cigancica 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 končno bolečine mal ponehale,kr hudo že blo...matr ,ampak smo preživeli,zobje bodo kmalu odnehali v dveh letih že tadruga operacija mimo pr zobeh..jp ,čaka me še poštena čistka čaker,zdej ,ko neham z antibiotiki..oooja komaj čakam .zmeraj mi je to tko zanimivo,ko gredo bolečine in trpljenje mimo...kolk človk ene energije dobi za življenje in vse...ni zastonj un rek ,da ima zdrav človek tisoč želja-bolan pa sam eno željo-zdravje sicer še zdaleč nisem taprava ,sam pa doooost boljš kot včeri in prejšnje dni pa še shujšala sem dve kili v dveh dneh od vročine in potenja-odlična pozicija za nadaljevanje izgubljanja teže zdej sem lahko spet na vrtu mal in opazujem skrito gnezdece siničk,ki pridno skrbita za malčke in lahko sosedovo muco odganjam spet proč od gnezda,da lahko tamali ptički začnejo s s šolanjem letenja ooo in celo lahko po štirih dneh jem neki druzga in ne več sam sladoled 3 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 da boš čim prej brez bolečin in polna energije Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 da boš čim prej brez bolečin in polna energije hvalaaa Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 vsi, ki rešujemo živalce, smo vitezi pa čeprav je to samo en mali metuljček (da pristavim svojo skledico...) - je bil enkrat na sredi ceste, tak z lepimi krilci, ampak čsit premrzel - otrpel, jaz sem ga pa vzela v dlani, jih zaprla in mu not pihala, in je frajerček začel en-dva en-dva migat in na koncu odletel!najlepši trenutek mi je bil, ko je že čist usposobil se za odlet, pa je še za par hipcev občičkal na moji dlani. Kot "Ajd, stara, hvala, se vidmo!" jaz sem pa šla ene notarske zadeve urjat v Lj, pol pa še izkoristila gužvo in zavila v mercator v šiški, mdtem ko babi/dedi nahranita lačna mladičja usteca. In zdaj hočem it domov, pridem k našim - so šli na sprehod. In delam nekaj, za kar mi zadnje čase zmanjkuej časa: N I Č in prav uživam. Skuhala sem si kavičko in srfam tukaj. oh, uživancija !a p a še smeškoti delajo: evo: in še eden: uau, kok paše!! xyesxxyesx!! in presledki tudi!!!! 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2011 (ne delaj si utvar - yesyesyes nima presledkov ) A ne?Carsko!Tud moja frenda k ptiče pa labode pa ježe rešuje... Glih sem pa razmišljala, kolk en podatek lohk pusti vtis... (pa osvežim pa ti s tem komentarjem)... namreč predstavljat sem si hotla z zobotrebcem da po kapljicah nekaj v kljunček se daje onemoglemu. Tko ganljivo. .... Dons imam zadnji dan *svoj dan* tule. Ne morem mišičart dons. Sem sam umsko. K mam že ves dan vijevaje k naj bi ostala brez prevoza jutri.. pa potem že vse obvestila... nakar pa da spet ja... in pač sem morala to vso logistiko zrihtat. Če bo po sreči, se jutr zlosam tud stroja, zato zdaj perem še zadnji dve rundi.Dober stroj je kar kul imet in sita sem tega, da skoz nabavljam te razne stroje, potem pa so (kot del opreme), pa jih ni in tako dalje... pa morš ful tega stran pometat ob selitvah... Klicala gazde (predno me oni in sem nekak začutla tko, pol je pa še rekla da smo na valovni ker bi me glih dons poklicali, se pravi ravno prav!), rekla, da k vem da jih skrbi in da jih pomirim, da pa NAD cenim nedihanje za ovratnik in kolk zlata vredno! Da je vse pod kontrolo in naj ne skrbijo.je rekla, saj nisem niti sploh dvomila. TO rabim. Ne pa sesuvanje za nazaj, ko se nič več ne da. kaj bi bil moral vse (česa torej nisi ).Tko da to mi je pa res zlata vredno.