Cookie 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 O Pujsit(k)a ja, glih ufurala se boš, pa bo (že) konec srečkica za toplo vreme, no nas (baje) to še čaka *********Moram se že zbrcat pa končno napisat kje, kaj hočem imet (tole za rože na terasi), ono drugo pa itaq ni odvisno od mene morda danes res zberem pogum (živce inu moč) da KONČNO naredim ono lazanjo. Mam vse že prštimano zdej se moram sam še zraven šporheta postavit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2011 Pujsoslava, kolk fajn k tkole poročaš duhovito. Fajn da ti (fajn) dogaja. Kratki rokavi?sej js sem jih skor zadnjič že imela (sam pol se prehladila ). Hehe, 'kompenzacija'... Thanx za sočutje, sej sm že *izven [tega] elementa*. Vse okej, sam na spodnji strani roke mam grdo plavico (lohk bi se še bl v dojko nabila, še dobr da se nisem), pa roko mal prežgano, k se vedno na isto mesto spečem. Ponoč sem bla mal boga še, ampak je šlo skoz brez tavžentke, no dons sem pa že ok.Očitno ni možno da bi kak mars, uran, pluton bil, pa da ne bi staknila česa takšnega al pa vsaj kake luči eksplodirala al pa česa. Cookie, lazanja, njami, mi je do sem zadišala... Le spravi se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 ooo,kako lepo je tu na obali sončno.... in tako je lepo gladat naravo kako se prebuja počasi,popki ,pa rožce,pa čebelce,pa joj,sm si kr morala eno turkizno oblekco danes ubost ,k me je ta barva spomnila na poletje ..in kako lepo pristoji na zagorelo polt...oooo komaj čakam poletje ,spet peloponez ...morje ,sonce,sol,plavanje,šotor,tekanje ob sončnem vzhodu po plaži....uuu še mal ... lep dan še naprej vsem lunčkotom 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2011 O! *Povratniki*... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 O! *Povratniki*... sem vsake tolk po minutko gor k ni cajta ....upam ,da si ok,da ni tud pr teb blo enih blokad kokr pr men..matr...skoz neki...pa zobje,pa noga ,pa avto zezal ,pa služba in pritiski:o|o: sam nema zima za eskime a ne? zdej se bomo spet mal prerodil in počistli to zimsko "kramo" in in povrtičkali in popleli v vseh smislih,najbl pa pri sebi ....ooooo ja 4 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Celo popoldne sem preživela zunaj. Okrog hiše sem malo pospravljala, pometala in se psihično pripravljala na spomladanski randi z grabljami, metlo, šajtrgo in takimi pripomočki. Sine je skopal veliko luknjo v katero bomo posadili grm ameriške borovnice, ki sem jo zadnjič kupila In ugotovila.... da je začelo dišat po pomladi... ( Očitno sem jaz res mal prismuknjena v tej smeri... ) Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Juuuuuuuj ... tolk se branim fajnih fantov... me bojo zihr po smrti mačke v stanovanju pojedle. Cigumigu, pozdravčki!! Marsa, popih na boleča mesta pa Timu vse najboljše Pujsita 1 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Nič nisem dobila za osmi marec od tistih pač, ki sem kaj pričakovala...čudno a ne..gospodič vedno skrbi imel, da moji mami kupil ta najtavečjo orhidejo, ki je slučajno v kateri cvetličarni bila..pozabil ponavadi na svojo mamo..letos pozabil na vse.hm..no sem pa v službi dobila Milko in velik dežnik z motivi Bavarske:) očitno bo torej treba v Nemčijo malo pogledat. V glavnem...sem malo užaljena..ekola.Oči so vredik, herpes izginja -se celo lahko nasmejim ne da bi mi kri pritekla z ustnic - sem se zafrkavala včeraj - da zdaj, ko očitno nimam več menstre - pač moram na drug način bit krvodajalska...Sicer sem pa optimist - skoraj glede vsega.Upam, celo, da bodo razstavni artikli nekako našli pot na pošto - in ker sem s temi mojimi jajci povabljena na še eno razstavo - (a jajc od nikoder) sem jih naredila novih devet...in malo ekspiremenirala z barvami - pa celo dobro ven prišlo. Bom malo pofotkala pol in fliknem kaj gor.V glavnem...smo. