Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Uh, to je pa zoprno. :[

Verjamem da si pol ves ošamučen zjutraj...

(jaz pa zlo redko kaj tacga sanjam - koga iz preteklosti al pa kej... v glavnem sanjam kake poti, promet, hiše, folk... al pa kakšnega *aktualnega* iz mojega lajfa [skratka ki je sedaj na broju]... včas tud tko da nisem čist ziher kdo je x:o)x - recimo včas sanjam da sm kje s frendo, pol je pa kar tadruga frenda naenkrat... al pa kej... pa vodo sanjam pa tak... tko, bolj plavajoče vse skupaj, nimam kakih odnosov, konfliktov al pa česa tacga, razen redko, recimo enkrat sem sanjala da mi je prodajalka dala ene druge čike in sem na ves glas nanjo vpila. lol. :lol:)

Mi je pa ratal ne jest ponoč. x:o)x

K sem se zbudila, sem bla TOOOLK lačna, sam sem zbrala moči pa nisem šla jest. Kaj se pa to pravi! Sej ne tolk sam zato k ne bi blo zdravo itd., pač pa prav zanalašč zarad volje.

Hodim gledat če je že kej mehkejši ananas. x:o)x

x:Dx hmmm verjetno bi bla super pomoč x:px

:P

(pa še jaz! :D aja ne, pr men bi bla jaz že vsa zgažena prej, ful u plavicama, nadstrešnici pa mm ne bi manjkal :lol:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma men bi ratal, če bi 13 metrov stran stala. :P ;)

....

ne da se mi ven spravit.

Včeraj sem imela en opravk pa sem šla kar peš, da sem še sprehod nardila, pa usput še po ananas in radič in redkvice. In sem si včeraj končno naštimala radič in je bil tolk totalno megadobr! :yumy:

Jaz bi skoz takšno jedla. xyesx

Sadje mi ponavad tolk ne diši kot zelenjava.

Ananas mi je pa ziher zato tolk zadišal, k mi po mojem manjka Ca, zato k me je ponoč že hotel začet nekaj krč zagrabevat v meča... pa tko, k mi je tud zadnjič parmezan tolk zapasal da sem ga kar tko jedla.

K mleka ful mal uživam, skor ga ne, ga mam pa ponavad na broju že zarad tamalga pa frendov za kavo... In sem zadnjič bla žejna ponoč pa ni blo nč za pit, voda je imela pa vonj po zdravilih, sem pa rekla bom pa mlek, lepo mrzel, v bistvu mi je prav zapasal. Si ga natočim v šalčko (jaz mam une tamale doze vedno, 1 dcl) in z guštom naredim požirk, je bil pa skisan. :sick:

In sem ga za nekaj časa sita. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh, to je pa zoprno. :[

Verjamem da si pol ves ošamučen zjutraj...

(jaz pa zlo redko kaj tacga sanjam - koga iz preteklosti al pa kej... v glavnem sanjam kake poti, promet, hiše, folk... al pa kakšnega *aktualnega* iz mojega lajfa [skratka ki je sedaj na broju]... včas tud tko da nisem čist ziher kdo je x:o)x - recimo včas sanjam da sm kje s frendo, pol je pa kar tadruga frenda naenkrat... al pa kej... pa vodo sanjam pa tak... tko, bolj plavajoče vse skupaj, nimam kakih odnosov, konfliktov al pa česa tacga, razen redko, recimo enkrat sem sanjala da mi je prodajalka dala ene druge čike in sem na ves glas nanjo vpila. lol. :lol:)

Mah ja - tiste, ki bi jih najraje pozabla sanjam xrolleyesx Bo že - tudi to bo minilo.

Tudi jaz sicer sanjam kake znane, a v sanjah smo ponavadi v drugačnih, že prav smešnih relacijah in situacijah x:o)x Se pa že dolgo nisem vozila z avtobusom - očitno je bilo tega dovolj v realnem svetu, pa ne rabim sanjat x:px

še po ananas in radič in redkvice.

x^x mmm! A slučajno veš če se da kej narest da se ne bi po redkvicah tko nagravžno nazaj spahvalo? x:Ix So mi fuuul dobre, samo "stranski učinki" so mi zelo tečni.

Ananas mi je pa ziher zato tolk zadišal, k mi po mojem manjka Ca, zato k me je ponoč že hotel začet nekaj krč zagrabevat v meča... pa tko, k mi je tud zadnjič parmezan tolk zapasal da sem ga kar tko jedla.