Že zato se mi da tolk bolj potrudit (itak je pa fer da pustiš za sabo vse claro. Ne sam fer, pač pa se tud pod to podpišeš). Tko da mi je pa všeč, da znam v najbolj res nadtečnih trenutkih se pravzaprav pa imet nekak čist fajn. .... evo je že opralo, letim obesit. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 o,Marsa ,sklepam ,da se seliš...sori ne berem za nazaj,ker mi gre branje že cel teden težko...antibiotiki,pa še kej...tko ,da se mi kr zblede.tudi sama sem mislila ,da se bom odselila,k so omenjali povečanje najemnine k že tko komi lezemo s tako kot je...no,včeri se je gazda premislila in rekla ,da ne bodo povišali....ker sem rekla ,da se bova odselila ,ker ni keša zaenkrat ostanemo zdej res ne bi bil taprav cajt za selitev zame..po operaciji in pred dopustom,tolk enega dela bi blo tuki za narest...ufff ja ,itak je tisto prav ,kot praviš,Marsa ,da se podpišeš.logično se mi zdi ,da za sabo spucaš in porihtaš...nekateri se tega sploh ne zavedajo in pustijo za sabo k prasci. sama sem uletela na nepočiščeno od prejšnjih in nisem mogla verjet ,da je enim vseeno.... no,upam ,da greš na lepše ,bom drug teden ,če bo cajt brala za nazaj.....lp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Dons imam zadnji dan *svoj dan* tule. Ne morem mišičart dons. Sem sam umsko. K mam že ves dan vijevaje k naj bi ostala brez prevoza jutri.. pa potem že vse obvestila... nakar pa da spet ja... in pač sem morala to vso logistiko zrihtat. Če bo po sreči, se jutr zlosam tud stroja, zato zdaj perem še zadnji dve rundi.Dober stroj je kar kul imet in sita sem tega, da skoz nabavljam te razne stroje, potem pa so (kot del opreme), pa jih ni in tako dalje... pa morš ful tega stran pometat ob selitvah... Klicala gazde (predno me oni in sem nekak začutla tko, pol je pa še rekla da smo na valovni ker bi me glih dons poklicali, se pravi ravno prav!), rekla, da k vem da jih skrbi in da jih pomirim, da pa NAD cenim nedihanje za ovratnik in kolk zlata vredno! Da je vse pod kontrolo in naj ne skrbijo.je rekla, saj nisem niti sploh dvomila. TO rabim. Ne pa sesuvanje za nazaj, ko se nič več ne da. kaj bi bil moral vse (česa torej nisi ).Tko da to mi je pa res zlata vredno.Že zato se mi da tolk bolj potrudit (itak je pa fer da pustiš za sabo vse claro. Ne sam fer, pač pa se tud pod to podpišeš). Tko da mi je pa všeč, da znam v najbolj res nadtečnih trenutkih se pravzaprav pa imet nekak čist fajn. ma ej....sam KAPO DOL srečno!!! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 ne vem, kako so danes postavljeni planeti al zakaj mi taka občutljivost tolče ven. Sej je vse v bistvu kul, razen tega, da se bližam 40-im, pa določene stvari odlašam že kar pomnim in zdaj me je prešinilo, da bom na koncu odšla v grob z grenkim priokusom, da nisem nikoli naredila določenih stvari.... sicer mam pol en razlog za drugi lajf, da to popravim, ampak vseeno...je pa ena teh stvari, ki jih odlašam, nekaj na videz ful bolano banalnega, ampak očitno se me dotakne.Namreč: oblačenje. pregovor, da obleka naredi človeka... DRŽI.drži pa tudi pregovor, da sodi knjigo po vsebini, ne po platnicah.Kako gre zdaj to dvoje skup?moj bi reku, da je važno, da se človek dobro počut v tem, v kar je oblečen.no jaz se v bistvu NE. in zakaj pol ne naredim kaj?ja sej to je zdaj to. Izgovori, ki jih pridno uporabljam, so:-nimam časa it v šoping-rajš kupim otrokom