Ale' 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Kaj so bli zaeni čudni planeti 17-ega? Kr neka občutljivost pa solze, pa vsaka malenkost me je prizadela pa vrgla s tira. Kr neki. Včeraj pa spet vse ok, spet pozitiva, smeh in dobra volja. Sej res da mam zdej obdobje ko moram ostat močna in s pozitivnimi mislimi, k se je usulo en kup dreka na mene, pa mam za reševat na več področjih (zdravstvo + sociala)... samo... taka nihanja razpoloženja? Ma še dobro da je vsaj na love področju ful lepo, da lahko črpam moč od tam. Pa da je sonček odzuni. Bo spet raziskovalni vikend (slapovi ). Marsa - si že kej pogledala kje so une kaverne? K me mika it malo raziskovat, če ne bo prehuda tura. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 In je bil pločnik, dišalo po borovcih... aaahhhhh morje lepo..... in nič zato, če so avti, važno, da sem na morju! In hodim... hodim... morje se je zgubilo za borovci... avti pač, ma ok... ampak nekam je zginil tudi pločnik??!! Jaz v crocsih lazim po pokošeni travi, avti so bli že zoprni, v daljavi luka in še daljši daljavi Semedela.. v noe so me suhe trave špikale, kamenčki so e mi kotalili po podplatu..joj avti čist ob meni, ma šiiiiit!Kličem, dajte pridte pome, to več ni kul!!in sem šla na prijeten obiskec, joj ti primorci takoj na mizo za jet, pa čvek do poznih ur.Ampak lepo.ampak mal pa pogrešam svoje. .. no - vsaj del poti je bil prijeten ja itak, sej to se vidi, jaz bi lohk tud čist krotko pa posvečeno pa meditativno (pa kalejdopejsko ) tam na kakem tekočem traku kej zlagala, sam ti na čelu piše da to nisi ti. kalejdopejsko Jah verjetno res ne pokam od navdušenja Enkrat bom že prišla bližje mojim sanjam tudi na poklicnem področju Tudi tekoči trak sem sprobala - zdržala samo 3 dni se mi je skoraj utrgalo :xx!: Medaljo bi dala tistim, ki nekaj takega delajo par let, ali celo življenje! ma bo že, ni čist 100% tist, kar bi imela, ampak bo po moje čist fajn izpadlo na koncu ..Vilinčica, veš kdaj bo zabavno .. ko se boš prvič v burji peljala nazaj proti domu, pa te bo metalo levo in desno po celem pasu in še mal sosednjega ..Huh ja tudi to me še čaka. No sej s časom se itak vsega navadiš (upam no ) Sej res da mam zdej obdobje ko moram ostat močna in s pozitivnimi mislimi, k se je usulo en kup dreka na mene, pa mam za reševat na več področjih (zdravstvo + sociala)... samo... taka nihanja razpoloženja? ..Ma še dobro da je vsaj na love področju ful lepo, da lahko črpam moč od tam. Pa da je sonček odzuni. Bo spet raziskovalni vikend (slapovi ). ..To je tisto, kar šteje - ta lepi trenutki, ki jih lahko potem tudi v tistih manj lepih in težkih obujaš v mislih in se vsaj malo umiriš ... Lep četrtek vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 Vilinčica, veš kdaj bo zabavno .. ko se boš prvič v burji peljala nazaj proti domu, pa te bo metalo levo in desno po celem pasu in še mal sosednjega hehe, a vesta, kako spoznaš zadovoljnega motorista?K ma mušice na zobeh. Kaj so bli zaeni čudni planeti 17-ega? Kr neka občutljivost pa solze, pa vsaka malenkost me je prizadela pa vrgla s tira. Kr neki. Nisem nč čekirala, je bil pa enkrat saturn (sam mislim da nekaj dni prej, 14. ali 15.) Sej res da mam zdej obdobje ko moram ostat močna in s pozitivnimi mislimi, k se je usulo en kup dreka na mene, pa mam za reševat na več področjih (zdravstvo + sociala)... samo... taka nihanja razpoloženja? pr men tud, to je od stresa najbrž, jaz sem tud včas precej *neuravnovešena* zadnje cajte, k sicer sem kar pr seb, tko da sem sklenila