Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ja ne nisi, super si, prec uocis vse, oko sokolovo! :vragec: x;)x

sej je rpav, sej zato sm pa dala - da bos ti vidla. xDDx x:px xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, Marsy, kako kej? x:Xx mal manj visim tle gor, tele počitnice niso ble ničemur podobne.. mislim, počitnicam predvsem ne :) ampak kul, še ta teden mal zabusch, pol pa še mal nazaj na faks.. moram se zbrcat in naredit še par izpitov zdajle v vmesnih rokih, ker bom pol rokov pol maja zamudila, ker me ne bo..

pesmice bomo pa jutr poslušal, zdajle že vsi sosednje spijo :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pesmice bomo pa jutr poslušal, zdajle že vsi sosednje spijo :)

:D ;)

Jp, kr gre, thanx. x:Xx

ja sej js tud bl mal sodelujem (visim pa bl al manj vseen kr rpecej x:o)x)

Pridna, jasn, ce ti znese, cimvec pod streho da spravis. drzim pesti. xcrossfingx

Macka, ja, to mam ta real playeer predpotopni (pravzaprav sem bla rpesenecena da mi dela sploh x:o)x xDDx), k je izpred 8 let vse gor pa tud pipnila nisem nicesar. :V: ampak sej glavn da je gor, tok k se da... niti nimam filinga kej pedenat, ce itak nc ne morem, skratka, bom vse to urejala, ko bom mela koncno nov komp. Zdej je pa tko kot je.

ja sej vem da ti poznas to (za tzb vem, za 2227 sklepam). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

:P sem po dolgem času kar presneto navdušen nad življenjem, imam toliko priložnosti z vseh strani, ki bi jih rad izkoristil, da sploh ne vem kje se lotit.. delam načrt za naslednja 4 leta :P... How high should i go?

En del sem skopiral kar od Tine T.

I'd want to make a milion euros,

I want to live out by the sea,

Have a wife and some children,

yeah i guess i want a family...

Seveda sem težko "private dancer", anyhow :D a bi me kera naučila plesat?

Iščem soplesalko za tango, tako ki je že dala čez začetni in začetno-nadaljevalni tečaj, po možnosti nekje mojih let, čeprav morem priznat, da je pravi užitek plesat tudi s 40+ letnicami :D...

To bo to za zdaj :) dajte mi kaj pisat na skypa: jure.grbec

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

:P sem po dolgem času kar presneto navdušen nad življenjem, imam toliko priložnosti z vseh strani, ki bi jih rad izkoristil, da sploh ne vem kje se lotit.. delam načrt za naslednja 4 leta :P... How high should i go?

En del sem skopiral kar od Tine T.

I'd want to make a milion euros,

I want to live out by the sea,

Have a wife and some children,

yeah i guess i want a family...

Seveda sem težko "private dancer", anyhow :D a bi me kera naučila plesat?

Iščem soplesalko za tango, tako ki je že dala čez začetni in začetno-nadaljevalni tečaj, po možnosti nekje mojih let, čeprav morem priznat, da je pravi užitek plesat tudi s 40+ letnicami :D...

To bo to za zdaj :) dajte mi kaj pisat na skypa: jure.grbec

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx tole si bom sprintala x;)x in prlimala za deževne dni na steno

x;)x x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sto posto te je očaral oni del o 40+ x:px

x:Dx x:Dx :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:D Če je pa res, te mladoletnice (30-) sploh niso vodljive in to je pri Tangu kar pomembno, druga stvar je da moreš dobro prebrat moškega in 40 let izkušenj pomaga... :P precej pomaga,:D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ojoj Jure x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: :palec: sicer...

Je pa to res....jaz sem lani hodila na plesne in sem bila pri tangu največji hlod (pri jiveu pa ne...).

Good luck!

Pa cestitke vsem, ki ste uspesni pri izpitih, otrokih oz. kakrkoli se ze dogaja! :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pih, Nino, tango al kaj! xDDx xokx

Michelle - izpiti in otroci al whatever. :D ;)

~~

ej Bogu hvala za tale razgled!!

ravnokar sem fotkala S SVOJGA OKNA (v kuhni) 2 laboda! xsuperx

Se vedno se zadrzujeta tam.

