk so lepe? pa pač vrtnica. men se zdi to... *Prava roža*. Lep dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 jooooj:eek: zdej se počutim kot da bi padla z vesolja nič ne štekam, rada bi kej napisalax8Dxampak zgleda bom morala malo še preučit tale LNF:vio: 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2011 o lej jo! ma sej si že kdaj padla 'iz vesolja', pa si hitr pol not padla, boš pa še zdej. ------------------------------------- aja sej res: Tim se vam vsem lepo zahvaljuje in vas lepo pozdravlja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 aliana in torbice (ne znam še citirat) jaz sem si silom prilike morala kupit eno torbo - vrečo (ker mam vedno premale al pa preveč stvari) in najdem eno zasilno (ki je to že par mesecev), vsa vesela, ker ima na vrhu zadrgo, tako da tudi če jo na glavo postavim, ostanejo stvari v njej), zmečem noter vso ropotijo in (pre-ne)potrebno šaro a glej si ga no hudiča, problem nastane, ko moram kaj iz te torbe izvlečt.To tko zgleda, da porinem roko do komolca vanjo in skušam na otip prepoznati iščoč predmet. JASNO da mi ne rata ne v prvo ne v drugo. Potem skušam pokukat vanjo, a ker je črna, se nič ne vidi, baterije pa nimam (sam mogoče bi jo morala met, se zdaj sprašujem), no na koncu itak vedno stresem vse ven, danajdem, ampak sem že na robu z živci.seveda si vsakič obljubim, da si moram kupit novo, njej grozim, da jo bom zamenjala, a kar je še ne.Največji problem je ko iščem ključe, obe roki pa imam zasedeni 8npr. sem glih iz trgovine ipd.ali še slabše, ko mi zvoni mobitel. Sicer naj bi se svetil, ko zvoni, a vseeno mam tok stvari noter, da tud če jih mešam z roko, telefon ne najdem, prej neha zvonit. tko da zdaj že pridno brskam po internetu in sem si našla eno češnjevo rdečo torbico, tako na pol strukturirano (ker sami predalčki tud niso zame, ker pol ne bi vedla, v katerem predalčku je ključ(mobitel ...) - par žepov na zadrgo, v sredini pa je lohk samo vrečasta. a hudič, ko glih une, ko so mi najlepše, so svinjsko dragehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Jutrcek, vidim, da ste lepo praznovale dan zena. No jaz ga iskreno nikoli nisem, tule je pa nekaj otrok na netu naslo, da je dan zena in mi je cestitalo. Sicer se pa tule praznuje bolj dan otroka, materinski, ocetovski dan, dan dedkov in babic in dan druzin. Dobra kompenzacija . Za roze pa , zaenkrat nisem ravno kaksna cvetlicarka, sem vedno uspesno pomorila vse roze, prevec ali premalo zalivala, pa so sle rakom zvizgat. No tule se mi pa mogoce nasmehne sreca s kaktusi . V temle stanovanju imava vec prostora, nisva pa se nicesar nabavila, kamor bi postavila roze, so pa v planu . Sicer pa zdajle v polnem pogonu spet, naslednji teden imamo teste, jih moram sestavit, 2 tedna kasneje dan odprtih vrat, ko ucis otroke v druzbi starsev, moram tudi razmislit kaj in kako in pripravit material, spet v birokratskih vodah, tokrat tukajsnjih, treba novo delovno dovoljenje dat delat, v petek oddam papirje. No pa saj to leto bo celo leto birokracije in niti ne frustrira tako zelo, ko enkrat not pades . Se bom ravno dobro ulaufala, bom imela pa vse poslihtano . Sicer imamo pa ze kar toplol, kmalu bo najtoplejsi del leta tule, v priblizno 1 mesecu. Zjutraj kratke rokave pokrijemo s tanjso jakno, potem pa odvrzes kar le lahko, je ze vroce . Marsa vidim, da je v elementu, potolcena in malo opecena , Aliana v svojih pisanih aktivnostih in Vilincica tudi. Cookie pa vedno prakticna . Fajn preostanek dneva vam zelim, pri nas se sele zacenja, cakam na ucinke kave, da se konkretno zbudim . 5 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.