kot sebi-nimam denarja. Vse skupi ni čist res (no ne bi škodilo met kaj več denarja, ampak saj se da znajt, skombinirat itd) Zakaj torej se končno ne začnem oblačit tako, kot si želim?? Ni mi všeč eleganten stil, to nisem jaz.ni mi všeč športen stil, ker tudi to nisem jaz.tudi staromoden stil nisem. to je problem. Jaz vem, kaj mi je všeč, ampak se očitno ne upam tko oblečt!npr. jaz si ne bi kupila črnih ali rjavih čevljev, ampak oranžne ali modre al irdeče.kakšne odpuljene obleke. kavbojke ja, samo ne navadne - da bi imele kaj gor, en moj pečat. ah ja.morala bi se imenovat cincicipcipilonika Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Stegenska mišica me boli. Od nedelje. Sva bli spet pri Gregorčičevem slapu (en najlepših slapov v Evropi, samo bolj težko dostopen), pa sem preveč se forcirala (je ponekod ful strmo, pa je bil pritisk na mišice). Mi je zakrčlo mišico, pa se noče sprostit, ot. se ful počasi spet sprošča/razteguje. Samo, je blo pa fuuuul lepo. Moram it še enkrat. Aja, pa v morju sva spet plavali, voda je zdej super, ni pretopla mlaka (cc. 100 metrov sm plavala še za Marso k ma rada bolj hladno vodo ). Temperature zraka pa pa čisto prehude že kle za ta cajt, prava poletna vročina . Mami čistim navlako na prenosniku. Sm že ful spucala, sploh k sm ga tudi sama uporabljala prej, zdej pa še defragmentiram disk. Če bo treba bom pa še formatirala. Popoldan mam pa komisijo na ZRSZ, k pridobivam status invalida pri njih. Na invalidski komisiji so mi spet zavrnili, k sm dala pritožbo v Ljubljano. Naslednji korak je tožba. Ne mislim popustit k vem da mam prow. Češnje so sladke ... se jih skoraj vsak dan najeva polno skledo............... [P.S. Smeškoti in odstavki spet ne delajo na Explorerju] -> v Mozzili pa dela normalno :inocent: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 ...z ful bolano banalnega, ampak očitno se me dotakne.Namreč: oblačenje. pregovor, da obleka naredi človeka... DRŽI.drži pa tudi pregovor, da sodi knjigo po vsebini, ne po platnicah.Kako gre zdaj to dvoje skup?moj bi reku, da je važno, da se človek dobro počut v tem, v kar je oblečen.no jaz se v bistvu NE. in zakaj pol ne naredim kaj?ja sej to je zdaj to. Izgovori, ki jih pridno uporabljam, so:-nimam časa it v šoping-rajš kupim otrokom kot sebi-nimam denarja. Vse skupi ni čist res (no ne bi škodilo met kaj več denarja, ampak saj se da znajt, skombinirat itd) Zakaj torej se končno ne začnem oblačit tako, kot si želim?? Ni mi všeč eleganten stil, to nisem jaz.ni mi všeč športen stil, ker tudi to nisem jaz.tudi staromoden stil nisem. to je problem. Jaz vem, kaj mi je všeč, ampak se očitno ne upam tko oblečt!npr. jaz si ne bi kupila črnih ali rjavih čevljev, ampak oranžne ali modre al irdeče.kakšne odpuljene obleke. kavbojke ja, samo ne navadne - da bi imele kaj gor, en moj pečat. ah ja.morala bi se imenovat cincicipcipilonika ko sem šele začela s službo (ja, služba, to ni moje poslanstvo, delo al pa kej ), kjer zdaj delam, sem nosila kostime s krilom, ki ni segalo višje kot dlan od kolena (po protokolu ) in sem DNEVNO poslušala opazke (ljubosumnih, nevoščljivih) sodelavk, ja Cookie, kok kratko krilo pa maš?!?!!! In sem se resno sekirala in rajši začela nosit hlače, neopazna, čimmanj ( ) vpadljiva oblačila, nazadnje glih tolko, da nisem prišla v ohlapni trenerki klošarski, ampak čist zmer so bile opazke; al kako frizuro (izzivalno?!?) da mam, da se moram postričt (mam