janko 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 tole je pa moja najljubša jazz pevka:)drugač je tudi zelo fajn oseba, duhovita, fajn prijateljica in lahko rečem, da se samo njej lahko zahvalim, da sem še živa. Dobesedno mi je rešilaživljenje.Mojčka. maš pa tko dobr prjatlce, da se mi že ti počas dopadeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 maš pa tko dobr prjatlce, da se mi že ti počas dopadeš no fajn, da se ti še kaka druga dopadehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Cipcy, hud komad jehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 maš pa tko dobr prjatlce, da se mi že ti počas dopadeš br /> kakšna čast me je doletela.hvala.danes sem mal zamišljeno opazovala svoj vrtič in taščinga.En ves pošlihtan, vsak listek na svojem mestu, vse po grediach, niti p od plevela.Potem sem se ozrla p odrugem, v bistvu polno zelenega rastja, večino nerazpoznavno, edino sončnice, ki so že samorasle, lepšajo drugi vrtič.Potem me moj pokliče, češ da je nekaj zanimivega zraslo, da kaj sem to posadila. Šibam gledat, neki strokci, pojma nimam, kaj za eno reč.Grem gledat vrečke tistega, kar sem posejala, morda se mi posveti.Nič takega ni blo za videt. Tako da pustim ose presenetiti, bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 bil na koncertu Remake swing quarteta in Nine Strnad. Punca je rojena za oder, uživa v jazzu, v petju...tako z lahkoto, ves čas z nasmehom in rahlim plesom v ritmu...kontakt s publiko močan, pripovedna moč njenega petja je fenomenalna! to kar izraža ona ob petju, tako naj bi po mojem izgledal vsakdo, ki najde svoje poslanstvo v življenju in živi po njem jutri grem spet, poje ob spremljavi klavirja...že vem, da bo to še en nepozaben večer V službi smo pa dobili eno grupo japoncev s tako picajzlasto zateženo vodičko, ki nam je ves dan pokvarila, še posebej pa direktoričin dan...pritožbe z njene strani glede ene prekrasne sobe, ki smo jo dali najpomembnejšemu japonskemu gostu, pa ni imel direktnega pogleda na blejsko jezero, temveč bi moral stopiti iz sobe ven na teraso, da bi ga videl...in vodička zateži, da glava boli!...tako besne direktorice zaradi takšnega zmišljevanja še nisem videl in tole se ji pripeti dan, preden gre na dopust In lahko samo rečem, takšno direktorico, kot jo imam v službi, verjetno ne bom imel nikoli več v življenju...takšno iščeš z lučjo pri belem dnevu, in je ne boš našel...fantastična je! delavna, entuziastična, kolegialna, odločna, komunikativna, preprosta...že vem, da jo bom pogrešal, ko ne bom več tu v službi 3 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2011 uh naša tamala ima tud ful zgodb... ona tolk dobr pripoveduje, da umiram od smeha zarevn včasih.Pravi pa da so Škoti super turisti, sploh nič škrti, pač pa zelo velikodušni... ... Sicer pa - kwa dogaja? a je kej delala polna luna? jaz sem imela/imam lep vikend. Med drugim sem tud okoli hodila pa se družila; včeraj sem bila pri eni frendi že dopoldne bolj na hitro, potem pa še pri drugi popoldne (pa še potem je še ena frenda klicala, da me vabita s frendom v jazz klub na vinček, samo sem že bila praktično v horizontali...), danes pa prčkam pa nekaj sem po omarah prekladala pa prala sem (mi je uspelo eno rundo posušit... men tolk lepo dišijo pol te cote in vsi pravijo, kolk dišijo moje cote... pa imajo lohk iste praške, mehčalce, vse...) pa z mamo sva se luštno pedenčkali, sva dobro jedli... eno zelenjavno juho naddobro, pol kasneje sem pa še jaz radič naredila.. čist šizim, so mi všeč grenki okusi... pa takšno. Nekaj sva pospravljali... pa zelenjavo pedenali pa rože k je sestrična pa še sestra prinesla... pa mama me je v dobro voljo spravljala, sem se nekaj jezila nanjo in je vse na hec obrnila in sva se pol ful smejali. Super, ker včer al kdaj sva si šli *rahlo na živce*. Pa ingverjev čaj pijem. Zdej