da je stres. Marsa - si že kej pogledala kje so une kaverne? K me mika it malo raziskovat, če ne bo prehuda tura. da bi se kar v kakšno kaverno zavlekla pa bi bil mir. Noben me ne bi gnjavil, razen kakih duhov. (nč nisem gledala, sem dala ad acta, to je bil moment da sem tedaj tisto tja pisala, k sem nekaj združevala teme pa tak, pol je pa ravno blo vprašanje pa sem se spomnila tega svojega doživetja, pa mi je počas v misli prihajalo več in več - pol se mi pa niti ne da tolk z raznimi skeptiki pa tem ukvarjat, k mi dol visi, kaj si mislijo, je pa vedno tečno, če te ima nekdo za norca in če misli da ne ločiš polha od oficirja ) kalejdopejsko Ja to zato, k sem napisala meditativno pa da je še bl nobl. Jah verjetno res ne pokam od navdušenja Enkrat bom že prišla bližje mojim sanjam tudi na poklicnem področju mah, jaz pa ne vem, jaz sem pa že bla večkrat čist zraven svojih sanj, le materialno mi nikol to ni znesl.Pa na kozlanje mi gre posiljevanje, v bistvu bi morala bit pa tud sama taka, ker je pač tko zdej. Če si ves skromen in tak, nič ne dosežeš.Bi morala ružit k šus, povsod hodit posiljevat s sabo in bi bla ful uspešna. ()Jebiga. Nimaš kej. Sama sem se tko odločla. Hm tekoči trak... jaz tud nisem fouš tem... sej sliš se ne tolk grozn, kao pač tam nekaj prekladaš, sam po mojem se ti blest začne... .... S frendo zmenjena dons da odtrockava par stvari do mat, ful me krivi k moram še pofarbat tle, ne vem kam bom stlačla to vse, pa še pač vse je cash. No zdej je pa klical frend in da en frend je poklicni malar in da lohk njega pokličem (k bo cenejš pa še najbrž si bo lohk čas vzel, k je težko majstra tkole na vrat na nos ubost)... Sicer pač imam ene par *ponudb*, vendar je recimo tko, da gre za samske moške, ki tudi živijo tam. Eden živi clo pri tastarih... Kao bi lohk prišla k majo velko bajto.No ampak pač.... mal delikatne ponudbe so to in ne morem sprejet...No en me še pokliče, bomo vidl kaj bo s tem. V bistvu je totalno ogabno, da pravzaprav nimaš kje bit. Človk bi se včas kar samoukinil. Še dobr da mam še kej energije sploh v lajfu v bistvu. Lep dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 mah, jaz pa ne vem, jaz sem pa že bla večkrat čist zraven svojih sanj, le materialno mi nikol to ni znesl.Pa na kozlanje mi gre posiljevanje, v bistvu bi morala bit pa tud sama taka, ker je pač tko zdej. Če si ves skromen in tak, nič ne dosežeš.Bi morala ružit k šus, povsod hodit posiljevat s sabo in bi bla ful uspešna. ()Jebiga. Nimaš kej. Sama sem se tko odločla. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif strinjam ...jaz sem zaradi točno tegale nehala z mojim sanjskim jobom, sinhroniziranjem ... če te ni skoz zraven pa skoz na kavicah pa skoz se rinit in kazat in bit okol in spraševat a bo kej, a bo kej ... te pač pozabjo .. pa če ti prej še tolk govorijo kolk vau, da hudo, kok obvladaš in maš filing in vse sem pol še ene dvakrat začela, sam .. mah, ne morem tega, klicat 2x na teden a je kej, ker .. se mi zdi teženje in vsiljevanje, če bodo kej rabili, se bodo spomnili name .. sam pol itak pridejo prej na vrtso vsi uni, ki pred vrati stojijo Kar se pa flata tiče, sem pa zihr, da boš kej dobrega ubodla, magar zadnji trenutek sam je pa stresno, ja, verjamem ... midva mava v najslabšem primeru vsaj kavč v kleti al pa spalke in na beton, če naju sosed ven vrže .. je bla pa vmes opcija, da bova vsak pri svojih starših 2 meseca, dokler se ni sosed z idejo pojavil .. tist bi me pa ubilo, čist http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Nisem