Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

'brez možnosti ugovora'. x:o)x xcivx xyesx

men je tud kr slabo ratal k sem vidla cifro... me je kr sesedlo, sem kar mal počepnila ob omaro. x:o)x xDDx

sej to me/jo je še dodatno razpizdilo.

Kar vsak redar bo zdaj imel TAKŠNE! pristojnosti! :OO!:

Mu boš rekel 'B', pa te bo ucuril za tisočaka. x:o)x

en znanec je pa praktično 'pobegnil' iz države, ker ima VEČ TISOČ € kazni - za kolo!!! x:o)x :sori:

ma sej so že vsi čist blazni...

...

zdej pa končno pride Tim.

Komaj čakam da bova gledala Brodolom (men je mega). x:)x

Lep preostanek večera! :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aja dons je bla navsezgodaj zjutraj totalna pleh muzka nekje, na ful gas, totalna budnica. x:o)x

Je že nekaj časa trajal, predno sem pogledala na uro, ko pa sem, je blo pa 5:45. x:o)x

Se je slišal blazno blizu, kot bi tu mimo po cesti šel sprevod s koračnico, sam je blo skoz iz istega mesta slišat (in nič ni šlo mimo, sem gledala skoz okno xDDx).

Zvok čudno potuje, ga je težko opredelit, ampak Stožice niso mogle bit, Rožnik tudi ne, me prav zanima, kje je (in kaj) dogajal.

je blo pa hecno, kar nekak skoraj nadrealistično...

Še skor čist ponoč, ptički pa to, pa nenadoma na fulare te koračnice. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha! xsmx

Joj, kolk nad! x8Dx

Kaj mi je tamal zdajle dal, ko sem mu povedala štorijo o frendičini zadevi.

V nulo! xokx

(ne morem verjet kolk hudo in da sem prvič slišala!)

Picasso

tkole učas... k te kej preberem...

sploh ne wem, al ma tvoj dedec srečo... al ma fejst babo x:Ix x:Dx

Ijoj :vio: ko lepo xsrcx

ma mensezdi, da mava oba srečo .. pa dost pameti ... če on ne bi bil tak, kot je, tud jaz ne bi bla čist taka, kot sem xnckrivx tko da .. mava srečo, da sva se najdla pa pamet, da sva se obdržala, če mene vprašaš x:o)x

uuu, čist ta pravo vodo iz Rogaške Slatine pijem .. železo kar praska po grlu :palec: pa ful je blo fajn, men je tko kul se s telimi tipi družit, sošolci od I., pa tolk face, da se mam zmer dbest ... pa kul mi je, k sm očitno ena od redkih punc in žena, ki jo čist sprejmejo tkole v svoji družbi in se nič kej dost ne trudjo 'lepš' obnašat .. zanč so mel men's evening pa sem bla btw. vprašana, če grem zraven na pir x:Dx se mi je tko fajn zdel :)

mal zmrznjena sicer, ful me je cel dan v gležnje zeblo :o|o: grem pod vroč tuš zdaj pol pa pod dekco ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ma mensezdi, da mava oba srečo .. pa dost pameti ... če on ne bi bil tak, kot je, tud jaz ne bi bla čist taka, kot sem xnckrivx tko da .. mava srečo, da sva se najdla pa pamet, da sva se obdržala, če mene vprašaš x:o)x

uuu, čist ta pravo vodo iz Rogaške Slatine pijem .. železo kar praska po grlu :palec: ...

:palec: x8Dx x^x

Lepo. xsrcx

Dbest za Rogaško!

Men je blo tud mega tam vedno (in ane, kolk tele vode zažigajo? xokx)

...

tim pa že spi. x:o)x x:Dx

jaz pa šaltam Brodolom in Schindlerja. xDDx

Picasso

Vidim, da ste kar v selitvenih scenah:) - kadar koli smo se mi selili, sem ugotavljala, kako preveč stvari imam...nikdar konca pakiranja.

