Tipka 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Pozdrav vsem iz Olimja...danes dan cklj :xx!: :xx!: ..najprej smo se po poti enkrat izgubili, potem koncno na cilju.Tu vse v delih, razkopano, kar nekaj...smo se sli prijavit skozi garazo aparthotela ...apartma kjut, vendar nam ne dela gretje ...trikrat klicali recepcijo, pa je drugic gospa rekla, da je vzdrzevalec zrihtal...ja, komu drugemu, nam ne...smo si celi dan kuhali caj, pa juhe itd, da smo malo segreli...trenutno je tu 19.5 stopinj ( toplo ali kako ? :xx!: )...malcek spi, jaz gledam Housa, oslai trije moski so sli na playstation night... v glavnem, danes polomija, upam, da bo jutri boljse.... ja, pa se snezi, ko zmesano, mi pa hocemo vse zivo videt...upam, da nam bo uspelo, kljub mrazu in snegu vitet vsaj malcek tega, kar ste mi bejbe napisale ...hvala vsem, bom porocala.... Naty , upam, da ste vsi ok, da je panika mimo.... v bobre pa se ne razume, tak, da ne bom komentirala ...evo, reklame mimo, grem gledat Housa ...ja, jutri se zacne nova sezona Lost bodite na toplem in v cvetju Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Pozdrav vsem iz Olimja...danes dan cklj :xx!: :xx!: ..najprej smo se po poti enkrat izgubili, potem koncno na cilju.Tu vse v delih, razkopano, kar nekaj...smo se sli prijavit skozi garazo aparthotela ...apartma kjut, vendar nam ne dela gretje ...trikrat klicali recepcijo, pa je drugic gospa rekla, da je vzdrzevalec zrihtal...ja, komu drugemu, nam ne...smo si celi dan kuhali caj, pa juhe itd, da smo malo segreli...trenutno je tu 19.5 stopinj ( toplo ali kako ? :xx!: )...malcek spi, jaz gledam Housa, oslai trije moski so sli na playstation night... v glavnem, danes polomija, upam, da bo jutri boljse.... ja, pa se snezi, ko zmesano, mi pa hocemo vse zivo videt...upam, da nam bo uspelo, kljub mrazu in snegu vitet vsaj malcek tega, kar ste mi bejbe napisale ...hvala vsem, bom porocala.... Naty , upam, da ste vsi ok, da je panika mimo.... v bobre pa se ne razume, tak, da ne bom komentirala ...evo, reklame mimo, grem gledat Housa ...ja, jutri se zacne nova sezona Lost bodite na toplem in v cvetju Mojca SMO.poklič kaj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Aja, sej res, nimas prou! Pravijo, da bobri torej so. A ne govori tudi roman BOBRI (Janez Jalen pa to...) o nasih prednikih? Bi blo skoda da jih ni. Aja, sej res, mas prou. ...V Sloveniji bobrov ni!... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Kuga a že dam greš? Sej si komi pršu dol, pa že dam rineš Pogrešaš domačo košto, kaj Jp, tkole je to tm, kjer je "svinjaraj doma" - se človk pol že sprašuje, a sploh MORA jest vsak dan (k si glih omenu, da ti najboljše v želodcu ) Petnajst dni je vec kot porevec. Ce je clovek v svojem s.p. ju katica za vse, si tezko privosci daljso odsotnost, saj ima ta lahko precej negativne posledice za posel (ne ukvarjam se namrec le s knjigami in podobnim).Sem pa zdele dol padu, k sm pogledu na vreme.net in videl, kaksne temperature imate doma. Sem si predstavljal, da bo po moji vrnitvi zime bolj ali manj konec. Zajeb.com.Grem cez dobre stiri ure proti Delhiju in potem preko Istanbula domov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Ky ... večino tega je kar dobro ... posebno oreščki za ostalo ... boš znala porihtat, ne itak da bom. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Tipka, sej bo Smola z (ne)ogrevanjem A bi lahko kej znižala ceno bivanja na ta račun Al pa vsaj kake cenejše/zastonj karte za terme? Petnajst dni je vec kot porevec. Ce je clovek v svojem s.p. ju katica za vse, si tezko privosci daljso odsotnost, saj ima ta lahko precej negativne posledice za posel (ne ukvarjam se namrec le s knjigami in podobnim).Sem pa zdele dol padu, k sm pogledu na vreme.net in videl, kaksne temperature imate doma. Sem si predstavljal, da bo po moji vrnitvi zime bolj ali manj konec. Zajeb.com.Grem cez dobre stiri ure proti Delhiju in potem preko Istanbula domov. lalalaUps, 15 dni, tole je pa mignl kt blisk Te popolnoma razumem, da je 15 dni v takem gastronomskem okolju odločno preveč. Nigačezdomačokošto.