Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Preživela svoj prvi pravi službeni dan xsrcx

no, saj ni bilo nič kaj dosti drugače, kot druge študentske službene dneve, ampak vseen .. fajn filing .. odrasla x:o)x

kuham kosilo za jutri, sva se z xsrcx zmenila, da bova zvečer pripravljala in s sabo nosila, drugače bova na junk foodu pristala prej ali slej ... tam okol FUžin je bolj kriza kako pametno restavracijo za malico najdt, moj dragi tlele bo pa tud začel v menzo hodit, če ne bova ob 1h, 2h se dobila za kosilo ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Motorčkala :2src:

Hmmm jaz bi tudi xcivx :palec: jih / vas je blo povsod polno.

Celjska koča x;)x

Hvala za info x:)x vidim, da je gor prav hotel - potem nič čudnega da majo tako ponudbo x;)x Na unmu našmu hribčku je vse bolj po domače.

včeraj je bil en tistih Perfect day-ov, ko je vse klapalo, ena taka harmonija

Lepo prebrat x^x

Tud jaz ne znam citirat citata. x:o)x x:Ix :sori:

Planeti pa tud na polno, praktično ne mine dan, da ne bi blo kakih konjunkcij močnih al pa česa.

Tko da če se čudn počutte, mirno na planete prevalite *krivdo*. :vragec: x;)x

Jaz tudi ne znam - se pa spomnim, da sem že vidla da eni so tko citirali ker spomnim se, da sta bla v enih komentarjih dva okvirčka v citiranem besedilu - različnih barv - en zelen in en roza če se ne motim al pa nekaj podobnega xnckrivx

Sem imela prejšnji torek kontolo krvi na gostoto in se je izkazalo, da je zelo redka (prvič po osmih mesecih), me je sestra zasliševala koliko alkohola sem spila... Nič... sem pa jedla solato z balzamičnim vinskim kisom xDDx in kakor kaže je tale kis kar učinkovit... x:Dx

xokx super da ti gre na boljše in xupx da bo tablet vedno manj!

pri nas v Reimsu se je po popolnoma depresivnem oblačnem dnevu naredil prav lep večer...

Hmmm :huh: kakšne debate... Dolgčas ti vsekakor ne more bit :P Uživaj, ti želim da boš v dobri družbi x;)x

kuham kosilo za jutri, sva se z xsrcx zmenila, da bova zvečer pripravljala in s sabo nosila, drugače bova na junk foodu pristala prej ali slej ...

Sam tole je povsod problem :o|o: hočeš zdravo jest, pa ne gre - vsaj v pol ure ne...

Kar se dobi tako na hitro večinoma ni zdravo. Prav pogrešam kake "solatne bare" da bi si lahko zmešali ali naročili (že narejene) solate, se vsedli in lepo v miru pojedli. V gostilnah je itak vedno gužva za kosilo, v pol ure nikjer ne dobiš za jest in da potem še v miru poješ... Res škoda no. Tisto, kar se da dobit za nest s sabo pa je zelo nedomisleno - (ponavadi napol gnila, speštana) zelena solata in koruza ali fižol iz piksne, kakšna jajca in to je to. Evo - tržna niša x8Dx grem stavt da bi nekaj takega ful laufalo x:px

Joj gledam ven in čakam - a bo dež al ne. Naj se spada do jutri, da bo popoldne mir in suha cesta xcrossfingx da bom lahko spet vozila xsrcbumx

Lep večer želim vsem

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Saj se da tud v dežju vozit x;)x čimprej začneš, tem manj ti bo panika .. (aja, če si še na poligonu, pol verjetno res nima smisla) .. tko da držimo pesti za sonce, itak x:)x

jp, lahko bi si Govindas ali kaj podobnega naročala vsak dan, sam je tole pol kar finančni zalogaj .. v bistvu zelo prevelik .. enkrat na vsake tolk ja, za spremenit okus, ampak vsak dan pa no go .. pa tud Govindas se hitro naveličaš, ker se kar ponavljajo ..