dolge), pa kako se ličim,...pa zmer fakin nekaj. Na konc že jst nism bla več jst. Nakar sem mela dost, popizdla, jih sterala nekam, naj se babe gonijo nekam in brigajo zase. ena, še posebej nadležna, je dobila odpoved - pa ne zaradi mene, bila je delomrzna, lena, nesposobna in prepir iščoča, stalno je rovarila, ovajala. Potem sem se odločila, da mi NOBEN ne bo več sral na glavo, kako naj se oblačim, ličim, friziram, mislm, jem, obnašam, čutim. In da bom delala glih tko, kot men paše; če se mi paše oblečt v krilo, jo bom oblekla, če v obleko, jo bom oblekla, če se mi pa nič ne da in bi najrajš ostala doma, pa v črno hlačno kombinacijo. Včer sem brala (Žurnal ), da je minica dovoljena samo do 35-ega.Halooo? Mam lepe noge (zaenkrat še) in jo bom nosila, dokler bo men pasal In bom mela dolge lase, dokler bo men pasal, ne, dokler bo fakin nekdo dopuščal in če komu kej ne paše, nej stran pogleda, ker v nasprotnem jo/ga bom tolk prtegnla, da se mu bo zanohtal x!x In, če mi bo pasal na plaži bit topless, bom topless, pa tut če bom mela joške ko uhlje od kokršpanjela 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 ko sem šele začela s službo (ja, služba, to ni moje poslanstvo, delo al pa kej ), kjer zdaj delam, sem nosila kostime s krilom, ki ni segalo višje kot dlan od kolena (po protokolu ) in sem DNEVNO poslušala opazke (ljubosumnih, nevoščljivih) sodelavk, ja Cookie, kok kratko krilo pa maš?!?!!! In sem se resno sekirala in rajši začela nosit hlače, neopazna, čimmanj ( ) vpadljiva oblačila, nazadnje glih tolko, da nisem prišla v ohlapni trenerki klošarski, ampak čist zmer so bile opazke; al kako frizuro (izzivalno?!?) da mam, da se moram postričt (mam dolge), pa kako se ličim,...pa zmer fakin nekaj. Na konc že jst nism bla več jst. Nakar sem mela dost, popizdla, jih sterala nekam, naj se babe gonijo nekam in brigajo zase. ena, še posebej nadležna, je dobila odpoved - pa ne zaradi mene, bila je delomrzna, lena, nesposobna in prepir iščoča, stalno je rovarila, ovajala. Potem sem se odločila, da mi NOBEN ne bo več sral na glavo, kako naj se oblačim, ličim, friziram, mislm, jem, obnašam, čutim. In da bom delala glih tko, kot men paše; če se mi paše oblečt v krilo, jo bom oblekla, če v obleko, jo bom oblekla, če se mi pa nič ne da in bi najrajš ostala doma, pa v črno hlačno kombinacijo. Včer sem brala (Žurnal ), da je minica dovoljena samo do 35-ega.Halooo? Mam lepe noge (zaenkrat še) in jo bom nosila, dokler bo men pasal In bom mela dolge lase, dokler bo men pasal, ne, dokler bo fakin nekdo dopuščal in če komu kej ne paše, nej stran pogleda, ker v nasprotnem jo/ga bom tolk prtegnla, da se mu bo zanohtal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif In, če mi bo pasal na plaži bit topless, bom topless, pa tut če bom mela joške ko uhlji od kokršpanjela jst še čakam na ta klik v glavi.krati pa se sprašujem, zakaj se tok bojim biti opažena?zakaj se bojim ravno tega, o čemer pišeš - ljubosumja?v bistvu se bojim zahrbtnih in dvoličnih in škodoželjnih ljudi.ampak - zdaj razmišljam, ravno prejšnji teden me je ena "zašpecala" pri šefu- sej reva ni vedla, da se jaz zastopim zelo okej z njim in poleg tega nima pojma, kaj vse je moje delo in kar nekaj špijonira in na osnovi nekih svojih videnj sklepa, kar je itak bolano, tko da... v bistvu se to dogaja tudi če nisem opazno oblečena. ma cookie, ti si ena taka (moja) internetna inspiratorka , pismo, sam res, kaj