Marsa 13. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2011 (k je potrebno pregovarjanje okol ČB scene ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. marec 2011 Prijavi Deli 13. marec 2011 Pod nujno, da ne bos v zmoti zivela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2011 (*češnjeva posla* ) ... Sita nisem, pač pa sem žejna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. marec 2011 Prijavi Deli 13. marec 2011 Upam, da si oddala vabila preden so ugasnile zvezde in da bos na prt z rozami iz Zadnje Indije postregla piskote taksnih oblik, kot so na Kitajskem. Ce ne ves, kaj bi kasneje pocela s svojimi obiski, se lahko igrate Ne dotakni se tal in ne pozabi na cokolado s tolceno smetano. 2 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2011 Frenda prišla, ful sva se objeli, ko je prišla z vrečami, da sem rezgetala že zdajle po hodniku, (kakšna sem, namest z nasmehom na obrazu, k mi en nosi vreče daril, jaz padem v krohot - me je presenetla frenda k mi je glih zadnjič nekaj prnesla pa sem misla da je to že *to*). skratka, neka silna darila pa rožico pa še ogromno vejo lovorja. pa sva istočasno rekli: 'za zmagovalce'. Tko zdej se grem pa s frendo ukvarjat... se lahko igrate Ne dotakni se tal Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2011 No tko. Blo luštn, frendo sem ful napizdevala (da kok je fajn in k ne šteka tega ) in takšno.Hecno dobim vedno vse v pravih barvah... ampak vedno... (mislim sej to itak, pač jasno men ne boš nosil drekastih , ampak vseen)... npr. dons sem vsa v zelenem, pa še neki mal rdečega... pa je vse blo v tem stilu nekak. vse rdeče in zeleno... Vrtnice od včer so božanske, take sočne, polne, ne morem verjet (x!x), da po potši lohk pride tkole... svašta... frenda je tud rekla da kolk nad...Sva se ful režali in se vse živo zmenli.. kam da greva še vse in takšno. Z njo se rada grem *poti*, k je dinamična in gibljiva in to. No zdej pa še čekiram kateri bodo kaj filmčki pa bova s tamalim si kej pogledala.Neverjetno v bistvu, da si en tak ... sin prav želi bit v družbi z matko (mislm da ni uno: ) - k jaz sem vedno bla sam: zvizzz! . Jutri pa že zjutraj na polno, v nekem smislu *zgodovinski dan* in zelo birokratsko birokratska posla.... nad možno narobe za 'ko imajo ribe rojstne dneve'. sej bo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2011 Prijavi Deli 13. marec 2011 u mal pozna jst ,ampak vse najlepše na "marsorjevo" Marsa,pa ful ptičkov okol,pa nasmehov in vsega ostalega 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2011 tenks , vsega je. je pa res marsorjevo bl... k sem kr našponana...s tamalim sva hotla filme gledat in imela prižgano vse, pol sva pa kr nekak muzko začela poslušat in dala na glas in ostalo na potih... In tko... nisva mela obstanka za kej se ufurat v smislu gledanja in bit tiho (se pravi v smislu lastne neudeležbe )...Tko da kul... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 Pa zakaj meni tle tko čudno vse napiše ampak to da je čudno meni, ni nič čudno zame, ko včasih ničesar ne štekam, pa pol poštekam na konc ko že vsi štekajo ampak zdaj na stara leta se niti več ne sekiram moj zelenjavno-zeliščno-začimbni vrtič: včeraj se je moj spravil kurit kup obrezkov trte. In sem stala tam in meditirala... vidla moje prelepo zelenje :flower:xrosex:detelca:... pravijo da je vizualizacija ful pomembna, tako da prvi korak sem že naredila. sicer bila tok evforična, da sem kar včeraj že hotla začet motikat, ampak so nas doleteli fajn obiski, tko da pač sem prestavila. Malo tudi trmasta, iz "inata" - ker je moj malo skeptičen, da bo mi res ratalo, sem se kleno odločila, da NE RABIM nobene pomoči - bom vse SAMA (moram mal oraziskat svoja podznamenja, od kod ta trma?? lev ni glih trmast.. je pa bojevit, rečmo da je potem to to). In še ena sprememba, včeraj sem šla na bicikel, un sobni in gonila v hrib, vztrajala 16 minut, ko so se mi že kolobarčki delali ,sem pa nehala, srce sem slišala v ušesih, vmes razmišljala samo o tem, kok... premal... kondicije... mam... danes pa počutje več kot odlično. povzetek: včasih je boljše