Mislim, da ratajo krči takrat ko telesu manjka magnezija (ne kalcija).

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

tudi, ja. (Ca in Mg)

(*sej zadnjič me je pa za Donat pičl in sem si ga kupila po enih desetih al kolkih letih. Prav nekaj tacga mi je zapasal oz. prav točno Donat x:)x)

Ne, žal pojma nimam, morda jih nasoliš pa mal počakaš (kot kumare), pa mal vode spustijo, pa jih mogoče mal popivnaš al kej.. ugibam, to sem si zdle zmislila. xDDx

K men se nč ne spahuje (se mi pa po kumarah, a tud ne vedno).

Jaz pa promet skoz sanjam - ves lajf. sej to je simbolika = pot pač. x:)x

skoz nekaj potujem, ful dogaja... pa naravo velik sanjam.

pa hiše, prostore, pa čist odštekan.

recimo enkrat sem sanjala da na naši stolpnici na terasi z nogami bingljam, okol je blo pa morje. xDDx

face pa pogosto nedoločne, da je kao nekdo znan, a ga ne moem 'ujet' čist natančno, kateri bi to pravzaprav sploh bil.

Sem se ufurala da bom minico oblekla. x:o)x

In zdej ne najdem nobenih žab (k jih sploh ne nosim skorajda, k itak skoz hlače nosim zadnje čase), pol pa končno najdem dvoje - ene črne in ene zelene, so pa oboje strgane. tko da najbrž nou nič z minico. Nekak me je pičl pa še da vidm če je preveč zobotr. :8):

Picasso

Uff Donat :inocent: tole je za čiščenje - je treba pazit pri "doziranju" x:px (vsaj pri meni no).

Minič praviš :palec: Ja nič - hlače gor pa v trgovino po ene nove žabe x;)x

Latinski izrek

Uff Donat :inocent: tole je za čiščenje - je treba pazit pri "doziranju" x:px (vsaj pri meni no).

x:Dx

ja ne vem, men ne tolk... k itak tud tolk ne *doziram* (jaz sem s prebavo zelo na ti in mam to res super urejeno, redko da bi mela kakšne... hm, *ekscese* x:px)

haha! :D - enkrat smo se taščinemu sosedu smejal, ko je šel v nedeljo zjutraj v trgovino in je nosil zaboj Donatov in paket wc-papirja :P

Minič praviš :palec: Ja nič - hlače gor pa v trgovino po ene nove žabe x;)x

x:Dx :palec:

Pajade, tolk se pa spet nisem zagrela za minico, pa še, da grem en giro se z eno dobit pa še s frendo na hitrico, pa da pol tle sedim kao vsa spedencana, v minici in to.... x:o)x xDDx

(v bistvu sem se tko *sexy* al kakšno počutla pa to, pa ene take štumfe do čez kolen sem našla, k sem nanje pozabila, k tle mal pospravljam, take črtaste, rdeče in vseh možnih barv, pa sem se hotla mal *drugač* oblečt, k sem sita teh istih 2 hlač k jih najrajš nosim sicer...)

Sem si že premislila in si že hlače prpravla, sam zbiram energijo za pod tuš x:o)x (pa še nekaj sem morala tle vmes zrihtat pa neki še moram).

Picasso

...je nosil zaboj Donatov in paket wc-papirja :P

xsmx no... je fajn bit pripravljen :P ;)

Pozor. Nevarnost opeklin. :P

Zakaj? Si dala fotko novih žab in miniča gor al kako? xnckrivx :huh: x;)x

.

.

Hmmm dogovor prestavljen, misija v kompletu se začne v ponedeljek x^x :onfire: Bemu če bo dež :vragec: ... no ja - bom tudi preživela x8Dx samo da se končno začne dogajat xcivx

Latinski izrek

Jutreko vsem, ki ste že budni! xDDx

sonce mi že v glavo sije in to je čudovit filing, nikoli nimam zaves na oknih, tu v službi pa odgrrnjene, ker obožujem sonce. x8Dx. Najbolj mi je všeč, ko bosa stopim na osončen del tal. Ko je tko toplo.

In še čistit sem se začela, tko in drugač, kar je sploh fajn filing, tale pranajama - sploh se ne zavedamo, kok je pomembno, če ne ozavestimo.

