Vilinčica 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Marsa za vse kar ti je ratalo včeraj narest (maš brezplačni fitnes ) in za "ptičje porcije" (čeprav 100 kg tiste juhe verjetno ni lih blo ). Mmm kislo oekoča juha nekaj časa sem mela prav manijo na to juho, sem prav zaradi nje ful rada v kitajske hodila - pa tko po dve zmazala Lunco sem pa tudi jaz vidla ful je bilo svetlo ponoči. Začuda sem celo spala danes - klub polni Luni, sem rabla pa ene 3 ure in dve močni kavi da sem k sebi prišla Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2011 a ti tud? jaz tud vedno kislo pekočo, to je blo obvezno.Vedno je blo tko, da je Mitja naročil eno (zelenjavno al kakšno) s cmočki, jaz pa kislo pekočo, pa so vedno predenj postavili mojo, men pa cmočke. Sicer na une ta črne gobe ne šizim, sam ostalo mi je pa nad! Ja a ne, ful lepa luna, pa take lepe modre barve nebo pa uni oblaki... Jaz sem tud dobr spala pa ful sanjala, sam se nič ne spomnim, morda mi še kej kasnej v glavo uleti. Dons mam tud plane akcijske, sam zaenkrat še tle sedim (sem morala tud še nekaj urejat tle). 100 litrov juhe! enkrat sem se hecala, da bi bla recimo kakšna akcija, da če poješ 5 pic, šesto dobiš zastonj. () (maš brezplačni fitnes na steperju in to z utežmi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2011 oh vsaj nekaj se mi je odvalilo, nekaj majhnega sicer samo, ampak aleluja! Dons sicer nisem tolk učinkovita kot včer, sem tle nekaj prekladala pa ene stvari odnesla eni punci pa še stojalo do sosedov, pa me vse boli, k je ogromno in ful težko pa 100 vrat, sem morala ful pazit, da ne razbijem kakega stekla.. Pol mi je pa tko čudno postalo pa tko samotno, k pač mal *kopnijo* zadeve tle (hvalabogu, pač da dogaja) in je tak *prehoden* filing, tko hecno se počutim...No in sem pomislila, a čem Tima poklicat (k dons ni najin dan), pa sem si rekla ah kaj čem ga gnjavt, k ma 100 svojih stvari, pa še k sem mal zmatrana pa taka, pa pokliče čez manj kot 5 minut in bo zdej uletel, ker ima potem nekaj (skratka ima res gužvo, ampak en cajtek vmes).Tko da fajn.Samo mal pa tud škoda, ker sem ga mislila *izkoristit*, da kej skuham (k sam zase se mi ne da celih štraufenpahtov ), zdej bova imela pa premal časa. ... Frend pravi da moram v ČG (in me že pravzaprav leta *vabi*), je pa hecen, ker je včas rekel, da ko bi prestopila mejo ČG, "bi me ubili" (karkol že pač to pomen oz. zarad bogvečesa že).No zdej mi pa skoz teži da bi morala v ČG, sicer pa tud v BG da bi morala it. Sem rekla, a veš da bi pa morda clo šla, če ne bi blo mat pa Tima... pa parih frend(ov). ... skratka zdej čakam da tim pride, vmes morda še kako prčkarijo sprčkam. Je ščipal ščip, a ne (oz. še ščipa)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 kdo koga ščipa ... prav super je ... če verjamete al pa ne proti domu se pelje, baje češnjevo rdeč, avto 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Ščipa nekatere, ja, strelčki okol mene so čist bogi in down in glavobolni in vse kar paše zraven Jaz pa v bistvu prav fajn, sem si vzela dopust danes in se po skoraj 2 mesecih spravila na faks, mal študijske literature nabrat pa v bistvu mal povohat tale študijski zrak, da nazaj not padem .. res bi bilo fajn vsaj eno diplomo spacat do septembra pa sem zaenkrat bolj bluzila, kot pa delala