kar nekaj naredit pa pol ugotavljat (pozitivne) učinke kot samo filozofirat, kao bo fajn, če/ko bo... tadaaaaa:medal: 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2011 Bravo. (lev seveda JE trmast , sicer zna pa bit len, sploh v mladosti, ampak ko se zažene, pa ornk dela pol ) ....................... Mater kolk sem sesuta... Čist premal spala (včer mal preveč spila) in sem bla kot zombi zjutraj, z največjo muko vstala in čist brez energije... Ampak sem pa v bistvu ful dobr opravla, sploh si nisem mislila, da bo šlo tko smooth. Pol sem bla še pr mat in sem dons pa jaz čapljo vidla (k včer jo je frenda *namest mene*). Točno proti meni je letela, verjetno je šla v živalca al pa kej...K men je čaplja ful dbest in ima ful dobro simboliko in men prinaša srečo, tko da se vedno nad razveselim, ko jo vidim. Pol sem pa na semaforju spet z eno dojenčico bila na zvezi, k se mi je pa tolk smejčkala pa pol mahala, da me je v dobro voljo spravilo. Tko da sem dobre, sam čist sesuta... Lep dan in uspešen teden vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 ajde pejt spat zdej da nom js kriva k boš mela gube zjutraj. Hehe no gubic ni bilo (preveč) sem bila pa vseeno zelooo zaspana ko sem vstala. Ma že čez dve uri je bila taka akcija pri meni da sem se čisto zbudila je vse letelo naokrog, živčki so delali na polno, nasmejale pa smo se tudi do solz waw večer... se mela ful fajn s svojo običajno družbo, pa z ribakom popestrila sam joj kok mi je bittersweet... Užij trenutek al kako že kar bo, bo, ne razmišljat preveč... pregloboko analiziranje in seciranje situacije ponavadi samo izčpa. Samo uživaj takrat, tisti trenutek - do maksimuma ne vem več, kako pomagati fotru.... da si bo sam pomagal, da se bo odločil za korak naprej! Tudi jaz sem za barve, rajs kot en brezvezen crnobel film moj zelenjavno-zeliščno-začimbni vrtič: včeraj se je moj spravil kurit kup obrezkov trte. In sem stala tam in meditirala... vidla moje prelepo zelenje :flower:xrosex:detelca:... pravijo da je vizualizacija ful pomembna, tako da prvi korak sem že naredila. Super za vrt in za rekreacijo! Točno proti meni je letela, verjetno je šla v živalca al pa kej...Misliš da je imela vstopnico s sabo? Kako lep dan je bil včeraj nasmejale smo se že navsezgodaj, pa potem čez cel dan še s fanti. Ravno prav nas je bilo da smo lahko vsi z vsemi čvekali. Dobrih 12 ur minilo ku šus Tko luštno je blo! Dobro smo jedli, naplesali smo se tudi Zvečer sem padla v posteljo. Danes pa na obisk - tudi luštno Jutri pa nazaj delat huh kar s težkim srcem Lep večer vsem 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2011 Hehe no gubic ni bilo (preveč) sem bila pa vseeno zelooo zaspana ko sem vstala. Ma že čez dve uri je bila taka akcija pri meni da sem se čisto zbudila je vse letelo naokrog, živčki so delali na polno, nasmejale pa smo se tudi do solz super! (za smeh, ne pa za 'živčke' ) Misliš da je imela vstopnico s sabo? hehe, upam, ne gre da bi zunaj ostala. tko veličastna je bla, vsa velika... men jo je tolk nad zagledat.... Kako lep dan je bil včeraj nasmejale smo se že navsezgodaj, pa potem čez cel dan še s fanti. Ravno prav nas je bilo da smo lahko vsi z vsemi čvekali. Dobrih 12 ur minilo ku šus Tko luštno je blo! Dobro smo jedli, naplesali smo se tudi Zvečer sem padla v posteljo. Danes pa na obisk - tudi luštno Jutri pa nazaj delat huh kar s težkim srcem dbest, a ne kolk so fajn taki lepi trenutki... tega se pol vedno spomnimo... Me veseli da si se mela tolk lepo. Fajn se mej na obisku! služba... ja šit, sam cash je pa tud kul na konc mesca dobit (al kdaj pač maš). tko da pač - v bistvu ni nihče svoboden. js pa še vedno čist izi, sam sem šla prej odležat za pol urce pa mi je ratal clo mal zadremuckat in sem zdej mal manj ded, ampak še vseen dost sesuta.Bom pogledala če je kej po tv. Lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2011 Prijavi Deli 15. marec 2011 ddooooobro jutro ,sicer pr men spet napol prespana noč,zobje nočjo počakat na operacijo pa kaj je ,no?!pustmo zdej čakre ,pa vse ...kr mam za it delat zdej in tko...sem žeeee povedala ,da se blokadam ne daaam več!pismu v tem cajtu bom še xena ratala,kolk se borim in se ne dam nema! pričakujem preelep danček nasmejanček,zobje pa naj vztrajajo ,če hočje pa še kej,sam se bom itak jst tazadnja smejala...ojjja ,bo miška po zobke pršla traaalalala 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2011 pismu v tem cajtu bom še xena ratala,kolk se borim in se ne dam nema! pričakujem preelep danček nasmejanček (that's the spirit! ) ....... men je pa nekaj slabo, sploh ne vem od česa... morda sem si premočen čaj skuhala (ampak sej ga nisem prvič)...Bom morala tud jaz tale etitjud ubost, Cigička. spala sem pa dobro, sanjala tako mejhno sovico, ful luštno, kot iz kakšne galerije fotografij, ki se sploh ni nič ustrašla, ko sem proti njej zakoračla, kar gledkala me je. spet sem tko trapast zmenjena nekaj, da moram v bistvu čakat, upam da se mi ne bo vse pobrkalo spet...Ful mi gre na živce, če folk nima niti mal občutka za čas.Okej, če je višja sila, tle se ne da nč, pač včas se ne da vsega splanirat.ampak eni pa prav dosledno ne štekajo časa a ma nič. no sej bo že. Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2011 Prijavi Deli 15. marec 2011 borbeno zadnjič sva z mamo na kafetu jamrale ,kako naju skoz neki tare....in pol naslednji dan me mama pokliče,pa pravi:"sam tolk ,da ti povem ,da sem se odločila ,da bom dobre volje in konc!" jst pa kaj ne poveš jst sm se zjutri isto odločila to je blo že prejšn teden in vztrajno in pogumno naprej..ooolla!dej ga Marsa, hudiča pregnat tud ti-skupi nam bo ratal k un vic od unga ,ki živi zravn stadijona ,pa ga vprašajo ,če ga navijanje kej moti,pa pravi:ne smeetaa,nesmeeta ,nesmeeeta! 2 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2011 borbeno zadnjič sva z mamo na kafetu jamrale ,kako naju skoz neki tare....in pol naslednji dan me mama pokliče,pa pravi:"sam tolk ,da ti povem ,da sem se odločila ,da bom dobre volje in konc!" jst pa kaj ne poveš jst sm se zjutri isto odločila to je blo že prejšn teden in vztrajno in pogumno naprej..ooolla!dbest! (da si še mat *preparirala* - js sem tud svojo v nekaterih rečeh) dej ga Marsa, hudiča pregnat tud ti-skupi nam bo ratal k un vic od unga ,ki živi zravn stadijona ,pa ga vprašajo ,če ga navijanje kej moti,pa pravi:ne smeetaa,nesmeeta ,nesmeeeta! .... ampak a veš da mi v bistvu ni ratal... Čist ves dan mi je blo slabo, prav slabo! neverjetno, men ni nikol slabo.Prav gadno sem se počutla skratka, no šele prejle sem se spomnila da si grem skuhat tavžentrožo in je res zdaj precej bolje, sam še vseen ne čist dobr. Trapast. In sploh ne vem od česa. Čaj že ni bil. Tko da s takimle počutjem pa tud js ne morem iz pete potegnit moči in energije oz. dobre volje itd. Me kar dol vleče.Sam jutr bo itak že dobr. Pa še zafrknili so me, da sem bla ful ur 'na broju', potem se je pa vse na hitrico in na pol izvedlo, tako da pravzaprav sploh nisem opravla tega kar sem mislila. Hočm rečt, so bli že boljši dnevi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 zdejle mi bo pa čudno pisat,ni smeškotooov,kr prazno je pri smeškotih,ampak ok...ja Marsa tud mene zobje še kr ne pustijo,sam danes sem vsaj spala.zvečer sem bolečine ukanila s pletenjem makramejev,pravzaprav se učim ,tko da sem se čist z mislimi zapletla v une vozle in vsake tolk sem tolk notr padla ,da sm pozabila na bolečino v možganih.nekak sem se dekoncentrirala,na trening nisem šla ker sem se bala ,da mi bo pritisk poskočil in bodo zobje butnlspet pošteno...tko da za tolažbo -makrame.. priznam pa ,da je veliko ljudi,ki jih poznam ,ki se ne počutijo dobro zadnje cajte...ampak kr hudo počutje,tko,da se kr prpravljajo velike spremembe...neki zamira,se zapira ,da se bo neki na novo rodilo in odprlo...tko jst to vidim-cikel prerojevanja,ki je seveda velikokrat boleč,da vidmo ,da tako ne gre več,da uvidmo prehod in z blaženostjo sprejmemo novo ,ki prihaja.mogoč se pa vsi prpravljamo na višjo raven..who knows....lep dan (s smeškotom na konc) 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 Kaj berem? Zobje? Me boli modrostni spet - pa je cel zaplombiran, ampak žal mislim, da bo moral ven.In se psihično pripravim, kličem, rečem, da me boli .. in dobim datum: 17. 