No a k*rc vse skup, ko se m ipa vrti, vsakič prvi dan menstruacije me zanaša. Moram kavo spit al pa tri.

In še malo cukra::mezik:xDDxxsrcx:flower:xmusicxxokkx:2src:xg:Dx:farb:xrosexxflirtxxhypnox:icon1_blush: (če kdo hujša, naj ne bere).

Prou fajn je tale forumček. se pridem mal nasmejat, sprostit, pa velik koristnega in zanimivega zvedet - sej če bi čas mela, bi zihr še več tle visela;

hočem rečt, se mi zdi fajn folk (a ste se že srečali v živo) in fajn vzdušje! :medal:

prelep dan vsem!!xflowx

pa še prvo lunino prijatelco mam, ojeeeee!:onfire:

x;)x

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

cipci pejt pod lnf obvestila in .../lnf party ali piknik ,pa boš vidla ,da so bila srečanja lnf-jevcev,če te zanima seveda x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Zakaj? Si dala fotko novih žab in miniča gor al kako? xnckrivx :huh: x;)x

Haha! :P

;)

(pico sem spekla xDDx)

Hmmm dogovor prestavljen, misija v kompletu se začne v ponedeljek x^x :onfire: Bemu če bo dež :vragec: ... no ja - bom tudi preživela x8Dx samo da se končno začne dogajat xcivx

xokx xupx

Prou fajn je tale forumček. se pridem mal nasmejat, sprostit, pa velik koristnega in zanimivega zvedet - sej če bi čas mela, bi zihr še več tle visela;

:palec: x^x

pa še prvo lunino prijatelco mam, ojeeeee!:onfire:

x;)x

x8Dx :palec:

......

Men gre pa vse na Q.

Današnji dan se še dobr začel ni, pa sem ga že sita (se mi sploh vstat ni dal).

Mdr. mam pol spet ogled - isto žensko + nepremičninarko + gazde, upam da mi ne bo una spet po omarah brskala pa da se ne bom spet počutla kot na zaslišanju, k je bla taka kot kakšna inšpektorca, tkole izpod očal je gledala pa me zasliševala, men pa ful tečn, da nom česa preveč/premal rekla itd.

:sick:

Upam da se mate vi boljš, lep dan. :palec:

Picasso

ne, onadva sta super, samo ta morebitna kupka je tolk gajstna, da je zadnjič kar omaro odprla. pač so jo zanimale globine pa če se vse normalno odpira, kar v bistvu čist razumem, samo pač ker sem jaz v tej koži, mi je: :sick:

Taka gajstna babnica pač, ful me je zasliševala, v bistvu pa ne prodajam jaz.

Bi že kar kaj siknila, vendar nočem zarad gazd in sem vsa krotka in kooperativna, v bistvu bi pa najrajš kam poslala vse skupaj. :o|o: xrolleyesx

... zadnjič je prišla sama z neprem., pa neka luč ni delala - k že skoz ne dela, sam sem druge uporabljala in mi je dol visel in nisem zrihtala, zdej pa ta neko paniko zganja da kao elektrika nekaj ne dela... tko za vsak picek se je očitno pripravljena nad kregat pa pregovarjat, v bistvu logično, če daje keš... no dons pa hoče še 1x pridt, še z gazdami...

tko da vsakič je več folka tle. x:o)x :o|o:

Picasso

Groza, 2x! x:Ox

To se pa še jaz nisem! x:o)x x:Dx

Jap. Ti ne morem povedat kolk sem sita... ko hodim po štengah, me kr zvije, ko pomislim kako bom spet šopala gor pa dol in nosila te teže... pa milijon vrat. :o|o:

Pa še brez avta... grauž no. xrolleyesx

pa zredit se moram oz. okrepit. Dons sem se končno opogumla in šla na vago in mam 51.5 kg. :sori: Najmanj (odkar sem po porodu shujšala) sem jih imela mensezdi 52 (sicer med 53-55 vedno).

Sicer je morda realno mal več, k se mi zdi da mi je pr frendi, k ma elektronsko vago, mal več prišlo, ampak v vsakem primeru sem shujšala kako kilco, dve, več si pa prav ne smem privoščit, ker je to total premalo že (pa zlepa mi ne gre dol kilaža, kar držim 53, če še tolk mal jem, včas se počutim čist suho pa lahko pa se stehtam, pa sem presenečena da mam še vedno 53).

