Ale' 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3gHS6FslaTk&feature=related Sej nism privrženka nobene religije, samo ta pesem mi je ful power (tudi če ne razumem nič http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ). 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 Thanx, bomo poslušal (pa poročal če smo nenadoma že zdravi ).Sej ne rabiš bit privrženka.Saj tudi jaz ne hodim v cerkev pa so mi orgelski koncerti v cerkvi nekaj veličastnega, ko te kar zavibrira... Aliana, sploh nisem opazla tvojga posta prej vmes...Štekam (Tristan), ampak sej pr nas je tud Miška muvala pa smo se večkrat z njo preselili, se bo že znašel, ko bo vse bolj utečeno. Jaz pa zdej tko spim (ne dobro), tud če sem čist sesuta.Pa sem mela obdobje ko sem nenehno sanjala, zdej pa nč oz. je tko čudno, sam napol spim... pa milijon stvari mam v glavi...No sej pol se kr na kej lepega prešaltam, kaj pa čm. Pač brezveze se je skoz nekaj vznemirjat... delaš pač korake in se lotiš kakih postopkov in je to to...pol se že kej razpleta pa dogaja... če pa skoz nekaj v glavi brskaš pa kombiniraš se pa sam čist zaplezaš in pol tud rešitev ni oz. ne spustiš zraven možnosti...(... no sej, pametna sem pa tud ful. ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 Ali mi zna kdo iz prakse povedati, kakšna je razlika med glavobolom in migreno? Kako veš, ali imaš migreno? Prebrala sem že kar nekaj, pa se mi ne da več nekaj "študirati". Raje bi praktično info iz os.ikkušenj. Hvala Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 osebno ne vem (migren nikoli nimam, glava me skoraj nikoli ne boli), ampak menda dobro veš, ko je migrena ker čist nič ne moreš (ima kateri od mojih bližnjih), tud na bruhanje ti gre lohk in menda udari prav v en del glave, recimo samo po eni strani ali samo zadaj ali kaj takega. In veš dobro, ker ne morš čist nč delat, lohk greš sam ležat v zatemnjeno sobo (tko pravijo)...Kar zoprna zadeva, sočustvujem z vsemi ki to doživljajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 osebno ne vem (migren nikoli nimam, glava me skoraj nikoli ne boli), ampak menda dobro veš, ko je migrena ker čist nič ne moreš (ima kateri od mojih bližnjih), tud na bruhanje ti gre lohk in menda udari prav v en del glave, recimo samo po eni strani ali samo zadaj ali kaj takega. In veš dobro, ker ne morš čist nč delat, lohk greš sam ležat v zatemnjeno sobo (tko pravijo)...Kar zoprna zadeva, sočustvujem z vsemi ki to doživljajo.Aha.No saj pri meni ni tolk hudo.Oz. no, včasih me tok me pisker boli, da mi je slabo, samo to verjetno zato, ker imam bolj občutljiv želodec ... Pa itak mi gredo blazno na živce zvoki, svetloba ... Ampak to verjetno marsikomu, ko ga glava boli.Enkrat samkrat (v zadnjem času), ko me je sredi noči zbudil glavobol, je bilo tok hudo, da sem kar civkala od bolečin in še rjuha mi je bila pretežka za pokrit, nič nisem trpela, da bi se me dotaknilo ...Sicer večkrat glavobol mine (oz. zakrije), če vzamem kaj proti bolečinam,danes pa kar traaaaja. Ma ja ... po moje ni migrena.Samo telo se je očitno odločilo, da danes (proti nečemu) protestira.Ehhhh ja ..... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 Hmm, ne bi vedla, sam morda pa pol ipak ni migrena?se mi zdi da je bolj ponavljajoča in dolgotrajnejša pa tud protibolečinske tablete menda ne pomagajo preveč (kao da morjo bit prav ene spešl), tko da če jo imaš, je očitno blažje oblike. al pa sploh ni. Pr men pa tud protestira telo... v bistvu sem pa taka vročična, mal me zebe, mal mi je pa vroče pa iz nosu mi teče pa vsa taka 'telečja' sem, telesno prav zanič v bistvu. Mislm! No ja vsaj apetit mam, to je že dobro znamenje. sej bo, najbrž je itak čist kratkega roka (upam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 Mnja, saj sem samo pomislila, ker me je par folka že vprašalo oz. reklo, kaj pa če imaš migreno. Ampak po moje ne. Kar sem brala, se bolj grozno sliši od mojih glavobolov ... ... zunaj pa tak lep dan Pa smrk - je trapasto, da se človek tako počuti,full sem imela danes v planu za naredit ...pa ne morem nič Ehhh, saj mogoče bo pa počasi minilo.Če sem čisto pri miru je celo piko bolje. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 ja meni se je tud tvoj opis zdel tak da je blažje sorte (kot migrena).No kakorkoli, upam da čimprej mine. ja a ne? tako sonce...sej se bom najbrž ven spokala mal na zrak pa sonce k ne dobim frende, se že javi pol kasnej.zdej mi je že bolj toplo, v bistvu že vroče sam se ne upam slečt. ... počutim se kot da bi bla totalno zadeta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 samo eno hitro vprašanje a mogoče kdo ve, če je v sloveniji kakšna poslovalnica BNP Paribas...oz., če je ni, kje je najbližja v tujini? Mogoče bom kasneje rabil posebej zapirati svoj bančni račun, ki sem ga odprl v Franciji, pa ne bi rad posebej samo zato hodil v Francijo...s komuniciranjem preko maila z banko pa zaradi težav, ki jih je imela kolegica pri tem, nimam najboljših izkušenj... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 Mnja, saj sem samo pomislila, ker me je par folka že vprašalo oz. reklo, kaj pa če imaš migreno. Ampak po moje ne. Kar sem brala, se bolj grozno sliši od mojih glavobolov ... ... zunaj pa tak lep dan Pa smrk - je trapasto, da se človek tako počuti,full sem imela danes v planu za naredit ...pa ne morem nič Ehhh, saj mogoče bo pa počasi minilo.Če sem čisto pri miru je celo piko bolje. Malo premakni posteljo, vsaj položaj glave, pa opazuj, mogoče bo pa pomagalo. Zgubiti nimaš kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 Malo premakni posteljo, vsaj položaj glave, pa opazuj, mogoče bo pa pomagalo. Zgubiti nimaš kaj. Lahko, ja.Samo itak ne spim vedno v isti postelji, tj. na istem mestu, tako da ne vem, če bo "trik" ravno v tem. ...Ehh ... kako še sebe kdaj nismo obvladat, po pa norimo okrog kakšnih stvari ... Piko bolje pa le je.Samo, da ne bo še jutri ista štala! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 Piko bolje pa le je.No fino. Jaz sem pa kar precej bolje, prav kul se počutim... mam tak svoj danček, čist zase, pa še zdej sem tud fizično velik boljš. Prej sem tle nekaj urejala ene stare papirje itd. in en kup tega stran pometala, pa ene stvari pripravla za dve frendi, pol pa šla en giro se mal sprehodit in pol poslušala ptičke in šume na eni klopci sred zelenja, pa še noge sem si sončila... in mal meditirala in vsrkavala sonce, se mal segrela itd. xrosex Pol sem pa tle neke cote obesla pa eno rundo mam še pa še ene knjige bi rada posortirala (jih bom oddala, jih bo frenda vzela)... itd.Tko da nisem glih v polni akciji, ampak mal prčkam in mic po mic.(aja un me pa še ni klical - okol fleta).Itd. ... tak en lep dan se mi je v bistvu naredil. Lepo bodte! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 se mi je zdel, da me je nekaj zeblo, brez opreme pa na motorju zvečer Mrzlo je pa res blo sprehajanje s kosilnico (sem skupno zelenico pokosila, sosedje čist navdušeni nad mano )Si dobila tudi kako pivo? Ponavadi k temu opravilu paše zraven pivo Mene pa včeraj zgrabla taka slabost kot še nikoli...Ale da boš kmalu bolje In pripovedoval ves šokiran svojim kolegom: en bleeee ogromen stvor, čuden na otip me je prijel in nosil okrog?!! Bleeee :xx!: Me je kar kuhalo in oblivalo pa srce nabijalo..Pa me Tim gleda pa pravi da itak da jih pojemo, da kje pa mislim da je un ta grozn tavelk tačrn pajk, k je bil enkrat tam v kotu?a da je kar izpuhtel? Pa kaj ste vsi bolni Da boš tudi ti čim prej zdrava Mnja, saj sem samo pomislila, ker me je par folka že vprašalo oz. reklo, kaj pa če imaš migreno. Diagnosticira ti jo lahko nevrolog. Dostikrat poleg slabosti pride tudi občutlijvost na hrup in svetlobo, ali kake močne vonjave... Nekaj več je razloženo v tem članku: Migrena: Vsak glavobol še ni migrena Upam, da bo Tom Hagen v meni zdržal še vsaj en dan. ... Vsi nekaj bolni Meni se je pa uspelo čisto pozdravt. Sonce dela svoje Lep začetek vikenda Včeraj dolg sprehod in martinčkanje, zvečer druženje z še enim delom familije Danes pa akcija - Krpanov pohod. Uf je blo lepo Sonček, malo vetra, gozd in gmajna, mir, popolni odklop. Na začetku smo vidli še podmornico, bunkerje in podzemne rove. Potem pa smo samo uživali v naravi. Navdušena in zadovoljna 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 Sem pozabla napisat da me je opeklo mam fajn obrise od majce okrog vratu, opečene rame in roke. Se nisem hotla namazat da bi dobila malo barve (da ne delam več reklame za jogurt) no zdej delam reklamo za... jagode No sej ni tko hudo - sem se namazala z enim hladilnim gelom. Malo sem rdečkasta, boli pa ne. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 da se malo pohvalim: 33km, 7 ur in prijetna družba :)zdaj paauč moje noge. ampak to spada zraven. 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 Meni se je pa uspelo čisto pozdravt. Sonce dela svoje Lep začetek vikenda Včeraj dolg sprehod in martinčkanje, zvečer druženje z še enim delom familije Danes pa akcija - Krpanov pohod. Uf je blo lepo Sonček, malo vetra, gozd in gmajna, mir, popolni odklop. Na začetku smo vidli še podmornico, bunkerje in podzemne rove. Potem pa smo samo uživali v naravi. Navdušena in zadovoljna (kok je mega takšno brat ) (ja js sem tud dons razmišljala da a zdaj se pa kar mazat? k je končno mal sonca na te belote. sam te pa res zna že ornk zapečt, ne sam trakci pa to...) da se malo pohvalim: 33km, 7 ur in prijetna družba :)zdaj paauč moje noge. ampak to spada zraven.Pih! kel carji, sami špotrniki... ... js se pa lohk pohvalim, da sem se totalno napokala, da komaj ždim. zdrav duh v zdravem telesu. aja! ALELUJA!nekam mi je vroče postalo, vse bolj in bolj, prec akcija, pol se pa dotaknem radiatorja in je mal mlačen!! Po 10 dneh ko je bil čist leden (niti picek mlačen)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. maj 2011 Prijavi Deli 7. maj 2011 da se malo pohvalim: 33km, 7 ur in prijetna družba :)zdaj paauč moje noge. ampak to spada zraven.Uff pridna In verjamem - za noge PST je meni čisto preveč "trda" podlaga za hodit tolko km-jev. Pa je blo dosti ljudi - je bla gužva za hodit? js se pa lohk pohvalim, da sem se totalno napokala, da komaj ždim. zdrav duh v zdravem telesu. aja! ALELUJA!nekam mi je vroče postalo, vse bolj in bolj, prec akcija, pol se pa dotaknem radiatorja in je mal mlačen!! Po 10 dneh ko je bil čist leden (niti picek mlačen)!No - evo sej to je lahko tudi ena disciplina - "pokanje" Res? Kurjo vam? Pri meni so pa čisto mrzli radiatorji je pa res ful toplo danes notri, že brez kurjenja. Lili lepo tole prebrat! