Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 Haha, kolki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 čakam, da uleti janko in kej pove okol Vilinčicinih kolkov x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 aja! najprej sploh nisem poštekala... Janko? Kwa bi mel pa Janko za povedat o tem?Pol mi je šele kapnilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Evo me nazaj. Lepljenje uspelo:) otročki so pa ful zlati. Jutri je na vrsti fugiranje, sem jim hitro povedala, da naj si eno za doma majčko privlečejo poleg. Hormoni - ja, pri meni so ful v akciji očitno:) samo oni za gonitis menda spijo ali kaj jaz vem kje so.. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Hormoni za gonitis.... kaj je že to.... Da se pobaham. V treh tednih naredila tri izpite in to uspešno. Sredi marca statistiko, prejšnji teden slovenščino (4.l), danes pa še angleščino Sicer najbolj zaj.ban me še čaka, namreč nemščina za 4. letnik. Ko se je rešim, sem na konju. Za "posladek" jo imam čez štirinajst dni (za rojstni dan ). Sedaj pa pripravim kosilo in jo šibam na njivo saditi čebulček, grah .... in podobno. 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 med mozaiki so drobljena pozornost a bo kej fotk na to temo, Nat Zalaya, čestitke itak, da boš razturala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 Bravo Zalaya! Carica. ............ Jaz sem pa jagodo jedla. Ogromno živordečo sočno sem dobila. Totalno mi je špinača zadišala (je že ful dolg nisem jedla) in sem šla sam do kioska, k se mi ni dal do trga lazit sam po špinačo (pa pol se ne morem upret vsemu k tam diši pa dobr zgleda ).No in se zapričava s tem trgovcem nekaj in kao o, da so že jagode, in un da nej jih kupim, da mi jih da za 6 (drgač so pa 7), pa sem rekla, da bom kr še mal počakala.Pa pač plačam in grem, pa me gleda in izbrska najlepšo jagodo in mi jo da. Sem jo kar takoj pojedla, sam pol so me mal usta pekla pa sem mela mal *kosmate zobe*. Tle nekaj prčkam, sem kar dobre, nč me ne boli, mi ni blo treba še sedemnajstih tavžentrož si skuhat. Sem hotla do sosedov nekaj poskenirat, bom vidla.Sem nekam taka nemirna pa taka, mam mewle. Lep preostanek dneva. xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 To pa, to. (ah kje, nisem še *tam*. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Evo me nazaj. Lepljenje uspelo:) otročki so pa ful zlati. Jutri je na vrsti fugiranje, sem jim hitro povedala, da naj si eno za doma majčko privlečejo poleg. Da se pobaham. V treh tednih naredila tri izpite in to uspešno. Bravo! to je pa že prav za praznovat Da lahko tolko časa sediš za knjigami Totalno mi je špinača zadišala ..Sem nekam taka nemirna pa taka, mam mewle. Mmm špinača al pa veš kaj bi blo še dobro (vsaj meni no) "špinača" iz kopriv - to je šele fino! Marsa bo pa zdej špinačni burek spekla ... Ha - si me spomnila na zeljanico - je že ful dolgo nisem jedla...... Aaaah kakšen dan spet čisto prehitro minila vožnja, uživala ful. Danes že slalomirala - osmice in zaviranje, pa gasa,... Ma luštno mi je - mam spet eno tako veselje da lažje mine tudi kaj manj lepega in zanimivega... V mislih sem itak samo še na motorju Jutri pobeg na lepše, pa potem spet hodit, zvečer malo ven... lepo da je vikend pred nami Mejte se - fajn Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Prišla domov prejle, po celem dnevu v pisarni, in so me hormoni začel dajat al kako že pravte temu v glavnem, v trenutku neki tečna postala .. sem samo na hitro pojedla, kar mi je I. pustil in se preoblekla in šla na kolo ... kar en velik krog nardila, mal po barju pa tam okol ... za nazaj se pa še pri tašči in tastu ustavla za '10 minut', kar je ratalo dve uri in pol Tko da še dobro, da sem zatežila, da hočem lučke na kolesu, da sem lahko domov prišla zdajle Prav fajn se bilo mal prezračit Pa kul kolo mam Prav užitek vozit, ker ni nobenega mučenja in tresenja, ampak kar samo šiba 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Pomaga tudi tuširanje v kombinaciji z mrzlo in hladno vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 dbest! Gold, za kaj si to mislil?a zame? za jajčnike?k mi ni to gud, se kr zmrazim, če pomislim na kako hladnoto (v tem primeru).