k* koga briga??!!zdej mam pa dost. evo!!!!tenks Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2011 Thanx Cipci! nazadnje glih tolko, da nisem prišla v ohlapni trenerki klošarski Včer sem brala (Žurnal ), da je minica dovoljena samo do 35-ega.Govedarsko! No kar se mene tiče že 12 let kršim tale *pravila*. Kolk se folk v druge vtika.Sej mamo simpatično temo o tem - morda je naslov glih Obleka naredi človeka, pa je tekla debata o tem, mislim da z Michelle... Da kao, kakšni so eni pa da majo pajkice na celulitične noge, da se potem kar nabira čez blago....Ampak KAJ POL! Njihova stvar! K v bistvu je pa dbest vidt 70-letno bakico v kratkih hlačah pa štunfi pa kakimi fluorescentnimi supergami. *Jp, našla: Obleka naredi človeka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Alo Cipci, predno nardiš darmar, mej v vidjelu, da to ni stvar trenutka (klik), ampak gre za obdobje, bolj ali manj dolgo. Gre za to, kaj (si) dovoliš in kaj (si) absolutno NE dovoliš. In mej v vidjelu tudi to, da za dobrim konjem, se vedno praši. In vedno bodo obstajali (na žalost) ljudje, ki so ljubosumni, nevoščljivi, fovšljivi, škodoželjni, bottom line, ljudje z energijo slabega vonja. In da ne moreš vsem ustrečt, dovolj je, če ustrežeš sebi, če delaš po najboljših močeh, je to dovolj; pol nej pa pride, kar ima za prit.Pa da vidmo 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2011 In mej v vidjelu tudi to, da za dobrim konjem, se vedno praši. In vedno bodo obstajali (na žalost) ljudje, ki so ljubosumni, nevoščljivi, fovšljivi, škodoželjni, bottom line, ljudje z energijo slabega vonja. In da ne moreš vsem ustrečt, dovolj je, če ustrežeš sebi, če delaš po najboljših močeh, je to dovolj; pol nej pa pride, kar ima za prit.Pa da vidmo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Heh Cookie, si me nasmejala, kot vedno. Sploh v zadnjem delu Go girl! Čist podpiram in se popolnoma strinjam Cipi, ti se pa kar opogumi in obleči kar ti paše! Čeprav... ne mene poslušat. Mi je enkrat rekla kolegica: ''No! Danes pa prvič, da te vidim, da nimaš več kot 2 barvi na sebe navlečeni!'' ma jaz tok uživam ko berem tega piškotka marsa, evo, točno to. Jaz bom una bakica v svetlozelenih žabah in kratkih hlačah pri osemdesetih.tko! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2011 marsa, evo, točno to. Jaz bom una bakica v svetlozelenih žabah in kratkih hlačah pri osemdesetih.tko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Aja, pa v morju sva spet plavali, voda je zdej super, ni pretopla mlaka (cc. 100 metrov sm plavala še za Marso k ma rada bolj hladno vodo ). Temperature zraka pa pa čisto prehude že kle za ta cajt, prava poletna vročina . .Popoldan mam pa komisijo na ZRSZ, k pridobivam status invalida pri njih. Na invalidski komisiji so mi spet zavrnili, k sm dala pritožbo v Ljubljano. Naslednji korak je tožba. Ne mislim popustit k vem da mam prow. za izlete in uživancijo! pa za komisijo in potem ureditev statusa Potem sem se odločila, da mi NOBEN ne bo več sral na glavo, kako naj se oblačim, ličim, friziram, mislm, jem, obnašam, čutim. In da bom delala glih tko, kot men paše; če se mi paše oblečt v krilo, jo bom oblekla, če v obleko, jo bom oblekla, če se mi pa nič ne da in bi najrajš ostala doma, pa v črno hlačno kombinacijo. Čeprav... ne mene poslušat. Mi je enkrat rekla kolegica: ''No! Danes pa prvič, da te vidim, da nimaš več kot 2 barvi na sebe navlečeni!'' barve so