Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ena je že bila - v Ajdoviščini 18.12-29,12 lani, ta druga pa bo v Leskovcu.(datum se še ne ve točno..jaz pa en tak jebiveter..niti ne sprašujem v podrobnosti..(strelec to kriv??)

Hvala za info :palec: (pri Krškem to?)

Pa luštni pirhi, ful! :2src:

Heh, upam na to in se s tem tolažim :8): Ne vem kolk časa že nisem doživela tistih luštnih metuljčkov v želodcu ko vidiš nekoga... namesto tega doživljam sam krče panike, kuku xppx xzobkox :ph34r: :rolleyes: Sej bo, sej bo, sam še ni blo ta pravga B)

Sej bo tudi to - ponavadi rukne ko imaš najmanj časa in ogromno (drugih) planov x:px da je ja še večji kaos x8Dx

Ven sem šla - in na kofe med pavzo in potem še zdaj, zvečer, je prav pasalo se družit in čvekat xcivx

ok tega pa pustim...

za v Dnevnik.

:wOOt: x:Dx Svašta? Kaj vse se tukaj znajde x:o)x

Jutri me čaka en lep dan xsrcx grem na obiske, malo pohajat...

Lep večer ali pa lahko noč B)

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Pa ne moooorš tak, no.... xscratchx Nas delaš sam radovedne... Hitr povej.... :irs: :huh: Drgač nas bo od radovednosti pobralo....

hehe, sej vem da te/vas je to najbl skrbel. xDDx x;)x xcivx

itaq da ne... :palec:

matr... jes pa na cajte le nimam pojma, kaj se mi je zgodilo xrolleyesx

maš prav. tud jaz tako. x;)x xyesx

No ampak za tole dam roko v ogenj :lol: da bi vedel! :P

Sej bo tudi to - ponavadi rukne ko imaš najmanj časa in ogromno (drugih) planov

Itak. Zdej si boš pa ti vse lepo splaniral. x:o)x xcivx x;)x

Ven sem šla - in na kofe med pavzo in potem še zdaj, zvečer, je prav pasalo se družit in čvekat

x8Dx a ne? včas prav paše....

Dons bi lohk bil tak dan - za druženje itd. (luna v dvojčkih)

:wOOt: x:Dx Svašta? Kaj vse se tukaj znajde

Saj zato sem pa pustila, pa še k je v Dnevnik prišel to postnit. x:o)x x:Dx

So hecni s tehle odštekanih domen, k vsi letijo v Astrologijo al pa v čist kake odštekane teme fliknejo tele svoje žblj poste.

Jutri me čaka en lep dan xsrcx grem na obiske, malo pohajat...

No evo, voila'! x8Dx x;)x

..................

x:Ix Nagraužno sem se spekla v prst. x:o)x

ampak res grdo, tko da mi je žarel prst, kot da bi imela vrelega tacga črva not, sploh ni hotl popustit pečenje in vrelota.

Pa sem še hotla napisat, da dons (včer) pečem pico in da bo dons pečena 'brez roke', no je bila pa 's prstom'. :P

Vse te neke cunje so v pranju in sem z nekimi mini krpicami ven dajala posodo in mi je spodmaknilo cunjico in sem prijela za posodo.

Sem mislila da ne bo tko hudo, ker na prstih-blazincah je že bolj utrjena koža, pogosto kej vročega kar primem pa ni nič.

In sem uno ledenico gor dajala, ki je pa v momentu postala čist vrela.

pol sem se šla pa mal zleknit in mela un obkladek gor, pa sem našla eno tako super pozo, k me je še križ bolel, da sem zaspala in se zbudila ob kakih 3h pa pol bla budna do 7h...

Dons se nisem smejala ponoč. x:o)x

Mislim da se bom izognila mehurju, mal se nakazuje, upam da ga ne bo, k je tečn pol vse delat.

Hvala za pobože in zdravilno energijo xsrcx, k me dons pa nč več križ ne boli.

je šlo vse v prst. xDDx

Lep dan! xrainbowx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, pa ti si superstručko... xcivx

Saj se mi je zdelo, da si morala nekaj takega zrihtat, sam nisem hotela biti črnogleda.

Saj bo boljše, sam da ne boli preveč... :huh:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

xDDx thanx.

sej vem da se ti je zdelo, sej mi je blo že kr nerodno, pa še 'pazila sem' - KAO. x:o)x x:px xrolleyesx

rokave mela čist do dol, kao, hehe zdej se pa nom spekla (k se vedno na isto mesto na roko)...

pa še sploh ni bla tolk dobra pica, k sem mela premal sira. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Itak - a smo al nismo! x:o)x x:Dx

Thanx! xDDx

sej me je pa res tolk grdo pekl pa kr mal sem se ustrašla k sploh nisem čutla prsta - kot bi za kako lubje prijemala. x:Dx

Picasso

Tih bod.

