Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

"Skoraj vsem nosečnicam brez službe se izplača

xDDx vcer me je frend (cisto resno!) vprasal, ce mislm met se kaksnega bejbija! :D

modelsko.

kaksni lepi dnevi zimski tle pri nas! kel zahodi! :2src:

me je pa cist prezebl, en burjast veter je bil, no vsekakor s severa, prav brilo je in so mi usesa zmrznila (in rit).. k ne nosim kap in zhab in tud ne rokavic in mam taake roke boge in kr faca me boli se zdej, pa usesa, hrustanc, so mi zmrznila in me ful bolela. :o|o:

drugac pa ful lepo! sm 1 uro hodila, pa ceprav je blo tok mraz....

vidla let kormoranov, pa ene posebne, *nove* (al morda kako0 perje menjajo, ker so bli cist drugacni)...

pa ful lepa cista je bla Ljubljanica, pa ful deroca in visoka, race so se igrale in je blo hecn, k je blo videt, da nazaj plavajo. x:)x k jih je tolk tok nosil...

kok enga zivljenja, ful dbest! pa vse veselo. nutrije cist v kompi z racami plavajo, ko so pa se tamale nutrijice, mladicki, pa racam nagajajo in jih v noge grizejo! xDDx

pr frendi k ma pticjo hisico vidla zelence (k se je zahodno sonce not usmerlo in so bli vo zeleni!), tascico, vse je ze zvrgolelo, ful sinick, plavcek, ni da ni! xDDx kot da bi se ze kr zenil al kaj. xDDx

vcer pa skoz okn pogledala, v tistem pa mimo mojga okna chaplja letela!! tko bliz se nikol ni letela!

berem knjigo o hitlerju. x:)x

kaksen speh! sem komaj, ce, na 1/10... blazno na drobn, ful podrobno (da me je ze skor odvrnilo), a je pa zlo zanimivo in dobr pise avtor, tak en pogled vseh mogocih pogledov, strnjen in povzet zlo dobr (kolkr lohk sklepam po 10 posto prebranem). tko, zanimivo, pa kok se ponavlja zgodovina... pa vse to... pa vse te metode in to.

sm kr not padla...

julija 1923 je bil dolar vreden 160.000 mark. x:o)x x:Dx

novembra pa 130 miljard! :D :D

neko zelenjavco sem sprazila na hitrico, dobila obisk, cist super, se boljs, ceprav sm hotla gledat Trenja, ampak cist prav.... je blo velik bl zabavno in fajn, zihr. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja, spet se zacenja vikend. :o|o:

se en v *lebdecem* stanju.

mater sem slabe. cist vsi so me nategnil. stoicno prenasam ze skor dva mesca, se ne pritozujem, rpobam... hm, vse kar pac lohk. ampak ne in ne.... in zdej mam pa ze dost pocas! fakof!

pa se neki 'zbolevam', cist sem se premrazla pa izcrpala, pol sm pa se bl slabe, k sem brez energije. fakof! x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vso energy porabim za prezivetje (kot tabornik al pa zival, vsak dan 'na lov' pa to). drugac pa - sej rgem, hodim, sam nimam nikjer obstanka in se nikjer dobr ne pocutm k nisem kompatibilna z nikomer, ker sm iz druzga filma... :) pol se pa tezko 'veselis in zuras'. sej ves - hodm vn k lohk, nism pa ena bogica al pa beracica al pa k*... skratka, tolk in tko kot lohk.

ampak sej grem km, vseen, me ze kdo zvlece. x:o)x pa je tud cist lustn pol takrat. sam praviloma mi pa ni do tega.

sej bo, she ga bomo zhgal. x:o)x x;)x xyesx

Picasso

ja pa se mal lesa. x:o)x x;)x

(sem leseni zmaj po kitajcu x:)x - in res sm les pogosto... ;))

morda je pa to glih voda.... x:)x pac gre. :vio:

Picasso

Guest VilaSonca

skopaj se v topli vodi, če imaš možnost. vsaj malo toplote.

v takih momentih, ko bi nekam pobegnil, pa itak nimaš energije, vem ... :o|o: čakaš in prenašaš. ampak fakof, tudi to mine.

