Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Aha - zdaj vemo da če boš kake čudne te dni po forumu pisala, so bile šmarnice vmes :frog: xcivx

ja ne vem, če imava iste šmarnice v mislih. x:Dx x:px

od teh k jaz mislim, morda ne bi sam čudnih postov pisala, ampak bi mi alieni čez trebuh hodil ven. :lol:

Fantastičn, da si se mela fantastičn! xokx

Superička!

Jaz mal manj... mi je to kr prešr v bistvu...

ampak najbrž sem itak sam *preobčutljiva*. xDDx x:o)x

Pač eni pridejo, pogledajo, grejo. Big dil.

No sam... mal me je zmotilo, k je gospa kr omaro odprla...

sem prav rekla: gospa, sori, ampak v omare pa mi res ne gledat, pliz! :o|o:

Mislim sej štekam, pač hočeš vidt (globine pa če se vse normalno odpira... pismu to bi jaz morala vrebat, ne pa da mi je pol vse na glavo padal, k sem bla kao 'preveč obzirna' x:o)x x:Dx)...

ampak vseen. ne mi v omare gledat... kaj pa če imam razna smrdljiva in takšna trupla not? :P

Tko da te lohk 20 minut v dnevu pravzaprav mal zamori, nekak...

Ampak nič drastičnega... pa še saturnova posla danes (skladno z...) - nekaj za Alana, hehe še dorb da ne bere dnevnika x:Dx x;)x...

Zdej morm pa pogledat, kaj čem narest z unim čemažem...

Sem dost nikakva gospodinja v enih smislih, a v enih pa razturam. xokx x:o)x

(npr. kaki frendi je že znal vse splesnit: razni ti čemaži pa šabese pa tak, no pr men je vse to v nulo, ker v enih stvareh sem pa nadnatančna... si ne b človk mislil, a ne... x:o)x xcivx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x8Dx :palec: :palec:

(privošč na kubik x8Dx)

........

hehe, zmagala! xokx :vtz: x^x

NISEM (x!x) se spekla. x:o)x

Namreč, spekla sem pico. xDDx

S čemažem (pol na konc).

K ni Tima pa sm lohk (k on ni za *tak*).

Še prej sem pa naštimala čemaž z olivcem in mam zdej to lepo že na broju v hladilniku, pol me je pa vmes še za pico spečt pičl, pa sem hotla že prej butast navdušen uletet, da kolk super k sem čemaž naštimala z olivcem in da pico pečem...

pa sem bla rajš tih. x:Dx x8Dx x;)x

Tko da, zakon. Carica. x:o)x x:Dx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma zdej nimam več vanzemaljcev v trebuhu pa lohk spet jem vse pa ponoč pa to... zdej bom šla še po burek. :lol:

x:Dx x;)x

Picasso

uuuuffffhhhhhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg , zeeeeehhhh

zdaj pa je čas za v mižule,

sam smo meli obiske do mal oprej, prijatelji iz Avstralije so bli tle, no šli so živet tja zdaj so se za malo vrnili, da si urihtajo vse dokumente in potem enosmerna karta tja...

jaz pa takoj srbeče podplate!! Beduinska kri v meni je zavrela, adrenalin - ma jaz bi takoj lahko šla!! Res, nisem vezana na kraj, se hitro prilagodim če/kjer mi je lepo... Ne bi imela nič proti. Spakiram v uri in pol. Ma klinc, zaenkrat vem, da se enkrat živi, pa tko it kam še probat živet, se mi zdi neprecenljiva izkušnja... predvsem fajn, ker se ti naredi širina v glavi. Ker včasih se mi zdi, da postanem kar malo kvadratna. Nehote, nezavedno, se začenja moj um uokvirjat... In potem kak pogovor, klepe, čvek, obisk.. mi spet pokaže, kako prostrana so obzorja...

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Spakiram v uri in pol.

xDDx x8Dx

Pih! Hudo!

Jaz pa ne. Jaz grem pa za 1 dan v MB in je (sploh pa za mojo mat) kot da bi šla za 6 let na Japonsk! :P

Po drugi strani me je pa pičl pa sem rekla, jutr grem v Berlin in sem šla (pa še par modelsonov zraven).