Glih zdej je moral Mitja uštimat na osrednji strani r.d.-je. x:o)x xrolleyesx

da pol tiste cifre blazotne v uč tolčejo. x:Dx x;)x

morm probat spet mal, sem čist izven.

Pravzaprav sem dons na 2 konca povabljena, pa še frend pravi da mam zmer *kej* (al mam to, ono, ms, se spečem, zvijem nogo itd. xDDx).

Bom vidla, pravzaprav me nč ne vleče, če se me zdajle vpraša.

sm taka *zapečkarca* ratala. x:o)x xDDx

Drž se na jobu! xcrossfingx

Picasso

:madpro: x:o)x x;)x

(sm vidla da spet ni r.d-jev :sniky: - sam zihr se bodo v teh dneh spet nazaj pojavl x:o)x x:Dx)

Picasso

ja ne, glih se bo pojavl, recimo jutr. x:o)x

in bo v vsem svojem sijaju tista cifra tam čudna. :P ;)

Nam. Iz principa!

x:Dx :palec:

Picasso

Konc me bo .. x:o)x Preveč alkohola, dobrega žura, norenja ... a samo ena ura spanja in pol bit v službi od 7ih ... prestara sem za to. :vio:

Mysti me je napiiiiilaaaaaa! x:Ox :sniky: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx Ful je blo luštno xbendx xsuperx xDDx Ampak res se je prezgodi začel - "čez en cajt skontam da sm spiu že ohoholala..." x:Ix S sestrično sva nadaljevale s kolegi na metelkovi, pa smo šli pol še v Orto, sam ta pust je očitno vse zdelal, ker sploh ni blo ljudi nikjer... sem šla pol k njej spat, sm dobila ful enih stvari kot darilo za rd, ker da mi lani ni uspela nič dat in za novo leto niti... x8Dx No ja, zdej pa pač mačka preganjam, zaenkrat se ne počutim tko zlo grozn, sam sem pa že šla enkrat pozdravit školjko... xredx

Vilinčica :palec: :palec: x8Dx

Marsa x:o)x upam, da kmal neha bolet vse xwizardx xcrossfingx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest Jeti
pa kaj spet taka panika okoli r.d.-jev ... v KOLDARJU jih imate :palec: ... a je tko težko kliknit na knof in prečekirat xcivx

pa kaj spet taka panika okoli r.d.-jev ...

itak. totalna histerija.

xsmx

vse

thanx. xDDx

Vse in še svet. xcivx x;)x

Picasso

Itak. Zdej si boš pa ti vse lepo splaniral.

Jaz? :inocent: Jaz nič ne planiram - bolj sanjarim (o tem kako bi se rada vozila po dveh x:px ), drugo pa je... spontano xcivx

x:Ix Nagraužno sem se spekla v prst.

ampak res grdo, tko da mi je žarel prst, kot da bi imela vrelega tacga črva not, sploh ni hotl popustit pečenje in vrelota.

Ojoj Marsa :wOOt: No - ti želim, da se ti prst čim prej pozdravi, pa da te ne bo bolelo in se čist zamehurilo xwizardx

Konc me bo .. Preveč alkohola, dobrega žura, norenja ... a samo ena ura spanja in pol bit v službi od 7ih ... prestara sem za to.

Hehe ne verjamem - se mi zdi da je pri tebi ravno obratno - bolj "stara", bolj nora :fiju: :frog:

sm taka *zapečkarca* ratala.

Te bo potem v momentu pičlo in bo šla ven - ziher! x8Dx

Mysti me je napiiiiilaaaaaa! x:Ox :sniky: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx Ful je blo luštno xbendx xsuperx xDDx Ampak res se je prezgodi začel - "čez en cajt skontam da sm spiu že ohoholala..." x:Ix S sestrično sva nadaljevale s kolegi na metelkovi, pa smo šli pol še v Orto, sam ta pust je očitno vse zdelal, ker sploh ni blo ljudi nikjer... sem šla pol k njej spat, sm dobila ful enih stvari kot darilo za rd, ker da mi lani ni uspela nič dat in za novo leto niti... x8Dx No ja, zdej pa pač mačka preganjam, zaenkrat se ne počutim tko zlo grozn, sam sem pa že šla enkrat pozdravit školjko...

Ojoj - no da te bo neslo čim bolj naravnost in stran od školjke, da slabost zgine xupx Ampak si pa včeraj ekstra uživala :palec:

.