sem že razmišljala o tem, dostava zdravih kosil v službo .. v bistvu sem v zadnjih letih tolk not padla v tole zdravo prehranjevanje, da res kar dobro kuham in ne bi bil problem .. sam se mi je pol pri preračunavanju in izvedbi mal ustavilo .. bi blo treba na veliko, pa mal dražje bi bilo, pol pa .. če je na veliko, rabiš plac, ljudi, pa še ni več to to, ker ni domače in z ljubeznijo .. pa še embalaža :o|o: ful mi ni všeč ideja plastičnih/stiropor posodic za enkratno uporabo .. sem razmišljala o menažkah (al kako se reče) in kavcijo zaračunat al kaj takega .. sam pol je pa še pranje tega in waaaa stroškov xrolleyesx če daš pa ceno 10€ in več za kosilo, pa dvomim, da prav veliko strank dobiš .. za manj, pa da bi bilo uradno, kar pomeni, da gre itak skor pol državi, pa ni računice .. tko da .. mogoče enkrat, trenutno bo pa samo za naju :)

loesje

Spet nazaj -

Alina, tako sem si tudi jaz včasih raje s sabo nosila. Kmalu sem se tak dobro ufurala, da mi sploh ni bil problem razmislit kaj in kdaj. Kar mimo grede x:)x Aja in bila je zdrava vegi hrana.

Jp, saj midva sva že furala tole, predvsem I. Na začetku, ko sva imela še bolj 'strogo dieto' po Papugi .. Sam do zdaj sva bila bolj tako, da sem jaz itak bila doma dopoldne večinoma in pač lahk skuhala, on ma pa službo 500m stran in je prišel jest al pa še skuhat, če mene še ni bilo doma .. zdaj pa verjetno pred 3h ne bom prav pogosto doma, tko da bova pač priredila sistem :)

loesje

Spet nazaj -

Saj se da tud v dežju vozit x;)x čimprej začneš, tem manj ti bo panika .. (aja, če si še na poligonu, pol verjetno res nima smisla) .. tko da držimo pesti za sonce, itak x:)x

jp, lahko bi si Govindas ali kaj podobnega naročala vsak dan, sam je tole pol kar finančni zalogaj .. v bistvu zelo prevelik .. enkrat na vsake tolk ja, za spremenit okus, ampak vsak dan pa no go .. pa tud Govindas se hitro naveličaš, ker se kar ponavljajo ..

sem že razmišljala o tem, dostava zdravih kosil v službo ..

Jap - zaenkrat še poligon in vadiva osmice, zaviranje in tako, tko da ni lih fajn da je mokra cesta baje x8Dx Drugače je pa reku da me ne bo nič šparal x:px dežni in via

Naročit ja - fajn ideja, samo kaj ko v službi nimam prostora nikjer v miru pojest - v pisarni smo 3, tako da če že kaj jem, je to kaka žemlja ali sendvič :o|o: ali kaj čim manj "dišečega". Sploh pa ne morem zaradi folka - mamo pač tako delo da je vedno polno ljudi xnckrivx Bom pa malo pogledala kaj vse imajo pri Govindas - hvala za namig.

Hmmm ideja/e ful dobre :palec: ja samo te embalaže je čisto preveč - povsod. Tudi tam, kjer sem napisala da lahko kupim solate so v plastični embalaži seveda... Saj zato pa sem imela v mislih "bar" prideš, naložiš, poješ - pa so lahko navadne posode, ki se jih lepo opere v stroju.

Jap ful s(m)o fensi šmensi zdej :vio:

Hehe x:Dx ja promenade :zoro: glavni razlog zakaj nisem marala hodit na razne Šmarne gore in podobno... Ene in iste face.

Če grem hodit, mi paše mir, zato gremo takrat ko je čim manj ljudi, ali pa na lokacije, ki so bolj neobljudene. No - tudi pri nas je bla v soboto popoldan (ko sicer ni tako veliko ljudi gor) kar gužva pred kočo. Ta vikend bo padla jutranja sobotna varianta - mogoče bo kaj manj ljudi.