Uran v 9. hiši... (jke je Alan? x:px)

.....

Uh sem se nažrčkala, sam kolk je bla pa dobra! xokx

Pa z užitkom pojedena... k mi ni blo treba s kakšnimi bolečinami/opeklinami/(itd. ipd.) ukvarjat se vmes.

Fantastičn!

Sam js mam tolk hitr dost te hrane... Mi je čist tumač....

......

Tko, zdej grem pa spat, morm zgodaj vstat, mam pomembnarije itd. zjutraj, pa pol raznoraznosti čez dan.

Akcija v glavnem.

Najlepšo noč! x:Xx

Picasso

Jutro vsem skup -nekaj mi tole šteka - očitno ne morem več celih romanov pisat, ampak samo na kratko in strjena besedila??:) v glavnem -čisti šolski primer, da se življenje dogaja, medtem ko planiraš kaj drugega je bil pri meni v petek. Zjutraj se vstala z blaznim delodišem..kaj vse bom naredila tisti dan, ampak najprej kavica - nato pa kliče foter:pridi sem, boš pokopala kure, je lisica poklala čisto vse.no potem se odkrilo, da mu lisica poklala 7 kur, medve s starejšo pa bili pogrebici. Nato pa hitro domov, preoblečt..in sva šli nabrat zvončke, ter k tašči,..pa k svakinji še pol...ma kakšno fatiranje neki doma:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jutro vsem skup -nekaj mi tole šteka - očitno ne morem več celih romanov pisat, ampak samo na kratko in strjena besedila??:)

jesss!!!:onfire:

končno še ena!!

ampak to ni skok sreče iz privoščljivosti, pač pa enostavno oddah, ker ni problem v meni, da ne znam delat presledkov, ampak v programu ali računalniku.

da vidimo kako bo šlo tukaj...

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

jesss!!!:onfire:

x:Dx

......

... sem prej opravla kot sem mislila. No sej pol mam še par stvari, ampak nč tolk tacga, bl 'takratke' sorte.

Šla za spremembo v uno smer peš, mi je blo pa žal, k je ogabno mrzlo pihal, da mi je rezalo v ušesa... in čist mi je skloftalo lase pa mam končno čist ravne, nobenih štrlečk pa tega. xDDx no mal. x:px

Sem se čist prezgodaj zbudila, me je nekaj zbudilo, pol pa nisem mogla več nazaj zaspat oz. glih ko sem hotla spet potonit v prijeten spanc nazaj, sem morala pa vstat.

No ampak sem kar kul, nč sesuta.

Me pa zeza nos, k očitno ful tega cveti, pa skoz smrkam in oči mam tud mal take vnete...

Dons bi moral bit poseben, odštekan dan.

Bomo vidl, če bo res (oz. v kakšnem smislu x:o)x x;)x)

Lep začetek pomladi, tedna, vsega. x:o)x xcivx x:Xx :palec:

Picasso

odštekan praviš :inocent:

pr nama se je že tko začel x:o)x

za dobro jutro gumi defekt - sreča v nesreči, da je (ravnokar menjana) guma spustila v garaži in ne na obvoznici xcivx

in da je Axl xsrcx ready steady - pa čeprav je zato tvegal "strateški parking" :wOOt:

in da ni bilo napovedanih jutranjih sestankov x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

uh :switz: ... to pa res še dobr! xokx

(enkrat je men rezervna guma se dol odrolala -na fiesti je tko čudn, da je znotraj prtljažnika, ampak je v bistvu zunaj, na dnu, pol se pa tist dol povesi- PO tem, ko sem divjala 175 po AC, v bližini AMZS. hehe. Ker če bi mi 15 km prej, me pa ne bi blo več najbrž, ker tisto pol nabija ob tla pa bi me ob taki brzini kej zanašal al pa kej, stoposto....

tko da včas se prav zaveš, kakšno srečo imaš.