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 ma ne no, suha južna leti okol! kako naj zdej to ven spravim? tak je kot kačji passtir al pa kej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2011 ja teb se zdi smešn men pa ne preveč.pa tko čudn leti, kar postran pa tko... pa čist bliz face.če bom pa okno odpirala da ga ven vržem (pa itak mi ni jasno kak0o, k tko čudn leti pa ves tak prešpičen je), bo pa še kakšen not prišel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. maj 2011 Prijavi Deli 8. maj 2011 Ooo jebela cesta, kok mene bolijo noghe! Toliko o moji kondiciji, ki je na NULI! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ampak greva z mojim zdaj že tretje leto, ne za pokoro ampak za luštn, imava glih danes obletnico http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif pa še ljubljana je ipak moje mesto, čeprav več ne živim tam, pa mi je zato nekak simbolično fajn it. Ja, folka je bilo ful veliko, najbolj fajn pa je bilo it čez Golovec - glih zaradi "podlage" -res, meni tudi ne paše najbolj makedam, ampak se to nekak spregleda. Bom dala kako slikco za dokaz. Sva se slikala na vsaki točki, tako da se vidi razlika med prej in potem (na začetk sam entuziazem, na koncu pa zadnji izdihljaji). Sam ni tok težko - jaz sem res brez kondicije, pa je šlo, uni ko pa vsaj malo migajo, pa so itak leteli ko rakete. MIGRENA jaz jo imam enkrat na dve leti, skupaj z avro, ampak jaz mam tako nespecifično migreno in zelo močno auro: zčne se tako, da se mi pred učem začne pojavljati žareča nitka, ki se bliska, potem se zgodi, da lahko preberem samo pol besede - pol vidnega polja kar izgine - to je tok strašljivo za doživet - sam zdaj ko vem, kaj to je, je drugač. Potem se mi fecljajo besede (prijateljica takrat niti tipkat ne zna več), potem pa se začne mravljinčenje v prstu na roki, ki gre po roki do vratu in do jezika. Tam se mravljinčenje konča. Potem avra izgine in začne boleti glava. Samo to je zdaj to - mene glava čez kakšno uro neha bolet in sem kot nova. Ampak sem se zdaj zverzirala in si pomagam: ko se pojavi "nitka", spijem na horuk pol litra vode, hitro vzamem tableto (meni prime že lekadol) in se totalno umirim in sprostim - se ne dam premagat. In glej si ga no čudo - ponavadi izgine brez vbečjih pretresov. LETEČI PAJEK - Marsa a to je un XXL komar, ko tko leta kot da nima pojma o letenu, noge mu kar v eno smer grejo pa res maš filing, da pikira nate? Joj pol je res zoprn, čeprav je čist neškodljiv. Jaz sem enkrat kot mala pred njim bežala po kuhinji, še na mizo sem skočila in zraven cvilika in se drla. Pol ga je pa babi z metlo pokončala, reveža http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif .Upam da se se ga rešila (ali on tebe http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ). Še nekaj bi vam rada dala za prebrat (sem glih v tem):KURKUMA (HALDI, TURMERIC): je močan antioksidant, ščiti jetra in izboljša njihovo delovanje (jih razstruplja), znižuje raven škodljivega holesterola, preprečuje krvne strdke, upočasni rast rakavih celic, metastaz pri raku dojke, v kombinaciji z zelenjavo zavira rast tumorja pri raku prostate, pomaga pri preprečevanju otroške levkemije, ublaži revmatična obolenja in krepi kosti (osteoporoza), pomaga pri zaviranju napredovanja multiple skleroze, pospešuje presnovo maščob, lajša nekatere želodčne težave, revmatoidni artritis, deluje protivnetno in celi rane. Je izjemno varno zdravilo brez stranskih učinkov. Uporaba:V zdravstvene namene jo uživamo zjutraj. Polovico ali celo čajno žličko zmešamo v kozarcu vode ali mleka in popijemo, lahko pa to količino kurkume razdelimo na tri dele in jo zaužijemo zjutraj, opoldan in zvečer. Dodajamo jo praktično vsem jedem (rižote, zelenjavne jedi, omake, juhe, enolnčnice). Običajno jo dodajamo ob koncu kuhanja, lahko pa tudi na začetku na hitro prepraženo z ostalimi začimbami. Preživite kar se da lep dan!!!!!