Marsa 10. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2009 ja ne nisi, super si, prec uocis vse, oko sokolovo! sej je rpav, sej zato sm pa dala - da bos ti vidla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 O, Marsy, kako kej? mal manj visim tle gor, tele počitnice niso ble ničemur podobne.. mislim, počitnicam predvsem ne ampak kul, še ta teden mal zabusch, pol pa še mal nazaj na faks.. moram se zbrcat in naredit še par izpitov zdajle v vmesnih rokih, ker bom pol rokov pol maja zamudila, ker me ne bo.. pesmice bomo pa jutr poslušal, zdajle že vsi sosednje spijo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2009 pesmice bomo pa jutr poslušal, zdajle že vsi sosednje spijo Jp, kr gre, thanx. ja sej js tud bl mal sodelujem (visim pa bl al manj vseen kr rpecej )Pridna, jasn, ce ti znese, cimvec pod streho da spravis. drzim pesti. Macka, ja, to mam ta real playeer predpotopni (pravzaprav sem bla rpesenecena da mi dela sploh ), k je izpred 8 let vse gor pa tud pipnila nisem nicesar. ampak sej glavn da je gor, tok k se da... niti nimam filinga kej pedenat, ce itak nc ne morem, skratka, bom vse to urejala, ko bom mela koncno nov komp. Zdej je pa tko kot je.ja sej vem da ti poznas to (za tzb vem, za 2227 sklepam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 ja, js pa dans opazla....pa nimam zvočnikov v službi......upam, da ne boš še skinla dol linkov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! sem po dolgem času kar presneto navdušen nad življenjem, imam toliko priložnosti z vseh strani, ki bi jih rad izkoristil, da sploh ne vem kje se lotit.. delam načrt za naslednja 4 leta ... How high should i go? En del sem skopiral kar od Tine T. I'd want to make a milion euros,I want to live out by the sea,Have a wife and some children,yeah i guess i want a family... Seveda sem težko "private dancer", anyhow a bi me kera naučila plesat? Iščem soplesalko za tango, tako ki je že dala čez začetni in začetno-nadaljevalni tečaj, po možnosti nekje mojih let, čeprav morem priznat, da je pravi užitek plesat tudi s 40+ letnicami ... To bo to za zdaj dajte mi kaj pisat na skypa: jure.grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! sem po dolgem času kar presneto navdušen nad življenjem, imam toliko priložnosti z vseh strani, ki bi jih rad izkoristil, da sploh ne vem kje se lotit.. delam načrt za naslednja 4 leta ... How high should i go? En del sem skopiral kar od Tine T. I'd want to make a milion euros,I want to live out by the sea,Have a wife and some children,yeah i guess i want a family... Seveda sem težko "private dancer", anyhow a bi me kera naučila plesat? Iščem soplesalko za tango, tako ki je že dala čez začetni in začetno-nadaljevalni tečaj, po možnosti nekje mojih let, čeprav morem priznat, da je pravi užitek plesat tudi s 40+ letnicami ... To bo to za zdaj dajte mi kaj pisat na skypa: jure.grbec tole si bom sprintala in prlimala za deževne dni na steno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 sto posto te je očaral oni del o 40+ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Če je pa res, te mladoletnice (30-) sploh niso vodljive in to je pri Tangu kar pomembno, druga stvar je da moreš dobro prebrat moškega in 40 let izkušenj pomaga... precej pomaga, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Ojoj Jure x:Dx x:Dx :palec: sicer...Je pa to res....jaz sem lani hodila na plesne in sem bila pri tangu največji hlod (pri jiveu pa ne...).Good luck! Pa cestitke vsem, ki ste uspesni pri izpitih, otrokih oz. kakrkoli se ze dogaja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2009 Pih, Nino, tango al kaj! Michelle - izpiti in otroci al whatever. ~~ ej Bogu hvala za tale razgled!!ravnokar sem fotkala S SVOJGA OKNA (v kuhni) 2 laboda! Se vedno se zadrzujeta tam.Ponavad jih vidim, ko grem na sprehod, kar tkole z okna pa se nikol, kok je lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Japs -tudi od mene čestitke za izpite(tudi moja riba se nekaj matra z njimi, nimam pojma, kako in kaj. mislim, da nič kaj dobro. Oz. sama ima takšen filing.moram v ono temo tam - o faksu-sem opazila, da jo nekdo odprl. škoda. sem milijavžent procentna, da zgrešila faks, sama itak pravi, da ji je deveto čudo tole, da je ama nič ne zanima. in da jo pravzaprav v lajfu nič ne zanimazdaj pa...kak je to možno? da je pri dvajsetih nič ne zanima?