bom pa nekaj zašila ( )Mislila sem it mal ven pa mal odlašam pa Tima čakam če bo morda uletel al pa kej...Upam da bo kakšen film dobr zvečer po tv-ju. Lep večer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2011 ... ko kej prčkaš, je najboljši način za meditacijo... tko, če nekaj posvečeno počneš... jaz pol svašta (na)umim. ... ... imam vsakoletni *problem*. Frenda me ganja na morje. Meni je to prezgodaj (in ostalo)... In imava vsako leto tele vijevaje. ...In skratka... da je ne špecam preveč. V glavnem sem ji lani iz žlehtnobe nekako *obljubila* (*elastično* - tako sem mislila ), da bom šla z njo, ko se bo ONA prilagodila in bo 'po moje': da ne bo vse ziherašk, da greva na blef in clo na štop in da bo morala met minico... Pač sem se hecala. In kao brez psa in štraufenpahtov. tko 'po ribje' enkrat za spremembo. A ni ona letos na blef? brez psa? 'po ribje' in to? še clo minico obljublja (hec)...In zdaj pač *gnjavi* oz. nad se seveda mudi.Jaz pa... (pa tud, ne maram najvročejšega poletja za bit na morju, mam rajš mal kasnej, recimo lani sem se še 10. oktobra kopala, no ok, morda bi blo lohk kak teden vseeno prej ... všeč mi je recimo od tedaj ko že vsi *nazaj* navaljivajo - pozno poletje pa to, ko vsi jamrajo, da šit ko je že konec poletja, jaz pa še ga ulovim za rep ) Takšno.In še včeraj sva se totalno skregali. Jaz pač nisem prava oseba, nekako me je treba spreminjat in to, da sem se razjezila na polno in ji pol ko je morej omenjala, rekla da 'po vsem tem ona z morjem'?? In celo v neke Grčije al kam. (6 let avstralije! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Pravijo da je Grčija poceni zdej k so v krizi, ma ko sm šla malo preračunavat, mi še vedno ne znese da bi šla tja. In po vseh računicah se mi še vedno najbolj splača na Hrvaško, pa še na otok. Med borovce, na mirne plaže in v čisto vodo. Ne rabim direndaja in nekih žurov po diskotekah, to sm dala skozi, me je minilo. Zdej rabim čimbolj mir, da se napolnim z energijo narave. Pa z ljubljeno osebo da sm. Včeraj sva imeli spet piknik pri Soči. Čisto sami na plaži, tik ob vodi, malo mivke, malo skal, z ognjiščem iz kamnov. Voda se je sicer malo shladila od zadnjič, za ene 2-3 stopinje, pa se še vedno da malo zaplavat. Zadnjič je bla pa presenetljivo topla, še nisem plavala v tko topli Soči.Aja, pa morala sem spečt hrano pod dežnikom, ker je ravno nekje na sredi začelo tko na rahlo deževat. Pole sva pa pojedli pod dežnikom, na blazinah... tko en lep filing je bil... pole je blo spet malo sončka, zvečer sva pa spakirali ravno pravi čas, lih do avta nama je ratalo prit ko se je ulilo. Ponoči me je pa ena strela vrgla iz spanja. Me ni strah neviht, bliskanja in grmenja in treskanja, samo če me pa nekaj tko na hitro zbudi, se pa cela stresem. Ta teden bo spet zanimiv, mam za delat en poročni album, tko da bom bolj umetniško meditativno naravnana. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 ...Takšno.In še včeraj sva se totalno skregali. Jaz pač nisem prava oseba, nekako me je treba spreminjat in to, da sem se razjezila na polno in ji pol ko je morej omenjala, rekla da 'po vsem tem ona z morjem'?? In celo v neke Grčije al kam. (6 let avstralije! )To pa ni lepo od tebe Ko ti Univerzum/prijatelj ponudi darilo, se ga (s hvaležnostjo - pa se ni treba ob tla metat - preprosto "hvala" je dovolj) sprejme; se ga ne otepa v smislu "pa kaj to nosiš", "pa glih zdajle", "a se ni bi dalo kasneje" ipd. Misel/željo "rada bi plavala v morju" si poslala v Univerzum, zdaj ti je Dalo priložnost, da jo uresničiš. Čas/prostor/situacija je primeren(a) ***********za mano pa je pester vikend; prekrižarila SLO po dolgem in počez (in to brez garmina k ga itak nimava, pa tudi če bi ga imela, ga ne bi znala uporabljat). Okol Bleda sem se (skoraj) izgubila; sfalila odsek za jezero in zavila proti Gorjam (gužve