sej po mojem sem *zato* brez avta, da je tko naneslo... bogve kaj bi blo (k sem mela tolk odštekan obdobje, pol pa prav kot zakleto, da nisem mogla bit vozna... najprej se je pa začelo z nogo)

kdo je Axl? :8):

Picasso

moj 20-letni, čedni mladenič, Citroenovega rodu, AX imenovani xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

aja! Hlod (ti seveda. x:px)

(k sm na kužka pomislila, pa mi ni klapal, pol mi pa ni blo jasn)

((a veš da je men od francozarjev najbl všeč Citroen? tud novi, se mi zdi da še vedno imajo ta nek svoj imidž, čeprav nov... C4 se mi zdi kar jebački x8Dx))

Picasso

C4 JE jebački x:o)x

men so všeč mali, poceni, poskočni, vzdržljivi - avti, da se ne bo kdo javljal :vragec: :vragec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie, fajn, da si tole v garazi zrihtala. Meni na vso sreco nikoli ni bilo treba menjat gume, nisem nikoli niti poskusila :inocent: , saj vem butasto prelaganje, kdaj se bom naucila, pa se vedno nisem prisla do momenta za naucit se. No tule nimam potrebe, me na metrojih in busih ne posiljajo po takih opravkih x:Dx .

Marsa, tecno tole, da folk hodi na oglede, medtem ko ti se zivis tam. Se rabi dosti energije, da to normalno sprejmes, ker jaz se ziher tam ne bi pocutila kaj prevec doma, se ti zdi najbrz, da hocejo cimprej odddat/prodat , oni drugi pa najeti/ kupit. Pa se tipi top pospravljeno vse skozi, ce slucajno kdo pokuka v tvoje omare xrolleyesx :xx!: . Sam vsa ta sranja so vedno za nekaj dobra, pa nic se ne bojim, vem da bos sama opravila :palec: .

Nataly, kaksni zoprni opravki, neplaniranih 7 pogrebov, potem pa se duse ne mores tule izlivat kot bi jo zelela x;)x .

Mysti fajn je prebirat, da si zatreskana :2src: xsrcx .

Mi imamo pa danes prost ponedeljek, ne vem sicer, kaj se praznuje, ampak se strinjam xDDx . Pride friend na obisk na kosilo - golaz ali pizzo, bomo se videli x:Dx , kaj pride iz lonca in na Scrabble. Drugac pa bolj izi lenoben dan v planu.

Drugace imam pa neke cudne spalne ritme. Zaspim tam nekje med 10 in 11 zvecer, potem se zbudim med 12o in 2o, potem pa obicajno ne morem spat in imam ob 6h zjutraj ze napad sindroma sovice Oke, ne glede na to, ali je vikend ali med tednom. No danes sem se zbudila ob 2h, bila budna do 3.30 in potem zaspala do 8h.

Vremensko pa zdajle meni najljubse obdobje, soncek, toplo, pa ni dezja. Zacne nalivat tam maja nekje pa do septembra, ko so dezniki normalnih dimenzij za okraz, prenosni soncniki pa zascitijo glavo x:o)x , no za letos sem oborozena z gumijastimi skornji, tako da bodo vsaj parkeljcki suhi xcivx .

Fajn ponedeljek vsem xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Marsa, tecno tole, da folk hodi na oglede, medtem ko ti se zivis tam. Se rabi dosti energije, da to normalno sprejmes, ker jaz se ziher tam ne bi pocutila kaj prevec doma, se ti zdi najbrz, da hocejo cimprej odddat/prodat , oni drugi pa najeti/ kupit. Pa se tipi top pospravljeno vse skozi, ce slucajno kdo pokuka v tvoje omare xrolleyesx :xx!: . Sam vsa ta sranja so vedno za nekaj dobra, pa nic se ne bojim, vem da bos sama opravila :palec: .