nč čekirala, je bil pa enkrat saturn (sam mislim da nekaj dni prej, 14. ali 15.) pr men tud, to je od stresa najbrž, jaz sem tud včas precej *neuravnovešena* zadnje cajte, k sicer sem kar pr seb, tko da sem sklenila da je stres. da bi se kar v kakšno kaverno zavlekla pa bi bil mir. Noben me ne bi gnjavil, razen kakih duhov. (nč nisem gledala, sem dala ad acta, to je bil moment da sem tedaj tisto tja pisala, k sem nekaj združevala teme pa tak, pol je pa ravno blo vprašanje pa sem se spomnila tega svojega doživetja, pa mi je počas v misli prihajalo več in več - pol se mi pa niti ne da tolk z raznimi skeptiki pa tem ukvarjat, k mi dol visi, kaj si mislijo, je pa vedno tečno, če te ima nekdo za norca in če misli da ne ločiš polha od oficirja ) ***V bistvu je totalno ogabno, da pravzaprav nimaš kje bit. Človk bi se včas kar samoukinil. Najbrž je res od stresa. Jst bi pa kupla eno parcelo (če bi imela s čim), pa magari bla v šotoru za neki cajta, samo da bi imela mir pa na svojem, pa da mi nobeden ne bi mogel nič težit. Mah ja, sej vem, štekam (glede duhcev). Zato se pa jst ne pogovarjam z vsakim o nekaterih stvareh k sm jih doživela, k ne mislim nobenega prepričevat. Jst VEM, kaj sem doživela, kaj si pa drugi mislijo o tem, pa njihova stvar. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 a ne Aliana, a ni bedno? Pa trapast, absurdno. Tle mi vsi pravjo vedno, kako moram mal bl se zangažirat, hkrati nam grejo pa vsem na kozlanje posiljevalci.Si predstavljate mene, da težim na sajtih Tadejev Pretnerjev in podobnih s stokratnimi posti, reklamami itd.? Jaz si sebe sploh ne. In tud drugje, tako kot praviš, ja. Jaz poznam 1/2 LJ, ampak pol gre za *mreženje* - morš te pa une usluge, temu pa unmu v rit lest mal itd.Sem zadnjič besno rekla frendu (se opravičujem za grde izraze) da rajš drek žrem kot riti ližem. Ne bom v zadnjem hipu ubodla, tako se mi zdi, z ničimer ne razpolagam, tole tle me je čist uničlo, tud materialno (od teh varščin pa tega sploh nisem prišla na zeleno vejo), zdej še to farbanje in vse kar paše zraven k selitvi, ki je vsakič tud strošek, pa noum mogla glih mahat s kakimi tavžentimi evrčkov. Tko da bom morda tud jaz prisiljena za nekaj časa it k mat, kar je pa tečno zarad vsega živega, pa še neta nima.Pa tud ne moreva tko živet; tako jaz kot ona rabiva svoj mir (flet je pa itak majhen). Samo pač ne bo mi treba v Knaflja med klošarje spat. In saj pravim, sej mam tud frende, sam prvič mi ne pade na misel jih gnjavt s sabo, drugič pa... hm... ženska prisotnost lahko *zmoti* samskega moškega. Ma nekaj že bo, še vedno je blo pa bo tud zdej. Sam k tlele gledam pa kombiniram vse, mi je pa kar slabo.Pa tko prekleto sam si. Pač folk ma svoje lajfe, saj nisem dojenček. Ahhhhhh. Hvala vsem za podporo, želje, lepe misli, vse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 Jst bi pa kupla eno parcelo (če bi imela s čim), pa magari bla v šotoru za neki cajta, samo da bi imela mir pa na svojem, pa da mi nobeden ne bi mogel nič težit. Mah ja, sej vem, štekam (glede duhcev). Zato se pa jst ne pogovarjam z vsakim o nekaterih stvareh k sm jih doživela, k ne mislim nobenega prepričevat. Jst VEM, kaj sem doživela, kaj si pa drugi mislijo o tem, pa njihova stvar. js bi mela pa majhno pritlično leseno bajtico. V bližini kake reke, sam da ne bi blo vlažno. Ja sej jaz tud nisem mislila nikogar prepričevat, prepričevat skeptikov se mi že dolg ne da več. Njihova stvar, če so se omejil in moja, če vidim in doživljam *več*. No zadnjič je bil pa pač