Cookie 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Alo, a vi nč ne berete komentarje tuky al kaj madonca ste površni; Marsa zdaj nima neta doma* in se bo pač javljala, ko bo lahko. * = začasno je šla h materi, dokler ne ubode kaj primernega kar bo itak hmal NLB; ja, je še zmer taka, ku je bla. Površna do amena in draga ko pes hvala bogu sem jo zamenjala že zdavnaj pa še predolgo sem odlašala, glede na birokratska posla (ck, ck, pa je blo prenešeno ) še dobro, da v.d. tašče uživa v notranjem opremljanju, ker men bi se zmešal tko mam pa edin kriterij; da je enostavno za pucat/vzdrževat, pa da je bele barve, če slučajno ne more bit zlata, turkizna ali rumena ajnfoh, vam rečem ********včer sm si ubodla eno huuuuudo oblek(ic)o (za v službo) in še bolj nevarne sandalčke (tole pa ne bo za v službo) s platformo, jasno in petko do taaaaal lethal combination če kerga zanima; Optika Zajc v LJ ima 30% gotovinski popust na sončna očala (nekateri modeli imajo samo 10%).Mam zdej nova o.č.a.l.a*, še malo večja kot ona prejšnja * = sončna 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Marsa je verjetno pri mami in nima neta tam, zato se ne oglaša ... bo pa boga, ko pride nazaj, kolk spamerjev se je pojavilo, za http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ale, hvala za nasvet, bova mal pazila ... definitivno bodo pa oni montirali, ja, je itak že v ceni montaža ... se zdaj spomnim, da je bilo tudi za pisarno dost zafrkavanja z nabavo, ker so pozabili in zamujali in take .. mah, pri vsakem so kake komplikacije in problemi, poln kufr mam že tega Sem dobila danes marmeladice, jih je mami prinesla (sem pustila tam, da so se ohladile) .. in zgledajo ful lepo v lončkih, noro lepa rdeča barva in precej goste (bolj goste kot lani breskova) .. tako da to je vse, kakor bi moralo bit ... zdaj je treba še preizkusit, če so kaj tistega tipičnega okusa po želinu izgubie pa če niso preveč sladke .. bom doma eno odprla in poročala ... (kuhala sem jih pa -cele češnje - max. 15 minut (sam kot sem rekla, po moje na previsoki T), potem pa vzela palični mikser in na ene petih koncih malo pomiksala, da se je malo zgostilo, ampak je večina češenj še vedno cela, potem pa dodala eno vrečko (na okol 3kg češenj) ta zelenega želina, ki nima konzervansov not, in kuhala še 3 minute. Piše prav posebej za češnje, da je treba malo dlje kuhat tale želin, kot pri drugih vrstah sadja .... (OK, tole debato bom prestavila v Kaj bomo jedli, pa lahko še tam nadaljujemo, a ne ...) Bratca je kartica čakala na banki ... zgleda kot da so se odločili šparat in ne pošiljat po pošti al kako Trajk ni uporaben za 3, sva pa malo za res malo za šalo razmišljala o prikolici za motor Imajo tudi bolj moderne verzije tistih starinskih, samo cene so pa ubitačne Bomo kar avto za začetek Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Trajk ni uporaben za 3, sva pa malo za res malo za šalo razmišljala o prikolici za motor Imajo tudi bolj moderne verzije tistih starinskih, samo cene so pa ubitačne Bomo kar avto za začetek Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Helou, vidim, da se dogaja na polno. Cookie stilsko izziva . Marsa odkonektana na drugi lokaciji. Ale in Aliana pa marmeladkata . Ko vaju takole berem, me kar mika, da bi se tudi jaz tega kdaj lotila. Nataly sla na adrenalinsko kricalne vaje s podmladkom Jaz se pa privajam na pocitnice , letos malo tezje prenasam vrocino, tako da sem bila nekaj zadnjih tednov v prafaktorjih, no zdaj se pa po potrebi postavim natancno pred ventilator in je. Dobila iz SLO vabilo za referendume, poslano bilo 3.5., prispelo 31.5., jaz bi pa morala do 26.5. sporocit, ce bom glasovala po posti in glasovnica bi morala biti v SLO do 5.6.. Mission impossible. No saj, je fajn feeling dobit glasovnico, po drugi strani se mi pa malo neposteno zdi, da jaz lahko glasujem za nekaj, kar ne vpliva name. Cezluzni pozdravcek! 