No - par dni nazaj pride naokorg moj bivši šef - in ker ne kuham nobene zamere sva v bistvu skoraj frenda..pride k meni..kak si nat.?..kaj pa zdaj počeneš...in jaz ga zvlečem not in pokažem par fotk od mozaikov..človek čisto iz sebe..pravi: koliko pa računaš ti za tole?...jaz pa :eek: ...eee ne vem...a bi ti to imel? on pravi ja...koliko?....jaz "avša" pa...a veš...jaz to bolj za dušo delam...

avša,avša....na stoto potenco..bi vsaj jezik držala za zobmi...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

pishuka... x:o)x

prejle sedim zuni na terasi pa mal (mick-eno) razmishlam... :inocent:

tale MOJ!!! planetek....toooook kulski.... :vio:

prou rad ga mam... :inocent:

mal snega, mal kamnou (dragih, poldragih, pa takih chist zastojn), pa drevesa, pa grmi, pa palchki, pa zhvali, pa trava (hehe), pa rozhce, pa gobe (haha), pa 5 miljard enih zajedalcev...bemu....dobra zadave tale moj planetek... :2src:

pa vsake tok se pokazhe ena krogla...pa k svet s polno mochjo se enim chist spul...(aja....pa en forum ma ime po njem)...pa she neki ma....bemu....ponoch se ZVEZDE vidjo... xcivx

ga mam rad... :2src:

(pa she kerga)

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

pishuka... x:o)x

prejle sedim zuni na terasi pa mal (mick-eno) razmishlam... :inocent:

tale MOJ!!! planetek....toooook kulski.... :vio:

prou rad ga mam... :inocent:

mal snega, mal kamnou (dragih, poldragih, pa takih chist zastojn), pa drevesa, pa grmi, pa palchki, pa zhvali, pa trava (hehe), pa rozhce, pa gobe (haha), pa 5 miljard enih zajedalcev...bemu....dobra zadave tale moj planetek... :2src:

pa vsake tok se pokazhe ena krogla...pa k svet s polno mochjo se enim chist spul...(aja....pa en forum ma ime po njem)...pa she neki ma....bemu....ponoch se ZVEZDE vidjo... xcivx

ga mam rad... :2src:

(pa she kerga)

zlomk....tralala

zwezde so kt popolne babe.

zvečer pridejo, ko se zbudiš, jih pa ni več x:)x

btw. fajn, da si mal razmišlou... in tut napisou... :palec:

da si še mene spomnu na tele maklenkosti x:)x thx :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Sm jih že "požrla" takoj ko se jih je dalo dobit v knjižnjici. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Fajn branje, napeto do konca. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

joj Ale xsrcx še dobro, da si že enkrat prej napisala med knjige, kaj je fajn za brat, pa da ima še/že prevedeno nadaljevanje; sem prebrala vse, kar je bilo dostopnega (beri prevedenega) v knjižnicah x:px

super zbirka, člowk marsikaj zanimivega usput izve xokx

vesela, da sem v službi :switz:

tele "praznike" sem pa tok delovno preživela, da zdej lah mirne duše odprem "Fatiranje zunaj in znotraj d.o.o.".

Na morju, doma, pri xsrcx sorodnikih ; od "generalnega, do spomladanskega, pa bogami še krame iz leta 2 in 3" čiščenja je bilo. Pa še me čaka xnckrivx

Trava raste kot nora :o|o:

pa med tlakovci tut x:((x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

joj Ale xsrcx še dobro, da si že enkrat prej napisala med knjige, kaj je fajn za brat, pa da ima še/že prevedeno nadaljevanje; sem prebrala vse, kar je bilo dostopnega (beri prevedenega) v knjižnicah x:px

super zbirka, člowk marsikaj zanimivega usput izve xokx

vesela, da sem v službi :switz:

tele "praznike" sem pa tok delovno preživela, da zdej lah mirne duše odprem "Fatiranje zunaj in znotraj d.o.o.".

Na morju, doma, pri xsrcx sorodnikih ; od "generalnega, do spomladanskega, pa bogami še krame iz leta 2 in 3" čiščenja je bilo. Pa še me čaka xnckrivx

Trava raste kot nora :o|o:

pa med tlakovci tut x:((x

žiweti kot ženska x:)x

zadovoljna.si x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Luštno je bit frej xcivx

Tako fajn zabluzen dan x8Dx Dopoldne sem šla nekaj naročit za avto, potem na kavico z bivšimi sodelavci (pogrešam ful una moja fanta :sori: ) smo ugotovili, da je še vse po starem pri njih x:)x

Od tam na kosilo z mami in staro mamo - je blo prav luštno - tri generacije žensk na kupu x;)x danes je bla prav faca (nona) :wOOt: :palec: ni mela časa jamrat x:o)x Sem ravno pojedla jabolčno pito, ki jo je prinesla mami :yumy: uf je fino se pustiti tako razvajat.

Še nekaj letanja po trgovinah - uspešno - zdaj sem popolnoma opremljena za naslednjo poroko in mam mir za nekaj časa :switz:

Pa končno mi je uspelo kupit baziliko in origano za na balkon - upam, da bo raslo (bolj, kot bom jaz cufala :P ) xcrossfingx

Jutri pa voziiit - končno spet :hepko:

Prej se je na nebu pričarala mavrica xsrcx

Lep večer vsem xcivx

post-9762-1304445976,8135_thumb.jpg

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Jaz sem jo pa tolk vrebala (mavrico), sam je ni blo oz. je nisem vidla.