Ma ne, sej bo, sej sm pač samo slabe volje.

sej sem še kej hujšega prenesla, samo pač ne moreš bit vsako sekundo lajfa pozitiven. Pa tud ne da se mi bit, dons se mi tud da bit tečka pa sitna pa vse. x:o)x

Picasso

Hvala. :palec: x8Dx

(samo *jaz nisem 'taka'* :8): - tolk nadnerada koga gnjavim, k sreč mam par dbest frendov, k jih ene skor že bl skrbi kot mene. x:o)x xsrcx Npr. frenda je zadnjič rekla, da jo skrbi kaj bomo z mojim pralnim storjem xDDx, medtem ko jaz nanj sploh še pomislila nisem... tko da pomoč bom mela [xsrcx], samo jaz bom tud morala bit zraven :P ;))

...

zdej bom šla tle mal poprčkat (xrolleyesx), pol me je pa ena Lunatka povabla 'mal na sonce k ga rabm'. xDDx

(pol k bom z unimi fertik)

Sm mal boljš, k sem frendo napizdila. x:o)x x:Dx

Ma ne sej ne, sam mal se se skašljala na njej, revi...

Picasso

Br'dan.

Dons sem boljše. x8Dx

Pol k so uni šli, sva se z Jeti dobili in sva šli na drink in sva pol še jedli pico. x:o)x x:Dx (mam pa pester jedilnik, a ne x:px) in je blo luštn, da sem se mal raztresla pa tko, mal druženjca.

Dobila avokado (thanx!) in mandeljne, šele pol poštekala da so mandeljni nabrž zato, da si naredim avokado s cvetačo in mandeljni. Aja in ful dober čaj - ga že pijem. x^x

Pol sem tlele mal opletala, me je pa kar zamrazeval nekaj, čist zazeblo do kostnega mozga, da sm se kr trest začela in se mi je kr brada tresla. Spila Donat, k sem si ga včer spet kupla, potem začela nekaj kihat in se mi je dvignilo in sem šla na wc in spet vse izbruhala. Svašta, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje bruhala (morda v Štepiju enkrat), zdej pa v kakem tednu kar dvakrat.

Potem pa sem še kar dobr spala, sanjala, da sem mela en tak majhen hecen kao laptop, gor so bli pa namest črk kar simboli, recimo za Merkur, pa Om pa tak. x:o)x x8Dx

Bla mal budna, sam men je to kul, tele nočne urice pa jutra so edino kar je čist moje, kar mam sam zase. xsrcx

Lep dan vsem! x:Xx :palec:

Picasso

.... sva s frendom zmenjena za en sprehodek... x8Dx ... je pa tolk odštekan (z njim se ment x:o)x xrolleyesx :8): - včas cela komplikada)...

... s frendo bli na zvezi... kolk super da jo mam. xsrcx

Mi je kot sestra.

Sploh razmišljam/ugotavljam, kolk sem lohk srečna v bistvu, k mam ful ljubezni od meni ljubljenih. Neprecenljivo. xsrcx

Ne menjam (pa čeprav bi včas mal izstopila). x:o)x xyesx

Včas imaš zarad najbolj grauž situacij lohk najlepše občutke (samo ne vedno istočasno x:o)x xDDx). Ko dejansko vidiš, kaj je pravzaprav pomembno.

Tko da če včas ne bi bla tolk ne_hepi, sploh ne bi vedla, kolk hepi pravzaprav sem. x:)x

....

Aja in to da sem tak suhec, je pa tud dbest, k mi je končno vse živo prav, med drugim tud tabele hlače. xokx

(k optično razširijo :D ;))

Avokado še nedotaknjen (itak sta dva, en manj in en bolj zrel xokx), ampak sam da ga tamle gledam, mam že ful od njega. xDDx

Tko kot ko kuham včas: že kar vse snovi dobim, sploh jest ne rabim več. x:o)x x:px xcivx

Lepčkan preostanek dneva (jaz čakam frenda xrolleyesx)! xrainbowx

Picasso

Hehe, je že vedno vse tako kot je prav. xokx

Namreč. frendova komplikada se je izkazala za dbest - k sva pol premikala te čase x:o)x - in je pa vmes še tamal uletel (k dons ni bil *najin dan*).

Tko da se mi je v nulo vse super izšlo xokx.

Ne bi se mogl boljš.