fajn Jaz prav ne prenesem več črne, ni šans da bi bla vsa v črnem Eno obdobje v srednji šoli pa je blo samo to na meni - vse temno (črno ali sivo). Zdaj pa vse možne barve Uff kakšen dan že začel se je za*ebano si nalijem svojo jutranjo kavo, hočem it še po mleko in z roko sesujem džezvo kava in zoc sta bla povsod - po omarcah, po parketu, v omari,... Grrr sem čistla ene 10 min Ni blo ravno za dobro jutro... Vsa zblojena že tako, po čem takem sem samo še bolj... No in dan se ni kaj dosti lepše nadaljeval... Najraje bi pobegnila nekam ven in bla par ur čisto sama ("ta noč nije moj dan..." al kako že ) Bodte fajn / boljše Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Uff kakšen dan že začel se je za*ebano si nalijem svojo jutranjo kavo, hočem it še po mleko in z roko sesujem džezvo kava in zoc sta bla povsod - po omarcah, po parketu, v omari,... Grrr sem čistla ene 10 min Ni blo ravno za dobro jutro... Vsa zblojena že tako, po čem takem sem samo še bolj... No in dan se ni kaj dosti lepše nadaljeval... Najraje bi pobegnila nekam ven in bla par ur čisto sama ("ta noč nije moj dan..." al kako že ) Bodte fajn / boljše aha, pol nism bla sam jst štorasta že napravljena za v službo, hočem s tal v kuhinji pobrat eno padlo vrečico, počepnem in nardi RRRRRRRRRRRRRSK.In sem si rito fajn prezračla sem mislila še zašit, ker se je strgalo po šivu, sam sem se rajši preoblekla, pa bom to popoldne opravila.al pa ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Ja kaj pa dogajalo danes zjutraj? Jaz pa pripravljala nek sadni napitek, kao smoothie, dvakrat prevrnila vse skupaj, sreča, da sem (že kaj slutila) in postavljala na odcejalnik umivalne mize. Glede oblačil...huh...jz tudi v srednji šoli črno in črno...potem resno in elegantno...me že sestra peglala, da se naj sprostim. Potem na bolj sproščen, športno elegantn stil...zdaj me pa že prijema, da bi nosila oblekce, krila, mal odštekane čevlje... Če bo šlo tako naprej, bom menda tudi babica s kratkimi hlačami in fluorescentnimi čeveljci Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 aha, pol nism bla sam jst štorasta že napravljena za v službo, hočem s tal v kuhinji pobrat eno padlo vrečico, počepnem in nardi RRRRRRRRRRRRRSK.In sem si rito fajn prezračla Hehe joj no v bistvu še dobro da si tale "A-test" izvajala doma, da se ti ni zgodilo v službi Kar se pa tiče nevoščljivosti je pa tko, da mam tok fajn sodelavke, da dobim *pohvale* takrat, ko se jim zdi, da slabo izgledam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifKadar sem prima, so pa tiho, ker je zelo nevarno. Plus tega sem ultra svetlopolta. Ne moreš sploh, da ne bi bla nevarnost . Verjetno bi še kje zagorel kak kres v kaki oddaljeni preteklosti, pa smo komej malo čez 1. maj . dammit ...[/color]Sploh bi blo fino če bi se folk manj vtikal v druge Ful se mi zdi neumno da se moram "razlagat" V srednji mi je ena morila da če imam umetne trepalnice (mam malo daljše) pa da ziher jih mam pa da se ne vidi kje so nalepljene pa frizura, pa lasje, pa to, pa ono Meni če je nekdo / nekaj všeč, pač povem, ne vem, zakaj ne bi. Lepo je videt lepo žensko ali tipa. Pa lepo mislim ne uno z naslovnice, ampak lepo v kompletu - lahko je človek čisto ne-tipično lep in izžareva "tisto nekaj" in je vau Mi je ful lepo videt zrihtano žensko (pa ne zategnjeno, ampak bolj uno seksi elegantno) in pa tipa v obleki, s kakšno lepo barvasto srajco in kravato pa kakšna dobra kolonjska gor m-m-m! Ja kaj pa dogajalo danes zjutraj? Jaz pa pripravljala nek sadni napitek, kao smoothie, dvakrat prevrnila vse skupaj, sreča, da sem (že kaj slutila) in postavljala na odcejalnik umivalne mize. Heh očitno so dnevi za raztresanje ..Joooj ljubezen na prvi pogled. V ponedeljek grem pogledat to čudo in če je to to, če je vse OK in če se bo dalo še kaj zment, bo (upam da ) že kmalu pri meni Napišem kaj več, če/ko bo zadeva šla čez. 