Hvala za sočutje! x:Xx xsrcx ... ampak: tako pač je, mislim da je to pač stalna/utečena praxa. Pravzaprav je tud dost logičn... se spomnim celo, da sva midva nekoč tkole enim uletela.... tko da pol vidš iz obeh strani. x:)x

Ampak tečno je pa ful, sploh pa meni (k mi je najbl pomembno da mam mir in to), pa še, če "nisi nikjer doma", imaš v bistvu skoz občutek da si en vsiljivc, da te lohk kadarkoli ven mečejo (kar je tud dejstvo, haha x:o)x)... Tko da folk, ki tega ne pozna, sploh ne more percepirat... kao kdo ti pa kej more? .... En klic, ena sekunda, pa se vse spremeni. ... (no sej tako kot pri vsem, pravzaprav, saj ne moreš ničesar v nulo splanirat, ker je megafektov še)...

Ampak sta pa gazdi nad uvidevna, super človeka. xsrcx Tko da že zarad njiju sem rada kooperativna... res sta taka *Taprava*, srčna in to. Same lepe besede mam zanju. Imata tud super smisel za humor in tko, se kej posmejemo... sta sočutna... jima recimo dolgujem še najemnino (:o|o: :V:), pa sta zadnjič ko smo se pogovarjal z agentko rekla, da a jaz v bistvu kupim flet? Pa sem rekla, okej, sam še po keš skočim. xDDx Pa smo se smejal. Tko da za ta del je pa dbest. Pa tud flet sam po sebi je fajn (vse dihta, spedenano, vse kul), samo pač... meni so okoliščine tako nanesle....

Mi imamo pa danes prost ponedeljek, ne vem sicer, kaj se praznuje, ampak se strinjam xDDx

x:Dx x8Dx :palec:

Vremensko pa zdajle meni najljubse obdobje

Meni pa ne. :8):

....

Sem vmes morala nekam skočit na hitrico in še nekaj super smooth opravla, pol se je pa še frenda oglasla in mi prinesla čaj in vse živo. x:o)x x;)x x8Dx

Tko da fajn.

Mal sem sam zmatrana, ampak bo že. x:)x

Picasso

Ciao iz Tržaškega...moj prvi dan pomladi sem preživela- preživljam v postelji :xx!:

sem se zastrupila včeraj...imela na kosilu prijatelje, in rdeče vino...toskansko, močno, in so me zvili tanini.

Ne prenašam jih več, ne histaminov ne taninov. In sem se ponoči objemala s straniščno školjko, izmenično sedela na njej...danes zjutraj skuhala metin čaj, pa izbruhala še njega...

Tako da...ko so mi pred 3 leti diagnosticirali celiakijo :vragec: , sedaj že vsak šmorn mi škodi...

ma sem jezna, nisem za nikamor :C: :C: :V:

Jutri pa pod mus delat, ne pomnim, kaj je bolniška....če si sam svoj gazda, menda bolniške ni :inocent:

Mah....

Janici in njeni pikici extra pozdravi v njene zanimive daljne kraje in sem vesela , da je Cookijin krepostni mladenič dobro odreagiral in da ni bilo sestankov. Vedno bolj sovražim sestanke. Časi so se spremenili. Včasih so se ljudje na sestankih kregali. Zdi se mi, da zadnje čase vsi hodijo na sestanke oboroženi, vojno nastrojeni in sploh :O:

Nat!!!!! Pogrebno društvo pa to... :O:

POspravljanje omar :sick: :bomb: , ma čisto me zvije ob misli, da bo kmalu treba pretumbat oblačila in obutev, zaradi nove sezone. Saj jeseni mi je pa še hujše... :madpro: , nogavice in to xzobkox

A ste občudovali sobotno polno Luno, je bila 14x večja kot ponavadi :2src:

Lepo bodite vsi xsrcx

ja ne vem, če imava iste šmarnice v mislih.

od teh k jaz mislim, morda ne bi sam čudnih postov pisala, ampak bi mi alieni čez trebuh hodil ven.

.

.

ampak najbrž sem itak sam *preobčutljiva*.

Pač eni pridejo, pogledajo, grejo. Big dil.

Iste ja x:Dx hehe verjetno bi blo res bolj tole tvoje aktualno x:px

Te z ogledi so krute - ampak se spomnim da sem tudi jaz par stanovanj že tko vidla, pa mi nikoli ni bilo prijetno hodit po stanovanju dokler nekdo živi notri :eek: mi je čudna ta logika...