Latinski izrek

Eh, kaj je lepšega kot priti domov in te mačkon že na dvorišču čaka, potem se pa odlepi od tebe samo tolk, da gre jest in nato zaskvota tvoja kolena in prede tako na glas, da se ga po moje v sosednjo sobo sliši xsrcx

Pa glih danes sem ga nekaj šimfala kako je nedružaben in da ga sploh nič ne vidim zadnje čase, ko se je otoplilo zunaj :)

Pa še tako simpatično luštkan je, ker ima vsakič, ko pije vodo, pol smrček moker do polovice x:o)x

Pa napadla sem kraševe napolitanke x:o)x čist na divje sem jih napadla x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Čer xcivx

Vozila, imela obiske xsrcx lušten dan. Sonček je zdržal cel dan, ni blo nič zalivanja x8Dx Jutri spet vožnja x^x

Spet odlašam z nečim :o|o: vsak dan sklenem da danes bom pa res, pa mi "zmanjka časa" x:Ix jutri bom res ker če bo spet tolko trajalo kot nazadje.... bo treba res že začet...

Lepo noč x;)x

Latinski izrek

:palec:

Hy.

Pa je *mimo* tale štraufenpaht in pritisk(i).

Nisem hotla prej *priznat* (ker se vedno najde osa ki piči objokan obraz, pravzaprav več njih in tud sršeni in varani, veše pa itak), ampak me je kar je blo, kar uničlo.

Počutm se stara 100 let (al pa 2 mesca).

Neskončno prazna. Pa tud žalostna.

Je mal *za mano prišlo*.

Sej bo.

A smo al nismo. x:)x

V glavnem, 'bronhi' (kot je duhovito prjavla Aliana) - lakše se diše. :palec:

Upam da ste vi boljše. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej bo

še vedno je blo, nekak.pa naj se sliši še tako ofuckano, se iz vsega nekaj naučimo. Ena izkušnja več. Pa ajd dalje.Ampak jaz pravim , za vsako rit palca raste.vse naj, naj tebi. (tu bi moral prit smeško, pa ne gre...)

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Marsa, je pa tko, da na koncu dneva si ti absolutni heroj. :palec: :palec: Imet tolk poguma in modrosti, obdržat obraz v teh peklenskih onanijah človeške izprijenosti je za vikat! Ker meja je tanka, tla so pa spolzka. Norost je pa pač nora. Tle nimaš kej. Svinjanje, ker te svinjanje moti... ja nič, odštek. Al pa en čist navaden egotrip. LNF mi je všeč točno zato ker je živ. In ne bi bil tak, če bi se sankcioniralo vsako izjavo. Ampak en mal elegance, dostojanstva... to mora pa človek sam pri sebi mal gojit. In norci bi morali biti hvaležni, ne pa da se piz**jo. Namreč, ker niso bili zatrti v kali, kar se rado zgodi, če se greš rušilne itd ... in poniževat človeka, ki ti je, poleg tega da je Človek!, še dopustil, da se pojaš po njegovem terenu. In to po tem ko si poniževal ljudi ki so zgolj izrazili tisto kar so doživeli. In je totalno out vse to z odvetniki. Čist. Uničt en tak prijeten plac.... ma ne vem. Sam hrabro naprej! :vtz: In pet tisoč dobrih misli. :detelca: xsuperx

uf...

a tko hudo da je blo?

pol 5 pik marsi še od mene... :palec:

in powzetek?

če hočeš fukat, pejd na jogo x8Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Marsa, je pa tko, da na koncu dneva si ti absolutni heroj. :palec: :palec: Imet tolk poguma in modrosti, obdržat obraz v teh peklenskih onanijah človeške izprijenosti je za vikat! Ker meja je tanka, tla so pa spolzka. Norost je pa pač nora. Tle nimaš kej. Svinjanje, ker te svinjanje moti... ja nič, odštek. Al pa en čist navaden egotrip. LNF mi je všeč točno zato ker je živ. In ne bi bil tak, če bi se sankcioniralo vsako izjavo. Ampak en mal elegance, dostojanstva... to mora pa človek sam pri sebi mal gojit. In norci bi morali biti hvaležni, ne pa da se piz**jo. Namreč, ker niso bili zatrti v kali, kar se rado zgodi, če se greš rušilne itd ... in poniževat človeka, ki ti je, poleg tega da je Človek!, še dopustil, da se pojaš po njegovem terenu. In to po tem ko si poniževal ljudi ki so zgolj izrazili tisto kar so doživeli. In je totalno out vse to z odvetniki. Čist. Uničt en tak prijeten plac.... ma ne vem. Sam hrabro naprej! :vtz: In pet tisoč dobrih misli. :detelca: xsuperx

Nimam besed. xsrcx

(sam thanx!)