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Sicer pa zdajle v polnem pogonu spet, naslednji teden imamo teste, jih moram sestavit, 2 tedna kasneje dan odprtih vrat, ko ucis otroke v druzbi starsev, moram tudi razmislit kaj in kako in pripravit material, spet v birokratskih vodah, tokrat tukajsnjih, treba novo delovno dovoljenje dat delat, v petek oddam papirje. No pa saj to leto bo celo leto birokracije in niti ne frustrira tako zelo, ko enkrat not pades . Se bom ravno dobro ulaufala, bom imela pa vse poslihtano . Sicer imamo pa ze kar toplol, kmalu bo najtoplejsi del leta tule, v priblizno 1 mesecu. Zjutraj kratke rokave pokrijemo s tanjso jakno, potem pa odvrzes kar le lahko, je ze vroce .Tole se pa luštno sliši in predvidevam da so (starši) manj zategnjeni kot pri nas Mi bomo tudi že kmalu pospravili bunde do kratkih rokavov bo pa še malo trajalo... (no ja - razen za izjeme ) Očitno ni možno da bi kak mars, uran, pluton bil, pa da ne bi staknila česa takšnega al pa vsaj kake luči eksplodirala al pa česa. Kako pa to narediš? Hehe maš pa res same čudne prigode Mene pa recimo vedno strese ko čem kaj vklopit, veedno preskoči iskra in poči In ugotovila.... da je začelo dišat po pomladi... ( Očitno sem jaz res mal prismuknjena v tej smeri... )Nisi, nisi nas je več takih Mene že daje spomladanska nespečnost, pa še ure nismo prestavli bo treba še več migat da bom lahko sploh kaj spala Juuuuuuuj ... tolk se branim fajnih fantov... me bojo zihr po smrti mačke v stanovanju pojedle. Hehe težko verjamem, da bi se tebi to lahko zgodilo! Ko bo "ta pravi" se ga ne boš mogla ubranit Upam, celo, da bodo razstavni artikli nekako našli pot na pošto - in ker sem s temi mojimi jajci povabljena na še eno razstavo - (a jajc od nikoder) sem jih naredila novih devet...in malo ekspiremenirala z barvami - pa celo dobro ven prišlo. Bom malo pofotkala pol in fliknem kaj gor.V glavnem...smo. Kje pa je ta razstava? Aaaa ne morem bit na miru, ven bi šla Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2011 upam ,da si ok,da ni tud pr teb blo enih blokad kokr pr men..matr...skoz neki...pa zobje,pa noga ,pa avto Tu smo negde. (fajn da uletiš v glavnem, pač tolk kot lohk ) Celo popoldne sem preživela zunaj. Okrog hiše sem malo pospravljala, pometala in se psihično pripravljala na spomladanski randi z grabljami, metlo, šajtrgo in takimi pripomočki. Pridna in fajn. Men bi tud pasal kdaj kje kej tacga počet, zunaj lepo, na zraku...(hehe že vidim frendo k me bo kej ganjala kam če bo tole vidla ) Marsa, popih na boleča mesta pa Timu vse najboljše Čenkju! Je blo prec mal boljš k sem vidla tole včer. Nič nisem dobila za osmi marec ....najprej sem vidla da si s temi tvojimi jajci povabljena... pa se mi je hecn zdel. Joj, ti reva, nč dobila za 8. marc? Strahota! Zdej se morš en mesec držat. (fajn za herpes... oz. za neherpes ) ............. Dons sem mela vijevaje ponoč, nisem mogla spat...Zbudilo me je, ko sem nekaj rekla, pol me je pa vse motlo. Sovražim da se