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 sto posto te je očaral oni del o 40+ zloba babja, itak sam še bolj pa to, ker je to prvi primer v moji eri, da tipo išče plesalko zmer išče tipica plesalca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 YES!!! Končno izvedela, kdaj bom realtivno frej, da lahko rezerviram letalsko karto. Čeprav ta frej je bil nekako tako:"mogoče, najbrž, ma skoraj 100%, no sej če bo pa kaj treba, boš pa od tam naredila..."Se kar bojim it pogledat, ker je sigurno ful drage... mar bi naročila pred dvema mesecoma, upala najboljše in odpovedala, če ne bi šlo....Zdaj pa... po "pobožu recesije" (oz. pri nas so bili problemi ze, ko v slo o tem se niti govorili niso....pa tudi drugačni), sem srečna, da vsaj tole prčkam... v easy bo treba z denarjem... no, sej sem res pridna in prakticno nic ne zapravljam, razen za življenjske nujnosti (še dobro, da sem to vse napisala, ker sem kar samo sebe malce potolažila x:o)x ).... Dam še tole čez... jutri na teren, v petek tudi, potem se pa koncno vidim z . Jupi!!!!! Malo romantike mi ne bo škodilo... Mogoče ne bom potem več tako zoprna Marsa, res sem krasna izpadla x:o)x Pripopaj fotke! nataly, koliko je takih, ko še po faksu ne vedo, kaj jih zanima, pa nimajo kej z diplomo (samo na steno jo nabit). Prvi letniki so pa najbolj bedni. Vsaj meni, najbolj splosno, lovis se, sploh ne ves, ce je to to...Se kar precej ljudi prepiše...Mogoče bo pa jutri vedela, ali pa čez eno leto...kaj pa veš... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 zloba babja, itak sam še bolj pa to, ker je to prvi primer v moji eri, da tipo išče plesalko zmer išče tipica plesalca sam res jst tut še nism slišala, da bi tip iskal plesalke in to celo izkušene Nat, mene tut pr 20-ih nič ni zanimal v tolikšni meri, da bi tisto z veseljem opravljala nadaljnih 40 let. Sploh je pa tko, da se v tem času, ko še študiraš (se spoznavaš s študijsko problematiko) zadeve na trgui dela lahko tako zelo sprmeenijo, da pol težko dobiš službo v svojem fohu (računalničarji so izvzeti).Se spomnim, ko sem se jaz vpisovala, je kronično manjkalo ekonomistov, pravnikov, kogarkoli z družboslovno izobrazbo. Bilo pa je absolutno preveč naravoslovce (ala strojnikov, štromarjev, gradbenikov in podobnih - firme so šle v stečaje in kdo bo zaposlil vso to maso naravoslovcev če pa je manjaklo trgovskega znanja). Zdej je situacija ravno nasprotna. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Hvala Michelle in Cookie - saj sem ji malo krivice naredila...ker se je naknadno spomnila, da kar pa ima res rada -so živali. In če bi imeli v našem kraju živalski vrt, bi bila tam. Kuhana in pečena. (ok..hvala bogi, da ima vsaj nekaj po meni ) problem pa nastane, ko vidi kri. Pol nobene koristi od nje, tako, da je veterina zaradi tega že odpadla. ma ja... No -samo, da povem še, da sva z gospodičem v ponedeljek na brzake kupila rumeno barvo za kabinet, jo na brzake vrgla na stene, na brzake kupila še pisalno mizo in nekaj kao kontejner, za poličnike zmanjkalo keša in za dvosed tak luškan tudi. Bo enkrat.Pa ko ful naložena torej prišibava domov -ugotovi on, da nam je plaz načel cesto. Plazu tule še ni bilo...in panika. hvala bogi imam ob bajti oreh, ampak je že star gospod. kostanj tam više mi nič ne pomaga. Seveda sem klicala na občino in so tipi malo zakoličili tole, zdaj pa bog ne daj, da kakšno deževje. Ker...niti pomisliti ne upam. Kabinet pa kar žari rumeno, ki te ljubim rumeno Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Kabinet pa kar žari rumeno, ki te ljubim rumeno potem bi ti blo moje stanovanje všeč v glavnem prostoru(kuhna+dnevna) sta dve steni itak orto rumeni....no po novem je pa tud hodnik v takem oranžno-rumenem tonu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Verjetno bi pa res bilo. Tako toplo rumena barva je - edini problem je - ker sva bila sama mojstra in to na brzake -tak, da upam, da se bo tole kaj posušilo in da se ne bo glih videlo, kak kje kateri pritisnil.sva se kar zmenila, da bova vse sama takole uštimala. Kak bo volja in keš. Pa ideja kakšno barvo dati. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 ma js sem tudi vse sama barvala....ni sicer idealno...ampak je pa več vredno, če se sam mal pomatraš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 točno ,energija je prava pol in vse(seveda pod pogojem, da se ne pokregaš poleg do hudega) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Oprosti, ampak ti si strelec Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Moje mnenje:Saj v resnici jo zanima! Morda je le ne zanima povrsje tega kar vidi. Ker ji morda ni "pravo". Zivljenje pa jo zanima, sicer ne bi bila tukaj.Razlicna obdobja life, ko"ne vemo" pa so lahko namenjena tudi temu, da se ozremo vase in ne samo navzven. To je pravzaprav veliko darilo, privilegij!To pravzaprav potrebuje skoraj vsak clovek. Vsak za svoje potrebe. Da najdemo moc, se pozdravimo od vpliva zunanjega sveta.Vcasih pa se to morda ne zgodi in se enostavno moramo soociti s svetom taksnim kot je oziroma kot ga vidimo in dojemamo. Japs -tudi od mene čestitke za izpite(tudi moja riba se nekaj matra z njimi, nimam pojma, kako in kaj. mislim, da nič kaj dobro. Oz. sama ima takšen filing.moram v ono temo tam - o faksu-sem opazila, da jo nekdo odprl. škoda. sem milijavžent procentna, da zgrešila faks, sama itak pravi, da ji je deveto čudo tole, da je ama nič ne zanima. in da jo pravzaprav v lajfu nič ne zanimazdaj pa...kak je to možno? da je pri dvajsetih nič ne zanima?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Aloha-hawaiii Yes I'm that wigga on the alley. Sneg se topi....pa po pomladi diši.HE he,kakšna fajn prigoda se mi je zgodila.Sem videl s ceste da se pod reflektorji drsa folk.In grem pogledat,ves navdušen,da je mogoče umetno drsališče,pa vidim da so modeli v rolerjih... Mam že ene par načrtov za pomlad,poletje.Upam samo da bo s poslom vse ok.Lani je blo in je poletje minilo brez problema.Razen ene par stvari....Sam....kar nas ne ubije nas jača. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Moje mnenje:Saj v resnici jo zanima! Morda je le ne zanima povrsje tega kar vidi. Ker ji morda ni "pravo". Zivljenje pa jo zanima, sicer ne bi bila tukaj.Razlicna obdobja life, ko"ne vemo" pa so lahko namenjena tudi temu, da se ozremo vase in ne samo navzven. To je pravzaprav veliko darilo, privilegij!To pravzaprav potrebuje skoraj vsak clovek. Vsak za svoje potrebe. Da najdemo moc, se pozdravimo od vpliva zunanjega sveta.Vcasih pa se to morda ne zgodi in se enostavno moramo soociti s svetom taksnim kot je oziroma kot ga vidimo in dojemamo.Ribe , kdo bi vas razumel sem garaška v službi in pred mano oz. zdaj že na kolenih - imam črno belo muco. mačkona pravzaprav. prišel kdo ve od kod, hodil sem in tja, pa sodelavka odpre moja vrata, maček pa naravnost na stol. Kot, da je doma. vidim, da ima ušesne garje, sicer pa videti kar vredik. nekomu se izgubil.Zdaj ga že šibnil k radiatorju in na drug stol. pametno mače. (ne..ne morem ga vzeti domov. ga naš maček ubije. dobesedno...) ampak spi pa naj poleg. Je pa hecno tole videt...mačka na delovnem mestu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Samo spušča pa ta prave vonjave so ... no ja..hvala bogi, da imam neko kadilo tule Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 Včeraj sem pisala, en izpit se je izšel kljub črnih prognozah, sem bla tudi tako malo okoli... čekirala in se malo furala. je že v redu, ampak zdaj me je pičlo, sem vidla pri fordu ... 0% pologa- akcija Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.