.

.

Ufff kak dan! :eek: Sicer vse super in fajn, samo enega dela (oz. parih pa res ne bi ponovila :ph34r: :xx!: ) Ne vem - očitno je bilo neizbežno... celo pot do tja mi je bilo slabo in sem mislila samo na to, kako ne bi rada kakega srečanja, ma sem očitno prav priklicala :blink: in to ne samo 1x.... Ignorirala (to tako nisem jaz, ma RES mi ni do kakršnih koli kontaktov, pa sem se malo naredila slepo :fiju: ).

Želim si miru in nobenih stikov, samo to xcrossfingx

Sicer pa lep dan xsrcx (če odštejem tiste stresne prekinitve), je prav pasal odklop. Čaka me še večer v dobri družbi, zdaj pa še par uric odklopa. Aaaa življenje je lepo! x^x

Latinski izrek

Ejjj, super se imej! xcheersx

.......

jaz imela v eni urci dobri frendo na obisku pa še eno Lunatko v leteči izvedbi (hvala, C. x:Xx), s tolk kristalno lepo kožo, da sem jo morala prav pobožat. :8):

Dons sem očitno *dotikljiva*, k sem frendo objela (k se hecava, k obe *nisva za to* x:o)x) in ne sam to: še celo za rit sem jo nalašč ful zagrabla! :vragec: x:Dx

In sva se tolk režali da čist konc.

Zdej mogoč še tadruga uleti... al kaj...

V glavnem, mam izgovor da se mi nikamor ne da. xDDx

Sem čist super točno tlele zaenkrat. xDDx

In jessss! križ me v bistvu sploh ne boli več (no čist en nad pikrič), celo sem mal poplesavala tle, mehurja pa ni oz.... tko če pogledam je morda mičken reliefčič... ampak mislim da kak mehur nima šans, da bi mi zamehuril sceno. x:Dx xDDx

Lep večerček! x:Xx xmusicx

Picasso

sem *prijetno utrujena*.

... kao k tolk garam, reva - sva se prej s frendo režali, obenem pa ugotavljali, da je takle lajf fulltime job... - 24h da ti vsi adrenalini in vse šponajo (magari od stresa al kaj jaz vem česa, če si intenzivc, je itak zmer kej x:o)x x;)x).

Včas je kul, če te kej boli, k pol k te ne, je tolk super.

Tko kot včer, k sem pozo našla. Joooj kakšen nad občutek!

Tko sem se razšopirla diagonalno, da sem se s peto zataknila za konc postle, da sem se še mal raztegnila... čudno, v bistvu, ker si nisem mislila da mi bo pasal raztegovanje.

Mi je še skor žal ratal, da nisem sprejela masaže (tle sem čudna in med tistimi redkimi ki vedno odklonijo x:Ix).

Tile cajti tik pred mojim sončnim vzhodom me zmer sesujejo... tud ves ta stelij zalaufa in v bistvu nič čudnega da mam pol kak štr.

Se mi niti ni dal aspektov gledat... no sej tko sem se pa spomnila da v bistvu bi pa morda se spet lotla napovedi.

Ne prenesem bit (več) neustvarjalna.

Letos sem mela res čist odštek obdobje.

Uh sej res. Morm frendi sms poslat do 7h. x:o)x xDDx

Včas ji pošljem sms, k gre glih v službo, da js grem pa glih spat. x:px

In vedno me hoče *ujet*, da kao morm zdej povedat za ribe, js pa se izmikam do nezavesti pa nočm obljubit pa se zment - ker kao kaj če mi kej nad ultra nujnega uleti. x:Dx x:o)x x:px

(sam nočem da se me zagrab)

No ampak zdle razmišljam da mi bo pa orada ful pasala, sploh če bo tolk dobra k prejšnjič. :yumy:

nimaš kej: ribe ribam.

Zdej bom šla pa po mojem v horizontalo najdt eno tako dbest pozo.

Mam en tak super poušterček, namest medvedka.

Včas znam bit neverjetno patetična in taka. xDDx

Lepo sanjsko noč! :sorcerer:

Picasso

In jessss! križ me v bistvu sploh ne boli več (no čist en nad pikrič), celo sem mal poplesavala tle, mehurja pa ni oz.... tko če pogledam je morda mičken reliefčič... ampak mislim da kak mehur nima šans, da bi mi zamehuril sceno. x:Dx xDDx

:palec: no - tole je pa hitro OK - super!

sem *prijetno utrujena*.