Marsa xwizardx

skratka, jaz tudi ne najbolje. bla danes spet v lj, nič zrihtala. ker se kr neki zmišljujejo, prinesi to, ono,

ko pa kličeš, kaj vse potrebuješ, ti pa itak ne povejo vsega. prejšnji teden naredla še zadnji izpit, itak da prof. še ni uspel

odnesti prijavnice na referat :vragec: kot tudi ne neke izjave. mater mu *** skratka, za bv danes lazla v lj, pa denar zapravljala,

pa še v minus šla, da imela denar za vožnjo. eh, jezna. no ja, sem pa vseeno dala na referat mag. delo, upam, da bodo čimprej

mi sporočili datum zagovora. se tole že ful vleče.

sem sama doma zdle, vsaj nekaj x:)x si grem kopel narest

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hm, tokrat kukuc iz domačega čurunalnika. Sem včeraj prišel domov s prilično razboleno ritjo (po skoraj devetih urah zagozdenosti med sedeži letala, ki je delano za nekoliko manjše ljudi, kot sem sam, obcutki res niso prijetni). Sem usput opravil tudi formalnosti v zvezi z uvozom kamnov. Mal me krivi časovna razlika, kar se odraža tako, da sem recimo ob treh zjutraj zaključeval poslovni januar za svoj s.p. Da pa se ne bom sam pritoževal - ful fajn je doma. Tega obcutka mi ne skali niti temperaturna razlika (z cca 23 stopinj na domači mraz).

Zanimivo, da se mi sploh ne ljubi stehtati in sortirati kupljenih kamnov. Bom že ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ni lepšega kot iti na čapalapinke in po vsej čokoladi na cigaret nato pa še na pjačko ob sončni ljubljani... (čeprav je blo malo oblačno) x:Dx

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Hm, tokrat kukuc iz domačega čurunalnika.

lalala

O, welcome back! x:)x

Drgač pa te dni tudi jaz zelo izčrpana, poln kufer zagamanega stanja, kakršno je, stagniranja ... Ostajam pozitivna, čeprav na trenutke pikasta. :vragec: x:Ix In prvič v lajfu fašem blesav herpes. Bemu, še smejat se ne morem na vsa usta. No, lahko pa se tule. x:Dx x:Dx

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Nosorog, WB! :palec:

upam da fliknes kake fotke in poves kere kamne si kej ubodel itd.

Mystica - blazota! x:Ox

(a odzivi pa: lepa fotka! x:o)x x:Dx madonca sej je za dve njeni nogi!! Take so ble 30 let nazaj, eno leto ali dve, ena jo je fasala na DEKOLTE! :OO!: kot tatoo s soncem tridesetcentimetrski! ni za hecat, ce te tole zazge, mas lohk tezave z dihanjem, sploh ce si alergicen, ker je ze velka povrsina. uh, skratka!)

Thx vsem za xcrossfingx :kiss:

VilaS - sm tud sama o kopeli razmisljala, pa si premislila, k se mi ni dal razmehkuzhit. x:)x k po kopanju si ves tak obcuzljiv in vroc in mehek in tak, pol pa v tem mrazu sedet.... drugac ni sile, sam je pa ful pihal te dni in mi vse prepiha, pa je mrzlo not, zato sm bla tud taka premrazena.... vcer sem se glih po tusiranju se dodatno premrazla (pa sm tud hotla se kopat). ne da se mi pa v postlo zabubit al pa kej po kopeli, k se nocem kr valjat pa gnilit, je najpomembneje, da ohranim duha in telo, valjanje pa ne pripomore. pa se ves si pol tak.... se kej razmisljas kok je sve bad al pa kej..

tko da sm si spekla jajcek (skor nikol jih ne jem, a vcas mi zapase, dons mi je, k sem taka svoh, pa kao nekaj 'mocnega' xDDx), pojedla jabcek, si skuhala ingverjev caj (k mi je zadnjic frenda prnesla en koscek kroenine, pa sm na to pozabla) in rajs sla na sprehod. x:o)x na mraz. ampak sam za mal, do mosta pa nazaj, k sem neke sjemenke nesla pticam. x:)x

Dons sem mela spet kormoranji let (6) tocn nad sabo, pol pa se chapljin. mam konekhsn z njo in zadnje cajte se mi ne pusti slikat.. morda k prebliz ji pridem, pol pa odleti, jaz pa sam se prazne neke veje ujamem. x:Dx in sm razmisljala, da pac... je ne morem 'ujet'.... in pol ko se ze vracam, pa nenadoma se spet pojavi, dvakrat tocno nad mano zakrozhi in odleti proti zahodu. xDDx prav pozdravt me je prisla, mi rect: evo me, sej sm tle, sam se ne pustim 'ujet'. x:)x

zdej bi mi pa pasal pogledat kak film, sam ni 0 vidt, no kej bo ze.

aja candle, brez SKR, dons ni skor nc pihal, pa zametne hlace sm si oblekla, pa me ni nc zebl. ma tist me vse neki pika pa zivcno dela.

uh 3 ure pr dr.! xrolleyesx

kaksno mazo? :8):

Drruidka, upam da je sedla kopel, bravo za magisterij! xokx

Picasso

čru or not čru, tisto o 4500eur subvencije... x:)x

ne obstaja. edino posojilo za subvenciranje investicij, kakih posebnih poslovnih idej (neki poslovni angeli, ipd...) okvirno... obstaja tudi subvenciranje teh s.p. v določenih občinah (če padeš v to območje in izpolnjuješ pogoje), za vse pa rabiš neko bilanco uspeha, ne moreš kar neki.

ob ustanovitvi pa vsekakor potrebuješ neko jamstvo- za financiranje ustanovitve s.p.ja... porok, ...