na tem ... pa s kolesom sem šla, je bil čist zaprašen, bogi pa itak, par kofetkov, kosilo, sladoled, mal druženja .. pa še odkolesart do druge knjižnice, ker sem imela 4. del Otrok Zemlje rezerviran .. mačka stražila, da je lahko v miru pojedel, ker smo ugotovili, da mu vrane kradejo hrano bogi, že tko se mu preveč dogaja, pol mu pa še v krožnik vpadajo, barabe črne mu bom verjetno kar tlele na balkonu začela dajat hrano in pač upat, da se ne bo navadil oz. da se bo preselil nazaj z nama na domač balkon, ko bova midva šla .. I. sicer pravi, da ni panike, da bo pač sosed dobil mačka v zahvalo za stanovanje Zdaj sem pa mal crknjena, sem se čufnila na kavč pa krožnik češenj zraven pa knjigice .. da mal pregledam kaj sem nabrala za diplomo .. pol pa mogoče joga že 2 urci ... že nisem bila en mesec, me zanima, če sploh še lahko kaj počnem Jeti, a bo nov avtoček? barva se sliši fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 men pa paše ščišp ... še posebno v repku ... me pa zato mlaj bolj povozi ne bo glih nov ... samo, da bo pelu tle okol po bregih, do toplic ali strica 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Men tud bolj paše polna luna, kot prazna .. Tole mi ponavad da dodatno energijo pa mal evforije in tko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2011 Barva Jetii! ja a ni hec?Polna bi morala bit bl na polno (oz. je pri večini). Jaz pa rojena na total mlaj - cca 3 ure po mlaju (1.5 stopinje) - skratka res na čist 'prazno luno'. Pa čist na ful gas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 na polno ... jaaaa ***mal novice prebiram zdajle ... v našem parlamentu je tud ščip od vsega skupaj mi je najbolj všeč tole razmišljanje Čas bi bil, da bi se naučili živeti skupaj, in da ima nekdo nekoga rad, ni treba, da smo znotraj tradicionalne družine. Lahko smo srečni v različnih skupnostih. Majda Potrata, SD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Včeraj sem bila čist trda. Prepustila sem se strahu in podoživljala občutke iz preloma tisočletja, ko sem zvedla za moje telesno stanje in dokler me niso odprli, nisem vedla, ali še bom ali me več ne bo.Ne zmore razmeti nekdo, ki ni bil na tem, kaj se dogaja v glavi, ko je pred tabo realna možnost, da - umreš. Na srečo je bil samo en tan tega groznega stanja nevednosti, ko sem se tresla cel dan, ko sem otopela, ko se mi je tako kristalno izrisalo moje življenje - predvsem pa VREDNOST, bistvo vsega - kaj vse je odpadlo!!! Kok enega BALASTA, kok reči, tvari, dejanj, ljudi - ki so bili kao moj problem, se je razblinilo v NIČ!!!Na mojo srečo se je izkazalo, da je stvar bila mejna torej ne maligna. Delček mojega telesa je šel, hvaležna sem za to izkušnjo, predvsem zato, ker mi je odprlo oči....saj pol se spet nekako spozabiš...danes sem imela kontrolo in sem ZDRAVA!!!Moje telo je zdravo! Moji organi, jaz, fizična jaz, moj "aparat", moja rokavica je LEPA! Ko sem se peljala domov, sem uživala.Vvožnji,v pogledu na ljudi, ki so prečkali cesto na prehodu za pešče, v sončnem zahodu, v dobr muski v avtu. Lepo mi je bilo vse, kar je bilo okoli mene. Doma sem objela moje tri najdražje, pogledala v nebo in se zahvalila za ŽIVLJENJE.hvala. 