:2src: I'm so in love.

Lep vikend sem imela.

x:)x :palec: lepo prebrat!

Namreč, spekla sem pico.

Mmm :yumy: to s čemažem je moglo bit fino.

Beduinska kri v meni je zavrela, adrenalin - ma jaz bi takoj lahko šla!!

:wOOt: :palec: potovanja... aaah vedno je lepo menjat lokacije - začasno. (Selitev mam za nekaj let vrh glave). Tudi jaz sanjam o kakem potovanju že dooolgo časa, a žal mi finančno ne gre skozi :ermm: Bo že prišel čas, tudi za to xcrossfingx

enkrat je men rezervna guma se dol odrolala

Uuu bemti :O: tega pa ne bi rada doživela...

Mi imamo pa danes prost ponedeljek, ne vem sicer, kaj se praznuje, ampak se strinjam

Hehe jaz se tudi vedno strinjam z vsakim prostim dnevom x^x Lepo se imej in uživaj v sončku x8Dx

Ciao iz Tržaškega...moj prvi dan pomladi sem preživela- preživljam v postelji

xwizardx da čim prej mine!

.

.

Uff težek dan. Mogla bi biti 100 % na razpolago, brati misli, se žrtvovati in še špilati služkinjo :vragec: :sick: Se že vidim drugje... Bom začela delat na tem. Ku*c gleda zamorjene, nepotešene, zategnjene (in še kej...) babe :o|o: Eni res ne znajo najt ene pozitivne stvari v življenju, večno nezadovoljni in večno zateženi :huh:

Si govorim da je samo vmesna postaja in mislim na boljše, bolj zdravo okolje xcrossfingx pa nekaj, kar bo zaposlilo moje možgane proooosim xwitchx

Sicer pa - danes mi je uspelo zrihtat nekaj brez problemov :onfire: tako da drug teden bo že akcija aaaa komaj čakam!

Mi je celo ratalo it na sprehod, spet splašla 4 srne. V tisti tišini sem jim prišla čisto blizu preden smo se zagledali in oboji obstali... kak božanski mir xsrcx

Lep večer xcivx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

.... ne morem nč komentirat...

xpolzx :switz:

Čist ded.

Tim uletel (v pondeljk ni pr men) in neke muzke našopal in šel...

js se pa zdej tle prekladam vsa težka, nekaj sočnega bi mi še pasal, no mandarino sem že pa jabuk, oboje je blo dbest, sam men bi pa še nekaj pasal. x:o)x

Druzga pa nč ne morem, k da bi mela 650 kg al pa k da bi me en totalno tepel.

Kok reva. x:o)x xcivx

Picasso

Matr jaz pa resno razmišljam...a je možno ko je luna bolj bližje zemeljski obli, da se folku bolj trže...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/scratchchin.gif Ta petek je bila kao po dolgem času polna luna spet "full blizu"...In v ponedeljek od kao petih glavnih IT- jevcev ni noben vedel glavnih passwordov, zaposleni z mano vred so bili itak zmešani kot ponavadi, obiskovalci pa tudi kar nekaj našpičeni...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Ne izključujem pa tudi kakšnega sevanja...radioaktivnega, kozmičnega al pa whatever kakšnega...Čeprav pravijo da se Zemlja sedaj vrti počasneje za ne vem koliko kao mili sekunde, zgleda da se možgani vsaj pri meni hitreje rolajo...posledica je pa lahko kot ko človeček pride iz vrtiljaka- otkačenost...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

nekaj sočnega bi mi še pasal

Uuu lubenica? x;)x Taka lepo ohlajena, že narezana na koščke in izkoščičena (ahhh malo sanjanja ne škodi xcivx )

Zdej me naj najde samo še ena, ki pleše na štangi pa bom komplet

Poznam eno. Lahko vprašam če rabi novo fb prijateljico :frog:

Poznovečerni sprehod...

:palec:

Matr jaz pa resno razmišljam...a je možno ko je luna bolj bližje zemeljski obli, da se folku bolj trže...