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 prosim dokaz! Sem sam mal pobrskal, očitno se naseljuje, nisem pa zasledil da na cerkniško jezero. http://www.natura2000.gov.si/uploads/tx_library/bober.pdf Vidre vem da so,no dokazat ne morem.Za bobre na Cerkniškem jezeru pa nisem siguren.Poiščem dokaz kje....sam ne vem.A jo ujamem? Ja Kyllah zgleda da ti paše tak način.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 No, pa grem.Se vidimo v ponedeljek. Oooooh :hepko: :hepko: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Fajn se imej No. Pa ga spet imamo. Sneg. (mater smo ga lačni ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Okej sem malce zastal z informacijami, ki ste jih vi znalci že zbrskali s pomočjo googla.a da še pred 5 minutami preden ste vtipkali stricu Googlu na pomoč " bobri v Sloveniji "niste bili prepričani v to kar govorite.Evo Marsa še zmeraj vztraja da so bobri v Ljubljanici Jaz sem pred leti bral članek v Mladini kjer so omenjali družinico bobrov evo pa preberite, to je bilo leta 2003 ko vi še niste vedeli zakaj vam služi palec na roki. al za sesanje al za štopanje na Dolgem mosti ali za tlačenje v nos. http://www.mladina.si/tednik/200323/clanek/m-bobri/sama sem za bobrišče, ki se nahaja v Dvoru pri Žužemberku slišala lani od strica ... takrat, ko je bil tam bobrov samih ni videl sem pač poiskala nekaj linkov, ker si trdil, da jih pri nas ni ... sem pač zmotno mislila, da bo mogoče zanimalo še koga da bi jih kdo videl v zasavju še nisem slišala bom pa strica prosila, da se enkrat skupaj odpravimo na Dvor ... ko bo bolj toplo ... mogoče lahko kaj pofotkam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 morgen..... prou fletno zuni....sneg.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 SMO.poklič kaj.Hej bejba ...bom Tipka, sej bo Smola z (ne)ogrevanjem A bi lahko kej znižala ceno bivanja na ta račun Al pa vsaj kake cenejše/zastonj karte za terme?Nigačezdomačokošto.presshja, problem je, ker je sluzbeni apartma, pa placam 40 evr na dan, pa nimam pojma, komu se hocem potem tozit, firmi ali termam ...sicer pa, delala transformacije in danes ze malo bolj clovesko toplo ... so se sli decki kopat, midva z malckom cubiva tu v apartmaju, ker se vedno hrope in ga ne upam se bolj prehladit ...grem pa jaz jutri z mulckoma z vlakcem na izlet do Olimja, mozek pa bo z malckom doma ....tri ure potepanja po Olimju in ostalih tukajsnjih znacilnostih , juhuhu...ja, drugace pa pogresam palicni mesalnik, pa knjigo sem pozabila doma ...se dobro, da imamo comp , pa stedilnik bi lahko imel tri plosce in ne dve, ker je za veliko druzino premalo samo dve plosci ( se dobro, da sem zorganizirana ze po naturi )...ja, ko si nekje, je lustno, ampak vseeno se sele takrat zaves, kako si doma z malenkostmi, ki se jih niti ne zavedas, olajsas kuho/bivanje/zivljenje skratka, danes bistveno boljse , kot vceraj ...tak, grem si kuhat kavo, pocasi pridejo decki...bodite prekrasnoMojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Dober večer Lunatkerai!Kaj je ratalo tu?Vidim samo prvi post v temi in potem spisek drugih postov Sem po pomoti pritisnila kak knof narobe? Ne uspe mi pogruntat za kaj gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 Dober večer Lunatkerai!Kaj je ratalo tu?Vidim samo prvi post v temi in potem spisek drugih postov Sem po pomoti pritisnila kak knof narobe? Ne uspe mi pogruntat za kaj gre. Rešeno Možnosti-pregled teme- standard *Jutri grem v Milano, 100% privlečem kakšne šolne od tamkaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 *Jutri grem v Milano, 100% privlečem kakšne šolne od tamkaj totalno fouš uživaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Jutro, sem preživela nočno po dolgem času. Službo bom kar obdržala, kolikor pač znese, ker je sigurno treba včasih vskočit, tko da bo ravno prav. Sej jaz to zmorem. Pač ni nobeno preveč fino delo in tko pač ni prevelikega navala na naš garni hotelčič. Sej napake se zgodijo vsakemu in kake butni me v plesko pa duš me ka zelenjava. Nocoj sem bla pridna tud drugače, sem šopkala na nekcu kot nora in ga dala na obročno, uštja. Gre za polnočno intrigo do zgodnje zjutranje spizde. Zuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 