Včas znam bit neverjetno patetična in taka. xDDx

Tudi jaz x8Dx samo še za spat x:px

Poznam to ja x:Ix

Danes me je sploh totalno zdrmalo tisto čez dan. Pa je zanimivo ko vem, da sem na boljšem, da sem ful daleč od tistega prej, ma me vseeno zvije :xx!: prav mona znam bit xrolleyesx Pa me popade strah in dvomi in tako... Se še kar bojim - ne vem česa :o|o: Matr kako si želim da bi bila manj občutljiva, uno jebi-vetrska, ignorantska...

Latinski izrek

upam ,da si se lepo naspala,raztegnla in čist sveža-novim dogodivščinam naproti danes prebudila,Marsa x8Dx x:px

men je včeri cel dan dogajalo,presenečena sem bila nad tem ,kolk sem vztrajala ,da se ne dam blokadam in

evo,res se je začelo odpirat... :palec:

bravo jst,hehe...kr eni občutki ,na katere sem skor pozabila že,vonjave,vibracije,ljudje...

pa po Ljubljani sem po dolgem času bluzila x:px

po moje sem bla videt kot en vanzemaljc x:o)x ,nasmeh do ušes,šetnja po starinarnicah,malih butikih po stari Ljubljani,OOO :2src: pa knjigarne,pa kupla knjigo za 1€ x:)x ,pa oreščke nepalske za pranje perila,pa

na Trubarjevi sem kr volno vseh barv kupovala ... xDDx x:o)x -sej se bom že enkrat lotila kej naplest xDDx :inocent:

gušt je gušt...in pol za finiš sem šla na vlak..ooooo in srečala eno fajn osebo,ki je nisem videla 100 let

in celo pot sva debatirali o duhovnosti,gongih,knjigah,odnosih...mislim perfect improvization day.

vse to se je izcimilo iz sfrustriranega jutranjega kriznega sestanka ..waw :wOOt:

ob sedmih zjutri je bla še napetost v službi,pa jok sodelavk in tresenje vseh sodelujočih...mislim ,da sem ena redkih na spremembe gledala optimistično in dan se je prelevil v novo rojstvo skor...no vsaj začelo se je nekaj dogajati,premikati iz zaspanosti x:)x

še vedno gledam na to ,kot na pozitiven premik,čeprav se eni ne strinjajo..jebiga jst se trpljenja zarad joba ne grem,that's my decision in grem naprej z dvignjeno glavo in čakam kaj nam bodo spet našpičili,da se še bolj nasmejem razmeram in grem again naprej kakor znam in hočem..oooola!to je to

dragi lunatki,lep lep lep dan vsem,don't worry ,ne se pustit ,če vas kej tlači dol...

tko kot je meni enkrat šlogarca rekla:digni glavu i mrdaj dupetom x:Dx

xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Dan

upam, da me bo kdo prebral, čeprav se mi zdi, da sem kar nekak na "ignor" tlele...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif no ma nima veze.

čakam, da mine ben 10 in gnusologija, da se potem z mulčkoma odpravim v Lj - jeeeeeehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

sploh si nikoli ne bi predstavljala, če ne bi doživela na lastni koži, kok mi je v bistvu lj fajn. Sam tega se nisem zavedala, ko sem jo mela vsak dan, pa skos in skos celo življenje.. no pa toliko bolj zdej uživam in jo užijem, ko pridem tja.

tamale bom pustila pri mojih, jaz pa hop po štacunah, delno namensko (mam listek), delno pa nenamensko (ko je listek odkjukan, še malo pošnjofam naokoli).

No če me kdo bere, ki mi zna odgovorit na vprašanje, PROSIM (cenim izkušnje):

odločila sem se, da bom na vrtiček posadila zelišča. Ker sem se pred leti malo precenila in posadila par reči, ki jih potem nisem obvladala (npr. rukolo smo jedli par mesecev, potem se je razrasla v višino veh metrovhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif , čičeriko tudi, jo je plevel zamorilhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_disapprove.gif , .. no edino lubeničke so mi ratalehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif , bile so bolj velikosti teniških žogic in ne tko zlo sladke, a užitne!).

no, keri nasvet bi: katera zelišča so taka, da ni treba za njih preveč skrbet, da zdržijo, da jih ne marajo niti zajedalčki niti plevel, ... pa še koliko kvadratnih metrov naj si obdelam tole zemljico - da bo še obvladljivo za eno tako začetico kot sem jaz?

sej bi e lotila še kakšega stročjega fižola, ampak ne bi spet se preveč prenaglila.

vsem želim lep dan in lep vikend!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

evo ,sm te prebrala x:px xDDx

baziliko si dej v tadolge lonce..meni je glihkar vzklila.

lani sem jo 1.mela...v takem času najprej ene 20 dni na oknu,da ma sončka ,pa v spodnjo posodo sm vodo nalivala,da je sam pila kolkr rabi in je uspela fantastično,pol jo daš pa ven v polsenčno,da nima glih poleti uno direkt praženje...rukolo je treba sproti trgat in rezat-drgač rata grm,tud men je x:Dx x:o)x

rožmarin ne rabi posebne nege in tud lavanda ne...