jE v postli, no a sem jedla in to prepečenc in je blo ful enih drobtin in sem čist živčna ratala, se pol že ful jezila, pol mi je blo pa smešno da se jezim, k sej sem jaz nadrobila.. skratka sem se pa potem tu smejala... pol sem se pa kar vsemu mogočemu že smejala. Hecne mam te nočne smejalne fore. *aja pa sanjal se mi je, da je bilo neskončno, mirno morje, pa otok na sredi, pol pa na tem otoku kar še en otok tko gor, katerega vrh je pa *segal v sonce*, skratka je bil ves obžarjen s sončno svetlobo, skor kot na kaki nad kičasti razglednici... Včeraj se mi je pa sanjalo, da sem nekje hodila po enih ulcah in je blo nekje na enem zidu napisano Štraufenpaht - in se mi je še v sanjah tko čudno zdelo, da odkod to komu, kako je možno da je kar na zidu to napisano ... Včer se mi je tolk hecn dan obrnil, vse k sem bla zmenjena, se je nekaj zamaknilo al se nismo dobil al pa drugač k smo se zmenil, sem se pa po dolgem času s frendom vidla, to je blo pa fajn. Dons pa "novim zmagam naproti". Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Kje pa je ta razstava? Ena je že bila - v Ajdoviščini 18.12-29,12 lani, ta druga pa bo v Leskovcu.(datum se še ne ve točno..jaz pa en tak jebiveter..niti ne sprašujem v podrobnosti..(strelec to kriv??) Čenkju! Je blo prec mal boljš k sem vidla tole včer. najprej sem vidla da si s temi tvojimi jajci povabljena... pa se mi je hecn zdel. Joj, ti reva, nč dobila za 8. marc? Strahota! Zdej se morš en mesec držat. (fajn za herpes... oz. za neherpes ) ............. Lep dan! ja res čisto boga:)))ne vem, če res ne bi mule pasla eno malo:))sem si zato prejle sama en velik šopek rdečih tulipanov kupila. Na tulipane sem čisto nora in itak ni šans, da se kdo spomni in mi jih kupi...in sem si jih sama. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 tole malo za pokušino 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2011 ja res čisto boga:)))ne vem, če res ne bi mule pasla eno malo:))sem si zato prejle sama en velik šopek rdečih tulipanov kupila. Na tulipane sem čisto nora in itak ni šans, da se kdo spomni in mi jih kupi...in sem si jih sama. Pravilno. Si si jih želela - in jih imaš. -------- mene pa v bistvu spet/še križ boli in sem slabe. :[ Ker se sam v eni pozi počutim dobro in pol ne morem nč delat, ker je ful enih nog vmes. Ne da se mi pa imet kakih obkladkov in ležat tukaj nekaj sredi dneva. :||Po mojem se mi je kak živčič mal vnel al pa kej tacga.Sej jutr bo pa že čist dobr. al pa že dons. Hladila sem ustnico s kockami ledu do bolečine joooj. Mora bit zoprn tole - herpes... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Hehe težko verjamem, da bi se tebi to lahko zgodilo! Ko bo "ta pravi" se ga ne boš mogla ubranit Heh, upam na to in se s tem tolažim Ne vem kolk časa že nisem doživela tistih luštnih metuljčkov v želodcu ko vidiš nekoga... namesto tega doživljam sam krče panike, kuku Sej bo, sej bo, sam še ni blo ta pravga Aaaa ne morem bit na miru, ven bi šla Pejt! Čenkju! Je blo prec mal boljš k sem vidla tole včer. :palec: sem si zato prejle sama en velik šopek rdečih tulipanov kupila. Na tulipane sem čisto nora in itak ni šans, da se kdo spomni in mi jih kupi...in sem si jih sama. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Priporočam ti tudi Herstat mazilo s propolisom. Vsekakor pa LEEEEEEEEED. Zmaga! Zdej pa morm mal več mesa in jajc pojest ... če že mlečnih ne smem. bemu. Se moram malčk umešat glede tega herpesa. Priznam, da sam niti nimam s tem problemov, sm pa slišal za baje ziher finto, kako se ga rešit. Ko začutiš, da se na ustnici neki kuha, takoj primit šnopc v roke, ga par kapljic ulit na gazo in s tem kar neki časa drgnit po ustnici. Baje da pol herpes nima niti najmanjše možnosti da se razvije. To so mi povedali taki, k so meli s tem ful probleme. Za probat je. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 evo na ,spet ne vžge avto,sm ga kr pred službo pustila...mah klinc ga gleda pa kr eni službeni pritiski,pa bla bla .....sam ne in ne in nema ,ne dam se porkamadona! bom požvižgavala še naprej,ker sem se odločila lepo trmart po svoje in bit dobre volje prosm lepo.hvala za razumevanje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayonoencum 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 ß äóěŕë ýňî ňŕęîâîěó íĺň ěĺńňŕ íŕ íŕřĺé ďëŕíĺňĺ č îńîçíŕë îáđŕňíîĺ! Ęńňŕňč çäđŕâńňâóéňĺ, äë˙ íŕ÷ŕëŕ č ďîňîě óćĺ ďđčńňóďčě ę äĺëó. Âîáůĺě ňŕęŕ˙ ďđčâëĺęŕňĺëüíŕ˙ ďî ěîĺěó ěíĺíčţ ńňŕňü˙! Íŕř¸ë â číĺňĺ ńŕéň: ńŕěűĺ ęđŕńčâűĺ äĺâóřęč ôîňî č ďđĺäëŕăŕţ ĺăî ďîńĺňčňü. Ěĺí˙ çŕčíňĺđĺńîâŕë ňŕě ńŕě ńěűńë ńŕéňŕ! îí ęŕęîéňî íĺ âí˙ňíűé č ěíĺ ÷óâńňâóĺňń˙, ÷ňî ˙ ďđŕâ. Ęŕę Âŕě äŕííűé đĺńóđń č ÷ňî Âű ńěîćĺňĺ î í¸ě íŕďčńŕňü? Ćäó âŕřĺé őëîäíîęđîâíîé ęđčňčęč ďî ýňîěó ňčďŕ ďîđňŕëó. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2011 ok tega pa pustim...za v Dnevnik. pa da tud kateri vidte, kwa vse uleti (k pogosto tolk hitr pobrišem, da morda kdo sploh vidi ne). aja in hvala za brzinski že dve prijavi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Tle hočjo vesoljčki z nami kontakt vzpostavit, ti jih pa sprot brišeš pol so pa kao američani in CIA krivi za to, da še nismo prišli v stik .... 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 svašta,kaj ga enim dogaja.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 Teli vesoljčki so pa res zanimivi...pišejo v ne vem kakšnem jeziku dajo pa link za neke ruske zadevce kjer se neka djevojka prav prijetno smehlja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Ah, z avti so pa sami problemi zlasti, če je star več kot tri leta in mu poteče garancija...dal v tem mesecu že več kot tisoč evrov za njega (tehnični, registracija+ manjši servis). Je prejšnji mesec praznoval 4. roj. dan in to glih mal pred ponovno registracijo. In valjda sem ga moral potem peljati še na tehnični. V petih minutah kao vse pregledan in računček nekaj čez 30. eur...In potem se še tisti libijci in ostali arabci nekaj nekaj grejo in spet je priročen izgovor za dvig cen nafte...In sedaj se lepo vozim v center z busom al pa peš...Avto pa samo za shoppinge v big centru in izletke. Je treba mal šparat, kao recesija pa to...čez kakšne par let pa električni avtoček pa tudi če bo igračka...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2011 Teli vesoljčki so pa res zanimivi...pišejo v ne vem kakšnem jeziku dajo pa link za neke ruske zadevce ....... ne povem, kaj se mi je zgodilo.... () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 ne povem, kaj se mi je zgodilo.... () Pa ne moooorš tak, no.... Nas delaš sam radovedne... Hitr povej.... Drgač nas bo od radovednosti pobralo.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 ne povem, kaj se mi je zgodilo.... () itaq da ne... matr... jes pa na cajte le nimam pojma, kaj se mi je zgodilo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.