Ponavad jih vidim, ko grem na sprehod, kar tkole z okna pa se nikol, kok je lepo! :2src:

Picasso

Japs -tudi od mene čestitke za izpite(tudi moja riba se nekaj matra z njimi, nimam pojma, kako in kaj. mislim, da nič kaj dobro. Oz. sama ima takšen filing.

moram v ono temo tam - o faksu-sem opazila, da jo nekdo odprl. škoda. sem milijavžent procentna, da zgrešila faks, sama itak pravi, da ji je deveto čudo tole, da je ama nič ne zanima. in da jo pravzaprav v lajfu nič ne zanima

zdaj pa...kak je to možno? da je pri dvajsetih nič ne zanima??

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

sto posto te je očaral oni del o 40+ x:px

x:Dx x:Dx :palec:

:vragec: zloba babja, itak

sam še bolj pa to, ker je to prvi primer v moji eri, da tipo išče plesalko

zmer išče tipica plesalca x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

YES!!! :palec: Končno izvedela, kdaj bom realtivno frej, da lahko rezerviram letalsko karto. Čeprav ta frej je bil nekako tako:"mogoče, najbrž, ma skoraj 100%, no sej če bo pa kaj treba, boš pa od tam naredila..."

Se kar bojim it pogledat, ker je sigurno ful drage... mar bi naročila pred dvema mesecoma, upala najboljše in odpovedala, če ne bi šlo....

Zdaj pa... po "pobožu recesije" (oz. pri nas so bili problemi ze, ko v slo o tem se niti govorili niso....pa tudi drugačni), sem srečna, da vsaj tole prčkam... v easy bo treba z denarjem... no, sej sem res pridna in prakticno nic ne zapravljam, razen za življenjske nujnosti (še dobro, da sem to vse napisala, ker sem kar samo sebe malce potolažila x:o)x x:o)x )....

Dam še tole čez... jutri na teren, v petek tudi, potem se pa koncno vidim z xsrcx . Jupi!!!!!

Malo romantike mi ne bo škodilo... Mogoče ne bom potem več tako zoprna x:o)x

Marsa, res sem krasna izpadla x:o)x x:o)x x:o)x

Pripopaj fotke!

nataly, koliko je takih, ko še po faksu ne vedo, kaj jih zanima, pa nimajo kej z diplomo (samo na steno jo nabit). Prvi letniki so pa najbolj bedni. Vsaj meni, najbolj splosno, lovis se, sploh ne ves, ce je to to...

Se kar precej ljudi prepiše...

Mogoče bo pa jutri vedela, ali pa čez eno leto...kaj pa veš...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec: zloba babja, itak

sam še bolj pa to, ker je to prvi primer v moji eri, da tipo išče plesalko

zmer išče tipica plesalca x8Dx

sam res xscratchx

jst tut še nism slišala, da bi tip iskal plesalke in to celo izkušene :eek:

Nat, mene tut pr 20-ih nič ni zanimal v tolikšni meri, da bi tisto z veseljem opravljala nadaljnih 40 let. Sploh je pa tko, da se v tem času, ko še študiraš (se spoznavaš s študijsko problematiko) zadeve na trgui dela lahko tako zelo sprmeenijo, da pol težko dobiš službo v svojem fohu xrolleyesx (računalničarji so izvzeti).

Se spomnim, ko sem se jaz vpisovala, je kronično manjkalo ekonomistov, pravnikov, kogarkoli z družboslovno izobrazbo. Bilo pa je absolutno preveč naravoslovce (ala strojnikov, štromarjev, gradbenikov in podobnih - firme so šle v stečaje in kdo bo zaposlil vso to maso naravoslovcev če pa je manjaklo trgovskega znanja). Zdej je situacija ravno nasprotna.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hvala Michelle in Cookie - saj sem ji malo krivice naredila...ker se je naknadno spomnila, da kar pa ima res rada -so živali. In če bi imeli v našem kraju živalski vrt, bi bila tam. Kuhana in pečena. (ok..hvala bogi, da ima vsaj nekaj po meni x;)x ) problem pa nastane, ko vidi kri. Pol nobene koristi od nje, tako, da je veterina zaradi tega že odpadla. ma ja...

No -samo, da povem še, da sva z gospodičem v ponedeljek na brzake kupila rumeno barvo za kabinet, jo na brzake vrgla na stene, na brzake kupila še pisalno mizo in nekaj kao kontejner, za poličnike zmanjkalo keša in za dvosed tak luškan tudi. Bo enkrat.