9 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Cipci xsrcxin danes si tukaj ... tudi jutri boš ... zmagovalka ...nisi edina ... žal .... marsikdo je poraženec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Cipcipilonika (3x prebrala, pa še cvikala, da ne zgrešim...sem paše smeško, pa jih ne morem odpirat :/ ) Bravo, pa to ni prava beseda, ker gre zahvala bogu...ali življenju samemu ali stvarstvu... Ali bolje rečeno, da sem vesela, da se ti je tako dobro izšlo. In res, kako ob resničnem problemu odpade ves balast. Jaz pa sem danes dan preživela razigrano in dobre volje, vse je bilo smešno. Zgleda na krilih polne lune . Slišala nek vic in se brez veze smejala, sodelavka pa naredila kisel obraz, da ni smešno. Joj, saj mi ni pomoči, hehe. Ko bi le bilo več takih dni, ko bi lahko preskočil razno razne težave in se nasmehnil, vedoč, da se itak vse uredi. Ampak kaj ko takrat naša glavca (ali pa srce) kar ne more prešaltat... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 Cipci, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 'br'dan! ... sitna sem. živčna, skor nč spala ponoč, bla že nekaj zmenjena prejle, pa sem bla vsa ošamučena, se 1/2 stvari nisem spomnila ki bi jih morala dorečt...Slabe, k brez avta, k tolk lohk sprot spedenaš, ck ck, pa maš en giro pa 10 stvari pod streho, tko pa milijardo štukarij. Ko začnem kombinirat vse mi kar slabo rata pa dol mi pade vse. Beda. Zvezana. Zunaj pa tko lepo! No sej mogoče sem pa sam tko mal sitna pač, pa bom že zlo hitr okej. Imejte se fajn! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 oh vsaj nekaj se mi je odvalilo, nekaj majhnega sicer samo, ampak aleluja! .Dons sicer nisem tolk učinkovita kot včer, sem tle nekaj prekladala pa ene stvari odnesla eni punci pa še stojalo do sosedov, pa me vse boli, k je ogromno in ful težko pa 100 vrat, sem morala ful pazit, da ne razbijem kakega stekla...Pol mi je pa tko čudno postalo pa tko samotno, k pač mal *kopnijo* zadeve tle (hvalabogu, pač da dogaja) in je tak *prehoden* filing, tko hecno se počutim....Je ščipal ščip, a ne (oz. še ščipa)? za vse narejeno! A ni čudno ko sprazniš stanovanje in potem odmeva Pa tale vrata najbolj tečno je da se enih sploh ne da zataknit pa se moraš vsakič matrat s polnimi rokami jih odklepat pa še kej leti z rok potem, pa pobereš, pa pade kaj drugega male radosti selitev... Včeraj je fajn ščipalo ja - sem bla prav za na Luno Danes zjutraj pa tudi še pod vplivom očitno - je bilo tako da cesti da joooj proti domu se pelje, baje češnjevo rdeč, avto Vau tale bo s stilu z ikonco Jaz pa v bistvu prav fajn, sem si vzela dopust danes in se po skoraj 2 mesecih spravila na faks, mal študijske literature nabrat pa v bistvu mal povohat tale študijski zrak, da nazaj not padem .. res bi bilo fajn vsaj eno diplomo spacat do septembra pa sem zaenkrat bolj bluzila, kot pa delala na tem ... Dobra si če ti ob vsej tej akciji rata še delat za diplomo. da ti uspe scoprat do jeseni. Aja - pa vidla sem tisto fotko vse oklesteno do golih sten. Ste že končali s ta hujšim? Ko sem se peljala domov, sem uživala.Vvožnji,v pogledu na ljudi, ki so prečkali cesto na prehodu za pešče, v sončnem zahodu, v dobr muski v avtu. Lepo mi je bilo vse, kar je bilo okoli mene. Doma sem objela moje tri najdražje, pogledala v nebo in se zahvalila za ŽIVLJENJE.hvala. da tako tudi ostane. ... sitna sem. živčna, skor nč spala ponoč, bla že