trenutek. Pa tudi je na nek način zanimivost, pa se mi je zdel da bi lohk koga zanimal.Sam ko ti pa pol s polhi uletijo in igrami svetlob in senc, ti pa vse dol pade, k vidš na kakšne sogovornike si nabasal. Ne želim da mi kdo skuša *odvzet* doživetja. Menda je bil pol tud ribji orel zgolj igra svetlob in senc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 Jao! Ob vsem tem (pa še k cajt tolk laufa) sem čist pozabla da ima mama jutri rojstni dan! Zdle sem *ugotovila*.Pa še Matejina pa še Iker Casillas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 ... Se oba zaljubila v bambus na prvi pogled pa so ga dali januarja ven iz prodaje in glih 1 teden preden sva midva prišla, prodali še zadnje kvadratne metre Potem je bilo pa tole od začetka do danes, debate in premišljevanje in kaj bi in kaj ne bi .. danes sva pa kar na hitro, ok, ta je presvetel, ta je pretemen, tale srednji .. ma bo že, ni čist 100% tist, kar bi imela, ampak bo po moje čist fajn izpadlo na koncu ...sodelavec je pred leti (5) položil bambusov parket. Ga ahta in rihta kot punčico svojega očesca, ker je občutljiv za praske (vsi hodijo samo v štumfih, ker copati ga bojda zdrajsajo dok rečeš kex) in vodo, tko da "pomiva" samo z rahlo navlaženo krpo.Dost dritte, če mene vprašaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 sodelavec je pred leti (5) položil bambusov parket. Ga ahta in rihta kot punčico svojega očesca, ker je občutljiv za praske (vsi hodijo samo v štumfih, ker copati ga bojda zdrajsajo dok rečeš kex) in vodo, tko da "pomiva" samo z rahlo navlaženo krpo.Dost dritte, če mene vprašaš ma ne, midva bova dajala vinilne talne obloge po tleh, nič problemov s praskami, stestirano s ključi , vodo lahk čez poliješ, kar pomeni popolnoma pralno, primerno za talno gretje, .. zgleda pa boljše od laminata, ker ni čist gladko, ampak ima dejansko vzorec od lesa not ... in pač od vseh teh vzorcev sva se zaljubila v bambus vzorec (sva gledala potem tud parket, sam .. ja, točno to, parket ne pride v poštev, ker ne mislim po prstkih v štumfih hodit po hiši .. pa vsakič, ko bo pes prišel na obisk pazit kako bo hodil, pa mačku kremplje strižt pa tak pa še cena ... no go ...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 ma ne, midva bova dajala vinilne talne obloge po tleh, nič problemov s praskami, stestirano s ključi , vodo lahk čez poliješ, kar pomeni popolnoma pralno, primerno za talno gretje, .. zgleda pa boljše od laminata, ker ni čist gladko, ampak ima dejansko vzorec od lesa not ... in pač od vseh teh vzorcev sva se zaljubila v bambus vzorec (sva gledala potem tud parket, sam .. ja, točno to, parket ne pride v poštev, ker ne mislim po prstkih v štumfih hodit po hiši .. pa vsakič, ko bo pes prišel na obisk pazit kako bo hodil, pa mačku kremplje strižt pa tak pa še cena ... no go ...)pa ti si se men zmer zdela pametna ženska drgač pa za boldano - sem videla pri znancu, ki ima to v dnevni s prehodom v kuhinjo (ima dva majhna otroka in odraslo mačko) - sem naivno mislila, da ima položen "kao" ladijski pod (hrast), pa sem naglas ugotavljala, ...ja, kako pa to čistite...pa on mrtvo ladan, pomijemo pa je. In jst vznak, da kako voda, pa les, pa prah in praske in on meni, da naj pošlatam tla, ker je "plastika" Da si pri dveh malih otrocih ne more privoščiti karkoli drugega za najbolj izi vzdrževanje, a da ima še vedno "provansalski" izgled (cela hiša je v tem slogu).Anyway, mene je ta talna obloga čist prepričala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 pa ti si se men