In sem se podružla in s tamalim in z dvema frendoma...

Tko da se mi je hecno dan obrnil.

Bla tud na zraku mal, res gud.

So me vabcal za dalje (in clo nekaj da bi se kuharilo, pa niso bili za *moje vege scene* x:o)x [to da ni nadmesovja, je že vege x:px]), jaz pa v bistvu komaj čakala, da pridem... "dam" (zdej se že vse manj doma počutm...).

No tko da si bom zdej nekaj skuhala (oz. pač naštimala za jest). xokx x:o)x x:px

Picasso

Par bogih regratkov nabrala na barju .. bo za zmešat z radičem .. ne vem, a sem njivo travnik zgrešila al je pa še mal prezgodaj xyesx

Drugač bil pa fajn dan danes, večino časa letanje po gradbenih trgovinah in dogovarjanje, izbiranje .. Sva se spet zgražala kaj je s to recesijo pri nas .. prideš v eno trgovino z vrati, not sedi za mizami ene 7-9 ljudi. Pozdraviš, odzdravijo .. pol se pa pol ure http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif sprehajaš gor in dol med vrati in njim mim nosa, pa te noben, ampak noben ne povoha .. pol nekaj vprašaš, dva odgovorita čez mizo in se hitr spet nazaj v svoje papirje obrneta xcivx in sva pač šla ven .. ker pač, glih prosili jih pa ne bi :o|o: OK, saj štekam, da se greš neagresivno prodajo, kul, čist za .. sam eno je neagresivno v stilu, da se po 10 minutah en prodajalc 'slučajno' mim tebe sprehodi in vpraša, če rabiš kako pomoč, eno je pa .. ne prodajat sploh. In glavo tiščat med papirje, da ja ne bo treba vstat in it na kako vprašanje odgovorit http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Šibam na jogo zdajle ...

pa mačkona pogrešam .. sem že par ur doma, pa ga še ni bilo na spregled .. ponavad v roku pol ure pride na balkon pozdravit .. potepin :vragec:

Hehe, sam midva s Tristanom imava res internetno povezavo x:o)x

evo ga, sam napisala sem, pa je že tle :)

(prej bla pa zunaj na vrtu in okol bajte in ga klicala pa nič od njega .. )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Jeti

pol me je pa ena Lunatka povabla 'mal na sonce k ga rabm'.

(pol k bom z unimi fertik)

Sm mal boljš, k sem frendo napizdila.

Ma ne sej ne, sam mal se se skašljala na njej, revi...

eh ... ni bil sonček ravno na pravi strani

pravi frend razume, če se kdaj "skašljaš" nad njim

Br'dan.

Dons sem boljše.

Pol k so uni šli, sva se z Jeti dobili in sva šli na drink in sva pol še jedli pico. (mam pa pester jedilnik, a ne ) in je blo luštn, da sem se mal raztresla pa tko, mal druženjca.

Dobila avokado (thanx!) in mandeljne, šele pol poštekala da so mandeljni nabrž zato, da si naredim avokado s cvetačo in mandeljni. Aja in ful dober čaj - ga že pijem.

Pol sem tlele mal opletala, me je pa kar zamrazeval nekaj, čist zazeblo do kostnega mozga, da sm se kr trest začela in se mi je kr brada tresla. Spila Donat, k sem si ga včer spet kupla, potem začela nekaj kihat in se mi je dvignilo in sem šla na wc in spet vse izbruhala. Svašta, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje bruhala (morda v Štepiju enkrat), zdej pa v kakem tednu kar dvakrat.

Potem pa sem še kar dobr spala, sanjala, da sem mela en tak majhen hecen kao laptop, gor so bli pa namest črk kar simboli, recimo za Merkur, pa Om pa tak. x:o)x x8Dx

Bla mal budna, sam men je to kul, tele nočne urice pa jutra so edino kar je čist moje, kar mam sam zase. xsrcx

Lep dan vsem!

ja ... če nisi želela drugega ... skor mal preveč sva se nabasali x:Dx ... pr nas je tko velka družinska ... sam dobra je pa bla x^x

kr hudo mi je, da ti je blo pol slabo :sori:

upam, da je vse samo posledica stresnih situacij in, da počasi mine xcrossfingx

prav luštno je bilo poklepetati s teboj v živo ... nadvesela, da sva se srečali :palec:

.... sva s frendom zmenjena za en sprehodek... ... je pa tolk odštekan (z njim se ment - včas cela komplikada)...