nekaj zmenjena prejle, pa sem bla vsa ošamučena, se 1/2 stvari nisem spomnila ki bi jih morala dorečt...Slabe, k brez avta, k tolk lohk sprot spedenaš, ck ck, pa maš en giro pa 10 stvari pod streho, tko pa milijardo štukarij. Ko začnem kombinirat vse mi kar slabo rata pa dol mi pade vse. Beda. Zvezana. Uuu jaz tudi čeprav zdaj je že malo bolje, prej sem malo pihala in kazala kremplje Marsa ne daj se .. Danes spet ta dolga vožnja - mislim samo še na popoldne. Mejte lep(ši) dan 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Helou Bom najprej potalala pozdrave, pobože&popihe pa brce v rit Po pa začela svoje dalje nakladat Tistale zaposlitev za katero ste mi držali pesti - ratala. Polovična. Do konca leta, morda bomo še kaj podaljšali, a vprašanje v kakšnem obsegu. Finančo je sicer poden (bedno, kako si z napotnico več reden, bolj ponucljiv ... ) ampak si dopovedujem, da je tole (zakaj že?!) dobro zame. Upam, da se nisem nič zaj*. Zraven pa še neke pogodbice drugje, tok da ne bom ravno od lahkote umrla. Zdravje - da potrkam! - je bolje (pred razrešitvijo te merde totalno fuč :xx!: ).Pa ... trenutno se mi malo j* in si bom privoščila 2h plezanja Po tako dolgem času, da imam kar tremo! Lepe dneve si naredite! 2 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 Thanx Vilinčica! Uživaj dons na vožnji! Aeval, prima! A plezaš?(sej morda se pa res megleno spominjam)Superička, uživaj (pa pazi )! Sem bla zunaj, pa je blo sonce, sam zdej se nekaj oblači. Pa ful piha. No sej, kar naj. Sosed se tud seli in moram do njega po kleme. Sem že pozabla da ma moje kleme (in bom mela še eno stvar več tu - no sej to ni veliko).Zadnjič mi je frenda nekaj prinesla pa sem se hecala, da zdaj gor nosi, kmal bo pa kej od tega dol nosila. Postrigla sem si frfru pa še mal zadaj, nisem več mogla zdržat.Sem si pa postran postrigla in pol popravljala - na umazane lase, ko sem si jih pa umila in posušila, so se mi pa zavihale oz. je frfru 'gor skočil' in mam tako -jaz rečem temu- židovsko frizuro. No sej mi drgač paše kratek frfru, sam tale je kar precej kratek. Ampak sej mi tolk hitr rastejo, da bom že kmal klela pa za škarjami pogledovala.No in sem zdaj taka hecna, valiantska. Zdej pa tlele mal, pol pa spet mal v akcijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Aeval, prima! A plezaš?(sej morda se pa res megleno spominjam)Superička, uživaj (pa pazi )!Thank u! pa yes, yes, plezam. Sicer letos zaradi vseh obveznosti zelo malo, hribi me sploh še niso videli (zadnjič že pod steno, tik pred vstopom, pa morala zaključit s plezarijo za tisti dan ), ampak saj bo. Hribi me bodo že počakali, stence tudi ... Letim zej plezat papa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 Pol pa lohk še kej v 'plezalno temo' naškljocaš kdaj (sej mensezdi se od tam spomnim da plezaš). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 No zdej mam kleme. Kok ima revež sosed čist na divje, mu čisto nič ne privoščim, v bistvu ga grdo mečejo ven - dihanje za ovratnik pa to... kakšni znajo bit ljudje... Lajf.I feel Slovenia. 