5.! In rečem, ma gospa, mene zob boli ... je možen kak datum prej? Pa revmatik sem (morajo nas kao prej vzet, ker mormo met to poštimano zarad bakterij itd itd.). Ma ni šans. Meseca maja. Jebeš zdravstvo! :vragec: Kolk sm razpištoljena zdej ej! če te torej worenk na gobec žwajznem, bo ubitih weč muh na en mah sori... mal heca... čeprou... v stiski je vsaka ideja bolš kot nobena ideja ewo, k sem faca... še ena ideja... loh ga worenk piješ z izgoworom pol pa bo itaq že poletje... pa samo nadaljuješ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 x:Dx Bom razmislila. ok. samo ne pozabit, da te zob boli da ne izgubiš razloga za slawje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 služba... ja šit, sam cash je pa tud kul na konc mesca dobit (al kdaj pač maš). tko da pač - v bistvu ni nihče svoboden.Saj vem - samo včasih prav s težkim srcem grem... ampak je treba - da se lahko preživljam, da lahko živim in uživam Hočm rečt, so bli že boljši dnevi. No - da bo danes eden boljših dni ja Marsa tud mene zobje še kr ne pustijo,sam danes sem vsaj spala. Kaj berem? Zobje? Me boli modrostni spet - pa je cel zaplombiran, ampak žal mislim, da bo moral ven. Ojoj no da bo za obe čim manj boleče do obiska zobarja! ..Celo noč sem spet dežurala s sovami nikakor nisem mogla zaspat, le proti jutru sem zadremala za ene 15 minut, pa še takrat sem imela ene moraste sanje Glede na to, kakšno je zunaj celo čudežno nisem zaspana - pravzaprav se počutim totalno spočita Me res daje pomlad Popoldne pa bom verjetno itak koma Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 še pol ure imam časa za priprave za tečaj, pa še kar bluzim okol a ima kdo kako idejo, tak pulzirajoč občutek v ušesih, kot da bi svoje srce slišala bit .. a je to znak visokega pritiska al kaj drugega? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 a je to znak visokega pritiska al kaj drugega? ne.to je znak, da si resna in odgpworna, ker te skrbi.in to je garancija, da boš swoje oprawila najboljše, kot zmoreš.in to je dovolj.hwalabogu za take kot si t i Saj vem - samo včasih prav s težkim srcem grem... ampak je treba - da se lahko preživljam, da lahko živim in uživam če bi rada užiwala...torej... delala, užiwala in se s tem še prežiwljala... in to zdej ni tko...pol nisi sprobala še vseh vrst služb oz. obrti... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 nimam pojma, Alianč *******midva s tudi slabo spiva, sm že gledala, če so kake konstelacije (pa itaq, da se ne zastopim na to, luna je še waaaaay daleč, da bi bila uržah), se mi zdi, da celo noč samo mižim, čez dan sem pa coooooooota ok, on ima stressssss, kaj pa jaz? Ni nekega razumnega vzroka, sem pa zelo vznemirjena, kr neke mevle me skos dajejo k da moram kej narest/kam it, pa ne vem kaj/kam?in tko že 10, 14 dni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 a ima kdo kako idejo, tak pulzirajoč občutek v ušesih, kot da bi svoje srce slišala bit .. a je to znak visokega pritiska al kaj drugega? Aliana to se je meni naredilo po enem bolj hudem prehladu, ko mi je šlo vnetje še na ušesa, pa je potem čez čas samo od sebe minilo. Na netu ni nič? če bi rada užiwala...torej... delala, užiwala in se s tem še prežiwljala... in to zdej ni tko...pol nisi sprobala še vseh vrst služb oz. obrti... Bučman Vidim da je v soboto polna Luna - mogoče vpliva že zdaj (vsaj na spanje), čeprav verjetno je prej "kriva" pomlad - se vse prebuja pa imamo viške energije. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 ne.to je znak, da si resna in odgpworna, ker te skrbi.in to je garancija, da boš swoje oprawila najboljše, kot zmoreš.in to je dovolj.hwalabogu za take kot si t i vau čist presenetil (saj tole leti na tečaj, a ne?) evo, sem že naredila .. nakup une mašine, ki je printer/kopirc/skaner je bila ena boljših odločitev glihkar ful luštkano nalogo skopirala, da bo imel vsak svojo barvno kopijo in bomo rezal, limal, sestavljal jedilnike Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.