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2011 Kok si dobr opisala - tako migreno kot suho južno. Ja, to je to.Nekam se je potuhnil. Skoz se je rolal okol, pol k sem pa zbrala pogum da se lotim pregona in ga reveža vržem ven, je pa nekam mrknil.Sej vem da je neškodljiv, ampak mi vse dol pade ko mi kej tacga začne okol glave letat. Prav mal panika me zagrab. Zato sem pa prec letela semle napisat...Razumsko je pa seveda nadbedast se bati česa takega. (aja Cipci, ne ubijam teh zadevčk... mislm kera logika je to? Da ga morš ubit, ker se ga bojiš in te moti... - jaz ven odženem takšno, vsa naježena, ker to pomeni morebitno dodatno zaletavanje vame in ta stik ) ... Nekaj prijetnega in/ali pomembnega sem sanjala, ko so začel sosedje harat (tkole pa že dolg niso, čeprav so vedno totalno glasni) in pol sem bla v momentu budna in mi je vse šlo iz glave... Mogoče mi vmes kej v glavo uleti. Kok mi je pomagal, k so zakurili mal nazaj.Je blo tko kot ko sem prišla z morja, ko so ventile pucal pa je blo mraz. K morš vso energijo porabit za vzdrževanje toplote.Tko da sam mičken so mlačni radiatorji, pa sem čist super. Nč več prehlajena in to. Čeprav je pa glih zdaj spet mal topleje tud zunaj. Prav lepo je. Kaj bi svet brez ptičkov! (suhe južine bi jaz komot pogrešila, sam očitno tud morjo bit ) Lepo nedeljo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2011 Prijavi Deli 8. maj 2011 Jst sm tudi danes malo bolje, že včeraj sm lahko pojedla malo juhce, mesa iz juhe, 1 kuhan korenček in 3 prepečence. Pa ene 3 litre čaja. Danes zjutro spet tekoča driska, samo ni več slabosti in bruhanja, tudi vročine ni več. Za zajtrk sm si napravila šejk 2 banani + pol jogurta. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. maj 2011 Prijavi Deli 8. maj 2011 Jst sm tudi danes malo bolje, že včeraj sm lahko pojedla malo juhce, mesa iz juhe, 1 kuhan korenček in 3 prepečence. Pa ene 3 litre čaja. Danes zjutro spet tekoča driska, samo ni več slabosti in bruhanja, tudi vročine ni več. Za zajtrk sm si napravila šejk 2 banani + pol jogurta. Čokolada ti bo pomagala, dobila boš malo potrebne energije, pa še prebava ti bo boljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2011 Ale', fajn da si bolje! Zdajle sem se spomnila, ko sem vidla Goldov post, da je menda tudi Coca Cola učinkovita pri driski. Sem s številnih koncev slišala to.Ni glih za prakticirat, je pa čist fajn vedet (recimo se znajdeš v kakih deželah kjer je oporečna voda ipd. pa stakneš kakšne parazite lohk pa dobiš driske, pa pol pač piješ cocacolo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2011 Prijavi Deli 8. maj 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Ne diši mi kaj sladkega, bom kar še malo na dietni hrani. K karkoli dam v sebe mi začne kmalu "šraufat", pa trebuh mi napihne, tko da naj se telo kar lepo prečisti. Sm misnla da bom lahko šla danes kaj na sončka, pa bom raje kar doma. Bojo še, sončni dnevi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rainbow.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.