5x sem šla dons po štengah gor pa dol (pa pač še peš po opravkih), pa sem čist sesuta, kako bo šele, k bom šla milijardkrat (pa vsakič s po eno svojo težo dodatno).Morala bi pojest kej mesa al pa česa tacga zdej, sam mi sploh ne diši, sploh mi nič ne paše, se mi zdi kot da me sam zdownira in zabuta hrana, sam od prane pa ne morš nosit škatel pa vsega tega počet. Aja frenda je rekla (k je mim uletela in mi prinesla ikea vrečo), a si se postrigla? Sama? Sem rekla, a se ne vidi? Pa je rekla da je ful dobro, da če ne bi vedla da najbrž nisem bla pr frizotu , bi mislila da sem bla. Da ni previsok frfru (ker itak vedno pravi da "moram imet obrvi zunaj"). Čakam en klic, sem mal na trnih, vmes pa po polžje brskam kaj je še za stran (na nek način je pa olajšujoče, če maš tko s temi selitvami, k se pol ful enga balasta zlosaš). Ne morem verjet, kakšni potrošniki smo, še jaz!! Pa odkod je tolk tega? Se mi zdi da že vsaj 1 teden sam nosim, nosim, pa še vedno je vse. () V bistvu je čist nadrealistično, kot da se ne bi men dogajal.Včas se mi zdi že kar smešno vse skup. Mater je našponan tale lajf postal, a ne... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 Pih.V končni fazi pa neverjetno učinkovit dan bil! (kar tko mic po mic nekaj žblj, pol pa ful enga tega se naredil pa uredil ) (ampak sem pa čist nad ded ) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Tistale zaposlitev za katero ste mi držali pesti - ratala. Polovična. Do konca leta, morda bomo še kaj podaljšali, a vprašanje v kakšnem obsegu. Super za tole no da rata potem kaj več iz tega. Postrigla sem si frfru pa še mal zadaj, nisem več mogla zdržat.Hehe - samo da je končni rezultat všečen Ni fajn met kakih dobrih škarij doma ker potem je večna skušnjava pa samo to, pa malo popravt, pa malo tam... potem se pa frizer smeji in ugotavlja da je zadaj nekje med levo in desno stranjo 5 cm razlike ja zadaj pa res malo bolj težko vidim... Pih.V končni fazi pa neverjetno učinkovit dan bil! zdaj pa noge v luft. ... Uf sem uživala sicer ne bi o tem da sem rit komaj kaj čutla na koncu, da je pihal veter tako da me je na AC prestavljalo levo in desno (no sej verjetno pretiravam - meni se je zdelo tako, inštruktor je rekel "To ni še nič "). Itak je spet prehitro minilo. Ne vem, a dejansko izgledam tko nesrečno na delovnem mestu, ma zdaj sta me v roku 14 dni že dva sodelavca vprašala da če iščem kaj na svojem področju in da ne smem obupat. Pa mi je zoprno ker seveda ne smem omenjat da bi z veseljem šla delat nekaj "mojega" ker sem v teh časih lahko samo vesela da sploh imam službo - tudi če le za določen čas. Je hecno - sošolka s faksa, ki ji to, kar mene zanima, sploh ni ležalo, se je (po spletu naključij) zaposlila ravno na tem področju in zdaj dela še celo magisterij pa ji je ratalo všeč. Kako se stvari obrnejo... Lep večer vsem 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Tako lepo mi je brat kaj se vam dogaja. Rajš preberem mejl, poln optimizma, tak pozitiven, in se še sama bolj tko potem počutim.Kul!Marsa, moj brat je s svojo nekaj časa živel v enem fletu pri stari cerkvi v Šiški.Prijetno stanovanjce v mansardi.