še bi se jih našlo..origano kr sam raste skor in ga škodljivci niso nič napadali,pa meta ...to ti ziher ne bojo škodljivci tikali....

drgač si pa za uši kupi nepalske orešče,jih namoči in popršiš...za polžke pa izbiraj mal po netu ,kar ti paše....drgač pa lahko tudi koprivo namočiš v vodo in s to vodo popršiš....to je bolj za uši..polžki so lumpki xDDx :o|o:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

cigančica, hvala za tole!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif pol pa nsiem čist na ignore, kulhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

evo sem dobila elan, bom si zrihtala! PRIZNAm in se posipam.. jaz bi sadila in imela, ampak se mi ne da brat, zato rajš tko po ustnem izročilu. Pa ful koristnega zvem, nasveti pa to.

ma jaz še muhe ne bi ubila, vse odstranjujem mehansko,

glede polžev pa.. mah moja tašča jih soli.. meni se pa srce trga ko se žival tko muči...

koprive sem pa že mela pa jih bom spet naštimala.

evo ringaraja konc, zdajpa na pot.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

:palec: no - tole je pa hitro OK - super!

Ja, sm poštekala da najbrž le ni bil vnet živc, pač pa sem naredila rekonstrukcijo dogodkov v glavi in ugotovila, da sem najbrž zadnjič ko sem tamle padla, kak neroden gib naredila, pa še opazla nisem, ker me je bl kej druzga bolel (pa bl za kej druzga skrbel)...

(aja! in nimam mehurja xokx)

Poznam to ja x:Ix

Danes me je sploh totalno zdrmalo tisto čez dan. Pa je zanimivo ko vem, da sem na boljšem, da sem ful daleč od tistega prej, ma me vseeno zvije :xx!: prav mona znam bit xrolleyesx Pa me popade strah in dvomi in tako... Se še kar bojim - ne vem česa :o|o: Matr kako si želim da bi bila manj občutljiva, uno jebi-vetrska, ignorantska...

sej štekam... ne morš kar spulit iz sebe zadev...

saj včas pa morda si... xDDx jebivetrska in ignorantska (sam tedaj nam itak dol visi, k smo pač jebivetrski, pa ne opazmo.... opazš tedaj ko nisi xDDx)

upam ,da si se lepo naspala,raztegnla in čist sveža-novim dogodivščinam naproti danes prebudila,Marsa x8Dx x:px

O tenkju, veš da sem se res - ful dobro spala in se ful dobro zbudila. x8Dx

po moje sem bla videt kot en vanzemaljc x:o)x ,nasmeh do ušes...

dbest! x8Dx

ko sem jaz kdaj takšnale, me kar folk pozdravlja, tak k ga ne poznam. xDDx

tko kot je meni enkrat šlogarca rekla:digni glavu i mrdaj dupetom x:Dx

x:Dx :palec:

Bemti, sm se naspala ... ma danes me šele VSE boli. Ajajaj x:Dx

x:Dx

sam da sta se imeli luštn. xokx

upam, da me bo kdo prebral, čeprav se mi zdi, da sem kar nekak na "ignor" tlele...

x;)x

a ti si vse prebrala? xDDx

..................................

Ful je lepo, sonce in vse, ful prijetno se zbudila, dobr spala... ni da ni. xokx

Pa še Gregorjevo je dons. xcivx

Uživajte! xwizardx

Picasso

Jaoooo!

Prej me je prišel plavček pozdravt, zdajle sem pa dobila 3 prečudovite vrtnice s prav tako prečudovito čestitko! :2src:

Kakšno totalno presenečenje!!! xsrcx

(Po pošti! Sploh nisem vedla da to tud laufa)

((še dobr da sem odlašala s tuširanjem k pol me poštar ne bi dobil x8Dx))

Picasso

xokx

jaz tud, bom šla najbrž peš do frende (k grem *tradicionalno* ob sobotah na ribetke) - če nou preveč pihal...

si moram lase umit.

(ja že, najbrž zato k ob nedeljah ni poštarja x:)x)

Picasso

Totalno šus obrvi! :P ;)

(čist divja pršla k frendi, me še spoznala nou x:px)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...