Kar naenkrat je tak nek vihar nastal tud pa tko, pa čist magic nebo je blo.

"Zadovoljena"... x:)x

Fajn je tak občutek potešenosti (pa ni niti nujno povezan s seksom, lohk je recimo čist čustveno... kar zalebdiš in si v takem kokončku in si preprosto... potešen xDDx).

Bla mal v offu par dni (pol vidla da je mlaj x;)x xcivx), no dons sem pa dobre volje, ful super se zbudila itd.... upam da bom v podobnem duhu preživela dan (muhasta kot sem :8): xDDx)

zdaj mam pa mal akcije pa še nekaj sem zmenjena...

Nobenih pametnih fletov... :o|o:

Čas pa ful laufa, jaz pa ne ravno vštric z njim. x:o)x

(pol bomo pa spet na divjašk x:Ix)

Lep dan vsem! x:Xx

Picasso

"Zadovoljena"... x:)x

Fajn je tak občutek potešenosti (pa ni niti nujno povezan s seksom, lohk je recimo čist čustveno... kar zalebdiš in si v takem kokončku in si preprosto... potešen xDDx).

:palec:

Se mi je podobno zgodilo ta teden na masaži - sem si jo privoščla po dobrem letu in je takooo pasalo, popolni odklop. Se mi je cel čas smejalo xcivx prav blažena sem šla od tam xangx

x^x kak dan. Tri ure vožnje po sončku - zjutraj je blo sicer mrzlo za popi... ko se je segrelo je blo super. Uf uživancija xsrcx kar "letim" ko vozim, nasmeh do ušes in še čez x;)x

Teden odklopa bi si bilo fajn privoščit vsake par mesecev x8Dx

Mejte lep dan

Latinski izrek

:palec: x^x

Men tud, 2x v teh dneh (zadnjič sem mela tud lep dan tak *svoj* - zadnji praznični), dons ponoč tud...

res božanski filing.

Dbest za masažo.

Jaz pa je ne maram preveč, zarad tega k se mi zdi precej erotična zadeva to, pol pa ne maram da se me kar kdo dotika tko... *intenzivno*. xDDx

Je pa res da sem se 1x tkole branila, da ne pa ne in da jaz nisem za to in te svoje razloge sem navedla...

no pa se pol vseen pustila zmasirat, pa na konc rekla: no, tole pa res ni bilo niti malo erotično. x:Dx x:px

(k me je vse bolel pa tko xDDx)

Picasso

Ma ja - sej zato grem pa k maserkam pa je rešen problem. Sem bla pa na tajski in me je itak na momente tko bolelo da bi lahko vpila xcivx Je pa ful boljše zdej. Je bla faca - je rekla da je za nas Evropejce prav značilno da smo vsi zategnjeni v vratu in okoli ram - sedenje za računalnikom x:o)x

Latinski izrek

ja, mene je ena lunatka častila masažo enkrat za rd (obraza, sam je bil še dekolte) in sem bla v Habakuku in je bla ena k sva si bli takoj simpatični (slovenka, a se je urila na tajskem), sem jo vprašala kaj je po horoskopu x;)x, pa je riba, pa morda tud zato... no in mi je pa TOOOOLK pasal da ful nad!

Ful je obvladala in je tud rekla to in js sem tud zategnjena pa še mal mam *bulo* na vratu (zg. vretence), odkar smo se enkrat prevrnili z avtom (k smo se vračal z motorhead koncerta v gorici x:o)x x:px) - in so vsi name padli, sem mislila da sem si vrat zlomila... no in od tedaj mam v bistvu to.

vmes sem mela serijo pri kiropraktiku (pred cca 15 leti al 12), 3-4x, pa je blo super, pa pač še jogo sem delala itd., sam ko me pa začne kej krivit, mi pa najprej na to udari.