Če želiš, lahko povprašam za podrobnosti.Jaz sem pa v Ankaranu na enem 4dnevnem usposabljanju. Je od devetih do petih, lštno, a izčrpljujoče.In potem si jaz zadam, da grem peš doKp, do prijaljtev.Jo pokličem, prijatelco, pa bruhne v smeh, če sem nora, da bom peš hodila.In jaz, da neee, da sem polna adrenalina in mi bo sprehod dobro del! da se mal opreluftam.In ona, da me pride njen iskat.In jaz, da ne neeee, bom prišla, če pa bo kriza, bom poklicala.In sem se podala na to pot.Polna tistega adrenalina in optimizma.Pa kaj je to zame, pis of kejk. In je bil pločnik, dišalo po borovcih... aaahhhhh morje lepo..... in nič zato, če so avti, važno, da sem na morju! In hodim... hodim... morje se je zgubilo za borovci... avti pač, ma ok... ampak nekam je zginil tudi pločnik??!! Jaz v crocsih lazim po pokošeni travi, avti so bli že zoprni, v daljavi luka in še daljši daljavi Semedela.. v noe so me suhe trave špikale, kamenčki so e mi kotalili po podplatu..joj avti čist ob meni, ma šiiiiit!Kličem, dajte pridte pome, to več ni kul!!in sem šla na prijeten obiskec, joj ti primorci takoj na mizo za jet, pa čvek do poznih ur.Ampak lepo.ampak mal pa pogrešam svoje. .. 4 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2011 Ni fajn met kakih dobrih škarij doma Tud slabih ne. (k pol ti uničjo lase k ti jih sam razgrickajo) zdaj pa noge v luft. ejjj, natančno to bom nardila. Ne glih v luft, ampak na ravno, moram položit tole svoje ubogo trupelce. Sem bla zdaj še sedmič dol-gor... Uf sem uživala sicer ne bi o tem da sem rit komaj kaj čutla na koncu, da je pihal veter tako da me je na AC prestavljalo levo in desno (no sej verjetno pretiravam - meni se je zdelo tako, inštruktor je rekel "To ni še nič "). Itak je spet prehitro minilo.Ma fantastičn, ni kej rečt! Si čist predstavljam, primsk, free spirit pa to. Ne vem, a dejansko izgledam tko nesrečno na delovnem mestu, ma zdaj sta me v roku 14 dni že dva sodelavca vprašala da če iščem kaj na svojem področju in da ne smem obupat. Pa mi je zoprno ker seveda ne smem omenjat da bi z veseljem šla delat nekaj "mojega" ker sem v teh časih lahko samo vesela da sploh imam službo - tudi če le za določen čas. Je hecno - sošolka s faksa, ki ji to, kar mene zanima, sploh ni ležalo, se je (po spletu naključij) zaposlila ravno na tem področju in zdaj dela še celo magisterij pa ji je ratalo všeč. Kako se stvari obrnejo...ja itak, sej to se vidi, jaz bi lohk tud čist krotko pa posvečeno pa meditativno (pa kalejdopejsko ) tam na kakem tekočem traku kej zlagala, sam ti na čelu piše da to nisi ti. ... Umrta. Čekiram če je kak film al kej, vključim stroj in padem dol. Jutr vse živo zmenjena in sploh blazotni plani. Lahko in lepo noč! Če želiš, lahko povprašam za podrobnosti.lepo prosim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Jaz tud crk ... dolg dan bil .. ena služba, druga služba, letanje po trgovinah in dogovarjanje, za konec pa še priprave za zidarja jutri in pometanje prahu .. glihkar prišla gor in se stuširala ... in ja, noge u luft Sva se pa končno odločila za barvo talnih oblog Se oba zaljubila v bambus na prvi pogled pa so ga dali januarja ven iz prodaje in glih 1 teden preden sva midva prišla, prodali še zadnje kvadratne metre Potem je bilo pa tole od začetka do danes, debate in premišljevanje in kaj bi in kaj ne bi .. danes sva pa kar na hitro, ok, ta je presvetel, ta je pretemen, tale srednji .. ma bo že, ni čist 100% tist, kar bi imela, ampak bo po moje čist fajn izpadlo na koncu Vilinčica, veš kdaj bo zabavno .. ko se boš prvič v burji peljala nazaj proti domu, pa te bo metalo levo in desno po celem pasu in še mal sosednjega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.