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 prehlajena čist ..se mi je zdelo, da bo kaj takega, ko so v službi vsi smrkal in kihal ... sam gre na srečo ful hitro skoz, tko kaže .. sem si vzela en dan bolniške in prespala dan in vsakič, ko se zbudim, je prehlad nižje (ponavadi se mi seli iz nosu v grlo in pol na pljuča, sam to traja en teden, zdaj sem pa v 1 dnevu pri kašljanju, kar je kul ne tolk kul je to, da mam jutr en pregled in ga niti ne morem prestavljat in bom tam smrkala in kihala v doktorja v glavnem, grem še na en ingverjev čaj in med in limono pa nazaj spat tak .. zelo produktiven dan je bil ***jaz pa na srečo nimam problemov z oblačenjem in službo .. klasika so kavbojke, včasih kaj bolj mini in športno elegantnega, včasih kaj čist odštekanega .. družinska firma, pa vse kar je, je to, da ma oči kako zavijanje z očmi, kot zadnjič, ko sem s širokimi hlačami iz Sarika prišla ''kaj, ti zdaj v cirkusu delaš po novem? '' sam mam tko dober izgovor za tele nove hlače, da nima kaj tud ko sem drugje delala, sem se po svoje oblačila, v jezikovni šoli je bil pa itak tole prvi pogoj - a sem lahk v kavbojkah? Vilinči, a maš motor ogledan? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Jutro prehlajena čist ..se mi je zdelo, da bo kaj takega, ko so v službi vsi smrkal in kihal ... sam gre na srečo ful hitro skoz, tko kaže .. sem si vzela en dan bolniške in prespala dan in vsakič, ko se zbudim, je prehlad nižje (ponavadi se mi seli iz nosu v grlo in pol na pljuča, sam to traja en teden, zdaj sem pa v 1 dnevu pri kašljanju, kar je kul Ojoj da boš čim prej spet zdrava kot Za uno drugo pa - mogoče nočem preveč pisat o tem ker sem ko malo dete, se čisto preveč navdušim,... potem sem pa preveč žalostna če slučajno ne rata... Upam, da bo in potem itak ne bom mogla skrit veselja Ma...ko pridejo na slišanje stvari kot so: "kurbirska, itd. " nismo več na ti. Kako za vraga če pa sam maram barve . Niti sledu o dekoltejih, miničih al kj podobnega. Za domov se pa jasno da preoblečem. V precej običajne cunjice. Spet dekolteji in miniči nikjer v uporabi... taki komentarji zaradi barv? Blesavo Candle očitno si pač tako luštna bejba da se ne glede na to, kaj imaš na sebi, vedno obregnejo vate, vzemi to kot kompliment pa bo še najboljše Jaz tudi ne nosim nekih dekoltejev - ker jih ne znam "nosit", ker mi je potem vedno nerodno, oz. ne maram da kdo bulji vame Če pa se kdaj zgodi da slučajno le imam kako majco ali pulover z globjim izrezom, se pa itak vsak obregne (ker me kao niso navajeni tako ) potem me vse mine... .. Danes bolj mirno jutro, nič ni letelo po stanovanju Sem pa potem na poti v službo srečala nekoga, ki je zelo blizu osebku iz moje bližnje preteklosti uf sej je blo hecno ker v bistvu je blo njemu bolj nelagodno kot meni Jaz imam itak čisto vest... Je pa zanimivo, da se pojavi ravno danes, ko bom zaključila predzadnje poglavje na poti do ene velike želje. Želje, ki je v svojem "prejšnjem" življenju (zaradi