NIČ, NIČ ti ne dajo kar tko! NIČ! za vse je treba se namatrati do konca.

(še takrat ti dobijo finto ali pride kaj bolj ugodnega če mesec in pol)

zdaj je brez pologa fokus in s max... to je ziher kredit (če posluješ eno leto) ne me jebat, zadnjič sem hotla nekaj na kredit (toplap) in nema ker si s.p., dala gotovino, ok. zdaj sem na solati (zaradi živcev sem v depri če bi se zredila, lahko vrnem palpot)

rabim še dvse stvari, moram it na pošto , imam še seminarsko in četrt za oddelat, poslat, izpit, kolokvij, in še par izpitov naslednji mesec in še.... kredit konc leta... tako da ne morem SMAX, ker res nimam denarja. nabavila pa sem si prevleke za sprednje sedeže in je bolj toplo v avtu.

pol bom dobila še pohištvo (delno), ni panike, ... rabim barvo-lak za pohištvo (ene omarice), lajsne, ... se naje, če bi dobila še pisalno mizo... fejstno, bi blo... in police oz neakj za poslovne knjige (se nabere dokumentacije, tudi od veterninarja rečmo)...

(tudi jaz bom obirala solato danes, tako da se ne priporočam kot obed)

sploh me ne gledat, ker mi ni fajn. deli se da je vse kul. če zblodim sem downer.

...

me zanima kako se bojo moje dve ujele, zadnjič sta dobili proti glistam, zdaj sta veretno kar spucani. to je tisto, pije v lužicah, zgrabi kos zemlje, ... sta pa lepi kužki- ta mala preveč rada laja na folk, ampak kul.

ta malja. iii

...

in neč, vsk se zabava po svoje, meni bi pašalo.... x:)x :inocent: hmmmmmmmmmm.... :vio: da me odpre interno (use sem že sprobala :LOL)

x?x mah, za sproti, vse, pa sklanjamo.

lp

Kako mračni dnevi.

Vsi nekako brez keša, brez energije...................

Kakšni so ti planeti sedaj?

Izjeme samo žurirajao kot recimo Aakhut..

Drudika naredila magisterij.....

Mi pa kot ene vešče hi hi.

Tista meduza mi je pa luštna, samo da je ne srečam v živo nekje v vodi, bi verjetno močno usekala.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Če bi jaz ono meduzo srečala bi najprej pol ure upila ko zmešana (se grozno bojim živali ki so podobni polžem) potem bi pa enega starega ateja nahecala da jo spravi nazaj v vodo... x:Ix

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Guest VilaSonca
Kako mračni dnevi.

Vsi nekako brez keša, brez energije...................

Kakšni so ti planeti sedaj?

Izjeme samo žurirajao kot recimo Aakhut..

Drudika naredila magisterij.....

Mi pa kot ene vešče hi hi.

glih včeraj zvečer dobim MSG od frendice ... da ne ve, kaj je s folkom, ampak zadnja 2 meseca so vsi tako mrki, našpičeni, zato mi pove: rada te mam. xDDx

isto pri magičnih kretnjah smo se ravno ta teden pogovarjali, če kaj opazujemo svet okoli sebe ... ampak itak to ni kar naenkrat ... ene stvari pač morajo iti navzdol in se sesuti ... zdaj smo pač vedno bliže in prav je tako ... folk se zaveda smisla in nesmisla bolj in bolj, dovolj jim je ... kdo si pa želi živeti v strahu in sovraštvu?

ne vem, no, res sem čisto kontra naravnana očitno ... xDDx se ne pustim potegniti navzdol. včasih res lepo ratuje. obljubila sem si miljavžnkrat, da se več ne dam, da bom stabilna in zaščitena z energijo okoli sebe in ne pustim več vdorov ... da ne glede na vse, poslušam sebe in zgolj sebe, sledim sebi in ohranjam pozitivo ne glede na okoliščine.

drugače pa planeti - Uran kontra Saturnu - rušenje starega, spremembe kontra stabilnosti, tradiciji. ali obratno ... bi radi spremenili, pa ne gre, ker je še nekaj obvezno za postoriti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...