... s frendo bli na zvezi... kolk super da jo mam.

Mi je kot sestra.

Sploh razmišljam/ugotavljam, kolk sem lohk srečna v bistvu, k mam ful ljubezni od meni ljubljenih. Neprecenljivo.

Ne menjam (pa čeprav bi včas mal izstopila).

Včas imaš zarad najbolj grauž situacij lohk najlepše občutke (samo ne vedno istočasno ). Ko dejansko vidiš, kaj je pravzaprav pomembno.

Tko da če včas ne bi bla tolk ne_hepi, sploh ne bi vedla, kolk hepi pravzaprav sem. x:)x

....

Aja in to da sem tak suhec, je pa tud dbest, k mi je končno vse živo prav, med drugim tud tabele hlače. xokx

(k optično razširijo )

Avokado še nedotaknjen (itak sta dva, en manj in en bolj zrel ), ampak sam da ga tamle gledam, mam že ful od njega.

Tko kot ko kuham včas: že kar vse snovi dobim, sploh jest ne rabim več.

Lepčkan preostanek dneva (jaz čakam frenda )!

samo, si res suhec ... tja v tačke x;)x ... moraš nujno ubost kaj svetlega za spodnji del x:o)x ... na, saj jst moram pa temno, da optično zmanjšam rit x:Dx

avokado pa ni za gledat ... jp ... in zraven si omisli še cvetačo x:)x

Hehe, je že vedno vse tako kot je prav.

Namreč. frendova komplikada se je izkazala za dbest - k sva pol premikala te čase - in je pa vmes še tamal uletel (k dons ni bil *najin dan*).

Tko da se mi je v nulo vse super izšlo .

Ne bi se mogl boljš.

In sem se podružla in s tamalim in z dvema frendoma...

Tko da se mi je hecno dan obrnil.

Bla tud na zraku mal, res gud.

So me vabcal za dalje (in clo nekaj da bi se kuharilo, pa niso bili za *moje vege scene* [to da ni nadmesovja, je že vege ]), jaz pa v bistvu komaj čakala, da pridem... "dam" (zdej se že vse manj doma počutm...).

No tko da si bom zdej nekaj skuhala (oz. pač naštimala za jest).

sonce in zrak si le privošči :palec:... čim večkrat ... moraš mal odklopit od vseh teh težav, ki jih imaš trenutno

saj sem že tiho ... ne bom nadaljevala z nasveti

zdaj pa dva dni domače hrane ... jutri bo sadje v nedeljo zelenjava

močno pogrešam med tednom ... bolnišnična hrana je še vedno takša kot je bila ... makaroni, riž, krompir, kruh ... meso 3x na dan xrolleyesx in omakce, ki imajo vse enak okus ... verjetno so iz kocke

in ... ne boste verjeli ... po enem tednu takšne hrane me trese elektrika http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

v ponedeljek pa zopet naporen šiht ... ja, rehabilitacija ni hec ... samo nuca pa in to je najbolj pomembno x^x

p.s.: bemo, sem morala smeške brisat, k me je tko lepo prosu x:o)x ... brrr ... 2x brisala ... upam, da zdaj zagrabi objavo

pico sem spekla xDDx

Sej se mi je zdelo, da bo kaj takega, sem hotla samo malo pobezat kaj je zdej s tistmi žabami x:px

ne, onadva sta super, samo ta morebitna kupka je tolk gajstna, da je zadnjič kar omaro odprla. pač so jo zanimale globine pa če se vse normalno odpira, kar v bistvu čist razumem, samo pač ker sem jaz v tej koži, mi je: :sick:

Aaaam čakaj ta je pa malo bosa - pa saj kupuje stanovanje, ne pohištva - kaj za vraga se ma za vtikat v omare dokler so tvoje stvari še noter xrolleyesx to je pa res ena :xx!: Samo razumem - jaz bi tudi bila tiho in čakala da bi lastnika urgirala :o|o:

Dragi dnevnik, danes se je veliko zgodilo, ampak trenutno vem samo, da sem spila 4 gintonic-e in pojedla božansko bonbonjero, zdaj grem pa spat x^x

x:Dx :palec:

v ponedeljek pa zopet naporen šiht ... ja, rehabilitacija ni hec ... samo nuca pa in to je najbolj pomembno x^x

xupx xcrossfingx

.