Tko da v bistvu bi bla koristna masaža, sam če bi bli vsi taki kot una riba. xDDx

Picasso

Dbest!

men je to ful nekaj lepega...

ena iz štepija (ne mi dat plusov, k sem jih al pa ga na ta račun že dubla v naših fotkah xDDx)

mavricaa.jpg

Picasso

Sam mi je pa tajska naj masaža :2src:

Ane xyesx :palec:

Tko da v bistvu bi bla koristna masaža, sam če bi bli vsi taki kot una riba. xDDx

:palec:

Hehe tole masažo - zgornjega dela telesa - sem kupla prijatelju za RD (je rabil malo sprostitve) pa smo se prav narežali na račun masaže njegovega "dekolteja" xcivx ker je ves začuden vprašal da če dekolte mu bo tudi zmasirala x:o)x

Jaz sem tudi imela eno tako nad-super maserko, pa je na žalost zbolela :sori: zato tudi tako dolgo nisem šla na masažo - kar nisem mogla it drugam. Zdaj sem bla pa že tko zategnjena od tega sedenja da mi tudi vsa rekreacija ni več pomagala, pa je blo treba it malo v remont x;)x

Latinski izrek

ja, dobri majstri (na vseh področjih) so zlata vredni. x^x

Ta je bla res mega.

Pa tud čaj mi je ful dobr skuhala (k je vsakmu drugačnega, po filingu).

saj pravim, prec mi je bla všeč (men to ful pomen, če naj bi mela z nekom tak stik, v bistvu telesni).

me je pa tud presenetlo, k me je kar 'slačit začela'. x:o)x

kar dol je lezla tista obleka. xDDx

ampak sem bla pa pol kot dojenček, tko da sem se čist navdušla.

ziher je pač katera tud v LJ dobra, sam pač - na to sem slučajno naletela (oz. ni blo slučajno, sej res, ta lunatka je prav to zame izbrala, k bi lohk šefico, pa je rajš to, k je poštekala da mi bo bl gud).

Tko da je v bistvu butast da sm tolk lesena pr teh (pa še pr kerih) stvareh. x:)x

(ker je res lohk nad usluga z dbest učinkom)

Picasso

Jaz mam po novem maserja doma :2src: Trenutno ima sicer take roke, da ponuja še dodatno storitev - piling x:Dx ampak je fajn, se je ful naučil tuine v enem letu, dejansko od vseh masaž, ki sem jih doživela, mi njegova najboljša .. verjetno tud zato, ker so bli večinoma vsi prenežni z mano, kao taka mala bejbika, da ne bomo kej polomil x:o)x I. gre pa do meje in čist začuti, kje je dost in je super :palec: sem bla mal skeptična, ko se je lotil tega, kao računalničar pa ne bo mel filinga pa vse bo poskušal razumet, namesto začutit .. pa me je totalno presenetil, tako kar se tiče volje do učenja, kot kar se tiče filinga za to kaj komu paše in do kje :palec: tko da čist ponosna nanj xsrcx

Drugač smo pa že v 2. fazi, postavljanje sten nazaj .. včeraj sicer šlo spet malo mimo planov in je strop začel odpadat in so še strop v dveh sobah morali odstranit .. :o|o: danes pa že lepo naprej, tako da so zdaj stene na mestih in jutri nadaljujemo po planih :palec: dokler smo tko, v rokih, sem čist srečna, ker mogoče bo pa res uspelo do avgusta tole speljat ...

jaz bi tud mal motorčkala :2src: Vilinčica, naredi še zame en krog naslednjič x:Ix mogoče bo pa čez vikend lepo vreme in se bova lahk za par urc odlepila od dela in šla en krogec okol .. sam mislim, da bom mela en problemček x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Jaz (ponavadi sem jaz tisti, ki masira)

sem bil včeraj zvečer na tisti obdelavi hrbta,konevemkakosereče, ko ti vakumske kozarčke "prilepijo" na hrbet...

no, danes imam hrbet temno moder :icon15:

Baje to strupe ven vleče, še dobro, da mi ni enega prpopala na jezik :frog:

Drug teden pa imam že zmenjeno varianto z vročimi kamni, ziher bo ok.

(naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha....ma nemoj opet ti, Marijo.press)

ventuze ... to tud moj dragi dela xyesx

prvič je kriza, ponavad kar traja, da zgine, pol je pa vsakič manj plavo in hitrej izgine ..

meni je bilo najbolj očitno, da deluje, ko sem ene 2 mesca nazaj bila totalno zmrznjena 3 dni skup .. tist, prav v trtico in v križ me je zeblo, v kosteh :o|o: in mi je prilepil ventuze gor, za 20 minut, dal dol .. in je šlo sam vuš, toplota skoz :eek: in pol blo kul, naslednji dan bila čist topla in nič zeblo :palec: sprošča blokade xyesx

pa fajn je čimveč pit pol ...

loesje

Spet nazaj -

Je...sam je jeba, ker zdaj en teden ne morem na bazen...no, lahko grem,

samo bi me vsak vprašal, če ga pijem, pa me žena zato pretepa.... x8Dx

Mokso na popek, dela čudeže pri mrzlih ledvicah in podobnem x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...