zmer zdela pametna ženska drgač pa za boldano - sem videla pri znancu, ki ima to v dnevni s prehodom v kuhinjo (ima dva majhna otroka in odraslo mačko) - sem naivno mislila, da ima položen "kao" ladijski pod (hrast), pa sem naglas ugotavljala, ...ja, kako pa to čistite...pa on mrtvo ladan, pomijemo pa je. In jst vznak, da kako voda, pa les, pa prah in praske in on meni, da naj pošlatam tla, ker je "plastika" Da si pri dveh malih otrocih ne more privoščiti karkoli drugega za najbolj izi vzdrževanje, a da ima še vedno "provansalski" izgled (cela hiša je v tem slogu).Anyway, mene je ta talna obloga čist prepričala točno tako . Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 pa ti si se men zmer zdela pametna ženska drgač pa za boldano - sem videla pri znancu, ki ima to v dnevni s prehodom v kuhinjo (ima dva majhna otroka in odraslo mačko) - sem naivno mislila, da ima položen "kao" ladijski pod (hrast), pa sem naglas ugotavljala, ...ja, kako pa to čistite...pa on mrtvo ladan, pomijemo pa je. In jst vznak, da kako voda, pa les, pa prah in praske in on meni, da naj pošlatam tla, ker je "plastika" Da si pri dveh malih otrocih ne more privoščiti karkoli drugega za najbolj izi vzdrževanje, a da ima še vedno "provansalski" izgled (cela hiša je v tem slogu).Anyway, mene je ta talna obloga čist prepričala V starih cajtih v kmečkih bajticah, je bila po tleh zemlja. Pa še vsak je imel notri svoj kot za sc_nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 V starih cajtih v kmečkih bajticah, je bila po tleh zemlja. Pa še vsak je imel notri svoj kot za sc_nje ja, v starih cajtih so se ljudje (tudi) vozili s poštnimi kočijami, danes se pa z avti kaj je tvoj point? Da si za tla omislimo steptano ilovico? Preizkusi, pa pol proočaj, pa če boš zadost prepričljiv, me mrbit prepričaš btw, ponoč so uporabljal nočno posodo - kahlo; ni noben po kotih scal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 js bi mela pa majhno pritlično leseno bajtico. V bližini kake reke, sam da ne bi blo vlažno. Ja sej jaz tud nisem mislila nikogar prepričevat, prepričevat skeptikov se mi že dolg ne da več. Njihova stvar, če so se omejil in moja, če vidim in doživljam *več*. No zadnjič je bil pa pač trenutek. Pa tudi je na nek način zanimivost, pa se mi je zdel da bi lohk koga zanimal.Sam ko ti pa pol s polhi uletijo in igrami svetlob in senc, ti pa vse dol pade, k vidš na kakšne sogovornike si nabasal. Ne želim da mi kdo skuša *odvzet* doživetja. Menda je bil pol tud ribji orel zgolj igra svetlob in senc. Ja... samo sej veš kako je s tem "js bi"... Želje... sej je lepo sanjarit... in mogoče se bodo te sanje celo nekega dne uresničile... Mam v mislih točno določeno parcelo, samo še nič ne vem točnejših podatkov (če je sploh na prodaj ). Tudi ta je v bližini tekoče vode. Meni je sanjski plac. Pa isto razmišljam o leseni varianti. Edino še ne vem glede elekrične energije kako bi se odločla, mogoče bi delno na sončne celice... ** Doživetij ti ne more nihče odvzet. So v tebi. Sej... kako naj js takmu folku razložim, da mi je kanja 3x v enem mesecu rešla lajf, oz. preprečila hudo poškodbo? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Jaz sem s talnimi zadevami že končal, sem pa gledal,kaj bi dal na stene kopalnice, pa sem našel ravno pravo zadevo. No, ko sem povprašal po ceni, se je nekako ustavilo. Od 8 do 46 tisočakov. € Na kvadratni meter. No, saj bi še šlo skozi, samo kopalnico bi moral zmanjšati. Na ene par centimetrov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 .... Sicer pač imam ene par *ponudb*, vendar je recimo tko, da gre za samske moške, ki tudi živijo tam. Eden živi clo pri tastarih... Kao bi lohk prišla k majo velko bajto.No ampak pač.... mal delikatne ponudbe so to in ne morem sprejet...No en me še pokliče, bomo vidl kaj bo s tem. V bistvu je totalno ogabno, da pravzaprav nimaš kje bit. Človk bi se včas kar samoukinil. Še dobr da mam še kej energije sploh v lajfu v bistvu. Lep dan vsem! zmagovalna je seveda od onega, ki živi (še) pr tastarih okol samoukinitve pa...bi včas prekleto pasala. Provzaprv večkrat; da maš en rdeč gumb, na katerem piše don't touch al pa in case of emergency sem zadnjič brala v nekem topicu eno "jamranje" okol tega, no, pa me pol zanima, kolk pa je ta osebica stara 23 me sploh ni presenetilo. K tm okol je mene (še zmer) fejst metalo. No, 30 je bla ena taka, sproščujoča cifra, pač "filmske ideje" pripišem hormonom in je zadeva ad acta. js bi mela pa majhno pritlično leseno bajtico. V bližini kake reke, sam da ne bi blo vlažno. oću da karam, al da ne udjem al tako nekako Jaz sem s talnimi zadevami že končal, sem pa gledal,kaj bi dal na stene kopalnice, pa sem našel ravno pravo zadevo. No, ko sem povprašal po ceni, se je nekako ustavilo. Od 8 do 46 tisočakov. € Na kvadratni meter. No, saj bi še šlo skozi, samo kopalnico bi moral zmanjšati. Na ene par centimetrov. Kaj pa si to gledal? Hologramske tapete Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 ja, v starih cajtih so se ljudje (tudi) vozili s poštnimi kočijami, danes se pa z avti kaj je tvoj point? Da si za tla omislimo steptano ilovico? Preizkusi, pa pol proočaj, pa če boš zadost prepričljiv, me mrbit prepričaš btw, ponoč so uporabljal nočno posodo - kahlo; ni noben po kotih scal Ponoč ni blo luči, pa vsi so v enem prostoru spal. Ko pa so otroci začel odraščati, so pa na mamo en zvonec obesli, da se neb kdo zmotu......... Po tleh je vse dobr, sam da je leseno. Ploščice so za zuni pa za v kopalnico..,glino imaš pa v vrtu 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Jaz sem s talnimi zadevami že končal, sem pa gledal,kaj bi dal na stene kopalnice, pa sem našel ravno pravo zadevo. No, ko sem povprašal po ceni, se je nekako ustavilo. Od 8 do 46 tisočakov. € Na kvadratni meter. No, saj bi še šlo skozi, samo kopalnico bi moral zmanjšati. Na ene par centimetrov. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif mi se zdaj menimo, da bi v kopalnico po stenah tud kar tale vinil (po tleh gre itak) .. sploh ker hoče I. se igrat in neko mini infra savno naredit .. sva stestirala en kos tegale vinila, ga prilepila na knauf in grela z infra grelcem pa zgleda, da bi šlo skoz http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif samo včeraj se nama je pol ustavilo, ker imajo tole zadevo v rolah, širokih 2m, in bi bilo ful odpadka ... plačat moraš pa seveda na meter, tako da bi pol denarja praktično stran vrgla http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif iščemo zdaj kako pametno rešitev, ploščice so obema precej zadnja varianta, ker so mrzle http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Sem včeraj malo turistično bluzil po obali s kolegico, usput pobral še eno...tralala...