.

.

Mmm kako lepo da je vikend pred nami x^x Danes super dan - nardili spet 17 km hitre hoje, je fino se predihat in preluftat :onfire: Jutri pa druga runda - je treba zaužit lepe dneve - s ta veliko žlico x;)x Aaah obožujem pomlad! xsrcx

Lep večer še naprej...

Latinski izrek

eh ... ni bil sonček ravno na pravi strani.

pravi frend razume, če se kdaj "skašljaš" nad njim

Nč hudega, sej je bil pa po poti.

Ja nima kej. x;)x

Itak pa to ni prav pogosto.

kr hudo mi je, da ti je blo pol slabo :sori:

upam, da je vse samo posledica stresnih situacij in, da počasi mine

Hehe, sej sem vedla da se boš zasekirala, sm še mislila če čm bit rajš tih. x:)x

Ja, po mojem je blo itak od živcev (je vse za mano prišlo).

prav luštno je bilo poklepetati s teboj v živo ... nadvesela, da sva se srečali

Tudi jaz, hvala ti za vse! x:Xx

samo, si res suhec ... tja v tačke x;)x ... moraš nujno ubost kaj svetlega za spodnji del x:o)x ...

na, saj jst moram pa temno, da optično zmanjšam rit x:Dx

Ja sej pravim, bele hlače (kavbojke) mi ful pašejo. x8Dx

Pa fajn je, k mi črtaste žabe pašejo (počez črte)

ja res, sama rit te je. xDDx x;)x

avokado pa ni za gledat ... jp ... in zraven si omisli še cvetačo

Nisem nč na cvetačo čakala, sem ga včeraj 1/2 porabla v radiču in je blo mega, natančno t(k)o mi je pasal.

Mandeljne se da pa tud tko, same pojest. x;)x (itak šizim)

sonce in zrak si le privošči ... čim večkrat ... moraš mal odklopit od vseh teh težav, ki jih imaš trenutno

ma saj kar zakrožim mal na zrak/sonce.

Je že v redu, kar se tiče nasvetov, sej ni blo sile. x;)x

zdaj pa dva dni domače hrane ... jutri bo sadje v nedeljo zelenjava

močno pogrešam med tednom ... bolnišnična hrana je še vedno takša kot je bila ...

verjamem da je kar arbajt... :o|o: No ampak dbest da pomaga! xokx

Ja, tele hrane po bolnišnicah... x:o)x

Sej se mi je zdelo, da bo kaj takega, sem hotla samo malo pobezat kaj je zdej s tistmi žabami x:px

ma sej sploh ne vem kje se jih da kupit, moram ne vem kam lazit! xrolleyesx

Sej bi morala gotovo še imet kakšne, morda so kam *zlezle* (pač da sem jih nekak založila). Mi je zoprn žabe kupovat, k 3 mi je premajhna (so prekratke, je potem un razkorak ful nižje, če pa 4-ico kupim, so mi pa prevelike oz. preširoke in se mi na kolenih nabirajo... Tko da moram najt res super elastične iz dobrega materiala da lohk 3 kupim.

Aaaam čakaj ta je pa malo bosa ...

Ma mene je čist presenetla....

Ma sej ni važno več. Sej bo. Pač je tko. :o|o:

Mmm kako lepo da je vikend pred nami x^x Danes super dan - nardili spet 17 km hitre hoje, je fino se predihat in preluftat :onfire: Jutri pa druga runda - je treba zaužit lepe dneve - s ta veliko žlico x;)x Aaah obožujem pomlad! xsrcx

:palec: 17! Jaz jih prehodim 7 in sem čist ded. x:o)x

Mah sploh nimam energije, fizične, ful me "mišice" (haha! x:o)x) bolijo pa vse. Nisem v najboljši koži, ampak sej bo (k sreč mam super regeneracijo).

Dons sem pomislila kaj pa če je kej narobe, k sem skoz tolk utrujena, sam valjda je to od stresa al česa...

Še dobr da mam vsaj svojo *lučkico* (:flower:).

Aja ananas je bil pa precej voden, kljub temu me je pa čist popikal okol ust, da me je vse peklo in kar mal zabuhla usta sem dobila...

Dons pa še ne vem kaj bom.

Ne da se mi do frende, k je vse skup kasnej, k ma prej nekaj... bom vidla.

Lepo soboto! :palec: :vio:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...