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2011 Prijavi Deli 2. junij 2011 Ali pozna kdo kakšnega mojstra za excel, da bi lahko enmu laiku pomagal pri delu s programom (funkcija VLOOKUP, mehurčni diagrami ipd.). Zadeva je zelo nujna - po možnosti v soboto (lahko tudi nedeljo), plačam po dogovoru, po možnosti v Ljubljani. Prosim, da me kontaktirate na OS. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 Trajk ni uporaben za 3, sva pa malo za res malo za šalo razmišljala o prikolici za motor Imajo tudi bolj moderne verzije tistih starinskih, samo cene so pa ubitačne Bomo kar avto za začetek Mi ni dalo mira včeraj pred spanjem, se mi je zdelo da sm vidla tudi trajk za tri. Sm pa res mela bolj v mislih bočno prikolico, ne vem zakaj se mi je trajk vsilil v misli... Samo res... cene so že ku za en avto... 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 Ale in Aliana pa marmeladkata . Ko vaju takole berem, me kar mika, da bi se tudi jaz tega kdaj lotila. Cezluzni pozdravcek! Ti kar loti se. Sploh k maš tam še bolj zanimive okuse za eksperimentirat. Lep pozdravček nazaj v Mexico! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 Helou,.... Ale in Aliana pa marmeladkata . Ko vaju takole berem, me kar mika, da bi se tudi jaz tega kdaj lotila. .... Jaz se pa privajam na pocitnice , letos malo tezje prenasam vrocino, tako da sem bila nekaj zadnjih tednov v prafaktorjih, no zdaj se pa po potrebi postavim natancno pred ventilator in je. Dobila iz SLO vabilo za referendume, poslano bilo 3.5., prispelo 31.5., jaz bi pa morala do 26.5. sporocit, ce bom glasovala po posti in glasovnica bi morala biti v SLO do 5.6.. Mission impossible. No saj, je fajn feeling dobit glasovnico, po drugi strani se mi pa malo neposteno zdi, da jaz lahko glasujem za nekaj, kar ne vpliva name. Cezluzni pozdravcek!Pujsita joj, veš kaj bi pa RES lahko skuhala; mangovo marmelado to je pa tok dobra zadeva, da dol padeš včas so jo imel v Hofru (ena štacuna tle), zdej je pa že dolgo nimajo več. še malo, pa boste 3je če niste že glasovanje sem mislila it, pa se mi obeta morski vikend, lena kokr sem, pa nisem šla na predčasno no, plani se lahko še zmer spremenijo Samson, jst sm žal les za računalnike Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 Ale Trisedežnega pa ne vem če sem že kdaj v živo videla ... :inocent:Hehe, pa otroški sedež gor in je problem rešen Jaaaa, Pujsita, mangovo marmelado, ki jo potem pošlješ v Slovenijo na obisk x:px Samson, sem poslala naprej, če kdo obvlada .. Meni je tud Excel španska vas in se ga izogibam, če se le da, bratec je pa letos ful profi ratal, ker vse preko tega programa dela v službi ... sam je tolk bizi naslednjih par tednov, da dvomim, da bo imel voljo in čas .. bom mal zatežila Dobila danes po pošti iz Texasa tak kjuuut paketek od Indijke, ki ima isto ime kot jaz, sem jo prek Facebooka spoznala in sva si ful všeč postali je resno v planu, da se enkrat v živo vidiva ... 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 Ti kar loti se. Sploh k maš tam še bolj zanimive okuse za eksperimentirat. Pujsita joj, veš kaj bi pa RES lahko skuhala; mangovo marmelado to je pa tok dobra zadeva, da dol padeš včas so jo imel v Hofru (ena štacuna tle), zdej je pa že dolgo nimajo več. še malo, pa boste 3je če niste že Jaaaa, Pujsita, mangovo marmelado, ki jo potem pošlješ v Slovenijo na obisk x:px No kot kaze bo eden prihodnjih projektov nekoc marmelada, obljubim, da bo mangova prva na spisku. Cookie, sva se v dvojini, pa po planih naj bi tako se en mesec ostalo, bomo videli, koliko se bo drzala urnika. Uzivajre v vikendu, berem, da se je malo ohladilo v vasih krajih in da se lazje diha . Pri nas smo tudi dnevno med 10 in 26, kar je cisto bolje od nad 30 . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 Pa da ne bo pritožb, da se tule not nič ne piše...evo. Ogledaujem se za eno vikendico - 40.000evrov stane..jaz pa se še nisem spomnila kako do keša prit. Torej -sem na enem razpotju..že kar odločena, da pustim vse. Dečve čist zgrožene - pa naj gre on..ampak on noče..in nikjer ne piše, da moram v tem ostat. Življenje je čudno..bomo videli torej, kaj bo prineslo. torej - hipotečnega kredita se ne bi šla..še nikoli se ga nisem in tudi zdaj..ko nič ne vem kako bo dalje s službo - pa sploh ne. Za najemnine nisem več -za ta keš imam pol neprmičnino v lasti. In v blok ne bi več šla. S svoojim živalskim vrtom pa sploh ne. In nekje v naravi mora bit..Hazole so idealne...in to, da se mi nekje nekoč obeta neko dedovanje...me nič ne mika..čakala na to ne bom..skratka..to je ena izmed možnosti. Druga je - da se ponovno lotim gradnje..tretja je, da pustim tako kot je in se razdelim v etažah - kar spet eni nočejo, ker kaj si bo pa folk mislil..Štirideseta torej prinašajo velike spremembe. Samo čudim se, zakaj se eni toliko jezijo. In če bi vsaj malo razuma vključil..tistega za katerega ima diplomo - potem bi bilo vse skup lažje...tako pa.. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 http://tinyurl.com/3t6zdvahttp://tinyurl.com/6avno3d Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 Štirideseta torej prinašajo velike spremembe. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 Živio, danes nismo bili nič na morju. Smo imeli vse šanse, pa smo se sprli, obrnili avto in nazaj. Potem sem šla pohajat s frendico po mestu. Sva jedli murve. Pospravila neke papirje po dolgem času in si omislila zvezek za načrtovanje spet. Jih imam kup popisanih. Se trudim imet nek lajf, da grem ven s kom, da se nekaj dogaja. Kmalu bo treba iskat ta pravo zaposlitev oz. bomo videli, če kaj najdem, mogoče se kaj novega odpre. Manjka mi love.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Drugo bomo rihtali sproti. Srečnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. junij 2011 Prijavi Deli 5. junij 2011 Nat morda pa se (še) porihta doma. Tudi jaz bila pred leti na razpotju. Pa sem se spomnila, da kar oddajam, to prejemam. In da na nič nimam vpliva (še na lastno rit ne - kdaj bo hotela srat.) Lahko imam pa kljun zaprt (vsaj pol manj neumnosti ven pade). 40k ni (tok) veliko; no odvisno; če jih imaš - ni, če pa ne - pa je.Prespi, jutri je nov dan, nove odločitve, novi začetki ***********jaz pa z morčita krasno, vroče, jasno vreme, pravi odklop; čeprav sva se skoraj skregala, predno sva v petek odšla na morje. Qrtz, neky je blo v zraku grem zaj spat, lepljiva (od te sopare) kot sem, jutri je delavnik Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Tole ni na vrat na nos...tole traja nekje dobro leto..z dobrimi trenutki vmes.In medtem se tolikooo zgodilo..in jaz sem se hudo spremenila..pa tudi ostali so se..in tiste nat. v katero se nekoč leta nazaj zaljubil ni več. Med drugim sem postala hladnokrvna in tudi spletkarska, če treba (nisem ponosna na to..in marsikdo bi bil čisto zgrožen)..dejstvo pa je, da sem od mamine smrti dalje -druga oseba. Ne vem, če ravno prijetnejša..mogoče kanček modrejša. Gledam fotra - kako srečen s tole Vidico...razmišljam zakaj nista z mamo bila...se foter pohvalil, da postal spet moški (kar ne da bi me zanimalo)... Gledam sestro..nima svetovne partije..revna na čase kot cerkvena miš..smeji pa se toliko..in sreča ji sije z obraza. jaz se sicer še vedno smejem - optimist pač ali pa neptun kriv:))sem si pa zadnjič ob prometni njegovi zastavila tehtno vprašanje: koga bi jaz prvo poklicala, če se mi kaj zgodi? ali čigavo telefonsko številko bi dala..