ubitačne, mi pa bi se šli panoramsko vožnjo okoli jezera ) No sem potem pri nekih kozolcih ozkih obračala vesoljsko ladjo Na kar sem pa uiber ponosna nase, je pa bočno parkiranje vesoljske ladje v parkplac za karjolo unbelievable, kok sm naddoktorirala iz bočnega parkiranja - brez vsakotedenskih neprostovljnih vaj z mojim Axlom to ne bi šlo Pa dobila sem vreče x!x domače zelenjave in sadja (ni da ni), ribez moram danes vkuhat v preliv za sladoled 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2011 To pa ni lepo od tebe ja sliši se res ne lepo. Ko ti Univerzum/prijatelj ponudi darilo, se ga (s hvaležnostjo - pa se ni treba ob tla metat - preprosto "hvala" je dovolj) sprejme; se ga ne otepa v smislu "pa kaj to nosiš", "pa glih zdajle", "a se ni bi dalo kasneje" ipd. Misel/željo "rada bi plavala v morju" si poslala v Univerzum, zdaj ti je Dalo priložnost, da jo uresničiš. Čas/prostor/situacija je primeren(a) Tudi sama bi napisala nekomu ravno en takšenle odgovor, najbrž. Tudi če dobiš dvometrsko smrekco, živiš pa v majhni garsonjeri? če te hoče nekdo častit na povečanje jošk?(kao bod vesela, sej maš itak majhne ) ... včasih da kdo takšno darilo, ki je zanj primerno - v bistvu ga morda sebi daje (da tebi darilo, vendar je v bistvu deal ali obveznost). ampak seveda imaš prav (vsakdo pa ima svoje razloge za svoje zadeve)... za mano pa je pester vikend; prekrižarila SLO po dolgem in počez (in to brez garmina k ga itak nimava, pa tudi če bi ga imela, ga ne bi znala uporabljat). Okol Bleda sem se (skoraj) izgubila; sfalila odsek za jezero in zavila proti Gorjam (gužve ubitačne, mi pa bi se šli panoramsko vožnjo okoli jezera ) No sem potem pri nekih kozolcih ozkih obračala vesoljsko ladjo Na kar sem pa uiber ponosna nase, je pa bočno parkiranje vesoljske ladje v parkplac za karjolo unbelievable, kok sm naddoktorirala iz bočnega parkiranja - brez vsakotedenskih neprostovljnih vaj z mojim Axlom to ne bi šlo Fantastičn! Tud midve sva cele vreče tega dobile (zelenjave in sadja) Drži http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Drugač pa mislim, da ne gre samo za turizem, ampak za vsako službo kjer imaš delo z ljudmi in je lahko precej pestro.Ne vem, če sem že pisala tu gor, da sem prav hvaležna za nekaj let teh izkušenj, ker sem se s tem delom tudi sama izklestila, naučila se nadzorovat, ne vse preresno in osebno jemat (ker mam pač slabe živce in hitro visok pritisk, vročo kri), da kadar pridem domov pustim službo in slabo voljo za sabo, ... v glavnem ''zrastla'' sem ob takem delu.In tudi je res, da je ziher vsaj en malček več ''dobrih'' turistov/ strank kot ''slabih'' tako, da se lepo odtehta.Sploh, ko je kdo za tvojo prijaznost toliko hvlaežen, da ti gre v Cukerčka po čokoladke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Ja morš bit tak tip.Naša tamala je v nulo, jaz pa totalno off za takšno. .... Lep začetek tedna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Turčija, Egipt, Tunizija,... ne hvala! Prvič zaradi vročine ki je ne najbolje prenašam, drugič zaradi nadležnih moških domačinov, tretjič zaradi slabe higiene, četrtič zaradi gužve,... še kaj bi se našlo da me ne pritegne. Tudi Egipt... bi šla v kakšni manjši skupinici bolj avanturističnega folka, brez kakih vodičev oz. če bi si najeli enega res dobrega vodiča da nas popelje po bolj odročnih placih in ne po že zguljenih, kjer je blo že na miljone folka. Pa da če že greš si pogledat piramide, da ne naletiš na zaprta vrata kot se je zgodilo frendici... Slovenska Obala je prenatrpana s folkom, brisača pri brisači... premalo sence... umazana voda... pa še meduze so... Mam rada avanturistične počitnice, adrenalin, v kombinaciji z uživanjem na mirnih kotičkih, ki jih še ni odkrila vsaka noga. Tudi letos nameravam vzet kolo s sabo, da greva raziskavat malo po otoku (naj ostane zaenkrat skrivnost kam greva). Lili hvala! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 ...Tudi če dobiš dvometrsko smrekco, živiš pa v majhni garsonjeri? če te hoče nekdo častit na povečanje jošk?(kao bod vesela, sej maš itak majhne ) ... včasih da kdo takšno darilo, ki je zanj primerno - v bistvu ga morda sebi daje (da tebi darilo, vendar je v bistvu deal ali obveznost). ampak seveda imaš prav (vsakdo pa ima svoje razloge za svoje zadeve)......hehe, zato pa pravijo beware what U R wishing for btw, oportunist NI prijatelj drgač pa; vsak po svoje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Tolikokrat sem slišala podobno, ampak jaz pa nisem imela takih izkušenj nikoli! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif in nisem z vsem zadovoljna.Zaradi vročine greš pač raje septembra http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifArabski svet je svet zase. Tam se jaz absolutno ne najdem, niti kot turistka ne. Dopuščam pa mikronsko minimalno možnost, da se tja kdaj zopet (turistično) vrnem, pod pogojem, da sem v 5* hotelu, čigar lastniki in upravnik so Zahodnjaki. Vse ostalo me NE zanima. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 V teh državah znajo bit zlo nadležni, sploh če sta dve ženski skupaj, in ne par ženska-moški. So ble frendice dol (hetero usmerjene) pa so imele kr težave z domačini. Eno je celo hotel kupit s kamelami. Zaradi vročine grem pa raje poleti se nekam ohladit, ko je pri nas prevroče. Ko bo pa več financ, si bom pa privoščila Tajsko, Vietnam, Indonezijo, Burmo, Brazilijo, Grške otoke za ene tri mesece... pa mogoče še kaj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2011 btw, oportunist NI prijatelj drgač pa; vsak po svoje tu ni govora o nikakršnem oportunizmu seveda. Podala sem pač različne primere.Npr. da bi meni nekdo hotel plačat operacijo odebelitve nog. a veš. a rabim to? tako kot s trepalnicami. okej, meni se ni zdelo da to rabim, morda bi blo pa fajn če bi rekla oseba, kolk maš fajn svetle trepalnice! aja btw - so fajn, pač čist normalno... skoraj bolj kot da bi obrvi mi pofarbala, pa se jih ni niti dotaknila. tko da je *mal drugač*, ampak dost isto. (ker tud nisem hotla ne črnih ne črnorjavih, pač pa rjave, pa zgleda tko... naravno pač. ) Drugač sem se pa še en primer fajn spomnila: npr. ker sem brez avta. da bi mi kak vnet občudovalec podaril bmw x5, kao ful hudo, k dost šizim na bemvlne. Fulare dobr daril!! In jaz bi se pa zmišljevala in ga ne bi hotla! npr. bi pa hotla uno staro športno hondo, trapa kozasta. ja takšni smo, kaj češ.če dopust, pol dopust. tud zame. V teh državah znajo bit zlo nadležni, v Grčiji sva s frendo 5 dni (do konca festivala od našega koncerta dalje) hodili s kapuco na glavi in s črnimi plašči do tal. (mal pretiravam, ampak tako nekako). RES nadležni! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Juhej, na morju bila 2 dni ja, voda je celo zame dovolj topla, sem plaaaavala pa še pes zraven, sva bila po moje skor eno uro skupaj v vodi, revež ves zmatran pol ven prišel, jaz pa tud V soboto smo se pa celo z barko malo zapeljali, mi je bilo mal slabo pa so mi tko fajn posteljo na palubi naredili, da sem potem pol poti prespala in je bilo kul Pa ribice smo jedli pa sonček je bil ... res, tak fajn relaxing vikend, noro pasalo tole I. danes ugotovil, da smo tla tolk dvignili, da ta stare omare ne grejo več not meaning, dodaten strošek, ker bova rabila nove omare za obleke .. ni bilo v planu zaenkrat no ja, bomo videli, se mi zdi, da bo že našel kako fajn rešitev... mogoče se jih da kaj odrezat spodaj al pa kaj takega .. še eno urco birokracije pred malo ... grem delat fajn bodte ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2011 voda je celo zame dovolj topla, sem plaaaavala (*18. julija je 'celo dovolj topla' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Novica