Ker meja je tanka, tla so pa spolzka. Norost je pa pač nora.

xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hojladrija! x:)x

Dons sem pa zlo fajn začela dan (samo "ne hvali dneva pred večerom" :vragec: x:o)x x;)x).

Zelo prijetno se zbudila zjutraj, zgodaj, sem še mislila mal zaspat nazaj, sem pa kr mal bluzila še v postli, pol sem pila pesin sok (k sem si ga enkrat zadnjič kupla pa se dons spomnila oz. mi je zadišal namest limone na tešče za spremembo), pol sem clo nekaj počepov naredila (:eek: x;)x) itd.

Pol sem se stuširala in si oblekla minico. x^x

V trenutku našla žabe, k nekam drugam pogledala. x:Ix x:Dx

(sam so nekak... hm, preperele al kakšne, so nekje kar tanjše pa tko, da so videt vse lisaste x:o)x :o|o: - sicer so črne. Za divje oranžne pa glih nisem dons).

Pol sem zelenčka opazovala, pa tamale luštne k so se za un trak vsi držal x8Dx k grejo na sprehod...

Včeraj sem šla na sprehod in se še pol usedla na eno klopco in sem si sončila 10 cm nog (do kolkr so šle hlače gor xDDx).

Tko da mam že ful barve. x:Dx x:px

(itak sem čist bela skor še na morju)

Neke opravke mam, upam da bom lohk kar (od) doma vse zrihtala (čg posla x;)x) pa tle mam nekaj po Šiški.

Pa na forumu mam nekaj dela k zadnje cajte tle neki pucam pa tak pa popravljam teme (naslovi, kaj popačeno zarad selitve foruma itd.).

Hvalabogu je zdaj mir s temi prijavami oz. pač običajno (ne pa skoz prešr).

Ja nč, imejte super dan! x:Xx :palec:

Picasso

če hočeš fukat, pejd na jogo x8Dx

jaz hodim na jogo in mi je fajn,vaditelj nam pove, za kaj je kakšna vaja,asana dobra.Včasih pove tudi kaj o guruju, ampak vsak od nas naj presodi,kaj odvsega bo "kupil",uporabil,vzel na znanje, in kaj bo preslišal. Zrel,odrasel človek naj bi bil zmožen te presojein ubrati neko srednjo pot.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

jaz hodim na jogo in mi je fajn,vaditelj nam pove, za kaj je kakšna vaja,asana dobra.Včasih pove tudi kaj o guruju, ampak vsak od nas naj presodi,kaj odvsega bo "kupil",uporabil,vzel na znanje, in kaj bo preslišal. Zrel,odrasel človek naj bi bil zmožen te presojein ubrati neko srednjo pot.

torej se od tečajnikov pričakuje, da so bolj skulirani kot njihovi učitelji :palec:

to se mi pa dopade x:)x

pa še fuka se x:px x:Dx

Cpici :palec:

Hehe Janko... x;)x

Nisem bla tolk pridna kot sem si zadala, ampak ni sile... nekaj sem le uredila.

Bla tud zunaj, mela en opravk, pol pa spet šla mal na sprehod in se mal usedla in posončila.

Aja minico sem mela - na jogurtove zobotrebce. x:px x:Ix

Kao 'bele noge' - ampak kako naj maš pa pol kar 'rjave'? xnckrivx

Sej ne morš kr preskočit tegale.

Aja al grem pa lohk parkrat v solarij, da bom dbest tlele za po Šiški pošetkat. :P

In v kratkih rokavih - skratka, čist poletna. x8Dx

Pa je že prav žgalo sonce, sem se že skor začela mal prtožvat. x:px

Pa tko...

Sem fajn drugač. :8):

Lep večerček. xDDx

Picasso

:vragec:Sam da se javim: jajčka bodo dečica "verjetno" dobila - frenda se v glavnem odločila, da jih bodo dobili oni..fotk še ni . Pa če se turistično društvo na zobe meče:)) in s trpalnicami bremza.

Gospodič bo danes zagovarjal diplomo. In bomo imeli diplomiranega človeka pri hiši - se že kuj videl napredek pri hiši - zdaj ko skoraj z diplomo v žepu, mu je ratalo požgati travo (ker tak šolani ljudje itak ne rabijo brati NAVODILA za uporabo:))

In verjetno bo treba tole pošteno zaliti - diplomo..trava bo že prišla k sebi:))

drgač pa smo kar...