totalno fouš uživaj Ma uživanja bolj malo, meni Milano pomeni -it delat. Edina sreča je. da imam vlak šele ob 11.45, običajno grem s tistim vampirskim ob 6.30 Tokrat prespim tamle, ker imam šele jutri ene zadeve. Zato pa imam danes ene 3 urce fore za šoping Cookie Da ne bo pomote, nikoli se ne bi hvalila s svojimi nakupi, ampak, ker sem opazila, da gre moj lifestyle enim hudim pretvarjalcem/ svetohlincem/ licimurjem in neprivoščlivcem hudo na jetra , malček podžigam trebušne sokove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Ma uživanja bolj malo, meni Milano pomeni -it delat. Edina sreča je. da imam vlak šele ob 11.45, običajno grem s tistim vampirskim ob 6.30 Tokrat prespim tamle, ker imam šele jutri ene zadeve. Zato pa imam danes ene 3 urce fore za šoping Cookie Da ne bo pomote, nikoli se ne bi hvalila s svojimi nakupi, ampak, ker sem opazila, da gre moj lifestyle enim hudim pretvarjalcem/ svetohlincem/ licimurjem in neprivoščlivcem hudo na jetra , malček podžigam trebušne sokove uživanje sem enačila s šopingom drgač pa, dobro delovanje pankreasa je nujno posebej v tem pustnem času Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 bohdej.... jebemti alko pa farmacijo.... grem spat....che bo ratal.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Ma uživanja bolj malo, meni Milano pomeni -it delat. Edina sreča je. da imam vlak šele ob 11.45, običajno grem s tistim vampirskim ob 6.30 Tokrat prespim tamle, ker imam šele jutri ene zadeve. Zato pa imam danes ene 3 urce fore za šoping Cookie Da ne bo pomote, nikoli se ne bi hvalila s svojimi nakupi, ampak, ker sem opazila, da gre moj lifestyle enim hudim pretvarjalcem/ svetohlincem/ licimurjem in neprivoščlivcem hudo na jetra , malček podžigam trebušne sokove da nisi slučajno mene mislila ker pol si se hudo zmotila.sem zadnjič štela majice ta starejši in reci in piši 145 kosov. Kdaj jih uspela toliko nabavit se mi niti ni sanjalo, še bolj tehtno vprašanje; kdaj jih nosi? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 sem zadnjič štela majice ta starejši in reci in piši 145 kosov. pa kaj si ja nor sem zdle na hitro približno preštela svoje majice (kratek rokav), okoli 20 jih je.pa sem mislila, da jih imam jaz veliko pa še teh ne nosim vseh Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 punca ima enako postavo še iz osnovne šole, drobižek; in pol so se samo kupovale zraven. (po mojem no). Mlajša pa je večja in seveda ji od starejše nič ni prav, sicer bi že ona ponosila.Ja, za eno trgovino jih je. Sicer bo pa imela skoraj zdaj naša riba rd. Dvajsetico. Sva ji mislila najprej kupit polet z balonom - pa sem potipala jo, če bi sploh šla...ja, bi šla...ampak ne sama...za dva tole že malo drago pride. Ne vem. Še gruntam. Ideje dobrodošle. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Uga uga. Jaz grem pa jutr po mojo nečakinjo in sestro,juhu.Spet se ji bomo smejal k je tak cukr......ma ni večjega.A je res,če odpreš S.P.,da dobiš 4500EUR subvencije?Ampak pomoje samo,če imaš enega zaposlenega.Pismo,spet neki posojam denar.Dost bo tega!Obresti 50%!! Pa ja....Sonceee,mraz,bikinke....no,to ni še.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Uga uga. Jaz grem pa jutr po mojo nečakinjo in sestro,juhu.Spet se ji bomo smejal k je tak cukr......ma ni večjega.A je res,če odpreš S.P.,da dobiš 4500EUR subvencije?Ampak pomoje samo,če imaš enega zaposlenega.Pismo,spet neki posojam denar.Dost bo tega!Obresti 50%!! Pa ja....Sonceee,mraz,bikinke....no,to ni še.... ne vem, če ni ta dnar pogojen s tem, da imaš sp odprt vsaj 2 leti, sm bl površno poslušala včer na TV Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 ne vem, če ni ta dnar pogojen s tem, da imaš sp odprt vsaj 2 leti, sm bl površno poslušala včer na TV Točno tako,..4500 EUR pomeni, da ti financirajo plačevanje minimalnih prispevkov za cca 20 mesecev, podpišeš pa pogodbo, da bo s.p. deloval vsaj 2 leti. Sicer pa drži glede subvencije, vendar se pozanimaj raje direktno na kaki VEM točki ali zavodu za zaposlovanje, ker subvencije odpirajo in zapirajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.