dneva smo pismo - mah...eh..no toliko. hudo slabe volje sem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Novica dneva smo pismo - mah...eh..no toliko. hudo slabe volje sem. no upam, da bo kmal bolšhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2011 Prijavi Deli 19. julij 2011 Js sm pa Marso danes sanjala! Je bla ful taka odpičena, jst pa skor malo preresna zraven nje. Sva se dobili pred eno manjšo trgovino z živili v centru Ljubljane, ona z novim rdečim avtom (podobne oblike kot nov Fiat Punto), in šle skupaj nakupovat. Trgovinica je bla nekje med starejšimi bloki z malim parkingom odspredaj, ob glavni cesti. Kar naenkrat se Marsa spomni da ona pa rabi tampone in da če imam kakšnega, pa ji ponudim na izbiro različne velikosti.... ona pa zagleda deo sprej v moji torbici in se začne špricat z njim, na polno, ga je porabla skor pol doze... še dobro da je začela igrat budilka in me zbudila... 2 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. julij 2011 Prijavi Deli 19. julij 2011 Js sm pa Marso danes sanjala! Je bla ful taka odpičena, jst pa skor malo preresna zraven nje. Sva se dobili pred eno manjšo trgovino z živili v centru Ljubljane, ona z novim rdečim avtom (podobne oblike kot nov Fiat Punto), in šle skupaj nakupovat. Trgovinica je bla nekje med starejšimi bloki z malim parkingom odspredaj, ob glavni cesti. Kar naenkrat se Marsa spomni da ona pa rabi tampone in da če imam kakšnega, pa ji ponudim na izbiro različne velikosti.... ona pa zagleda deo sprej v moji torbici in se začne špricat z njim, na polno, ga je porabla skor pol doze... še dobro da je začela igrat budilka in me zbudila... zanimive sanjehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif, no mogoče pa bo kj na tem, pa se bosta res dobili... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2011 nehaj, mam že ob sami misli alergijo (na pol doze spreja ) Nov rdeč avto! (sam škoda k ni bla honda civic )je pa res da bom vozila Punta (samo sinjemodrega), k bom frendo na Brnik peljala.Ne grem z njo.Me je pa ugnjavila, da moram it pa pol za njen tadrugi del dopusta z njo na Kolpo.Sem pa rekla, okej, z veseljem. To je bolj moj trip. Pa tud jaz si želim Kolpo doživet, sploh šizim na reke in Kolpo si čist predstavljam. Po mojem je takšna kot jaz. Sem ji povedala da sem jo zašpecala na forumu in o trepalnicah in tem, pa je rekla da ona bi bla pa vesela če bi ji kdo povedal to (kao resnico - se pravi da kolk bedno zgledam s svojimi naravnimi trepalnicami ), pa sem rekla da jaz bi bla pa vesela če bi mi en rekel, všeč so mi tvoje brezbarvne trepalnice. Tampone praviš... hec, ker sem imela tokrat tako dolgo trajajočo ms, da sploh ne pomnim da bi že kdaj imela tako dolgo... tako da super da sem veliko rdeče pese pojedla in to.In še dobr da maš ti ful rezervnih tamponov. aja zadnjič sem dobila alergijo na najbolj možno bio eko deo kristal. Pa ni bil zarezan. Čist nov.Bedno.spreji pa ne samo da mi smrdijo oz. me dušijo, še alergijo dobim, tako da jih ne uporabljam. enkrat me je pičilo in sem ga v DM si kupila (kao neka majhna doza in me je zagrabilo bit malo kozmetična in takšna pa sem si še to nabavla ) in sem se doma našpricala, sem se pa skoraj zadušila. Pa nek Nivein...In grem ven, ga nastavim v veži ko grem v trgovino, ko se vračam čez 10 minut (vmes na to pozabim da sem podtaknila tisti sprej tja), cela veža smrdi po spreju in vidim da ga ni več. v 10 minutah. Velik stvari sem v vežo podtaknila. razne čevlje, sandale, celo modrce in takšno. vse je zginilo.Pa še sosedam sem dajala.Po mojem so itak vedli da je moje. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. julij 2011 Prijavi Deli 19. julij 2011 Jaz pa danes še zmeraj malo prihajam k sebi...V nedeljo sem celo prehitel Jezusa kar se EMŠO-ta tiče, po pameti sem pa še daleč za njim...Po dolgem času sem se spet malo prenažiral s slatkiši- tortice, krofi, piškotki...sedaj pa je čas kao za malo bolj "zdravo" hrano...No ja, preostale zaloge je bilo treba še pospravit v želodec...da ne bi šlo čez rok uporabe...