Ja xyesx folk je vse bolj utrgan (z mano vred verjetno x:Ix ) Ne vem, a vpliva Luna al kej drugega, ma tako je...

.

.

Mam spet "razbijalne dni" :vragec: bemu. Včeraj mi je ratalo razbit vrček za čaj, danes zjutraj pa dozo za milo v kopalnici. Če bo šlo tako naprej bom kmalu brez posode in ostalih krhkih zadev. Sploh ne štekam - vse mi leti iz rok - se že prav bojim karkoli prijemat in prestavljat :ermm:

Latinski izrek

:))luno smo prespali, včraj pa rdeča bila -živo rdeča, ni čudno, da je vojno nastrojen folk.

Kaj se mi tule dogaja...polje za komentiranje imam razdeljeno na polovico -tisto, kar je zgoraj je na sredini in curzorjem ne morem nič. tak, da sem omejena. in vi prikrajšani za moje psihološko in haloško sranje.

tak - zdaj pa nič naute zvedli kaj novega pri nas...haha:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Matr jaz pa resno razmišljam...a je možno ko je luna bolj bližje zemeljski obli, da se folku bolj trže...

Očitno. xDDx x;)x

Uuu lubenica? x;)x Taka lepo ohlajena, že narezana na koščke in izkoščičena (ahhh malo sanjanja ne škodi xcivx )

a ne? pa jaz drugač sploh ne šizim zlo na lubenico. Lohk ful, lohk pa nč, v primeru melone pa še bl. Lohk mi je dbest, lohk se mi pa skor mal grauža. :8):

Sploh nisem prišla do ananasa (še), ker ni bil dovolj zrel pa mi je ga blo škoda načet. Trapast. Tko k z avokadom; ti zadiši al se pa ufuraš v kako hrano z njim, pa dobiš al čist zgnitega al pa čist trdega. :o|o:

Mam spet "razbijalne dni" :vragec: bemu. Včeraj mi je ratalo razbit vrček za čaj, danes zjutraj pa dozo za milo v kopalnici. Če bo šlo tako naprej bom kmalu brez posode in ostalih krhkih zadev. Sploh ne štekam - vse mi leti iz rok - se že prav bojim karkoli prijemat in prestavljat :ermm:

Pošteno, udri! x:Dx x;)x

tak - zdaj pa nič naute zvedli kaj novega pri nas...haha:))

x:Dx

Vilinčica, vabljena na rušenje pomožnega objekta (nadstrešnice) na primorsko hi hi x:o)x

x:px

.....

Včer sem si šla "sam mal noge pretegnit", pa me je zmanjkalo in sem spala do kakih 4h, pol pa budna bla pa spet zjutraj sam še za kako urco nazaj zaspala.

Se prijetno zbudila (kok se je luštn prijetno zbudit x8Dx) in zunaj pa lepo sonce. Fajn. xrosex

Sanjalo se mi je, da mi je nlp v sobo uletel. xDDx

Pravzaprav bi vame, samo sem se sklonila, da mi ni v glavo priletel. x:px

Gledam zvezde pri na stežaj odprtem oknu, pa kao neki avioni, pa gledam gledam, a je tistle avion, ne more bit k preveč hitr špona... pol je pa kr proti men začel letet (in skoz je bil isto velik x:px - majčken), ves rdeč, svetlikajoč in nekaj je čivkal. In pol zzzummmmm že čist pr moji faci, da sem se sklonila in je v sobo pičil. x8Dx

Naprej se pa ne spomnim.

a ni mega? xokx

Lep dan! xcivx :palec:

Picasso

Vilinčica, vabljena na rušenje pomožnega objekta (nadstrešnice) na primorsko hi hi x:o)x

x:Dx hmmm verjetno bi bla super pomoč x:px

Sanjalo se mi je, da mi je nlp v sobo uletel. xDDx

x8Dx v moje sanje sta priletela dva "NLP-ja", una iz preteklosti. Brrr sem nad-vesela da sem jaz odrflela stran x^x ker te sanje so me tako v živo spomnile :eek: ne bi več, hvala! Sem bla čisto čudna zjutraj zaradi teh blesavih sanj.

Latinski izrek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...