če bi morala ostati v bolnici? odgovor - čisto pošten...hčerko. Ne njega...vsa ljubezen silna...je ni več..in sploh se več ne trudim. Nimam želje se postarati z njim, ne zanimajo me njegovi motorji, na jetra mi gre njegova glasba(njemu pa moja), zdi se mi, da se smeši, ko peca dvajsetletnice...in nekatere njegove izrečene besede so tako težke, da..so rane pregloboke.Burek nič več..peč pokvarjen:)) V glavne - ker sem pač trezne sorte...in glede na to,da nič ne kaže dobitka na lotu - bo treba razdelit etaže. Hišo pa imam tako rada, da je ne bi rada prodala..oz. raje grem. In nikogar ni v igri - vsaj ne z moje strani. Kakor koli se bo razvijala zadeva-tako kot je bilo ne bo nikdar več. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Tole ni na vrat na nos...tole traja nekje dobro leto..z dobrimi trenutki vmes.In medtem se tolikooo zgodilo..in jaz sem se hudo spremenila..pa tudi ostali so se..in tiste nat. v katero se nekoč leta nazaj zaljubil ni več. Med drugim sem postala hladnokrvna in tudi spletkarska, če treba (nisem ponosna na to..in marsikdo bi bil čisto zgrožen)..dejstvo pa je, da sem od mamine smrti dalje -druga oseba. Ne vem, če ravno prijetnejša..mogoče kanček modrejša. Gledam fotra - kako srečen s tole Vidico...razmišljam zakaj nista z mamo bila...se foter pohvalil, da postal spet moški (kar ne da bi me zanimalo)... Gledam sestro..nima svetovne partije..revna na čase kot cerkvena miš..smeji pa se toliko..in sreča ji sije z obraza. jaz se sicer še vedno smejem - optimist pač ali pa neptun kriv:))sem si pa zadnjič ob prometni njegovi zastavila tehtno vprašanje: koga bi jaz prvo poklicala, če se mi kaj zgodi? ali čigavo telefonsko številko bi dala..če bi morala ostati v bolnici? odgovor - čisto pošten...hčerko. Ne njega...vsa ljubezen silna...je ni več..in sploh se več ne trudim. Nimam želje se postarati z njim, ne zanimajo me njegovi motorji, na jetra mi gre njegova glasba(njemu pa moja), zdi se mi, da se smeši, ko peca dvajsetletnice...in nekatere njegove izrečene besede so tako težke, da..so rane pregloboke.Burek nič več..peč pokvarjen:)) V glavne - ker sem pač trezne sorte...in glede na to,da nič ne kaže dobitka na lotu - bo treba razdelit etaže. Hišo pa imam tako rada, da je ne bi rada prodala..oz. raje grem. In nikogar ni v igri - vsaj ne z moje strani. Kakor koli se bo razvijala zadeva-tako kot je bilo ne bo nikdar več. ko bo stvar dovolj zrela, se bo zgodilo, kot je prav. držim pesti za dobro zate in vse ostale, ki so na kakršnem koli razpotju. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 ko bo stvar dovolj zrela, se bo zgodilo, kot je prav. držim pesti za dobro zate in vse ostale, ki so na kakršnem koli razpotju.ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 Nataly, ratam kr žalosten, ko preberem kej tacga. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif A kakšno pomoč sta že poiskala, al je že dokončno? Kokrkol, držim pesti zate. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 vsak konec... je istočasno začetek glawo gor bejba Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. junij 2011 Prijavi Deli 6. junij 2011 nataly drži se Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. junij 2011 Prijavi Deli 7. junij 2011 Kako je čudno, "tiho"... Se moram oglasit Marsa pusti pozdravt in pravi da se kmalu oglasi Pa še jaz pustim en pozdrav vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2011 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2011 Haj! ..... a smo zmagal al nismo! (thx za *pogrešanje* - ampak se me ne da kar tkole zlosart ) ... 4x sem že čapljo vidla pa blazotnega pajka mam za čuvaja. --- Što ne ubija, jača! ______________ (*žnjiljarda prijav... ) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. junij 2011 Prijavi Deli 8. junij 2011 marsa, welcome bak! ej, a se komu sanja kaj bi bila tel. številka: 0566448? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. junij 2011 Prijavi Deli 8. junij 2011 Verjeten spam klicnega centra ...http://t-2.rula.net/viewtopic.php?p=67307 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.