- Simonov zaliv, šetanje po marinah, plažah...morje je celo za kopat, za tiste ki prenesejo kakšnih 20. stopinj...drugače pa je bilo kar nekaj plavalcev takrat ko je sonce najbolj žgal,. Jih je pa več poležaval in se prepuščal sončnim žarkom...popoldne pa še malo na obisk v Izolsko bolnišnico. Moram priznati da imajo celo bolj urejene parkinge kot v LJ kliničnem centru in še zastonj. In celo pogled na morje...Zvečer pa malo Portorož, Izola, okolica Belega križa, forma Viva...No ja od tam nas je varnostnik mal pred polnočjo kao pregnal ko smo sedeli na klopci in opazovali lučke na drugi strani zalivčka...kao da je naravni park in prepovedan vstop... Meni valjda nič jasno, sem pa potem kao prečekiral vse kar je pisalo na tabli pa o temu da je prepovedano ne duha ne sluha...sem pa prebral da objekt varuje Varnost KP, se mi je malo čudno zdel zakaj je bil avto od G7. Sem kasneje zaštekal da so jih kao odkupili pa da sem celo opazil, da je bilo nekaj z manjšimi črkami napisan tudi Varnost KP...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Potem pa zjutraj okoli 1.40 skoraj zbil nekega mladega tipčka...lepo vozim 100. km/h po hitri cesti KP- odcep Dekani...Kar naenkrat kakšnih 20-30m pred mano iz strani skoči nek tipček in začne nekaj mahat z rokami...hitro zasukam volan, malo me je zaneslo, ampak ni bilo panike in glih za las mimo tistega tipčka...čeprav je kao zadnji čas odskočil ne vem kako bi se končal, če ne bi malo zarotiral volana...Ob taki uri se mi pa res ne bi dal klicat na 112 al pa 113 in čakat še njih, pa zapisnik in kakšna avtovleka... predvidevam da bi sigurno šla kakšna šipa pa luč v k...mogoče se je delal kakšnegaa frajerčka pred kakšno skupinico, ženskico al pa se je šel kamikazo...nič ni bilo videti da bi ob strani bilo kaj narobe al pa kakšna nesreča...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Tako sem pa vsaj lepo prišel okol 4.00 v LJ...da se po dolgem času vsaj malo naspim...Sem tri dni spal samo po 3-4 urce/ dan... In kot sem že omenil ker nisem bil glih sam, sem si moral vzeti še dva postanka vmes...pa preden se do konca popriča, poslovi pa kakšna kavica...Se vidi da je bila polna luna pa Vesak- največji budistični praznik- pa beli duhci v zraku...skratka malo čuden vpliv na večino ljudi...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 Ja... samo sej veš kako je s tem "js bi"... Želje... sej je lepo sanjarit... in mogoče se bodo te sanje celo nekega dne uresničile...Ma ne vem tolk zlo. Js nč kej zlo dost ne bi v bistvu... (da bi ne vem kaj in kako moral bit)... pač seveda, ampak nimam nekih silnih želja pravzaprav. Hočem se met sam fajn in hočem met mir in hočem bit jaz. Čist simpl. Mam v mislih točno določeno parcelo, samo še nič ne vem točnejših podatkov (če je sploh na prodaj ). Tudi ta je v bližini tekoče vode. Meni je sanjski plac. Včas je pol tko, da sploh ni tolk kul. Mi smo šli nekoč en sanjski plac pogledat, pa sem bla jaz še oko sokolovo na to, da je un bil živčen da smo točno ob tej uri se moral dobit. No to je blo zato, ker je blo ostalih 23 ur dneva mrzlo, temačno in vlažno. Uno urco pa urnebes, jaz sem slačla majce. Pa isto razmišljam o leseni varianti. Edino še ne vem glede elekrične energije kako bi se odločla, mogoče bi delno na sončne celice...js nč kej dost ne razmišljam (več) o tem. Včas pa smo, mel idejo kozolca da bi bla kučica luštna. Doživetij ti ne more nihče odvzet. So v tebi. Itak, sam ko jih deliš, pa že niso več sam tvoja v nekem smislu... Sej... kako naj js takmu folku razložim, da mi je kanja 3x v enem mesecu rešla lajf, oz. preprečila hudo poškodbo? a ne? kaj šele jaz, k da je to *moj fotr*? zmagovalna je seveda od onega, ki živi (še) pr tastarih okol samoukinitve pa...bi včas prekleto pasala. Provzaprv večkrat; da maš en rdeč gumb, na katerem piše don't touch al pa in case of emergency