(Drugač se pa vedno ko se stuširam, še z mrzlo na konc ) Vilinčica, zeljanica!!! (sam se mi je ful trapast vedno zdel zakaj se reče zeljanica in NI iz zelja ) hehe koprivina pšinača! K smo Timu to turili! (men je pa nad, seveda ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Je bilo mišljeno za Aliano, da ohladi harmoniko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 aja ok, sem spregledala. (ja, to pa ja ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Za boleče ali vnete jajčnike se bojda odsvetuje tormofor, ker naj toplota ne bi bila dobra zanje... pač slišala od kolegice, ki je imela veliko težav s tem. če je pravi termofor, ali termotrot , da zagreje celo mašino, zna bit tud konjski švic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Zašvicu po oslovsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 čist zašvicu. Ja toplo paše - sej dam roke gor (k mam vedno vrele), sam včas mal pozabm na to oz. včas ni dovolj, k mam že vse razboleno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 js pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Jaz nič ne štekam kakšno harmoniko? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2011 harmoni. po dolenjsk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Hja fotke - včeraj sem fotkiča pozabila doma, njihov šolski pa bil zaseden:)) bom se danes potrudila in ga dala v košaro. Itak me včeraj zvečer kliče frenda vsa iz sebe - prvo vprašanje včeraj dečice je bilo, kdaj si bodo lahko odnesli jajčka domov -pravi frendica - po razstavi. In potem včeraj novica: da bi turistično društvo izdelke rado zadržalo zase, ker so dali 100 evrov. Mislim..kje? Če sem jaz svoj material dala, delam tole zastojn in z velikim veseljem...No, danes bomo dorekli tole. Za boleče ali vnete jajčnike se bojda odsvetuje tormofor, ker naj toplota ne bi bila dobra zanje... pač slišala od kolegice, ki je imela veliko težav s tem.to sem tudi jaz slišala. Čeglih toplota pač najbolj paše v tistem hipu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 No, da se povrnem nazaj k dečici- sem jaz absolutno na njihovi strani. Sem videla včeraj s kakšnim navdušenjem so zapopadli tole. In ne morem verjet no, da bi nekdo pač njihovo delo vzel. ker konec koncev so tri ure si imeli kaj začet. In tri ure za desetletnike -biti zbran in metodičen - ni mačji kašelj. Upam, da bova s frendico nekak skašljale tole. V najslabšem primeru bomo delali še ena. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Sranje... še pri otrocih se takooooj najde nek prisklednik... :xx!: , to je pa že višek, no. Da jih ni sram! Upam, da bosta našli rešitev, da bodo otroci zadovoljni z vsem skupaj. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Jaz glasujem, da se jajca dajo otrokom in naj turistično društvo ne bluzi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif pa fotke hočmo videt wiii, zdajle bom pa prvič v lajfu prikolico peljala saj naravnost bo šlo, to ni panike, za doma obračat je pa bratec rekel, da če mi ni nerodno pol ure poskušat jo naravnost v rikverc spravit, kul, če pa ne, jo pa odklopim in peš odpeljem tja, kjer mora bit sam sej tolk motorični debil pa po moje nisem, da ne bi šlo, no Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Avtor Prijavi Deli 1. april 2011 Joj res.... za vsak centek te bodo scuzali, bognedaj da bi kdo kej od sebe dal (pa za otroke!!!) :xx!: U Aliana, to je pa kr projekt, jaz bi se ves čas *vmes* obremenjevala pa mela *tremo*. Carica da si upaš! Upam da boš smooth obvladala! Mater kakšni dnevi! Že itak vsa nervozna pa taka, notranje nemirna pa vse, pol so se pa še 'uni' *name spravl*, prav v bistvu čutim tole *napadanje*.Pa še energije so ogabne.Sam zdej k sem to pustila, ko je to že tle, moram pač *do konca* speljat.Hvala k ste mi eni *priskočili mal na pomoč*. Z enim sem bla zmenjena, pa me je zafrknil, jaz pa nekaj druzga odpovedala zato.No ja, bo že kot mora bit. Lepo bodite! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.