Pa ko ful naložena torej prišibava domov -ugotovi on, da nam je plaz načel cesto. Plazu tule še ni bilo...in panika. hvala bogi imam ob bajti oreh, ampak je že star gospod. kostanj tam više mi nič ne pomaga. Seveda sem klicala na občino in so tipi malo zakoličili tole, zdaj pa bog ne daj, da kakšno deževje. Ker...niti pomisliti ne upam.

Kabinet pa kar žari x;)x rumeno, ki te ljubim rumeno x:)x

Kabinet pa kar žari x;)x rumeno, ki te ljubim rumeno x:)x

potem bi ti blo moje stanovanje všeč x:o)x x:Dx v glavnem prostoru(kuhna+dnevna) sta dve steni itak orto rumeni....no po novem je pa tud hodnik v takem oranžno-rumenem tonu

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Verjetno bi pa res bilo. :palec:

Tako toplo rumena barva je - edini problem je - ker sva bila sama mojstra in to na brzake -tak, da upam, da se bo tole kaj posušilo in da se ne bo glih videlo, kak kje kateri pritisnil.

sva se kar zmenila, da bova vse sama takole uštimala. Kak bo volja in keš. Pa ideja kakšno barvo dati.

Moje mnenje:

Saj v resnici jo zanima!

Morda je le ne zanima povrsje tega kar vidi. Ker ji morda ni "pravo". Zivljenje pa jo zanima, sicer ne bi bila tukaj.

Razlicna obdobja life, ko"ne vemo" pa so lahko namenjena tudi temu, da se ozremo vase in ne samo navzven. To je pravzaprav veliko darilo, privilegij!

To pravzaprav potrebuje skoraj vsak clovek. Vsak za svoje potrebe. Da najdemo moc, se pozdravimo od vpliva zunanjega sveta.

Vcasih pa se to morda ne zgodi in se enostavno moramo soociti s svetom taksnim kot je oziroma kot ga vidimo in dojemamo.

Japs -tudi od mene čestitke za izpite(tudi moja riba se nekaj matra z njimi, nimam pojma, kako in kaj. mislim, da nič kaj dobro. Oz. sama ima takšen filing.

moram v ono temo tam - o faksu-sem opazila, da jo nekdo odprl. škoda. sem milijavžent procentna, da zgrešila faks, sama itak pravi, da ji je deveto čudo tole, da je ama nič ne zanima. in da jo pravzaprav v lajfu nič ne zanima

zdaj pa...kak je to možno? da je pri dvajsetih nič ne zanima??

Aloha-hawaiii x:Dx

Yes I'm that wigga on the alley.

Sneg se topi....pa po pomladi diši.HE he,kakšna fajn prigoda se mi je zgodila.Sem videl s ceste da se pod reflektorji drsa folk.In grem pogledat,ves navdušen,da je mogoče umetno drsališče,pa vidim da so modeli v rolerjih... x:Dx

Mam že ene par načrtov za pomlad,poletje.Upam samo da bo s poslom vse ok.Lani je blo in je poletje minilo brez problema.

Razen ene par stvari....Sam....kar nas ne ubije nas jača. x:Dx :palec:

Darling,stand by me

Moje mnenje:

Saj v resnici jo zanima!

Morda je le ne zanima povrsje tega kar vidi. Ker ji morda ni "pravo". Zivljenje pa jo zanima, sicer ne bi bila tukaj.

Razlicna obdobja life, ko"ne vemo" pa so lahko namenjena tudi temu, da se ozremo vase in ne samo navzven. To je pravzaprav veliko darilo, privilegij!

To pravzaprav potrebuje skoraj vsak clovek. Vsak za svoje potrebe. Da najdemo moc, se pozdravimo od vpliva zunanjega sveta.

Vcasih pa se to morda ne zgodi in se enostavno moramo soociti s svetom taksnim kot je oziroma kot ga vidimo in dojemamo.

Ribe x:)x , kdo bi vas razumel x;)x

sem garaška v službi in pred mano oz. zdaj že na kolenih - imam črno belo muco. mačkona pravzaprav. prišel kdo ve od kod, hodil sem in tja, pa sodelavka odpre moja vrata, maček pa naravnost na stol. Kot, da je doma. vidim, da ima ušesne garje, sicer pa videti kar vredik. nekomu se izgubil.

Zdaj ga že šibnil k radiatorju in na drug stol. pametno mače. (ne..ne morem ga vzeti domov. ga naš maček ubije. dobesedno...) ampak spi pa naj poleg. Je pa hecno tole videt...mačka na delovnem mestu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...