Sem opazila tam nekaj čez strelec/devica navezo - hmm.....težka zna bit:)) ker strelec malo šlampast, devičja scena natančna...pol pa folk ne more verjet, da jaz tam v nekih drobnarijah težim. Zato verjetno mi mozaiki ležijo...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Nataly http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Trava bo pa že

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

In bomo imeli diplomiranega človeka pri hiši - se že kuj videl napredek pri hiši - zdaj ko skoraj z diplomo v žepu, mu je ratalo požgati travo (ker tak šolani ljudje itak ne rabijo brati NAVODILA za uporabo:))

x:Dx x:px

Sem opazila tam nekaj čez strelec/devica navezo - hmm.....težka zna bit:)) ker strelec malo šlampast, devičja scena natančna...pol pa folk ne more verjet, da jaz tam v nekih drobnarijah težim. Zato verjetno mi mozaiki ležijo...

hehe, ja tko nekak.... (moja sestra je pa strelc/asc devica, kwa je komandirala pa natančna bla, jaooo... obe z mat asc devici - boga jaz :8): x:o)x)

Kul za jajčka (da jih bodo tamali dobil). xokx

....

Dons se pa noumo nč sončili al kaj, kot zgleda zdajle...

Mam pa dejansko mal barve od včer. x:o)x x:Dx

Ne morš verjet. Najbrž zato k sem sicer vsa bleda bla.

Drugač pa počutje: komsi-komsa, skladno z vremenom.

Kakšen dan se bo obrnil, bomo pa še vidl.

Spala ful dobr, jutro mela najs; to je pa tud velik vredno, ful mi pomen če se prijetno prebudim. :vio:

Imejte se lepo! xrosex

Picasso

Guest Jeti

huh ... kakšen teden :vio:

v nedeljo bla žalostna ... preberem tle na forumu par objav ... "sam zevala sem k riba na suhem" xcivx

v začetku tedna me zagrabla alergija http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif ... čist crknjena, kihala, šmrkala ... skratka, za nikamor :o|o:

v sredo pršla mal k seb in začela delat plane ... in se napovejo obiski ... ok ... super, lepo :2src: ... bo še čas za druženje v Šiški xsrcx ... pol pa padem v zasedo :inocent: ... srečala "cel trop sotrpinov" :vio: ... končalo se je kulturno ... ker ne strežejo alkohola x^x

dons pa na park-placu crkne akumulator :vragec: ... se muči lev levo -desno ... naprej-nazaj ... kr ornk cvikala, da si kaj ne naredi in sam zamenjava postelje :o|o: ... vse se srečno končalo x^x

pač, merkur na delu, zgleda xrolleyesx

zoprn ... akumulator.

(super da ste spedenal!)

No moj je tud prazen. x:o)x

Čist me je uničil današnji dan (pa tud teden, itak).

Bla vabljena na vsegaboga, men se pa še jest ni dal (kaj šele plesat).

Rabm sam dekco.

Lahko noč. xwizardx

Picasso

dons sem jih pa 1000 0000 000000000

slišou jamrat okol alergij... pol pa še jeti :vragec: (dab te hilda zaposlila xcivx x:Dx )

a res noben ne pozna koloidnega srebra?

al mar ne pomaga? js ne wem, k nimam alergij. oz. mogoče mam, pa ne wem, ker imam koloid, srebro x8Dx

ja nč... takle mamo no.

Je mal *za mano prišlo*.

Sej bo.

Itak da bo! :onfire:

Aja minico sem mela - na jogurtove zobotrebce. x:px x:Ix

Kao 'bele noge' - ampak kako naj maš pa pol kar 'rjave'? xnckrivx

Sej ne morš kr preskočit tegale.

Hehe mi je znano tole - vsako leto ista štorija - al čem jogurt reklamirat (dokler mi ne rata dobit kej barve x:Ix ), al pa skrivat to belino do kakšnega morja x8Dx Ma ku*c gleda vse skupaj - danes smo delali raklamo x^x

:vragec:Sam da se javim: jajčka bodo dečica "verjetno" dobila

:palec: za dečico in čestitke za diplomo v familiji x;)x

huh ... kakšen teden :vio:

Ne daj se Jeti xupx

Rabm sam dekco.