sem zadnjič brala v nekem topicu eno "jamranje" okol tega, no, pa me pol zanima, kolk pa je ta osebica stara 23 me sploh ni presenetilo. K tm okol je mene (še zmer) fejst metalo. No, 30 je bla ena taka, sproščujoča cifra, pač "filmske ideje" pripišem hormonom in je zadeva ad acta. oću da karam, al da ne udjem al tako nekako Hehe, pač so take okoliščine, v bistvu bi blo tud butast da bi bil v najemu če majo ogromno bajto. No njegova stvar. Sva frenda že vrsto let, ampak vseeno...Ma ne vem, tle sem jaz včas neverjetno *konzervativna* v bistvu... Ostalega pa nisem čist štekala, ampak za bit hormonski in met domišljijo ne vidim nujno povezave z najstniškimi leti pravzaprav. Marsa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/clover.gif Kdaj si že rekla, da se moraš selit?Glede malarije, sem pa zadnjič slišala, da eni računajo 7€ na m2 ali več (tolk, da boš vedela kje se gibljejo številke).Tenkju! Res to niso infoti k bi jih že tkole kar mela v rokavu, zato so tolk bl dobrodošli. Sej ma frend enga (spet prijateljska naveza)... pa tud, mora še un potrdit. Ne pa tko k s fletom včer, k sem že hotla navdušeno uletet (sej ne morš verjet, da te v lajfu nč ne izuči )... .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 hehe, a vesta, kako spoznaš zadovoljnega motorista?K ma mušice na zobeh. ja sej no - včeraj sem jo dobila lepo v čelado, kljub zaprtemu vizirju in potem seveda v oko In saj pravim, sej mam tud frende, sam prvič mi ne pade na misel jih gnjavt s sabo, drugič pa... hm... ženska prisotnost lahko *zmoti* samskega moškega. Želje... sej je lepo sanjarit... in mogoče se bodo te sanje celo nekega dne uresničile... Mam v mislih točno določeno parcelo, samo še nič ne vem točnejših podatkov (če je sploh na prodaj ). Tudi ta je v bližini tekoče vode. Meni je sanjski plac. Hmmm sem živela nekaj časa zraven reke (4 m stran), pa ne bi več veš kolko žužkov in potem posledično mastno rejenih ogrooomnih pajkov je blo tam Od 8 do 46 tisočakov. € Na kvadratni meter. ja iz česa pa je ta zadeva? Posuta z zlatimi lističi al kako Ja mogoče še boljše, da nisi ustavil- sej dans ne veš več kaj je bolj prav http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Lahko bi bili kaki taki, da bi potem bil ti potreben pomoči, kot npr. zadnja leta nekateri kao mahajo za pomoč ob cesti/avtocesti, za menjavo gume ali kaj podobnega pa si na koncu ti sam oropan in peš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gifČudni dnevi, res. Prej so po radiu objavili da naj pazijo na južni obvoznici ker je kolesar na cestišču Kar težko verjamem da je bil res ma mogoče se je pa komu malo usukalo... .. Sem ravno spekla svoj prvi biskvit v tej pečici - mmm kako diši uspelo super. Zadovoljna s pečico - do danes je vsako ustvarjanje uspelo. Zdaj počakam da se ohladi da lahko naredim torto (za prijatelja, ne zase ). Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Zdaj počakam da se ohladi da lahko naredim torto (za prijatelja, ne zase ).A sem lahk tvoj prjatu ? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2011 Vilinčica, Carica! še men je skor zadišal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 A sem lahk tvoj prjatu ? Ja sej si že - vsaj virtualni no Samo verjetno nisi imel virtualne torte v mislih Vilinčica, Carica! še men je skor zadišal. Če bom zadovoljna s končnim produktom (vizualno) prilepim fotko. Pri teh zadevah pa sem precej perfekcionistka če ni v piko, potem to ni to čeprav poje se pa vseeno... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.