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Berem nekatere teme...zlasti tam pri gurujih ne vem ali sem jaz res pod kakšnim vplivom lune al pa pod vplivom kakšnih čudnih substanc...vidim velike, majhne črke ki malo poplesavajo gor dol...Če je bilo tako pred 2000. leti potem vem zakaj se je celo Jezus včasih pokrižal...Mogoče je pa to samo posledica prevelike količine sladkorja v krvi. Mogoče ne bi bilo slabo če bi vzel kakšno tabletko proti sladkorni al pa malo več vode...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif V naslednjih uricah se moram pa počasi malo lotiti home made sokov- paradižnikov, pomarančni, breskvov...da ne bo slučajno pretekel rok uporabe pa še pri prostoru bom prišparal...Mogoče bi pa to lahko poimenoval homeopatsko zdravljenje. Kao dieta za zniževanje sladkorne, proti mucku, okrevanju po psihofizičnih naporih, itd...potem pa počasi novim dogodivščinam naproti...Ampak res počasi ala crnogorac style...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2011 Berem nekatere teme...zlasti tam pri gurujih ne vem ali sem jaz res pod kakšnim vplivom lune al pa pod vplivom kakšnih čudnih substanc...vidim velike, majhne črkeja sej. sej spet dobivam prijave itd., sam sem se odločila da ne bom brisala tistega posta poučnega .sem pa hotla prosit forumovce, da se čim kulturneje odzivajo, da ne bomo rabli spet brisati teme pa tudi da ne bo teh nivojev. Naj jih kaže, kdor jih če.Tapametni pa takul pa bi blo dbest če se ne bi bockali več tam. sam se mi ni dal it napisat v Povedal... pa tle povzemam k si ravno omenil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. julij 2011 Prijavi Deli 19. julij 2011 Ja sej... itak so samo sanje... Ma sm morala napisat k so ble tko žive, pa mi niso dale mira cel dopoldan... ...pa daljše lase si imela, nekje do sredine hrbta... Deodorantov tudi jst ne maram, mi smrdijo, mi paše edino Dove pro-age. Je bil včasih en od Badedas, cvet pomaranče, samo ga ni več za dobit. Tisti mi je pa ful odgovarjal. Veš kaj je zanimivo... da sem se ti še v sanjah čudila kako da se sprejaš z deodorantom, in je blo zaradi tega še bolj odpičeno vse skupaj.... in čudno mi je blo, kako da si z avtom, ko pa ga trenutno nimaš... pa sm si mislila (v sanjah) da si si pa mogoče novega kupila... *** KOLPA! Ej, če bosta imele možnost, pejta z gumijastim kanujem vsaj en dan, meni je blo lani nepozabno... letos pač ne smem zaradi kile, bom šla pa drugo leto... pa ne hodit preveč dol nizko (Vinica) k je že preveč gužve in voda je pretopla. Meni je blo pri Tinetu (Srednji Radenci) fajn, gor više proti Bilpi in Fari je pa še lepše. 2 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2011 se pravi čisto deseta oseba, pa vendar sem bila jaz. O thanx za tole (kolpa pa to), k me je seveda zadolžila da moram okol gledat, kao najdt kje je najboljše.Sej me je tud za hotele v Grčiji zadnjič, pa sem rekla sori, ne morem gledat s tvojimi očmi.No za Kolpo smo se pa clo že 1x tule menili, sam nam ni bila usojena.Smo bili celo že dogovorjeni z nekom (morda pa je bil ravno Tine), pa je potem pošteno javil par dni prej, da bo ogabno vreme in da je škoda da hodimo in si pokvarimo prvi vtis.Pol pa ni blo več momenta pravega. hehe, seveda da me bo ganjala (s kanuji). aktivne počitnice! jaz sem bolj na ČG sceno. sicer je pa tole -topla/hladna voda- tudi eden od razlogov da ne sprejmem vabil na morje s takim navdušenjem, kajti jaz ne maram spljačin, moji obe frendi pa imata raje toplejšo vodo. In pol ji rečem, da nej bo enkrat po moje, kar pomeni tudi da gremo v hladnoto. hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.