tistega dotičnega osebka) ne bi mogla nikoli uresničiti... Zdaj jo bom Uff malo sem že živčna upam, da se do popoldneva vsaj malo umirim Lep petek vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Ponavadi imajo tako ocenjevanje ravno tiste stare babe, ki so v rani mladosti dajale vsem po vrsti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 ... sem s širokimi hlačami iz Sarika .... mam tko dober izgovor za tele nove hlače, da nima kaj ... Vilinči, a maš motor ogledan? okej, zdej te mam pa tut jst na sumu, da si noseča valda, da ma Vilinčica ogledan motorči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2011 Jah Marsa, sam na hitro pridem gor in v prvih dveh temah vidim tvoje :palec: in poste... kok se ne bi mogla ali hotla veselit s tabo?? Lepo, thanx! (ko bi blo tud zame tko - da bi pršla gor, pa da bi bli sami taki posti: , , , , , , itd.) Sej nisem tolk vesela, k v bistvu nimam za kej bit, nekak (pač svoje stvari bom pa že spraznila iz enga fleta), ampak ker okol mnogočesa zganjam total štraufenpaht in skačem do stropa, je tko videti. Mal je pa tud samomotivacije. Lohk bi se prav tako kar ulegla pa umrla. Tko sem se recimo počutla prejšnji teden.Sam mi ni, da bi me tuji ljudje s špohtli odstranjeval. Itak so pa to sam prebliski, potem me kar nekaj žene, tko kot vsacga - pač človeka da preživi. Pa fajn je, če si kej zadaš pa to potem narediš. ... V glavnem, boljš da ne vidte mojih rok. No pa tud nog. Plavica pri plavici, ene so črne, rdečkaste, ene so že zelenorumene ... kej tacga. In jasno ni vidt da bi blo od selitve, pač pa zgleda kot da mam močnega besnega tipa ki me pretepa al pa vsaj total grdo stiska za roke. Že začela sem selitev s poškodbo. Nesla sem smeti dol pa eno mizo, noge so ble lahke, dila pa težka za pop* in gladka in ko sem v veži postavljala na tla, mi je zdrsnila iz rok in treščila na nožni prst - noht in mi je počil noht na dveh delih in sem pol šepala. Sicer pol sem bla polna adrenalina in sploh nisem čutla, pozabla, sam zvečer mi je pa kar butalo not v prstu pa sem si dala pol ledeno blazinico. Smo samo trije (jaz, frend ki je peljal in Tim) preselili vse (pa vsi trije *žgoljoti* - suhci). Škatle, tv, pralni stroj, mizi... vse. Blazota. En bi še moral pridt, je pa zamujal in ko je prišel, smo ravno že vse znosili dol pa pol tud kar sami nadaljevali (k najtežji je bil ta del - po tolikih stopnicah in vratih to nest)... pa še lohk smo šli vsi z enim avtom k sem se jaz zadaj narolala med stroj in škatle. To je bil pa tak napor, da grozota. Sem že pozabla da je tko hudo.Pol sem pa še odvlekla platna k sosedom in ene deke. Aja, pa še Timov modroc sem odvlekla k smetem, k sva ga s frendo dali zadnjič iz kleti v pedprostor kleti, pa so ga eni gor privlekli, v vežo, kao opozorilo naj odstranim to, sva čekirali s frendo kdaj bo kosovc in bo glih junija.Je bil pa tolk težek, da sem avtomatično proizvedla onomatopoetski zvok a la Monika Seleš. Prav zavpila sem ene trikrat (aaargh!), ko sem morala zbrat naenkrat tolk moči da se sploh premakne. Folk pa dol sedi pa gleda.No mal so me zasliševali.In da a zdej pa da grem? Škoda pa to. Vedno je tko. Najprej me čukast gledajo, pol me bojo pa kao pogrešal. Dons mam pa cele plane, me je pa groza ker sploh ne čutim rok in sem kot cota, nič ne morem. Upam da kasnej kej k sebi pridem, k mam še ful, jutr pa že malarja zjutraj. Lep petek vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.