Upam, da si si zdaj končno kaj spočila in se umirila :detelca:

Danes začeli dan z jutranjo rekreacijo - šli na hrib, na čiščenje pljuč x:o)x in brezplano savnanje :switz: matr je blo že zjutraj vroče (no za dol malo manj x:Dx ), gor na eno kavico da se je navzdol potem skoraj teklo x:px Takooo pasalo x^x kot prerojena. Sem ta teden cel teden štrajkala ker sem mela vožnje, pa ni blo časa za rekreacijo, tako da je treba vikend dobro izkoristit.

Zvečer pa na večerjo in druženje, zdaj pa odklop - vse štiri v luft in uživat aaaah obožujem vikende xsrcx

Lepo soboto želim vsem xwizardx

Latinski izrek

Dan minil mirno in prijetno. Bila na sprehodu s prijateljico, se še kar držala diete, bila kar dobre volje, v kratkih rokavih. Zdaj pa počutje kar nekam vzhičeno, ne pa živčno.

Skrbi me zaradi faksa, kako bo. Če mi bo uspelo se vpisati naprej, je kar velik finančni zalogaj.

Drugače pa kul,

uživajte v sončku.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Guest Jeti

zoprn ... akumulator.

(super da ste spedenal!)

No moj je tud prazen. x:o)x

Čist me je uničil današnji dan (pa tud teden, itak).

Bla vabljena na vsegaboga, men se pa še jest ni dal (kaj šele plesat).

Rabm sam dekco.

Lahko noč. xwizardx

zdaj je še na elektriko priklopljen xcivx ... pol pa ma, da zdrži še en mesec, ko je v planu drug avto x:px

xcrossfingx za polnjenje tvojega x:o)x ... en miren sprehod po sončku ob spremljavi ptičjega petja :mezik:

dons sem jih pa 1000 0000 000000000

slišou jamrat okol alergij... pol pa še jeti :vragec: (dab te hilda zaposlila xcivx x:Dx )

a res noben ne pozna koloidnega srebra?

al mar ne pomaga? js ne wem, k nimam alergij. oz. mogoče mam, pa ne wem, ker imam koloid, srebro x8Dx

ja nč... takle mamo no.

slišala, slišala ... zdaj še prebrala x^x ... morda kdaj ubodem še zaradi česa drugega, če me zaradi njega ne zagrabi alergija x:Dx

me ne muči prav pogosto ... običajno, ko za dalj časa spremenim okolje in prehrano ... tko, da se da prenesti tudi malo kihanja in smrkanja xcivx

Guest Jeti

Vilinčica ... saj smo :vtz:

Angelit xcrossfingx xwizardx

včeraj sva bila z levom hudi mravljici x:o)x ... hudo pridna x^x ... prala, obešala, kuhala ... popoldne si privoščila vsak svoj odklop ... lev "dve kitice" ... midve s coprnico na potep :vio:

me kliče prijateljica naj pridem gledat ajeto x:o)x

"kaj :vragec: bo zdaj to?"

"boš že videla!"

je kupila prekopalnik, da bo lažje obdelovala vrt ... zagledam to čudo in začnem razglabljati, da ni izbrala ravno najboljši čas ... retromerkur gor in dol xcivx

"ah, dej nehi ga srat!":rolleyes:

" no, zažen zdaj to čudo, da vidim kako deluje"

" ne, ne bom ... moram najprej sama v miru probat!"

"ok, pa n'č"

in sva lepo klepetali v senci, ker je bilo kar prevroče ... coprnica pa raziskovala mačje sledi

zvečer me kliče ... tišina :ermm:

"kaj je zdaj ... a maš že vse prekopano?"

"ne dela ... :vragec: se je pokvaru!"

"kako pokvaru?"

"crknu ... sem ga vžgala, tisti trenutek odleti kos plastike in mi steče ves bencin v zemljo ...:vragec: pa tvoj rM"

"in tvoj ajeto x:o)x"

res ne vem, kako se zelo natančni devici ... vešči rokovanja z vso mogočo tehniko ... lahko zgodi, kaj takega xnckrivx

vsem želim eno čudovito, "odklopljeno" nedeljo xhypnox

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...